Utmaningar på sociala medier?

Jag har använt mitt klippkort på närakuten alldeles för dåligt den senaste tiden, så den här utmaningen passar mig som handen i handsken. 

Brukar ni haka på utmaningar på sociala medier?
Hur har det gått?
Succé eller sjukhus? ?

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej kan inte säga att jag brukar haka på sånt men skulle jag försöka mig på det skulle det definitivt bli sjukhus oftare än succé..

  Inte en chans i helvetet! ?

  hade förmodligen slängt vederbörande i golvet och knäckt höften på mig själv

  OT:

  1. Helvete vad det provocerar mig varje gång Mimi Höglin filmar medans hon kör bil. Framförallt nu när det är snö.

  2. Och nästa som provocerar mig är Alicia Wall. Av olika anledningar. Framförallt just nu alla hennes vidriga videos från Shein. SLUTA HANDLA DÄR.

  Så. Nu kan jag andas igen ?

  Skrev denna lite sent i förra kommentarsfältet. Och Anonym som svarade då – fy fan, förstår att du känner så då! Och håller med, önskar att fler ställt sig bakom det!

   Men är du säker på att Mimi kör? Kan det inte vara Fredrik som kör då? ?

    Okej nej det var definitivt hon…… sorry!

     Jepp denna gången va jag 99,9% säker haha!

    Och det är inte en kamera som är uppmonterad? Håller hon verkligen i kameran?

     Kolla på klippet, man ser att personen som kör lyfter upp något.

      Jag är säker ?

  Haha äh det va väl lite väl. Man känner väl till sin fysiska förmåga. Jag hade aldrig ens provat pga min ovighet ? Men annars testar man väl över matta eller madrass.

  Jag och mitt ex testade olika yoga-challenges. Aldrig skrattat så mkt som då tror jag?

  Jag provar ibland utmaningar jag ser på sociala medier, men endast dom jag tänker ”men det där kan väl alla?”. För ett tag sedan var det något med att man skulle resa sig från golvet utan att använda händerna. Förstod inte hur det kunde vara en utmaning för friska människor, så var tvungen att prova. Men då var ju skaderisken väldigt låg också….

  Det var väl lite långsökt. I så fall är det ju respektlöst att åka skidor, cykla, sola, röka, åka bil, äta snabbmat, dricka för lite vatten, bada, gå på promenad när det är halt, idrotta, åka skateboard etc etc.
  Att leva innebär risker.

  Jag saknar Hugos blogg. Han har fö postat flera fail-videos på denna challenge på sin insta-story, mkt roligare än att se slutresultatet ?

  Nu är Booken galen på sin story

   Tack för tips! *kryper upp i soffan med popcorn*

   Försvarstalet är här. Det knäppaste är att hon skriver att hon inte bett om kändisskap, ändå hänger hon kvar 37 år senare till varje pris icc vägrar skaffa ett annat jobb när plan A, eller B eller C inte fungerar.

    Och, inte icc

    Tror hon är på – EFG – du får mig alltför lätt ur balans

   Jag kan ändå känna med henne. Jag kan fatta att det är jävla svårt att få så mycket kastat på sig gång på gång.

   Men det är samtidigt såå frustrerande att hon inte har någon självinsikt alls hur hon lägger fram saker och ting eller hur hon uppfattas. Även om kanske grundtanken varit en annat så ser man ju bara det hon faktiskt presenterar och det brukar ge mer frågetecken än svar.
   Tex. Hamna i fejd med Pernilla W, dagen efter besöka hennes gamla svärisar helt random och noggrant dokumentera, publicera och tagga människor från Pernillas familj..

   Måste väl finnas någon i hennes närhet som kan sätta sig ner och faktiskt förklara vad det är som är problematiskt..

    Jag håller med dig. Jag önskar att någon av hennes familjemedlemmar hjälpte henne till terapi och insikt. Därefter en vettig varaktig sysselsättning.

    Jag känner också för henne. Men förstår inte varför hon inte gör sitt insta privat, och som hon skriver i sin sista story bara vara synlig för de vänner hon känner.
    Hon läser naturligtvis det som skrivs om henne i olika trådar och känner väl som de flesta av oss ett behov av att försvara sig för det som sägs om henne.
    Det obehagliga är att hon skriver att hon inte orkar och utan sin man och barn så hade hon inte levat. Ett slags hot, allvarligt eller inte.

    Förslag på en bättre damage control/pudel än att berätta att hon skulle tagit livet av sig om hon inte haft sin familj:

    ”Igår svarade jag på en fråga om vad jag tycker om gangsterrap. Som så många uppmärksammat är delar av mitt svar hämtade ut en text skriven av Daniel Vencu Velasquez Castro. Med facit i hand inser jag att det hade varit bättre om jag hänvisade till hans text i sin helhet, eller i alla fall nämnde honom i texten. Kärlek & respekt, Anna”

    (hon kunde exempelvis skrivit ”Jag tycker Daniel skriver så bra i texten han publicerade i Aftonbladet, och sedan skrivit dem) (ja, dem)

     Mycket bra skrivet.

     Nu är det som att hon använder det värsta man kan tänka sig, självmord, för att ingen ska våga kritisera henne igen.
     Istället för att ta ansvar för sina handlingar.

     Mycket omoget och mycket farligt.

  Haha snacka om att ta pandemi-snacket ett steg för långt ?

  Jag hoppas du bara ligger i din säng och inte gör nånting, allt för att minimera risken för att behöva uppsöka vård.

  Nja jag tycker att var och en får ta lite ansvar för sig själv och sina begränsningar. Vi lever i en värld där man kommer bli matad med mycket BS, så mitt mål är mer att lära mitt barn (jobbar med mig själv aktivt) att inte bli lättpåverkad och källkritisk.

  Jag tänker att det nog är här det egna ansvaret tar vid och att det är upp till var och en att själv avgöra huruvida man ska försöka sig på en utmaning eller inte. Och kan man inte avgöra det så ska man nog låta bli. 🙂

  Jag brukar provar efter att du lagt upp här 😀

  Nej aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.