Status

Camilla fick ett migränanfall igår eftermiddag som fortfarande inte givit med sig.

Därför är det tyst här inne.

188 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Krya på dig 👍

  Ugh… stackare… Hoppas att du snart mår bättre, Camilla.

  Krya på dig Camilla 💕

  Krya på dig bästa!

  krya på dig❤️🎅

  Krya! Kan vi diskutera julia Franzén så länge? Hur hon skriver nedvärderande om Jespers enkla lägenhet i Sisjön jämfört med hennes lyx i Marbella. Pallar inte.

   Var skriver hon?

    Hon skriver på bachelorettese insta

     Nej men hjälp vilken soppa. Har läst nu.

      Kan någon uppdatera vad som hänt, händer? Har försökt via insta men har ej ett konto och då får jag upp efter en minut att jag måste ha ett för att få fortsätta. Alltså plz om någon orkar, vem säger vad och vem har gjort vad??? 😃🙏🙏🙏

    I stories på Instagram.

     Men det skulle ju ta två veckor att läsa allt det där!! Herre jävlar…

   Tyckte hon var riktigt oskön när Jesper sa att han också var spontan, att han sa upp sig och flyttade till en annan stad för att plugga och hennes kommentar var ”men det där är ju ingenting”.

    Haha ja verkligen! Hon verkade som en väldigt skön tjej i bachelorette fram tills sista avsnitten, efter det fick jag en helt annan bild av henne

   Hennes snyft historia bet inte på mig alls, bara bortförklaring och falskhet från hennes sida.

    Precis! Snyfthistorian är bara för att: 1. Kasta skit på Jesper som tydligen vill göra sig till ett offer. 2. Göra sig själv till ett offer. 3. Få sympati istället för hat för vad hon själv gjort

   Den stora skämskudde var tvungen att plockas fram när jag läste hennes rant, yeeez 🤣.

    Finns någon bild sparad?

     De är sparade under ”höjdpunkter” på Bachelorettes officiella instagram

   Människans mognadsgrad stannade av vid 12. Helt sjukt hur man kan bete sig. Undra dessutom om inte det hon gör är olagligt? Hon utmålar ju en annan människa som klandervärd i sitt leverne inför hela svenska folket. Hoppas någon gör en anmälan av det där.

    Ja, det känns ju nästan som förtal.

   Hur försörjde hon sig innan Robinson?

   Tycker det är sjukare med all info om Felix??

    Shit va Felix har spårat!! 😳 trodde jag inte om honom. Fy fan

     Vad har hänt?

      Enligt Julia och flera andra så har Felix bara utnyttjat Julia för offentligheten. Jag som tyckte han verkade så fin

       Jag fattade inte varför folk tyckte att de verkade så kära och fina? Julia verkade kär i honom men jag såg aldrig att han verkade särskilt förtjust i Julia. Jag fick dåliga vibbar av honom och förstod inte alls vad hon såg i honom.

        Exakt, man såg ju att han aldrig var intresserad av henne? Fattar inte varför folk tyckte de såg så kära ut. Han kändes ju helt kall o känslolös, det var ju tydligt att han var där för att vinna och bli känd

       Haha, han utnyttjade henne för offentligheten och hon utnyttjade grabbarna för att hålla sig känd.

       Det är väl ändå lika fel…?

     Vadå? Hon har ju själv sagt att dom absolut inte har nån stämpel och att båda legat med andra?

      Tänkte med på det, hon var ju så himla tydlig med att de inte är ihop utan bara dejtar så varför är det plötsligt inte okej att Felix har skrivit till andra???? På med offerkoftan.

     Exakt det jag trodde om honom faktiskt 😂

    Ja dessutom verkar han ha dejtat Armina samtidigt så det kom som en käftsmäll för henne. Han hotar med att lägga ut videos också enligt Armina och enligt henne förvrider han på sanningen. Vilken soppa det blev alltihop

     Men snälla nån, Armina – vilket skämt. Har varken fint inre ELLER yttre. Vad kan man möjligen se i henne?

      Oj, undrar hur ditt yttre ser ut, för ditt inte verkar genomruttet. Usch för människor som klankar ner på andra människors utseende. Tycker synd om sådana människor, de kan omöjligt vara lyckliga med sig själva. Ps, hon är väl en skönhetsdrottning? Så att det är nog ändå några som anser att hon är vacker.

       Jag är superlycklig med mig själv! Ser inte heller hur jag klankar ner på något genom att säga att jag inte ser vad andra tycker är fint i personens utseende? Herregud för alla snowflakes …

        You keep telling yourself that. Skickar dig massa kärlek och hoppas att du en dag inser att du duger som du är. Du behöver inte säga att någon annan är ful för att må bättre.

        Alla har sin skönhet, du med!! Du borde vara glad för alla snowflakes… De steppar ju upp när någon olycklig själ kallar någon annan ful. Puss och kram.

         Men nu läser du ju in en massa som verkar säga mer om dig än om mig. Att säga att någon inte har ett fint yttre är INTE samma som att säga att någon är ful. Jag tycker inte att hon är ful. Hade jag tyckt det så hade jag skrivit det. Men jag tycker inte hon sticker ut för att vara snygg heller, och förstår inte vad andra ser i hennes utseende.

         Men som sagt. Att du läser in att hon är ful – det får stå för dig!

          Okej… Varför behövde du säga det?

          Jag menar, går du fram till människor och undrar vad andra människor ser i dem? Skulle du säga det till Armina face to face? Du, Armina, förstår inte vad folk ser i ditt yttre? Vilket skämt du är… Du har varken det yttre eller det inre?

          Alltså, vad gav det dig att skriva det där?

          Är det för att få massa medhåll? Blev du glad för dina 7 likes? Jag förstår bara inte varför man bara inte kan hålla sina osnälla åsikter för sig själv.

          För övrigt så vet jag endast att hon varit med i bachelor, följer inte henne eller programmet mer än eftersnacket. Jag tycker bara man kan vara snäll… Till och med på nätet.

           Jag håller helt med dig!!

           Jag håller med!

           Nu är jag inte A, men jag hade faktiskt genuint kunnat säga till henne eller annan person vad jag tycker om dem. Troligtvis hade jag undanhållit vad jag tycker om hennes utseende (då jag inte har något snällt att säga alls), men insidan känns väldigt barnslig och omogen från det man har sett på TV och sociala medier.

    Kan inte fatta vad Elin Kjos såg hos honom?!

     Det här är det störst frågetecknet kände jag!!!!

     Hoppas inte att han utnyttjade henne för fame. Så fult.

     Har Elin Kjos varit ihop med honom? När då? Han verkar ju vara så långt ifrån henne i personlighet som det går att komma!

      Hon (Elin) skrev ju häromdagen, om relationen med Felix, att hon alltid väljer kärlek och ljus, och saknas det lämnar hon.

       Missade det. Tack för svar 🙏

   Att hon lägger ut skärmdumpar på deras privata konversationer, så jävla respektlöst! Är ingenting privat längre?!?! Gillade henne i Bachelorette men inte längre överhuvudtaget!

    Hon tror att dessa skärmdumpar ska rädda hennes rykte

     Jag hade nog ärligt gjort likadant om jag blivit utmålad felaktigt i sociala medier. Det är inget konstigt med att vilja rentvå sig själv. Vill tillägga att jag inte tittar på Bachelorette eller är ett fan av Julia överhuvudtaget. Däremot tror jag de flesta personer gjort likadant som hon i den situationen jag kunnat utläsa mig av att hon sitter i. Det betyder ju inte att Julia inte bettet sig illa i andra situationer.

      Välkommen till bloggbevakning. Här är allt svart eller vitt. Inga mellanting eller nyanser.

      Samma här! Julia är en skön brud! Felix känns tragisk. Beter sig som en psykopat

   Tycker mer hon menade att hans lägenhet var på ett tråkigt ställe än att det var fel på lägenheten i sig själv. Men mjo, hela grejen verkar vara en katastrof.

    Men också så konstig anledning att göra slut med någon. Inte så att de är superfattiga och inte skulle ha råd att flytta om nu läget/lägenheten inte var som julia ville.

     Men om man vill bo på olika ställen eller i olika miljöer så spelar inte pengarna någon roll. Jag vill inte bo på landet för alla pengar i världen tex.

   Även Kristoffer har ju skrivit på sin instastory och hävdat saker o ting. Jösses vilken soppa alltihop

    Aha, vadå?

   Hon skulle valt Marcus eller Carl istället!

    Carl 😍

     Mmmm klart mitt val om jag varit med.

     Vad ser ni i Carl? Jag ser en extremt tråkig och osäker människa med jobbig röst / dialekt

      Ja, eller inte rösten men hur han pratar, tungan studsar liksom på tänderna. Han hade behövt gå till logoped som liten.

       Så alla som pratar någon form av dialekt borde gå till logoped?

        Ja

      Håller med! Han är säkert fin men han påminner mig för mycket om ”macken”… ni som sett ”macken” vet säkert vad jag pratar om.

       Ja, som Roy och Råger. 😄

      Jag ser en megadick:)

   Och detta ska vara vuxna människor..🙃

   Alltså jag är sååå förvånad över hennes beteende. Vad var ens det där i eftersnacket? Hon förklarade ju inte ens varför hon dissade Jesper utan satt där och log sådär patetiskt. Hon verkligen tvingade honom att ”fria” till henne och sen kunde hon inte ens höra av sig? Och nu hänger hon ut den andra killen som dissade henne med inlägg från ”han dejtade min kompis”-folk. Så patetisk. Och sms konversationer kan fejkas på en sekund. Alltså usch, jag tyckte om henne innan.

   Känner dock att hon får oförtjänt mycket skit med tanke på hur illa killarna också betett sig.

   Men oj! Lyssnade på podden Rosceremoni igår, de sista två avsnitten. Och efter avsnittet med Felix blev jag helt säker på att hans version var den riktiga. Nu är jag sjukt förvirrad 😂 oavsett vad verkar Julia vara en väldigt feg person som inte klarar av att avsluta saker på ett bra sätt, vilket förvånar mig med tanke på hennes yrke. Hon verkar sakna både djup och självinsikt och är absolut inte redo för att gifta sig. Felix verkar vara en riktigt hal person han med. Jesper är väl den enda som betett sig rimligt i det här triangeldramat. Förstår till 100% att han valt att inte svara, vem fan orkar ha en trainwreck som Julia kvar i sitt liv.

   Jag tycker synd om henne efter killarnas jävla agerande så här efter sista programmet sändes.
   Felix är ett as!!

   Men! Hon var ju själv med i showen för att göra karriär så hycklare är de väl bägge två.

   Det är fan sandlåda åt bägge håll. Hur hon hanterade situationen med Jesper efteråt och nu hur killarna hanterat allt för att hämnas.

   Det är så jävla lågt.

   Men samtidigt är det ju som att följa cirkus Book. Dramatiskt, man fattar hälften och det går inte att inte följa.

    Min favorit Simon, ligger han lågt och undviker att röra till det?

     Han är inne och kommenterar hela tiden på Flashback!

     Han skriver en hel del i tråden på Flashback. Sharkboy eller något sånt heter han.

     Han har kört på i Flashbacktråden om Bachelorette 😛 Men han var ganska rimlig där (det jag har läst iaf)

   Fast hon skriver ju inte illa om hans lägenhet, hon syftar ju på att han bor i Sverige i Sisjön medan hon bor och trivs i Marbella. Hon skriver att hon tänker detta PÅVÄG till honom inte när hon varit där. Det går ju inte att förneka att de lever olika liv, liksom. Jag skulle tänkt samma sak om jag var på väg till en killes lägenhet mitt i centrala sthlm, för jag vill bo i hus och med nära till naturen.

    Förlåt men huuuuuuur kan inte denna diskussion ha uppkommit när de dejtade i bachelorette??? Det är väl den viktigaste punkten att ta upp??? ”Var ska vi bo om det blir vi” liksom.

   Julia har inte skrivit allt det där själv! Inte i närheten av hennes sätt att uttrycka sig på många ställen.

    Haha! Assistenten fick göra det också!

  HUVUDsaken är att det blir bättre. Kram 😊

   Gå ut!

  Krya på dig Camilla!

  Krya på dig Camilla! Jag skulle vilja veta varför jag hamnar i mod när jag ska kommentera? Jag har aldrig kommenterat något olämpligt

  Fyfan för migränanfall. Krya på dig C! 🌟

  Bästa Camilla, jag lider med dig! Jag hoppas du kommer ur detta helvete snarast möjligt. // KIA

  Krya o vila 💕

  Krya på dig! 💛

  Krya ♥️

  Är det Camillas oavlönade praktikant som skriver?

  Oj, stackars! Hoppas det ger sig snart

  Krya på dig 🌸

  Krya på dig Camilla! ❤

  Krya på dig Camilla!

   Krya på dig ❤

  hoppas att du mår bättre snart

  Full förståelse för tystnad här vid svårt migränanfall❤Inte roligt, Camilla!! Kryahälsningar! Hoppas det ger med sig snart! Sköt om dig!❤

  Krya på dig och må bättre! Migrän är vidrigt…

  Krya på dig 💝

  Bli frisk fort, din blogg är min personliga husgud:)

   Samma här 😊

   Stort krya till dig C ❤

  Krya på dig 💕

  Krya på dig Camilla!

  Krya på dig!
  Kram!!
  ❤️❤️❤️❤️

  Kanske det bara är karma. Känner du dig lycklig och snäll Camilla? Känns ditt arbete meningsfullt? Har du dåligt samvete ibland?

   😂

  Hoppas du får piggna till snart, väldigt smärtsamt med migrän.

  Stackars dig, Camilla! Krya på dig! ❤🌷

  Usch migrän är för hemskt! 🥺 Krya på dig Camilla! 💐

  Undrar vad som har hänt med Amir Akrouti. Har inte sett honom lägga upp nånting överhuvudtaget om träning. Tränar han ens längre? Han gjorde ju så stor grej om det senaste åren och nu ser man inget om det.

   He ded

   Han gick väl tillbaka till att jobba som frisör igen 🧐

   Han har väl varit helt on och off förr?

   Han är ju generellt rätt kass på att uppdatera sociala medier numera. Han är väl helt slut som influencer.

   Man kan ju träna utan att lägga upp det 😅🙈

  Ok

  Krya på dig

  Krya ❤️

  Krya på dig!

  Hoppas du mår bättre snart!

  Ok

  Hoppas verkligen att du mår bättre snart! 🤕

   Är det förtal så är det förtal.

   Nej, de döms till skadestånd för att ha förtalat mannen.

  OT DELUXE, men!! Vet någon vad låten heter som spelas i början av sista avsnittet av Zebrarummet? Låten som Caroline lyssnar på i klassrummet? Jag har letat i timmar och håller på bli galen 😭

   Funkar det inte med Shazam?

    Nooo! Provat alla appar jag har.
    Det är en svensk låt, gissar att den kanske inte är så känd när den inte kan hittas.

   Vilken minut i avsnittet?

    Ca 01:46 in börjar den. Det är en svensk, lite soul-ig låt. Men jag kan INTE placera vem som sjunger.

   Vad är en del av texten?

    Precis innan en instrumental del börjar sjunger han typ ”finns det nån gud (?), finns det nån över dig på jorden” TROR jag. Inte säker för man hör inte så tydligt. Googlat sönder de textraderna jag lyckats höra men inte hittat något

  Kenza gör ju reklam för sitt schampo på instagram. Hon visar ”efter-bilden” när hon fönat håret, dessutom fönat det upp och ner. Då får man ju jättemycket volym? Det har ju inget med schampot att göra

   Klart att håret är platt och fettigt om hon inte har duschat på 5 dagar 😂

   Hahaha tänkte på samma! Före har hon inte tvättat håret på 5 dagar och efter fönar hon håret – dessutom upp och ner. Då får man volym oavsett vilket schampo man använder 😂
   Om hennes hår sett ut sådär efter att ha fått självtorka skulle jag trott att deras produkter är bra.

   Fattar inte heller dessa B:iaga promo-videos. Alltså hon står typ i sitt kök?? Med en ful vattenkokare i bakgrunden?? Noll ansträngning överhuvudtaget. Fattar att de inte bor i sin egen lägenhet, men alltså ta in på hotell och filma i ett snyggt badrum åtminstone??

    Inte tänkt på det men det är fan sant! Enda gången hon fotar/filmar på fina locations är endast när företaget hon ska göra reklam för betalar för det. Varför gör hon inte den ansträngningen för The Evert? Jo för att det är skit egentligen. Som någon skrev tidigare angående hennes ”volym”, tom Homer Simpson kan få volym för sina tre hårstråna om han fönar håret upp o ner.

     Och hon är snål

   Hon säger straw om hårstrå istället för strand i hairstrand
   Loool

   fattar inte vad hon menar heller med att det räcker till 40 tvättar som för henne är 40 veckor eftersom hon tvättar det två gånger i veckan? borde det inte vara 20 veckor då?

    Hon använder bara volym-grejen varannan gång, den andra gången har hon någon av de andra infusions

  Krya på dig! ❤️

  KRYA PÅ DIG CAMILLA!
  Vi är många här som saknar dig!❤️

  Krya på dig

  Jag trodde Camilla jobbade med tidsinställda inlägg? iaf vissa.
  Oavsett – krya på dig!

   Dryg kommentar.

    Dryg?

     ”Trodde camilla jobbade med tidsinställda inlägg”
     Lät lite drygt.

      Jaha det tycker inte jag. Jag trodde också att många av inläggen har tidsinställda.

   Om migränen kom igår kväll hann hon ju inte tidsinställa dagens inlägg?

  Det är såklart trist när någon känner sig utnyttjad MEN HERREGUD vem hade trott att dom som deltar i Bachelor eller Bachelorett är där för att ”hitta sin soulmate” eller ”pappan till mina barn”? Det är ju en dokusåpa/realityshow som man kollar på för att det är kul/pinsamt/kul att se Grekland men det är väl helt klart för alla att det är ett spel och att dom flesta som deltar gör det för att bli kända eller promota sin buiness? ”Äkta kärlek” i en dokusåpa på tv – det kan man väl inte bli förvånad om man inte hittar eller?? Självklart ska inte killar eller tjejer utnyttja varandra men det är ju tyvärr en del av en realityshow att det ska bli drama och produktionen väljer ju SÅKLART ut deltagare som dom tror ska göra knäppa grejjer så man får content och fler tittare osv. Känns fruktansvärt naivt och som en efterhandskonstruktion om deltagare, eller Bachelorette, säger att man är besviken att den killen hon valde inte var 100% ärlig. Vad hade hon trott???

  Krya på dig. Undrar om månen ställer till det, fick själv migrän igår kväll

   Jag med 😩 Tror dock mer på hormoner, hade ägglossning 😅

  Krya på dig C!

  Så jobbigt! Hoppas på snabb bättring för din skull.

  Fortfarande inte bättre? Stackare. Krya 🌸

  Krya ❤️ Saknar verkligen dina inlägg såhär på kvällskvisten! Migrän är vidrigt!!

  Krya på dig Camilla! ❤️

  Krya på dig ❤️‍🩹

  Jag brukade läsa ”Att vara någons fru” förut men har inte gjort det på länge, ingen särskild orsak dock.
  Nu är bloggen så annorlunda, liksom sorgsen? Inget skratt och trams som det var mycket av innan. De verkar ha flyttat också, någon som vet vad som hänt?

   Jajust det! Någon som vet mer?

    Bästa namnet ever

   Har inte Emma berättat något så ska vi inte spekulera.

    Det håller jag med om men då jag inte läst bloggen på något år trodde jag att hon gjort det. Har läst bakåt några månader men inte hela året. Visst kan det vara så att hon inte vill berätta men jag tänkte inte så.

     Jag läser bara bloggen sporadiskt men tror inte hon har skrivit om att något hänt, mer än husförsäljningen.

      Tack 🙂
      För mycket att läsa bakåt, kanske bara inbillar mig att tonen är annorlunda.

   Jag gjorde samma spaning (vid ett av mina numera mycket sällsynta besök på hennes blogg) och gick tillbaka i tiden så pass att jag förstått att hon sålt huset och just nu mellanlandar i en lägenhet i jakt på ett nytt hus.

  Krya på dig! 🎄

  Krya på dig fina du❤️

  Det finns ett konto som heter Mammasanningar på instagram. Kontohavaren använder skamlöst sitt barn i diverse samarbeten. Det kunde gott granskas lite, eftersom kontot har över 200k följare….

   Vivi har varit väldigt tydlig med att Knut vill vara med och att han tycker det är roligt och att allt är på hans villkor. Hennes andra barn vill inte vara med och det respekteras 100%. Är dom med är det för att dom gett sitt godkännandet till att vara med på tex en bild från något firande. Vivi skriver om det ibland så jag tycker det är tydligt om man följer henne.

    Ja för hennes son förstår absolut fullt ut vad det innebär.. 🤦🏼‍♀️

  Saknar dina inlägg. Hoppas du mår bättre snart! Kram!

  Vet någon hur man får tillbaka flikarna som de var innan i iPhone? I en rad. Jag gillar inte det nya alls.

   Du kan gå in på inställningar > safari > flikar > en flik 😊

    Det funkar inte för mig. Jag får alla fönster i rad som innan utan de ligger på en sida.
    Om du förstår hur jag menar ens, det är svårförklarat.

     Går inte att få tillbaka efter uppdateringen😞

      Neeej. Säg inte så. Jag vill inte ha så här.

  Tycker du kan passa på att ta några dagar ledigt ❤️

  Är det inte märkligt ändå att folk härinne förväntar sig flera inlägg varje dag? Och inte vilka inlägg som helst heller, utan gärna med något riktigt bra gräv. Camilla är ingen robot utan en människa och alla behöver ju logga ut och bara vara lediga ibland. Förstår att hon tidställer flera inlägg och säkert (hoppas jag) är ledig också ibland. Men folk borde chilla om det är lugnt med inlägg här ibland 🙏 Passa på att gå ut eller göra något vettigt i era liv. Sen finns ju alltid kommentarsfälten här att diskutera i.

   Det beror ju på att det är så alltid varit upplagd ända sen början. Inriktningen var från början tydlig med att det inte var en skavllerblogg utan bevakning och att det var flera inlägg om dagen utan avbrott. Det finns ju inget som hindrar Camilla att ta ledigt en månad utöver att antalet besökare går ner.

  Usch. Var rädd om dig. Även bloggar får ta semester. Orimligt att tro att man ska serveras med uppdateringar på silverfat.

  Kanske bra för oss läsare att få en paus också. Tror att många behöver lite distans till bloggen.

   Exakt, tror jag med !

  Krya på dig! 🙏🏼 Migrän är vidrigt 😖

  Yo. Det här med Julia. Hon gråter nu ut och tusentals backar henne och hon får stöd. Vilket är bra. Stöd är fint. Men har inte hon gjort exakt det Felix gjorde. Dvs dumpat och sen gått ut offentligt. Ok han kanske lite mer offentligt än henne men hon satt och kysste Felix framför Jesper? Förstår inte riktigt hur det blev synd om henne helt plötsligt.

   Det handlade väl om att Felix ljugit och svartmålat Julia och sagt att dei nte alls dejtat eller träffats, fastän de faktiskt har det, och att enda anledningen till att han träffade henne hemma i sverige var så att han sedan kunde dumpa henne

    Aha jag tyckte han också gick ut med det, till och med i sista avsnittet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *