Baksidan av att vara en influencer

Bildkälla: Kenza Instastory

Minns ni reklamfilmen från Echinagard från 1994, med det klassiska citatet ”Ni tjejer snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld”?

Kenzas inlägg känns lite som en influencer-variant av samma budskap. 
Förhoppningsvis kan flygbolaget erbjuda Kenza en liten kudde att sitta på, så hon slipper kliva av planet med träsmak i röven, värdig en slöjdlärare.

Vi får önska Kenza lycka till i jakten på sin forna rumpa, och lyckas hon inte med att hitta den så tror jag nog att Sindy Niklasson skulle kunna skaka fram en riktigt bra deal till henne, där hon kan få en helt ny rumpa, och på nolltid dessutom.
Winning!

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kenza har väl aldrig haft en rumpa? Hon skämtade alltid om det förr i bloggen. Dessutom blev hon överglad när hon fick bröst pga amning.
  Hon har alltid varit rak och smal, ser inget konstigt eller fel på hennes kropp, den är som förr men ”äldre” (slappare, hängiga och tröttare), men det är ju bara normalt ju?
  Att åldras är normalt!

   Kan vi inte sluta med att säga ”ingen röv”, ”inga bröst”, ”hon fick bröst” osv?

   Hon hade bröst men de blev STÖRRE av amningen. Hon har en röv men den är antagligen mindre efter graviditeten.

   ”Slapp”, ”hängig” och ”äldre”? Varför skriver du en elak kommentar som du försöker släta över med att det är normalt att åldras? Skärp dig.

    Lägg av, hon skämtar alltid om att ”jag har ingen röv” eller ”dessa trosor trillar fram en röv”. Om hon kommenterar sin kropp, varför ska vi andra bara hålla tyst och inte upprepa hennes egna ord?
    Hon skickar skitkonstoga signaler när hon menar att en åldrande kropp är en ful kropp och då har hon fortfarande en fin figur. Hon har alltid varit smal och rak, precis som MODELLER och alltid varit över normsnygg. Nu när hennes kropp äntligen blir mer relaterbar då skämtar hon och gör sig lustig över något som är normalt. Nej, inte ok att tala så om sin kropp för att vinna poäng. Jag tänker då inte gå på äggskal för att ge henne bekräftelse.

     Du förstår nog själv att det är en enorm skillnad på att prata så om sin egen kropp jämfört med någon annans.

     Hon pratar skämtsamt om att hennes rumpa har ”försvunnit” medan du skriver att ”hon har väl ALDRIG haft en rumpa”, ”hon FICK BRÖST av amning”, ”nu är hennes kropp SLAPPARE, HÄNGIGARE och TRÖTTARE”. Hon har dessutom aldrig påstått att en åldrande kropp är ful?

     Riktigt trist attityd från dig, du låter som en mobbare.

      👁️👄👁️

      Jo, insta vs verklighet = kolla, jag är inte så perfekt = jag är också ”ful” ibland.
      Och jo, hon har skrivit om sin lilla röv tusen gånger. Igen, varför ska jag inte få upprepa hennes ord?
      Att en röv blir slapp, hängig och platt är väl ingen nyhet? Därför väljer hon att träna.

      Stör mig på er ”som inte ser” något och ”allt är normalt och vackert”. Nej, att vara snygg kräver hårt arbete att underhålla. Detta är Kenza tydlig med, därav träning och ”poser” för att visa upp sin bästa sida.

       *Kenza skriver att hon har en liten röv*

       Du: ”Hon har INGEN RÖV, och den är SLAPP, HÄNGIG och TRÖTT.

       Vadååå jag upprepar bara hennes ord?”

       Sluta med dina dumma bortförklaringar och stå för att du vill trycka ner andra.

        Den ÄR slappare, äldre och hängigare.

         Man pratar inte så om andras kroppar.

         Haha men den ser väl rätt snygg ut? Slapp och hängig vet jag inte, men du kanske har studerat den närmare än jag visserligen.. är svårt att se på just denna bild.

        Gå och träna om det är en sån öm punkt.

         Ska man gå och träna för att man tycker det är fel att prata nedvärderande om andras kroppar?

      Och om detta gör dig gladare:
      Jag är 167 cm, har ett BMI på 27, platt röv, hängpattar, hår överallt, gula tänder osv. Så jag tycker att Kenza har en drömkropp och ja, jag blir provocerad när hon äntligen börjar förstå hur det känns för oss som inte är födda helt perfekta. Sen skiter hon på oss och gör narr av sin fullt fantastiska kropp för att den blivit 3 mm hängiga. Prova bröst ned till naveln. Ja, jag bor i min offerall just nu.

       Och här kom förklaringen till att du tar dig rättigheter att trycka till någon annan för deras kropp. Du är bitter över din egen.

       Du föddes precis lika perfekt som Kenza, du valde bara att låta dina tänder bli gula och skita i vart ditt BMI hamnade på. Äg istället att du ville bli vad du är och att du duger som du är istället för att vara bitter på andra och skriva elaka anonyma kommentarer på en skvallerblogg.

       Och elak därtill. Du låter som ett fynd.

      Men gud vilken tråkig syn du har på kvinnor. Du är ju hemsk som tycker att det är så fult och förfärligt att bli lite äldre och slappare.
      Men blir slappare, hängigare, skrynkligare och ofta lite fetare med åldern. Vad är så hemskt med det och varför är det så hemskt att säga att någon blivit slappare om den blivit det? Människors värde sitter inte i hur vi ser ut.

       Sluta spela dum.

       Nä, det sitter i personligheten och det är den som är din svaghet.

     Plattröv som annan bloggare kallar det – vem bryr sig om andras stjärtar? Känns rätt sjukt.

      Inte många tror jag, men Kenza har bokstavligen tryckt upp sitt arsle i ”ansiktet” på oss idag😅

     Är det någon som inte talar på ett sätt som är ok så är det du. En sak att skoja om sin egen kropp, en annan att prata illa om andra.

    Btw Kenza HAR ju inte haft former tidigare så varför skulle det vara elakt att konstatera? 😅 / inte samma som ts

     Men vad är det för kommentarer? Förstår att du kanske har blivit hjärntvättad av Kim K idealet, men man kan faktiskt ha former utan att se ut som Kim K.

      Swoooosh.

      Trampade jag på en öm tå? Kenza har per definition inte en kurvig kropp med former. Vet inte varför det är så viktigt för dig att säga annat? Är det en dålig sak att inte vara kurvig, tycker du? Verkar ju så. I så fall är du och din hållning problemet. Alla gillar olika 😉

      Ps. Din liknelse är totalt taken out of the blue, vet inte varför du ens ansåg det värt att nämna en kändis från en familj som är kända främst för sina opererade kurvor. Du verkar ha någon mening om folk som ej är kurviga/inte har former, vilket jag lämnar till dig.

       Man sprider skeva kroppsideal när man beskriver någon som Kenza (som ändå har typ C-kupa, markerad midja och ganska formade höfter) för spikrak kropp, inga bröst och noll former.

       Vi behöver inte mer kroppshets och skeva ideal, tänk på det nästa gång du vill kommentera någons kropp 🙏

    Är det inte normalt att åldras?

   Fast en rumpa o ett par bröst har ju de flesta ? Hon kanske inte haft en stor rumpa eller bröst men hon är ju pinnsmal å andra sidan. O vad hon nu syftar på är ju att den liksom är slappare än vad den var innan hennes graviditeter. Otroligt hur du kan hitta så många negativa ord om ett par kroppsdelar – var snäll mot dig istället.

    ”ingen rumpa” inte betyder att hon bara har en platt skinnbit mellan nedre rygg och övre lår utan en mindre rumpa än genomsnittet.
    Hur hittade jag negativa ord? Jag upprepade vad hon sa.

   Nä fyran, har varit skitelak. Läste igenom allt och jag ser hur dåligt det låter. Ber om ursäkt till Kenza. Om det är någon tröst så är jag väldigt svartsjuk på din kropp. Ber också om ursäkt till er alla som läst mina negativa och elaka svar. Kommer inte göra om det, lovar. Tänker inte skylla på något bara min egen svartsjuka.

    Är du ts? Bra sagt i så fall. 👍

    Du menar avundsjuk 🙂 svartsjuk är något annat

   Herregud, på vilket sätt är hennes kropp ”slappare, äldre och tröttare”? Lol

   Det är nog framförallt två graviditeter som har gett död röv, hon är väl 30 liksom? En graviditet är som 20 år för röven typ. Om vi ska vara såna.

    Ja, varför är det egentligen så? Min förändrades totalt? Aldrig fattat varför? Åkt ned två hack och blev helt platt?🤣 Någon som vet varför det sker när man varit gravid? 🤔

     För att balansen och tyngdpunkterna ändras när magen växer så att du inte använder rumpmusklerna som vanligt när du är gravid och efter. Också vanligt att man efter graviditeten överkompenserar svaga magmuskler med att spänna rumpan hela tiden. Vilket faktiskt också gör den svag och därmed mindre.
     Det är en muskel och går att träna tillbaka! Vilket också är bra för att få mindre ont i ryggen osv.

     Därför man naturligt använder de musklerna mindre under graviditeten, plus att man rundar på sig lite. Men kom i håg att rumpan är ett av de områden på kroppen som är lättast att träna upp igen, utan större ansträngning.

      Tack för svar! 🙏🏻 Ah, bloggbevakning- här finns svaren på allt! 😍

  Prinsessan på ärten!

   På stjärten

  Hann någon se bilden kenza la ut som hon pratar om i story? Verkar vara en sån ”insta vs reality” men som inte gick hem tydligen.

   Ja, hann se dem. Det var två bilder på ” posed vs not posed” typ. Man såg knappt nån skillnad.

   Jag tog en printscreen, hon jämför två typ exakt likadan bilder där hon har bikini och skriver ungefär:

   Just a little reminder of what a change of pose and pulling your panties up can do. There’s nothing wrong with wanting to look good on your pictures, I want to look good to (but as you know I also like to show you the real deal sometimes good or bad). So try not to compare yourself with other people you see on Instagram because I can assure you that most of us are choosing the photos and angles that are most flattering.

    På den ”smickrande” bilden står med benen lite isär, men annars var de exakt likadan tycker jag. Hon hade tex dragit upp bikinitrosan på båda bilder, hade platt mage osv. Hon ser säkert ut så, inget ont om det men hon har lagt så himla mycket mer ”posiga” bilder på sin Insta som hon hade kunnat jämföra med.

  Ingen lång utläggning om hur förkastligt Camilla tycker det är att resa?

   Tydlig skillnad på folk och folk i den här bloggen…

   Gäller bara IL, inget heller om Gabjoss som precis varit iväg och snart ska till Finland enligt bloggen.

   Fast Camilla har väl kritiserat Kenzas resor flera gånger, även denna resa. Men blir kanske lite upprepande att ta upp det i varenda inlägg om henne

    Upprepningar är väl vad som driver den här bloggen?

   När C upprepar inlägg får hon skit, när hon inte upprepar inlägg får hon skit. Det säger väl en del om er som hänger här trots att ni bara gnäller?

    Ny lägstanivå för ”får skit”?

  Äntligen ett RÖVinlägg! Som jag har väntat!!!!!!!!!

  Ja eller så kan man ju koncentrera sig på saker som är viktiga och som faktiskt betyder något. Varför vill man visa upp sin röv på Instagram överhuvudtaget?

   👍x 1000 på den.

  Antar att hon försöker vara rolig men just löpning är väl inte så effektiv träning för att bygga rumpa? Då är väl styrketräning mer rimligt. Bara en fundering 🤷🏼‍♀️

   Squats icke att förglömma.🏋‍♀️

   hahah ja löpning ger ju ingen röv direkt…

    Hon springer nog inte i syfte att bygga rumpmuskler dock utan bara som allmän träning 😅

     Ja hon får ju såklart träna hur hon vill, men hon skrev i jakt på min gamla rumpa eller något sånt så antog att det var ”målet” med träningen dvs bygga rumpmuskler

      Hon skrev ”running back to 2018 to get my ass back” så tror bara det var en rolig kommentar som inte ska tolkas bokstavligen…

   Gener framförallt!! De flesta med klotrund stjärt har det tack vare generna, inte för att de tränat 7 dar i veckan på gym med tunga vikter med specifik inriktning på rumpmusklerna.

    Rumpan är kroppens största muskel. Alla kan träna sig till en rund röv.

     Ja, men det ska till VÄLDIGT mycket träning under väldigt lång tid med tunga vikter innan det blir en klotrund stjärt av en platt. De rundstjärtade influencers vi ser vet hur de ska posera OCH har antagligen rätta generna. Få av dem lägger ner så mycket träning som skulle behövas för att få till en bowlingklots-stjärt av en platt.

