Vad ska My Martens nya PT-studio heta?

My Martens vill ha hjälp med namn till den nya PT-studion.
Att hålla på och hela tiden ändra namn på sitt företag känns som en ganska dålig idé, rent ”varumärkesbyggandemässigt” – men jag kanske har fel där?

Vad tycker ni att Mys ambulerande PT-studio ska heta?
Mitt tips är att välja ett namn, i princip vilket namn som helst, och sedan göra som de allra flesta gym gör, att man sätter områdets namn sist.
På så vis behöver hon inte börja om från början hela tiden, med hela nya namn.

My Wellness Studio Stockholm
My Wellness Studio Täby.
My Wellness Studio Hägernäs strand.

Hur tänker ni med det här med varumärkesbyggande och namn på företag?
Några förslag till My?

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Namn till sin* nya PT-studio.

   Ingenting. För den finns inte.

   Kanske samma/lika som hon kallar sina följare! Hemska ord och saker hon tycker dom ska göra? Så sjuka kommentarer och ord att man häpnar. Att inte fler anmält henne till Må Bra som hennes bloggportal stödjer är för mig en gåta. Att dom tillåter att hon förminskar och förnedrar människor öppet..

    Hon har blivit söt som ett lamm nu när hon svarar.

    Håller med! Läskigt beteende.. undrar om hon säger samma till stackars Jonas när han inte tycker som hon.. För hon vet ju alltid bäst och verkar bestämma allt! Inte ens byrå till sina kläder fick han lov att ha… 🌵🌵🌵Offattbart att ett företag som Måbra låter henne hållas!

  Lucka till!

  Men ge henne ingen uppmärksamhet! Mytomanstudion kan den heta eller fakeittilyoumakeit. Hon fortsätter ragga onlineklienter MEN hur ska hon ha tid för alla dessa när hon samtidigt ska fixa en studio. Alltså hon.. Mys stress och fejk-PT-studio kan den heta.

  Kolla hennes story med foundationen 🙈
  Sen, den lokalen. Hur tänkte hon där?
  Vart ska man byta om? Få plats att träna? Man går rakt in i studion. Härligt i vinter och slask.
  Nej den blir nog inte heller långvarig.
  Namnet, tja hon har ju minst fyra ig-konton igång. Så kanske något av de?

   Vad är det med foundation? (Har inte Instagram)

   Såg ingen skild story men i dom gällande studion så är hon ju herregud alldeles brun över näsan 😂🙈😱, sen resten av ansiktet med … Speciellt då hon lyfter sin hand upp till bröstet som är alldeles blek eller d.v.s hennes normala hudton. Lyckat liksom, öööh eller nej! Såg redan samma i hennes första bild på bloggen från julmarknaden.

   Ja det är väl ingen lokal anpassad för träning direkt, undra om hon kollat upp denna gång att det är okej att bedriva träning där. Hon är desperat efter lokal, hon vill till varje pris ha en egen studio för att verka som att hon är en seriös, bra och etablerad PT, hon vill vara träningsprofil, MEN mest är det för att ha något som binder henne till Stockholm som ett svepskäl att inte behöva flytta närmre sonens pappa för sonens skull. Hon hävdar ju att hon gör allt för sonens skull, att allt är för sonens bästa MEN det är mest för hennes egen skull och hennes egna planer och intressen, och så att Jonas jobb ligger i Täby spelade roll in för flytten dit också. Sen att hon säger att hon ”byggt” två studior innan haha fast det var väl med hjälp av två PT-killar vid namn Jesper och Staffan, en Malin hjälpte henne med den andra också. Undra vilka som ska ställa upp och hjälpa henne denna gång för My kan ju inte göra något själv. Hjälp med att sätta upp tavlor och gardinstång behövde hon utifrån också 🤦 Ja jösses hon gillar och kommenterar sina egna inlägg 🙈

   Det blir så när man använder ett för hårt filter i Instagramappen. Den snedfördelar färgen i hennes belysning. Vissa ser inte sånt själva 🙄

  Den ska väl heta ”Må dåligt”?

   Eller ”Sjukstugan”.

   Jag läste ”My dåligt” 😅

  CamCam! När drar du vinnarna för 18-19?

   I kväll. 🙂

  Mys Hopp och Lek?

  Hon var sjuk i 1 1/2 vecka. Men påstår att det är 1 1/2 månad. Tar 3 sek att kolla på hennes insta. Varför ska en online coach ha en lokal förresten? Hon hånar sina följare när det frågar varför hon inte kan fortsätta heta Stockholm. Hon har nog missat att Täby ligger i Stockholms län. Nåja.

   My överdrivet ALLT, hon snyftar, manipulerar, ljuger och överdriver så man blir mörkrädd.

  Wellnes är inget som man överhuvudtaget förknippar med My, tvärtom, så det går tvärbort. Hur mycket hon än försöker framstå som sund och att hon inte förespråkar quickfix så är det just det hon gör och har levt efter själv, dessutom verkar hon fixerad vid kilon och sin kropp. Ingen balans eller sundhetstänk alls, hon har inte själv lyckats komma i balans och en hållbarhet och nej det kan inte skyllas på ”sjukdomsbild” som hon så gärna tjatar om och inte på medicin heller då viktpendlandet pågått i många år. Dessutom har hon gjort diverse plastikingrepp som fixat former och platt mage. Inga licenser har hon heller vad jag förstår.

   My har väl aldrig satt sin fot på ett gym…
   Mer än för att ta mirrorselfies såklart.

    Det har hon ju gjort men ja ofta mest bara för att ta bilder.

   Verkligen. SÅ många med diverse störningar (mat, ekonomi, vikt, you name it) som vill starta kurser, studios, onlinehjälp … när de själva fortfarande står upp till knäna i samma olösta situation. Det är som om de tror det ska hjälpa dem själva, eller nåt. Jag menar, har man inte på långt när lyckats lösa sina egna problem – hur ska man då kunna lösa dem åt andra?

   Då kan ju studion heta My Quick Fix. 😂

  Jag kollade på hennes story nyss och undrar om hon har något konstigt filter på, för hon är ju jättebrun mellan ögonbrynen och näsan medans allt annat är blekt, ser märkligt ut.

  Hon skrev ett väldigt långt svar i bloggen när en läsare ifrågasatte priset

  ”Mystart”

   ”Nystart nr 152”

    Fit och fläskfri

  My funderade ett tag att behålla den gamla studion samtidigt som hon öppnade den nya. Kombinerat men henne onlineversamhet och träningsresor.
  Hon jobbar deltid sedan länge pga sin sjukdom. Säger sig själv att det inte går ihop. Det är något som inte stämmer här.
  Namnfrågan tror jag löser dig. Men hur ska hon ro runt allt är ett större mysterium.

   Inget My säger går ihop, hon säger hela tiden emot sig själv och har alltid gjort. För inte längesen så hävdade hon att hon har fysiska klienter MEN hon hade ingen studio, hon hade fullt med fysiska klinter året ut skrev hon men ingen studio att träna dem i haha. Går inte att lita på henne, lögnerna flödar. Nu vill hon väl att online-klienter ska finansiera den nya studion, och en studio vill hon ha för att framstå som en riktig etablerad PT och för att själv kunna träna och samtidigt tjäna pengar på det OCH för att ha något som binder henne i Sthlm så att folk inte ska säga att hon borde flytta närmre sonens pappa.

  Snabbmakaronen? 🤷🏼‍♀️

   Bäst!

  Fejk it until u make it Täby

  Omstart?

   Kickstart! Det gör hon ju minst ett par ggr/år själv.

  Kan det vara så att hon gör pengarna på att köpa och sälja hus/lägenhet/ lokal? Är det så hon går runt? För på något annat sätt förstår jag inte

  Var in på hennes blogg och kikade. Alltså skriftspråket?! Vilken löjligt låg nivå och felstavningar (och uppenbara slarvfel) både här och där. Så skriver hon att hon ska skriva en bok..🤦‍♀️

   Ditt ”skriftspråk” är inte på en nivå där du bör kommentera andras.

  My Studio.

  1. Hon kan väl bara ha kvar namnet? Det är ju fortfarande Stockholms län.
  2. HUR ska hon kunna erbjuda gruppass i den där lilla lokalen?

   …lilla lokalen som dessutom kommer vara full med vikter, mattor, redskap, maskiner (?). Känns som en lokal som passar för typ 2 kontorsplatser 🤷🏼‍♀️

  Ska man ta en kölapp vid ”träningseventen” för att få duscha tänker jag..? Och omklädningsrummen, är det den kombinerade toalett/duschen som gäller för alla då eller. Herregud, jag förstår inte varför folk fortsätter att klicka in på hennes blogg/IG och varför Camilla lyfter henne här vilket leder trafik till henne. Mygga av henne nu, please.

   Tror inte det är så många som varken byter om eller duschar i en sån där typ av studio.

  Är väl bäst att välja ett namn som inte har någon ort med i företagsnamnet så spelar det ingen roll om hon flyttar, företagets namn funkar överallt.

  Lustiga huset
  Mys lekland – jag kommer om jag orkar
  Röviga röran
  Täbys träningsexpress

   Haha eller kanske ”Täbys Martyr” eller ”Mys hets och röra”.

    👍😂

  Undra om hon uttalat det ”My” som namnet eller som ”min” på engelska?😂

  Smartast vore nog att göra en kvarterskrog, Hells Chicken.
  Du kan välja mellan kyckling, ris och skysås eller kyckling, potatis och sås. Grönsaker serveras enbart som halvgammal juice. Vid speciella tillfällen serveras dadelboll. När kocken har tid kan både stekt och kokt ägg ordnas.

   Och Booken kan vara helgvärdinna och sjunga och spexa.

    Hahaha👍🎶

     ABC mitt 💓 det bankar💓💓💓
     DEF….
     nu minns jag inget meeer, all 🍗🍗🍗 får mig helt ur balans. ……….
     …….. ingen ärlig chans 🎶🎶

     Släng er i väggen Lasse Holm, Thomas G:son, Bert och Fjärt 😎

      Jonas kan ju också få skutta runt och grymta.
      Det kanske drar mycket folk så lika bra att sätta Robban i dörren

  Roterande kaktusen…

  My’s kaktusar och bajsmackor

  All by MY self😂

  ”Come play with My” (me) he he.. Kämpa My.. Skulle aldrig någonsin betale en krona för att få hjälp av henne.

  Finns redan en kedja som heter Wellness Studio som är etablerade i södra Sverige. Så blir lite intressant om hon hon plockar My Wellness Studio 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *