Amilia Stapelfeldt om Blondinbella-videon

Amilia får en fråga på Instagram om huruvida hon gjort klart sin bokrecension av Isabellas Löwengrips bok.
Jag vet att ni är många som undrar, och som frågat mig om JAG vet vad som pågår, så här kommer Amilias svar i sin helhet.

Om den var klar hade jag släppt den, fattar ni väl? Tror ni att jag älskar att få 40 frågor i DM dag ut och dag in om samma sak? Att jag sitter och håller på den bara för att jag vill få frågan en gång till?Nej? (Oh ja, sorry att mitt tålamod för den här typen av frågor är så rågat men TRUST ME jag har bitit ihop i veckor.)

Jag är inte en heltidsinfluencer. Jag har redan förklarat för er att det är svinmycket jobb för mig just nu, jag jobbar heltid 5 och samt SOME sommar lätt 2-3 dagar veckan. Sen har jag ett liv också där tvätten inte tvättar sig själv, Bellas fd kock jobbar inte hemma hos mig, mitt sociala liv står tillbaka tillräckligt som det är – och ja, då blir det så att mina ideella projekt för ta en kölapp. Men det är PISSJOBBIGT att varenda gång jag sätter min fot här så har mitt konto invaderat av tjejer som skriver rent ut sagt korkade kommentarer om ”har jag missat videon”?
Ser jag ut som X2000 eller? Du kan hitta ALLA mina videos här, hur skulle du kunnat MISSA den om den hade släppts?

Så svaret på deras fråga har de redan? Den är inte släppt, och det man egentligen vill åstadkomma är att man tror att den släpps snabbare av att man är på mig i DM/kommentarsfält. SLUTA MED DET TACK!!!!!
Jag gör så gott jag kan. Sluta stressa mig!

Vill någon underlätta för Amilia att färdigställa sin video?
Ge er i så fall ut och lokalisera Cola Light i burk.
Köp så många ni kan bära och kånka hem dem till henne, så slipper hon själv lägga sin dyrbara tid på det.
🙂

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Sin dyrbara tid”? Hon förklarar ju att hon har mycket annat hon behöver göra först.

   Hon tror väl att hon är en jätteviktig person… väldigt omogen och orimlig reaktion på frågan. Snacka om att gräva sin egen grav. Hon borde väl om något vara tacksam att folk vill se hennes video och därav frågar efter den?
   Oavsett kan hon väl bara ignorera dessa meddelanden om de gör henne irriterad, eller bara inte säga vad hon släppa för content om det dröjer, för då kommer frågor såklart… Hon borde hålla sig till sitt heltidsjobb med denna attityden.

    Vem är hon ens? Alltså uppriktig fråga, jag har ingen aning vem hon är.

   Ja FASEN va sugen man blev på en recension från henne nu 😀 Kommer jag läsa den? Inte en chans!

    Kan ju bara tänka mighur den kommer vara utformad 😅

    Eller hur? Vilken j-la tröttmössa. Vem tror hon att hon är, som gapar på det viset åt sina följare?
    Stäng ner din insta så slipper du bli störd. Ta hand om ditt jobbiga liv.
    Ps du är ganska korkad själv.

  Ideellt arbete? Seriöst, är det ideellt att läsa en bok och kritisera innehållet trots att alla vet att författaren ljuger?

  Kan summera hennes video: Bella ljuger om x, y och z.

  Hon var inte lite magsur. ☹️

  Vad är SoMe-jobb?

   Sociala medier

    Jag läser ofta för fort och därmed ofta lite fel och läste ”SaMe-jobb”, som i samisk. Trodde hon pysslade med typ ren-näring och blev för ett ögonblick lite nyfiken. Vem är denna dam och varför vill folk ha hennes input gällande Blondinbellas nya bok?

     Jag läste fel i en kommentar igår. Läste granaten och kände obehag.
     Det stod grantanten och handlade om Anna Benson.

      Hahahaha, läste samma kommentar igår och hann bli irriterad över att personen stavat ”granntanten” fel. 😂

       Tur att hjärnan kopplar innan man skämmer ut sig 😁

   Sociala medier.

   Och vem är Amelia Stapelwhatever?

   Hon är kanske så upptagen så hon inte har tid att uttala hela ordet…?
   Vettig människa det där. NOT.

  Vore det inte snyggt att lägga in en rättelse på förra inlägget om Bella? Hon hade ju faktiskt rätt och du hade fel.

   Håller fullständigt med! ☝🏽

   Nej vad pinsamt! 😂

   Redan gjort.

    Det var knappast ”redan gjort”? Du gjorde det typ nyss va?

     Sluta gnäll då

  Vem är Amilia? Fd anställd?

   +1

   Ja, fattar inte heller? Varför är hennes åsikt så relevant?

    Hon utlovade en video om isabella Löwengrip, och nu blir hon galen av ilska när folk frågar om den.

   Undrar samma. 😅 Trodde vi snackar om Amelia från exonthebeach.

   Hon va med i Big brother 2020 😅

    Oj vilken merit.

    Men vad är hennes koppling till Isabella?

     Hon jobbade tydligen nära Isabella för några år sedan

  😂😂😂

  ”jobbar heltid 5 och samt SOME sommar lätt 2-3 dagar veckan.”

  Jag fattar inte.

   Some är sociala medier 😊

    Ja den förkortningen fattade jag med. Men det andra?!!😅 Är inte TS

     Hon jobbar heltid 5 dagar i veckan.

   Helt ologisk mening. Även om man byter some till sociala medier.

    Ett bra exempel på det svenska skolsystemets förfall.

  Fattar inte din sista kommentar i inlägget, Camilla. Vad menar du?

   Amilia brukar klaga på att det inte längre går att köpa cola light så antar att BB syftar på det. Amilia fick dock typ 100 flaskor cola light hemskickat for ett tag sedan så hon kanske överlever ändå.

  Hahaha älskar att en skvallervideo är ett ”ideellt projekt”. Välgörenhet! Vi borde kyssa hennes fötter!

  Vilken dryg bitch.

  Trevlig tjej

  Stor chans att hon för 40 DMs om dagen med den frågan 😆

   Knappast från samma person heller så hur kan hon bli sur på en person som inte vet att 39 andra frågat samma sak? Det är väl bara att skriva att hon får många frågor och att det kommer när hon har tid. Punkt. Eller inte svara alls. Man behöver inte få psykbryt, gud vilket pinsamt beteende.

  Vem tror hon att hon är ?! Patetiska människa

  Tips; fokusera på ditt 5 dagars jobb istället, sociala medier är inte din grej

  Vad har en bokrecension av Bellas bok för gott allmännyttigt syfte?

   Ideellt t o m 🙂

  Hahaha kan dock förstå henne på ett vis för jag är inte ett dugg förvånad över hur folk beter sig på sociala medier. Folk SKA bara få veta allt, som att det är en rättighet. När kändisar är gravida och får kommentarer hela tiden ”när ska ni avslöja könet” ”skulle ni inte berätta kön” osv. Men herregud hur kan det vara så jäkla intressant för dig att veta om en person väntar en tjej eller kille?
  Eller barn och tonåringar som kommenterar exempelvis Margaux ”varför har du ett hjärta på Arnolds ansikte?” ” Får du inte visa Arnold?” Det är ett jäkla tjat från följare.

   Det är ju det intresset de lever på. Förstår om det är påfrestande men det är väl då de får sätta på sig den professionella masken och vänligt förklara eller helt wnkelt skita i det. Att teasa och be om uppmärksamhet en dag och nästa få ett utbrott på all uppmärksamhet är minst sagt labilt.

    Man blir bara trött på att förklara efter ett tag. När hela ens identitet i sociala medier handlar om att förklara för treåringar att material kommer när det är kört och att de kan använda sina ögon för att se om det kommit ut eller inte.

     *när det är klart

  Blev en avföljning där

   Skönt för henne att bli av med en gnällis 🙂

    Mvh/kejsaren Amelia

  Med tanke på inlägget från igår gällande att prioritera.
  Vad sägs om att göra färdigt recensionen istället för att ha frågestund och bli arg över att folk frågor efter recensionen?

  För övrigt har jag ingen aning om vem människan är och varför hennes åsikt är så relevant.

   Var då en av de som blev uthängd av Amilia under gårdagen då jag ställde frågan om bokrecensionen under hennes FRÅGESTUND. Blev på riktigt ledsen över att bli uthängd av att jag frågade. Hon borde vara tacksam för att folk är engagerade i hennes innehåll. Dessutom så sa hon för några veckor sedan att recensionen skulle bli klar till helgen och sedan att det blir försenad. Efter det har hon inte sagt något mer. Så att den frågan uppkommer under hennes FRÅGESTUND är inte ett minsta dugg konstigt. Kommer aldrig mer engagera mig i hennes kanaler efter hennes märkliga beteende.

    Fast uthängd? Skrev hon vem du är eller identifierade dig på annat vis?

     Tagga ner på attityden kanske. Man kunde tydligt se bild och namn på personer som frågat

      Tagga ner själv, jag ställde en enkel fråga om vad som räknas som en uthängning.
      Jag tänkte ta en pepparkaka. skara ha en?

    Uthängd är du inte. Däremot gnällig.

  Förlåt en yngling, men varför har denna Amilia utlovat en bokrecension över huvud taget?
  Om det nu var som en teaser måste hon väl förstå att följarna är otåliga?
  Det är så som teasers är tänkta att fungera.
  I annat fall hade hon väl inte behövt annonsera någon kommande recension utan bara lagt upp den när den väl blev klar?

  Varför måste hon ha cola light?

  Bara garva åt dessa oödmjuka hoppetossar! 😄

  Om hon nu får så många förfrågningar, varför inte bara ta upp det i ett inlägg? tex ”ni vill veta mer kring X men pga Z dröjer det, orsak Y” ..Men sen verkar många av dessa SoME profiler gilla att attackera istället för att reflektera så kanske inte så konstigt att hon är lite extra på hugget 😛

  Jösses. Andas Amilia. 😀

  Om man nu är så upptagen. Så kanske man inte ska nämna och hypa upp recensionen om Isabellas bok som kommer bli epic. Typ. Kram

  Hon är inte direkt känd för att vara ödmjuk!🙈

   Inte smart heller va?

  Hahaha nu blir man ju tilt på bokrecensionen. Hela svaret känns antingen hybris eller självförsvar-aktigt . Har hon hypat upp den men inte har nåt konkret o komma med? Förtalsaspekten?
  Annars lär det komma en bokrecension man sent kommer glömma, tycker Amelia känns vass emellanåt

  LD menar nu på insta att hon har gått ner i vikt pga träning. Hur går det ihop med vad hon sagt innan om att tjocka inte kan gå ner i vikt med hjälp av träning och mat? Hon verkar även mena på att hon tagit bort gluten och försöker sova åtta timmar per natt och inte äta på kvällen vilket också hjälpt.

  Vore intressant med ett inlägg om hennes tidigare påstående med vad hon säger nu.

   Anonym 1809>Såhär tror jag: Faymee har gått ner i vikt efter senaste grav och det har triggat LD. Solklart hon bantar, dvs dragit ner på chips, fetmat etc som hon ätit förut. Träning är tämligen meningslöst för viktnedgång, det är sedan länge bevisat. Det enda som hjälper är äta mindre energi,,kcal, än man förbrukar, dvs banta. LD är nog inte skenhelig – bara medveten om att hon kommer gå ner ännu mer och bäddar redan nu genom att prata svävande om glutenfritt etc. Lite fånigt, kan jag tycka. Hade varit intressant om hon pratat ärligt om hur det känns att närma sig sin tidigare kropp och ha samma tankar inom sig. Svår grej att bli smal efter varit fet, vet jag av erfarenhet.

    LD började gå ner i vikt innan Fayme fick sitt barn.

   Stämmer säkert. Hon kan ha skapat ett kaloriunderskott genom träning. Är totalt orörlig från början blir det ju stor skillnad.
   .att sluta med gluten går du dock inte ner i vikt av. Det är liksom inte gluten man får i sig energi från…

    Ser nu att hon skriver att hon inte har värk i kroppen längre och att det inte hänger ihop med vikten utan träningen och att hon uteslutit gluten.

    Ja om hon inte äter speciellt annorlunda än innan kan träningen ändå ha dragit upp det dagliga energibehovet dvs skapat ett kaloriunderskott tillräckligt för att gå ner i vikt. LD har ju varit ganska stillasittande i många år och nu tränar hon ganska hårt.

    Förstår inte varför det är så provocerande dock. Detta har ju uppenbarligen pågått ett tag och hon har ju inte prackat på sina följare nån viktresa eller före/efter-bilder.

     Är själv tjock och har tidigare funnit någon slags trygghet i att det finns offentliga tjocka som bara är och lever sina liv utan att börja träna eller lägga om kosten åt något håll. Det har varit en påminnelse om att det går att leva så som tjock och jag behöver inte hålla på och hetsa över mat och träning.
     Menar så klart inte att jag missunnar folk fysisk aktivitet eller ”livsstilsförändring”, men det påverkar (i alla fall mig) att se offentlig person efter offentlig person gå ner i vikt. Hade det varit en person så hade jag kanske inte reagerat men nu blir det liksom något slags bevis på att ”den tjocka kroppen ska krympas” och att det liksom är den självklara utvecklingen att en tjock kropp ska bli smal – det handlar bara om en tidsfråga.

     Jag tycker så klart att Lady Dahmer (och alla andra som gått ner i vikt) får göra vad hon vill med sin kropp, och är inte heller någon som kommenterat eller skrivit till henne. Däremot tycker jag inte att det går att komma ifrån att hon är en person som skapat sig en plattform genom att som tjock prata och skriva om tjockhet. Och har man tjänat något på den följarskara man skapat sig (oavsett om det är pengar eller/och uppmärksamhet och hejarop) så tänker jag att det också kommer ett visst ansvar – det går liksom inte att friskriva sig från det och hävda att man ”bara är en privatperson”. Jag hade önskat ett mer prövande och ödmjukt samtal om det här, och jag förstår inte upprördheten i Lady Dahmers kommentarsfält över folk som reagerar på viktminskningen. Förstår de verkligen inte?

   Tänk att träning, mindre mat och bra rutiner fungerar så alltså. Helt sjukt.

  Muntergök! 👍👍

  Lol, kom ner på jorden tjejen.

  Det har redan hänt att en skolfotograf retcherat bort någon liten skönhetsfläck från ett barns ansikte utan att barnet eller föräldrarnas godkännande. Säkert gjort i all välmening men blev helt fel.

  Säkert Bindefeld som tystat ner henne…

  Har läst boken – behöver inte recenseras eftersom den är totalt värdelös!
  ”Bella” försöker bara squeesa ut en dålig efterkonstruktion av hur hennes uppväxt var. (Inget nytt under solen mao)
  Den är tjatig och skrytsam. Absolut inget att ha i bokhyllan .. man skulle bara skämmas över platsen den tar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *