Leif GW Persson, Bingo Rimér och Gunilla Persson

Herregud, dagens inlägg kräver verkligen att jag plockar fram allt jag har när det kommer till att skriva sammanfattningar.
Det förra inlägget om Alexandra och abortmotståndarna var tydligen bara uppvärmning, för här kommer ett inlägg till, där innehållet måste sammanfattas för att få plats.
Och misslyckas jag med sammanfattningen så riskerar jag att tappa er alla någonstans på mitten.
Men…jag ska göra mitt allra bästa – nu kör vi!

Hollywoodfrun Gunilla Persson visar glatt upp den present hon fått från sin ”beundrare” i Stockholm – Bingo Rimér.
Presenten är den tavla som Bingo tog fram till förra årets Musikhjälpen, och som föreställer Leif GW Persson.
När Leif GW fick höra talas om tavlan så blev han vansinnig och krävde att Bingo, både skulle förstöra tavlan men också betala honom ett skadestånd eftersom Bingo gjort intrång på hans varumärke.
Trots att Bingo Rimér en gång i tiden fotograferat både Leif GW och hans fru, så vill kriminologen inte längre förknippas med den blonda flickfotografen.
Det hela slutade med att Bingo Rimér skapade ett annat konstverk, med en bild på musikern Lars Winnerbäck, som sedan auktionerades ut till förmån för Musikhjälpen.

Så där har vi kopplingen mellan Bingo Rimér och Leif GW Persson, men hur kommer Gunilla Persson in i bilden?

2018 gör Leif GW Persson två stycken uttalanden om Gunilla Persson i programmet Brottsjournalen.
Det första handlade om Gunilla Persson anklagats för att ha stulit ett par solglasögon från en Chanelbutik i Florida.
Tekniskt sett las fallet ner, men detta gjordes i utbyte mot att Gunilla gick med på en uppgörelse, sa Elliot Kleinberg, journalist på Palm Beach Post, till tidningen Expressen i oktober 2018.

Det första uttalandet i Brottsjournalen som Leif GW Persson gjorde är det att han inte tror på att hon var oskyldig när hon provade ett par solglasögon, sköt upp dem på huvudet och lämnade butiken. Att prislappen var borttagen ser han som ett tecken på skuld.
Han uppger även i programmet att han tvivlar på att det var första gången Hollywoodfrun stjäl.

– Det bedömer jag också som mindre sannolikt på grund av modus operandi, när glasögonen hamnar på hennes huvud, och så småningom försvinner ut.

Det andra uttalandet från Leif GW handlar om att försäkringskassan vunnit en stämning mot Hollywoodfrun som innebär ett återbetalningskrav på närmare 400 000 kronor.
Konflikten med Försäkringskassan bottnar i de barnbidrag, föräldra- och sjukpenningsbidrag som Gunilla Person i olika omgångar fick åren 2006 till 2011, och hon menar att hon inte gjort någonting fel här.

– Problemet med henne är att hon aldrig är i landet, så det är väldigt svårt att komma åt henne, säger Leif GW Persson i Brottsjournalen.

Kriminologen menar att målet inte är utvisningsgrundande från USA.

– Allt detta är hon säkert väl medveten om, säger han.

Han tycker att det vore utmärkt om det fanns en färdig förundersökning när Gunilla Persson kommer till Sverige nästa gång.

– Så att hon grips och åtalas. Och med tanke på flyktfaran får hon väl sitta i finkan som alla andra.

2016 beslutades att det inte fanns någon anledning att fullfölja förundersökningen då det inte gick att bevisa att Gunilla Persson haft ett sådant uppsåt som skulle göra handlingen brottslig.
Skulle man finna att brottet begåtts av grov oaktsamhet så är det likväl preskriberat.
Ändå satt Leif GW i Brottsjournalen och gjorde dessa uttalanden som Gunilla menar är grovt förtal, och som hon nu vill att han ska avtjäna ett fängelsestraff för.
Om någon sådan anmälan inkommit till polisen låter jag vara osagt.

Jag gissar på att detta är anledningen till att Bingo Rimér givit sin Leif GW Persson-tavla till just Gunilla Persson, och jag har en känsla av att vi nog inte hört det sista i den här historien än. 

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha älskar att tavlan kan döda en om den ramlar ner. Gunilla❤️

   Bingo har begått ett mordförsök. Hon kunde ju ha dött redan vid paketöppningen.

  OT, Julia från Bachelorette beskriver sig som proffsminglare i AB. Har jag levt under en sten för jag har aldrig hört talas om yrket?
  Seatfillers på galor förstår jag. Någon som vet mer varför det behövs och vad de egentligen gör? Är det något amerikanskt fenomen?

   Finns nog fler ord för det yrket… 🙄

    Haha japp ofta i Dubai 🤭

     För mingla gör man ingen annanstans hoho än i Dubai tihi. Har du nån sorts snygg blondinskräck? Eller känns det fräscht och 2022 kategorisera alla snygga blonda tjejer man ser på tv på samma sätt?

      [Borttagen kommentar]

       Vill förtydliga att jag inte påstår något med ovanstående kommentar, har antagit att det är något hon är öppen med. Men som sagt kan jag verkligen ha fått det om bakfoten. Ibland sprids ju rykten på internet skrivna som sanningar. Vill också förtydliga att jag, oberoende av sanningshalten, inte gör någon värdering av henne som person oavsett.

    Om det var sånt skulle hon väl inte skylta med det?
    Det är därför jag tänker att det kanske finns ett sånt yrke?

     Driver ni? Har ni på riktigt aldrig hört ordet mingla eller proffsminglare tidigare? Alltså är ni okunniga på riktigt eller tar ni bara chansen internetmobba en snygg tjej iom att ni inte har en aaaaning om vad mingla betyder och måååste fråga om det är ett yrke? Det är såna som ni som fått mig att ge upp på tankar om patriarkatet- kvinnor är fan skräp i sig själva, behövs inga män att skylla på.

      Va? TS här, jag skriver ju att jag inte tror att det är vad de insinuerar.
      Jag vet vad mingla betyder.
      Det är proffsminglare som jag undrar över som yrke. Med tanke på att hon åker på resor för att mingla är det ju inte på samma nivå som att gå på varje röd matta som finns i Stockholm.

      Skulle du kunna:
      1. Ta ner ilskan lite
      2. Rikta kritiken åt rätt håll

       Jag tror du klev på en öm (kanske pga allt mingel) proffsminglares tå.

       Uttrycket proffsminglare har jag hört massa gånger, då har det används om folk som ofta går på mingeltillställningar och är duktiga på att gå runt och prata lite med alla i rummet. Alltså inte ett yrke.

      Jag driver inte; jar aldrig hört talas om yrket proffsminglare. Däremot hört om snygga tjejer som är proffs på att mingla i lyxiga miljöer. Både brunetter och blondiner.

      Anonym 15:57>Det är inte ett yrke att vara proffsminglare. Man får inte betalt i pengar (annat än svart), ingen lön utan gratisresor, middagar, kläder, grejer (detta har Bacheloretten själv berättat i intervjuer, hon bildade bolag först hösten 21 så inte egen företagare heller).
      Och, det är inte fördomar att tro att det ingår annat än att bara visa upp sig. Det är en realitet.

    Varför får såna här kommentarer stå kvar?

    Man anklagar inte folk för sånt. Det är vidrigt. Även om det skulle vara sant så förstör man inte en annan människas rykte bara för att det är sant. Vissa saker låter man bli att spekulera och skvallra om, även på skoj.

     [Borttagen kommentar]

     Det är VIDRIGT. SJUKT vidrigt. Och IGNORANT att anta något sådant. EXTREMT ignorant. Den som insinuerar något sådant är en RÖV.

     Om det är sant, förstör människan ifråga själv sitt rykte

   Seatfillers på galor används för att det inte ska se tomt ut i TV-sändningen om någon av kändisarna på de främre raderna behöver lämna lokalen för t.ex. toalettbesök. Om man tittar på t.ex. Oscarsgalan så kan man helt plötsligt se någon helt okänd, men uppklädd kvinna sitta bredvid låt säga Brad Pitt, där man tidigare såg att hans dåvarande fru eller mamma satt. En tom stol ser trist ut så det är för att det ska se bättre ut i TV helt enkelt. Varje år inför galasäsongen kan man gå in på de respektive galornas hemsidor och ansöka om att få bli seatfiller.

    Ja precis, seatfillers förstår jag. Helt rimligt.
    Kan det vara så att man anlitar proffsminglare på typ icke tv-sända välgörenhetsgalor med för få anmälda för att få det att se mer fullsatt ut?

    Jag kan berätta att det är samma sak i vanliga simpla program här hemma i Sverige, som Talang och idol t ex. Bara att det är deras egen personal som får springa runt och fylla upp platser när någon är på toa. 🙂

     Fy fan, ”råkade” hamna på en inspelning av Så ska det låta för tusen år sedan och man fick inte lämna inspelningen fören den var klar. Drog ut på tiden och tog typ fyra timmar. Värsta jag varit med om i mitt liv. Pinsamt mycket regisserad dessutom.

      Har samma upplevelse av samma program och dessutom ett himla tjat om att inte repa golvet.

  GW undrar nog om det dyker upp en tredje mediakåt bimbo han kan skratta åt..De kanske kan liera sig med den förtjusande Lambertz.

  Kommer alltid att undra om Gunilla är en karaktär som hon skapat eller inte.

   Jag tror svaret ligger någonstans mittemellan 😅

  OT, men gick in på GWs instagram för första gången idag och det är ett under att han inte lyckats råka ut för BBs reklammarkeringsjakt ännu. Det enda hans instagram handlar om är hans egna viner 😄

   #leaveGWalone

   En annan som verkar ”tipsa” om affärer och tjänster i tid och otid är Vanja W. Använder sina barn flitigt som bloggmaterial också. Hon är gullig och skriver om intressanta saker men på sistone är det lite Ebba vS-vibbar.

    Tänkte på det idag när hon gjorde reklam för sin Sellpy-store. Där fanns diverse grejor från olika bud och samarbeten…

    Håller inte med? Hon är en av få som tar yrket seriöst och är jätte noga med att markera när det är reklam.

  Radarparet Bingo och Gunilla på nya äventyr. De kan gå under det gemensamma nicket dubbelbimbo eller bimbo i kvadrat.

  Gunilla hatar porr och någon skrev i kommentarerna att GW inte ville kopplas ihop med porrfotografen Bingo 🥳

   Springer iväg för att köpa popcorn 😍

  Hur försörjer sig Gunilla?

   Är hon inte pensionär?

   Tar ut pengar från försäkringskassan fast hon inte bor i Sverige? 🙂

   En regelbunden slant för att inte avslöja vem fadern till dottern är kanske?

   Hon bloggar ju? Har säkert underhåll också.

   En parasit som lever på andra!! Ett riktigt rötägg 🤢🤢🤮

  Skogstokig kärring som det inte finns något mer intresse av! Over and out 🤮

  Hon skriver inte att det är Bingo som gett henne tavlan, bara att han är skaparen av den. Och hur har den hemlige beundraren isf fått fatt i den? Och varför finns ens tavlan kvar om nu GW hotade Bingo med diverse saker?

  Bra sammanfattat inlägg iaf, Camilla. Var lätt att hänga med, trots att det är först gången jag hör om allt detta.

   Ja varför finns tavlan?!! GW har klart och tydligt sagt ifrån och åtal om Bingo gör tavlan? Fattar inte..

   Och varför vill Gunilla ha GW på väggen hemma? Är det ingen mer som reagerar på det, eftersom att hon tydligen ogillar honom och ville få honom fälld? Märkligt.

    Den ultimata dissen ju.

  2 dårar vs GW #teamgw

   Absolut teamgw

   Bingo är så osmaklig och ego så klockorna stannar. Eller klockan har nog aldrig ens startat för honom 🙄

   Gunilla ja, hon gav dramaqueen en ny större betydelse.

    Gunilla är sjukt obehaglig.

     Tycker Gunilla är gullig. Men hon borde verkligen inte försöka tjafsa med GW som trots allt är en av Sveriges gulligaste.

      Tragiskt att Gunilla gullar med Anna B. som gjorde narr av Gunilla flera gånger på sin insta för några år sedan.

  Varför pratas det inte om problematiken kring att Bianca, med en aktiv ätstörning sedan 10 år tillbaka går och fryser bort fett från hennes kropp flera gånger i månaden? Det skickar ut helt sjuuuuka signaler till hennes följare. Och HUR tänker hennes agent Vanessa när hon bokar in Bianca som ansikte utåt för ett underklädesmärke!? Tom utan ätstörning så är det ju något som får en att bli väldigt medveten om ens kropp när man sitter nästan naken framför en kamera samt team av människor.

  Att företagen inte tar ett ställningstagande, att innan hon söker hjälp för hennes bulimi så bokar de inga kampanjer, varför sätter ingen ned foten i hennes omgivning? Har hon bara ja sägare runt sig? På riktigt, detta är ju helt sjukt.

   Om du inte är hennes behandlande läkare har du noll fog för att påstå hon har en ”aktiv ätstörning sedan 10(!) år tillbaka” och vore du hennes behandlande läkare hade du blivit av med din legitimation pga det påståendet på bloggbevakning. Mao, eftersom du fabulerar fritt finns inget att diskutera.

    Den ätstörningen har väl ändå Bianca pratat väldigt öppet om själv på sin youtubekanal.

    Till och med jag som är så långt ifrån hennes målgrupp som det bara går att komma har inte missat hur hon öppet pratat om sin ätstörning från tidiga tonåren.
    Dessutom finns tyvärr fog för frågan då hon når ut till så många unga kvinnor.

    Det är Biancas ord kring att hon haft bulimi sedan 10 år tillbaka samt att hon fortfarande spyr, det är inget påhittat.. Att hon börjat frysa bort fett via LPG är inte heller något påhittat utan något hon visar upp på hennes Instagram story. I en vlogg hon publicerade för 1-2 månader sedan så sitter hon och pratar om bulimin och att hon inte har någon vilja/anledning till att vilja bli av med ätstörningen. Hon pratar vitt och brett om hur hon vill bli mamma och ha massa barn, vill hon vara en mamma som spyr? Vara gravid och spy upp maten hon äter? Är det så hon vill leva? Varför tar hon inte en pause från jobbet under 6-12 månader och checkar in sig på en klinik för att en gång för alla behandla hennes ätstörning!

    De signaler hon skickar ut till hennes unga följare nu är att göra det på något sjukligt sätt lite ”trendigt” att vara ätstörd. Överhörde unga 12-14 åriga tjejer prata om det på ett cafe att de inte kan äta upp en hel bulle utan dela upp den i små bitar som Bianca gör och bara äta max 1-2 bitar. Då fattade jag verkligen på vilken sjuk nivå hon påverkar dessa unga tjejer, riktigt sorgligt var det att höra.

     Pause? Anna, är det du? 👀

     Det är precis därför det är så viktigt att man pratar om och ifrågasätter det detta, för att det nu sitter 12-14 åriga tjejer och pratar om sånt och har fått en sådan mentalitet. Är helt ofattbart att vissa varumärken och företag inte tänker 2ggr innan dom samarbetar med henne, då tänker jag framförallt på t.ex aimn och intimissi där det är ett sådant tydligt kroppsfokus. När anledningen till att hon ser ut som hon gör inte är träning utan en sjukdom och ev ingrepp.

   Vadå, ska världen börja gå in och bestämma över en vuxen människa?
   Om jag tycker att du är obehaglig, ska jag kunna tvångsvårda dig bara för att jag tycker att du är konstig?

   Bianca gillar att tjäna pengar och hon gillar att visa upp sig och vara snygg. Tror inte hennes ”ätstörning” är så allvarlig utan mest var ett sätt att få uppmärksamhet, den har nog överdrivits, kryddats på liksom annars skulle hon väl ha sökt hjälp. Skulle säga att det är mycket med Bianca som är problematiskt.

    Usch, säg ALDRIG att någon fejkar för uppmärksamhet. Man ser ju klart och tydligt hur smal hon har blivit genom åren.

    Lägg av. En ätstörning är något man inte ens önskar sin värsta fiende. Aldrig nånsin skulle man hitta på att man är ätstörd om man har nån som helst koll på vad det innebär. Ätstörningar förstör liv. Skärp dig, på riktigt.

     Lugn, inte sagt att hon hittar på att hon är ätstörd det är hon säkert MEN det är nog inte så allvarligt eftersom hon inte sökt hjälp för det. Visst är hon smal men inte mager, hon har former på rätt ställen om man säger så. Hon behövde ha ”en grej” att prata om liksom för publicitet därmed inte sagt att hon inte är ätstörd det är hon säkert men tror inte ni behöver vara oroliga.

      Du har uppenbarligen aldrig haft ätstörningar eller ätstört beteende så bara lägg ner. Hoppas verkligen inte att du förminskar människor du har i närheten på samma sätt du gör här.

      ”…eftersom hon inte sökt hjälp för det..” Jag blir lika förvånad (och full i skratt!) varje gång någon random tror sig veta saker om människor dom inte ens känner! Så min fråga är; VAD vet du om det? Förmodligen absolut ingenting.

      Har du ens sett henne? Hon är radmager nu och ser sjuk ut. Kurvorna du yrar om kallas plastikkirurgi, istället för att jobba med sitt trasiga psyke valde hon att stoppa in silikon. Bianca vill inte bli frisk, hon gillar att äta som en gris och sen spy. Det har hon sagt själv. Hon är sjuk, men hon är fortfarande en otroligt farlig förebild för unga flickor som vill göra allt Bianca gör.

      Jo hon är mager. Såg på ett WW avsnitt där hon och P vinterbadade. B såg ut som ett litet barn bakifrån. De former di eventuelly kan se är inplanterade.

       Du
       eventuellt

      Tycker synd om alla som har bulimi och andra ätstörningar. Önskar att Bianca och alla andra blir bra från sina ätstörningar.

    Vidrig kommentar!

     VIDRIG var ordet. EXTREMT vidrig. Och IGNORANT. SJUUUUKT ignorant. En RÖVKOMMENTAR.

      Vems röv?

   Att ingen i hennes omgivning hjälper Bianca, det är inte klokt. Vad tänker hennes föräldrar, morföräldrar? Hon har ju talat om sin ätstörning offentligt.

    Hennes mamma promotar Viktväktarna hela tiden och även hon har snackat om hur hon brukade banta inför plåtningar, inte tänkte dejta någon förrän hon går ner i vikt osv.

    Håller med, hon har blivit sjukt smal. Skinn och ben

     SJUUUUKT smal är hon. EXTREMT smal.

    Vad ska dom göra tycker du?

     Intervention.

   Hon tar hjälp för bland annat sin bulimi och gör så i omgångar. Men en ätstörning är inte lätt att bli frisk ifrån 🙏🏼

  Men alltså? Du påstår hon lider av aktiv bulimi och fryser bort fett från kroppen (ingetdera bekräftat och alltså måste du hitta på) & undrar varför företag bokar jobb med henne? Tycker du det verkar rimligt att företag avbokar folks jobb baserat på vad missunnsamma människor hittar på på internet?

   Hon pratar om det både i vloggar och Wahlgrens värld, besöker till och med en ätstörningsklinik inför sitt sommarprat.

  Nej det ska inte diskuteras överhuvudtaget !

   Klart att det är viktigt att diskutera! Hon är ambassadör för ett tränings märke trots uttalanden att hon aldrig tränar. Ansiktet utåt för ett underklädes märke där hon syns på reklam på oerhört många ställen och där hennes kropp promotas. Om man då är en tjej med en ätstörning ( som med största sannolikhet är anledningen till att hon rasat i vikt det senaste ) skickar ju det oerhört fel bild till alla unga tjejer som ser upp till henne.

    @Mia – Precis, det är otroligt problematiskt och definitivt något som bör diskuteras mer då Bianca påverkar 1,2 miljoner svenskar på en daglig basis där den största målgruppen är just, unga tjejer som ser upp till Bianca och vill se ut som hon gör.

    Diskutera då direkt med Bianca och berörda samarbetspartners. Vad hjälper det att sitta här o gnälla ?!

     Att diskutera är inte det samma som att gnälla. Och oavsett om det hade varit det så gör man ju det om man känner för det? Enkelt! Och varför tror du att ingen har kontaktat dessa samarbetspartners. Man kan göra det och även tycka det är intressant att diskutera detta med andra. Sluta va så butthurt över det.

  Tre kändisar i en ringdans. Hå hå ja ja..
  💃🏻 🕺🏻 🕺🏻

  Recept på kändissoppa:
  10 dl Gunilla
  4 dl Bingo
  14 dl GW

  Krydda gärna extra med polisanmälningar om du gillar hetta.

  Tips! Ett företag som Oliver Hunt och Antonjia gjort reklam för säljer exklusiva märken som gucci och LV. Sidan känns inte seriös kanske värt att kolla upp? Sc.hypee heter de på insta

   Väldigt bekvämt att uppmana andra (vem, förresten?) att kolla upp. Varför kollar du inte upp det själv?

    Har det helt gått förbi dig att det kommer in tips på eventuella blogginlägg via kommentarerna?

  Även om GW:s hjärna är knivskarp så ska ingen äldre person vara ett objekt för andras tillkortakommanden. Vad har Bingo och Gunilla åstadkommit för samhällsnytta?

  Och vad surar de över? GW har som vanligt tänkt till innan han pratar. Som han själv brukar säga så ska INTE TUNGAN LÖPA
  FÖRE FÖRSTÅNDET! 💡

  Ingen åsikt om att Kenza ska starta upp YTTERLIGARE ett influenser-märke med hud och hårvård. ZzzzzZzz
  Har vi inte nått gränsen för hur många likvärdiga märken en branch klarar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *