Hemligt värre för Nina Glimsell

Den tidigare deltagaren i Paradise Hotel, Nina Glimsell – eller Nina Udovicic som egentligen heter enligt Ratsit – avslöjar nu på Instagram att hon är lika duktig som Beyoncé på att hemlighålla en graviditet. 
(Beyoncé offentliggjorde sin första graviditet i slutet på sitt framträdande på 2011 års MTV Video Music Awards, genom att knäppa upp sin kavaj och stryka över den uppenbart gravida magen.)

Sin graviditet är dock inte det enda som Nina framgångsrikt lyckats hemlighålla.
Trots att hon nu alltså är gravid med den man hon förlovade sig med i somras, så vet de allra flesta fortfarande inte vem han är.

I en tid när ALLT ska ut på sociala medier – gärna i realtid och helst innan det ens hänt – så känns den här typen av integritet riktigt uppfriskande.

Stort grattis, Nina och hemliga pappan! 😍

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är bilderna tagna i en kyrka?

   Det se ut som prästens talarstol i bakgrunden.

    Predikstol, heter det.

     Tack anonym 12:41

   Ja, väldigt smakfullt. Höggravid och ogift.

    😂 sluta!

    Kul att se att man uppfann tidsresor redan på 1800-talet.

    I dagens kyrka är det okej att vara ogift och gravid.

     Jävla kappvändare! Kyrkan alltså.

    Håller med om att hon ser höggravid ut (mitt första barn kommer om en månad och jag är inte ens så stor) – ganska coolt hur det kan vara så individuellt, speciellt när det inte har att göra med storlek på ungen (alltid). Men – det står att hennes barn ska komma i APRIL 🤯 så inte ens nära höggravid alltså.

     Tycker hon är suupervacker och fin! Är jätteglad för hennes skull ❤️ Så missförstå inte min fråga, men… är det vanligt att magen ser ut såhär i vecka 19? Jag är så liten och nätt, så oroar mig genuint.

      Känns ändå som du försöker trycka till henne..Hon är så stor och du liten och nätt..?

      Hör av dig till din barnmorska, ni mäter la magen? Är du genuint orolig så bör du ta det med henne.

      Nej det är inte vanligt att vara så stor så tidigt. Men det är väldigt individuellt hur magen ser ut, hur snabbt det syns att man är gravid och hur stor man blir. Googla lite på det så ser du att det är stora variationer 🙂

     Men va? Nääe? Hoppas hon inte ökar i storlek i samma takt ända till april.
     Grattis till din som kommer snart!

     Men kan inte alla bara sluta kommentera storlek på magar?! Dels finns det ingen anledning att kommentera andras kroppar överlag. Men det är också obegripligt utifrån vilken stress det kan skapa för hur graviditeten fortlöper. Att höra att magen är liten kan vara superstressande för en person som är orolig för att barnet är tillväxthämmat. Att höra att man är stor kan sätta igång andra orostankar. Sluta bara!

      Kan man inte ta objektiva kommentarer på sin bild så ska man nog inte posta den, ha ett publikt konto eller jobba som influenser… eller all of the above.

      Oskönt att gå fram till en random gravid och kommentera magen. Men att lägga upp dessa bilder är i mina ögon detsamma som att den random gravida kvinnan skulle trycka upp magen i ansiktet på dig just för att få kommentarer, reaktioner och uppmuntra till interaktioner.

      Nu är ju dessutom magen det stora fokuset på dessa bilder, det hade gått bra att ha en bild på ett ultraljud, en body eller något annat bebis-aktigt om inte målet var att visa upp kroppen – utan att belysa graviditeten. Det är som att lägga upp en bild på ett päron men ingen ska kommentera päronet – det enda man får svara är ”grattis att du har en frukt!”.

      Att se ut som man ska föda vilken sekund som helst samtidigt som man delar med sig av att ungen först är beräknad i april – alltså runt FEM månader fram är upplagt för reaktioner. Hon är dessutom så pass stor att hon helt omöjligt är ovetandes om detta. Det är ett faktum, ingen åsikt.

   De är tagna i Eric Ericsson hallen i Stockholm, en event/konsertlokal. (tidigare kyrka dock)

  Spontant då känns det som om baby boomen bland influencers är en tävling. Varför känns det som om de har ” press” på sig att bli gravida om andra blir det? Är de rädda för att tappa följare eller är detta ett nytt ”mode” och barn ses ännu mer som en accesoar som ska visas upp?

   Eller så börjar de bara komma upp i den åldern då folk brukar skaffa barn helt enkelt 🤷🏼‍♀️

    I
    Ja visst är de i rätt ålder men det könns lite som en kollektiv baby boom då flera ska ha barn väldigt nära varandra. Är det den biologiska klockan som ringer hos folk samtidigt?

     Är inte särskilt märkligt ändå om det smittar av sig lite; ju mer bebisar man ser i sin omgivning, desto störra kan ens eget sug efter barn bli (om man vill ha barn dvs.). Få gosa med andras bebisar, känna hur mysigt det kan kännas med en bebis i famnen osv., säkert många var sug blir starkare av det. Är ju så med många saker, att en del liksom blir inspirerade att göra detsamma, även hemska saker som att ta livet av sig. Lite så vi fungerar bara. Tror inte det betyder att det är tävling för de som väljer att skaffa barn eller att de är en press att skaffa barn för att andra gör det, eller att det är mode att skaffa barn eller att man ser barn som en accessoar.

   Du kan nog släppa det, det är väl lika mkt tävling för oss andra då 😂 Som ovan skrev – det är väl att folk kommer upp i åldern.

   De vill nog med andra ord bara bygga ut sin familj. Stort grattis Nina med partner 🙏🏽

   Har märkt samma sak!
   På Fejjan har allt fler av mina vänner från skola och gymnasiet att börja skaffa barn. Är det grupptryck eller för att få massa uppmärksamhet? Man undrar ju.
   Föddes 95 så jag är fööör ung men det verkar vara typ mode att skaffa barn nu. Förr fick man ett hej eller gilla när man la upp en bild på nya kontoret men nu är allt fokus på de gravida och mammorna. Folk gör allt för att få likes.

    Att som 95a skaffa barn är väl inte direkt för ungt? Sen är såklart alla inte redo, men det är en annan sak.

     Men kan dock förstå att du tänker så, gjorde själv det pga jag själv var såå långt ifrån redo och kände mig fortfrande såå ung i den åldern. Men är ju en ganska vanlig ålder att få första barnet i. De 95or som är gravida nu kommer ju vara 26-27 när de får barnet, alltså en bra bit närmare 30 än 20

     Trollade…

    Är 93a så är ju två år äldre meeen jag och många i min närhet fick barn när vi var typ 24-25 år. Bor i Stockholms kommun, alla har utbildning, fast jobb och lever vanliga liv. Visst vi fick barn hyfsat tidigt men var ju verkligen inte extraordinärt tidigt att skaffa barn då. Förhoppningsvis får vi bara mer tid med våra barn ☺️

    Vadå..? Är du bitter över att ditt nya kontor inte får likes?

    Nej du är inte föööör ung😂😂

    Jg är 85:a och har fortfarande inga barn, börjar kännas försent för min del att skaffa barn, har också psykisk ohälsa så vet ej om jag kan eller pallar ta hand om ett barn heller. men samtidigt känner jag att man kanske ändå vill ha en egen familj nu när man blir äldre. men i dont know. Det blir som det blir lol

     Äh, ta hand om dig själv och försök njuta av nuet och komma iordning med dig själv.

   Själv får man bara ångest av alla som blir gravida hela tiden när man själv har svårt att bli det.

    Men andras graviditeter påverkar inte din situation. Vi fick kämpa för vår bebis, i ett sånt läge är folk stöttande. Men nu när vi lyckats är det som att vi inte förtjänar att vara glada, för det gör andra ledsna. Kan vi inte bara hålla isär våra situationer? Jag vet att man blir avundsjuk på andras lycka, men man får rationalisera kring det och försöka att inte rain on their parade. En dag är det kanske du som står och vill skrika ut till världen hur lycklig du är. Vill du att någon kommer och säger att du ger dem ångest då?

  Mhe, taskigt att outa hennes riktiga efternamn! Kanske finns en anledning till att hon inte väljer att använda sig av det!

   Det jag har läst är att hon använder inte sitt riktiga efternamn på grund av tidigare händelser, så ja Camilla bör ta bort hennes riktiga efternamn även om det är enkelt att ta reda på om man vill det. Men detta gör ju att det dyker upp vid minsta slagning på ex. google.

    Fast varför ska Camilla ta bort det när Nina själv har med det efternamnet på sin Instagramprofil?

    Hon har själv pratat om det i sina medier och det finns flera artiklar sen ialf 1 år tillbaka där hon pratar om sitt riktiga efternamn själv.
    Så det har varit hennes val att prata om det.

   Hon heter även det på Instagram. Så lugna ner dig.

   Håller med, i vanliga fall, men just det här står väl även i hennes bio på instagram? Alltså Nina + de två namnen som skrivs i Camillas inlägg ovan? Förstår inte varför Cam måste skriva att Ratsit är källa när Nina verkar skriva ut det själv i sin bio där…

   Så här ser det ut i hennes Instagramprofil:
   nina glimsell udovičić
   Offentlig person
   🌼🍋🍯💛🌻
   Based in Sweden
   Serbian and Bosnian
   Contact: hello@glimsell.com

   Jag tror nog det är lugnt.

   Ja, hon och hennes familj har levt under skyddad identitet. Men verkar inte finnas anledning till det längre då hon är offentlig och har sitt ”riktiga” efternamn skrivet i sina instabio.

  Sprättben och halvnaket i en kyrka 🤮

   Äh sluta 😂

    Nej. Kyrkan är en plats för bön och andakt. Den är ingen kuliss för självupptagna flunsor att tramsa omkring i.

     Hon är kanske kristen? Och ber för sitt barn? Du vet väl inget om anledningen?

      En photoshoot där man visar trosorna på Instagram är inte samma sak som att be för sitt barn.

       🙃 Jesus..

        Ja Jesus brukar väl inte ha mer än så på sig i kyrkan heller.

         Exakt! 😂

       För skoj skull kollade jag vidare på platsen. Det brukar även vara Yoga-events osv. Så förstår verkligen inte varför en vacker fotosession på gravid kvinna skulle vara nåt dåligt 😂 Hon har klänning på sig, hon är vacker på en vacker plats.

        Jag är vacker helt naken, ska jag ligga och posa i en transparent klänning med synliga bröst/kön inne i det kungliga slottet? På nobelmiddagen?

         Gör vad du vill, jag bryr mig inte 😂

          Uppenbarligen, du är gränslös och har inget som du respekterar.

           Men alltså va? Nivån här inne.

       ”På en höjd på Skeppsholmen med Slottet på andra sidan vattnet är Eric Ericsonhallen, tidigare Skeppsholmskyrkan, Sveriges vackraste och mest centrala eventhall.”

       Så du kan va lugn. Det är inte i en kyrka 😂

        Precis. Den är avsakraliserad.

         Men den var en gång en kyrka och byggdes för bön.
         Inte ok att göra vad man vill bara för att den bytt namn till ”hall”. Man ser ju att det är en kyrka. När allt Gudomligt där inne byggts om då är det ok.

          Äh sluta nu 😂

          Nja, avsakralisering betyder just att något inte längre är eller ska betraktas som heligt. Så du har faktiskt inte rätt där.

           Det bestämmer inte staten. Är det ett kors, altar och annat då är det en kyrka.

           Nej inte staten, men kyrkan själv. Det är ju kyrkan som har valt att göra detta. Enligt kyrkan (organisationen) är det inte längre en helig byggnad. När en avsakralisering sker så har man ofta en sista gudstjänst som markerar att från och med nu så är detta att betrakta som en vanlig byggnad. Staten har inte ett dugg med detta att göra. Och bara för att en byggnad innehåller ett kors så är den inte heller helig. Kyrkorum är vigda rum, och även det följer en särskild ordning (gudstjänst) som markerar början för detta.

          Det stämmer inte. Det finns många, många fd kyrkor och bönehus som byggts om eller används för andra ändamål, görs om till privatbostäder eller till och med nattklubbar (t.ex Babel i Malmö). Anonym 14.00 har helt rätt.

          Men herregud människa. Jag brukar bli full i Ölkyrkan i Sumpan. Vad tycker du om det då?

       Måste man vara påklädd i overall för att be för sitt barn enligt ”korrekt sätt”?

        Man har väl lärt sig hyfs och etikett? I kyrkan ska man klä sig anständigt!

         Men det är ju inte längre en kyrka!

         Du vet att de har modeshower där under fashion week? Ganska halvnaket då med…. Jag har förresten varit på King (tidningens) fest där, dracks massa alkohol och var hög musik. Fotovägg hade de också. Oops

          Att de gör fler tacky saker där gör inte dessa bilder mindre tacky…

        Ja

   Ge det ett halvår så är nattvardsvin och bröd i betalt samarbete med vinoteket och pom flora

    Hahaha

   Spyr på hur de kristna blir ifråntagna sitt utrymme utan att någon reagerar.
   Hatar att säga det men tolerans och att ständigt tänja på gränserna leder till att folk slutar respektera ens gränser.
   Ingen hade vågat stå i trosor i Sheikh Zayed Moskén (som är mer som ett museum eller helvit instabakgrund) eller i en Ortodox kyrka i Sibirien/Eritrea/Libanon osv.

   Kyrkan är inte bara en rekvisita, den uppfyller en funktion. Synd att ingen respekterar den funktionen här i väst, och då är vi ändå de mest toleranta och respektfulla individer på samhällsnivå.

    Amen på det 12:47

    Det är ingen kyrka längre.

    🎻🎶

    Nu är det för det första inte längre ett kyrkorum. För det andra så blir inte de kristna ”ifråntagna” sina utrymmen. På många håll kostar det tyvärr otroligt mycket att underhålla kyrkobyggnaderna, att man därför är tvungen att se över hur och om man vill fortsätta att ha dem kvar, eller att lägga ner även all verksamhet som sker inne i dem också (vilket man alltså ser som en större konsekvens för religionsutövningen). Så att man väljer att inte längre använda en kyrka är helt och hållet kyrkans/församlingens eget beslut som ofta beror på ekonomiska förutsättningar.

    Det gör man i andra Europa länder söder i medelhavet en helt annan respekt gentemot kyrkan.

   Ibland blir jag verkligen så spyless på den här bloggens kommentarsfält. Ofta bara osar det av negativitet och missunsamhet. Som t.ex denna kommentar. Hur orkar man ens kommentera något annat än positivt när någon berättar om sin graviditet?

  Stort grattis Nina! Superfina bilder 😍

  Att hemlighålla en graviditet tills fem månader innan BF är ju ändå inte skitkomplicerat… Eller är det bara jag som tycker så?

   Jag gjorde det

   Inte för gemene man kanske, men för någon som är offentlig?

    Jag ska få i mars och ingen skulle veta att jag är gravid om jag inte sade det, men det beror också på magens storlek förstås. Obs, ingen värdering i stor eller liten mage, bara ett konstaterande. På mig syns det inte om jag inte klär mig tight. Sen kan det ju vara svårt att dölja pga illamående mm men sånt vet ju troligtvis inte instagramföljare och såna som inte är i personens direkta närhet om.

   Beror väl lite på hur mycket det syns osv.

   Enkelt första gången. Såg gravid ut runt v 28-30 men kunde dölja magen med jacka tex.
   Med andra såg jag gravid ut v15.

  Opassande att plåta i kyrka klädd sådär tycker jag, det är ju ändå en helig plats för många.

   Det är inte en kyrka längre.

    Den infon fanns inte i tråden när jag kommenterade men nu vet jag. 😊

   Herregud (!) så många präktiga människor det finns härinne…

  Camcam vill uppmärksama dig på hon om du vet vem hon är Anna-Karin som driver kontot Inclassicfashion hon har smygsamarbete för märkesglasögon på sin Instagram stories där hon visar upp dyra märkesglasögon och ger son personliga kod på 10% rabatt i samband med Blacfriday men ingen reklammärkning. Smygsamarbetet bedrivs åt Misterspex.se finns massor av bildbevis på hennes stories just nu.

   Hon använder sig av Instagrams egna funktion, och tänker nog att det räcker.
   Huruvida det gör det eller inte, vet vi inte eftersom det inte prövats rättsligt än.

    Det är markerat i hennes flöden reklam som är publicerat kanske den 4/11 men det som finns i stories där finns ingen reklammärkning som är publicerat idag därrav jag tipsa dig om. Ser konsumentverket förbi sånt när Influeners konstant struntar i att märka ut sina samarbeten? De får tjäna pengar på sina samarbeten så länge de är öppna med att de gör reklam. Gillar inte när de struntar i att märka ut för då känner man sig förbannad att de kommer undan med sånt gång på gång. 🙂

  Hon är så sjukt vacker och om möjligt än vackrare som gravid!

  Varför är det ”uppfriskande” att hålla sin partner hemlig egentligen?

   Som en motpol på den integritetslöshet som många gånger genomsyrar sociala medier.

    Man kan ha integritet trots att man är offentlig med identiteten på ens partner.

     Det ena utesluter inte det andra…

   Påvisar respekt.
   De flesta ser sina partners som en självklar del av influenceryrket. De ska ställa upp som fotografer, rekvisita, kärleksaltar, statussymbol osv.
   Sen får männen en massa skit/hyllning när det är över. Folk gick hårt på Odd i början och nu är han en perfekt man. Fjodor var en toffla men nu är han stabil osv.
   Bättre att hålla de utanför.

  OT: Paow har fått en kommentar som lyder typ ”Du har kämpat så hårt för att se ut som du gör, klart man ska visa upp sig om man har jobbat så hårt för att se ut på ett visst sätt”

  Hon svarar: ”det finns smarta människor i denna värld”

  Skrattade. Jobbat så hårt för att operera in magrutor?

   Jag tar inte influencers som ett seriöst yrke.

    Tror inte dom bryr sig vad vi tycker,.fakta är att många lever på det= jobb

   Alltså någonstans är väl ändå att operera sig, stå ut med sår, läkning, sjukhusvistelser en form av kamp. Inte en sund sådan, sett till målet om du frågar mig, men skönt och kul är det nog inte.

  Vilka fina bilder och tydligen också lite provocerande då de ägde rum i en kyrka, om man skall utgå från kommentarer ovan.
  Full pott alltså!!

  Maria, alltså hon från den ”tjocka boken”, när hon var med barn utan någon form av penetration hade säkerligen inte så mycket annorlunda klädsel, att man skymtar lite trosor är väl trots allt betryggande, hade varit värre om hon kort ”comando” eller hur nu det stavas. Shit vilken lång mening jag fick till….

   Haha men du vet, här hittas det aaaaalltid fel 😂 Jag letade till o med upp faktan om att det är en eventhall. Men det VA ÄNDÅ FEL 😂

  Är jag den enda som tycker bilderna känns krystade?

   Eftersom ”krystade” i detta fallet är negativt laddat så nej, du är förmodligen inte ensam med tanke på kommentarsfältet här. Jag håller dock inte med, tycker att bilden är fin.

   Haha joo, otroligt krystade och överdrivna.

  förvånad att ingen lyckats klura ut vem killen är ännu, hmmm

  Ja….. hon har lyckats vara så pass hemlig att man ens inte har en aning om vem hon är….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *