Magdalena Graafs gräddfil till Gröna Lund

Sen var det dags för halloween på Gröna lund. Köpte biljetter i god tid…
När jag stod där med 9 förväntansfulla ungar, så insåg jag att köpet inte hade gått igenom för 4 veckor sedan. Inga biljetter, inga jetpsss.
Gröna var HELT fullt och jag stod och grät ikapp med 9 olyckliga ungar.
Som tur var, så tyckte de snälla människorna i gästservicehuset så synd om mig att de lät mig betala och gå in iallafall. Då grät jag ännu mer av lycka ? // Magdalena Graaf

Magdalena Graaf lyckades schabbla bort alla biljetter till Gröna Lund som hon ska ha köpt i god tid. 
Köpet gick inte igenom, och eftersom det var helt fullt inne på nöjesfältet så kunde hon inte köpa några nya.
På sin blogg berättar hon nu att personalen tyckte så synd om henne, att de släppte in henne och de nio ungarna, trots att det alltså var fullt.

I Magdalenas kommentarsfält så är det ganska många som kritiserar den här typen av särbehandling, och menar att personalen agerade så här, enbart för att Magdalena är känd.
Det tror jag också, hon blev säkert annorlunda behandlad än om hon inte varit en offentlig person, men den kritiken bör ju riktas mot Gröna Lund, inte till Magdalena.

Jag tror inte det finns en enda person som läser detta, som hade avböjt ett liknande erbjudande.
Skulle Magdalena sagt ”nej, tack!” till erbjudandet och hänvisat till att hon inte vill riskera att bli behandlad annorlunda i egenskap av kändis?
Hade du gjort det?
Hade någon gjort det?

Det är absolut orättvist, att en känd och en icke-känd person behandlas på så olika vis, men lägg det i så fall i knät på Gröna Lund, där det hör hemma.

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eh. Kan man inte bara acceptera att nån inne på gröna lunds biljettlucka ville göra en god gärning? Kanske för att Maggan är känd, kanske har vi bara att göra med nån hygglig person. Men oavsett, hur kan man rekommendera att grönan (eller Graaf) ska kritiseras för att man valt vara hygglig mot någon- känd eller okänd? Låt det vara bara.

   Eller hur! När jag jobbade på restaurang innan hände det rätt ofta att folk schabblade och missade godkänna sin bokning. Såklart är man mer benägen att lösa deras situation än någon som bara chansat för kvällen. Och nog fan hade jag varit motiverad att lösa det för nio besvikna ungar, det är liksom Maggan Graaf vi snackar om, knappt tonåringen i kassan vet vem det är.

    Eller hur, tror ni verkligen Gröna Lunds personal hade koll på att det är en semikändis som var stor på typ 90-talet? Alla som jobbar där är typ 20-25. Tror inte allt det är pga hennes sk kändisskap, utan en snäll person i personalen.om

   Idag när jag och min familj skulle gå in på Liseberg så inser vi att vi har en biljett kort. Finns inga biljetter kvar och allt är slutsålt. Tjejen i kassan var dock så snäll och lät min sambo köpa en biljett ändå så han kunde gå med oss in. Finns människor därute som gärna gör en god gärning. Kan ju tillägga att min sambo inte är en kändis 🙂

   Man ser direkt om köpet går igenom med betalning i detta ska dras ca 6000 kr, så lögn. Jättemånga har försökt komma in nu på höstlovet men måste bokas och fullt sen länge?? Inga insläpp utan förbokning säger alla som jobbar där. Fy så fult och ego av henne, kanske alla som går dit ska fulgråta tillsammans med barnen?! Eller

  Jag tror att de kanske kunnat böja sig för en familj med barn som åkt långväga med? Oavsett så är det kanske lite extra kritiskt i pandemitider, vad är vi inne på, Femte vågen?

  Men klart nöjesparker och event vill göra så mycket inkomst de kan när de äntligen är igång igen.

   Jag hör dig och håller med. Men blev full i skratt av detta: ”Män som ger oss gratis sås till pizzan.”
   Haha vet inte varför det var kul, jag kanske köper pizza för sällan för att relatera, men kul ar det iallfall ?

    Är det ovanligt? Det händer här hela tiden, antar att det ingår. Klubbor tar de en näve och slänger med ner i påsen med burkarna för sås och sallad.

     (Har inte ens barn, ändå slänger de med klubbor)

      Vänta tills du passerat 50 ?

    Det ingår säkert men de spelar generösa haha

   Fast var bor du? Människor i Stockholm är superstressade och tyvärr är många inte hjälpsamma. ?

    Jag bor i Stockholm och håller med om alla snälla saker personen i TS sa! Tycker folk generellt tar sig tid att hjälpa andra ?

    Håller med. Folk i Sthlm är ohjälpsamma och superstressade av ingen anledning alls. Eller dom skapar sin egen stress rättare sagt. I små samhällen uppe i norr hjälper folk varandra, är tillmötesgående och trevliga. En bekant som som kör transporter bekräftar detta.

     Håller faktiskt inte med- har bott i både Stockholm och småstad. Topp tio hjälpsammast i Stockholm är alltid invandrargubbar av någon anledning men även yngre (utan åtskillnad i etnicitet) är ofta hjälpsamma. Sämst är medelålders kvinnor och män.

      Forskning där en person verkar vara i behov av hjälp visar att medelålders kvinnor och invandrare (män och kvinnor) är mest benägna att hjälpa till.

     På min ort rycker en familj med mjölkkor ut med traktorn när bilister kört av vägen. En väg som inte prioriteras när det gäller plogning. Tror inte ens de förväntar sig betalt, men jag var så tacksam när de räddade mig så jag kunde tömt lönekontot.

     Mina händiga farbröder åker hem till folk med allt från trasiga element till strejkande skördetröskor. Om du målar och tapetserar illa så går det att få hjälp med det också. En av farbröderna gjorde en insats för en hemlös kanin. Den andra har tom ryckt in som hästskötare utan erfarenhet.

    Tycker absolut folk brukar vara snälla i Stockholm (och alla är verkligen inte stressade jämt). Folk är dock ännu snällare på den mindre ort jag flyttat till.

    Stockholmare är ju stressade typ i rusningstrafiken eller om man försöker fånga någon mitt på drottninggatan. Tycker också att folk är supertrevliga här, håller inte alls med om bilden att folk är kalla och otrevliga rent generellt.

    Tempot är väl säkert högre än i småstäder dock, men det betyder ju inte per automatisk att folk är stressade. Vana vid ett annat tempo bara.

   Vad har du för fördomar egentligen om oss invandrare att du blir förvånad över att du fick tillbaka din plånbok. Herregud, vi kan verkligen aldrig ses som vilken person som helst utan svenskars fördomar om oss.

  Men verkligen. Sjukt exempel ta mig fan…

   Män är många saker, men extra snälla mot kvinnor är väl ändå inte en av dom?

    Jo kan hålla med. Busschaffisen som låter unga tjejer ta sista nattbussen hem när de saknar biljett är alltid en man, kvinnorna skickar tjejerna av bussen. Samma vg resa sig på tunnelbanan för gravida och hjälpa med väskor- det är vanligare att killar än att tjejer gör det.

     Det är också betydligt vanligare att män slår ihjäl kvinnor än att kvinnor gör det. Hellre lite missunnsamhet än det.

      Paradise hotell nivå på det resonemanget men okej.

     Va? Nej, kvinnliga busschaufförer i min stad har låtit unga killar och tjejer utan biljett åka i alla fall. Den enda som varit riktigt otrevlig som busschaufför var en äldre man. Han skällde ut alla med barnvagn, de som betalade för biljetten på bussen i stället för att ha busskort, de som pratade engelska osv.

     Håller med om att män är bättre på att resa sig på bussen, hjälpa med väskor osv. Men däremot är det nästan alltid utländska män i min erfarenhet.

      Min förra granne var busschaufför. Oavsett kön och ålder sur och snäsig åt passagerare. Som granne……..var väldigt glad när han flyttade.

     Är det? Tror 100 % av de som reste sig när jag var gravid vad kvinnor… Och då var jag ändå väldigt bra på att placera mig i mittgången och puta syndligt med magen för att få en plats, fungerade typ alltid (jhade incitament pga problem med lågt blodtryck, men var för feg för att fråga).

   Men dom andra familjerna som stod utanför Grönan och inte fick komma in för att det var fullt???

    Polisanmäl grönan!!

  Hon hade inte bokat några biljetter, vem tror ens det? Självklart får man bekräftelse efter betalat som i Maggans skulle dragits ca 6-7 tusen kronor. Som hon dessutom måste gå in och godkänna köp för att få biljetter.

   Det vet ju ingen men även om så vore. Hon fick ju köpa nya biljetter så varför gnälla eller vad är det som upprör…?

    Tycker du det är konstigt att människor blir upprörda? Jättemånga däribland vi har sökt minst fyra ggr per dag efter biljetter men fanns inga. Klart barn blir besvikna/ledsna säkert flera hundra. Så varför ska Maggan bara komma med 9barn och bara få gå in? Oempatiskt å fult för att hon fick feeling och inte bokat biljetter?!

     Ja, jag tycker det är jättekonstigt. Nån annan hade tur- det förändrar inte din situation & ger dig inte fler biljetter…att du är missunsam är ditt problem att hantera, inte andras.

  Jag kan säga så här att mina kids som mycket väl kunnat vara en av dom som satt i gästservice skulle inte haft en aning om att Magdalena Graaf är en kändis

   Hälsa dem & be dem hälsa kollegorna att det var fint gjort 🙂 & att inte bry sig om vad några sura bittertanter på sociala medier tycker, det är bra att kunna vara snäll!

   Ja, det var min tanke också faktiskt. Generellt rätt unga personer som jobbar i kassan på Gröna Lund. Har de verkligen koll på vem hon är? Skulle de känna igen hennes ansikte? Eller ens namn? Jag är 29 år och enda anledningen att jag känner igen hennes namn är för att jag boppade till systrarna Graaf ett par år som barn. Men skulle nog inte känt igen henne.

  Eller så ville bara personalen vara trevliga och göra en god gärning? Herregud vi är i Sverige och det handlar om Magdalena Graaf som jag kanske inte skulle räkna som en ”kändis”? Annan grej om vi vore i Los Angeles och det handlade om typ Kylie Jenner

   Verkligen! Ska gröna Lund bli spammat nu av folk som kräver att nån stackars student får sparken för att han eller hon varit bussig mot en gråtande kvinna med nio ungar…

  Jag vet inte vad jag tycker. Jag missunnar inte Magdalena detta, hade själv kunnat göra en miss vid bokning, men jag förstår också att det sticker i ögonen på dem som inte får samma fördelar. Förstår att mamman som rest 50 mil med två barn känner en besvikelse när hon läser om detta. Jag tror att många i Sthlm känner igen Magdalena, särskilt om hon presenterade sig med namn vilket hon mkt väl kan ha gjort. Så absolut att hon kan ha fått fördelar pga känd.

  Ni som skriver att kvinnor är mer missunnsamma än män, er håller jag inte med alls. Har ni läst kommentarsfältet i någon tidning, t.ex? Sedan är det säkerligen övervägande kvinnor som följer just Magdalena och då märks mer i detta sammanhang, men jag tycker överlag att män kan vara lika avundsjuka och missunnsamma som kvinnor…

   Men ingen mamma har rest 59 mil med två barn utan biljett, jag lovar…

    Nä men 50?

     Fast det ör väl ens ansvar att dubbelkolla det? Sen huruvida Grönan gjort rätt eller fel är en annan femma. Men reser man så långt så bör man ju trippelkolla att allt är klappat o klart.

      Men Maggan behöver inte kolla?

  Sånt är livet!

  Bor inte hon i Stockholm? För om hon bor där kan man ju åka till Gröna Lund någon annan dag?

  Och även om hon hade åkte långt, det är den vuxnas ansvar att lära barnen hur man beter sig, att som vuxen stå och gråta ihop med sina barn för att man gjort en miss och då blir särbehandlad, vad lär det barnen? gråt så får du som du vill?
  mtp hur sjukt folk beter sig idag kanske det är dags att vi lär barn att hantera misstag som en mogen vuxen och inte visa att vuxna beter sig som små barn?

   Bli ”särbehandlad.” Alltså döden om några av er mest småsinta som hänger på bloggbevakning hamnar i yrken där ni får 0,2 promilles auktoritet över andra människor. Inkluderat som biljettförsäljare på gröna Lund…

    Så du tycker att en vuxen som gråter ikapp med barnen är ett moget sätt att hantera ett misstag på?

   Varför skulle man inte vara en mogen vuxen för att man frågar om man kan få köpa biljetter på plats? Tror nog de flesta iallafall hade testat och sett ifall det går att lösa.

    Ja har frågat men det går tyvärr inte?!! Vilket inte gått under hela pandemin heller? Vi är många som frågat men Nej…. Då heter vi inte Magdalena Graaf och står och tjuter med 9 barn i o för sig..

     Vilken jobbig upplevelse. Hur ska du göra för att komma över den?

    Men det är väl klart man kan fråga. Om hon bokstavligen stod och grinade tillsammans med 9 barn är det dock en annan sak. Tyvärr sker misstag ibland och då får man göra det bästa av situationen men att grina för att man missat att boka är knappast ett beteende man vill uppmuntra inför barnen.

    Fast nu frågade hon inte som en mogen vuxen, hon grinade i kapp med sina 9 ungar tills hon fick komma in…
    Att som vuxen stå och grina ikapp med barnen pga en miss är INTE moget…

   Fast hon ställde sig ju och grinade först skrev hon. Moget.

    Får på något vis inte för mig att det är just du som borde börja ge folk lektioner i mognad…

     Haha varför? Min första kommentar idag så intressant hur du bedömer det…

   Så du skulle ställa dig och grina ikapp med 9 olyckliga ungar framför personalen tills de släppte in er? vad skulle det lära dina barn för läxa?

   Vet inte om folk som läser min kommentar och svarar ens läste inlägget?
   Hur kan ni få ”jag stod och grät ikapp med 9 olyckliga ungar.” till att ”jag gick lugnt och trevligt fram till personalen och frågade om det hade några extra biljetter att sälja och de hade, vilken tur”

   Jag menar, hon skriver ju själv ”jag stod och grät ikapp med 9 olyckliga ungar.”. Om ni tycker att man ska lära barn att detta är ett bra sätt att hantera att man gjort en miss så för det stå för er…

    Jösses, låt en människa fälla en tår. Man får ha känslor. Både barn och vuxna. Det är inte farligt att gråta.

  JLC har lagt ut en video på youtube där de tydligt filmar hur Carl kör mot rött ett flertal gånger….
  Kan han inte riskera att få indraget körkort eller liknande, med tanke på de filmar tydligt händelsen och att det syns vem som kör ??

  Jag må vara udda men om jag ska ordna biljetter och köper dessa på nätet så;
  Kollar jag efter bekräftelsen och läser igenom för att för typ tionde gången kolla datum o tid. När dagen D infaller och hemmet lämnas kollar jag i mobben att biljetterna är där (som om nån skulle varit inne i mailen och stulit dem???). Med dessa banala tips har jag aldrig råkat ut för någon ickebokning! Skulle jag hasa med mig nio kids till Grönan hade jag nog kollat två extra gånger på vägen till Grönan.

   Måste vara härligt att vara så perfekt

    Bara normalt att dubbelchecka och ha koll på läget…

    Perfekt? Är man irriterande perfekt om man kontrollerar att man har sina biljetter innan man åker på evenemang? Ett hett tips till dig är att bara ta och skärpa dig.

   Ja självklart kollar man biljetter innan man åker ? extra noga med 9 barn.. suck!! Kanske vi ska ställa oss med våra barn och grina hejdlöst inför arbetande ungdomar för att få komma in?!!

   Samma här ? Och handlar inte om att vara ”perfekt” (som nån skrev) utan att göra det vi planerat.

   Ja men jag uppfattar Maggan som lite oorganiserad så. Alla känner vi en person som virrar till det.

    Ja, tröttsamt.

     Lever du ihop med henne?

    Helt klart är hon virrig och behöver stöd av annan vuxen. Jag är dock mest förvånad över att hon skriver om denna händelse i sin blogg och inte förstår hur det kommer att tas emot av läsarna. Sen surar hon och skriver inget på veckor för att folk är dumma mot henne.

     Behöver hon stöd av annan vuxen? Det var kanske att överdriva smått.

      Nej, hon har alltid med sig en annan vuxen, när hon är med barnen… denna gången väninnan Lusse.

       Det är väl inte samma sak som att behöva stöd från en vuxen? Jag ser gärna att någon hänger på mig och barnen på aktiviteter som dessa. Mest för att det blir roligare för mig med sällskap av en vuxen.

       Uh, det kallas att ha ”vänner” eller nåt sorts socialt umgänge.

       Är väl ändå helt normalt att vara två vuxna på nio barn på grönan.

     Eller också skriver hennes kille ett inlägg om att inte bråka med ”hans Magdalena” som pappa Ingrosso ungefär.

   Att kolla att biljetterna är med när man ska iväg på något som kräver biljetter är onekligen extremt grundläggande nivå av planering. Sen skulle jag personligen aldrig åka någonstans ensam med nio barn men that’s beside the point…

    Hon var inte ensam, har alltid hjälp med barnen.

   Exaktlamento

  Stavfelen fortsätter på Biancas Instagram i marknadsföringen för Caia skin… på typ varje story

  Elaka kvinnor får verkligen upp vittring på Maggan, vad är det liksom? Känner de av hennes sorger och eventuella svagheter? Vad triggar damerna på hennes blogg så? De går liksom igång lite extra där.

   Tror det är nån märklig kombination av 100% småaktighet och 1000% jante. Här blir det absurt tydligt då det gäller nåt så petitessartat som lite flyt i biljettkassan på grönan.

   Fast det är väl inte så elaka kommentarer mot Maggan där?

    Kanske mest missunnsamma denna gången, men några av de värsta kommentarer jag läst under en blogg någonsin har varit på Maggans blogg.

  Precis haft väldigt tråkig kontakt med kundtjänsten på parks & resorts om att de hade personal som inte kunde använda mitt presentkort som betalning och hur det ska (inte) lösas. Det Magdalena beskriver är mer rimligt och vad jag förväntar mig i bemötande, men det behöver ju gälla för alla, inte bara kändisar.

   Om man inte har bokat i förväg ska man nog inte förvänta sig att få komma in. Om det ändå går att ordna utan att tumma på reglerna om antal besökare, så är det förstås jättebra.

   Måste varit extremt dålig personal, presentkort var ju väldigt enkelt att hantera. ??‍♀️ // mvh fem säsonger i kassan.

  Kanske hade de lite extra plats för några att betala för kvällen. Men någonstans måste de ju dra gränsen. Är det förbokning som gäller så är det. Hade de släppt in 100 pers extra om alla dessa glömt köpa biljetter? 500? Fanns det andra där som vägrades betala i kassan?

  Nästa gång vet folk som inte lyckats få tag i biljetter att de eventuellt kan komma in ändå – om de grinar? Kaos kan uppstå on hundratals personer ska stå och motivera varför just de borde få köpa biljetter i kassan. Sämre service för alla. Är det förbokning som gäller, inga undantag, så är det ju i slutändan mer rättvist för alla som då har samma chans.

   Verkligen. Tänk om alla gjorde som Maggan och gröna Lund? Det blir ju anarki. Tänk på reglerna. Hur skulle det se ut om alla…? Jag mår faktiskt dåligt av detta.

    Fast på den här typen av event så är det ju oftast ett stort tryck. Folk som bokat vill såklart in så snart som möjligt och det går extremt mycket fortare att släppa in någon som redan betalat jämfört med en grinande person som ska förklara sig och sen betala. Ungdomarna som jobbar i kassan tvingas fatta beslut om de ska släppa in eller inte. Har de koll på hur många extra det blir i slutändan? Det handlar ju om att ge de som faktiskt bokat en bra och säker upplevelse. Någonstans går ju gränsen där det faktiskt blir för trångt. Det blir ju också otroligt svårt att förklara för den som faktiskt INTE får köpa biljett på dagen varför just den inte fick medan någon annan fick, typ om det kommit en stor familj somalier efter som inte fått köpa biljett. Så nej, visst kan man tycka att det var godhjärtat att ”rädda” den här gruppens dag men det är kanske inte lika hyggligt i längden.

     Och hur tror du att man gjorde innan pandemin när de flesta köpte biljett vid grind för att ha koll på att inte släppa in för många?

     Och angående den mycket hypotetiska familjen somalier så är det ju sådant som händer. Någon får alltid sista biljetten. Tråkigt för de efter? Ja. Något personligt påhopp mot just dom? Nej.

      De har väl antagligen bestämt hur många de kan släppa in och sålt det antalet biljetter och nu var det slutsålt = fullt. Innan brukade det väl stå någon människa och klicka in alla men det behövs ju inte med förköp.

      Kanske kom det någon innan Magdalena som det var ännu mer synd om, kanske kom det någon efter. Poängen är ju att personalen i kassan inte ska behöva avgöra vem som ska få köpa och inte. Hade det varit tydligt sedan innan att det finns plats för ex 100 pers extra så hade de ju inte behövt grina, då hade det ju varit enkelt fixat. Men nu är det tydligen godtyckligt hur många de släpper in så antar att det är fritt fram för chansare.

       Väldigt många ”men tänk om..”

       Kanske var det någon som just avbokade sina biljetter så det fanns ett par extra platser, kanske var det inte slutsålt den dagen, kanske har de visst koll på hur många som är inne på nöjesfältet samtidigt. Varför utgå från att den som släppte in dom gjorde fel och därmed ska lynchas (baserat på en massa eventuellt och tänk om)

        Det var ju fullt!

         Ja, stackar den icke existerande somaliska familjen som kom precis efter. Kan vi samla pengar till dom kanske?

       Anarki! Varför GÖR ingen något åt biljettkaoset på gröna lund? Det är en viktig fråga som angår oss alla! Ska det vara såhär i Sverige?

        Tänk om alla i Sverige… hela Norden skulle åka dit samma dag och förvänta sig biljetter. Hur skulle det se ut?? Va??

         Eller tiotusen tyska bögar? Det blir ju jätteorättvist mot de svenska bögarna!

          Om de tror att de kan komma i läderstring kommer jag rösta nej till det förslaget.

        Blir Magdalena Andersson statsminister bör hon genast ta itu med det här.

  Dåligt av Gröna Lund att inte hjälpa en person som faktiskt bokat och betalat, även om det var fel dag. Och ja, alla kan göra fel. Att Maggan kom in beror uteslutande på att hon är känd med många följare = kan skapa dålig publicitet. Hon bor ju i Täby, så kunde bokat en annan dag. Det går faktiskt att förklara för barn att ibland blir det inte som man planerat, och att världen inte går under för den sakens skull. Ibland går saker att lösa, ibland inte. Hur du reagerar bestämmer du själv. I det här fallet hade Maggan tur. Frågan är varför hon kände sig manad att basunera ut det för alla? Var det dealen med Gröna Lund? Isåfall hade det kanske inte riktigt den effekt de hoppats.

   Så egoistisk och visar för både sina barn och andra att för henne finns inga regler. Tänk om alla som inte kommer in på grund av att det är fullt och måste bokas i förväg ställer sig och låtsas grinar framför barn/personal?! Hon hon hon å skit i regler och andra barn bara mina får.. jättemånga som velat komma in men blivit nekade. Hennes barn är vana att få allt så få se

  Jag reagerade mest på hennes smygreklam för ÖoB. Hon börjar bli som Anna Book med att påpeka att hon minsann betalat själv och emojisar i mängder. Visst att hon kanske inte fick betalt för just det instagraminlägget och visst att hon betalade själv och hade kvitto MEN hon har ju samarbete med dem, har spelat in reklamfilm och det var därför det julpyntades och köptes så mycket julpynt och grejer. Hon får ju betalt av ÖoB sen i efterhand för det somt hon shoppade där, och kanske även pengar utöver det.

  Haha när man tror att följare/läsare inte kan bli mer bittra?

  De kanske slängde ut 9 andra personer som inte uppmärksammades. Ungarna med två föräldrar fick nöja sig med en ?

  Jag kan följa med er och grina för en liten penning. Brukar börja hyperventilera så ni kommer garanterat in.

   Och om ni inte hittar nån papperspåse kan nog en popcornbägare funka.

  Men vad är Maggan graaf känd för egentligen? Hon kränger vitaminer på sitt instakonto, men sen? Jo jag hade också tagit emot biljetterna. ?

   Pinuppa, glmurmodell på 90-talet tillsammans m sin syster. Sedan har de varit kändisar.

  Grönan är aldrig fullt. Finns alltid utrymme för kompisar/vänner etc till exempelvis ägarna av grönan. Hur bra som helst ?

  Med tanke på att det var obligatoriskt med förköp enligt Gröna Lunds hemsida och det enligt hennes egen utsago var utsålt så är det ju klart att de gjorde ett undantag – ett billigt pris för att slippa få skit på hennes blogg.

  Grejen med detta är väl kombinationen av att 1. HUR kan man göra ett onlinköp som inte går igenom – och inte se det?! (antingen påhittat för bloggen eller på Grönan), 2. Jag misstänker att många som har 9 barn och några vuxna hade blivit nekade att komma in, om man släpper in folk utan biljett, 10+ pers, så är det ju meningslöst för dom som köper i förväg? och 3. En del som inte är halvkändisar blir väl avis för att dom anser att det fiskas efter samarbete osv osv i bloggen hela tiden och att även detta var en fördel bara pga att hon varit känd. Förresten, 4. Sjukt omoget att börja gråta istället för att SJÄLV (utan att förlita sig på nån som jobbar i ingången) försöka fixa det t.ex. genom att hitta på nån annan aktivitet – svårt, ja, men det är ju så det är för dom allra flesta av vanliga människor. Min barn gillar inte Grönan och jag bor inte ens i Sverige så för mig kan det kvitta men generellt kan jag fatta att folk blir irriterade på nåt som verkar oerhört slappt (att inte kolla innan att man har biljetterna??) och att sen börja böla och få gå in 10+ pers utan biljett.

  Hej jag jobbar i en annan stor nöjespark i Sverige, vi har allitid en ”extrakapacitet” på ca 300-500 gäster för de som hamnat i samma sits, exempelvis köpt fel dag eller annat. Så det handlar inte om att göra undantag utan vi är medvetna om att folk råkar åka till oss fel helg, boka fel dag eller ej köpet gått igenom. Så ingen särbehandling men vi lyssnar på kundens historia och har möjlighet att fixa nya biljetter om det krisar!

  Men suck. Kvinnor är inte mer missunsamma än män, däremot är de bättre än män på att hjälpa andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *