Elin Härkönens lite annorlunda adventskalender

Den tredje luckan i Elin Härkönens adventskalender innehåller en rörlighetsutmaning och hon vill veta vem man vill utmana med den. 
Jag vill mer veta vem som ringer efter ambulans när min arm lossnar och ramlar av?
Jag tittar på hennes utmaningar och känner spontant att min kropp inte riktigt går att böja och snurra på det där viset.
Nog måste man väl ha olika förutsättningar, att vissa kroppar är mer lämpade för att göra så där med, än andra?

Det kan bli mitt nya nyårslöfte? 
Att öva varje dag för att se om även jag kan snurra min kropp runt sin egen axel till nästa års december.
Vem är på!? 😉

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tänkte direkt samma sak, att folk som testar på det kan skada sig.

   Självinsikt får vi hoppas vuxna människor har.

   Hej. Dum fråga. Hur skriver man en egen kommentar. Utan att svara någon ?

    Då scrollar du till längst ner på sidan och skriver i kommentarsrutan, när du svarar på någon annan kommentar så trycker du på svara under den kommentaren.

  Hon är helt otrolig!

   Ja, men får också ha i åtanke att det är hennes levebröd. Vi andra ”vanlisar” behöver ju jobba, därefter finns inte så mycket tid för träning.

    Man kanske inte hinner träna lika mycket som henne, men det handlar om prioriteringar. Lite är bättre än inget!

     Nej tack finns roligare saker att göra!

      Sitta här och vara bitter exempelvis ?

       Ja, annars skulle du väl vara ute och träna?

       Jag spelar så är inte bitter ☺️

    Finns väl massor av ”vanlisar” som är är vältränade ?

   Tycker det är extra häftigt med tanke på hennes skadehistorik!

   En power woman?

  Det där är faktiskt den enda av hennes utmatningar jag någonsin testat (pga man behöver inga särskilt starka muskler ?), och gick toppenbra även för en fullständigt otränad 32 åring med nack-, rygg- och axelbesvär. ? Så av alla hennes helt galna utmaningar är kabeln inte just denna den jag i första hand skulle avråda folk från att testa. Flera andra dock… ?

  Vet att det nyss varit ett inlägg om detta, men vad är det med The Every’s stela marknadsföring på Instagram??

  ”Voluminous.”
  ”Future.”

  Använder sällan ordet cringe men här känns det som att det passar…

   Det mest cringe är ju att Kenza och Alek själva kommenterar inläggen och _får svar_ av The Every. Även om A och K inte är de som dirver instakontot blir det ju så jävla stelt. ”Hej, här sitter vi och pratar med oss själva och försöker skapa buzz” typ.

  Följer Elin och hennes utmaningar är verkligen inte för vem som helst….

  Jag tycker att jag är ganska vältränad. Tränar flera gånger i veckan och har gjort i många år, kan lyfta tungt, hoppa högt och springa fort. Men pistol squats har jag aldrig lyckats med! Finns det något knep, eller är jag bara dålig?

   Jag har också övat på det i flera herrans år. Då har jag ändå en crossfitelit i släkten men jag lyckas ändå inte trots hens alla tips och pepp.
   Antar att det antingen lossnar om jag bara övar eller så lägger jag ner skiten. ?

    Skönt att jag inte är ensam 😛

  Den där sista (axelsnurren) är endast de som är överrörliga som kan göra, dvs inte ens eftersträvansvärt så det behöver du inte känna är något du ”bör” klara av. Det har inget med att vara vältränad eller att ha bibehållit rörlighet att göra.

  Kunde inte låta bli att undra om Paolo var ett av Staffan Hildebrands offer. Det sägs ju att offer ofta blir gärningsmän …

   Så du tycker vi ska sitta här och spekulera om vilka hans offer kan vara? Sexualbrott är inget skvallerämne. Offret har rätt till sin egen berättelse. Skulle Paolo blivit utsatt så är det inget som försvarar hans handlingar, det är irrelevant för det han gjort. Dessutom har du fel, ”det sägs” är en ganska svag källa.

    Rent fel är det faktiskt inte, eftersom ”det sägs ”. Däremot kan man bidra med vetenskapliga underlag. Om intresse finns. Men du har helt rätt i att detta inte är något att spekulera i.

  Jag tycker att denna kvinna är så engagerad i det hon gör. Och envis och driven. Det är något som vi kan vara genom att satsa på något och ha roligt. Man själv sätter gränserna. Men när jag ser Elin så ger hennes starka fysik och psyke så får jag energi av henne. Fantastiskt tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *