Gabriella Joss blir snart Fru Possler

Nu är det inte länge kvar innan Gabriella Joss blir ”fru Possler”.
Jag har försökt snappa upp så mycket information som möjligt, för jag känner mig barnsligt förtjust över att det vaknas ett influencer-bröllop efter många, långa månader av pandemirestriktioner.
Jag VET att jag har läst om deras val av dag, och att det hade med själva datumet att göra och att det hängde ihop med ett annat datum. Kanske när de ”officiellt” blev tillsammans, eller möjligtvis när de träffades.
Om någon av er minns hur hon förklarade det så får ni gärna lämna en kommentar.

Gabriellas ringar kommer enligt bloggen från Guldfynd.

Om tre veckor får jag säga ja till honom! Och snart borde hans ring som är beställd komma med. Som ni ser har jag fått min andra ring med nu! Vi är så otåliga båda två så ingen av oss kunde vänta med att jag skulle ta på den, haha. Men vad gör några veckor hit eller dit egentligen? // GabJoss

Gabriellas val av ”vigselklänning”.
Säger man ”vigsel” om det inte är någon fest? Är det festen som förvandlar en vigsel till ett bröllop? Vad är skillnaden?

Bildkälla: NAKD

Vi ska ju inte ha ett bröllop utan kör en fest i sommar ute när det är varmt hade vi tänkt =) men jag vill ändå vara fin när vi säger ja till varandra och vigseln blir ju här hemma i vårt hus! Har kollat runt efter klänningar överallt men alla har varit antingen för uppklädda eller för vardagliga. Till slut hittade jag denna! Den är både söt, fin, lite sexig, annorlunda, mysig i materialet och bara perfekt. Fanns dock bara i storlek M men jag tänkte lämna in den och få den insydd efter min kropp. Tror det kommer bli perfekt! // GabJoss

La en stor beställning på sådant som behövs inför jul igår med. Och kläder till barnen då dom växer som ogräs. Köpte också deras julkläder och kläder till vår vigsel. Jason har ju tjatat om att vara med på bröllopet så han ska få vara det nu =) så får vi fika lite efteråt och bara mysa. Känns fint att barnen får vara delaktiga även om vi tänkte gifta oss bara vi två först. // GabJoss

Vad den blivande äkta mannen kommer bära under vigseln, har inte offentliggjorts än. 
Några av er gissade på Adidasbyxor, och efter att ha skrollat igenom en massa inlägg inne hos GabJoss så ser jag i alla fall det inte som uteslutet. 🙂

Och vet ni…
Jag hoppas att ingen enda en av er, väljer kläder till ert bröllop baserat på vad någon annan tycker att ni ska ha på er.
Man gifter sig i precis vad man vill. Helt naken går kanske emot någon kyrklig regel, så ha med er att kanske inte planera en nudistvigsel i Guds hus.
Annars är det väl bara upp till bruden och brudgummen, vad de har på sig?
Gabriella och Zebastian gifter sig hemma i deras hus, så jag skulle säga att morgonrock och tofflor går precis lika bra som jeans, haremsbyxor, tight klänning, bylsig klänning, vit klänning, svart klänning, ingen klänning eller tja…adidasbyxor i valfri färg.

You do you.

 

208 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon som vet varför de har sån brådska med att gifta sig? Har det förklarats? Båda är ju relativt unga samt har inga för tillfället gemensamma barn, så jag har lite svårt att förstå brådskan. Men, each to their own.

   Är det kommersiellt betingat eller är jag alltför cynisk?

   Skulle verkligen dra öronen åt mig av en kille som vill gifta sig å skaffa ”tre” barn utan att eg känna nån av dem än. Mega varningsklocka på den.

    + allt kroppsfokus…

    Hon visade ju honom ringar efter en månad så hon är nog minst lika på. Som i allt annat ska det hända nu nu nu..

     Ja det vet vi ju redan.. Menade bara att han ej direkt sänder seriösa vibbar.
     Hon skrev nåt om att han ”älskade barnen och skulle göra allt för dem”.
     Väldigt naivt, inte hans barn och han har känt dem några korta mån. Stress stress

      Älskar man barnen då lägger man inte upp utmanande bilder på deras mamma så som han gör…

       Exakt, tänkte på precis det oxå!

        Han respekterar henne inte och tyvärr så har hon satt ribban på hur han ska behandla henne väldigt lågt. Blir ledsen, tycker att det är förnedrande och borderline utnyttjande.

     Visade hon bara upp ringarna eller menade hon att hon ska ha dom på sig redan nu, trots att dom inte har gift sig än?

      Hon orkade inte vänta.

      Hon måste ju ha en diagnos eller är hon bara så omogen?
      Oavsett vad så känns hennes sätt att göra allt på så himla oseriöst. Som att hon är 17 år och ska leka man och fru.
      Har hon ingen kvinna i närheten som kan ge henne råd och stöttning eller är hon sur där med och bara kör sitt egna race?

    Jag med!

    Det här är inte – i min optik – ett helt sunt beteende från någon av parterna.

    Han bosatte sig hos henne redan efter någon vecka, gjorde henne på smällen efter en-två månaders kännedom, gick i parterapi på grund av Gabriellas ”trust issues” redan första månaderna, förlovade sig i samband med detta och gifter sig efter ca ett halvår ihop. Låt oss inte heller glömma hur han fläker ut sin partner (på ett väldigt se*uellt sätt).

    Hon printade foton på honom och skickade till sin kompis redan innan de hade lärt känna varandra och introducerade honom otroligt fort för barnen, varav en av dem hade väldigt svårt för nya partnern. Hennes uppmärksamhetsbehov har inte heller minskat utan det känns (tyvärr!) som att det har ökat väsentligt sedan hon blev tillsammans med denna killen, nästan som att hon vill bevisa att hon faktiskt duger och är fysiskt attraktiv.

    Jag hoppas uppriktigt för barnens skull att de vet vad de håller på med och att detta håller.

     Såg precis att hon skrivit de blev tillsammans 6/6 – 2021. Är i chock…. 🙂 Trodde åtminstone det var i april.

     Vem 17 signar upp för parterapi efter typ 3 sek in?? Så weird alltihop

      Jag och min man. Han lämnade sitt hemland och familj/vänner för att flytta till Sverige när vi träffades. Vi gick i parterapi innan något problem ens uppstått just för att undvika problem som kan uppstå. Finns mycket som kan vara jobbigt när den ena lämnar allt för den andra.

       Du tänker inte att det kanske är lite skillnad då eftersom din man flyttade från sitt hemland, till skillnad från i det här fallet? Alltså vänligt menat. 🙂

       Jag tycker att dock det är en intressant input och säkert inte helt fel tänkt att man ska jobba aktivt på sitt förhållande. Fler kanske skulle hålla ihop längre om de gick i parterapi på tidigt stadie? Vore intressant forskning om inte annat!

        Min poäng var att det kan vara bra att prata om problem som kan uppstå innan de uppstår, att jobba på lösningar innan det är för sent. Parterapi är inte bara till för att lösa de problem som redan finns där som ett hinder. Tror de flesta par har något som man redan i början vet kan bli ett problem, bonusbarn, olika syn på svartsjuka, whatever. Varför inte prata om det redan innan det ställer till med bekymmer?

      För mig är frågan ”vem.stannar med någon som föreslår parterapi efter några dagar”.
      Jättebra att jobba på sina relationer och veta sina egna brister, som Gabbi gör…men..
      Hade jag träffat en kille med trust issues och som vill gå i terapi.. Hade inte orkat. Finns andra killar. Tänker inte investera massa tid i en relation i stadiet där allt ska vara rosaskimrande och kul.
      Kanske om killen verkligen är ett kap men lider pga något trauma…

       Du orkar inte, det finns andra killar, kanske om han är ett kap?
       Har du aldrig varit kär?

        Jo, och när jag är kär är allt perfekt. Kommer han med flaggor redan första dagarna då vill jag inte satsa.
        Som sagt, om han inte är ett riktigt kap.
        Zebbe är inget kap i mina ögon…

         Well jag är gift sen många år och håller med Anonym 16:30. Tror att rätt = lätt under ganska många av förhållandets första år.

       är du singel? och om inte, hur länge har du varit gift?

       Är det inte bra att han vill jobba på sina trust issues då? Eller ser du hellre att han rycker på axlarna åt dom och tycker att det är ditt problem om det stör dig?

        Om man har så svåra trust issues att man behöver parterapi <3 månader in i en relation, då är det väl en god idé att gå i terapi för der på egen hand _innan_ man ger dig in i en relation. Hade också sagt tack och hej om personen jag precis börjat träffa föreslog parterapi för att han har trust issues. Eller parterapi överhuvudtaget i det stadiet.

      just tre sekunder in i relationen kanske inte är så… ja vad man ska säga.

      Men att ha terapi före äktenskap tror jag är något fler borde överväga. Finns i många kulturer, och är menat att man ska kunna se vilka problem som skulle kunna dyka upp beroende på dom olika personerna, och kanske personligheterna. Och hur man då skulle kunna fixa detta.

      Vi behöver fler par som håller ihop, och vet hur man gör det:) Det är bra för barn, det är bra för samhället och dess normer!

     Som en gigantisk julgran fylld med röda ljus som bara blinkar.

     Läskigt att nån random människa har sån koll på andra människor enbart utifrån den verklighet son är i detta fall sociala medier. Usch alltså

     Han verkar inte heller arbeta? Eller plugga el nånting. Bara träna o bli försörjd??

      Han är väl hockeyspelare? Så träning är bokstavligen hans jobb.

       Han har inte spelat hockey i något seriöst lag de senaste fem åren.

    Det + adidasbyxorna.

   Jag tror att de (eller hon, har ju bara läst hennes tankar) är kära lite som man kände när man var liten och tänkte på den sötaste killen i klassen.
   GabJoss har ju varit i en relation och har väl inte känt de känslorna på länge, iaf inte på det nyförälskade sättet. Hon blev tagen och misstar nyförälskelse med sann kärlek. I många fall leder det till kärlek men man vet aldrig, bara tiden kan avgöra.

   Kombinera detta med ett ex som hon antagligen känt ”låg under henne” (hon visste att det fanns andra fiskar på minst Fs nivå) och som snabbt kom över henne och gått vidare, på riktigt.
   Tror inte att hon vill ha tillbaka F men det kom som en chock när den som ”är underst” på dejtingkedjan visade sig vara väldigt attraktiv på marknaden.
   Det får en att ifrågasätta sina val och ja, man blir desperat.
   Finns inget som stinker mer än desperation och om fel människor (utnyttjare) känner stanken, då cirkulerar de som hajar.

   Hon vill bevisa, för sig själv, att hon visst är åtråvärd och attraktiv nog att landa en MAKE trots två barn, en skilsmässa och allt annat bagage (för let’s be honest, mammor är inte allas förstahandsval).
   Nu lever hon på ruset vilket förblindad henne helt. Han kanske är en bra man och styvfar, men ingen är helt perfekt hela tiden. Snart börjar förtrollningen släppa och vardagen ta över. Beroende på hur han verkligen är som person så blir också hennes reaktion på allvaret.

    Tjolahoppsansa!

     ?

    Vilda spekulationer här!

    Ja hon som aldrig hade blivit nekad av en kille måste nog fått sig en liten chock :p

    Oj, du har verkligen gjort en analys där. Baserar du den på dig själv? Mycket antaganden om hur hon antagligen känner osv.

     Jag baserar den såklart på egen erfarenhet och sånt jag sett i min omgivning/läst om, som med allt annat jag ”tror”.

     Varför blev du så stött?

      Stött blev jag verkligen inte. Krävs mer än så för att stöta här.

      Tyckte bara att det var en ganska lösryckt analys baserat på hur du antog att någon annan än du skulle känna och reagera. Lite vanskligt att skriva det som om det vore någon allmän sanning att det är så man känner inför olika saker. Thats all.

       Vad ska jag annars anta, att jag är Gabrielle och vet vad hon känner?
       Självklart antar jag utifrån mitt eget liv, hur är det ens något att reagera över? Undrar seriöst.

       Jag inledde med ”jag tror” och gjorde en massa antaganden, ingenstans skrev jag att jag vet, hört eller sett. Bara vad jag själv hade känt/sett andra känna i en sådan situation.

        Det är lite obehagligt när någon gör en analys över en hel livssituation. Det blir som en novell grundat på hittepå.

         Och hittepå kan lika bra vara det vi ser hos Gabjoss och hennes perfekta liv.

      Ja för man är så klart stött så fort man inte håller med i din hobby-analys?

       Ja, om man inte kan förstå hur en människa kan anta saker baserat på ens eget liv…vad är du annars? Du är stött för att jag vågade applicera mina egna tankar på en viss situation och för att du råkar tycka att just de tankarna är fel.

        Haha nej jag är inte heller stött 😅 du tror(!) kanske att de som svarar dig är det, precis som du verkar tro en hel del annat också 😜

         Men du, var lite allvarlig nu, vad ska jag annars tänka?
         Jag skrev ett långt svar om mina egna tankar som jag applicerade på deras relation och historia, och får inte ens ett svar utan bara ”oj vilken analys, baseras den på sig själv”.
         Hur kan man inte förstå att den är baserad på mig själv? På riktigt, hur? Vem ska den annars vara baserad på?

      Tycker det var en bra analys, sen kanske den inte stämmer helt men man får väl spekulera fritt?

      Håller med om det mesta, sen tror jag hon är galet förälskad och han med. Absolut, och jag säger inte att det är fel att gifta sig tidigt eller skaffa barn tidigt.
      Däremot så känns det framstressat ”bara för att”, det är nog viktigt att hon får vara fru, rent undermedvetet tror jag det för att Fjodor ska få barn med en annan.
      Tror inte ens Gabriella är medveten om det, utan är nog väldigt glad för Fjodor och hans tjej men hon har ju liksom inte haft ngn annan familj i vuxenlivet.

    En wannabe-Freud i farten! 🤦🏻‍♀️

     Tyckte faktiskt det var bra tankar av TS, och håller helt med om allting 🙂

     // En annan anonym

      Mvh/TS

       Sluta 😂🤣🤣

   ” Så glad och tacksam över att jag vågade vara ensam tills jag faktiskt träffade den jag verkligen vill leva med och som levde upp till precis allt jag vill ha + 100 gånger mer”

   Har inte G varit väldigt tydlig i bloggen om att hon träffade en kille i typ 1års tid som inte prioriterade henne så hon tillslut valde att ge upp, sen gick hon på några dejter och sen dök Z upp? Då har hon väl inte varit ensam sen separationen?

  ”Gifter sig hemma i deras hus.” I vilkas hus ska de gifta sig? Trodde de skulle gifta sig i SITT hus.

   Tack för din samhällsinsats.

    Med tanke på hur vansinnigt dåliga en del här inne är på svenska språket, så tycker jag att det är en samhällsinsats. Heja dig Annika.

     Oj jag brukar faktiskt tycka folk är ovanligt duktiga på ord och stavning här.

   språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
   det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

  Margaux hade iaf lite tur som upptäckte att lätt inte behövde betyda rätt, i god tid.

   Helt rätt. Man brukar ju säga att åtminstone 1år bör gå innan man någorlunda har lärt känna sin partner. Det var väl också ungefär så lång tid som gick från att M började dejta sitt ex tills att det tog slut. Gabriella har fortfarande cirka ett halvår kvar innan hon har känt honom i ett år (hur sjukt är inte det att tänka på).

  Vad har han för ursprung?

   Hur är det relevant?

    Pga intressant? Eller ska man inte ställa såna frågor anser du?

    Varför ska allt vara relevant? Han heter Possler och jag är nyfiken på vart det kan tänkas härstamma ifrån.

     Undrar om hon kommer döpa om sig till GabPoss

      Jossler

     Stavar han verkligen Zebastian med Z? Undrar också var han kommer ifrån.

      Precis som min bror!

     Luleå.

     Possler låter tyskt men kan ju ha varit svenskt i generationer. Tysk invandring är väl väldigt gammal tror jag oftast, typ hansatiden…?

      Tycker Gabriella Possler låter betydligt snyggare än Joss.

       tycker tvärtom att Gabriella Joss klingar fint!

   Ver inte vad han har för ursprung men hans efternamn har ursprung i Tyskland.

    Låter ifs tyskt

   Varför togs min kommentar bort? Det enda jag skrev var namnet på staden han kommer ifrån.

  Haha hur blev Adidas kapat av en viss målgrupp på det här sättet? När hände det?

  Förlåt om det är helt fel tråd för detta men kan vi snälla prata om nordicnest och hur dom har höjt priset på vissa produkter och säger att det är BW-rea? Har spanat in några skålar under några veckor och tänkte köpa nu i veckan men ser att det är dyrare nu än innan?! Även fast varan är markerad som ”rea”.
  Plus att helt plötsligt har det kommit in massa recensioner som ger högsta betyg.

   Haha alltid lika roligt att detta kommer som en förvåning för folk VARENDA black week.

    Det är väl inte lagligt?

    Ju fler som klagar desto större chans att företag som lockar med falsk marknadsföring får betala vite.

   Skulle beställa en mugg från rörstrand. Det utlovades 50kr rabatt på valfritt. Men fick ingen. Sidan kändes oseriös, så jag beställde från Royal design istället.

   så irriterande!! spanade in ett set tallrikar med värsta rean, typ halva priset. Skulle ge 1600 för 24 delar men skulle fundera och väntade tills idag och nu fick jag istället ge 2300?? sen när blev black FRIDAY den dyraste dagen och typ måndag den billigaste?

  Vigsel har väl inget med bröllopsfesten att göra, det är ju själva vigseln som betyder att man ingår äktenskap.

  Min man går alltid i träningsbyxor, som idrottslärare och tränare för ett fotbollslag så finns det ingen anledning för honom att byta om till jeans en kort stund när han är ledig antar jag. Hade han velat ha samma byxor på vårt lilla lilla bröllop hade han absolut fått ha det för mig. Jag föreslog pyjamasbröllop då det är mina favoritkläder men han sa snabbt nej.

  Mer bekväma kläder åt folket!!

   Jag vet en till som alltid går i gympalångkalsingar. Det är tydligen ”den lilla svarta” nuförtiden. Ledtråd: makaroner

    Makaroner?

   Min man är också idrottslärare och fotbollstränare, men han byter dock om när han kommer hem. Vill ju inte stinka svett eller gå i samma kläder efter duschen. 🙂

   Det bästa är att man själv kan få bestämma! 😛

  Angående datumet:
  ”Fråga: Varför ska ni gifta er om just en månad?

  Svar: För att vi blev tillsammans 6/6-21 och det blir fint att göra det 6/12-21 med datumen och för att vi bara vill gifta oss och inte vänta”
  saxat från svenska bloggare, från en frågestund Gabriella hade

   21/12/21 hade varit finare.

   Aha! Tack!

   Undrar vad dom tror kommer att kännas annorlunda efter vigseln?

    Vad tror något par alls ska kännas annorlunda efter vigseln? Förutom att man har lite andra rättigheter och skyldigheter gentemot varandra då

     Vardagen tuffar nog på som vanligt även efter…

     Det är inget jag tror, det är något jag vet.
     Ja vardagen går på som vanligt, men för mig/oss var känslan absolut mer speciell och annorlunda.
     Då har jag levt i ett sambo/förlovadförhållande i 18 år innan.

     Men som precis allt annat är det så klart individuellt. Men känslan av samhörighet är mkt starkare efter och kärleken blev på något viss ännu större. Svårt att förklara.
     Men vi gifte oss i kyrkan, och jag är inte troende, men det var viktigt för min man. Och när jag kom in där blev jag helt tagen av känslan, allvaret, hur högtidligt det kändes. Och känslan att lova varandra evig trohet och att ställa upp för varandra i vått och torrt inför alla våra vänner och släktingar i den mäktiga kyrkan gav mig gåshud.
     Magiskt!

    Jag tycker absolut det kändes mkt mer annorlunda efter vigseln, det tycker jag att det gör än i dag.

  Så kallade män i adidas-prasselbyxor, vad ska man säga..

   Ok, ser nu att de inte är speciellt prassliga utan mer nopprigt halvlena. Lika illa ändå.

    Slafsigt liksom. Som man inte bryr sig.

     Ja, jättekonstigt, litar ej på folk i mjukisbyxor. Haha.

   Hade min kille gått i Adidasbyxor hade det inte blivit något bröllop…

  Brudklänning är väl ett vedertaget ord, oavsett om man har fest eller inte😉

   Vigselklänning..hehe

   Ja, man säger brudklänning.

  Någon som vet varför han avslutade sin hockeykarriär? Var ju ändå på rätt hög nivå. Skada? BTW så har jag aldrig sett en hockeyspelare i adidasbyxor. 🙂

   Han var inte tillräckligt bra. Och inte intresserad av att bli tillräckligt bra. Konkurrensen är stenhård.

   Då kan du inte ha sett många hockeyspelare. Det var det enda mitt hockeyspelande ex gick i, och var det inte Adidas var det Nike.

    Är aktiv inom hockey och träffar därmed MÅNGA hockeyspelare dagligen. Fast det är klart, de är ju aktiva, så de använder sina klubbkläder (CCM eller Bauer). 🙂 Inga f d spelare med andra ord 😉

     Mitt ex var också aktiv, och det var inte direkt div 3 om man säger så…😉😏

     Träffar du de hemma när de myser framför soffan, eller handlar i mataffären?
     Oftast har man ”rätt” kläder på jobbet, men sedan privat kan man ha en annan klädstil

   1: Han tycker väl Adidasbyxor är snyggt.
   2: Jag har sett många hockespelare med det, det är inte för en viss typ av personer..hhahaha.
   3: Han vill nog köra lite ghettostil, tycker han ser cool ut. Att han kommer från ”orten”. Hon tänder ju på sånt.

   Lika Classy som Paow och Maggan graaf. En del vill helt enkelt köra den looken.

  Det var en liten sten det, var tvungen att zooma in för att se. Är hon nöjd?

   Skrattade högt! Trodde att det var två släta ringar först.
   Har själv bara en kubik zirkona så jag skrattar inte åt henne.

   Uppenbarligen, töntig du är!

    Varför töntigt?

   När man tror att kärleken ligger i hur stor stenen är på ringen, det är då man kommer leva singel och ensam hela livet, eller gifta sig och sedan skilja sig…
   Tycker synd om dig, om du slutar sätta värde i stora stenar på ringen, och istället sätter värde i att hitta en person du älskar och som älskar dig kommer du bli mycket lyckligare i livet, och inte behöva skriva gnälliga kommentarer om andra människors ringar 🙂

   Men sluta

  Otålig är ju bara förnamnet. Vem sätter på sig en vigselring innan man är gift? Jag tycker det är att utmana ödet…

   Det ger mig dåliga vibbar. Påminner om ett ex till mig som ville att jag skulle ”ha ring på fingret” när jag gick på krogen för att inga killar skulle stöta på mig. Han friade alltså aldrig eller ville att vi skulle gifta oss. Det var bara en svartsjukegrej.

  Undrar hur snabbt hon kommer ångra det här?

   På insidan? 2 månader.
   Erkänna för sig själv? 6 månader.
   Erkänna för sina nära? 1 år.
   Erkänna för oss? Hon håller nog ut tills andra barnet är ute och sen några år till på det.

    Ångesten att allt då redan är så flitigt dokumenterat kring deras förhållande…

  Vad hände med hennes nya instagram konto som skulle vara mer ”privat”?

  Tyckte Gabriellas blogg var så mysig förut! Nu anspelar typ allt hennes content på sex 😩

   Jag håller verkligen med. Har avföljt det blev för mycket som anspelar på sex och det är jag inget intresserad av att följa.

   Tyckte hon var så himla go och klok. Duktig också som lyckats inom sociala medier.

   Men sen hon träffade Z har hon enligt mig förändrats i sitt sätt att vara i det hon lägger upp. Det är helt okej men hon blev plötsligt väldigt ointressant för mig att följa.

   Mysigt med bröllop änfå. Man lever bara en gång. Vad gör det om de gifter sig nu efter kort tid. Romantiskt ju och om de planerar barn tillsammans så tar de rätt beslut.

    Samma här, tyckte hennes senaste samarbete på storys var bara pinsamt. Det är så tydlig att det är zebbes vision och att han nu vill testa på att vara producent eller mansplainar influencermarketing för Gabriella.

     Plus att dom är sjukt dåligt gjorda. Suddiga (alltid typ fel skärpedjup inställt), mörka och konstiga vinklar.

   Tycker du har helt rätt!
   Fattar inte ens varför jag går in och läser där längre. Hon börjar kännas passé

  Ingen som funderar över det där att det egentligen bara skulle vara de två på bröllopet men att sonen ”tjatade” sig till att få vara med? Jag kan förstå att man kanske vill ha en mysig och privat seremoni men hon har känt snubben i ett halvår.. Barnen är väll ändå prio ett och att utesluta dom från det här ger mig konstiga vibbar av allt.

   Tycker det verkar vara vanligt med barnfria bröllop.

    Barnfria bröllop brukar dock vara barnfria från andras barn, inte brudparets egna. De brukar iallafall vara delaktiga i vigseln, men inte eventuell fest efteråt, beroende på ålder förstås.

    I de fall jag varit med om barnfria bröllop har brudparets barn alltid varit med på vigseln i alla fall, men att bröllopsfesten efteråt varit barnfri. Jättekonstigt om barnen inte skulle vara med på vigseln.

     Och sonen redan haft problem med allt som hänt (som hon själv skrivit), känns det ju ännu märkligare.. Kanske därför han tjatar, för att han blivit så orolig av allt.
     Tycker detta är så egoistiskt alltså, hela grejen.. Beteendet av två ”tonåringar” som går bananas utan att tänka efter före.

    Ja absolut. Men då kanske man har känt varandra en längre stund och att framförallt barnen har känt personen i mer än fem-sex månader.

    Så trist, gillade osm detvar på 80-talet. Man tog med barnen och alla hade en rolig stor fest, man dansade, lekte, barnen byggde kojor etc. Älskade att somna under soffbordet..hahah.
    Var på bröllop i Spanien nu i somras och det dracks sangria, vin osv. Men alla hade barnen med, det blev en stor kärleksfest.

    Mer kärleksfester till folket där både barn, unga, vuxna och gamlingar får vara med! Umgås mer över gränserna! Tjohooo säger jag!

   Läste det nyss och tappade typ hakan…
   Mina barn ska vara där precis lika självklart som att min blivande ska vara där…

    Bara för att det är självklart för dig? Det är de vuxna som gifter sig, en del vill bara vara de två.

    Det var väl typ det första man fick lära sig när man läste barnpsykologi, att inkludera barnen så mkt som möjligt.
    Han gifter in sig till DERAS familj för att DE ska bli en familj, De har precis träffats även om det känns som länge för dem.
    Hade hon varit smart hade hon gjort det till hela familjens grej, och inkluderat barnen så de fick känna sig fina och köpa fina kläder, och fixar sig och vara lika förväntansfulla.
    Ja, äktenskapet handlar om man och kvinna men har man barn sen innan är de med i den beräkningen.

  Hoppas bara inte detta är för att få bra content.

   Jag hoppas det är fejk för att få bra content

  Det är en vigsel ja.

  Vi gifte oss borgligt. Vigseln tog 2 min, ev kortare. Vi hade vanliga kläder och våra barn med oss och två vittnen. Sen köpte vi varsin glass och åkte hem. Ingen av oss ville ha fest.

   låter som mitt drömbröllop fast minus att jag inte har barn än!

  Sen kan det absolut hålla. Jag träffade min man när jag var 17. Flyttade ihop direkt! Blev planerat gravid snabbt efter det. Det är 21 år sen… Och många barn senare.

   Hon har dock redan gjort det där en gång men ville ha spänning istället för familjeliv. Tveksamt att det skulle funka andra gången då.

  Jag hoppas innerligt att dom blir lyckliga ihop, och framför allt Gabbi. Till syvende och sist är det ju ändå en vuxen människa som gör sina eget val. Dock får jag en obehaglig känsla av killen, kan inte sätta fingret på vad det är men med min magkänsla hade jag nog lagt benen på ryggen. Jag har dock ingenting att motivera det med. Hoppas något slags äktenskapsförord skrivs på så att han inte får någon del av hennes tillgångar om det inte skulle fungera. Vem vet, vi känner ju inte dessa människor och har ingen aning om de är varandras stora kärlek. Håller tummarna för henne, trots att jag inte följer henne aktivt utan mer kikar in ibland önskar jag henne verkligen att det ska gå bra och att han är snäll mot henne. Hon verkar vara en reko tjej 🙂

   Jag håller med. Önskar henne allt gott men denna snubben känns lite creepy. Sedan det där att hon lagt så stor vikt vid att han ”har det perfekta utseendet”…? Känns inte som ett bra sätt att välja partner på.

   Om jag minns rätt så sa Gabriella att dom inte ska skriva äktenskapsförord och en av orsakerna var att han har mera pengar än henne enligt Gabriella

    Alltså nej, bara nej!

    Lär han inte ha med tanke på hur hans dagsböter räknades ut av domstolen. Är riktigt orolig för att hon blivit lurad av honom…

  Om jag minns rätt så sa Gabriella att dom inte ska skriva äktenskapsförord och en av orsakerna var att han har mera pengar än henne enligt Gabriella

   Det har han garanterat inte. Det vet jag.

    Hur då?

     Jag känner till honom och hans familj.

   Man får hoppas att hon verkligen vet att det är så. Inte kul att behöva köpa ut någon ur sitt eget hus eller bli av med besparingar vid eventuell skilsmässa. Äktenskapsförord känns ju som prio 1, speciellt när man har särkullbarn.

    Och är det inte så så hoppas man ju att han tänker på det. Inte kul för honom om det vore tvärtom heller.

  Bara jag som inte förstår varför hon filmar och lägger upp honom på varenda story varje dag så fort han gör något?😅

  Camilla varför raderar du mina kommentarer på detta inlägg?

   Mina också?

   Raderas hejvilt här senaste veckan… Varför? Kommentarerna har ALLTID varit riktigt vassa i denna bloggen, men nu plötsligt ska det gullas och raderas till höger och vänster?

  Jag kan ha fått allt om bakfoten men känns inte detta lite som…. en besatthet? Visst kan man vara nykär, det är ju trevligt och allt sånt men ALLT handlar om honom nu för tiden. Lite sjukligt kär skulle jag säga. Tänker bara på hur hon skulle reagera OM hon blev lämnad. Känns inte sunt vilket är synd för hon verkar lite sådär oskyldigt naiv. Och om man ändå ska ha bröllopsfesten i sommar, varför då gifta sig nu? Varför denna brådska? Med det sagt hoppas jag att de lever lyckliga i alla sina dar.

   Hon har nog en väldigt besatt personlighet.
   Så besatt som hon var av Tove för inte så länge sedan. Som en fjortis.

  Vigsel är själva ceremonin då man ingår äktenskap, borgerligt eller kyrkligt. Alltså det som innefattar det juridiska. Det är därför det heter vigselförrättare.
  Bröllop är mer som ett samlingsbegrepp för allt som händer när man gifter sig, alltså vigseln plus festen/mottagningen efteråt, om man nu har en sådan.

  Men varför är ingen på F? Han väntar ju barn med sin nya? Men ändå är det gabbjoss som får skit för att allt går fort.
  Hennes son mår nog inte sämre där än med pappa och gravida tjejen isåfall.

  Och nej jag är inte Gabriella. Bara tröttsamt att läsa att man inte får gifta sig när man vill och han blåser henne och allt vad det kan vara. KAN människor verkligen inte försöka vara glada åt andra?
  OM det skiter sig kommer folk nästan tävla om vem som ”visste det”.
  Låt henne vara kär, hennes barn verkar må toppen, hon mår bra. Det är trots allt hennes liv.

   Fjodor lägger inte upp bilder där han tar på sin tjejs kön hela tiden…

   Om ens partner tycker det är festligt att göra något slags naket allmängods av en, så borde det vara en av alla signaler här på att det nog kan vara klokt att vänta med giftermål.

   Kan väl tycka att det är lite skillnad när Fjodor och hans nya har varit ihop i typ 1,5 år och heller inte lägger ut massa sexuella bilder 24/7.

   Hej Gabbi!

   Well. Det finns flera anledningar:

   1. Främsta (för mig personligen) är för att F varit tillsammans med sitt kommande barns mamma åtminstone i 1,5 år.

   2. Han fläker inte ut sitt liv på sociala medier och anspelar samt delar massor olämpligt innehåll.

   3. De har inte gift sig efter 5 månader ihop.

   4. De verkar ha en fin och privat relation, och inte någon där ena parten helt och hållet verkar ha lurat den andra, registrerad sig själv som delägare i partnerns bolag efter få månader, flyttar in en vecka efter och påstår att hen har så mycket pengar att äktenskapsförord inte behövs inför kommande vigsel. 🥲

   Det har väl även Camilla gjort tydligt att vi inte diskuterar folk som inte valt att vara offentliga här. Han har väl instakonto men troligen väldigt få som följer här, såpass litet att det är mer privat = inte offentlig person = inte ok att diskutera

  Jag tycker absolut inte man behöver ha en traditionell brudklänning, men denna var fan det fulaste ever. Vem vill vara sexig som en sommarfest på sitt bröllop som inte ens är på sommaren?
  Du ska ha bilderna resten av livet, dina barnbarn ska se dem. Och du vill se sexig ut?
  Kvinnlig och sensuell kan vara mer passande.

  Gabriella har ju passande kropp, att hon inte körde en klänning med djup urringning i ryggen, lite Hailey Bieber.
  Less is more liksom.

  Vore kul att se om hon ler på bilderna eller om hon ska puta och göra valpögon.

  Har han adidasbyxor så ser jag skilsmässa inom 5 år, jag lovar. Så seriös är han.

   Uhm har du sett vilka foton på henne som hon och han tycker är lämpliga att lägga ut på bloggen? Klart hon ska ha ngt tajt och visar så mycket hud som möjligt på bröllopsfotona. Jag har aldrig följt henne, var hon så här bekräftelsesökande tidigare också eller är det han som fått henne att vilja fläka ut allt till allmän beskådan?

   Jag tror inte det här kommer sluta väl. Inte en chans, tror hon blivit blåst och är i fas ett av manipulering.

    Hon har alltid haft ett behov av att ha urringat, men då tänkte man att hon var yngre och att det var viktigt för henne.
    Efter att hon blev själv gick hon från fruktfat till att alltid sitta ner och visa röven.
    Sen när hon fick sin nya kille är det bara massa snack om sex.
    Och det är ju inte hans fel, hon har nog bara gått bananas helt enkelt.

  Vill tillägga att jag verkligen önskar dem båda allt gott! Hoppas vigseln blir allt som de drömt om och att de får ett långt och lyckligt äktenskap!
  Med eller utan Adidasbyxor!

  Citat från Gabjoss: ”Känns så sjukt att tiden gått så fort men att vi ändå hunnit så mycket tillsammans. Och jag är verkligen kärast i hela världen. Så glad och tacksam över att jag vågade vara ensam tills jag faktiskt träffade den jag verkligen vill leva med och som levde upp till precis allt jag vill ha + 100 gånger mer.”

  1. Tiden har inte fått fort, ni träffades precis. Ni har inte hunnit med någonting på ert knappa halvår.
  2. Du var aldrig ensam. Du må ha skiljt dig men du dejtade andra killar efter din exman samt att du fortfarande låg med honom efter separationen. Det är inte att vara ensam.
  3. Du kan omöjligt veta att någon är den rätta och lever upp till alla ens krav efter typ 5 månader. Alla är nykära i början och alla förändras när det stadiet tar slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *