Ida Warg Beauty omsatte 100 miljoner under 2021

Det är väl bara att lyfta på hatten och gratulera Ida Warg Beauty för fantastiskt resultat 2021. 
Personligen älskar jag flera av deras produkter. Jag fick upp ögonen för dem när jag recenserade dem till Bloggbevakning, och har fortsatt använda dem och köpt nya, när de första tagit slut.
Jag inkluderade även mängder av företagets produkter i mina julkalenderluckor  ?.

Om någon är intresserad så är detta min Topp 3 just nu – av och med Ida Warg Beauty:

1.

Deras ”Shower Mousse”. Den är gudomlig att tvätta sig med. Len och mjuk och doftar så gott!

2.

Deras ”Hydrating & Plumping Body Soufflé”. Perfekt för vintertorr hud!

3.

Deras handkräm i orange tub. ”Vitalizing” heter den och tar hand om båda mina söndertvättade corona-händer.

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har aldrig lagt märke till hennes produkter men nu blev jag sugen på att prova! Japp, gulliga förpackningar och söta dofter får denna basic bitch på fall ?

      Jag har inte heller provat något, men förpackningarna är verkligen tilltalande. Riktigt bra design!

        Gör det inte, produkterna suger

          Jag gillar dom! Vann tre produkter ur vitalizing-serien och älskar doften samt lystret jag får av serumet, tog dessutom bara typ 2 dar efter avslutad tävling för att produkterna skulle landa hos mig. Ska definitivt prova fler produkter!

      Tro inte på att dom doftar gott, i alla fall inte hårschampot det gula som jag testat. Det luktar kemiskt. Färgerna däremot är fantastiska.

    Har slutat använda hennes bus för fått så hemska utslag av dom. Även min mamma.

      Vilken BUS använder du från hennes märke? Jag har vitiligo (pigmentbortfall) och ärligt talat, den enda som verkligen fäster på mitt ansikte, där vitiligon dels sitter, är hennes Self-Tanning Face Lotion. Kanske du kan prova den om du vill testa hennes BUS igen.

      Inser att jag låter som en säljare ? Men är genuint glad att det fäster trots att det inte finns pigment. Det gör St. Tropez inte.

      Bra där! Den är fruktansvärt gul dessutom. Rekommenderar st tropez istället ?

        Gud för mig blir den inte alls gul. Älskar den!

        Jag använde Ida Warg bus 2020, då var den perfekt brun färg. Sen nu 2021 började jag använda den i maj det igen och då var den helt orange i tonen. Köpte 10 flaskor och ALLA var orange så de måste ändrat något. Så jag köper den inte längre.

          Hade samma problem men mailade deras kundtjänst och det var inga problem att få en ny då flera flaskor från just den batchen (hittade numret undertill på min flaska) hade skurit sig och ändrat färg!

      Busen är bra tycker jag.

    Väldigt fint utseende på förpackningarna, lockar mig 🙂 älskar alla färgerna

    Hur lång tid dröjer det innan nån Karen skriker att det här är reklam?

      Den enda som nämnt reklam är du, Karen.

        Tog du åt dig? Det var ett skämt

          Haha skulle kunna säga samma sak till dig ?

      DET HÄR ÄR REKLAM!

        Yes Karen I ahägrääää

    Jag som är dåligt insatt tänkte att 20 % lät lite, men det är ju en toppen vinstmarginal efter att ha googlat och sett att det normalt ligger på 5-7 % (så klart beroende på bransch men ja).

    Hatten av?

    Blir sugen att testa! Framförallt deras volymschampo, har läst gott om det.

    Intressant att se hur bra det har gått för Ida. Min uppfattning är att IL försökte göra samma resa men kraschade.

      Volymshampot gav omedelbar supervolym i mitt hår?

      Spinner lite vidare på denna kommentar.

      @Camilla, kan du inte testa Kenzas the every? ☺️

        Tror att Camilla tidigare har skrivit att hon ska testa The Every…

      Mitt hår blev som svinto av det (men har tunt och ganska slitet från början)

        Du ska nog satsa på fukt då ?

          Och fukt är väl det gula och den luktar inte gott.

      IL la ju sig på en orimligt hög prisnivå på många av hennes produkter, vilket inte gick hem. Ida Warg riktar sig mer till alla vilket har varit ett mycket smartare drag.

    Älskar också deras shower mousse! Tyvärr funkar inte schampot bra på mig, men det gäller alla sulfatfria schampoon jag testat så det är nog bara mitt hår. Skulle vilja köpa på mig samtliga produkter bara för att jag älskar designen, inte lika stel som de flesta andra influencermärken.

    Älskar deras brun utan sol också!

      jag och min syster använder deras tan oil!

    Älskar hennes Shower Mousse! ? Ljuvliga dofter och konsistens! Ren magi! ?

    Först sjukt kul att det går så otroligt bra! 10 anställda låter vettigt men ganska lite i jämförelse med Löwengrip när de hade samma siffror? Har aldrig testat någon av Idas produkter men har bara hört positiva saker, tror de har det för sig med produkterna, brand image och priset.

      Tyckte också det lät lite… hur kan det bara vara 10 anställda totalt? Menar hon inom hela företaget? Bör ju vara mer om de har butiker, kontor och lager ?

        Kanske de använder bemanningsföretag?

        Lager är förmodligen 3PL (tredjepartslogistik), alltså att det är outsourceat = ingen personal. En rimlig fördelning är då typ 2 anställda per butik och resten på kontor. Kanske räknar hon också bara heltidare?

        Det är nog 10 anställda av Ida (på kontoret). De som jobbar på Åhléns city kan ju vara anställda av varuhuset och lagerarbetare är ofta bemanningsföretag som har tex Ida Warg Beauty som kund.

          Tror inte det är Ida som anställt, det är andra som sköter det och det mesta inom företaget, Ida själv är inte så aktiv inom företaget hon är bara ansikte och namn utåt. 100 miljoner i omsättning men hur hög blev vinsten är väl egentligen det som är det intressanta? Som när det skrivs artiklar om att ett företag beräknar ha en omsättning på 300 miljoner MEN det är ju bara beräkningar, önskan och uppskattning och inget säkert men det låter ju bra. Bra reklam IWB får här.

      Troligtvis outsourcing av lager, så de själva sitter bara med allt det ”administrativa”. Så ja 10 anställda är nog fullt rimligt.

      Ja håller med otroligt kul och verkligen snyggt jobbat! Antalet anställda känns fullt rimligt. Det jag kan tänka mig är att Ida och Isabella redovisar antal anställda olika. Det vanliga är att man redovisar årsanställd fast personal vilket jag tror att Ida redovisar. Isabella redovisade även inhyrd personal som om de vore årsanställd fast personal. Inget är fel men det är vanligare att man redovisar årsanställd fast personal eftersom det är vad som måste rapporteras i årsbokslutet som skickas in till bolagsverket.

      100 miljoner nog för för första bokslutet i detta nystartade bolag som omfattar 17 månader (t.o.m. 2103). Korrigerat till 12 månader är 77,8 miljoner. Spelar ingen roll, det är mycket bra siffror. Första utdelning till aktieägarna blev 3 millar.
      Jämför vi med Löwengrip Beuaty så kom de först efter sex års verksamhet (2018) upp till 84,8 miljoner för att året efter sjunka ner till 39,6 miljoner i omsättning. 2020 såldes det bolaget och idag finns det inte längre som självständigt bolag.
      Caia ligger nog i bolaget Beuaty Icons som startade 2018 och hade en omsättning 2019 på 54,5 miljoner med aktieutdelning på 5,8 miljoner samt 2020 en omsättning på 149,6 miljoner med ett resultat på 45 miljoner.
      Synes som Ida Warg har en lägre profil än Löwengrip och Caia vilket uppenbart fungerar mycket bra. Bra gjort!

        77,8 miljoner är för 17 månader. Men jag tror inte att Ida pratar om det första bokslutet som är inlämnat till bolagsverket och avser perioden tom 2021-03. Jag tror att hon pratar om försäljning under kalenderåret 2021.
        Ja håller helt med om att Ida är mycket mer affärsmässig än många av sina influenserkollegor. Hon jobbar i det tysta och berättar om sina framgångar när hon nått dem. Så roligt och ska bli kul att följa hennes utveckling.

    Och jag gillar deras inpackning ”silver mask”.
    Låter som att en hel del produkter är bra!

      Jag klarar vanligtvis inte av söta godisdofter i ”hygienprodukter” men herregud vad silvermasken luktar gott! Vill äta upp den varje gång jag öppnar burken

    Kul att det går så bra! Gillar hennes BUS mycket! Undrar vad det är som skiljer detta märke från andra influensersatsningar med liknande produkter som ej flyger egentligen? Vad tror ni var nyckeln till framgång i detta fall?

      Enkelt namn, tydlig målgrupp, attraktiv design och stabilt utbud utan för mycket krusiduller eller förändringar! Tror jag.

        Japp! Samt konsumentvänliga priser. Inte för dyrt men inte för billigt för att det inte ska kunna gå runt heller.

      Jag kan ha helt fel men tror hennes brun utan sol var hennes första produkter och den blev väldigt populär och sedan har hon byggt på med schampo, kroppstvål osv

      För att de varit aktiva med influencermarketing, det är nog främst det tror jag. De har anlitat stora influencers och har synts mycket. Ida har både haft podd och youtubevloggar som hjälp också plus en man med många följare. VDn är kompis med en del kändisar/influencers också som därför lovordar produkterna. Helt okej produkter men inte bättre än mycket annat som är billigare. Ida Warg beauty är väldigt dyrt.

    Vilka fina förpackningar de har!

    Har aldrig förstått varför man måste posera med ”naken gravidmage”, när man uppenbart har kläder på sig. Alltså inte bikinibilder, men typ som på den den första bilden. ”Vänta vänta, ska bara dra upp tröjan först så folk verkligen fattar att jag är gravid, nu kan du fota!”

      Jag tänker mer på vilken otroligt fin bild det är och helt perfekt för ändamålet. Hon har den där fina graviditets glowet.

        Och jag har aldrig förstått vad det där glowet är. Skulle du kunna se på ett gäng profilbilder vilka som är gravida för att de har ett glow? Och hur?

          Alltså bilder på bara ansiktena menar jag

          Vet att det låter jätteflummigt och kan inte riktigt svara på vad det är annat än att jag brukar sätta att personer är gravida innan det syns på någon känsla.

            Det där tror jag är ren bs. Du tar det antagligen på annat är deras glow då. Plus att du nog inte tar så många som du tror. Bara det att de få gånger du fått känslan och det bekräftats är de gånger du lägger märke till.

              Vilken fantastisk gåva du har att kunna veta så mycket om en fullständigt anonym främling bara genom att läsa en kommentar. ?

                Ja. Lite som att veta saker om vad som växer i deras kroppar baserat på ett ”flummigt glow”. Alla har vi våra talanger ??

        Jag säger absolut inte att hon inte har ett fint gravidglow, missförstå mig inte 🙂 men skulle verkligen magen må dåligt av att vara instoppad i en tröja lite då och då? ??‍♀️ Måste man gå runt med magen naken? Är ju såklart fler bilder än enbart denna. Spontant tänker jag lite wt över just själva beteendet

        Jätteobehaglig bild. Naveln! ?

        Tycker gravida mest ser trötta och slitna ut, aldrig sett nåt glow. Inget fel med det dock såklart.

      Vad är det för produkt hon håller på gravidbilden? Något för gravida? Annars jättekonstigt att visa magen ju.

        Jag tycker uppspända magar, så som gravidmagar, ser så obehagliga ut. Gäller även stora kaggar (tänk Plura), så vill inte peka ut gravida här. Får samma obehagskänsla kring båda typer av magar. De är liksom på bristningsgränsen. Kanske behöver terapi ?

          Ja. Faktiskt rätt så äckligt med gravidmagar.

            Håller med, gillar inte alls gravidmagar?

          Håller med helt haha!! Jag älskar barn, vill ha egna och allt sånt där men just gravidmagar ”skrämmer” mig lite hahah.. De är så utspända som trumskinn och sen hela tanken på att ett barn liksom flyter omkring där inne?

          Ja, jätteläskigt med de där icke existerande navlarna och svarta randen.

    Testat hennes bus, tyvärr för mörk för mig, men den blev väldigt jämn och var lätt applicerad så blir tumme upp från mig.

    Deras hårmasker är också otroliga ?

      Jag håller inte med. Av en hårmask/inpackning förväntar jag mig att få silkeslent hår, men Ida Wargs hårmask har verkligen ingen effekt – mitt hår blir ändå trassligt. Jag får bättre resultat av ett vanligt balsam från L’Oréal. (Jag har rakt, platt, blont hår med blekta slingor, om någon undrar).

      Tycker inte den var nå bra och doftade för mycket! Finnd mycket bättre som ex cantu ? men Idas Shower Mousse är bäst!

      Jag har väldigt mycket hår, lockigt och torrt av blekning och gör mig blir håret väldigt lätt att reda ut ??

    Hade gärna testat hennes produkter, men jag är så anti influencerprodukter så jag kommer inte lägga en krona på dom. Även om jag tror att jag hade gillat dom. ?

      Tråkigt att tänka så ☺️ Om du tror du skulle gilla det så gå efter det

      Känner exakt samma sak haha! Har varit lite nyfiken och man ser ju produkterna överallt (H&M, Åhléns osv) meeen får tyvärr inte så positiva vibbar av ida längre så det tar emot att stötta henne typ? Det finns ju andra märken med liknande produkter

      Känner exakt samma! Blev ännu mer anti när Ida i en vlog pratade om hur hon varit med och utvecklad produkter själv osv men sedan berättar hon i samma video att hon blivit kontaktad av ett företag som lät henne testa produkter som hon då tyckte var bra och ville vara ansiktet utåt för det.
      Det är just det som gör mig anti alla influencerprodukter, de säljer bara för att det är deras namn på produkterna.

    Men vaaa, trodde bara hon gjorde brun utan sol?

    Dani ligger på sjukhus. Vet någon varför?

      Men spekulera inte ?

    Älskar deras Shower Mousse ?

    Använder både rosa och vita handkrämen (den är väl rosa? Inte orange? ??) på kvällen, bästa kuren mot trasiga händer ??

    Om man gillar rituals sakura och mehr – vilken av Ida Wargs shower mousse rekommenderar ni då?

    Använder deras tanning drops och tycker dom är superbra för att få lite färg i ansiktet.

    Älskar förpackningarna!

    Blir sugen på att testa!? Vilken doft skulle passa mig som inte gillar citrus och blomdofter, inte heller kokos men är ok med vanilj. Gillar sensuella, varma men inte för mättande dofter. Min absoluta favvodoft är Clean-Skin (!!!) och använder gärna Black Opium på kvällarna. Äpple lockar mig, men kanske blir för syrlig. Vill gärna ha både shower mousse, body butter och kanske även scrub i samma doft☺️

      Testa den mörkgröna, tror den heter moisturizing, det är min favorit! Doftar fräscht men inte sött eller sliskigt. Dom har också en ljusblå som heter Everday som är typ kopia av Clean!

      De har beskrivning av alla produkterna och vad de luktar 🙂

      Gå till en butik och lukta föreslår jag.

    https://www.allabolag.se/5592280191/ida-warg-beauty-ab
    Kan bara se att de har omsatt drygt hälften. Har de ett till bolag må tro?

      Senast tillgängliga officiella siffra är för perioden 2019-11-22 t o m 2021-03-31.
      Omsättningen för den perioden var drygt 77 mkr.
      Målet för helåret 2021 var tydligen 100 mkr men årsredovisningen för den perioden kommer efter bokslutsdatum 2022-03-31.

    Älskar förpackningarna, men blev tyvärr besviken på deras torrschampo och de gula volymschampot luktade inte speciellt gott. Jag kommer inte köpa mer från de märket

    Ska inte gå in i detaljer men jag har haft affärsmässig kontakt med personer på Ida Warg (ej Ida själv utan andra i hennes team) och jag har inget annat än bara bra att säga om de som jag har pratat med. Trevliga och professionella personer. Får så bra känsla av deras företag!

    Förstår inte varför hon inte klär sig? Bar mage och oknäppta byxor, det finns väl gravidbyxor.

      Jättekonstigt.

    Fula förpackningar känns plastiga färgen är typisk för en 10 årig tjej som testar sitt första produkt. Nja blir inget köp av dessa de tilltar mig inte alls. Rituals däremot är en helt annan femma. ?

      Jag tycker att rituals har så starka och tantiga dofter, finns det något för basic bitches i sina bästa år tro?

        Vill du testa Rituals men inte ha stark doft ska du testa den gröna serien The Ritual of Jing.

        Rituals balsam är extremt bra,

    Jag har aldrig provat hennes grejer men sålt dom och jag kan säga att Ida Warg är den influenser som har lyckats allra bäst, hennes grejer säljer som smör. Plus Emma S, men henne ser jag mer som en affärskvinna än en influenser.

    Följer inte Ida w öht men köpt hennes produkter. Lyckas man med att sälja sina produkter till de utanför sin säljarkrets så borde man lyckats bra 🙂

    Är generellt skeptisk till influencer-produkter MEN
    Fullkomligt älskar många av Idas grejer, använder handkrämen, shower mousse (den rosa, doftar ljuvligt) sockerskrubben, schampo o balsam (har testat lite olika, nöjd med alla). Bästa produkten är dock hårmasken. Använder bland annat den till dotterns korkskruvar, ca 1 dag i veckan. Håret blir så fint och lent.

    Jag fick tyvärr en allergisk reaktion bestående av kliande utslag av Ida wargs BUS mousse och jag har använt flera olika BUS märken genom åren, men mest ifrån sant tropez. Dock kom bara utslagen under armhålorna, kände hur det började klia och fick en chock när jag gick och kollade, en massa röda kliande prickar, fick duscha av BUS`en och prickarna försvann efter några timmar. Har dock använt den i ansiktet igen och där fick jag ingen allergisk reaktion och ingen annanstans än under armarna, huden kanske är extra känslig där. Men konstigt då jag aldrig fått reaktion av bus tidigare, den gav dock väldigt fin färg och ett super bra budget alternativ till Saint tropez, hoppas personligen att kroppen vänjer sig så jag kan använda den på hela kroppen igen. Använda wargs Ansikte brun utan sol krämen som har funkat kanon. Shower moussen är jätte bra. Fler produkter har jag inte testat än och kan inte uttala mig om.

    Och jag har aldrig sett dessa produkter i någon affär ..??

      Åhléns

        Tack!

      Lindex har också lite. 🙂

    Vilket företag går det bäst för? Ida Warg eller Indy beauty?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.