Lance Hedman Graaf goes live

Lancelot Hedman Graaf verkar ha lagt mixerbordet (och sin parhäst Linton) på hyllan för att köra solo i en mer akustisk tappning. 
Lagom till de lättade restriktionerna slog han på stort med en livekonsert.

Vad tycker ni om hans nya musikspår?
Är det balanserat? A lot? Är det ”Balancelot”? (Jag hittar ut själv.)

Kan man hoppas på en cover på någon av låtarna från mamma och mosters sångkarriärer?
”You got what I want, baby!” ?

Det var i alla fall så Magdalena verkade känna för sin missekatt när hon kom hem där på morgonkvisten.
Jag avböjer att spekulera i eventuellt samtycke.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad sysslar mamma Graaf med, borde kanske blockera sig själv ibland.

   Hon blir konstigare för varje dag… vad händer med hennes syster? Noll umgänge…

    Stackars katt!! Man ser ju att den försöker ta sig loss ?? Såg storyn (som togs bort när hon nyktrat till?) och det var ännu tydligare där att katten inte var nöjd med behandlingen.

   Borde mer troligt dra åt korken på flaskan. När den är öppnad går det alltid över gränsen.

    Ibland får jag känslan av att det är lite mycket alkohol hos Maggan..det är vin på alla bilder med nya mannen, iaf de flesta. Han verkar gilla att ta ett glas för varje dag och tillfälle som ges. Kanske jag som är ute och cyklar här nu, men har reagerat på det. Samma sak inne hos HoP, vin i varenda bild. Lillördag å semester å jada jada. Hon är som gladast när de reser till solen å så är det vin på varenda bild. Vin fredag, lördag å söööndag å sen lillördag på onsdag å lite däremellan också..
    Nä, fy va kärring jag låter nu. Rätta mig mer än gärna om jag har fel..

     Haha kolla på matplatsen då….. där snackar vi om att kröka ordentligt. Men hon verkar iaf ha ordentligt med filter för fyllan syns knappt.

   Ja sen gick hon på party igen samma kväll och fyllnade till med Zytomierska. Men som hon skrev – jag är 46 jag gör vad jag vill.

    Om jag skulle behöva möta Katrin skulle jag vara packad innan vi sågs. Nog bäst med så få minnen som möjligt.

  Synd att ungarna ska pressas ut mer i offentligheten, ingen verkar ju må bra…. Maggan är 45+ och lever nåt slags crazy instaliv, hur orkar man

   Lancelot är väl iofs 20 år?

    Är inte han med i något TV-program om missbruk? Såklart så ska Graaf göra missbruk till TV och cascha in lite extra för att gråta ut genom skärmarna. Tror att alla inblandade får sjukt mycket betalt plus all media. Då kan man kosta på sig att hitta på att man mår dåligt och missbrukar tungt

     Vad svamlar du om?

     Tror inte att det har haft premiär än (kan ha fel), men ja, Behandlingen har jag för mig att det heter.

     Gillar ingen i Graaf familjen men tycker att det är rätt uppenbart att ingen av dom över 10+ mår särskilt bra, så att påstå att L fakear sitt missbruk eller dåliga mående känns rätt hårt.

      Programmet har börjat sändas på femman. Tror också att de som medverkar har problem på riktigt oavsett vad de får betalt.

   Den eviga tonåringen….

  Nog inte helt nykter när hon gosar med katten, sen ut på partylunch dagen efter … Fantastiskt att hon orkar. Hon blev fin som brunett, passar henne jättebra.

   Håret är fint och hon också men i övrigt tragisk att bevittna. Har gillat henne innan men det blir allt svårare.

    Fast att någon får ett missbruk/sjukdom betyder ju inte att man måste börja ogilla personen

     Har inte tänkt att det är missbruk som ligger bakom att hon ter sig osympatisk utan mer att det är hennes personlighet.

     Hennes missbruk har funnits i många år, det är inget som kommit nu.

  Tänker Maggan bli en sån där katt-Eva?

   Jag tror nog att Katt-Eva behåller sina djur. Nya karln älskar katter uppenbarligen. 🙂

    Borde jag kunnat räkna ut själv ?

   Vem är det,

    Nån hon kallade så på sin blogg som skällsord. Många katter = knäpp

  Ännu en kändisunge som ska göra medioker musik.

   Verkligen medioker.

  Tror inlägget handlar om den vuxna unga mannen; Lance. Han bestämmer själv vilken karriär han vill satsa på och han gör det riktigt jävla bra också!! Oavsett sina föräldrar. Bra där Lance???

  Inget unikt. Låter som allt annat som spelas idag.

   Låter inte bra i mina öron, tyvärr. Hade gärna velat tycka om det men nej, utan kompmusiker och körstämma är det imho inte bra.

   Tycker låten var bra. Men nyfiken på vilken låt du menar låter exakt såhär? Aldrig förstått mig på folk som hela tiden ska envisas med att ”all dagens musik låter precis likadan”. För så är det ju verkligen inte ? finns ju massa olika typer av musik

  Katter ser alltid/ofta så obekväma ut på bild haha. Mina kan komma själv, ligga och spinna i knät, men på bild sen ser de helt plågade ut.

   En av mina sista katter var en riktig linslus. Vi hade sån otrolig ögonkontakt. En sån som hundägare vill ha ? Råkade filma oavsiktligt en gång och hon spinner som tusan. Fint att ha nu när hon är borta. Jag satt samtidigt och fnissade åt något på teven. Sen hörs ja.g säga – Jag fattar ingenting jag, men det är ju inget ovanligt. Och så lite mer gnägg.

   Filmad underifrån så dubbelhakorna kom verkligen till sin rätt. Katten inga dubbelhakor, men tjock mage. Mycket vackert par.

    Samma katt fick ofta för sig att gå fot som om vi var på brukshundklubb. Helt hennes egna idé. Hon väntade ofta utanför toaletten. Har en hall som
    är 5-6 meter lång. Fot och ögonkontakt hela vägen. Om jag nonchalerade henne högg hon mig i benet. Snacka om att bli styrd av sitt djur. Hon såg på mig när det kom nån mindre kul person och satt bakom en gardin och morrade.

     Hahaha den katten måste ha varit underbar och låter som man haft många trevliga stunder med henne. Katter är underbara.

      Ja hon hade så otroligt många egenheter som jag inte sett hos andra katter. Vi pratade mycket. Efter min mening bräkte hon ur sig ett svar fram och tillbaka. Är matte ful? Äää Är matte en toppsnäcka? Ääää. Fick tolka till det som kändes bäst.

      Fick hem henne när hon var 11 veckor och hon gick bort i ma.rs 15 år gammal. Hon var min soulmate. Ingen annan har förstått mig som denna katt. Hon visste vad jag skulle göra innan jag fattat det själv. Ett ögonkast och hon fattade att vi tex skulle gå ut i köket. Ska du ha skinka? Äää. Du kanske hellre vill ha fisk? Äää. Men då får du båda sorterna. Äää. ❤

     😀 underbart!! hahhha <3

      Och hon var så kärleksfull. Även givmild. Nån grannkatt sprang in och åt upp hennes mat. Hon satt en bit bort och såg nöjd ut. Vi såg nån gång efter ett par elaka kattjävlar, men jag fick nog av dem före henne.

      Hatade när jag hade hårspray. Höll fast mitt huvud med framtassarna och tvättade håret. Ville jag komma loss åkte klorna ut. Aldrig grinig. Kollade i matkassarna som när ett barn letar godis.

      Tack till er som förstår att min katt var en härlig figur ??

  Har så svårt för Lancelot, han känns otroligt desperat ? Definitivt ett barn av sin tid, alltså jag-är-så-svår-för-jag-har*insert valfri trendig psykiskt sjukdom eller bokstavskombination*.

  Ja, min kommentar kan såra folk men jag var tvungen. Jag hittar ut själv. ??

   Va bra att du hittar ut själv, stanna där också.

   Känns seriöst som att det gått inflation i diagnoser i Sverige, så trött på skiten. Tror inte ens att flyktingar som kommer hit och har bevittnat krig lider av lika mycket som gemene svensk-har-aldrig-saknat-ett-skit 20 åring lider av.

    ? förlåt men detta var så spot on!

     Spot on? Snarare extremt ignorant.

    Dom använder sin religion istället.

     Fattar inte din poäng?

    Det är väl rätt allmänt känt att vi inte mår bra av att ha det för bra liv… där vi hinner tänka på för mycket existentiellt istället för på överlevad

    Fast Lance har väl ändå inte haft det så lätt som vissa andra? Uppvuxen med missbrukande pappa, en mamma som gjort både det ena och det andra i rampljuset och sedan sin brors bortgång som grädde på moset ?

     Precis. Om inte det lämnar spår så är man avtrubbad. Vad har man för nytta av god ekonomi när tillvaron rasar. Väldigt bra låt.

   Sårar absolut ej men säger mer om Dig än Lancelot som för övrigt är väldigt begåvad.

  Desdemona, spännande namnval. Lika många stavelser som Paulina?

   Tror hans nuvarande flickvän heter Desirée och det är en variant av hennes namn.

    Eller så gillar han Pip-Larssons ?

     Eller Shakespeare, helt enkelt.

   Är ju tre stavelser i Desdemona och två i Paulina.

    Des-de-mo-na(4), pa-u-li-na(4). Tror iof inte det är korrelerat.

    Snarare fyra i Desdemona och tre i Paulina. ?

    Det är fyra i desdemona och tre i Paulina

   Hur fan räknar och bokstaversr du ”S”?! ?

    *bokstaverar*?

  Den låten Desdemona var ju riktit bra, härlig låt det lilla jag hörde. Han ska ju vara med i mello också nästa år. Konstigt att inte alla som ska vara med avslöjats ännu det brukar ju normalt avslöjas i september redan.

   Å snart let´s dance, efter det fångarna på fortet, sen Malou efter 10, och nyhetsmorgon såklart. Vad har vi mer?

    Han har redan varit med i alla program du nämnde, eller osäker på Fångarna på fortet..

    Han har redan varit med i Leťs dance där han kom tvåa ?

  Jag tycker faktiskt hans fördärvad är riktigt, riktig bra! Lyssna innan ni uttalar er att han är ännu bara ett kändisbarn. Han verkar belånad med en röst som är trevlig att lyssna på.

  Jag gillar Desdemona. Jag gillar även Lance röst. Hoppas det går bra för han. Sympatisk kille.

   honom

  OT
  Nån mer som har Telia som tv-leverantör? Får ingen bild. Nu får jag fan hjärtklappning. Alltid ska det vara något.

   Gick riktigt lätt att logga in hos Telia och felsöka via dem. Nu är det vilopuls.

  Känns som han rebootar sitt liv och sin insta ett par gånger per år? Varje ny flickvän är ”the one”. En förvirrad själ tillika kändisunge med trasig uppväxt. Låtarna och rösten är inget vidare men jag önskar honom lycka till.

   Så är det ju när man är ung!

  OT men varför kan inte GabJoss markera reklam på story ordentligt? Sätter ”reklam” i vänstra hörnet så hennes namn täcker helt. Såg det inte alls först, sjukt vilseledande. Anmälde för smygreklam..

   Håller med! Det är otroligt många influencers som markerar reklam på detta sätt och jag kan inte tro annat än att det är högst medvetet. Vore ju märkligt att influencers, som har en tanke med allt de gör (exempelvis vilken tid de ska posta inlägg för störst spridning, hur flödet ser ut, hur de engagerar följande med exempelvis frågor som engagerar) skulle råka lägga texten på det ställe som inte syns.

  Tycker Lance gör riktigt bra låtar ???

  Tankar kring Bachelorparens status?
  Jag trodde nog utfallet skulle vara tvärtom.

   Om jag varit Simon hade det där instatjafsat för att svärta ner Matilda varit helt avstängd. Hon kunde ju inte ge en vettig förklaring Elvira.

    * avtändande

    Elvira ville svartmåla Matilda, punkt. Sen kan hon skenhela hur mycket hon vill, men så var det, annars hade hon hållit käft, punkt igen.
    Hade vart snyggare att stå upp för det man gör. Miss perfekt är inte så perfekt. Å förklaringen…det var distansen?? Då kan det fanimej inte va så äkta. Man grejar distans om man vill..nä, han va inte kär helt enkelt..eller hon..Min sambo och jag hade 6 v mellan varje dejt då han jobbade utomlands. Vi sågs 1 dygn, sen åkte han tillbaka. Så höll vi på i 8 månader, innan saker blev normaliserat, Idag 14 år tillsammans. Är det rätt, så är inte en sådan sak som distans ngt att braka över. Om var och en bara har sitt eget liv, så funkar det galant. Simon verkar ha en svår hang-up på att allt ska svärma runt honom i Stockholm. Han kan väl flytta till Halmstad lika gärna? Eller?

     Ja det måste varit ett kort förhållande. Det finns ju en charm i att vänta och längta när man är kär. Fint att det blev så bra för dig och killen.

      Problemet var väl inte bara distansen utan att dom när dom väl sågs, inte kunde göra ett smack ihop! Handla? Nej. Bio? Nej. Roadtrip? Nej. Restaurang? Nej. Fika? Nej. Gå en promenad? Nej.

      Det ÄR jätte svårt att lära känna någon om man i flera månader(!) måste hålla sin relation gömd, hemlig, aldrig får ses ute tillsammans, får inte ens följa varandra på sociala medier…

      Jag har för sjutton inte ens sett programmet men give them a break och jämför inte en otroligt påfrestande situation med ert vanliga distansförhållande ?

       Det är väl då man lär känna varandra, om något? Då kan de inte ha gillat det som de såg. Samma gällde väl även för Ida och Sebastian? Hur gjorde dom? När man är nykär vill man väl inget annat än att bara vara nära den personen och det runt omkring blir inte lika viktigt? Liksom lev era liv på var sitt håll, umgås och ha närhet osv när ni kan ses. Det är en begränsad tid och inte för evigt. Nä, tror ngn inte va så kär helt enkelt. Troligen Simon.

      Tack 🙂 Nu hade vi inget val, men jag tror inte jag dejtat honom vidare om det inte fick ta lite tid.. Jag hade precis blivit singel och såg fram emot det. Han var skitsnygg å snäll, men the spark fanns inte. Efter 3:e dejten slog amors pilar ner och jag blev blixtförälskad..Men då hade vi mailat 1 gång/vecka (för att hålla det lite som brevväxling och lärt känna varandra i ord. )Brukar ge det rådet ibland att inte ge upp efter första dejten, då är man nervös och inte sig själv alla ggr. 🙂

  Men herrejösses vad många negativa och rätt taskiga kommentarer.

  Jag tycker Lance nya låtar är riktigt bra. Känns som han funnit sitt kall och att han kommer ha en lång karriär. Bra sångröst och duktig låtskrivare också. Tycker han känns äkta. Varit mer om så mycket i sitt 20-åriga liv.

  Maggan kanske inte mår bra. Sorg. Det känns så.

  Maggan är så jävla obehaglig och det blir bara värre och värre ju äldre hon blir. Ingen har väl glömt hennes story när hon är grovt rasistisk och sjunger om indianer? Eller hennes osmakliga ”Vi är gravida”-skämtet? Har också för mig att hon hade ett betalt inlägg som baserades på hennes sons död. Hon är fan helt orimlig

   Hon verkar inte ha någon större respekt för något eller någon. Obstinat som en tonåring, beter sig om en fyllekärring. Nä usch, klarar inte av att gå in på hennes blogg, insta längre. Dessa fjortis, fyllekärringutspel klarar jag mig utan.

   Snälla Idun, att hon visar sin svullna mage och skämtar om att hon är gravid, kan bara en lättkränkt gnällspik bli störd av.

  Känns lite som att han försöker vara curt cobain light

   Exakt vad jag också tänkte. Det känns helt klart som att han inspirerats av honom. Har så himla svårt för alla Graaf och Hedman. Det känns bara som att de spelar olika roller. Går inte det ena hem kör man något annat. Inget är genuint som tex Maggan och Hannas hem Allt är typ nyköpt. Inget verkar vara bestående allt i livet är bara slit och släng. Allt från saker till relationer och karriärer.

    Lotten, känns det bättre nu? ?‍♀️

   Och? … inspiration är tillåtet

  Flickvännen heter Desdemona (Erlandsson Bååth).

  En himla bra dansbandslåt att bugga till.
  Ledsen alla som inte gillar dansband, men det ÄR en perfekt låt att bugga till.
  ?

   Dansar inte själv, men håller med om bugg till låten.

  Inte alls musik i min smak. Tyckte inte heller rösten var särskilt bra eller hur hans scenspråk var. Jag tänkte hästhandlare. Men det kanske finns plats även för detta.

   Vem vet. Kanske blir vår tids Stefan Andersson som många gillade på 90-talet.

    https://youtu.be/U9q6ubd4Z3A

    Finns även bra låtar på svenska

  Trött på alla som sjunger gnälligt på svenska…

  Och jag tycker att Benjamin och liknande är ”gnöliga”. Lance sjunger ljust och rent. Väldigt fin kille.

   Har så fruktansvärt svårt för Benjamins läspande när han sjunger alltså.

  Gossen måste försöka hitta sin egen stil.
  Nu är han så ung så gu’skelov har han ett antal år på sig. Om han klarar av att hålla sig borta från festande o dyl.
  Han kanske bör hålla sig borta från mamman och hennes umgänge och istället ta lärdom av att hans bror gick bort så tragiskt och av sin pappa som kom ur skiten.

  Lancelot intervjuades hos Malou efter 10 härom veckan
  Det han sa var riktigt bra, han förstår viktiga saker, och han sjöng en låt han skrivit, ’fördärvad” som var riktigt bra! Bra att han har viktiga insikter, försätt så. Fin kille.

  Den pojken är duktig och stretar på så bra. Han mår sååå dåligt pga sin uppväxt och när han berättar om det i programmet Behandlingen som jag sett innan er andra så blöder ens hjärta. Jag bara hoppas att han inte väljer sin brors väg.

  Vad är det mellan systrarna? Någon som vet ? de skulle skriva klart boken
  Samt börja med podd ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *