Caia rear ut sina kalendrar

Ingen kan väl ha missat kaoset med Caia Cosmetics och deras julkalendrar?
Har du mot förmodan gjort det så rekommenderar jag att du läser HÄR och HÄR först.


Nu har den svartaste av reor dragit igång och givetvis gäller det även Caia Cosmetics.
Vissa saker har 20% rabatt på hemsidan, andra 25% och några stycken produkter säljs till halva priset, däribland den ack så omtalade julkalendern.
Anledningen som ges är att alla kalendrar som säljs till halva priset är en andrahandssortering, vilket betyder att kartongen kan vara defekt, necessären kan ha ett skönhetsfel eller att det saknas en lucka i kalendern.
Är man inte så brydd om det, eller att få kalendern till 1/12 utan istället vill testa på lite Caia-produkter så kan man alltid slå till här.

Och…om jag ska rekommendera en produkt från Caia som slagit ut alla andra liknande produkter och seglat upp som ensam favorit så är det den här.

Jag köpte den här foundationborsten samtidigt som jag beställde hem Caias hudvårdsprodukter för att testa, och jag kommer nog aldrig använda någon annan borste igen.
Jag använde alltid Real Techniques foundationborste tidigare, men den har nu blivit officiellt utbytt.

Och när vi ändå är inne och pratar om foundations. 
Jag beställde hem Caias foundation och concealer och valde färg med hjälp av den tjänst där man fyllde i en foundation man tidigare använt och varit nöjd med.
Färgen var jättebra, och jag valde en concealer som var ett steg ljusare än vald foundation.
Däremot så fungerade produkterna inte alls på mig. Det blev både torrt och kakigt, så efter ett antal försök gav jag upp och skickade produkterna vidare till min bonusdotter.
Hon däremot ÄLSKAR dem och är hur nöjd som helst.
Jag tänker att den kanske är framtagen för en ”yngre hud” och inte för mig som nyss fyllda 41? Eller så passar den inte mig helt enkel?
Jag var trots allt med om ungefär samma sak igen, alldeles nyligen.
Jag älskar min concealer från Tarte och knallade in på Sephora för att köpa en ny foundation och fick hjälp av personalen att välja rätt nyans av Tartes foundations.
Den kostade typ tre gånger så mycket som den jag brukar använda från Loreal, men blev aldrig riktigt bra på mig. Jag testade med flera olika primers men det gjorde ingen som helst skillnad.
Jag slopade den och återgick till min gamla trotjänare och japp – fucking flawless. 😉

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ha, ha, haaaaa! ”Slutsålt på 20 minuter”, visst, serru. Nästan säkert.

   Det va de nog. Men väääldigt många har ju reklamerat sina 😅

   Va då haa haa haaaaa?! De sålde ju slut direkt vid släppet, stackarna hade ju ingen aning om vilket skit de köpt.

   15.03//
   Har fått känslan att detta ( kalender miss) var droppen som fick bägaren att rinna över… som hos Löwengrips,Kenza y name it.
   Ingen trovärdighet hos Q-B längre om det nu funnit något huvudtaget.
   Kan vara slutet!

  Köpte faktiskt koftan från Bianca by Nelly på halva priset igår! Tyckte den såg sååå skön ut men alldeles för dyr för min klädkassa. Så det va perfekt!

  Dock är det väl de som reklamerats? Plus Black Week? 😄

   Och!! Måste tipsa om Lumenes CC-cream! Lätt på huden, glömmer bort att jag är sminkad ibland 😂 Jag tar den ljusaste ochbygger upp med bronzer/contouring ist 😍

    Jaa den är BÄST!! Älskar den CC-creamen 😀

     Ja 😍 Så enkel och lätt! Kommer aldrig mer köpa foundation haha!

      Hur funkar CC creamen på fet hy? 😄

       Undrar också 😍

       Jag tycker att den funkar bra! Använder ibland lite puder i t-zonen.

       Jag (TS och 15.48) tycker den funkar bra! Jag tar bara på näsan/kinderna/hakan och sen NYX puder. Tycker det funkar jättebra 😍

       jag som har fet hy kan inte använda oljebaserade produkter såsom CC cream :/ så om ni har det rekommenderar jag Mac’s foundation

        Lumene är inte oljebaserad. Den är vattenbaserad.

       Älskar Lumene CC! Älskar Lumene generellt då de gör väldigt ljusa foundations/puder/bronzers vilket funkar bra om man är vampyrblek som mig 😂🥲 /svennen

       Jag har fet hud jag säger ojlig hud och får
       Även lät plitor och acne trots jag är 43 använder cc cream och deras blur helt klart bäst på marknaden skulle säg blur är bättre på vintern, men be om prover på olika färger av dem både på typ Åhléns och prova dig fram , jag måste dock blanda färger men på sommaren kör jag cc cream tan endast det är så snyggt och perfekt och har super oljig hud

    Hur vet man vilken färg man ska köpa??

     Jag (TS) har noll koll. Men tänkte att jag hellre har en ljusare (nu är jag ljus själv) ton och bygger upp med bronzer😃 Men de finns påKicks tex, gå in o kika o testa 😍

   Så läskiga syntetmaterial i alla Bianca by Nelly-kläder.

    Eller hur, bara plast! När de promotade kläderna, så sa de typ ”och materialet är såååå mjukt & skönt” och hoppade (medvetet) över att nämna att det var 100% akryl i allt. Dessutom saftigt överprisade för den skräpkvaliteten.

  Den generösa 20% rabatten som alla får ta del av. Även utan kalender. Sååå mycket värdeskapande där!

   Tror det är pga black week det är 20% nu. De som öppnar kalendern när den ”ska” öppnad får ju 20% när inte ”vi andra” får. Dvs 13 december eller vad det va

   Tanken med kalendern är väl inte att du ska ha öppnat lucka tretton redan i november ändå?

  My har corona. Självklart önskar vi henne ett snabbt tillfrisknande, men blev bara så paff att hon inte är vaccinerad. Hur kan man som ovaccinerad bete sig som hon gör? Hon riskerar ju att smitta även de som är vaccinerade. Vaccin ger inte 100% skydd mot viruset, något som många inte förstår. Denna människas brist på omdöme tar ju aldrig slut…

   Hon skrev ju av medicinska skäl men att hon skulle få alternativ nästa vecka

    Jag kritiserar inte att hon inte vaccinerat sig. Det är hennes val. Det jag är kritisk till är att hon uppför sig som om hon vore vaccinerad. Hon träffar andra människor hela tiden, nu senast ett kalas för Kins dotter, där även Kins pappa var med, en äldre person. Om man inte är vaccinerad borde man vara medveten om att man, förutom att det är en högre risk att man själv blir smittad, utgör en större risk för att smitta andra. Något som My verkar strunta i.

     Jag har ingen aning om vem alla är (eller My, kollade hennes insta efter din kommentar) – men säg det till henne då.

      Som att hon skulle lyssna om nån skrev det.
      Det är ju inte konstigt människor har åsikter, vi lever i en pandemi och alla måste skärpa sig om vi ska få nån ordning.

       Ja att fråga My är ingen idé. Antingen ljuger hon, svarar svävande eller blir rabiat.

        Hon blockade någon med dunder och brak i bästa Bookenstil, härom dagen.

    Och alternativet till covidvaccin är?

   Läste hennes inlägg nu.
   L och J testas varje dag, gör man seriöst det? Känner ingen som haft corona vad jag hört, så trodde inte dom man bodde med testades så mycket.

   Lungröntgen, är det också standard om man får corona och åker till sjukhus? Eller hon är verkligen riktigt sjuk? Menar att vissa ligger ju bara hemma och väntar ut och vissa får åka till sjukhus.

    Är du väldigt dålig gör man lung-rtg, men bara om man är inlagd eller om man eventuellt ska bli inlagd. Iaf där jag jobbat. De flesta klarar ju sig hemma utan någon större hjälp.

     Tack för svar! 🙂

     Inte påläst om vad som händer om man blir sjuk så blev förvånad av det hon skrev.

      Sen beror det väl på vad man har för bakgrundssjukdomar etc, men är hon inlagd så kan det ju vara så att hon har avvikande värden. Inte helt ovanligt att folk i hennes ålder behöver syrgasbehandling, kan man inte försörja sig själv får man lite vätska etc. Orkar hon ta selfie och skriva inlägg så borde hon vara ok under omständigheterna.

       Tycker det låter läskigt att behöva syrgasbehandling i hennes ålder, hon är väl inte så gammal liksom?

       Självklart olika antagligen, men hade hon varit mindre sjuk och inte behövt åka till sjukhuset om hon var vaccinerad?

       Nej, orkar hon ta bild och allt är hon antagligen på bättringsvägen

        I hennes ålder? Det finns ju unga hälsosamma människor utan bakomliggande sjukdomar, som har dött i covid.
        Får man syrgas är det ”lindrigt”. Man kan bli nersövd och lagd på mage, då det är lättare att få ner syre i lungorna. Då gäller respirator.
        Den här sjukdomen är inte att leka med.

      Märkligt ändå att du kunnat missa det i två år.

    Och nej, testas varje dag känns väl lite överdrivet. Men lesson learned. Res inte och flaxa runt sådär om du inte är vaccinerad.

   Hur kan hon skriva att familjen är vaccinerad så de klarar sig. Är inte hennes son 10 år bara?
   Är han i riskgrupp?

    Man är inte helt säker fast man vaccinerat sig…Jag har trots fullvaccinerad varit hemma en vecka nu med covid 🙁 Feber, ont i bihålor och värk i rygg, höfter och ben som gör mig galen. Antar dock att jag hade mått ännu sämre utan vaccin, hu ingen rolig tanke.

    Inte ens barn som är i risk grupp från vaccineras än ! From 12 år är det ännu .

   Fast hon ligger på en undersökningsbrits på bilden inte i en sjuksäng. Varför skulle inte hon kunna ta vaccin, det är snarare så att alla som har någon sjukdom vaccineras först. Har inte både Ludvig och hon haft Corona, det var det enda hon tjatade om förra året.
   Så dramatisk som vanligt, kramper och medvetslös…skulle inte lita på det hon säger.

    Hon har skrivit att både hon och L har haft covid-19. Jonas har väl åkt på turné eller han är hemma igen? Helt otroligt vad hon drabbas av allvarliga symtom på alla hennes sjukdomar.

     Slutet på mars 2020 var dom inlagda för corona enligt bloggen.

      Men det var inte förrän efteråt som hon sa att sonen varit inlagd. I sina uppdateringar åkte dom in till sjukhuset och det tog x antal timmar innan dom fick åka hem igen.

    Människor med psykiska diagnoser tillhörde riskgrupp, hon har tydligen bara valt att avstå vaccin. Skulle hennes läkarteam vänta 1 1/2 år med vaccin alternativ, det låter väldigt hittepå.
    Och kompisen Anna reste till Malaga, hoppas dom inte träffades innan dom reste.

     Med tanke på att svårt sjuka människor med ex cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, HIV, långtids-covid, immunnedsättande läkemedel osv vaccineras så kan jag inte tänka mig att My inte skulle få vaccinera sig av medicinsk orsak.
     Att hon inte är vaccinerad är garanterat hennes eget val och inget som någon läkare rekommenderat.

      Har för mig att hon skrev i ett försvarsinlägg när hon reste till marbella att hon var vaccinerad och hade antikroppar?

      Fast det behöver ju ni inte spekulera i?

       Jo det behöver vi verkligen.

      Jag brukar försvara My. Känner henne inte men tycker lite synd om henne när alla hoppar på henne. Men att hon av medicinska skäl inte kunnat vaccinera sig tror jag inte på.

      Jag har cancer och kan inte vaccinera mig. Har avråtts p g a att min kropp inte mår bra och reagerar negativt på minsta lilla just nu.

       Hoppas att du tillfrisknar snart! <3

   Har inte hon haft Corona?
   Blir man inte lite ”lättare” sjuk om man får det igen eller när man är vaccinerad?
   Varför är det så svårt att tro på henne?

    Newflash! Man kan få corona igen ja, eller covid-19. Antikroppar varar inte för evigt plus att vaccin inte ger 100% skydd. My är dessutom inte vaccinerad. Hade hon varit det hade hon förmodligen fått mildare symptom.

     Nu läste du lite fel.

     Personen frågade om man blir mildare sjuk. Ingen har påstått att man inte kan bli sjuk som vaccinerad eller efter tidigare smitta.

   Grattis My! Nu har du stoff att mala på om även nästa år.

   Snarare att hon är den som blivit smittad av en symptomfri vaccinerad.

  Hur kan kalendern sakna en lucka tex?
  Dom som skickade tillbaka fick väl inte om man öppnat, så ingenting borde väl vara förstört?

  Dom var ju så glada för hur fort det såldes slut, såg någon bild där dom verkade fira typ. Tror ni dom är ledsna, besvikna eller så? Eller detta lilla spelar ingen större roll nu när allt lagt sig?

   Hörru! Hur gick det med grannen och allt? 😅

    Dom blev tysta runt tolv, så jag somnade 😂

    Läste igenom alla svaren igår på morgonen. Känner att jag måste sluta vara rädd att störa. Alltså man ska ju inte störa men att begränsa mitt liv ska jag sluta med 😊
    Tackar som frågar haha

     Nä men precis. (Jag är den som gav igen på min granne 😂)

     Imorse vaknade jag av grannens smoothie-fixande igen 😳 Hatar honom 😂😂😂

      Tipsa honom om att köpa en ny sån man gör en smoothie i nu när det är Black week😂 en ny kanske är tystare.

      Synd dom inte säljer hus billigare denna veckan för då kunde vi investerat i ett hus i skogen och flyttat😂 helst odla och bli självförsörjande, så trött på människor ibland så skulle bara vilja säga upp mig och bo i skogen😅

       Haha JAPP 😂😂😂

       Men jaa, instämmer. Hade nöjt mig med ett yttepytte litet hus för att slippa grannar, sååå trött på att bo i lght. Mina e totalt wacko, kärringen ovanpå låter som en flodhäst som klampar runt och denna flodhäst sätter alltid igång typ när det är läggdags el ultratidigt på morgonen…Bredvid bor en Incel som aldrig går utanför dörren och gladeligen stordiskar kl 3 på natten..suck.

   Blir spännande att se vad de som beställer får, om det verkligen är defekta produkter eller om det är de felfria men returnerade kalendrarna som skickas ut ☺️. Spännande följetång detta!

    Skulle vilja veta hur många som skickades tillbaka och undra om dom kommer säljas slut nu när det är rea.

    Känns som samtliga av dem är returnerade. Men att de skriver andrahandssortering och att någon lucka kan saknas, skönhetsfel osv pga av att de som köpte kalendern till fullt pris och har behållit dem inte ska bli (mer) upprörda.
    Plus att det inte låter så bra för deras business att de har fått många kalendrar o retur.

     De har ju plockat bort något ur kalendern. Gissar på 20%-arn. På så sätt är kalendern defekt och ej komplett.

     Är ju bättre ur miljösynpunkt att sälja de som andrahandsortering än att slänga de returnerade kalendrarna bara för att de har skada på förpackningen eller en produkt som saknas eller så.

     Nej, precis. Detta är ju returerna som kanske möjligen blivit defekta pga ev sämre packat vid retur. Inte en chans att de skulle sälja defekta, de går vanligen i retur till fabriken, el vilka det nu är som gjort själva kalendern. Fast några i personalen (läs praktikanter) på Caia kanske har pysslat ihop kalendern alldeles själva?..😁

   Känner på mig att det lär vara en bra lucka, t.ex. 24.12, som saknas om man får en kalender som saknar en lucka.

    Men kan man returnera en kalender fast man plockat ut någon produkt först. Varan ska väl vara i oanvänt skick för att kunna returneras?

     Så är det. Men jag tänker så här: det är så många som har returnerat så de vill inte bråka med någon av dem. Så de tar hellre kostnaden av icke-fullständiga returer.

     Alternativt att de är så många returer att de inte har kunnat kontrollera alla (att alla produkter faktiskt är med/skicket på dem/etc). Då vill de hellre snabbt bli av med dem igen + ”åtminstone” få de de sålda till halva priset. Plus att det är smart att skriva att saker kanske saknas osv, för ifall inget saknas blir det ju en glad ”överraskning”. Å andra sidan är det ju rätt riskabelt i fall vissa kalendrar saknar 4-5 luckor… Då blir det badwill igen.

    Pincetten!!😂😂😂😂

     Som Bianca äääääälskar.

   Men tror ni inte de har plockat ut 20% rabatten ur kalendern? Det gissar jag på

    Varför skulle de ha gjort det? Den genererar ju om inte avser att kunden köper ytterligare en produkt av företaget. Vore dumt att ta bort den då den inte kostar något alls så länge den inte används och ger vinst när den används.

     Om inte annat*

  Öven om kalender har 50% är den inte värd priset ändå.

  Men alltså ”en lucka kanske saknas”. Är det ens lagligt att säljs en ”icke komplett” produkt? Även till rea pris?

   Varför skulle man inte få det om det framgår för kunden?

   Det är väl inte alls ovanligt att man rear ut produkter som på olika sätt är defekta?

    Räknas det som defekt om det saknas produkter? Är det bara EN lucka som kan saknas eller flera?

   Har du aldrig besökt en outlet? 😄

    Jo. Men aldrig outlets som säljer icke kompletta saker. Ge gärna exempel! Cyklar som saknar ett hjul? Koftor som saknar en knapp? Kulspetspennor utan lock?

     Nej, men defekta föremål förekommer. Köpte en Marlene Birger med en spricka i sömmen.

     Inte jämförbart. Snarare så att du köper ett paket med tex 24 ljus men i just detta paket finns bara 23 stycken. Eller att du köper en necessär med 4 parfymer men i din finns bara tre av dom. Ja du fattar. Funktionen på produkterna du köper är fortfarande bra, du får bara inte ytterligare en produkt som skulle ha funnits i originalförpackningen.

     Med din cykel kan man säga att den i original kom med en cykelkorg men eftersom den inte finns på just din cykel så får du cykeln billigare.

      Okej jag erkänner det är mer jämförbart. Jag har dock aldrig stött på en defekt i form av att nån har öppnat ett produkt, tagit ut en av delarna, och sen säljs den produkten till rabatterat pris. Vad är de för outlets ni människor besöker och hur undviker jag dem?

       De gånger jag köpt ”paket” där en produkt saknas är antingen pga fel när den levererades eller att en produkt gått sönder.

       Men tex Ikea har ju en avdelning där produkter säljs antingen defekta eller inkompletta.

       Jag är mer förvånad över att man som kund kan returnera en kalender även om man plockat ur en produkt ur en lucka. Godkänner företag sådana returer alltså?

       Jag som tidigare arbetat i butik i nästan 10 år kan säga att det är extremt vanligt att varor som blivit defekta säljs billigt. Tex någon som öppnat parfym i butiken utan att köpa/stulit en sak från ett flerpack etc. Dock framgår det tydligt vad defekten är när kunden köper och oftast är var det returätt då.

        *är det ingen returrätt. Man ska inte skriva på språng 😬

     Jag har köpt kläder där det funnits en defekt, tex ett mindre hål eller trasig söm, och då har butiken satt ner priset.

    Caias julkalenderoutlet..😂😂😂

  Och ändå går dom bra med vinst med detta pris! 😄 Fan vad folk är lättlurande.

  Ang My, hon skriver att familjen är vaccinerad, men Ludvig är väl inte 12??

   Precis. Jag missade din kommentar och skrev en ovan. Han är väl 10 år.
   Så antingen i riskgrupp (vilket inte känns troligt som hon hänger ut honom med allt). Snarare en lögn.

   Men vänta. Det skrivs konstant om hur hon exponerar sonen. Ska ni nu börja diskutera detta? Då är ju inte ni så mkt bättre

    Vänta själv. Vad spelar det för roll för sonen om hon ljugit och vi undrar över det?

     För att ni inte har med det att göra?

      Men då behöver hon inte skriva ut det på sociala medier. Om det är uppenbara lögner. Eller om det är nåt hon vill hålla hemligt.

  Camilla, My har covid-19 och är så klart sjukare än alla andra och inlagd på sjukhus.

   Och Book är utomlands eller påväg. Hoppas dom inte träffades nydligen, men man tar kanske test innan man åker fortfarande så det är 100% säkert att man inte är sjuk.

   Men sluta förminska henne. Fy va elaka ni är! Ni hade nog inte heller varit så jäkla tuffa om ni blev inlagda för att få luft 😳

    Fast vem har sagt att hon är inlagd?

     Hon skriver på instagram att hon är inskriven på sjukhus.

      Hon skriver? Det brukar inte betyda att det stämmer😉

  Foundation upplever jag är så individuellt. Jag är väldigt intresserad av smink och testar gärna nytt, men har upptäckt att det finns EN foundation som gör att min hy ser fantastisk ut och som faktiskt håller hela dagen och det är Loreals True Match. Klarar mig till och med i duggregn och när jag snyter mig försvinner den inte ens runt näsan. Otroligt bra och prisvärd! Ja för mig i alla fall…

  Provade min bästa väns favorit Lumene Blur och den var inget vidare, kändes lite oljig på mig och sjönk inte in ordentligt. Alla snackade om IT Cosmetics foundation ett tag och jag testade den men nja, den höll inte hela dagen och var för tjock. BareMinerals var fin men efter några timmar la den sig i näsvecken och i fina linjer vid ögonen. Provat någon i ”stick” formula, men var för torr… Provat många till men varenda gång går jag tillbaks till Loreal True Match. Perfekt för mig både för 10 år sedan och nu när jag är en bit över 30.

   OK, bra reklam för den….

  Jag är redan trött på black week. Blir äcklad av all konsumtion.

   15:24
   Men håller med dig till 100%.

   Iofs passar jag på att pga ekonomiska skäl köpa en del som jag behövt köpa ändå, men instämmer till fullo, denna hets, alla dessa mail med nedräkning osv. och så är det typ 15-20% i rabatt. Tror dock inte folk hetsköper i samma utsträckning längre, men kanske har fel, vad vet jag.

    Samma här, jag väntar till fredag (då jag antar att rabatten är större?) med att köpa nåt jag faktiskt behöver, men köpa bara för att det är rea – nej tack

  Hoppas de har gått igenom returerna någorlunda. Absolut jättebra om det är de som skickats tillbaka innan de ens blivit öppnade, men jag skulle inte vilja få en kalender där en lucka saknas eller där produkter blivit använda/testade… Det är fortfarande inte jättebilligt så att säga, även om det kanske är värt det t d priset.

   Men det står ju att den kan vara defekt så då kan du ju förvänta dig det. Annars låt bli att köp bara.

  Tror hon är på akuten eftersom det är ett B som visar vart hennes säng är placerad. Brukar vara så när man ligger på akuten i korridor eller andra utplacerade sängar. Åtminstone på Akademiska 😚

   Svaret skulle postas högre upp, gäller My 😅

   Ja det ser ut som britsarna på akuten, plast. Blir man inlagd får man lakan.

    Hon kanske helt enkelt tror att när man anmäler sig och betalar på akuten så är man inskriven?

  Någon som har parfymen La Nuit som kan säga om det är värt att köpa den på halva priset?

   Luktar gott men väldigt dålig hållbarhet!

   Lägg inte dina pengar på skitparfym. Köp från klassiska, välkända märken

  Caia har inte alla luckor i sin kalender. Japp, jag hittar ut själv!

   👍😂😂😂

  Har torr hud så får se upp. Man vill ju inte se ut som en krackelerad mumie 😂 men snart blir det nog modernt det också. 😉

  Kan du skriva lite om angående att Ideal of Sweden har typ reat ut sina mobilskal för 70% väldigt länge, har massor av köpta följare som kommenterar och att det känns som att det inte går speceillt bra för dem längre? Jag är inte alls sugen på att köpa Ideal of Sweden längre, känns väldigt B och som att dem är desperata.

   Var länge sen man såg flunsor promota ideal, känns väldigt 2018/2019.

    Therese gör väl det var och varannan vecka?

  My stackarn har Corona. Och är ovaccinerad. Och har inte direkt levt efter rekommendationerna för ovaccinerade att döma av hennes IG. Tufft.

   Hur kan hon ha så mycket otur. 🤔😑

  Wtf – gör rätt mot kunder som betalar din lägenhet och lyxliv…

  Hahahahaha kalender- gate tar aldrig slut😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *