Alter egon på fyllan?

Cassandra Klatzkow ber följarna om hjälp att namnge den personlighet som gör entre, redan efter en drink.
Enligt Cassandra är den hysterisk, aggressiv, kåt och skitkul och behöver alltså få ett passande namn.

Några av de mer populära förslagen är: Agata, Samantha, Ursula, Lisbeth, Karen och Gun.

Amilia Stapelfeldt har en liknande personlighet som enligt henne helt bär ansvaret för att hon tvingades hoppa på kryckor i Big Brotherhuset. Tyvärr minns jag inte vad hon heter.

Och ”Gail”?
Har ni träffat ”Gail”?
”Gail” – Jennifer Lawerence gränslösa sida som också bara kommer fram med hjälp av alkohol?
Hon introducerade världen för ”Gail” hos Ellen Degeneres och då såg det ut så här.

Är det här en generationsgrej eller hade vi i min generation också den här typen av alter egon?
Mitt måste i så fall vara utrustat med världens sämsta minne för jag minns ingeting sådant. ?

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är väl en ursäkt för att bli gränslös på fyllan. Jag har också en personlighet som kommer fram med alkohol men ursäktar den inte med en egen identitet utan ser att det är jag och tar till åtgärder för att tygla mig själv.

      Snälla rara detta är med glimten i ögat

        Ändock en viktig diskurs. Kanske skämtet finns för att skapa diskussionen. Jag är rolig på fest.

        Det är ingen glimt i dom ögonen.

      Men det är ju ett skämt ?? chilla

        Vart ligger problemet i att en mamma dricker ett glas vin?

          Vad? Vin är ju gott. Ett mustigt rödvin till en god middag?? längtade efter det lika mycket som efter en god mögelost när jag var gravid. Till saken hör att jag inte dricker för att bli full, drack ett glas vin hemma vid middagen för att det är så gott.

            Skönt att du är medveten om att din åsikt är märklig!

            Förstår inte problemet om det dricks, som du själv säger, i måttliga mängder. Herregud, drick ett glas vin om du vill, drick alkoholfritt om du hellre vill. Slappna av lite.

          Jag har inte varit i Sverige på över 3 år och LÄNGTAR efter en kebabrulle. Det är ju inte konstigt att man längtar efter något man uppskattar när man inte kunnat äta/dricka det på länge? Hon längtar efter ett glas vin, inte efter att bli stupfull. Det är en ganska stor skillnad.

          Var.

        Kanske snarare är problematiken med att sprida rykten om ”horor” bland femtonåringar som man bör handskas med i första hand då.

          Ja, men då är ju inte alkoholen problemet utan brist på respekt och sunt förnuft.

            Är det biologi att lura i tjejer sprit tills de vill ligga med en?

            Varför inte ha olika samhällen för killar och tjejer så att de aldrig behöver mötas också. Då kan de fysiskt inte ”smaka på ryktet” och tjejer kan få festa ifred med sina vänner.

            Kanske skulle vi uppfostra våra söner i stället. Alltså jag förstår problemet, jag tror bara inte att alkoholen är lösningen.

              Olika samhällen låter ju skönt annars.

            Jag tycker att vi kan plocka bort biologi eftersom människor har utvecklats sen apstadiet, att använda biologi för mäns dåliga beteende är inte riktigt gångbart när män påstår sig vara det mer utvecklade könet och har satt människor på månen osv osv ?. Då kan man inte riktigt skylla på biologi när kåtheten slår till och ens misogyni tittar fram och inte ser kvinnan mer än ett köttstycke. Eller brukar män även kasta bajs på rivaler?

      Cassandras personlighet behöver inte mer gränslöshet.

    Mitt alterego kommer inte bara fram på fyllan (dricker sällan alkohol iofs) men hon slänger ner godis och annat onyttigt i korgen när jag handlar, och sedan tvångsmatar hon mig med dem.
    Hon är också väldigt bra på att se till att jag får viktigare saker för mig än att gå till gymmet tex.

    Men gud vad töntigt, personen ifråga är ju fortfarande ansvarig för sitt beteende. Låter snarare som att de inte kan acceptera sina ”oönskade” sidor.

      Men alltså ?

        Sant ju??‍♀️

        Cassandra?

          Vem är det?

    Vid vilken mängd alkohol får ”man” en annan personlighet? Fattar att det är individuellt men jag är 29 och har aldrig varit så full att jag gjort saker som mitt nyktra jag inte hade gjort. Och då har jag väl absolut druckit alkohol i mitt liv.

      Nawww så duktig

        Att allt måste tolkas så jävla fel här inne hela tiden.

        Så himla många som tror att de kan kontrollera sitt drickande men inte kan och så går det ut över barnen på högtider.. så sorgligt

      Lyllos dig. Jag har gjort x antal saker på fyllan som jag aldrig skulle gjort som nykter och som jag får ångest av fortfarande flera år senare. Skulle dock inte kalla det för ett ”alter ego”.

        Skulle det vara så enkelt att sluta dricka när man inte längre mår bra av det så skulle väl ingen vara alkoholist tex?

          Nej jag är en annan anonym, menar bara att rådet ”men sluta drick då” inte är så enkelt för alla. Uppenbarligen.

        Ja alltså jag är 25 och det är närmare 2 år sedan jag drack så mycket att jag gjorde saker jag inte skulle kunna göra nykter. Dessutom har jag aldrig sagt att jag inte tagit ansvar över situationen. Men det finns ju massor av faktorer som kan spela in i att man dricker för mycket. Om man inte har det problemet eller har mått dåligt och samtidigt druckit så kanske man inte ska uttala sig om att ”lära sig efter andra gången”. Otroligt tröttsamt när de som uppenbarligen inte har någon insikt eller erfarenhet i frågan ändå ska uttala sig och försöka sätta andra på plats.

    I ❤️ Jennifer Lawrence! Hon är så otroligt rolig, känns äkta och så bra skådespelare. Kolla in alla roliga klipp med henne på youtube.

    Jag blir inte personlighetsförändrad alls när jag dricker alkohol. Kanske liite gladare än vanligt.

    Är väl rätt vanligt att kändisar har alter-egon?
    Beyoncé – Sasha Fierce, Eminiem – Slim Shady (+hela d12 för den delen) etc etc
    Men där handlar det väl om att kunna ta sig ett annat artistiskt uttryck än vad man gör som ”sig själv”.

    Vilken självupptagen humor

      Kanske du som är en surkart

      Petrina Solange är bra. Vet inte vad du menar med ”kvinnohumor” men hon är en kvinna iallfall. Och komiker. En duktig sådan.

      Är kvinnohumor kvinnliga komiker eller humor som riktar sig främst till kvinnor (och vad är det.. mens?.. om ens gubbe och hans gubbiga egenskaper? Att vara mamma?..)?

      Är manliga komiker manshumor då?

      Herregud, finns massor med roliga kvinnor. Män däremot.. Huvva. Finns få som är bra.

    Tänker på låten Rus.

    Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajat självförtroende som inte mår så bra. Hon plockar fram allt det jag gömmer, hon minns allt det jag glömmer och hon säger att hon är jag.

    Superbra sätt att slippa ta ansvar f vad en gör på fyllan

      Är det verkligen vad de säger?

      Har väldigt svårt för dessa influencers. Avföljde de allihop nyss. De är så utseende fixerad, konsumtionshets, attentionw*ores. ?
      Hon Cassandra tror hon är unik och inte alls som de andra influencers. Men hon är exakt lika ytlig och fjantig

        Jag kan tycka det är bra mycket bättre att vara fixerad vid sitt utseende och fjantig än en person som beskriver andra på det sätt som du gör.

          Oj då, råka man kränka dina älskade influencers. Whiteknight

    När jag var i tonåren och tidiga 20-åren hade jag ett klart riskbruk av alkohol. Var aldrig beroende så att jag drack dagligen eller så och ville därför inte kännas vid att jag hade ett problem, jag var ju inte alkoholist liksom tänkte jag. Längtade efter fest, ville aldrig missa fest, besviken om det inte fanns alkohol om jag väntat mig att få dricka. Hade kul i början de första drinkarna men allt för ofta spårade det ur och blev som en annan person men den personen tyckte jag ju var helfestlig och skön, och hade alltid SÅ kul men sen kom ångesten dagen efter.

    Alltså, visst kan man skämta om allt sånt här och det är kanske ingen fara för de flesta. Men gör egen del hade det varit så bra, dock skitjobbigt, om någon verkligen sa till på allvar att det här är inte ok, inte bara skrattat. Hade säkert både haft roligare och mått bättre även mellan festerna. Hon kanske överdriver men ändå – aggressiv personlighet som komme fram efter en drink? Varje gång man skojar om sig själv så sänder det ju ut signaler till andra att det inte är någon fara, bara lite skojsig fylla. Vilket det säkert är för många men glöm inte bort den där personen som alltid tar det lite för långt också.

      Hade exakt samma alkoholrelaterat beteende när jag va typ 20-22. Nu dricker jag sällan och med måtta men det är skönt ändå att nu när man är äldre kunna vara så klarsynt att man ser att det var osunt!

        Ja visst är det, är så glad att jag på riktigt inte känner behovet av det längre, att det inte är någon uppoffring liksom

    Bella ändå. Ska ha egen sömmerska så kläderna sitter perfekt, alternativt smiter förbi ”Schuttis” för att fylla på med vita toppar och svarta byxor för svindlande summor. Men gör reklam för NAKD. ??‍♀️

    Snälla STÄNG AV att videos i dina inlägg automatiskt spelas upp och förstoras. Riktigt jävla störigt

      Det är en inställning du har. För mig startar det inte automatiskt.

      Har aldrig hänt.

    Kunde ju önska att det tillsammans med kåthet, aggressiv osv kunde slängas lite ödmjukhet och charm i Cassandras alter ego. Mer osympatisk människa får man leta efter, vill så gärna gilla henne mer. Gjorde det i början men för varje podd som går blir det bara svårare, blir bara förundrad över att folk vill hänga med henne överhuvudtaget?..?
    Nåväl, snygg som få är hon iaf! Det tjatar hon också om konstant ? men det ska hon ha med all rätt.

      Tur vi alla har olika smak ?

      Allvarligt? 😮 Jag är så chockad över hennes självgoda attityd just för att hon är motsatsen till umm snygg i mina ögon.

    Jag har tre st, dock har dem ingenting med alkohol att göra alls utan det är bara en rolig grej som underhåller mig och mina nära ?
    Sivan Divan är den först födde och väcks till liv av tråkiga hemmadagar när rastlösheten är hög, offret blir den som först ringer eller hälsar på.
    Nova-Lee dyker upp på jobbet när blodsockret är lågt, hon är sassy och wannabe-Hollywood.
    Salty Bae är min nya och rätt så fräsch, men detta är en riktig bitch som helt enkelt strör salt i såren så henne ska man passa sig för.

    ???

      Vet inte om du inser att du har fler ?i ditt inlägg än likes.

    Var det inte Sussi som kom fram i big brother?

    Helga ska jag börja kalla mitt rödvins-alterego ?

    Fattar att det är ett skämt och att hon vill va lite kul. Men förstår inte alls det roliga, tycker det är lite pinsamt bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.