239 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Here we go again ?
  Att människan orkar!

   Offerall, sockor, vantar och mössa – stickmaskinen i casa blanca kör så det ryker om den. Endast tvättäkta narcissister vänder fokus så här ”skickligt”…

    Nu vill hon ”avsluta sitt liv” skriver hon i kommentarerna på inlägget med barbiefilter…

     Va, skriver hon det? (Är blockad så kan inte kolla)

       Oj, du hade visst redan länkat ?

       Tack så mycket för länken 🙂

      Detta har hon skrivit

      Almost wishing I wasn’t me. That’s why I’m using this photo with a FILTER FROM SNAPCHAT!!! Would that make you happier, if I disappeared?
      Do you want me to just go of social media? Coz right now, I don’t see the purpose of existing ??Just living for my husband and grown children, nothing else.
      When is it going to be enough.

       Och i en kommentar under samma inlägg skriver hon:
       ”Det är ju dom sakerna som får mig att vilja avsluta mitt liv!!! Ni är tyvärr allt för många som inte inser svårighetsgraden här…”

        Läste ditt inlägg för fort ? ser nu att det står kommentarerna och inte texten till inlägget.
        Skyller på att jag är väldigt trött?

         Jag ville läsa att det så det var bara bra ??

          Jag med, många som är blockade…

       Tack för texten 🙂

      Det står ju i den text som är delad här.

      Gå in på picuki.com. Där kan du se instagram med lite fördröjning om du är blockad.
      https://www.picuki.com/profile/annatoledanobook

   Som jag redan skrivit… Ett alternativt och lite mer normalt sätt att bemöta liknande kritik skulle kunna vara följande:

   ”Igår svarade jag på en fråga om vad jag tycker om gangsterrap. Som så många uppmärksammat är delar av mitt svar hämtade ut en text skriven av Daniel Vencu Velasquez Castro. Med facit i hand inser jag att det hade varit bättre om jag hänvisade till hans text i sin helhet, eller i alla fall nämnde honom i texten. Kärlek & respekt, Anna”

   – SLUT-

   Varför gör hon allt så svårt för och komplicerat för sig?

    Hon är ju bara FÖR MYCKET
    Hela SVERIGE är trött på den kärringen (54 år) Hon är väll den enda människa som har tjänat ihop sitt kapital på att gråta å beklaga sej över hur jävla tjock hon är å hur många op hon har genom lidit med sina tarmar som har krånglat hon var ju med i Biggest looser vann detta (vinstsumman var hög) men nu är hon lika jävla fet igen (hon kanske ska vara med en omgång till pengarna är slut….??

   Fast har hon inte rätt?!

   Dock borde hon ju om offentlighet inte är vad hon vill ha göra sitt insta privat. Och satsa på att må bra med sin familj och kanske vara ställa upp på tv-program etc där hon inte utsätter sig som privatperson.

    Men hon väljer ju offentliheten för att hon bil synas!! Hon vill ha uppmätt & när hon inte finns i skvallerpressen, då gör u ju om så hör.,,,

   Det är många som av olika orsaker inte gått ut skolan och därmed kanske har vissa svårigheter med text och skrift. Vi kan kalla dem outbildade. Vi som hackar på dem är däremot obildade som fan och det är 100 % sämre. Förutsättningar till Utbildning styr vi ofta inte över.
   Skärpning för fan med denna vuxenmobbning!

    I det här landet har vi väl ändå väldigt goda förutsättningar till utbildning. Gratis dessutom.

     Finns ju annat än ekonomi som sätter stopp

    Förutsättningar till utbildning styr vi inte över? Vad menar du med det? Eftersom vi har obligatorisk skolgång med krav på att följa läroplan och med behöriga pedagoger finns bara kvar alternativet som handlar om genetisk predisponering kvar. Du menar alltså på fullt allvar att du tycker att en del är så korkade att de inte kan ta till sig grundläggande kunskaper i mate och svenska? Vilket rutten människosyn du verkar ha.

     Nu läste du verkligen min kommentar som fan löser Bibeln.

     Jag menade naturligtvis att många sociala aspekter har stor inverkan. Främst av allt omgivningen/familjen du växer upp i. Vilka förutsättningar man fått hemifrån. Anna som ju nu är målet för denna ständiga mobbning, ”slängdes” ju väldigt ung in i artistbranschen och redan där är dwt rätt kört. Sen spelar det väldigt stor roll hur och om föräldrarna är utbildade eller inte.

      Annas morsa tyckte att eftersom det var svårt att få ett vanligt jobb på 80 talet, varför inte satsa på artistlivet…Själv misslyckades mamman med sina artistdrömmar och uppmuntrade sin lilla stjärna att skita i skolan. Anna skolkade i högstadiet och fick 1,5 i slutbetyg. Morsan sa upp sig för att ta hand om Annas fanclub.. INNAN Anna ens slagit igenom. Tidningarna kritiserade Annas mammas agerande. Hela familjen involverades, Annas halvsyster sa upp sig från jobbet. Annas kusiner slutade skolan, för att ta hand om alla förmodade fansens brev.Annas mamma hade ju sett hur bra det hade gått för Carola och Pernilla. Nu var det Annas tur, Anna som sjunger som en ängel enligt mamman Maritha. Sedan kom Mello 1987 och Anna sjöng falskt och fel live. Floppade stort, skyllde ifrån sig på andra, grät såklart, redan innan tävlingen fick Anna skicka in 3 sjukintyg på att hon var förkyld. Efter tävlingen ville ingen ta Anna ens med en tång. Hon var slut som artist.Anna skippade skola och jobb. Men har sedan dess envist hängt sig kvar och vägrat acceptera att hon inte kommer att få en artistkarriär som hon kan leva på varje år.Det måste man ju dessutom jobba hårt inför.

   Jahapp, här hade vi den långa versionen.

   Den korta och enkla versionen hade kunnat lyda;

   ”Oj, sorry. Nästa gång jag citerar ska jag även nämna källan. Tack för att ni noterade detta”

   Det stör mig att att hon ska tagga att dom bor i Sigtuna ! Alla vet och dom som inte vet kan se det lätt på ratsit dom bor i Märsta ! Att hon ska varit kändis i 35 år bla bla pinsamt ! Om hon nu mår dåligt varför inte ta paus från instagram?
   Hon tänker väl syns man inte finns man inte ?

    Risken är ju stor att hon läser här inne och sällan diskuteras hon sakligt här. Jag är själv ingen människovän men herregud vad många här inne som verkar ha elakhet som sin personliga fetisch. Jag kan också undra vad man känner inombords när man postar en elak kommentar (vilket är 90% här, och jag svarar bara på en random kommentar och hade kunnat lämna min tanke precis var som helst i fältet)….men jag undrar om man känner tillfredställelse eller kanske pirr i magen efter att man fått sagt något elakt offentligt? Och det gäller verkligen inte bara i Annas fall utan ingen går fri…spelar ingen roll om det är Jonna Jinton eller Bianca så dåliga är de, på ett eller annat sätt och det måste uppenbarligen fram till varje pris. Varje gång jag läser särdeles elaka kommentarer ser jag framför mig mamman i Trolltyg i tomteskogen som sitter där bakom skärmen.

    Hon vill ha publicitet hon är väll så ensam stakarn så hon vill väll ha någon som SER henne gråta så hon kan få lite tyck-synd-om-mej -jag-har-så-ont-här-å-där???

  Såklart hon gör ?⭐️ Hon förstår inte riktigt vad hon gör för fel, hon vill inte vara ”kändis” säger hon men uppträder på sin insta-live varje dag.

  Finns en bild till ju.

  Var kan man se säsongen när hon är med i Biggest Loser VIP?

  ”Jag har aldrig bett om det s.k kändisskapet men jag har försökt acceptera det och göra det bästa genom allt i snart 37 år som offentlig…”

  Ja, verkligen Anna. Du har ju verkligen hållt dig i bakgrunden…

   ”Försökt acceptera det” ?

   Det finns världsstjärnor som har hemligare privatliv än Anna.
   Varför?
   För att dom aktivt väljer det.

   Anna kan också välja det men hon vill inte. Hon vill ha den positiva sidan av att vara offentlig men kan inte hantera baksidan.

    Önskar att hon inte la ansvaret för sin överlevnad på sina barn. Det kan låta fint att de är orsaken till att hon lever men att bära ansvaret för att någon ska fortsätta göra det är ingen lätt sak och inget något barn ska behöva göra för sin förälder. (Gäller påföljande bild med text i hennes story)

     Skulle inte hamna som svar här såklart. ??‍♀️

     Precis vad jag skrev i förra inlägget om Anna, så gjorde min mamma hela tiden. Så fort något gick henne emot kom det upp, vi barn levde alltid i oro för att hon skulle göra slag i saken när vi åkte hemifrån.
     Det hänger med även nu när jag är vuxen och har barn själv, jag är orolig att något ska hända dom.
     Det är riktigt fult att göra som hon gör, hon borde skickas in på sjukhus och få omedelbar hjälp om inte så för hennes familjs skull.

      Jag håller verkligen med dig 18.46. Jag hade en kompis vars anhörig ringde i tid o otid och hotade ta livet av sig. Det är fruktansvärt.

     Emms. Ja, håller med. Det är otroligt manipulativt att hon lägger ansvaret för hennes liv på Roberto och barnen. Det skapar medberoende av rang. Tror det är en väldigt medsjuk familj.

     Du har så rätt Emms. Väldigt bra kommentar

     Håller helt med dig, Emms!

    Fast världsstjärnornas positiva sida av offentligheten är ju att de har jobb och uppskattas, också kan de vara privata med det mesta annat. AB har ju varken jobb eller professionell uppskattning, utan kan bara få smulor av nåt slags kändisskap genom sitt kladdande offentliggörande av fullständigt privata saker.

     Anna hade nog kunnat få föer musik-jobb om hon inte hade visat upp sig och sin karaktär så mycket. Rösten har (hade?) hon ju. Men vem vill ha henne i en produktion/jobba med henne…

      Glöm inte att hon även blåste sin manager på pengar,det är ett stort ”big no” i artistvärlden.
      Konsekvenserna av det är att ingen eller få vill boka upp henne på nya jobb.

       Hur blåste hon sin manager?

        Alexander Erwik heter manager. Förhandlade upp galet i Biggest loser åt henne men sen betalade hon aldrig honom. Tror det rörde sig om 50-100 000:-

      Alltså…. nä. Anna har aldrig haft ”rösten”. Någonsin. Jag var ganska ung när det begav sig för henne med ABC och fick snarare en känsla av att hon bara var ett stort skämt för många. Jävligt trist och orättvist förstås men tyvärr – någon talang som sångerska har hon inte.

    Och baksidan anser jag vara att hon får skit, för att hon själv är så otrevlig. Varför tror hon att hon är utan skuld? Sen undrar jag om hon hotar sin familj med att ta livet av sig?

     Det gör hon garanterat. Hade själv en sån mor och det är vanligt att de manipulerar sina närmaste med hot.

  Ja, vissa har inte förmågan att be om ursäkt eller säga att man gjort fel. Då går man till attack och/eller drar på sig tagelskjortan. Tragiskt, men inte ovanligt, att inte ha lärt sig det vid 50+

  Hjälp hon har allvarliga problem och noll självinsikt! Hur kan man vara så uppe i det blå och ändå så olycklig?!

   Ja du-det kan man undra men sådana människor finns. Faller bla under vissa typer av personlighetsstörningar.

   Yup, en uppenbart psykiskt sjuk människa som hotar med suicid. Kanske dags att sluta skriva om henne?

    Ja, det tycker jag med.

   Jag fick fan ont i magen av det hon skrev. Det finns inga sunda, friska tecken någonstans i hennes text. Omöjligt, men det bästa vore om ALLA bara slutade skriva om henne och följa henne. Främst för hennes skull ? Hon mår inte bra. Och troligen behöver hon professionellt stöd för att verkligen förstå det…

    Anna har redan gått i omgångar till kuratorer, men uppenbarligen hjälpte inte det mycket.

  2022 har fått sitt första och längsta försvarstal. Hur orkar hon vår kära artist sen 35 år tillbaka.

   Men knappast det sista.

   Rättelse 36 snart 37 år..
   Inte långt kvar till Annas 40 års jubileum som artist.
   Detta är ju Annas artisteri tragiskt nog..

  Man undrar ju hur det gick till, när hon ”memorerade och plockade av” innehållet i den krönikan. Hon fick väl frågan i en frågedekal? Gick hon in på google då, och sökte på ”gangsterrap” och sedan scrollade bland träffarna för att hitta någon text som bäst stämde överens med hennes egna åsikter?

  För det är ju knappast att hon kunde citera meningarna utantill idag om hon bara har läst den krönikan för två år sedan och höll med om innehållet då?

   Vem frågar Anna Book om gangsterrap? Det känns som en jättekonstig fråga till helt fel person, liksom?

    Håller med! Som att Sean Banan skulle ta kraftig ställning till något inom kungahuset t.ex.???

    Hon själv ?

  Ser, hör, uppskattar och MEMORERAR.
  Hon hade bara memorerat ju. Som alla andra. ?

   Bra minne har hon verkligen som kunde memorera en text som publicerades för 11 månader sedan. ORDAGRANT!

    Hon kan ju promenera snabbare än någon annan människa så nog kan hon vara onaturligt begåvad i att memorera texter också.
    Hon borde ställa upp i talang.

  Fast helt ärligt – hon har ju rätt i att hon blir attackerad för ALLT.

  Hon har blivit trakasserad sen hon var typ 15? Tro fan att det sätter sina spår.

   Jag tycker också att hon har rätt. Hon blir ju ständigt påhoppad för både stora och små saker.

    Och alla skrattar åt henne. Det bästa Camilla kan göra är att sluta skriva om henne. Känns som att det bidrar till ren och skär mobbing. Alla skrattar och hånar henne. Även om Anna är speciell och gör märkliga saker, så känns det som att alla bara fortsätter skratta tills den dagen hon inte orkar mer.

     Alltså, jag håller med. Det är onödigt att skriva om henne, hon kan väl knappast anses vara känd (längre?) och när man läser många kommentarer härinne så handlar det ofta om att man följer henne för att hon är ”som en bilolycka, man kan inte sluta titta”. Anser väl att människor som resonerar som så, borde rannsaka sig själva. Det är inte sunt, helt enkelt. Samtidigt anser jag att Anna själv har möjligheten att dra sig tillbaka och leva ett mer ”normalt” liv, undan offentligheten. Det kan ju rimligtvis inte vara så att just offentligheten ger henne särskilt mycket…

     Anna har ju ett motto ”hellre uppröra än obemärkt gå förbi” Say no more.

   Skulle nog påstå att hon har en förmåga att skita i det blå skåpet, ofta. Hade hon inlett med, håller med det Daniel skriver i din artikel blablabla. Då hade hon angivit källan och sen broderat ut med sitt inspel. Men problemet är nog att Anna sällan tänker innan utan bara handlar.

    Och knappast en slump att alla hon har att göra med säger upp kontakten och samarbeten.

    Luktar alltid skumt kring folk som högljutt stoltserar med att man har så lätt att klippa av band till vänner och bekanta. Om alla man omger sig med är idioter så kanske man ska börja rannsaka sig själv.

   Hon ljuger, lurar och gör sig omöjlig.
   Hon kan aldrig stå för att hon gör fel, det är ALLTID någon annans fel.
   Hon kritiserar alla andra, men så fort någon säger minsta lilla om henne är det trakasserier.
   Hon har i väldigt få fall blivit trakasserad.
   Säger du något hon inte gillar är det trakasserier, håller du inte med henne är det trakasserier, ställer du en fråga hon inte gillar är det trakasserier.
   Hon har en grandios och uppblåst självbild.
   Hon har sagt saker och gjort saker som går långt över gränser för vad som är ok, men det kan hon inte se eller ta till sig.
   Nej, det är inte synd om henne och det är extremt tråkigt att det finns folk som er som blåser upp hennes ego istället för att låter henne möta konsekvenser av HENNES EGET AGERANDE.

    Blivit trakasserad i väldigt få fall? Nja. Hon har varit hackkyckling sen 80-talet. Blivit mobbad för sin vikt och allt möjligt.

     I vilka fall har skvallertidningarna _trakasserat_ henne?

     Och allt möjligt?

   Hon inbjuder till det, alla sk kändisar får mycket skit men bryr sig oftast inte. Anna ljuger ofta och skryter, blir påkommen och ljuger lite till…stå för det du gör och skit i andra. Då hade hon inte behövt långa romaner med bortförklaringar.

   Ja. I olika kommentarsfält och på flashback blir hon det. Blir hon det irl eller skriver folk lika mkt TILL henne? Eller läser hon här?

    Ingen vet. Hon säger alltid att hon inte läser här eller på FB men på något sätt vet hon alltid vad som skrivs om henne. Hon brukar säga att folk skickar vad som skrivs till henne men jag vet inte. De flesta är ju blockade…. kanske finns det någon knäppis på FB som är tillräckligt dedikerad för att skicka vanligt brev till henne.

     Hon har även sagt att hennes man sitter och läser Flashback, det är klart att arbetslösa Anna har mycket tid över till att läsa FB.Det gör hon. Hon har ju massor av tid att kontrollera folk som följer henne och blockerar dem för i princip ingenting. Hon sitter ju och klipper ut artiklar om sig själv och spar i sina klippböcker.
     Anna glömmer ju alltid vad hon sagt före…

  Kopierar rakt av var väl att ta i. Hon har om något skrivit om texten till sina ord och lagt till egen text. Man får göra så. Det är väl så man gör hela tiden när man skriver om något i tex skolan.

   Den texten hade aldrig gått igenom urkund. Dessutom är det så uppenbart att det mesta inte är hopknåpat av Anna pga språkbruk. Annas bidrag känns direkt igen på felaktigt användande av dem.

   Nej det är absolut inte så du ska göra när du skriver texter i skolan. Men skulle tro att det går an upp till högstadiet kanske. Sen är det nog bäst att lära sig hur man refererar utan att stjäla.

    Anna skolkade sig igenom högstadiet och var hemmasittare till stor del i 8an och 9an.
    Officiellt berodde det på hennes musikkarriär.
    Hon fick ett snittbetyg på 1,5 när hon slutade skolan.
    Hon har inte gått på gymnasiet.
    Misstänker att Anna var rätt så mobbad i skolan.

   Är ju inte en skiktet utan någon som frågar om hennes åsikt. Att då rakt av kopiera en krönika utan att säga något.. illa.

    Skoltext*

  Nej, hon har ingen rapporteringsskyldighet till någon. Den levererar hon ändå utan att någon ber om det.

  Ber att få komplettera sista sidan sidan
  https://postimg.cc/62DgqtqG

   Sorry för dubbel dubbel.
   Ska står ”komplettera med sista sidan ” (från försvarstalet)

  Alltså jag förstår inte. Hon gjorde typ EN känd låt (en tramslåt/barnlåt/utan nåt som helst djup eller kvalité), EN gång för en herrans massa år sedan.
  Lever hon alltså FORTFARANDE på det? För inte fan är hon väl artist? Vad har hon åstadkommit i sitt liv, vad har hon bidragit med? Hon är väl bara en sån som inte kunde komma längre pga noll riktig talang, och istället blev en sån som folk tar in i riktiga B-program som typ fångarna på fortet, för att det finns inget annat de duger till. Eller?

   Lite mer än en låt gjorde hon, men ja det var i mitten av åttiotalet… Sen dog den karriären… Så att hon klamrat sig fast k offentligheten utan att ens vilja det i 37 år är ju en bedrift i sig.

   ”Book deltog i Dagens Nyheters talangjakt 1984 och kom på fjärde plats vid finalen på Göta Lejon i Stockholm. Skivbolaget CBS erbjöd henne därefter att spela in singeln ”Hjärtat bankar”. 1985 medverkade hon i SVT:s tvserie Solstollarna, vilket uppmärksammades och ledde till att hon fick spela in sitt första album Killsnack. Titelspåret nådde en andraplats på Svensktoppen 1986, och höll sig kvar i 12 veckor.[2] Hon deltog i Melodifestivalen med bidraget ”ABC”, som slutade på femte plats och låten gjorde henne känd för svenska folket. Senare under 1986 släpptes hennes andra album, Längtar. Från albumet släpptes singeln ”Ett julkort ifrån dej”.

   Book deltog återigen i Melodifestivalen 1987 med bidraget ”Det finns en morgondag” men slutade oplacerad, och sångkarriären kom av sig. ”

    Vad menas med att den slutade oplacerad?

     Hon åkte ut i den första omgången och fick alltså ingen placering

      Aha ok.

       Men det var inte Annas fel så klart. Orkestern spelade fel. Från en Cafe intervju med henne:
       Anna Book: ”Det här är den enda händelsen som gjort ont i hjärtat på riktigt och som lämnat djupa spår i mig. Året efter jag deltog med låten ABC var jag med i Melodifestivalen ännu en gång med låten Det finns en morgondag. Jag anser att orkestern svek mig under själva uppträdandet. De hoppade över åtta takter och fuckade min 16-åriga hjärna. En orkester med notställ framför sig gör inte sådana misstag och jag vågade inte säga: ”Ursäkta, de spelar fel.” Så det var ett hemskt framträdande och när jag sjungit klart sprang jag av scenen och grät, sedan lämnade jag studion för jag visste att det hade gått åt skogen och att jag inte skulle gå vidare. Ingen brydde sig om mig och det hade kunnat knäcka mig fullständigt. Det var ett lågvattenmärke.”

        Herregud, hon är verkligen parodi på sig själv.

        Imponerande ändå att en hel orkester samlat hoppar över åtta takter i noterna de har framför sig!

  Och så klart skulle receptet ältas lite till också.

   Vad handlade det om? Fattade inte riktigt, inte följt henne innan.

    Hennes dotter lagade en rätt, Anna tog bilder och la ut och hyllade dottern för hur duktig hon var som kommit på receptet och hur gott det var. Men receptet kom från en känd matbloggar och många kände igen det och påpekade att det inte var dottern som kommit på det. Anna blev sur, försvarstal etc.

     Att vara både lättkränkt och prestigefull är ingen bra kombo och inte undra på att folk hoppar på henne.

   Men det gäller ju också att hon kopierar recept rakt av och skriver ”kyckling á la Anna”. Sen är allt ner till minsta detalj kopierat från ICA och Annas insats var att lägga till chiliflakes.

    Hennes Cook-a-long var ju också Ica-recept. Vilket är helt okej men varför inte bara vara ärlig med det?

     Jag har oxå ett recept som kallas ”mitt” i mina kretsar, fastän det är helt snott från Arla. Men för mina vänner var det jag som bjöd på det först och gör det bäst

      Men om någon skulle fråga dig, skulle du då hävda att det är ditt eget recept som du kommit på eller skulle du säga att det är från Arla?

      Du tar väl inte betalt för att lära andra laga ”din” mat helt utan att ens nämna var receptet kommer från?

       Visste inte att hon tagit betalt för det. Men men det har jag inte 🙂

        Hon hade för ett tag sen (i våras kanske?) ”Cook along med Anna Book” där deltagare fick betala några hundra för att titta på när hon livesände matlagning på i Facebook. Deltagarna fick receptet för att kunna laga maten samtidigt och ställa frågor till Anna.

         Anna är ju inte bra på räkning, när hon skulle beräkna antalet ingredienser blev det fel och förvirring för de stackare som hade tänkt sig en något proffsigare hantering av något de betalat för.

     Men Anna är ju ärlig det har hon ju gång på gång deklarerat på TV4 och benämner sig ständigt som den ärligaste som finns..

  Kommer hon köra live på Instagram ikväll tro?

  Jag håller givetvis tummarna för det. Och ni? Ni också!

   Jag hoppas

   Kommer man våga titta? Känns som att hon kommer blocka alla som kommer in typ.
   Eller kan man se hennes live utan att det syns och utan att ha instagramkonto?

    De brukar spelas in och läggas ut på youtube i efterhand.

     Långt ifrån alla. Senaste jag hittar är 10 dagar gammal, hon körde live i bilen tidigare i veckan.
     Kan också vara jag som är sämst på att hitta på youtube såklart ?

      Hon har väl inte haft så mycket lives på sistone, eller kanske jag som har missat.

       Inte lika mycket som i somras. Men mer än en på 10 dagar iaf

        Då har jag missat. Brukar få notiser när hon går live men tycker att det varit länge mellan gångerna nu.

   Men fy fan, ni är som mobbarna i skolan. Fy fan va vidriga ni är!

  Tycker du ska låta henne vara. Hon ber ju om att få vara ifred. Tycker du ska sluta sparka nedåt hela tiden och lätta upp tonen lite om en del personer du skriver om.

   Du och dina pekpinnar. Vad sägs om en egen blogg, Saras pekpinnar? Eller kanske en egen facebookgrupp. Kan tänka mig att du kan skrapa ihop några följare. Finns gott om lesserwissers som säkert tycker som du.

    Pekpinnar? Är det inte det alla riktar här inne? Åt olika håll bara.
    Och vad är det som gör Sara till en besserwisser, bara för att hon tycker Anna borde lämnas ifred?

     Ja pekpinnar. Det händer att jag i sak ibland tycker Sara har en poäng men pga hennes tonalitet skulle jag aldrig likea kommentaren. Skrev fö lesserwisser ett nyord från 2020. Betyder inte samma sak som besserwisser.

    Hon har ju dock en poäng. Det finns ju helt uppenbart en hög med hackkycklingar som ofta tas upp härinne och som alldeles för många människor går igång på? Anna är en, Isabella en annan. Och naturligtvis finns det en given anledning till varför Camilla skriver om dessa människor och på det sättet hon gör det på. Det är liksom inget välgörenhetsprojekt detta…

     Det finns kommentarer som spårar ur. Absolut. Och så finns det människor med offentliga plattformar som tjänar pengar på dem som spårar ur. Hur kan kritik som handlar om saker som är helt galet spåra ur till att kallas vuxenmobbning? Hade jag varit artikelförfattaren hade jag frågat henne i kommentarsfältet på hennes IG varför hon kopierade texten utan källhänvisning. Jag hade även upplyst om att jag uppskattat att hon ber om lov innan. Vill du verkligen leva i ett samhälle där man inte kan säga ifrån?

   Håller med! Detta är bara drivved till sjuka mobbingen mot henne. Folk hånar och skrattar, fattar inte hur man kan tillåta detta.

    Är du blind eller konflikträdd? Ser du inte att Anna själv har lika mycket mobbarbeteende mot andra? Ser du inte hur hon behandlar folk?

     Ja, och hur mycket lägger hon inte upp, för att några timmar senare ta bort. Allt för att få igång trafiken. Det är så utstuderat att det blir löjligt.

    Men man kan tillåta att någon stjäl andras text? Man ska inte ens påpeka stölden, för då kan tjuven bli ledsen i ögat och hota att ta livet av sig?

   Det blir ju motsägelsefullt om Anna gör saker som retar upp folk. Som tex när hon var med på tvprogrammet Berg flyttar in käkar massor av kakor och säger ”alltid retar det någon”.
   Ständigt nämner att ”hellre uppröra än att gå obemärkt förbi” är hennes motto.
   Att ständigt liva och prata strunt inför några hundra okända människor.
   Där hon är kaxig, otrevlig mot följare, och svär.
   Att benämna sig som artist, då majoriteten av hennes liv numera gått ut på att hänga på sociala medier då och då för att prata strunt.
   Att sitta på tv och inte vara riktigt ärlig.
   Anna är snart 52 år, ska vi behandla henne som efterbliven, för att hon inte förstår konsekvenserna av vad hon gör och säger?
   Anna påminner mig om folk med AST, lättkränkt som har låg grad av social kompetens och ringa förståelse av att vad de gör och säger påverkar andra människor på ett sätt man själv inte kan styra över. Tyvärr.

    Så fördomsfullt du skriver om människor som har AST ?

     Det är tyvärr mina upplevelser, ingen fördom.

  Jag har vuxit upp med en anhörig som hela tiden har låtit så där ”jag hade varit död om jag inte hade er barn, jag har inget att leva för utom er, jag skulle ta livet av mig…” osv. Är fan asjobbigt att få höra.

   Yes! Jag med. Den ultimata härskartekniken och utpressningsmetoden. Det är inte ok att bete sig så mot sina vuxna barn.

    Eller små för den delen.

   Ja! Man kan inte skriva så! Skitjobbigt för barnen framför allt (helst när det skriva ut över hela internet) Plus även jobbigt för hennes riktiga vänner som nog kan känna sig som att de inte betyder ngt för henne.

   Samma här. Och direkta hot om man inte gjorde som mamma sa. Tror att många som reagerar på Annas beteende är just barn till liknande mammor som känner skräcken från sin egen barn- och ungdom.

  https://www.femina.se/i-rampljuset/shakin-fredrik-lamnade-rampljuset-det-gor-han-idag/7997382

  En kollega från Solstollarna. Se, man kan göra annat med livet än att tro att man behöver ”acceptera” ett icke-existerande kändisskap. ?

   Det där hade ju kunnat vara Anna Book. Han håller ju fortfarande på med musik och uppträder men har ett vanligt liv vid sidan om. Och han verkar ju onekligen mycket mer nöjd med livet än Anna Book….

  Hon har ju även lagt upp en bild i feeden där hon praktiskt taget ber folk att snacka ner henne från kanten…. ALLT för uppmärksamhet. Som hon aldrig bett om? Tänker spontant att man har iallafall ett par möjligheter till ett karriärbyte på 35+ år…. men att ingen i hennes familj ser röda flaggorna är lite ledsamt för det är uppenbart att hon inte mår så bra och kanske skulle behöva prata med någon på riktigt.

  Det är kanske läge att låta Anna vara ifred nu…? Även om inläggen om henne kan bli hysteriskt ”roliga” så mår hon ju inte bra och hon förtjänar inte att ständigt vara påpassad. Visst, hon borde kliva av sociala media ELLER helt blocka alla möjligheter att läsa kommentarer, oavsett hur de kommer till henne. Det senare är väl egentligen det smartaste? Inte läsa en enda kommentar igen, oavsett om den skrivs i ett forum eller skickas till henne i ett PM eller i form av en tagg. För det här kommer knappast att upphöra.

   Enligt Anna så läser hon aldrig om sig själv på sociala medier utan bara det folk skickar hem till henne. Så det är lugnt, här kan det skrivas spaltmeter utan att hon vet om det……eller?

  Alltså, det kommer inte sluta bra det här.. Det är ju en bilkrasch i slowmotion ni sitter och gottar er åt. Jag förstår så väl era poänger men det blir ju mobbing när det är så tydligt att hon inte mår bra.

   Och om Anna läser, snälla sluta med sociala medier. Du mår ju uppenbart mycket dåligt av det.

    Anna mådde dåligt låååångt innan sociala medier och har gjort så ända sedan hon floppade på mello 1987.
    Hon har berättat att hon gråtit ner parketten i Solna lägenheten.
    Varit långtidsjukskriven i omgångar för depressioner.
    Anna har aldrig siktat in sig på något annat i livet än att vara en kändis, då blir det såklart inte kul då man har en oförmåga att acceptera fakta och gå vidare i livet och se andra möjligheter.

     Förstår inte din kommentar alls Anonym. Hon mådde dåligt innan sociala medier, haft långa perioder av depression bland annat. Jag tycker det låter som ännu större anledning att därför sluta med sociala medier. Ditt inlägg tillför ingenting utan är bara ännu ett sätt att trycka till Anna.

     I detta kommentarsfält skriver folk om att hon har haft på sig en offerkofta sen hon gick i skolan och att hon antagligen var mobbad. Hon blir mobbad nu med. Av vuxna människor. Obegripligt att det är en människas, som blivit mobbad hela sitt liv, fel att hon mår dåligt och att människor här seriöst tycker att hon borde ta ansvar för situationen. Man kan tycka det kanske men har man någon form av empati deltar man väl inte i att försöka fullständigt krossa en annan människa.

      Hon har ett val att stänga ner både Facebook, Instagram och lives, men nej lilla snälla, ärliga och världens bästa fru och mamma vill absolut vara kändis och få bete sig som hon vill utan kritik.
      Varför tror hon att hon ska slippa undan med att ljuga, vara otrevlig och kalla folk för allt möjligt? Det kommer ingen undan med varken på nätet eller i verkligheten.

       Vad är detta för peoples court egentligen? ”Komma undan med att ljuga”. Människor ljuger hela tiden. Jag jobbar inom service, människor är otrevliga jämt och ständigt. De kommer undan med det varje dag. Det är inga brott mot mänskliga rättigheter direkt. Det är osunt att en sån här stor grupp människor enas för att hålla en person ansvarig för dåligt uppförande. Som ett garde av vilsna moralens väktare.

   Jag tvivlar på det. Hon har hållit på så här i årtionden. Det syns bara tydligare nu när hon har sociala medier och Bloggbevakning lyfter det. Innan sociala medier ringde hon kvällspressen och berättade vad som hänt henne.

   Människor som hotar att ta sitt liv brukar inte göra det, det är ett sätt att manipulera andra för att få sin vilja fram. Hon borde dra sig tillbaka och inte försöka hålla sig i rampljuset, men det vill hon inte. Hon älskar både drama och uppmärksamhet.

    ”Människor som hotar att ta sitt liv brukar inte göra det”. Så därför är det ok att sitta och skratta åt någon som helt uppenbart mår dåligt och har problem? Är du på riktigt eller trollar du? Hoppas på det sistnämda, för din egen skull.

     Anna mår inte dåligt av ”all mobbning”. Hon har tagit på sig offerkoftan, som så många gånger förr, när hennes lögner blir påkomna.

     Vem har sagt att jag skrattar, jag tycker bara det är förjävligt att sitta och hota både sin familj och främmande människor med att ta livet av sig för att hon blev påkommen med en lögn, jag har haft en mamma som gjorde så hela mitt liv och vet precis hur Anna fungerar. Martyr, elak, egenkär, uppmärksamhetssökande m.m.
     Du tycker det är OK det Anna gör, ska vi låta alla hållas med sina lögner och låtsas att det är OK?

      Ok, tråkigt att höra men bara för att din mamma gjorde så betyder det inte att alla fungerar så. En del gör verklighet av hoten, och ingen vet om Anna menar allvar eller inte. Oavsett är det lite osmakligt att skriva som du gjorde om en person som hotar att ta sitt liv. Även om du inte specifikt skriver att du skrattar så finns det andra som gör det. Anna kanske har ljugit och gjort saker, men att skriva som du gjorde är ändå inte ok oavsett om det gäller Anna eller någon annan.

       Anna triggar många av oss som växt upp med mammor som hotat, hotat och hotat tills deras barn ville ta sina liv inren desperation trots att vi gjorde allt för att vara till lags. Vuxna människor som har ansvar för att undvika det som får dem att må dåligt samt SÖKA HJÄLP. Men det faller på att dessa inte ser några fel hos sig själva, det är omgivningen som får självmordstankar, sitter i skräck och behöver kanske livslång terapi för olika störningar efter en sådan uppväxt. Jag hoppas Anna får hjälp för familjens skull inte minst men hon är vuxen.

        Och nej, jag skrattar inte. Jag lider med hennes barn. För omgivningen som inte ser hela bilden lallar ofta bara med medan barnen och övrig familj står hjälplösa.

     Anna har kokat kaffe nu och myst lite…

    Men människor som hitar att ta sitt liv mår inte bra, hur lite allvar det än finns i hotet….

    Det där är en farlig myt. Såklart används hot om självmord för att kontrollera andra. Men det är inte helt ovanligt att de som tar självmord har hintat, hotat och/eller försökt innan de avslutar sina liv. Det är en del av att bygga upp ”mod”.

    Säger någon att de vill ta sitt liv eller funderar på det så ska det tas på allvar och inte avfärdas pga en myt. Det finns inte en checklista för deprimerade och självmordsbenägna för hur de ska agera.

     Så vad gör du själv för att hjälpa Anna när hon hintar om sitt dåliga mående?

  Hon är helt skogstokig nu och yrar om att avsluta sitt liv.
  För det som skrivs på andra plattformar.
  Hon tål noll kritik. Hon hade kunnat sagt: ok det blev fel, så klart jag skulle gett cred till den som skrev texten.
  Hon har gjort fel mig någon annan, får kritik och nu vill hon ta livet av sig?!?!
  Jag är superkändlig, men det här är inte rimligt någonstans.
  Istället för att hon tar ansvar, beter sig som en vuxen människa så kallar hon detta för trakasserier. Noll insikt!

   hon är totalt utan självinsikt o bär åter offerkoftan

   Detta är ju inte kritik. Detta är HÅN, man skrattar åt henne. Det är ju fruktansvärt? Låt människan vara istället

  Hennes senaste inlägg har någon kommenterat:
  ”Du borde nog ta en rejäl paus från sociala medier och fokusera på ditt eget liv och välmående. Hade min morsa postat storys och inlägg som dessa hade jag skämts ihjäl. Medelålders har verkligen _ingen_ känsla för vad som är lämpligt att lägga ut på sociala medier och inte”
  Hade någon sagt detta till henne öga mot öga och blickar kunde döda hade den tjejen varit död.

  Tänker hur arg hon kan bli i sin live om någon frågar om hennes barn bor hemma, vad hennes man jobbar med, vad hon dricker tex, hur arg denna kommentaren gör henne kan jag inte ens föreställa mig.

   Den kommentaren är borttagen nu

    Undra om det var Booken som tog bort eller hon som skrev kommentaren. En kommenterade på den kommentaren ”Men, du tycker att det du skriver är lämpligt?” Så hon kanske tog bort sin efen kommentar.

  Anna hotar och manipulerar för att få sin vilja igenom. Nu vill hon att Bloggbevakning ska sluta skriva om henne.

   Ja, låt detta bli det sista inlägget om Anna Book!

  Camilla, har du lust att vara efterklok i förväg den här gången? Det har väl hänt att det spårat här förut och den/de som kommenterats blivit riktigt illa berörda, såpass att du tillslut fått backa lite? Oavsett känns det som att det är läge här. Du lägger ut de här screenshotsen helt okommenterat och låter då alla som känner för att sprida sina fyndiga elakheter hållas ett par timmar till. Även om det inte skulle stämma som Anna skriver om hur hon mår, och även om hon plagierat osv osv, så tycker iallafall jag att det är otroligt elakt och osmakligt att fortsätta elda på. Det är så elak ton här främst mot henne och ÄVEN om man är mytoman och tar dåliga beslut ang vad man visar upp på some, även om man kollar här fast man inte borde, förtjänar man väl inte så sjuk mobbing? Höj nivån, fan vad elaka ni är här inne.

   Varför stör jag mig så mycket på ”some”?

   Mvh störd tjej

   Den som har lägst nivå är Anna Book. Ser du vad hon skriver om folk? Hon sätter ribban….

    Låt henne skriva, men låter man henne va så sprids det inte. Ni som kommenterar om henne skriver ju sjuka saker. Hånar och skrattar åt henne.

     Det som skrivs om henne är ju saker hon själv gjort och sagt. Det är ju inte som att det hittas på.

   Ursäkta men jag gillar inte när man använder ordet ”mobbing” så fort någon blir kritiserad.
   Anna har skitit i det blå skåpet igen som så många gånger tidigare och att påpeka det är f-n inte mobbing!!!

    Det är kanske inte mobbing. Men skrattar man och hånar nån – då är det mobbing.

   Hon fattar dåliga beslut, är mytoman och elak. Förutom allt som finns publicerat, där hon stulit av vänner och ljugit för vänner så har hon vräkt ur sig jävligt fula saker till främlingar på nätet.
   Hon skulle nog kalla det försvar eller nåt men oj vad ful och elak i mun hon är, ofta!

   Sen finns det fupar att läsa där man också kan läsa om hur hon betett sig mot folk. Saker hon skrikit åt grannar och där hela hennes familj betett sig som riktiga as mot grannar som sagt ifrån.
   Ingen i den där familjen, tja förutom den yngsta, är några små snälla och godhjärtade lamm.
   Ett bra tecken på det är alla som vägrar samarbeta med henne och som säger upp deras bekantskap.

   Det är inte synd om henne. Hon behöver lämna offentligheten helt.

    Ja hon har ju bränt exakt alla broar. Både privat och professionellt. Och det har hon jobbat på bra med under en rätt så lång tid.

    Vad har grannarna sagt ifrån om som gjort att dom betett sig som as mot dom? Vad har skrikits?

    Var det där dom bodde innan då eller? Nu umgås hon ju med sina älskade grannar, hänger bullar hon slängde ihop lite snabbt på dörrar med sidenband hon har hemma.

     Det handlar om något som resulterat i polisanmälan. Klagomål som svarats med sopor, hot och elakheter.

      Herregud..
      Måste leta upp och läsa någon dag när jag har ork

     Och ja det var i Solna.

   Problemet är inte att Anna diskuteras här. Hon diskuteras på många fler ställen. Varför blir det så, jo för Anna själv eldar på brasan. Hennes familj borde plocka ifrån henne sociala media.

   Gervide – detta va en klok kommentar! 🙂

  Usch. Hon mår ju inte bra. Ledsamt. Hon borde söka professionell hjälp.

  Kan det vara Pernilla Wahlgrens instastory om frågestund, som fått det att tippa över?

   Vad stod det där?

    Att hon var trött på alla frågestunder på story typ

  Exakt samma försvarstal som förväntat ? Hon behöver detox från sociala medier.

  Ett litet smakprov på hur Anna bemöter sina följare är om ni nu går in och kollar hennes senare insta-inlägg. Läs 6barnmammans kommentar, hur Anna bemöter och hur man märker hur ledsen Anna gjort en av sina följare som vill väl.
  Det är då man ser hur Anna beter sig.

   Jag reagerade också på det, någon skrev en snäll uppmuntrande kommentar och Anna skriker i caps lock ATT NU MÅSTE HON BITA IFRÅN FÖR INGET FÖRSTÅR JU

   Ingen här kan läsa Annas inlägg för alla har blivit blockad ???? jag frågade om hon hållit vikten sedan Biggest L och isåfall om lite tips ? Blockad direkt ! Tyckte den frågan va helt normal och hon borde sitta inne med mycket tips ?

  Men ärligt, Camilla, igen ?(efter inlägget om IL:s barn som du inte fattade kritiken mot öht)? Den här bloggen spårar ur. Book mår inte bra, är lite tossig och ska inte hånas . Detär synd om henne, allt är fel i hennes liv ked familj, barns brott etc man behöver inte trycka in det mer eller låta folk vara så elaka som de är här i kommentarsfältet.
  Du har urartat till en billig populist – börja om, gör efterforskningar, kollar flunsors ekonomi etc. Det här är bara osmakligt på alla nivåer.
  Eftersom ingen journalist gör jobbet med att granska flunsor borde du. Men du har tappat det fullkomligt.

  Detta är inte bara en ”tokig medelålders kvinna ” utan detta är någonting annat , på allvar.

  Kan tycka att hon har en poäng. Varför följa influencers man stör sig på? Negativa känslor som följd. Följ dem ni mår bra av att läsa/se istället.

   Det är ju som om hon inte förstått vad folk har ifrågasatt här.

  Och vad fan är de för bild som människan lagt upp ikväll ???

   Det här är precis den sortens kommentar som är så onödig. Kritisera hennes lögner, hennes manipulerade, men skit i att kritisera hennes utseende, med eller utan filter.

    På allvar är det avvikande för en kvinna i hennes ålder , att lägga upp en sådan sorts bild med det enorma filtret samt texten. Det är obehagligt. Texten är en text som skrevs på Bilddagboken 2006 .

     Stackars hennes barn när hennes mamma skriver att hon vill ta livet av sig osv.

      Deras *

      Är det därför alla bor kvar hemma?

  Blev nyfiken när någon skrev att hennes live brukar spelas in och läggas ut på Youtube. 35 minuter in i en video en följare vad man kan göra med alla julrester..Enligt Anna kan man bara helt enkelt inte göra så mycket julmat. ? No shit Sherlock! Vilken följare är så handlingsförlamad så man inte kan tänka så långt själv eller googla? Inte konstigt Annas ego växer av alla hennes live.

  Anna vill inte va ifred, hon älskar detta drama

  Ett rop på hjälp.
  Anna är suicidal.
  Jag är väl medveten om att liknande rop tidigare framförts av Anna. Kan även ”Vargen kommer…”
  AB:s familj är alldeles för nergojade i denna sörja och kan inte hantera situationen på ett friskt och sunt vis.
  Anna skriver med all tydlighet att hon vill bli betrodd.
  Det vare sig hjälper eller stjälper Anna att fortsätta kasta skit på henne. Men om någon tror att alla ”Du är bäst/stark”, ”Kram till dig finaste Anna” osv så är det lika illa. Hon är i affekt och skiter högaktningsfullt i alla verbala smekningar.
  Som medmänniska bör läsare av Annas text ringa lämpligen Psyk.
  Kanske är det detta Anna behöver; att ngn tar henne på allvar och hon får professionell hjälp.
  Eller! Kanske Anna, då ngt konkret händer viftar bort det hela med ”att det var ju bara som hon sade i stundens hetta” Vem vet…?
  Kanske skulle familjen också dra en lättnadens suck om ngn okänd tog tag i eländet.
  Så! Vart ringer man om misstanke om suicidrisk föreligger om man bor där Anna bor?

   Om din oro är stor, ring polis. Det är inte lönt att sitta och fundera på något annat. Eller åk dit om du finns i landet. Annars är du nog lite dramatiskt lagd och menar inte det du skriver.

  Det här är bilden av en människa som totalt har tappat det. Hon borde ligga inlagd på psyket. När man ser och läser hennes ständiga galenskaper på Insta så tänker jag att de gamla mentalsjukhusen borde återinföras.

   Ja fram med tvångströjorna, kalla bad och gamla hederliga elchocker. Lobotomering, sterilisering……

  Där försvann bilden i flödet hon lagt upp. Undra om det blir en lång text om varför den försvann, eller hon blir tyst ett litet tag och kommer tillbaka med lunch på restaurangen dottern jobbar på, frukost, städning eller något och inte nämner det hon skrev?

   De långa texterna på Instastory är också borttagna.

  Äh, nu tar Anna en kopp kaffe och ett varmt bad.
  Faran är över, nu kan vi kränga av oss blåstället och ha en skön lördagskväll.

  Det är nog värre med Maggan G. Hon verkar må dåligt…

   Man undrar vad som händer…

   Såg att dom inte följer varandra på Insta. Och Magdalena har skrivit sååå märkliga kommentarer på hans Insta för 3-4 dagar sedan… men hon kanske bara var full som vanligt.

  Tycker nästan att det börjar bli gräns om dina inlägg om henne är etiskt försvarbara. Hon känns inte så välmående.. Ska vi sitta och skratta och peka finger åt en person som uppenbart har psykiska besvär och inte mår bra? Låt henne vara tycker jag!
  Värt att fundera på iallafall Camilla. Var drar du din gräns?

  //En som jobbar inom psykiatrin

  Det hårda svaret Anna inte vill ha är att folk följer henne för att hon är ett jippo? ”Får inte jag plocka russinen ur kakan som alla andra?” Skillnaden är ju att Anna INTE gör som alla andra! Anna är pompös och självgod, ständigt beredd att uppmärksamma alla på hur GOD och DUKTIG hon är. Hon får ju skit just för att hon ljuger så mycker. Folk driver med henne för att hon ständigt gör sig löjlig. Så om Anna slutade grina ut i tv stup i kvarten, gjorde sitt konto privat och ägnade sig åt något som inte hade med kändisskap att göra, vore det nog bra. För alla.

  Dags för henne att stänga ner de sociala medierna och börja jobba inom hemtjänsten eller liknande, där uppskattas hon säkerligen för alla sina positiva sidor och sångkonst.

   Men Anna har ju deklarerat att varför ska HON ta ett vanligt jobb, hon vill inte det hon är ju en ARTIST… PUNKT.
   Men om hon inte får jobb, trots att hon taggat bla regeringen och snyftar på IG att hon inte får jobb, trots att hon tackat nej till både befintliga och obefintliga jobb och tycker att sjunga som anställd med uppdrag är som att gå på Malmskillnadsgatan.. Tja.. Alltså jag har så himla svårt att tycka synd om Anna, hon ter sig väldigt osympatiskt. Man förstår ju att de som tycker synd om henne inte har fått hela bilden av Fru Toledano Book.

  Men hon mår ju uppenbarligen inte bra varför inte bara lämna henne ifred

   Nej hon mår inte bra men det är svårt att ta henne på allvar så länge hon fortsätter skapa drama på sina sociala medier. Och var är hennes familj i allt detta?

  Jag tänker att man bara ska låta henne vara. Hon har precis skrivit att hon vill ta sitt liv, och tydligare än så kan det inte bli.

  Det är vanligt att man ofrivilligt intar offerrollen när man har blivit mobbad i tidig ålder. Då ser man kritik som mobbning och man sparkar och slår för att slippa vara ett offer. För att komma ur detta krävs terapi, men för att själv förstå att man behöver terapi så måste man förstå att man själv är en del av problemet- självinsikt. Det är svårt när man bara ser allt man utsätts för som andras fel.

  Ju mer ”vi” kritiserar henne desto mer kommer hon sparka bakut, säga och göra saker som skapar mer kritik och frågetecken.
  Moment 22, och tillslut blir det faktiskt mobbning.

  Jag har aldrig mobbat någon, men vi viskade, skrattade åt och skrev lappar om en kille i klassen som var en besserwisser. Han blev ledsen men han förtjänade det för att han hade ett otrevligt sätt.
  Vi mobbade honom alltså för att han inte passade in i vår mall för hur man ska vara. Precis som det Anna utsätts för.

  Anna vill vara kändis men ingen vill se henne uppträda, men Anna kan inte acceptera det och försöker tvinga olika TV kanaler att ge henne jobb. När det inte fungerar försöker hon bli känd på nätet men vet inte hur hon ska uppföra sig, hon får mycket frågor och kritik och känner sig då mobbad och är väldigt elak mot folk som ställer relevanta frågor…är det mobbing?
  Ur syn ur sinn, det skulle Anna kunna praktisera så hade hennes liv blivit mycket lättare. Men Anna vill synas även om hon bara just nu är känd för att hon trampar i klaveret hela tiden, vad är det som gör att hon inte förstår att hon är passé för många år sedan?

  Anna Book är otrevlig. Avundsjuk. Småsint. Märkvärdig. Anna Book ljuger värre än vad en häst travar. När Anna Book blir ertappad med byxorna nere då kommer dessa långa försvarstal. Hot om självmord OCH insinuerar att hon sitter på sprängstoff om artister som glorifieras. Detta är ett återkommande mönster i kvinnans liv. Anna Book skulle aldrig lanserats som sångerska för varken rösten eller personligheten fanns. Inte då och synnerligen inte nu heller. Tyvärr lever människan kvar i tron att hon var en stor sångerska/artist för hundra år sedan. Alla människor har rätt att tycka och säga vad man tycker om ”sångerskans talanger” då använder hon begrepp som förlöjligas, mobbats, hånats m.m. För Anna Book accepterar inte att hon inte vart en folklig artist. Sen fortsätter hon med den ena lögnen efter den andra och står inte upp för att hon felat! Göra en pudel är inte kvinnans melodi. Det Anna Book får är svar på tal samt åsikter och synpunkter på det hon serverar på sociala media. En riktig patetiska människa som borde göra sitt Instagram privat. Det är inget fenomen att vilja skratta åt någon som tokar sig ?

   Du skriver att Anna borde sluta med instagram? Visste du att man kan välja vem man följer. Om du stör dig så otroligt mycket på Anna, så kan du blocka henne. Det är enkelt.
   Vem är du att uppfostra henne till att bli någon som passar din mall om hur en människa ska vara?

   Ja, jag kan faktiskt hålla med om att hon mobbas. Ditt inlägg är faktiskt ren mobbning, men du är väl en av de som tycker att det är för att hon förtjänar det? Man kan givetvis ifrågasätta varför hon ljuger. Att ljuga är en märklig sak att göra, men hennes lögner skadar ingen annan än henne själv, då ni- ”mobben” går igång och ska ”uppfostra”, få henne att erkänna vad hon gjort. När hon blir arg så går ni igång ännu mer och det är no mercy på er mobbning.
   Ni är förebilder för era barn! Skärpning nu.

    Anna har själv satt ribban på sina instagram inlägg.
    Hon kan vräka ur sig och gå bananas för en hur enkel och snäll fråga som helst.
    Hon håller sig kvar med näbbar och klor och för henne är all publicitet bra för henne.
    Varför kan hon aldrig ”hänga ut” de som hon menar mobba henne, kända som okända.
    Nej, hon vet att de fortsätter och hon likaså.

   ??????

  Camilla, sluta skriva om henne. Det har gått för långt när någon börjar tala om självmord. Får en klump i magen. Sluta skriva, och hon kanske får ro. Detta startar bara ännu mer drev.

   Det som borde tas upp är väl dessa hot om självmord enbart för att få uppmärksamhet och sin vilja igenom. Det här är ett mönster hos Anna. För henne är självmord ett vapen hon riktar mot sin familj.
   Jämför med de ytterst få som falskt anmäler våldtäkt. Förstör så otroligt mycket för de verkliga fallen.
   Jag är inte expert på det här, men under årens lopp har flera i min omgivning valt döden. Ingen av dem hotade högljutt, och man såg bara små tecken hos de som inte sa något.

  Tror det skulle gynna henne om alla bara ”lägger ner” Anna Book.
  Inget mer i tidningar, tv eller liknande. Hon fixar det uppenbarligen inte.

  Jag hoppas hon bara stänger ner sin instagram och slutar. Hon förstår ju inte vad hon håller på med.

  Från doktor.se:
  Det som kännetecknar borderline är starka känslor som på kort tid svänger från en extrem till en annan, till exempel att livet ena stunden känns underbart till att i nästa stund uppleva tillvaron som mycket tung. Det är vanligt att ha en stark rädsla att bli övergiven, och ha svårt att hantera att vara ensam. Samtidigt kan impulsiva handlingar, humörsvängningar, orättvisa anklagelser och ilskeutbrott stöta bort andra i omgivningen. Beteendet kan upplevas som känslokallt och avvisande fast det inte alls är meningen.

  Tycker mig känna igen det mesta hos AB.

  Tack Anna, du förgyllde min dag ?

  Anna Book har valt att vara offentlig person. Hon luftar sina åsikter och synpunkter högt och tydligt. Bryr sig inte om att hon sårar eller är otrevlig på vägen! Anna Book väljer att visa samma nybäddade säng för tusende gången eller när hon skarvar om sitt hälsosamma liv. Eller om våningen i Spanien. Eller om klipp och klistra….Det är flertalet lögner och felaktigheter som slipprar ur hennes mun och då är det inte konstigt att följare, fans på fb m.fl bemöter, kommer med konstruktiv kritik och ställer frågor som fru Book-Toledano inte uppskattar då kokar det över rejält i huvudet på henne och det är då hon beskyller världen för att håna, mobba, förlöjliga….henne! När inte dessa ord har nu någon verkan då tar Anna till självmordskortet. Patetiskt. Jag tycker att den som har det största ansvaret är hennes make, om han nu har stake att ruska om henne och försöka få henne att förstå hur hon hånar och förlöjligar hela familjen!!!!

   Bra kommentar ? man får inte fråga ngt då är det block o ?! Märkligt att hon ens har sociala medier / hon hugger direkt om frågar ngt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.