135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den lila är den enda som jag skulle kunna bära och känna mig bekväm i.
  Dom andra va helt klart snygga men ser lite opraktiska ut.

   Jag blir mest full i skratt åt alla dessa flunsor som försöker bräcka varann i att ha så lite kläder på sig som möjligt. Dom har sina kroppar att visa upp, det är liksom allt dom har.

  Den lila!
  Mer färg åt folket 🤩

  Angelica blicks glittriga servett ser fin ut

   😅

   😅😅🥳
   Ja, inte vet jag. Är tacksam att jag är född på 70- talet å slapp denna hysteri på klänningar, hår och annat.
   Tycker det är smaklöst. De påminner om Hugh H entourage. Neej jag lovar! Är inte avis.

    Aha, det är du som styr den äldre generationens hat-drev mot unga influenser med din fula tunga. Bete dig, Britt-Marie. Bete dig.

    Ja tycker också dom är för vågade. Visa upp sin hud så mycket dom bara kan!

    Vad missade jag på 70talet, hade både klänning och fixat hår. Nu får jag välja den lila för den passar nog min kropp bäst. Mer fest kläder åt folket.

     Festkläder.

  Varför denna enorma strävan efter att se så ”fuckable” ut jämt…

   Äh sluta! Alla gillar olika? Jag älskar att gå i både tight och urringat – UTAN att vara ”fuckable”. Och oversize som fan. Känns så jävla bittert med såna kommentarer, typ för att man inte själv skulle kunna/vilja bära nåt fint. Det är ju typ galaklädsel?

   Jesus 😂

    Om galan är någon slags prisutdelning i porrbranschen så visst.

     Okej jag fattar. Du bara VILL vara emot mode. ”Porr”, snälla

      mode?

      Det är omoral o porr, vilket borde förbjudas!

    Visst, gå halvnakna och visa upp halva hyskan, sexigt värre!!

     DU kanske inte tycker det, men låt oss som gärna visar upp göra det?

      så syftet är att visa upp allt men du vänder dig emot att det beskrivs som att göra sig fuckable? ´

      du kan visst gärna visa upp dig men du får gärna låta oss undra varför man vill göra sig fuckable

       Äh jag tänker inte ens försöka. Ha de

        Precis, du KAN inte försöka förklara varför. Vad är det du vill uppnå, fler blickar? Känner du dig uppskattad av att alla tittar på dig?

        eller så står du bara för att du vill visa upp dig och framstå som fuckable. Och? du får väl göra som du vill?

      Vem vill du visa upp dig för och varför?

      Visa upp för vem?

    Man kan ju fundera över var det kommer ifrån att man älskar att gå i tight och urringat. Kan man ha blivit intalad (av samhället) sedan barnsben att det är sexigt och premieras? Eller älskar vi det bara för att det är så himla bekvämt att gå runt med snäva små kjolar och byxor som skär in överallt?🥴

     Eller att man rakar benen, sminkar sig, färgar håret, … allt för sin egen skull eller av bekväma själ. Samma med män, deras skäggrutiner, kostymer, pumpade muskler.. bekvämt och för egen skull.

      Skäl menar jag så klart.

   [Borttagen kommentar]

   Det luktar avundsjuka😉

   Bra kommentar där N.

  Nån av Lisornas klänningar. Den svarta klassisk o den lila snyggt påklädd.

  De andra var mer underkläder och linnen.. eller ja, servetter som nån skrev.

  Gillar Lisa Tellbes. 🙂

  Hellre Anna & Mys myskläder. Även på nyår 😁

  Går ni ”vanliga” människor klädda såhär? Typ nån av er som hade sånna här typer av klänningar på nyår?

   Har aldrig haft, inte ens när jag var yngre och lite ”smalare” Strävar efter något mer bekvämt och vill absolut inte frysa…🙂

    Jag är också genuint nyfiken på det! Jag har aldrig haft den typen av ”kläder”, inte heller när jag var yngre och mer vältränad. Har alltid tyckt att det är snyggare och sexigare med mer påklätt mode. Den lila klänningen t ex är ju helt klart snyggast!

   aldrig. inte ens som 53 kilos muskelknippe som hade kunnat bära upp de där klänningarna.

    Varför lägger ni till ”inte ens som..”? 😂 Så om nån på 90kg nu bara ”JAG! Älskar!” – skulle ju aldrig våga när ni lägger till att ni va pyttesmala.

     va? varför skulle de inte våga skriva det? för övrigt är det fullt möjligt att vara ett 90 kgs muskelknippe

      ”Inte ens som 53kg” muskelknutte eller ej, tror MÅNGA känner att de inte får för att de kanske blir hånade, skrattade åt när ”inte ens de jättesmala”. Handlar inte bara om att skriva, utan att faktiskt göra det. Läser man ”inte ens jag som smal” så känner nog några ”nä då ska absolut inte jag som större klä mig så”.

      Onödigt att lägga till bara.

       Nadia Kandil väger väl en bit över 90 o klär sig så…Skulle inte säga att det var smickrande dock…

     Jag väger 90 pannor och vägrar klä mig i täckande tält bara för att andra tycker det. Jag klär mig i glitter, korta kjolar, tight, sexigt för att JAG gillar det. Och de som klagar får klaga 🤷‍♀️ (Och jag får oftare kommentarer om hur snygg jag är än många av mina smalare vänner. Jag tror att är man bekväm i sig själv och det man tar på sig så utstrålar man också en slags snygghet)

      Heja 🙂

      Precis som det ska vara! Man ska klä sig i vad man vill oavsett storlek/kg på vågen. Men tyvärr är ju inte alla lika starka i att våga om man hör att ”inte ens jag som är sååå smal”. Då kanske många väljer att undvika vissa kläder/stilar.

       Absolut. Det är inte alltid jag har vågat vara den jag vill vara. Speciellt när jag var yngre. Då påverkades jag mycket av alla ”klä dig efter din kropp”.

      Helt rätt!

      Jag önskar verkligen att jag kunde tänka så som du men eftersom jag inte är vältränad över huvud taget skulle jag aldrig kunna klä mig så och se mina valkar.

       Skulle du på allvar vilja ”klä dig” nästan naket, om du inte hade haft valkar?

      Hade du skrivit att du är smal hade du istället fått en massa skit

    ”Inte ens som..” usch vilken dålig kommentar. Så det är bara smala som kan bära upp den här typen av klänningar?

     Japp. JAG skulle inte ha haft det på mig ens när jag var pinnsmal med tuttar under hakan och röv som putade ut från svanken. För JAG är inte bekväm med att visa upp mig. JAG alltså. Säger inget om hur andra ska klä sig. Jag förstår inte varför man vill gå runt med allt i skyltfönstret oavsett vikt. Men väldigt många av er andra lägger in värdering i det.

      Fint att du tar upp din RÖV i detta sammanhang! Det känns så… bildat att använda det ordet!

      ”Japp” svarar du på frågan om det bara är smala som KAN bära upp en sådan klänning.

      Det stämmer givetvis inte. Oavsett kroppsform så kan ALLA har på sig en sådan klänning.
      Dina kommentarer är bara elaka.

       Japp var sarkastiskt. Herregud vad svårt det kan vara att förstå att JAG kan vara obekväm att visa upp mig, utan att säga att ANDRA inte ska få göra det oavsett kroppsform eller vikt. Till skillnad från er i woke brigade så går inte jag runt och dömer andra konstant. Klappa er själva på axeln nu över er egna tolerans.

        Fast dömer är ju precis det du gör.

     Men det är väl inte konstigt att vara mer bekväm med att visa upp sin kropp när den uppfyller de skönhetsideal som finns i samhället än om kroppen bryter mot dessa normer? Inte ens när ens kroppstyp hyllas och premieras vill man visa så mycket av den.

     Om man ipåpekar det är det kanske för att många i detta kommentarsfält skulle utgå från att man inte har ’kroppen’, och alltså bara är (mest uttjatade ordet ever och nästan aldrig använd rätt) avundsjuk på tjejernas kroppar.

      Kläder sitter bättre på en smal kropp. Fattar inte varför man låtsas om något annat.
      Med det sagt, man är inte snyggare, bättre eller intelligentare för att man är smal.

   Klart! Senast på nyår 🥂 Älskar att fixa med kläder och hår och smink 😁

   Jag hade en liknande nu på nyår. Älskar glitter och fix.

   Aldrig. Festade konstant och var svinsnygg när jag var 20-24 år men inte ens på den tiden fladdrade pattar och blygisar i vinden på detta viset.
   Obs menar inte att det är fel på något sätt, alla får klä sig precis som se vill, men tror det är ganska ovanligt att ”vanligt folk” har dessa outfits.

    Du menar inte att det är något fel med att bröst och f*tta fladdrar i vinden? Konstigt sätt att beskriva någons kläder om man inte tycker att det är fel.

     Tycker mer det är lite komiskt. Som en tävling i att lyckas visa upp mest utan att vara helt naken? 😀

   Jag har klänningar likt Lisa T på evenemang om situationen kräver det men aldrig på en hemmafest.

   Jag är långt över 30 och känner mig relativt bekväm med mitt utseende, på det sätt att jag inte jämför mig eller önskar jag såg ut på ett visst sätt. Men när jag ser Hanna blir jag avundsjuk och full av beundran som en tonåring, jag tycker hon är så jäkla snygg! Hennes hår, kropp, ansikte, hur hon sminkar sig – önskar verkligen jag såg ut sådär. Förstår mig inte alltid på kläderna hon har men där spelar kanske åldersskillnaden in.

    Och jag känner precis tvärtom för Hanna. Det är något som stör mig så otroligt med henne. Antagligen att hon försöker sååå mycket för att se sexig ut men det bara ser krystat ut…

   Japp, jag älskar att klä upp mig på nyår. Det är ju enda gången på året det är acceptabelt att gå all in med glitz och glam som vanlig människa, eftersom man sällan får gå på gala eller bal. I år hade jag röd tight långklänning med slits och sminkade mig fint, trots att det bara var jag och min kille som firade. Var riktigt najs att känna sig snygg och festlig när man äter fin middag och skålar i champagne. Väger typ 80 kilo eftersom vissa tycker det verkar relevant (???), och kommer fortsätta klä upp mig om jag går upp eller ner i vikt (spelar för fan ingen roll, kläder finns i olika storlekar). Snälla folket, man kan ”bära upp” det oavsett storlek så länge man valt nåt man känner sig fin i. Men fattar om man inte tycker det är kul att klä upp sig också, man gör som man vill.

   Jag skulle inte välja nån av de korta eller genomskinliga här dock, för mycket hud som visas för min smak och bekvämlighet. Stort ha-begär på den lila däremot, gud vad fin.

   Har väl gått på niten några gånger att köpa en sån där klänning som ser bra ut på bild, men alltid känt mig otroligt utklädd och obekväm i verkligheten med den sen 😅

   Nog för att jag älskar att klä upp mig men sådär skulle jag aldrig gå klädd. Den lila skulle jag kunna ha, men inte de andra.
   Hade på mig en klassisk tidlös klänning på nyår, svart med halvpolo. Kände mig fin, hade känt mig ännu finare i klackar men hade för en gångs skull även gjort en frisyr och min sminkning blev nog det snyggaste jag någonsin fått till. Fina smycken på detta. Så jag var uppklädd och fixad till tänderna, men inte som folk på Instagram.

   Jag ska villigt erkänna att JA jag klädde mig liknande när jag var 20 (är 35 nu). Jag hade absolut på mig minimala klänningar ända upp till 25 om jag minns rätt.

  Jag måste verkligen vara gammal för jag förstår inte syftet med att gå runt och visa upp allt. Sedan tycker jag visserligen uppmärksamhet är obehagligt men jisses. Allt ska synas 😳

   Att vara lite avklädd är inget nytt, snarare mindre hud nu än tidigare skulle jag säga. Jag växte upp med 00-talets kaosmode och tycker det här ser betydligt bättre ut.

   Men så vet du så klart också att alla får ha på sig det som de känner sig bekväma i och det inkluderar ju dig också.

    vad var 00 talets kaosmode? Tittade nyss på Buffy och vad förfärad över alla lågt skurna jeans och korta tröjor som visade magen. Samt håret som hade ljusa slingor som markant skiljde sig från hårets färg så man såg ut som en skunk typ 😂 men det var nog mer kvarlevor från 90 talet? och skinnbyxor som såg ut som galonisar. Herregud så man såg ut.

     Haha ja verkligen! Minns hur mina Fornarina-jeans var så sjukt låg skurna att jag knappt kunde sitta ner. Sen ett magkort linne till det 😁

      och jag tyckte det var sååååå snyggt. Minns en sommar på 90 talet när jag hade en väst i rutig flanell som jag knöt under brösten 🤣

  Klänningar?
  Stuvbitar snarare!

  Vem är Anny Nyström egentligen? Hon har ju det största konotot (hon är ju Bianca, Kenza och några till tillsammans och så dubbelt upp). Ändå ser jag bara ett samarbete med Fashion Nova på typ 6 månader?

   De kan ju ha betalat rejält för att vara exklusiva på hennes konto under några veckor.

   Men hon har ju byggt sitt varumärke på att lägga upp rumpbilder i varierande grad av avkläddhet. En snabb scroll i hennes konto visar att vanliga bilder utan rumpa ger väldigt få kommentarer och likes. En sexig bild framifrån med urringning gav 580 kommentarer, en bild på rumpan i string gav 2214 kommentarer.

   Aldrig hört tallas om innan? Och känner ändå att jag brukar ha någorlunda koll, fashion nova betalar förövrigt bra och Annas content passar väl deras image. Tror dock hon har köpt följare, var kommer alla 8 millar från annars liksom?

    Hon är mer känd internationellt och riktar sig ju inte mot den traditionella målgruppen i Sverige. Hennes konto handlar ju bara om att, och ursäkta mitt ordval, vara runkobjekt för killar. Hennes försök att gå bort från det verkar inte gå så bra.

     Nej hon är inte känd internationellt.

    Mitt intryck är inte att det är köpa följare utan att hon är känd i en helt annan, internationell målgrupp än den som hänger här. Målgruppen män som gillar att kolla på snygga, runda rumpor.

    Om man kikar på hennes följare och kommentarerna så ser man ju var fokus ligger.

    Tekniskt sett är hon ju inte känd som person, utan det är en väldigt känd rumpa 🙂

     Jag tror dock också hon, men måttlig framgång, försöker rikta in kontot mot en lite bredare målgrupp. Men går man bakåt i földet ser man vad som byggde upp de 8 miljoner följarna.

     Så sjukt om hon skulle vara känd för sin rumpa 😅 den är ju platt o ser helt vanlig ut, inte många squats gjorda där inte

      Eller squats har hon gjort men hon får ingen kontakt med skinkorna det är ju bara framsida lår hon byggt. Anyway sjukt om hon är känd för den röven, den existerar ju knappt 😅
      Bra iofs om de börjar trenda så folk slutar göra BBLs

   Anna blev stor tack vare att när instagram var nytt så funkade Utforskaren på ett annat sätt. Om du hamnade där så låg du där i 24 timmar och alla i hela världen såg dig. Det gick inte att bläddra utan de 9 kontona som låg där var de enda som man kunde se. Detta gjorde att Anna var där hela tiden och hennes konto exploderade.

  Hanna Fribergs klänning tack 😍

  Önskar att jag såg ut så där

   Tack och lov ser jag inte ut sådär.

   Nej det gör du inte.

    Jo det gör jag. Skulle vara en dröm att få se ut så där och inte vara så ful som jag är.

     (Och ni behöver inte försöka dra floskler om att jag är fin som jag är. Jag vet hur jag ser ut, det är inget som någon skulle önska sig.)

     Jag tvivlar hundra procent på att du är ful.

  Alla utom översta ser ut som de är ”try hards”. De hat valt kläder enbart efter att visa upp en viss sorts bild på Instagram, inte för att ha kul eller vad de själva egentligen gillar. Det är bara bilden av den sexiga tjejen som gäller. Ingen av bilderna känns heller äkta på något sätt.

   Ja de gäller att stå ut så mycket som möjligt, vilken klänning gör sig bäst på bild och får mest effekt osv

   Men jisses vad mycket av dina egna värderingar som du lägger på dessa tjejer! Jag tycker snarare att det ser ut som att de känner sig supersnygga och har kul MEN varför de valt sina kläder och hur de känner sig vet ju faktiskt varken du eller jag.

    Så du tror det är en slump att nästan alla influencer tjejer väljer tighta kläder som visar upp så mycket som möjligt av deras kroppar som också, som av en slump, är normsnygga enligt den manliga blicken?

   Kan man inte ha kul i de kläderna?

    Ja, om man sitter still, andas grunt och inte äter något samt ser till att alla snören och tygkanter är fasttejpade.

  Men jävlar vad snygga alla är! Gillar Lisas bäst 🤩 Var elegant med armfluffet!

  Lisa är classy och den enda klänningen jag hade kunnat ha på mig

  Den lila.

  Fundering: Ni/de som är barbenta på nyår, varför då? Hur firar ni tolvslaget?

  Det finns inte på kartan för mig att vara barbent till klänning efter typ sista augusti, lite undantag ibland då det kan vara varmt och fint i september också.

  Julafton och nyårsafton skulle jag aldrig gå utan strumpbyxor till klänning, och vi firar tolvslaget utomhus.

   Jag var inte barbent men hade 20 den strumpbyxor. Men var typ 8 plusgrader i Skåne och några glas bubbel på det gör att man är rätt varm ändå. 😉

   Jag är alltid barbent på nyår eftersom jag alltid bär klänning då och jag tycker strumpbyxor är skitfult. Tolvslaget firas alltid utomhus med lika stor glädje som sambon som bär byxor!
   Hellre barbent i kylan en stund än lite varmare i ett par strumpbyxor som med 99% sannolikhet skulle förstör outfiten.

    Tycker inte det förstör, tvärtom, strumpbyxor är snyggt. Tycker däremot det är svinfult med barbent såhär års🙂 och ja, man har vad man vill, men åsikter får man ha, precis som att du tycker att det förstör en outfit

     Är bara nyfiken, hur menar du när du skriver att bara ben är fult såhär års? Vad gör dem snyggare andra tider på året? Benen ser ju likadana ut, med undantag att vissa solar och därför kan få en annan nyans på sommaren, men många ben ser ju lika ut året om.

      För att jag inte tycker att det passar helt enkelt. Inte benen i sig utan outfiten, det är fult med bara ben, klackar och en kappa, mössa och halsduk (exempel). Precis som att jag tycker det är lika fult med kängor på vintern till bara ben.

   Jag har alltid 2 eller 3 par strumpbyxor på mig om det är kallt. Ett par genomskinliga underst och sen svarta över. Då fryser jag inte 😊

  Eeeehhh Nääääää ingen

  Små stuvbitar bara 🙄

  Någon av Lisornas. Angelicas var fräck också.

  Egentligen ingen, men till nyår Annas klänning. Glitter funkar alltid på nyår.

   Jag gillar också Annas klänning mest!

  Den lila självklart! Det andra är grytlappar

   Vad har du för grytlappar hemma? 😅 tunna i glitter låter inte så praktiskt..🤔

    Troligtvis menar hon storleken av en grytlapp och inte materialet.

  Vad är det med folk idag?

  Gott nytt år på er alla solstrålar.

   Haha känner samma 😂 Fy faaaan va bittra människor här är 😂

    Har en känsla av att du inte vet betydelsen av bitter.

  Konstigt nog ser jag inga män som går omkring med halva rumpan ute eller urringning ner till naveln. Fundera på varför kvinnor har detta behov att visa upp sig. Varför inte ha lite respekt för er egen kropp? Dessutom, hett tips, att lämna lite åt fantasin är oftast mer attraktivt än att hänga ut allt. Om nu syftet är att se bra ut, och inte bara för att slippa frysa.

   För att män attraherar kvinnor med annat än urringning och rumpa. Tror du att kostym är bekvämt? Varför tränar vissa män för att bara få synliga muskler och går runt i linne från mars till november? Hur vissa män ansar och vårdar skägget precis som vi fixar med håret? För att attrahera tjejer så klart.

   Haha klart män inte klär sig i kort klänning för att vara snygg för tjejer. Men de gör annat som är typiskt snyggt i kvinnors ögon. Eller tror du att män är helt försonade från att försöka vara snygga för kvinnor? Har de helt missat delen med att attrahera en partner?

    Förskonade, menade jag.

  Ingen av dem, otroligt fula. Påminner mer om servetter som tråcklats på kroppen.

  Blir helt matt!
  Skönhetsidealet bland unga tjejer är inte att leka med. Inget annat än helt perfekt är godkänt och på det ska du ha en dyr livstil.
  Förstår pressen oavsett om du lever upp till idealen eller inte. Inte undra på att unga mår psykiskt sämre och sämre.
  Och som kille att kliva fram till miss Barbie och snacka kräver sitt mod också.

  Hoppas att de kommer en motvikt snart, där de är naturlighet och hippieideal som gäller och där det innersta är viktigare än ett glittrande dockansikte.

   Tycker det är konstigt med skönhetsideal. Om syftet är att försöka snärja killar så går det fortare att bara fråga. Både tjejer och killar som inte vågar fråga förtjänar inte ett förhållande i min mening.

   Tycker du man ska tycka synd om killar som inte vågar för att tjejen är utmanande? Då förtjänar de ju inte en chans.

   Istället för att hålla på med skönhetsideal borde alla bara göra en top-10 lista som i mellanstadiet och sedan fråga i valfri ordning. Funkar varje gång.

  Killarna gill<ar det säkert, men praktiskt? Och vad mer kan man använda plagget till? I dagen "inte slösa" samhälle.

   Om man ofta går på fester så kan de nog användas mer än en gång.

   Eller så skiter man i vad killarna tycker och tar på sig nåt man själv tycker är snyggt. Oavsett hur kort/tunt det är 😂

   Den ljusblåa ser lite ut som från flintstones. Det vore ju miljövänligt att kunna klippa till gamla tygtrasor, doppa de i glitterfärg och gå runt i det.

  Lisas lila klänning! Classy och elegant, helt i min smak.

  Nästa år: naken.

   Hahahahhahavava

  Har aldrig hört talas om Lisa T innan, men herregud vilken snygg look!

  Hon anna nyström kan ju omöjligt ha över 8 miljoner följare o endast typ 60 000 likes. Sjukt pinsamt att köpa följare kan dom slutaaaa 😅

  Jävla jidder. Jag svarar ärligt JA även om jag tycker den lila är finast av dessa. Men beroende på fest och sammanhang. Angelica är ju i LA, vore mer udda i minus 10 grader. Det krävs dock mod att bära mer avklädda plagg i Sverige för du får riktiga surkärringblickar av 80%, men de tjejerna som faktiskt inte ger dig sura blickar blir dina nya bästisar. Väldigt praktiskt sätt att vaska fram de skönaste, minst dömande, personerna i ett rum faktiskt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *