Drama drama drama?

Jag måste ha lagt på tok för mycket tid på att städa och organisera de senaste dagarna, för jag har ingen aning om vad det här handlar om.
#dåligbloggbevakare

Det enda jag vet är att det inte är JAG som drottningdramatiserat på Instagram, men det lämnat ändå ganska många kvar som det skulle kunna handla om. ??‍♀️??‍♀️
Jag vet inte vad jag är mest nyfiken på…
VEM som skrev eller VAD som skrevs.

Den som lever får förhoppningsvis se. ?

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att ens ge ett svar på såna frågor spär på dramat

   Instämmer, låt det va

  Alla som säger ”jag är inte intresserad av drama” är i själva verket intresserade av en massa drama

   Kissie har ju varit världsbäst på att skapa drama och bråk genom åren så hon kör väl på i samma hjulspår som vanligt genom att ge utrymme för mera drama. Men det passar inte hennes nya image att säga att hon gillar drama och den uppmärksamhet det ger….

    Hon lägger ofta ut saker om att andra skrivit/sagt saker om henne. Hon lägger ut enbart för att berätta hur lite hon bryr sig. Varför vet jag inte?
    Sen minsta lilla kritik hon får så är personen kränkt, men i själva verket är hon den mest lättkränkta influensern jag sett ?

    Vilken osympatisk människosyn du verkar ha…

  Tror det kan vara Mimmi Kapell… Minns inte exakt vad det handlade om men har för mig att Mimmi la ut en story från Alexandra och kritiserade henne för nånting…

   Tror också att det är Mimmi Kapell. Alexandra postade en ”bekännelse” från sin bikt-stund där en följare skrev rätt så kraftigt illa angående barn och svarade typ med medhållande emojis.

   Mimmi repostade det och sa att ”Vad har du för följare egentligen Alexandra? Och vem postar det här” (something like that) samt att hon förstår/vet att alla inte gillar barn vilket är helt okej, men att personen uttryckte sig väldigt brutalt.

  Alexandra hade ju inte behövt göra en story alls om detta. Nej, hon vill nog lägga några pinnar på elden för att hålla sig relevant.

  Jahapp.

  Blir också nyfiken, undrar om det var liksom rimlig kritik eller faktiskt ett försök till drama. Vet inte vem Mimmi Kapell är, som någon ovan skrev hade skrivit något, men tycker personligen Alexandra verkar ha konstigt svårt för kritik, hehe.

   Snarare Mimmi som tog åt sig (om det nu är hon). Mimmi reagerade på inlägget där Alexandras följare skrev att dom inte tyckte om barn, dom föredrog hindrar framför barn osv. Mimmi taggade Alexandra och skrev ”vad har du för sjuka följare egentligen?”

    Nu avdramatiserar du ju dock vad följaren faktiskt skrev ? Det var ju inte ”Jag gillar inte barn” utan mer ”barn är det äckligaste som finns, dj*vulens påfund” etc etc. Tror nog att även de utan barn tyckte att det var liiiite väl!

     Men varför ska Mimmi bli kränkt för att nån random ute på internet tycker att barn är djävulens påfund? Folk med barn har såååå svårt att acceptera att det finns människor som inte tycker om barn

      Absolut inte! Jag har barn och har inga problem alls med att jag har vänner som inte vill ha barn, och/eller rent av inte gillar barn. Men det handlar väl om HUR man uttrycker det va? Precis som att jag som inte gillar hundar, stannar vid det, jag behöver inte kalla dom diverse namn eller bli makaber? ?

       Du gör kanske inte, men många gör ? Märker vi ju härinne med ?

     Alltså folk som säger sådant, är de ens medvetna om att de själv varit barn en gång i tiden? Barn är liksom inte en egen kategori eller ras utan bara ett (måhända högljutt och snorigt) förstadium til vuxen människa. Haha.

     Har mer förståelse för en kommentar om ”vad har du för sjuka följare?” till följd av sådana kommentarer (oavsett om den är skriven på ett upprört eller skämtsamt sätt), än att någon blir upprörd på DEN kommentaren. Med reservation för att jag inte vet exakt hur någon av sidorna uttryckte sig mer än vad som framkommit ovan. Haha.

  En följare skrev till Alexandra att hen ej gillar barn men älskar sina hundar. Alexandra svarade läsaren med ”haha jag älskar också hundar”. Då tog Mimmi illa vid sig för hon tycker inte att man ska prata om barn så.

  Influnytt skrev att det handlade om Mimmi Kapell

   Vad är influnytt, en ny skvallersida?

    Eller ett ställe där man får uppdateringar kring vinterns nya influensavirus: 😉

  kissie ? ja alla vet att du inte vill ha barn men du känns så omogen ! Du är och kommer alltid va den där kissie som vill skapa drama ! Vet att du är här inne flitigt ? sluta va så bitter och låt folk ha barn om dom vill

   Men hur hindrar hon folk från att ha barn? Sluta vara så kränkt av att all människor inte fungerar som dig

  Jag gillar inte Kissie men hur kan man ens orka bli sekundärkränkt av att någon random person som hon inte ens känner inte gillar barn?!? Det är ju tragiskt! Sök hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.