      Plus bbl och Photoshop/ facetune

     Om man får vara lite ordmärkare så kan man absolut träna sig till en rundare bak än man hade innan, men alla har inte kroppstypen som bygger stora bulkiga muskler. Om man är mer den slanka och seniga typen kommer man aldrig få en klotrumpa.

     Däremot rekommenderar jag styrketräning till alla som har möjlighet 🙂

    Japp! Tror också att det främst beror på gener. Min syster och jag har båda stora, fylliga rumpor, trots att vi i övrigt är smala. Nästan så att det kan se onaturligt ut (min fd bästis trodde mig inte när jag sa att varken jag eller syrran har genomgått operation). Ingen av oss tränar röv specifikt, dvs. På gym är det i stort sett bara konditionsträning. Tror styrketräning kan markera den, men troligtvis inte ändra den så mycket som vissa fitnessinfluencer vill påstå.

    // mvh Gravid för första gången och sörjer redan att min rumpa troligtvis kommer att försvinna (ytlig much, men har verkligen gillat den 🥲). Något jag kan göra för att bevara en rumpa? 😂

     Det är klart man kan bygga upp kroppens största muskel så den blir stor.

     Den kommer bli plattare under graviditeten tyvärr men du kan ju träna upp den sen efteråt om du vill. Har också gillat min runda rumpan men efter två barn rätt tätt är den plattare än innan men det kommer nog bli bättre när jag börjar träna.

      Varför blir den platt? Aldrig fattat när folk säger att deras röv blev så platt efter man fött barn. Magen fattar man ju blir lite hängigare eftersom guden töja ut och så vidare 😅

       Jag tror att det handlar om att tyngdpunkten ändras och bäckenets position skiftar, vilket typ ”inaktiverar” rumpmusklerna.
       Men det är egna spekulationer och jag har inga källor.

       Så som jag fattat det (pratade med en pt för 3 år sen när jag va gravid) så tappar man ”kontakten” med rumpmusklerna när kroppen svankar med en stor mage. Så jag blev tipsad om att aktivt träna rumpan för att inte tappa musklerna i den.

        Tack! Gäller den aktiva träningen av rumpan alltså under graviditet eller efteråt? Dvs med gravidvänliga rumpövningar såklart 😅❤️

     Förstår inte att någon vill ha en ”stor rumpa”.

      Är det inte fint med en naturlig kropp med proportioner?

      Inte jag heller! En liten, fast rumpa gör att man ser slank och smidig ut.

      Så jävla go att sitta på!

      Fattar inte heller det idealet! Tycker det inte alls är fint

    Jag är en av dem som har ”klotrund” rumpa av naturen. Hade komplex när jag var liten över rumpan för då hade kändisar mindre rumpa à la Paris Hilton, men nu är alla Avis istället. Roligt det där. Jag har inte tränat mig till min utan den är bara putig och rund, men blir hårdare om jag tränar ofta.

    Kan inte för mitt liv förstå besattheten bland tjejer att vilja ha rund stor rumpa, jag tycker själv att alla jeans och bikinis osv sitter snyggare på de med plattare rumpa 😂 Kan kanske förstå killars perspektiv men absolut inte varför tjejer är så besatta av det!

    Kolla på alla kvinnor som tävlar i styrkelyft. De tävlar alltså i böj (squats på instagramspråk) men verkligen inte alla har den där runda, putiga rumpan som är inne nu, utan en stark runda som står i relation till låren. De flesta av rövinfluencerna har opererat och låtsas sedan att de är squat queens.

     *stark rumpa

   Löpning är ett av de bästa sätten att få stark rumpa.

   Hon skriver att hon springer tillbaka till 2018 för att hämta sin rumpa. Om det är något som ska ifrågasättas är det väl tidsresor?

  Känns som hon vill förekomma kommentarer om hur hennes kropp förändrats (eller vad den nu har, jag ser typ ingen skillnad).
  Eller så går hon bara med håven.

  Hur gick det med CAIAs lansering i Asien? Ingen uppföljning varken här eller i svensk media.

   Var väl utdömt från början? Man kan inte komma till Asien solbränd och sälja skönhet.

    Haha, hur kan de ha missat det?!? 😅

    Herregud vad komiskt. 😂😂 Lite som Bellsan, kommer till Asien med ojämn spraytan. En kontinent som är fokuserad på jämn blek hy liksom.

   Det tar väl lite tid att lansera i Asien, det var väl bara några månader sedan de pratade om det. Vet vi vilket land de tittar på?

    Nordkorea 😉

  Va det Gabjossposs revisor som vann tävlingen? Vad sa Gabjossposs ens om det? Något inlägg på g eller blir det locket på pga bff?

   Eller om det verkligen var vägglöss? Inte ett ord om det på bloggen..

   Undrar också. Vad hände?

  Vad är det för fel på hennes rumpa?

  Kan Kenza inte bara lägga ner telefonen och njuta av sin semester med familjen? Tycker hon beter sig så märkligt nu för tiden. En begynnande 40-års kris?

   Det är väl en sponsresa, dvs hon måste fota och uppdatera instagram med bilder och kommentarer.

    Är det?

   Försenad 30-årskris, snarare, om man nu vill kasta kriser på folk.

   Det är ju inkomst.

  Oj vad folk verkar ha nåt emot Kenza. Jag å andra sidan tyckte det var skönt att se att även hon som är så snygg och smal, även efter två täta graviditeter, inte är helt perfekt. Så som bilder i flödet kan ge sken av. Tror verkligen inte det var nån mer baktanke med det från Kenzas sida men vad vet jag. Igenkänningsfaktorn var ju rätt hög här då jag också sitter här med två ungar och har insett att jag efter graviditeterna totalt förlorat den lilla röv jag en gång hade 🙃

   Livet är så mkt mer än röven

   ”Inte är helt perfekt” haha driver du? Kenza är otroligt vacker och väldigt väldigt normsnygg. Mindre rumpa eller ej, många av oss skulle ge en arm för att se ut sådär efter att ha fött barn (eller innan vi fött barn).

   För mig är det noll inspirerande att se en supervacker tjej visa pyttesmå, inbillade skavanker.

    Men vad ska hon göra för att behaga dig då? För mig som är genomsnittligt snygg och smal är det skönt med snygga och smala människor som inte är perfekta

    Ja jag håller ju verkligen med om att hon är otroligt snygg och jag skulle lätt byta för att se ut som henne heller än att släpa på mina 15 kg övervikt men det var väl lite otydligt formulerat av mig.
    Det är klart det är små skavanker egentligen men, skavanker ändå, och något som bryter från vanliga tillrättalagda bilder och poses…

   Ursäkta ev dum fråga, men varför försvinner röven efter graviditet? Något hormonellt?

    Den muskelgruppen används minimalt under graviditeten och blir sålunda underutvecklad.

    I och med att man tippar bäckenet och svankar mer när magen växer så aktiveras inte rumpan längre i vardagen.

  Om man läser inlägget och blir sugen på att träna sin rumpa*, men inte vill/kan gå till gymmet och inte har några redskap, rekommenderar jag den här rumpbrännarvideon på 10 minuter. (obs, inte min video, försöker inte göra reklam för mig själv eller nåt)

  https://youtu.be/8npo1pp8xw0

  *rumpmusklerna är viktiga för hållning, höfter, rygg etc, inte bara för att få följare på Instagram.

  Glhf!

   Tack för tips, hon verkar grym, kunnig! Räcker det med träning utan vikter för att bygga sig en go rumpa?

    Det kan jag inte svara på, eftersom jag inte är utbildad inom området. Men det beror på dina förutsättningar och vilka övningar, tänker jag mig. Calisthenics-typerna använder sällan utrustning men kan ju vara grymt vältränade.

    Så jag vet faktiskt inte. Men det skadar ju inte att försöka, all träning är ju bra 🙂

    Vi kan fråga My. Hon har Q & A på story nu. Hon har säkert många rumptips för mammastjärtar.

     För Strong mama’s

  Tycker hon är ganska rolig, visar sig mänsklig. Även jag och mina tjejkompisar kan hålla på sådär, skoja om vårt utseende och bli ”bättre”. D O C K lite annorlunda för Kenza i detta fall… hon är en stor influenser med stor räckvidd. Även om hon tyyyp skämtar så bidrar hon till kropps(rump?)hets. Det gillar jag inte. Ser inget som helst fel på hennes rumpa, och när hon postar en bild på den och kallar den indirekt ful eller fel… hur får det då andra tjejer, speciellt unga, att må?

   Hon är ju på riktig så tråkig så klockorna stannar. Och alla meningslösa uppdateringar om hennes barn???? Bryr sig följarna om det? Är det vad dom vill se, att hon lyckats lägga sitt barn i en vagn? Jesus asså

    Någon som tvingar dig att titta?

  Då underbart med olika rumpor! Hennes passar henne så bra! ☺️

  Hon ser helt normal ut. Stora rumpor har ofta (men inte alltid) mycket fett. Alltså inte snyggt. Förstår inte vad som är fel med en liten rumpa. Så mycket märkliga trender nuförtiden när det kommer till vad som anses ’snyggt’ hos kvinnor…. o.O

   Äh små rumpor kommer aldrig bli ute. The sheep follow but the wolves know.

  Det kan jag inte svara på, eftersom jag inte är utbildad inom området. Men det beror på dina förutsättningar och vilka övningar, tänker jag mig. Calisthenics-typerna använder sällan utrustning men kan ju vara grymt vältränade.

  Så jag vet faktiskt inte. Men det skadar ju inte att försöka, all träning är ju bra 🙂

   Vilken tur att det här hamnade helt rätt och inte alls tokigt 👍👍

  Haha vilka kommentarer! Jag tyckte att det var humor på hög nivå och skrattade högt. Gissar att det är förbjudet att skämta, folk blir så enormt kränkta. Men gällande humor så antar jag att smaken är som baken…

  Tycker nog att det som skaver är att hon tydligt menar väl men ändå kallar det ”dead ass”? Så en fylligare rumpa är mer levande? Även om det är en utopisk önskan att varken det ena eller det andra vore positivt eller negativt rent normmässigt, men det känns ju ändå som att det är det hon är ute efter att bidra till. Men det lyckas inte riktigt.

   Det är inte hon som hittat på uttrycket. Det är en känd term, googla dead butt syndrome.

  Men herregud, folk måste tagga ner lite! Varenda liten kommentar nagelfars och det hittas alltid något där som kan tolkas som väldigt kränkande. Jag tyckte att Kenzas inlägg var skitkul, skrivet med humor. Hon driver ju alltid om sig själv, bjuder på själv. Vi får se henne i alla möjliga situationer som heller inte är perfekta. Även henne utseende, inte alltid perfekt fixad utan mer som oss dödliga. Då kanske det finns 1000-tals influencers därute som enligt detta ska ta bort en jäkla massa inlägg. Vi ska komma ihåg att alla utgår från sin egen kropp och vad man vill ha för kropp. Det är helt olika för alla, jag förstår helt vad Kenza menar. Jag tror inte att hon går runt och är deprimerad för sitt ”dead ass”, tror hon är rätt nöjd med sig själv och sitt liv. Men man vill alltid ha sin ”perfekta” kropp enligt sina egna mått och ingen annan ska väl bry sig. Och eftersom hon är verkar ha en sund mathållning i övrigt så finns det väl inget att klaga på. Så tagga ner a notch!

  Jag tycker att det är konstigt när hon alla dagar i veckan poserar för att se ”perfekt” ut en dag säger ”tänk på att jag och fler inte ser ut sådär egentligen” och samtidigt fortsätter att posera varje dag för att se ”perfekt” ut igen. Det är ju tack vare att hon och typ alla influencers poserar världsfrånvänt som man behöver förklara att de världsfrånvända bilderna inte är verkliga..

  Till Camilla:
  När du lägger upp ett sånt här inlägg på din blogg (även fast Kenza själv har lagt upp), vad tror du att du kommer skapa för kommentarsfält då?
  Varför (VARFÖR) lägga upp ett sånt här inlägg på en plattform som redan har problem med negativitet och till viss del mobbing av folks utseenden? Det är som att du vill att folk ska skriva negativa kommentarer om Kenzas kropp, nåt annat kan man ju inte förvänta sig av ett sånt här inlägg. Det är så sjukt tråkigt att du lägger upp sånt här för det verifierar verkligen bilden av den här bloggen och platsen som ett ställe för mobbing, även om den är underhållande och relevant också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *