Julia Frändfors kritik mot Linnea Claeson

Linnéa Claeson fotograferas i en regnbågsfärgad tylldröm, design Frida Jonsvens, som hon gjort av andra klänningars ”spillbitar”, klänningar som burits av starka och inspirerande kvinnor.
Projektet ska ha tagit ungefär två år att färdigställa, och nu fångas alltså Linnéa på bild i den, under en manifestation där män samlats för att stå upp för kvinnors rättigheter.
Enligt Linnéa så är det här en historisk händelse, men det är inte alla som uteslutande är imponerade av tilltaget.

Bildkälla: Julia Frändfors Instastory

Julia Frändfors har uttryckt sitt missnöje över Linnéas agerande, där hon menar att kvinnan med det regnbågsfärgade håret fått det mesta att handla om henne själv, snarare än om kvinnors rättigheter.
Julia, sin vana trogen, uttrycker sig lika mjukt och följsamt som en snöslunga fylld med småsten och kallar Linnéa för ”Sveriges egen Donald Trump” och ”världens värsta människa, som står och kramas med arbetslösa incels för att plocka poäng.

Julia avslutar sina storys med orden: Gratulerar, du är Sveriges värsta människa ❤️

Bildkälla

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Linnea är narcissistisk som vanligt. Och Julia har helt rätt.

    Är väl inte helt galet att de demonstrerande männen skulle vara arbetslösa, har tyvärr svårt att tro att män tar ledigt för detta. Dock skriver hon ju alltid humoristiskt för er som inte förstår det.

      Fast det är ju inte därför hon skriver arbetslösa, hon skriver det för att det är något att se ner på.

      Spelar det någon roll om de råkar vara arbetslösa just nu?

        ”Spelar det någon roll…” eh ja!
        ”Arbetslösa just nu….” Just nu?

          Vad är det för nedlåtande syn? Vad vet du om dessa personers livssituation? Och är deras ställningstagande i frågan mindre värt för att de inte hade ett jobb att gå till den dagen? Var de inte intresserade hade de hellre suttit kvar i soffan ska du se.

            Det var ingen nedlåtande syn på att vara arbetslös. Vem har INTE varit det? Men det är klart att det spelar någon roll att det är arbetslösa män som kommer när MÄN ska stå upp för kvinnor. Vad jag menar är att det inte är män som tar tid från ett jobb eller ett uppdrag och visar att han prioriterar detta, utan det är män som INTE behöver visa någon slags prioritet.
            Min gissning är att de inte ens valt att gå dit. De råkade finnas i närheten. Så krasst ser jag på mäns vilja att tså upp för kvinnors kamp.

          Ja de var ju en hel del som blev uppsagda i samband med corona så helt omöjligt med ”just nu” är de inte

      Matriarken Julia har talat. Hade vi levt i ett matriarkat=samhälle byggt av och åt kvinnor hade Julia haft exakt samma hatade och bespottade roll som valfritt manligt äckel i dagens patriarkat. Är så himla trött på hur alla män utmålas som svin, och kvinnor är goda. Det jag däremot tycker är trist är att män är fega och säger inte ifrån och står upp mot svinen.
      Dessutom så jäkla förminskande av Julia mot alla som inte passar hennes narrativ och dansar efter hennes pipa.

      Och varför skulle de vara incels? Incels demonstrerar väl verkligen inte mot mäns våld mot kvinnor utan snarare göder det?

        De som åkte dit för att kramas med Linnea skulle kunna vara incelsZ

          Sluta nu bara. Hör du inte hur korkat det låter. Säg istället att du hatar Linnea men spela inte dum.

      Har någon här ens läst artikeln? Fattar inte, är ni alla så Click-bastade i huvudet? Kollade någon här upp det brödraskap som dök upp en masse? Och sen talar inte Julia för alla som varit/är offer av mäns våld mot kvinnor. Hade någon auktionerat ut ett foto på en skrumpen pung och den drog in pengar till den organisation som såg efter det kvinnofridshem jag bodde på, då hade samtliga boenden och personal tackat och tagit emot. Vantar till barnen? Check. Schyssta råvaror i kommunala köket? Check. Egna lakan till det nya hemmet (och inte second hand lakan då alltså)? Check. Den där utbyggnaden för ett dedikerat stödboende för utsatta barn med 24/7 psykolog på plats? Check. Jävla osmakliga kommentarer här över lag. Sen skämmes på den som ville ge en känga till de män som dök upp. Kalla dom Incels? Och försöka vifta bort det som humoristiskt? Bottenskrap på er hela bunten. Men sen är det ju den typen av dräggiga konversationer du fostrar här Camilla, vad som hänt med dig vette gudarna men holy motherforking shirtballs

    Vad gjorde Linnea där på den demonstrationen ö h t?

      Visade upp sig såklart.

      Frös om armarna, gissar jag på.

      Ville få det till att handla om henne.
      Precis som hon fått priderörelsen att handla om henne. Av nån märklig anledning.

    Vad har hänt med GabJoss blogg? Den har blivit en porrblogg. Bröst och porriga underkläder och hårda bröstvårtor och sex sex sex.

      Jag har aldrig sett mig själv som särskilt pryd, men ja, hennes blogg (och sociala medier överlag) bjuder in till betydligt mer än jag vill se som följare. Mjukp*rr blogg.

      Och adidaskläder.

        Exakt! Det är ju bara hon som är halvnaken och putar och svankar. Alltid bild på rumpa eller bröst. Han bakom kameran är minsann väldigt påklädd i sina adidas. ? Hur fasen kan de tycka att det är ok att exponera henne på detta vis?
        Å så de utelämnande bilderna på avklädda, sovande barn. Hur många av oss vuxna skulle uppskatta att bli fotograferade när vi sov och sen få bilderna utlagda på nätet för allmän beskådan?

      De verkar tro att de är det första paret i världshistorien som tycker om att knulla som nykära. SÅ edgy!

      Tänk då hur fotona och filmerna de hittills håller privata ser ut. Som kanske ”hackas” efter att det tar slut.

    Men Linnea är väl sedan tidigare bortgjord för alltid?!?

      Märkligt att hon forfarande har följare på instagram

    Hellre Trump än Biden 🙂

      Varför? ?

      Hellre Trump än Linnéa

        Nu kan vi väl ta det lilla lugna.

      Let’s go Brandon!

    Main character syndrome personifierad…

    ”Main character syndrom” is basically when someone believes they’re the lead in the film of their own life. As Urban Dictionary illuminates: it ”usually comes with a side of individuality complex, quirky style and a self-centred point of view.”
    https://www.google.com/amp/s/www.huffingtonpost.co.uk/amp/entry/main-character-syndrome-best-tweets_uk_60dadfc7e4b0360565cb2ed2/

      Ursäkta men, vad är negativt med att spela huvudrollen i filmen om sitt liv? Vill du vara en biroll eller?

        Sorry, missade att det här var Malous filosofiska salong.

        Det är väl fine, men man får ju tänka på att alla andra också spelar huvudrollen i filmen om sitt eget liv. Vilket LC inte verkar göra då hon använder andra människor som rekvisita, och kvinnorättsrörelsen som kuliss.

      Men om man inte är huvudpersonen i sitt eget liv – wtf håller man då på med?

        Klart man är huvudperson i sitt egna liv. Det syftades som jag tolkade det som att man är huvudpersonen i filmen livet = allas liv, men man gör det till sin egna film där man själv har huvudrollen, oavsett vad som pågår runt. Typ ser till att man själv står i centrum på ett bröllop eller en begravning där man är gäst.

          Exakt så betedde sig Linnea när jag träffade henne i verkliga livet. Vi var alla där för ett helt annat syfte men hon stegade runt och skrikpratade jättehögt, såg till att alltid röra sig mitt i rummet, viftade med armarna och slängde med håret och var sjukt pinsam. Ingen var där för hennes skull men alla tvingades förhålla sig till hennes närvaro. Jag som försökte ha en dialog med en annan person var tvungen att dra mig ur från rummet för hon var så högljudd och störande och jag och min bekant tittade generat på varandra och båda var för väluppfostrade för att säga ”VAD GÖR MÄNNISKAN???”

    Alltså det här är så…märkligt. Jag vet inte, ska man tycka att det är bra att hon gör ”något”? Att det knappast kan skada? Men samtidigt så skadar det ju visst, eftersom Linnea själv + massor av män lider av villfarelsen ATT de gör något. När de egentligen bara har varit med på bild och sagt ”Vi tycker att kvinnomisshandel är dåligt”. Hur kan det vara historiskt?

    Det Linnea gör blir så himla platt. På samma tema har hon lagt ut inlägg och skrivit ”Kommentera ett hjärta ifall du är emot våldtäkt”. Liksom, va? Vem är målgruppen? 5-åriga barn? Det är väl ingen som är ”för” våldtäkt? Och ingen som är ”för” kvinnomisshandel heller.

    Men våldtäkter och kvinnomisshandel förekommer ändå, på grund av mer komplexa faktorer och drivkrafter. Det blir inte färre våldtäkter för att det kommenteras hjärtan på instagram, och kvinnomisshandeln minskar inte för att ett gäng män tog en bild med Linnea och sa ”Bu för att slå kvinnor!” i en minut.

    Ja, man ska ”raise awareness”, men det MÅSTE väl finnas mer fruktbara initiativ än det här? Initiativ som inte fokuserar på att en influencer bär färgglad klänning och lägger upp selfies samtidigt som hon tror att hon är historisk. Det kan inte hjälpa någon. Jag vägrar tro det.

      PREACH ????

      ”Kommentera om du är emot våldtäkt” var tamefan det mest magstarka jag hört. WHAT! Vem är för???

      väldigt bra skrivet. Och, det skadar – det tar uppmärksamhet från andra engagemang, andra eldsjälar, andra händelser. Samtidigt som Linnea visar upp sin nya fina klänning så kördes manifestationer för barnmorskor i sthlm, göteborg, malmö, vilket hamnar lite i skymundan. Tar du rampljuset så är det någon annan som inte kan stå där just då och det gäller instagraminlägg lika mycket som tvtid lika mycket som bokstavliga scener.

      Nej, det är såklart bättre att sitta på Bloggbevakning och först gnälla över att männen inte höjer sina röster och när de gör det gnälla över ATT de gör det. Och dessutom gnälla över att någon annan inte ”raise awareness” på rätt sätt, samtidigt som man som sagt själv sitter på Bloggbevakning och gnäller istället för att ta egna initiativ.

        Du vet väl inte vad alla bloggläsare gör? Sen är det faktiskt att inte göra någonting alls än att göra det som LC gör. Hon säger att hon skapar historia men det enda hon gör är att flytta fokus från det viktiga för att mata sitt ego. Synd.

          Jo jag vet faktiskt vad alla bloggläsare gör; gnäller. Vilket är helt okej om man dels är lite konsekvent i sitt gnäll och dels inte gnäller över att andra ska komma med initiativ och göra någonting medan man själv gnäller.

            Vad snackar du om? Förstår du verkligen inte problematiken här?

              Förstår DU inte problematiken?

            ”Konsekvent i sitt gnäll”? Hm, det blir svårt eftersom det inte bara är en person i kommentarsfältet. Men visst, vi ska prata nästa gång så att vi alla håller samma linje i alla frågor/ämnen.

              Ja om du läser kommentarerna här så ser du att man måste hålla samma linje som den rådande trenden eftersom man annars ”inte förstår problematiken”.

            Not really, gnäller gör jag också en del härinne ibland. Men jag gör också reella saker. Skänker pengar till organisationer jag tycker gör viktigt arbete som främjar utveckling och skyddar människor (och djur) som behöver det. Är volontär och har vart det hela mitt vuxna liv för olika ändamål, bl.a. för kvinnojour, lära ut lokala språket till flyktingar, djurhem/fostermatte, mentorsprogram för unga tjejer m.m. Och jag är inte ensam om sådana här saker. Massvis med människor gör sådant här. I helgen (tror jag) var det en väldigt fin tråd på ÖS där folk delade olika sätt de försöker bidra till ett bättre samhälle. Så med det sagt, bloggläsare här gör nog väldigt mycket mer än att gnälla. Inte alla, men en hel del. Och de gör saker som är annat än symboliska handlingar eller saker för insta-cred. Finns många som bryr sig och agerar på det på riktiga sätt.

      Linnea Claesson gör INGENTING. Hon föreläser (tjänar grova pengar) med berättelser från sitt egna liv som är kraftigt överdrivna och påhittade, repostar nummer till jourlinjer på sin story och lägger upp klipp när hon tränar/filmar sin kropp/ är lite tokig/ ser kåt ut/flirtar med gud vet vem och upprepar floskler. Fattar inte något hur någon kan tycka att detta är bra?!

      Någon som vet vilket inlägg hon skrev ”Kommentera ett hjärta ifall du är emot våldtäkt”? Jag samlar på argument för att hon är dum i huvudet sol jag kan visa PK-vänner och det där slår ju rekord! Länka gärna den som vet så får jag mer skit till min samling! ?

        Du verkar inte må bra.

          Va? Du kanske har missat Haveristernas granskning av Linnéa m.m. Tar print screens på rätt mycket jag tycker är både bra och dåligt och har diskuterat henne med PK-vänner… är väl bra att visa – svart på vitt – exakt vad jag menar. Tyckte hjärta mot våldtäkt lät sjukt, men det är ju på den nivån hon ligger.

    Men alltså Linnea… känns som att hon gjorde detta mest för att få visa upp sig och leka stjärna. Hon verkar älska att visa upp sig. Hon klamrar sig fast i rampljuset och hänger så mycket hon kan med kändisar. Julia F är inte mycket bättre, hårda ord även fast hon har lite rätt i sak.

      Har svårt för Linnea, men tycker verkligen inte Julia är mycket bättre.

        Julia är dock så jävla mycket bättre om man nu ska jämföra.

          Tycker båda verkar vara otroligt jobbiga människor.

    Tråkigt att ni är så negativa kring det här. Jag har en manlig anhörig som deltog i demonstrationen och jag tycker att det var så bra gjort. Män som slår kvinnor behöver höra från andra män att det som sysslar med inte är acceptabelt.

      Kanske inte själva demonstrationen i sig som personer reagerade på utan att klänningen med dess historia bars i samband med den.

      Eller jag vet inte, kanske stör sig folk bara Linnéa i största allmänhet.

        Men vadå helt ok att hon bär en klänning som uppmärksammas. Då syns ju detta mera utåt. Hur tänker ni!!?

          Nä ja vet inte alls, jag bara spekulerade varför folk var så uppkörda med lite olika idéer

          Det blir mer ett jippo som handlat om klänningen & Linnéa än något som handlar om kvinnovåld (eller männen som var där). Men gissar också att det är linneas väldigt skadeskjutna trovärdighet på området som ställer till det mest & skapar mest irritation. Någon annan hade kanske kommit undan med det fast jag vet inte. Det ser ju lite teateraktigt ut för vemsomhelst.

      Tycker inte att initiativet i sig är dåligt. Men det handlar ju om att män ska protestera mot mäns våld mot kvinnor. Det är ganska uppenbart vart fokus ligger om man tittar på bilderna. Hade det blivit mindre lyckat om hon klätt sig som de andra och låtit gruppen av män stå i fokus? Man ser ju knappt vad som pågår bakom den gigantiska klänningen. Och klänningens ursprung kanske kan uppmärksammas vid ett annat tillfälle.

        Bra poäng. Tänkte inte på det. Nu när du säger det så kom jag att tänka på att min bekanta berättade att Linnea ville att alla som var där skulle ta en selfie med henne ? Lite konstigt kanske..

      Nej män som bryr sig om kvinnor är incels. (Och det här kommer från en kvinna som påstår sig vara feminist och grinar över att män inte bryr sig, men när de gör det är de incels)

    Undrar- är klänningen Linnéas?
    Om ja, fanns det restriktioner vid inköpet/överlåtelsen av plagget?
    Om nej, varför bryr sig hon som skapade plagget?

    Linnéa har ju lyckats lägga vantarna på klänningen och är den såld till henne av skaparen så känns det som hon får skylla sig lite själv- Linnéa är ju Linnéa.

      Vart har du läst att skaparen av klänningen är missnöjd med att Linnea köpt den?

        Jag kanske missförstod inlägget- men är inte skaparen av klänningen sur över att Linnéa bär den i ett visst sammanhang?

        Det skulle hon väl inså fall tänkt på innan hon eventuellt sålde den till Linnéa.

        Om nu inte Linnéa stulit den- då hade jag också varit lite sne. ?

          Nä, det är inte hon som skapat klänningen (Fridajonsvens) som är sur utan en annan person (Julia Frändfors). Vet inte vilka de är, men jag älskar klänningen. Tycker för övrigt att det är jättebra att män står upp mot våldet mot kvinnor. Taskigt att kalla dem incels. Bra männen att ni var där! Och en jävligt snygg klänning!

            OJ – ja då begriper jag inget alls ??

              Jag fattar ingenting heller. Vet inte ens vad det var för demonstration till att börja med, vet inte heller varför Julia menar på att hon var ett offer etc. Vad är sammanhänget, är lost ?

      Tror du blandat ihop, Frida har gjort klänningen men Julia är hon som skrivit elakt om Linnea så det är inte samma person 🙂

      Hon som gjort klänningen använde Linnea som modell för klänningen. Männen bads komma dit och demonstrera som del av en plåtning av klänningen. Varför Julia är upprörd är mycket oklart, men det måste ligga något bakom. Hon har tryckt till Linnea varje chans hon fått sen hon jobbade med Filip och Fredrik. Hon är en kvinnlig Alex Schulman, en långsint översittare.

    Linnéa Claeson gör lika mkt för jämställdhet som Donald Trump. Allt handlar bara om henne, ingen annan. Hon hade kunnat bli vad som helst så länge hon fick uppmärksamhet. O det äcklar mig att hon profiterar på dessa frågor, som hon inte gör ett piss för.
    (Nej, att posera i en klänning tillsammans med män förändrar absolut ingenting).

      Back in the days taggade ju Linnea sina bilder med typ #hotgirl #boobs och annat sexistiskt. Ha!

        Ja fast till hennes försvar så ändras väl de flesta genom livet. Speciellt från det att man var ganska ung.

      Enligt människor som gått i samma klass/spelat i samma handbollslag som Linnéa back in the days så drevs hon även då av uppmärksamhet kring sin egen persona. Ofta med hjälp av överdrifter och lögner. Vill minnas att en sa något i stil med att ”hon valde feminismen som ett sätt att skapa intresse kring sig själv men kunde lika gärna valt precis vilket annat sätt som helst för att få uppmärksamhet”. Minns att det förekom specifika exempel på sjuka stories hon drog till med på gymnasiet och under habdbollskarriären som de allra flesta visste till 100% var rent påhitt.
      Källa: haveristerna. Like it (them) or not

    Ne usch, bort!

    Var det ens en manifestation? Linnea skrev på sin Instagram dagen innan att hon skulle spela in/ta bild där de behövde ”så mycket män som möjligt som står i en klunga och på så sätt visa budskapet….”. Så det KÄNNS ju mer som ett photo-opportunity än en ”regelrätt” manifestation.

      Haha, «behöver en klunga män” att fotas med! Geni ju!

      Hade hon varit riktigt smart hade hon haft med olika outfits så hon kan strössla ’mansdemo’ ut i evigheten.

      Men då var det mer ett jippo. Om det är sant så borde det undersökas lite närmare.

    Oj hade glömt bort att Linnéa faktiskt finns. Ett tag var hon ju så himla mkt på tapeten. Kan nån fräscha upp mitt minne kring varför hon var ute ur rampljuset ett tag? Om hon var det?

      Kanske för att hon blev avslöjad med att skriva hatmeddelanden till sig själv med dick pics som hon tagit från en dejtingsida för gay-män? Och låtsades att det var män som hatade på henne som skickade dessa bilder till henne? Och la upp post efter post med allt detta hat som hon överöstes av? Och när hon avslöjades sa något i stil med att hon visade hur det KAN vara…

        Åhh haha skämskudde jag hade förträngt detta helt… Det är ju sjukt att ta något, förvränga det och sedan presentera det som sanning.

      Kom väl fram att hon ljugit massor om dom meddelanden som hon tagit emot och lagt upp på assholesonline, samt ljugit om incidenter irl. Har jag för mig

      bla plagierat andras texter när hon ”skrev” krönikor i aftonbladet

    Det är svårt att inte låta mitt intryck av LC färgas av det som hänt förut, och det blir inte bättre av att hon fortsätter använda detta och liknande sammanhang för att synas och hylla sig själv. Samtidigt kan det ju resultera i att sakfrågan uppmärksammas mer, om man ska utgå från att ”all PR är bra PR”. Dock tycker jag också att Julias kritik var lite väl hård och framför allt osaklig.

      Hon är lite som Annie Lööf på det sättet. Jag jag jag på alla bilder som hör till ett inlägg som kan handla om alla möjliga sorgliga ting.

    Håller med om allt. Och hur vet hon att dessa män är incels?

      Men åh ha lite humor. Självklart VET hon inte det eftersom hon knappast har gjort en undersökning, men det är en rolig kommentar på män som glatt ställer upp när Linnéa på instagram ber män ställa upp på en bild.

        Ja super kul

        Är incels kända för att ställa upp för kvinnor? Brukar det inte vara lite mer hat och bitterhet från deras sida? Att de tycker att kvinnor är falska as för att de inte ligger med incelsen ( eller vad det blir i plural). Känns som att männen på demostrationen var vanliga män som fått nog av våldet.

          Du tar nog incelkommentaren lite för seriöst. Sen var det väl män som ställde upp på fotografering efter att hon skrev på instagram, inte ”vanliga män som fått nog av våldet”.

          En incel skulle dessutom lätt ställa upp på en bild i hopp om att få ligga, men som sagt så tar du nog ändå kommentaren för seriöst.

      Linnéa är feminist men samtidigt ÄLSKAR hon män, det måste ju vara balans så det inte blir för kontroversiellt.

    Speciellt genuin känns hon inte nej! ?

    Men herregud ge er.. nyss så var vi upprörda över att män inte engagerar sig i förlossningsfrågan, sen när män visar att de visst står upp så är det också fel. Vi VILL ju att alla ska bry sig så det förändras, låt då inte er ovilja för specifika personer stå i vägen för det. Sakfrågan är viktigare än vem som står först i ledet.

      Du har missuppfattat. Det handlar inte om männen, det handlar om Linnea som alltid ska få ALLT att handla om henne.

      Hon flyttar fokus från nazism, kvinnofrågor och demonstrationer för att istället framhäva sig själv (i spektakulära kläder).

      Fast de visar inget engagemang. De står bakom en färggrann narcissistisk boll och låter sig vara del i dennes egenkomponerade Linnea Claeson-narrativ genom att delta i ett photoshoot. Om nån skulle gå förbi utan att känna till ”eventet” skulle hen bara tro att en b-kändis var där för att fotas med fans.

      Som nån annan skrev högre upp, det farliga är när de faktiskt tror att de gör skillnad. Eller som LC själv skrev; att det var ~historiskt~.

        Herregud skämtar du eller? Visar inget engagemang? Så att de är där räcker inte? Säger du samma sak när folk medverkar i andra manifestationer, att de som är där egentligen inte ens borde vara det för det är inte att visa engagemang ?

          Det var ju ingen manifestation? Det var en simpel photo op.

    Incel hit och incel dit… känns som man ersatt cp med det bara. Är män elaka så är dom incels, ställer dom upp för en kvinnas förfrågan så är dom incels??? Hur är det ens humor?

    Så när män inte dyker upp är de fega svin men när de dyker upp är de arbetslösa Incels? orka, idioter båda två

      Var skrev Julia att män är fega svin som inte dyker upp? 🙂

        Hur kan dessa ”spillbitar” passa så extremt bra ihop o vara så lika??

    På en annan planet: myten, mytomanen, legendaren CW:s prestigeprojekt Gardet-sajten nedlagd. Alla 14 patreons gråter.

    Är det inte hon Julia som är kompis med Schulmans och ”mobbade” Anitha. Kom inte ihåg vad det gällde mer än att jag tyckte hon var så elak.

    Hur kan man göra en negativ sak om något som i grunden är bra? Nä det var ett lågvattenmärke och att dessutom kalla dessa män för Incels. Blä alltså!
    Äntligen en kvinna som lyckas få med sig männen. Sen kan man tycka vad man vill om Linnea och klänningen.

      Är det i grunden bra att Linnéa försöker ”stjäla showen” när det gäller viktiga ämnen?

      ”Äntligen en kvinna som lyckas få med sig männen” ?????

        Varför skulle det vara roligt? Jag har inte sett någon kvinnlig influenserfeminist som fått med sin män att demonstrera mot mäns våld mot kvinnor.

        Om vi vill åt förändring så är det ju männen som måste våga ta ställning emot.

        Jag kommenterade för övrigt inget om att hon skulle stulit showen. Det var väl ett bra intiativ av henne men klänningen kanske kunde passat bättre på en gala än i höstrusket förstås.

          Nej det var inget bra initiativ av henne. Hon tar fokus från sakfrågan för att göda sitt ego.

            Kan det inte vara ett bra intiativ trots att det var dåligt att hon tog för mycket fokus från sakfrågan? Vilket jag inte är helt säker på att det var.

              Jag tycker det är fullt möjligt att ha bägge de tankarna i huvudet samtidigt.

              Jag och många andra tycker inte det nej. Hon gör det till ett jippo för egen vinnings skull.

    Vem fan bryr sig om kvinnors rättigheter när till och med de som medverkar benämns som arbetslösa incels. De är alltså INCELS för att de bryr sig om kvinnors rättigheter? Haha orkar inte! Så antingen toffel eller incel, varför skulle någon ens bry sig om kvinnor när de får höra vilka töntar de är som bryr sig om kvinnor. Tycker du borde kritisera henne istället som skriver något sånt istället för någon brud i en klänning.

      Håller helt med dig. Sandlådenivå. Att folk orkar.

      Men snälla. Julia kallar (skämtsamt) de som på bild glatt KRAMAS med Linnea för arbetslösa incels.

      Ingen har påstått att ALLA som bryr sig om kvinnors rättigheter är incels.

      ”Buhu varför skulle någon NÅGONSIN hjälpa (=posea på bild med clownen Linnea Claesson) kvinnor igen nu när Julia kallar de för incels ?”

        Ehh skämtar? Vad e det för skämt? Hade män varit lika utsatta som kvinnor och jag som kvinna ställt upp på något för att visa mitt stöd för män och sen bli kallad incel (haha) hade jag fan aldrig mer visat stöd för några jävla män. Är patetiskt att kvinnor skriker ”incel” när en man är ”snäll” men grinar när de inte är det. Patetiskt

          Fast det handlar ju inte om att Julia kallar dem incels för att de ”visar sitt stöd”, det handlar om att Julia kallar dem incels för att för den typ av män som är där och aktivt gör valet att låta sig fotas med LC är män som inte FATTAT vad problemet faktiskt handlar om —> man kan hävda att de är där av fel anledning —> man kan då skämta om att de är där för att få ligga = incels

            Vadå inte fattar? Så de fattar mer för att de blir kallade incels. Alla som var där var väl med av anledningen att de trodde att de gör något bra, på vilket sätt kan man tro något annorlunda när det är så det är porträtterat, speciellt av henne som i alla fall framställer sig som en feministisk figur. Att skrika att de är incels och inte fattar något när det inte finns ett skit att fatta förutom att deras intentioner nog var goda är patetiskt. Hoppas det inte dyker upp en enda nästa gång

    Hon är väl den sista ” feminism ” som borde få bära denna skapelse.

    Hennes ”karriär ” bygger på lögner och hon har genom en fake Instagram skrivit sig själv för att sen lägga upp och få medlidande.

    Slår man upp ordet patetiskt dyker en bild upp på henne.

      Du måste sluta felanvända citationstecken på det sättet du gör. Ögonen blöder och de poäng som eventuellt gömmer sig i dina kommentarer går helt förlorade.

        På vilket sätt ”felanvänder” Queen citationstecken? Eller tycker du det ska vara *felanvänder* ?

        Spelar det någon roll om det är raka eller snea verkligen…

    Jag tappade all respekt för Linnea när hon hade en tröja med texten att man inte ska gömma en flykting utan gömma två.

    Så idiotiskt att uppmuntra till sånt. Finns en anledning att det är viktigt att veta vilka som befinner sig i landet.

    Kritisera Linnea, absolut. Men påhopp är aldrig okej

    Julia Frändfors? Vem fan är hon att uttala sig, är hon känd för nåt annat än att vara lierad med mobbarklanen Schumans?

      Hon fick ju sparken utav Hanna och Amanda och har inte umgåtts med dem sen då. Det var ju dessutom år sedan nu. Från börjar var hon känd för att ha jobbat med Filip och Fredrik. Något hon gärna själv lyfter fram trots 100 år sedan.

    Men alltså är det ingen som läst vad detta handlar om? Frida Jonsvens (som sytt klänningen) och Maria Broström (fotograf) har styrt upp detta som en kampanj för att ta en bild som ska auktioneras ut till förmån för kvinna till kvinna. Sen att Linnea får det att handla om henne är en annan femma……

    Julia är ju Sveriges mest bittra människa någonsin. Och det blev ju verkligen inte bättre utav att hon sparken ifrån Perfect day media och sedan blev lämnad av pojkvännen. Angående Linnea måste jag dock ändå vara på hennes sida eftersom har rätt i sak. Men ändå vilken underhållande resa hon har gjort: Från Filip och Fredrik till Hanna och Amandas ääääääälskling (efter att deras första ääääääääääälskling Redgert lämnat dem) till sparken ifrån den till att pojkvännen gör slut och vips ! Världens mest bittra människa i världshistorien. Grattis Julia. Med hennes humör, nycker och sjuka sätt att säga saker så förstår jag verkligen att ingen arbetsgivare ville anställa henne efter PDM.

    Kollade hennes taggade bilder på insta för jag ville se fler bilder från demonstrationen och herregud, finns ett klipp när hon kommer gåendes mot männen i klänningen med en kameraman bakom sig som filmar.

    Hon är en urdålig aktivist, det handlar bara om att hon ska va ansiktet utåt för något bra. Det är vidrigt.

    Linnea Claeson är en av Sveriges största ”pick me girls”. Både trist och skadligt att hon har fabricerat hot (som dessutom ofta går ut på hur ”snygg” hon är) eftersom det minskar trovärdigheten för offer som är utsatta i verkligheten.

    Som vanligt försöker Linnea få allt att handla om henne istället för att fokusera på det viktiga budskapet.
    Däremot att den där Julia kallar männen för Incels för att de vill visa offentligt att det är emot våld emot kvinnor, är hon lika dum i huvudet som Linnea?

    Klänningen hör hemma på en Gala..hon kunde ha dragit ihop männen men behövde inte fronta dem såhär. Synd för Linnea kanske verkligen tror att hon gör rätt men det blev inte bättre.

    Linnea Claesson är inte ngn favorit hos mig. Verkar oskön och ha bristande självinsikt. Men dessvärre upplever jag att Julias påhopp bara är ett uttryck för hennes internaliserade kvinnohat, så det blir lite sorgligt, alltihop.

    En annan tanke!
    Linneas fysiska attribut är nog att betrakta som generellt attraktiva. Hon är snygg/ vacker/ skön att se på / sexig eller vad man nu vill kalla det. Hon har därmed en uppenbar makt i form av sin attraktivitet, framförallt på männens marknad.
    (Om vi förutsätter en heterosexuell norm)
    Hade Julia ( eller vi andra? ) stört oss ens hälften så mycket på Linnea om hon var en alldaglig grå mus utseendemässigt? Oattraktiva drag etc?
    Tror inte det !
    Och vad säger det då om oss att vi ( vissa kvinnor inklusive Julia Frändfors) sågar Linnea så fullständigt vid fotknölarna? Obs! Jag har inte så mycket till övers för människan, då hon verkar instabil och uppmärksamhetskrävande, men hur kan hon provocera oss SÅ?
    Tror def det finns patriarkal maktordning och ett internaliserat kvinnohat i botten på Julias ”kritik”.
    Vi borde tänka längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.