I’m back!

Jag har haft några riktigt vidriga dygn, men nu verkar det i alla fall gå åt rätt håll. ?

Jag har precis börjar kika på vad som hänt under min ofrivilliga bloggpaus, och det som engagerat allra mest verkar vara Bachelorettehärvan med Julia Franzén.

Vill ni att jag ska sätta mig in i den, och försöka sammanfatta vad som hänt (med risk för ytterligare huvudvärk ?) eller känner ni er färdiga med det?

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sammanfatta! Gick in och klickade mig ut så fort som möjligt, vad håller hon på med

   Ja en sammanfattning och be om en kommentar från henne

    Vad kan hon säga mer än detta?

    https://www.hant.se/noje/julia-franzns-brak-med-felix-almsved-efter-bachelorette/8116373

    Lägg tiden på annat säger jag

     Hänt= världens sämsta källa ?

    Nej tycker inte hon ska få mer medial uppmärksamhet och chans att snyfta och smutskasta Felix som hon gör nu. Och Jesper smutskastar henne skrev hon herregud han har väl betett sig bra och vuxet men hon, vad håller hon på med? Tycker hon gjort bort sig fullständigt. Det är ju hon som försöker smutskasta Felix en massa, jag tycker synd om honom som hon håller på. Troligtvis har hon skrivit, eller assistenten, meddelanden hon visar upp själv ser misstänksamt lika ut liksom – alla har en kompis eller nära vän som dejtat Felix och skriver att de utsatts för samma person, och alla uttrycker stor beundran för Julia. Väldigt skumt tycker jag. Tror snarare att det är Julia som träffar flera och inte vill ha något fast, hon ghostar och det verkar som det ska passa och ses på hennes villkor. Uppenbart att hon bara ville få vara med i tv och nu ville hon få ut maximalt med mediaexponering och uppmärksamhet efteråt, säkert hennes plan från början att göra som hon gjorde. Tror inte ett dugg på att hon hade ambition om att bli ihop med någon där men ambition att bli känd har hon ju.

     Säga vad man vill om Julia, men Felix är en vidrig människa. En bekant som var ihop med honom i kanske två år? Han friade, för att sedan dumpa henne så fort han kom med i bachelor. Så nej, verkligen inte synd om Felix.

      Lika barn leker bäst. Känns som att båda är väldigt kändiskåta och pinsamma.

      Tycker inte han verkar vidrig alls och du kan ju vara Julia… märkligt att ännu en har en bekant som dejtat honom. Tror inte en sekund på att han friat till någon just innan Bachelor. Jo att han smutskastas å det grövsta nu tycker jag är synd faktiskt, jag menar han har ju all rätt att träffa en annan tjej när inte han och Julia sett på flera månader liksom, hon säger ju dessutom själv att de träffat andra och inte varit exklusiva. Hon säger emot sig själv mycket…

   Men snälla, läs bara vad det står på nyheterna.
   Hon valde den andra efter för att hon Ghostade den ena.
   Sen tycker hon att hon dejtat den andra lite för att de pussats när de träffats och han tycker inte de dejtat.

   End of story.

   Färdigt och sjukt ointressant!

    Skönt att du agerar moderator här inne Emmy, alltid bra med någon annan som kan avgöra vad som är intressant eller inte!

   Glöm inte hennes mamma som är med på ett hörn överallt.

   Likaså hade det varit intressant med en arbetsbeskrivning av vad en livscoach gör.

   Både Julia, mamman och KriStove är detta.

  Nej det är gammalt!

  Jaa, skriv om det. Blev helt fast i programmet, tyckte den där Julia verkade otroligt chosefri, sympatisk och trevlig då jag hade förutfattade meningar om henne innan pga av hennes utseende. Tyckte dock att bilden ändrades i slutet när det verkar som att hon betett sig allt annat än trevligt mot de sista två killarna.

   Chosefri? Felstavning eller skulle det stå så? Haha. Hur är man i så fall då? Ursäkta min tröghet. ?

    Chosefri = okonstlad, naturlig, inte tillgjord. Fri från choser.

    Uttalas typ |tjåsfri| och enligt Svensk Ordbok betyder det ”som upp­träder naturligt och enkelt. Ofta om berömd el. högt upp­satt person”. Jag tänker att ett ”jordnära” ligger hyfsat nära i betydelse.

    Sätt dig i skolbänken igen, Sonja.

  Skönt att du mår bättre, välkommen tillbaka! Gör du det som är bäst för att undvika huvudvärken 🙂

  Om du orkar. Skönt att du är på banan igen!

   ➡️?

  JA!!!!!! Och skönt att du mår bättre ?

  Jag vill veta allt ?

  Är Julia samma person som tillsammans med sin kusin var med i nån såpa i Magaluf på Mallis och jobbade på Grabbarna Grus?
  Isåfall kan du strunta i att grotta ner dej. Helt ointressant för min del.
  Glad att du är tillbaks. Var rädd om dej Camilla!

   Japp det är samma.
   Julias kusin Camilla har också varit med i Bachelor. Julia har gått en programledarutbildning i L.A och har nog en ambition att bli just det.
   Ska bli spännande att se om/vad de söker härnäst 🙂

    När var kusinen med, vem dejtade hon?

  Julia var på SVT och pratade om näthat imorse.

   Lite dubbelmoral när hon själv hänger ut två killar (hur sårad hon än känner sig) och talar ner deras persona. Jag tycker faktiskt det gränsar mot förtal, även om det är sanningen.

  Har ej kollat på Bachelorette men fick ändå det lilla jag det av henne är att hon vill bara bli ytterligare mer känd tack vare det programmet. Så det var väl tanken från hennes sida redan från allra första början. Finns många vackrare tjejer som förtjänar att få hitta sin prins. Hon är en influencer.

   TV4 borde ha gjort som med Simon och Sebastian, vald två ”vanlisar”, inte någon tjej som kämpat hela livet för att bli kändis och lever något låtsasliv i Spanien (huh?! Hon bor inte ens i Sverige – VAD tänker man när man castar en tjej boende utomlands till ett svenskt program med ett helt gäng grabbar boende i Sverige?). Hoppas TV4 insett att man inte vill ha någon som redan är ”influencer” (om man ens kan kalla Julia för det) samt att de stänger ner deras IG för henne att använda till att hänga ut deltagare. De om någon hade kunnat åka med på den om Felix eller Jesper väljer att anmäla henne för förtal, då det sker genom deras konto.

  Skulle definitivt strunta i att ens försöka samanfatta Bachelorette sörjan, för har man inte huvudvärk så får man det av att läsa allt som Julia har lagt upp.Mest skrattretande var avslutet efter att hon ömkat sig själv och fulgråtit så gick hon och shoppade sig glad. Blir dyrt för de som anlitar henne som livscoach om man rekommenderas shopping som terapi LOL

  Välkommen tillbaka och skönt att du mår bra igen.

  Jag tycker absolut den där cirkusen förtjänar ett eget inlägg, kanske mest för oss som vill diskutera det. (Fast det har vi gjort en del ändå).

  En kommentar från henne får du inte. Det är jag helt säker på!

  Julia kör damage control nu så det bara ryker om det. Det var redan uppenbart att hon körde Bachelorette för att få följare.

  Skönt att du mår bättre!

  Ett bachelorette inlägg hade i alla fall varit uppskattat, det finns mycket att diskutera utifrån säsongen och inte bara de senaste dagarnas händelser!

  Orkar inte läsa ett enda dugg om henne, helt galet. Är nog mest ute efter uppmärksamhet och kändisskap typ B.

  KÖR! Verkar så rörigt allting. Vem ska man lyssna på? Känns som att åtminstone Julia och Felix verkar ha lite saker de kunde gjort annorlunda

  Om du inte orkar sammanfatta kan jag skriva en sammanfattande kommentar, har spenderat ORIMLIGT mycket av min tid på det här i helgen (legat hemma…). Haha

   Åh gud samma här

   Hemskt gärna!
   ♥️

   Delaaaaa! Vill läsa din kommentar och så kan du hjälpa Cami! 🙂

  Men jo snälla! Tycker särskilt intressant biten om att Felix verkar vara en riktig douche som gjort bort sig totalt nu.

   https://www.hant.se/noje/julia-franzns-brak-med-felix-almsved-efter-bachelorette/8116373

   Gjort bort sig, han var väl inte tillräckligt intresserad bara.

    Känns mer som att Julia var väldigt mån om att haussa upp en kärleksstory för pressen för att stärka sitt marknadsvärde och Felix var inte sugen på att spela med, när det inte låg något verkligt bakom.

    Emmy, jobbar du på hänt eller? Du är snabb med länken du ??

    Vi andra kanske inte vill ge hänt klick eller så vill vi ha Camillas inlägg om det hela?

     Nej det gör jag inte.
     Men det är inte särskilt svårt att klicka sig in om man vill ha info.

      Tycker inte det var en så bra sammanfattning 🙂 Mycket detaljer lämnas ute. Väldigt ”brief”.

  Skönt att du är tillbaka!

  Gärna något som inte handlar om Julia, det blir bara så kladdigt. Hellre litet koll på Anna Benson och granarna, Molimenti och hennes klick-klack-karl vad han nu heter, Kenzas otvättade hår, försäljningssiffror för CW:s boring bok, hur det egentligen är ställt med Giving People, influensers från förr som skaffat sig riktiga jobb (inte mäklare), My Martens fortsatta karriär som Må Dåligt-proffs, Britas märkliga beteende under Musikhjälpen.

  Sedan vore det roligt med ett extrainsatt inlägg i samband med nyår där man kan få dela med sig av sina nyårslöften, och sedan ett uppföljande inlägg varje månad där man berättar hur det går. Då blir det mer press att försöka hålla liv i sina löften.

   Jag igen … Kanske en årskrönika? Se vad som uppmärksammades mest månad för månad + en liten uppföljning?

   Spaning på hur 2022 kan utvecklas?

    JA!! Det skulle vara intressant att läsa.

    Det skulle jag också vilja!

   Omröstning om årets största flips och flops?

   Har du läst Cissi Wallins bok? Smaken är förstås olika, men det sista jag skulle kalla den är boring.

   Ja, vad tusan var grejen med Brita? Så förvånad över hennes attityd. Trodde hon skulle vara skön.

    Hon var riktigt sur och bitter. Läxade upp andra och bad dem vara tysta mm. Sedan tyckte jag att det var märkligt att hon inte var med på söndagskvällen utan kom in när det var typ trettio minuter kvar. Sista timmarna brukar väl alltid alla programledarna vara kvar. Min första tanke var att hon var sjuk och de höll henne borta så mycket som möjligt. Någon annan som tänkte på det?

     Folk verkar verkligen hängt upp sig på att hon inte var med hela kvällen, hon kanske mådde dåligt/ var jättetrött/ andra orsaker

   Och ett julklappsrims-öppet spår ?

  Har ingen aning om vem människan är. Så minimalt intresse.

  Nej det är lugnt, allt går att läsa på hennes profil så det finns ingen anledning att dubbeljobba.

   Men vad bra!
   Tack!

   Fast det är ju samtidigt HENNES bild bara? Jag tror inte 100% på hennes egen bild av detta

  Carola Gynning går ut med att hon älskar sin kropp som den är. Ändå har hon merparten av höst och vintern redigerat sönder sina bilder….. förstår inte riktigt…

   Tycker att hon, Katrin Zytomierska, christina saliba osv är vuxna kvinnor som är helt besatta av sina utseenden. Provocera gör de också konstant men de verkar inte fatta att de bara skapar komplex hos unga tjejer. De känns som fjortisar

   Plus att hon har opererat rumpan och fettsugit magen, så det är ju inte riktigt en naturlig kropp. Hon tycker väl att det är ok att vara kurvig nu när det passar idealet just nu. Men det är väl bra att hon inte känner behovet av att banta antar jag.

   Enkelt ett älska sin kropp när man inte passade in i idealet och därför opererade till sig kurvor och när man opererat brösten typ tio ggr. Denna diskussion har varit uppe här innan och jag fattade först inte grjeen men när jag tänker efter är det riktigt galet att säga hur mycket man ska älska sig som man är när man är ihjälopererad från huvudet till fötterna. Kunde hon inte älska sig själv utan fettsugen mage och ditopererase höfter och rumpa? Synd

  Men jag fattar faktiskt inte vad Jesper gjort? Tycker fortfarande om honom så mycket och han känns fortfarande fin och genuin för mig. Han har ju tagit det toppenbra med allt. Kolla hans SMS mot Julia? SÅ FIN trots vad hon ”gjorde” mot honom när dom kom hem.

  Sen vet jag faktiskt inte helt vem jag litar på av Julia och Felix?! Känns verkligen som att Julia vill ha uppmärksamhet och följare, men känns samtidigt som att Felix också vill det och kan absolut tänka mig att han ville ”vinna” tävlingen om henne, mer än kärlek. Men svårt de där. Köper inte Julias story rakt av faktiskt…

   Fast vill inte alla personer som söker in till program som dessa egentligen bara synas och få fler följare? Att de är där genuint för att träffa sin livs kärlek tror jag inte ett dugg på.

   Jesper är en superkille (iaf så verkar det så), hon är som en kalkon utan huvud, jätte vacker men hon är varken här eller där, så falsk.

  Välkommen tillbaka till livet Camilla.

  JA! Sammanfatta och gör ett eget inlägg. Det behövs verkligen. Själv fick jag en bra bild av Julia i Robinson som en härlig tjej. Men har fått en helt annan bild efter. Hela hennes personlighet förändrades så fort hon blev mer känd. Härvan med Felix är dock intressant för att FLERA tjejer (ja fler än 2 t om) anklagar honom för vidriga beteenden. Även Elin Kjos (som alla verkar tycka vara reko) har dejtat Felix förut men har like:at Julias inlägg. Som att hennes upplevelse också stämmer överens med det alla tjejer verkar berätta nu. Hade det bara varit Julia så hade det varit en sak men det här är mycket större.

  Skönt att du mår bättre, Camilla ? Du har varit saknad!

  Skönt att du mår bättre!

  Skriv gärna om Bellas otäcka hemmagjorda julpynt! ?????

  JAAA! Sammanfatta GÄRNA!

  Härligt att du mår bättre!! Tycker inte du behöver lägga ner mer tid på Bachelorette-härvan, håller med @Emmy om att det räcker att läsa på Hänt och gå in på höjdpunkterna på Bachelorettes instagram om man vill läsa och veta exakt allt. 🙂

  Jaa sammanfatta! 🙂 det är så förvirrande…

  Jag har inte sett Bachelorette, men har läst på om all ”drama” nu. Mina 2 cents:

  När jag läser hennes sms och texter tycker jag att hon låter väldigt…rimlig? Alltså, vilken jäkla berg-och-dalbana att dejta 30 (?) killar så intensivt samtidigt som det filmas. Hon har så klart valt det själv, men jag tänker att det ju är omöjligt att veta exakt hur det kommer att kännas och vara. Alla kännande varelser hade nog känt sig jäkligt dränerade och förvirrade efteråt. Och så knäppt att ge sin sista ros till nån som man sen ska vara ”ihop med” utanför programmet? Det kändes alltså rimligt när hon skrev att hon ville börja med att landa först känslomässigt och sen fortsätta dejta Jesper ”på utsidan”. Men ja, sen skötte hon det inte toppen. På ett sätt kan jag också förstå det. Man gör fel. Speciellt när man är dränerad och förvirrad. Och att göra ett sånt stort val… Då är det nog naturligt att börja fundera över om det blev rätt eller inte. Men klart att Jesper har all rätt att vara besviken, arg och förvirrad.

  Och Felix.. Hm, jag köper hennes version om att han bara verkade vilja vinna. Om jag förstår sms:en rätt så är det väl han som föreslår att han ska få sista rosen i det där eftersnacksprogrammet? För att visa att de dejtar. Att han sen dissar henne visar ju bara att han ville ”rätta till” finalceremonin och vinna inför tv-kamerorna. Rätt åt henne eller inte; han verkar ju inte superskön.

   Men va? Du kan ju inte ”chip in” när du inte ens sett programmet? Grejen är ju att hon genom hela programmet tjatat om att någon av dem är hennes blivande man. När hon ställde frågan ifall den som fr sista rosen kommer fria till henne sa Jesper NEJ, eftersom jag vill att det ska vara på riktigt och kommer behöva mer tid efter att vi kommit till Sverige då jag vill göra saker rätt. Under programmet var Jesper den som gillade henne mest, han var extremt självsäker och tog för sig. Samtidigt var han alltid vettig och betedde sig inte som att han var störd i skallen som många av de andra ”pojkarna”. Han var väldigt ärlig med sina känslor för henne (som var starka). När hon då fick höra att han inte tänker fria till henne om han får sista rosen tyckte hon att det var ju förjävligt, vadå inte fria osv blablabla. Det var uppenbart att hon var kränkt. Så det där med ”utanför programmet” är rent skitsnack från hennes sida, det var Jesper som sa det och hon slängde även ut en annan kille som hon gillade som dan för att han sa det ”viktiga är att vi funkar utanför den här bubblan” och då tyckte hon att han inte var tillräckligt kär i henne. Jag gillade Julia till typ näst sista avsnittet, hon är så falsk.

  Skönt att du mår bättre Camilla. Tycker du gör ett fantastiskt jobb! 🙂 Kram Karin

  Tycker det var riktigt konstigt att Julia först klagar på att hon får hat efter hennes beteende mot Jesper och sedan hänger hon ut Felix totalt så han får hat istället.

  På Julias storys delar hon DM:s hon fått skickat till sig av personer som påstår typ att ”Deras syster kompisar har dejtat Felix och han har minsann betett sig illa mot dem med”, inte så schysst och källkritiskt att dela oklara meddelanden från följare.

   Precis, det är ju hon som försöker smutskasta Felix en massa, tycker synd om honom som hon håller på. Troligtvis har hon skrivit, eller assistenten, meddelanden hon visar upp själv ser misstänksamt lika ut liksom – alla har en kompis eller nära vän som dejtat Felix och skriver att de utsatts för samma person, och alla uttrycker stor beundran för Julia. Väldigt skumt tycker jag. Tror snarare att det är Julia som träffar flera och inte vill ha något fast, och hon ghostar och det verkar som det ska passa och ses på hennes villkor. Hon vil både ha och äta kakan liksom, hon vill känna sig beundrad och åtrådd. Uppenbart att hon bara ville få synas i tv och nu ville hon få ut maximalt med media exponering och uppmärksamhet efteråt, säkert hennes plan från början att göra som hon gjorde. Hon pratar liksom emot sig själv, saker hon säger går inte ihop. Tror inte ett dugg på att hon hade ambition om att bli ihop med någon där, men ambition att bli känd har hon ju.

   Ja och alla dessa meddelanden, så himla enkelt att göra i Photoshop, tar typ en minut. Köper inte något hon säger, hon försöker bara rädda sig själv

  Den enda vettiga just nu är ju Jesper som typ skrev att alla har sin egen version. Han vill inte kommentera. Tack för en mogen person i härvan!

  Och hur pinsam är Armina som plötsligt ska ha sin del av kändisskapet och skriver om Felix samt taggar hänt.se… Går de på lågstadiet alla tre??

   Hahahah, Armina vill alltid vara med på ett hörn. Orkar inte. 😀

  I’m moving on…

  Skönt att du är tillbaka ??men lägg inte tid på detta dravel. Finns säkert intressantare saker att skriva om ?

  Oj såg på nyhetsmorgon på svt. Nu har den personliga kritiken mot henne förvandlats till ett ”kvinnohat” som genast måste upphöra. Nej vad pinsamt att göra sig till ambassadör till denna stora och viktiga fråga baserat på att man strulat till det med två små pojkar när man både ville äta kakan och ha den kvar??‍♀️ Tror det är exakt detta hon vill: Skapa och behålla buzz kring sin person för att få medieuppmärksamhet.

   Exakt så jag tänker och som jag nyss skrev. Hon vill äta kakan och ha den kvar och nu tar hon varje chans att få medial uppmärksamhet. Hoppas inte tv-kanaler och media har med henne mer, men nu snyftar hon för uppmärksamhet. Jag litar mer på Felix än på henne, tror säkert hon ringt Bingo först för att komma till hennes hotellrum och se henne på tv men han kunde ej så då ringde hon Felix. De har ju tydligen bara setts två tre ggr i september och sen nu förra veckan för att se programmet ihop.

   Pinsamt värre!

   Snälla Julia, åk till Marbella så lägger detta sig av sig självt.

   Hur ska hon kunna bli mamma/fru när hon inte ens kan ta hand om sig själv.

   Hon är yta och smink! Vågar man ens röra det långa låtsashåret eller lossnar det då?

  Många verkar vara förvirrade över bachelorettese-kontot. Det är väl Julias eget konto som hon har i väntan på att blockeringen på hennes vanliga privata ska släppa?

  Det är alltså inte det officiella bachelorette-kontot, utan då är det fortfarande bachelor-kontot som gäller.

   Någon som vet varför hennes insta blev blockerad?

    Hon säger i podden rosceremonin att det är för att hon växlat för mycket mellan privat och offentlig profil.

  Hur kan hon jobba som livscoach hon verkar ju otroligt vankelmodig i sig själv? Säger sig vilja ha en trygg och stabil man och väljer sedan värsta playern? Tycker jättesynd om Julia hon verkar vara väldigt ensam, förvirrad och lättkränkt.

   Player är det väl Julia som är. Ganska uppenbart att hon inte vill ha ett fast förhållande nu, hon sa ju till o med i programmet att hon vill fara och flänga typ och om ett år kanske jag gör något helt annat. Att hon nu kör med att de lever olika liv MEN killarna var ju beredda på att flytta till Marbella för hennes skull. Allt ska vara på Julias villkor verkar det ju som. Att hon håller på och smutskastar Felix nu som inte gjort något illa, han sa ju att han tycker om Julia och gärna träffas men att det är upp till henne nu, och om han träffat en annan tjej är väl inte så konstigt om Julia dissat honom när han tagit initiativ och de inte setts på månader.

  Tips till Camilla! Även Simon (topp fem) har delgett sin version av händelserna i tråden om Bachelorette på flshbck.

  Hans inlägg stärker nog bilden många redan fått av Julia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *