Har du några slantar över?

Jocke och Jonna byter namn på sin Youtubekanal – från ”Jocke & Jonna” till ”Familjen Lundell”.
Jag förstår inte riktigt varför det är en stor grej, det är ju inte som att de försöker fasa bort ett smeknamn eller liknande som Alexandra Nilsson gjorde med ”Kissie” exempelvis.
Men men, nu är det alltså Familjen Lundell som gäller, och Jocke inleder det med att skiljas från en kär familjen-medlem – nämligen den svarta Ferrarin som nu återigen är röd.
Har du dryga fyra mille över så kan den bli din.

Är du inte sugen på att lägga alla pengar på en enda sak, så kommer det några exempel här under på vad du kan få för samma slant som Ferrarin säljs för.

 

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är väl ganska uppenbart varför de byter namn – nu ska de ju kapitalisera på två barn också.

   Jocke som satt och sa nyligen”det är därför jag inte är personlig på youtube längre” jag vill göra program och serier, inte personliga videos med mig och min familj. Jag vill skydda dom bla bla bla

   Jag som inte gillar honom, det han gör, hans beteende blev lite hoppfull å nästan imponerad. Tänkte WOW han kanske faktiskt har mognat och förändrats som alla hans fans säger. Men nej, såklart inte
   Sen ploppade det upp ”morgonrutin” och ”kvällsrutin” där barnen var alldeles för exponerade. Snälla YouTubes. Filma inte era barn när de gråter, får utbrott, blir arga osv.

    Jag kollade på några av deras senaste videos förra veckan när jag var hemma sjuk. Jag hade väldigt svårt att kolla och tyckte att det var för privat. Jag gillade Jonnas idé i somras när hon gjorde en serie där hon renoverade en husvagn tillsammans med snickarna. Det känns som att hon annars bara får vara med i bakgrunden i jockes projekt (där han är noggrann med att berätta att det är HAN som som gör allt), det var kul att se henne göra sin egen grej. Jag gillar Jonna!

    Hans dotter blir hotad, hennes bilder användes på olämpliga sätt, osv. Trots detta så bygger de hela sin youtube kanal på att exponera barnen istället för att försöka hålla barnen borta från sociala media och på så vis skydda barnen. Förstår inte hur de tänker…

   Jag rekommenderar starkt Dad challenge podcast på Youtube! Han har många exempel på amerikanska Youtubers som exploaterar sina barn till det yttersta. Han är riktigt underhållande också 🙂

  Myggan spammar ett insta konto, flera inlägg bakåt. En man som lagt en knepig kommentar på hennes insta.
  Nu hängs han ut på story, för att ha ”vikthånat” henne. Påhejad av Booken.

   Såg det ja å.

   blev nyfiken (såklart..) och gick in på hans konto och såg att hon lagt in sitt svar till mannen under 2-4 inlägg.

   Jag förstår att hon reagerade på hans kommentar – den skrev han INTE med en god baktanke – så på sätt och vis kan han gött ha det. Medelålders män som kommenterar en persons vikt i relation till personens yrke?

    …det är verkligen att hävda att kompetensen ligger i personens utseende.

    Och jaaaa i vissa yrken är kroppskonstitution relevant, typ gruvarbetare, brandman och elitlöpare, men i detta fallet har Mys vikt inget att göra med henne kompetens som personlig tränare, sen att hennes kompetens kan ifrågasättas ändå är en annan 5:a.

     Konstig kommentar ja. Men han skrev inget om vikten. Det är alla andra som läser in ordet fet.
     En PTS kompetens innefattar ju så mkt mer.
     Men han uttryckte sig mansgrisigt hursom.

      Så vad tror du att han menade då?

       Fri tolkning egentligen. Hållning, muskler, trött utseende? Kan ju vara vikt med. Eller en sammantagen bild.

        Visst?

      Alltså ja för kritik och allt det där men är ju rätt så uppenbart vad han menar med sin kommentar på den bilden.

      Och varför har en del ett behov att tala om för allt och alla precis vad de tycker om dem?

     Fast jo? Särskilt inom en bransch där så mycket handlar om utseende. Hade ALDRIG anställt en PT med hull överallt, varken man eller kvinna. Det visar på att hen inte lever som den lär och att den själv inte vet vad som krävs och hur man mentalt förhåller sig till en livslång hälsosam livsstil.

      Detta. Och hur reagerar hon om hon får kritik från en kund som hon också fultolkar? Går hon loss på kundens sociala medier och börjar härja med milslånga kommentarer? Skrämmande ju.

      Har du sett styrkelyftare? Några av de starkast jag männen och kvinnorna är inte pinnsmala. Man ser vältränad ut om man har låg andel fett. Det säger dock ingenting om hur stark man faktiskt är eller hur bra kunskap eller teknik man har om träning. Jag har tränat med PT, och för min del vill jag ha en kunnig PT. Utseendet spelar ingen roll.

       Sen när blev styrkelyftare hälsosamma? Av tusen grenar sport hittade du en(!!) där de deltagande ofta är större men tyvärr också överrepresenterade i statistiken som visar att de ofta dör i förtid.

        Men herregud det finns många olika viktklasser att tävla i i styrkelyft. Länka gärna din statistik

   Det sjuka är ju att My ger sig på nån ”lillen” i kommentarerna som inte skrivit något taskigt utan försvarat My. Hon är så korkad ?

    Bara att hålla sig borta från människor med svag självdistans

   Hon framstår ju som hysterisk och skogstokig. Skulle aldrig någonsin anlita någon som beter sig som en fjortis på instagram. Försvarar inte kommentaren men en influencer och coach ska kunna borsta av dumma kommentarer med värdighet och inte lägga x antal arbetstimmar på att skälla ut folk.

    Hon gjorde ju exakt samma sak bara härom veckan….

    Hon kunde väl bara plocka bort kommentaren. Nu ska den istället användas som content. Drama, drama. Hon sitter säkert o skriver ett blogginlägg om det nu.

   Hon har ju verkligen inte en hälsosam livsstil och jag håller helt med den där Anders att hon verkar behöva en pt själv som styr upp både hur hon äter och tränar. Han skrev ingenting om ”tjock” vad jag kan se, det är hon själv som påstår att han tycker hon är för tjock.
   När man ser vad hon lägger upp att hon äter blir man ju mörkrädd. Det är bara en massa pulver och smoothies hela tiden, hälften av näringen verkar hon dricka och resten är kyckling. Helt obalanserad. Samma med träningen, antingen ligger hon i en helt sjuk hårdträning med tio pass om dagen typ eller så går hon en promenad ibland. Även där, ingen som helst balans eller normalitet.

   ”Roligt” är också hennes svar till honom (på hans IG) där hon kopierat förklaring av BMI från Viktväktarnas BMI-kalkylator och konstaterar att hon minsann inte är överviktig varken sett till vikt eller BMI (för hon vill ju påskina att hennes övervikt är muskler och inte fett…) med sina 73,5 kg till 170 cm. Men om man använder den kalkylatorn där hon kopierade infon ifrån är hon ju överviktig sett till BMI? Varför kan hon inte bara säga att ja jag är överviktig just nu men vet vad som ligger bakom och har fortfarande kompetens att hjälpa andra med sina viktmål?

   (Nej försvarar inte snubben som la kommentaren, att skriva som han gjorde till henne var ju bara onödigt och korkat)

   /överviktig enligt BMI och tyvärr är muskler inte fluffiga runt magen

    Hon menar väl att BMI inte fungerar på muskulösa personer och att hon då skulle vara så muskulös att hon inte är överviktig trots sina 73,5 kg till 170 cm.

     Hon är den enda 30plussaren, som jag vet som växer på längden. På en bild tillsammans m M Graaf är hon kortare än MG. Bägge barfota. Maggan är väl 165cm har jag för mig. Så hennes uppgifter stämmer inte överhuvudtaget.

     Jo jag vet att det är det hon vill föra fram, att hon skulle vara väldigt muskulös. Men hon skriver ju att hon varken är överviktig sett till vikt (alltså hennes ”muskler”) ELLER BMI. Och sen uppger hon siffror som rent konkret, sett till BMI är övervikt. Så jag antar att hon verkligen inte förstår hur man räknar ut BMI när hon ändå varit inne och lagt in måtten i deras kalkylator och fått ett BMI på över 25 vilket då klassas som övervikt.

     Sen som sagt, det är inte skamligt att vara överviktig. Det är vad det är och sen får man själv lägga in värderingar.

   Hur orkar hon? Att hon tar åt sig också.. blir ju bara löjligt. Bättre att bara ignorera. Men hon verkar ha tappat det på många plan

  Hur har familjen råd?

  BB syntes och hördes med sitt smink, fina hus, stylister osv.

  Men hur kan Lundell ha råd med en 4milles bil och LV/Gucci mysdresser osv?

  Förstår inte riktigt ekvationen.
  Är det all reklam dom gör?

   Kanske gör de smartare placeringar och andra val som inte BB gjorde.
   Eller så bara väller pengarna in till dessa personerna och det är bara att inse att man själv valde fel bana som skaffade sig akademiska poäng. OM man nu vill ha samma ekonomi som Lundellerna.

   De har ju flera program/produktioner, Instagram och Youtube så de drar nog in en hel del 🙂

   Dessutom bor de inte i ett fint hus på Lidingö, utan Norrköping. Kanske lite billigare hus från början (rimligare priser än kändistäta Lidingö) och då har de kunnat lägga mer pengar på renovationer etc.

    Huset kostade 11 miljoner. Sedan har de totalrenoverat det och byggt ut.

     Och gjort typ 3 serier på husbygget + tjänat massor med pengar på husbygget.
     De bygger om och om och om hela tiden för att kunna fortsätta tjäna pengar på deras husbygge/renovering.

   De får ju in hur mycket pengar som helst på sin youtubekanal och alla sina program. Tex bara spökjakterna har ju hur mycket tittare som helst.

  När avbetalningen är högre än min inkomst….

  Tror närmare att jockiboy vill in i det sista bli av med sitt jockiboy/ bakgrund/osv vilket pris som helst- i hans värld är det samma som att kliva in i finrummet och bli accepterad där , som inte händer!

   Tycker det är ganska uppenbart att han inte försöker komma in i något ”finrum” om man tittar på hans videos osv. (Och det menar jag på ett positivt sätt)

  Läste någonstans (typ på wikipedia) hur dessa två träffades. Det var typ på någon fest där Jonna hade nobbat Jocke, varpå han sedan går hem och kallar henne för hora online/offentligt. Då blev hon intresserad och blev ett par ??‍♀️ Om det är sant så är det himla deppigt

   Romantiskt<3

   Hoppas att det inte är sant. ?

   Jag har för mig att det va ännu värre. Att Jocke typ lagt ut på sin blogg (?) att han legat med Jonna och typ betygsatt henne, men eftersom det inte var sant så stämde hon honom, och de blev kära under rättegången..? Eller så har jag drömt det här. Sjukt oavsett.

    För mig hon jobbade han då började han ragga på hennes syrra, vilken charmknutte!

     *nobbade

    Hon träffade Joakim Lundell på Skänninge Marken i Skänninge 2011. Efter att Joakim blivit avvisad av Jonna så skrev han offentligt på sin blogg under rubriken Dagens knull att de haft samlag och att Jonna var en blond hora i försök att få kontakt med henne[4], varpå hon polisanmälde honom för förtal.[5] Det ledde till att de tog kontakt med varandra via Facebook och började komma överens, och senare blev ett par och flyttade ihop 2013. 
    Källa: Wikipedia.
    Så slipper ni sitta och spekulera… 🙂

     En sån disneyfilm! 😀

  Herregud, My Martens skriver till den där Anders på flera inlägg där hon klistrat in samma sak dag efter dag. Man kan undra vad hon lider av för sjukdom när hon uppför sig så, även om han sa att hon behövde en PT måste hon väl sansa sig. Hon verkar helt manisk just nu, jag hade nog anmält henne för förföljelse.

  Deras kanal har ju gått från att vara bara jocke och jonna till 2 barn. Så tycker absolut namnet passar bättre så hela familjen, som faktiskt visas, blir inkluderade. Att förändra är inte allt negativt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *