Margaux Dietz är singel igen

Efter frieriet i snövallen uppe på en takås, som skedde efter att paret bara ha varit officiellt tillsammans i en månad, så är Margaux Dietz singel igen.
Hon skriver på Instastory att:

Ibland blir inte livet som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”

Ni är många som spekulerat kring huruvida Margaux och Sean brutit sin förlovning, med tanke på att Sean lyst med sin frånvaro på alla hennes sociala medier sedan ett bra tag tillbaka.
Jag kan absolut förstå det, med tanke på att influencers delar med sig av det mesta ur sina liv.
Dock är det här en sådan sak som jag inte tycker att man spekulerar kring. Om huruvida någons förlovning är bruten eller inte.
Det tycker jag är upp till de inblandade parterna att offentliggöra och är ingenting jag kommer föregripa här på bloggen, varken nu eller sen.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ok, så vi ska inte spekulera kring det här. Vad tänker du att kommentarsfältet under detta inlägg ska fyllas av då?

   Men nu är det ju bekräftat. En viss skillnad.

    Exakt, jag var kanske otydlig. Jag tycker inte man spekulerar om sådant innan någon av parterna bekräftat ett eventuellt uppbrott.
    Jag har raderat kommentarer om det i tidigare inlägg.

   Nu när det är slut mellan dom så behövs det inte spekuleras.
   Men folk är så jävla sugna på att gotta sig i andras misslyckanden.

    Exakt. Och det drar ner kommentarsfältet sååå mkt, tyvärr

   Precis. Vad ska vi prata om här då? Vädret? 🤔

    Kommer fyllas med skadeglada människor som skanderar att de minsann var väntat och att de förstod det hela tiden. Låt dom dunka varandra i ryggen en stund.

     Den kom under denna 😂 Så jävla sorgligt

    Jag tar den bollen!
    Trots hur halt det var imorse och att jag var nära att stå på rumpan blev jag ändå glad av snön. Fick ni energi av snön eller kände för att dra täcket över er?

     (Jag vet att du var ironisk. Tänkte att vi ändå kunde väga upp övriga kommentarer som säkert kommer)

     Här har snön kommit och smält bort men vi ska få mer i slutet av veckan. Hoppas den stannar kvar då, så trött på det eviga mörkret.

     Ingen snö här. 9 plusgrader och regn. Kommer vara så fram till maj, ungefär. 👍

      Fellow skåning?

      Härligt med plusgrader!

       Oj flera här som heter ”A” haha Jag är inte samma A som A 13:05

      -9 halt och lite snö som täcker marken. Man får julkänslor. Och julpyntet inomhus ser bättre ut med skenet som blir av snön ute 🎄 🕯 🎅🏼

       Eller hur, ALLT blir vackrare med snö! Älskar skiten att halka runt i!🙌❄️Dock ligger den tyvärr aldrig här, oftast slask & grådis. Man borde fan ha medalj för att man står ut november-mars i detta land (på vissa ställen) Och nu blev detta inlägg helt plötsligt att man pratar väder..😂

     Jag är bajsnödig. Vattnet är avstängt 😨

      Tips! Det går att spola en gång då det bör vara påfyllt med en spolning vatten i själva ”toatanken”. Förutsatt att du inte spolat en gång redan sedan vattnet stängdes av…

      Bajsa och spola sen när vattnet är igång igen?

     Nån annan som INTE gillar snö? Alla blir typ lyriska för att det faller lite snö. Jag vill inte ha vinter, längtar redan till vår 😅

      Jag älskar inte direkt snö men efter en lång mörk grå regnig november så är snön ändå ett bättre alternativ 😅

      En som bor i norr men gillar inte snön. Fast vad ska man göra annat än gilla läget 🤷🏼‍♀️ Hellre några minus och lite lite vitt på marken än regn och slask (inte som ifjol när vi hade tre sjuka snöoväder så skolorna ställdes in och vi höll fasiken på att bli insnöade).

       Men ”insnöade” är ju sjukt mysigt! Alla måsten man kan skita i osv..

      Jag AVSKYR snö! Det kryper i kroppen av tanken. Jag kan tänka mig snö från 23e december till 1a januari. Sen kan den försvinna.

       Håller så med 16.18, det vore perfekt 👌

      Längtar inte till vår just nu, livrädd att malskiten jag fick in i somras skall komma tillbaka…Vill att det skall vara kallt länge, så de äckliga krypen dör.

  Ibland får jag känslan av att du gärna vill framstå som ”snäll” i dina inlägg men att du ändå vill att andra ska framföra skitsnacket. Lite som Lisa Vanderpump i RHOBH. Du sår liksom fröt men får andra till att gödsla och vattna.
  Förstå mig rätt, så gör nog vi alla ibland så jag menar inte att du är en dålig person pga det och jag inser ju att detta är ditt jobb. Men om du inte vill bidra till spekulationer så kanske du bör stänga av kommentarerna i detta inlägg eller inte skriva om det alls🤷🏽‍♀️

   Fast nu är det ju bekräftat så då behöver man inte spekulera. Cam menar att man inte ska spekulera innan berörda parter gått ut med en eventuell separation.

  Så. Intressant.

   Men nu kanske alla som gnällt om det hör kan vara tysta 😃 Fast.. De hittar väl nåt annat olämpligt att spekulera i 😵‍💫

  Var det inte hon som sa ”är det lätt så är det rätt” när de förlovade sig?
  Men alltså stor suck på dessa par som inte ens känner varann å drar in barn i det dessutom

   12.22//
   Och vilken man var senaste i ordning? ( tje3)
   Man kan inte ta M seriöst
   Stackars unge hennes som får ta smällen

   Jag är mest förvånad över hur lätt folk tar det att skaffa barn. Hon och Sean försökte ju skaffa barn vilket framkom i flera av hennes videon. Hon gick även till en kinesisk homeopat (?) som rekommenderade kosttillskott mv.

   Själv är man fortfarande osäker efter 10 år med sin partner, men vissa försöker redan typ 1 månad in (Gabriella.. eventuellt också Margaux).

    eller huir… barn är ju det största man kan göra med någon…

    10 år och fortfarande osäker? Känns ju som ett roligt förhållande.

     Tolkar Anja som osäker på barnfrågan, inte själva partnern.

     Ja väldigt roligt. Så roligt att man inte behöver döva tristessen med ett barn 😘

     Älskar vårt förhållande, men älskar helt inte tanken på att bli mamma. Vet inte om jag hade varit tillräcklig 🙂

      Om du slutar tänka på dig själv hela tiden då blir du nog en duglig mamma.

       Det kanske också är därför vissa människor inte vet om de vill ha barn, för att man inte vill ”ge” upp sitt eget liv och få vara ego. 😁

        Ja det är väl en rimlig oro/anledning?

       Äh det är ju bara bra att hon reflekterar över det! Det borde fler göra.

        Ja verkligen… Många tar beslutet alldeles för lättvindigt.,,

  Stackars barn som har föräldrar som introducerar nya partners fort..

   Det borde vara en svår avvägning när man kan introducera sin nya partner för sina barn. Om det klickar dem emellan men så tar förhållandet slut måste det vara en sorg för barnen om den personen som varit en del av deras liv plötsligt bara försvinner. För de riktigt små måste det vara svårt att förstå.

   Ni som har varit i ett förhållande där partnern haft barn som ni klickat med men där
   Förhållandet sedan tagit slut, har ni kvar relation med barnen? Eller blir det så att ”skilsmässan” även inkluderat och drabbat barnen?

   Jag vet en familj där det blev en stor sorg för barnen när partnern försvann efter att deras mammas förhållande sprack efter 7-8 år.
   För många barn blir ju en partner som en extraförälder.

   Jag tror nog att man bör gå sakta fram med att introducera en partner för sina barn men samtidigt så måste man ju följa sitt hjärta och få leva livet och göra det som känns rätt, om så för stunden.

    Jättesvårt verkligen. Som förälder blir man väl jätteglad om ens nya partner och barnen klickar och man försöker ju få den relationen att funka så bra som möjligt. Även om nya partnern inte blir en extraförälder så förutsätter ju nästan relationen att den nya ska ses som självklar och del i familjen, inte som en främling som kommer och går ibland. Efter flera år lär det vara svårt och sorgligt att bryta helt, samtidigt har ju ingen några rättigheter eller skyldigheter utan det beror väl på om både barn och partner vill fortsätta umgås, om barnen är så pass gamla att de kan styra upp kontakten själva. I praktiken lär det ju också bero på hur många ex det rör sig om och hur länge de funnits i barnets liv, lite svårt att ha typ 10 ex som alla är familj kanske, ofta rinner det nog ut i sanden även om man skiljs som vänner. Själv saknar jag faktiskt min pappas ex men blir för konstigt att ha kontakt då det var ett jobbigt uppbrott så får avstå det.

    Min sambo var länge tillsammans med en kvinna som hade ett litet barn när de träffades (inte ens ett år gammal) och pappan var inte närvarande alls. Min sambo tog sig an barnet och även hans föräldrar som inte hade några barnbarn såg barnet som en stor glädje. Efter något år tog det slut och mamman flyttade utomlands med barnet. Vet att både min sambo och hans föräldrar sörjde detta, alla dom hade ju knutit an till barnet och nu hade de ingen som helst ”rätt” att träffa barnet längre. Han pratar ännu idag ibland om det här barnet och att han skulle vilja veta hur det är med henne men han vet inte om mamman skulle uppskatta att han hörde av sig. Jag tycker absolut han ska göra det. Jag skulle bara bli glad om någon av de kvinnor min pappa träffade när jag var barn (han bytte rätt ofta) kontaktade mig och frågade hur jag hade det. Vissa av kvinnorna tyckte jah väldigt mycket om och trivdes bättre hos pappa när de var där.

    Äh, kanske inte bidrog med något här. Jag vet inte 😅

     Men vad fint av din sambo och hans familj. Så kan det ju också vara att det tar slut och föräldern försvinner ”med sitt barn” och kvar blir partnern utan familj.

     Det är ju väldigt sorgligt när sånt händer. Vad fint att din partner verkar vara en sån empatisk och varm person med hjärtat på rätta stället. Själv hade jag önskat att få ha en förälder/styvförälder som verkligen brydde sig om mig. Det betyder mer än många tror och för mig är det en sorg att ha en förälder som är så upptagen av sitt egna liv att hen inte har tid för mig.

      Barn kan nog sällan ha för många vuxna som bryr sig om dom i sitt liv. Tråkigt att höra att din förälder inte har tid för dig. Jag kan själv säga att det var kvinnan min pappa till slut gifte sig med, och ännu är gift med 20 år senare, som räddade min och pappas relation.

      Så olika det kan vara ändå! Min far bytte också kvinnor rätt ofta och jag är glad att jag slapp dem och inte vill veta av dem alls. Nu är han gift med en kvinna sedan nästan 10 år tillbaka och hon är isch-godkänd ändå! 😝

    Tänker att det måste vara som att ständigt gå igenom en skilsmässa för barnen, men denna gång får dem inte behålla ena ”föräldern”, så snäppet värre

    Jag fick min bonusmamma när jag var 7 år, och när jag var runt 22/23 skildes hon och pappa. Min pappa ville inte jag skulle ha kontakt med henne och jag förklarade att såklart kan jag inte skära bort en moders figur bara sådär.

    Hon total grina när jag bjöd in henne till min universitets examen för hon trodde jag skulle sluta prata med henne. Men hon är en sån viktigt del i mitt liv även om dom inte pratar idag

     Men vilken ego attityd av din pappa! Tur du var såpass gammal då att du kunde styra upp den relationen själv, annars hade ni nog aldrig setts…

  Tråkigt för Margaux men svårt att tycka synd om henne efter den rätt hårda slängan till sina ex en månad in i förhållandet, ”är det rätt är det lätt”

  Då hade hon ju två relativt färska uppbrott bakom sig

  Oväntat!

  En FET och känd varningssignal är ju om det går för fort i ett förhållande. Frieri direkt kan tala för vidden av det hela…. Önskar M allt gott iaf! Över och ut.

   Hur länge ska man vänta på att det går åt helvete för att det gått för fort i ett förhållande? Jag förlovade mig efter 1 månad, gifte mig efter 9 månader och är nu 10 år senare fortfarande gift med samma man.

   En god kollega förlovade sig efter 1 månad, fick barn efter 11 månader, såhär 35 år senare är de fortfarande gifta.

   Eller kan det vara så att oavsett hur fort saker går i ett förhållande kan det ta slut?

    Det är som med allt.

    Det finns vissa varningsflaggor gällande destruktiva förhållanden, ett är att allt går väldigt fort med att binda upp sig på olika vis. Men det betyder såklart inte att Alla förhållanden där det går fort är utdömda.

    Precis som att det är mer ovanligt att en seg långsam mellanmjölks relation skall urarta till ett kontrollerande kaos- men det betyder inte att det aldrig händer

    Absolut kan det ta slut oavsett när man flyttar ihop, gifter sig etc. Härligt för dig och din kollega att ni träffat bra personer och att det hållit. Problemet är mer OM det skulle visa sig att personen man träffar inte är någon bra person, då kan det lätt bli svårare att dra sig ur om man tex flyttat in hos någon och inte har eget boende, man kan förlora pengar i en skilsmässa etc. Riktigt fula fiskar vill ju gärna att det går fort och är himlastormande, övrigt umgänge sätts åt sidan och det blir en stor skam för den som fallit att erkänna att det inte är bra.

    Hur lång tid ”ska” man vänta då? Det finns såklart inget exakt svar på frågan men ju längre man känt någon så lär man ju känna personen och deras umgänge, får en större bild av honom/henne, hinner se mer hur personen agerar i vardagen, i pressade situationer etc, något som kanske inte uppstår i början. Dessutom lägger sig väl nyförälskelsen efter ca 2 år och då är det lättare att se klart. Men ärligt talat, för mig beror det nog på personen. Stabil och lite tråkig eller äventyrssökare med rykten om sig? Typ så.

     Ja och fula fiskar kan en inte göra slut med en dag för tidigt! Ofta krävs mycket styrka att lämna. Viktigt med ett nätverk efteråt och att inte halka tillbaka….

  Jag pudlar! Var verkligen säker på att det var en PR-kupp från Maggans sida, aja 🤷🏼‍♀️

   Olivia//
   Pr-kupp??
   Är det så då är det riktigt illa
   Pr- kuppa för wiews när man har barn, riktigt, riktigt uselt isf.
   Undra vad pappa till sonen tänker nu då??

    Uppenbarligen inte. Jag trodde de låtsades att de gjort slut genom att hon slutade nämna honom på sina kanaler fast hon ändå hade ringen kvar på. Att hon fick ta till detta när hon inte längre kan utnyttja Arnold för klick eller kommentarer. Men jag hade fel!

  Jobbigt för dem. Jag trodde faktiskt det var något annat då M har haft på sin förlovningsring in i slutet.

   Samma här!

  Det är dock inte alltid så lätt att vara ”följare”. Å ena sidan ska vi följa, gilla och kommentera när våra kära influencers lägger upp sina förhållanden, förlovningar, graviditeter, magbilder, avslöja könet fester, produktsläpp, resor etc. Men å andra sidan är det strängt förbjudet att spekulera i om det hypeade förhållandet tagit slut, huruvida de vill ha fler barn, varför de väljer att exponera barnen, negativa kommentarer om en produkt, ifrågasättanden om miljö/resor.

  De gör allt för att vi ska bli så nyfikna och engagerade som möjligt så att de ska tjäna pengar. Men det är vi som är ”boven” när intresset och nyfikenheten kanske spiller över lite väl mycket.

   Spot on!

  Hon sa när dom förlovade sig ”det är lätt när det är rätt”. Precis som Gabjossan håller på och säger 😅

   Gabriella tar ju dock pris på att slänga sig ut med huvudet förre.

   Sambo efter få veckor
   Gravid 2 månader
   Förlovning och giftermål ca 6-7 månader.

   😅 Är det rätt så är det lätt….. Eller vad var det man sa? Haha. Jag kände knappt min partner första året.

  Hade de köpt lgh ihop också eller?

   Nej den är Maggans. Han flyttade in men var inte med på själva köpet.

    men han sålde väl sin?

     Har han inte köpt in sig i hennes får han skylla sig själv.

      Är väl bättre ifall han inte gjort det och köper en ny istället?

      Fast har den inköpts med tanke att de skall vi där ihop, då gäller sambolagen. Men de kanske skrev papper

  Hela Bloggbevakning är ju fylld av spekulationer om allt mellan himmel och jord 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Självklart får man spekulera även om detta! Hon har själv bestämt att fläka ut alla sina relationer (ja plural) 5 sek efter de har träffats! Hon hade kunnat hålla det privat om intresse fanns. Men nej. Då får hon också leva med att folk spekulerar. Inte alls konstigt. I synnerhet när man bor i samma stad och ser henne nästan dagligen. Blir stor skillnad då när hon går från att alltid vara med honom till att bara synas helt ensam. Det i kombo med att han är puts väck ifrån hennes SoMe. Om du inte vill att folk ska spekulera- sluta fläka ut hela ditt privatliv ifrån 1a sekund. Är inte svårare än så.

   Väljer man att fläka ut sitt liv på alla kanaler får man nog räkna med att det spekuleras, det är på så sätt hon får sin lön. All reklam är bra reklam tydligen!

   Så bara för att du bor nära ska du få spekulera? Nä fy alltså 😳 Och det är Camillas blogg, om hon säger att det inte ska spekuleras så är det ju det som gäller.

   Kvittar hur mkt/lite nån ”fläker ut” sitt liv. Man spekulerar inte ändå. Har ni ingen empati i kroppen?

    Jag bor absolut inte nära men det är väl inte så konstigt att folk ser henne om dom bor i närheten, hon ville ju synas när hon la upp den pinsamma förlovningen. Först fläker man ut allt sedan när det tar slut vill man vara anonym, så funkar det inte oavsett vad varken du eller hon tycker.

    Nu finns det väl inget att spekulera om iof, det är ju slut…

   En sak att fundera själv över vad som är på G… men att dra igång spekulationer i kommentarsfält och i tidningar en annan

  Hur vet du att hon kom hem tidigt/ är hemma?

   Skulle varit till kommentaren om My men den är visst borta nu.

   Hon sa det på Instastory att det var skönt att ligga hemma i sin egen säng. Varför plockades det bort, det är väl bra att upplysa folk att My mår bra.

    Ja men kommentaren va inte direkt riktad på att vara snäll och upplysa

  Usch vad tråkigt för dem!
  Aldrig kul med uppbrott.

  Ca 1 år efter de blev tillsammans… Brukar man inte säga att efter 1 år tillsammans visar man sina riktiga sidor.

  Ja ja, det var bra content så länge det varade som man säger

   Åh nej vad ska hon nu göra? Varken en Arnold eller Sean att göra content av 😅

  Skräll

  Han kanske lyssnade på hennes ”porr-ljudböcker”, och kunde inte glömma över det han hörde? 😉

  Varför gjorde de slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *