Back to the beginning

Är detta vad man kallar att ”go full circle”?

Hela familjen Yoga girl flyttar till Sverige om 25 dagar, för att slå ner bopålarna i samma område som hennes allra första bild i telefonen är tagen i.
Galet att byta Aruba mot Sverige i december. ??Både mörkt och kallt.
Hoppas de laddat med mycket D-vitamin.

Vad är din allra första bild i mobilen?
Det här är min, tagen under en semester i Turkiet – också 2012.

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kommer det inte något inlägg om bebisar snart?

   Varför?

    Det var så länge sedan!

   De är svåra att få uppslag till, men jag gör mitt allra bästa. 🙂

    Hjälp på traven forni

  Bytte mobil för dryga året. Så min första bild på denna är skörden av två små zuchini. Är för mig att min första bild på Instagram är en bild på mitt monster till aloe Vera vars bild är i mer blått då jag gick säkert ett halvår med att inte inse att det fanns en kameraskydd i plast som skulle väck.

  Dina frågor?

  Det är ointressant för både dig och för oss läsare att veta vad anonyma människor har som första bild i telefonen.

   Sluta scrolla här, så slipper du ointressanta svar.

   Det är det pinsammaste och mest uppenbara sättet att försöka ragga kommentarer. Camilla har tidigare kritiserat Blondinbella för att ställa skitnödiga (ointressanta) frågor i syfte att generera kommentarer men nu gör hon det själv på nästan varje inlägg. Lite skämmigt ??.

    Jag har gjort det sedan dag 1. Du reagerar först nu? Efter 14 691 inlägg? 😉

     Sådana ointressanta och desperata frågor skrev du ju inte alls förr? Bara att gå tillbaks i arkivet och titta.

   Mår du bättre av att få klaga?

    Ställde du din fråga för att må bättre?

     Moget.

  Inte jätteful vy att flytta tillbaka till.

  Är det bara jag som rensar mobilen på bilder? För över bilderna till datorn några gånger per år, raderar därefter bilderna på mobilen.

   Jag rensar utan att föra över någonstans. De flesta bilder är ändå bara sådant jag skickar till andra, screen shots på något, något i en butik om jag vill ha smakråd, bilder från vardagen som jag skickar till någon osv. Tar väldigt lite bilder som jag vill spara sen.

   Nej men borde.
   Blev ofrivillig rensning när förra mobilen la av i det avseendet att den nya inte fick med sig dessa bilder Dessa bilder ligger orörda på ett litet minneskort.

   Jag tar mycket bilder både med mobilen och vanlig kamera. Mobilbilderna flyttar jag över till datorn en gång i månaden, sedan rensas de bort från mobilen. Vanliga kameran tömmer jag på bilder direkt om jag tagit mycket bilder vid en och samma fototur. Allt sparas sedan på USB-minne.

   Rensar väl ibland, för över till datorn och brukade framkalla. Ska börja med det igen tror jag, men det är bilderna sen sommaren 2017 så det är en del.

   Rätt svårt att få en överdos av D-vitamin i Sverige. Jag började äta det på burk efter att ha varit på hälsokontroll (var under en februarimånad) där alla värden var superbra men D-vitamin katastrof? Läkaren sa att typ 75% av alla vuxna har det vintertid, så jag tror ingen här kommer dö av en överdos av att ta en kapsel per dag.

  Har inte hon köpt massvis med följare? Så några likes, kommentarer och sidovisningar för att ha 2 miljoner följare.

   Du följer inte henne va? Hon är extremt stor i USA. Tror att Rachel är en av de sista att köpa sina följare. Vi som följt henne sedan tidernas begynnelse vet vem hon är och vad hon står för. En mer genuint god människa får du leta efter. Alla som säger någonting annat vet inte vad de pratar om.

    ”Extremt stor i USA”? Kim Kardashian är extremt stor. Britney Spears är extremt stor. Oprah Winfrey är extremt stor. Yoga girl har säkert många följare men att kalla henne extremt stor är en extremt stor överdrift.

     Hon ÄR jättestor men tappar följare i rask takt sedan kontot blev mindre yoga och mer barnet (Lealuna) och nu också astrologi i mängder. Köper följare gör hon definitivt inte.

     Detta kommentarsfält. Herregud. Att välja att missförstå vad jag menade med extremt stor i USA…jeeesus. Av hennes 2 miljoner följare är största delen amerikaner. Nöjd så?

   Nej, yoga communityn är stor på nätet. Rachel är omskriven i bland annat Times och har haft folk som Hilary Swank på sin podd.

  Vilka flashiga första bilder Camilla och Yogagirl har. Min första är en bild på en grusplan som är halvt igenvuxen med gräs… Där har vi kanske svaret på varför jag inte jobbar med sociala medier idag ?

  En första bild är dagen efter jag och mitt ex förlovade oss, den cirkeln kommer i alla fall aldrig slutas igen ?

  Tror inte hon blir långvarig som bosatt i Sverige efter en plats som Aruba. Vad tror ni?

   Hon kommer ju att pendla lite, tror jag, mellan Sverige och Aruba, då de har kvar sitt hus på ön. Hoppas det inte blir alltför chockartat att komma till Sverige mitt i mörkaste vintern, bara…. Min egen man blev jättedeprimerad av att bo en vinter i Sverige, i norrland dessutom. Nu bor vi långt söderut i landet men han tycker ändå det är jobbigt, med mörkret och kylan.

    Ja vem/gör inte det… ?

   Tror med det blir svårt för henne. Man har en helt annat sorts fritid i sådana tropiska länder. Hennes man har dessutom bott på Aruba hela livet och älskar triathlon, surfing m.m… Har svårt att se dem trivas länge. Och svårt att ”pendla” mellan dessa platser när dottern har skolplikt om några år.

  Min första bild i mobilen är en bild som en dejt från 2012 skickade mig då. Bilden poppade sen upp som det allra äldsta i mobilen, taget 2002! Han skickade alltså en tio år gammal bild… Dock hade vi redan träffats ett tag så jag visste ju hur han såg ut irl. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *