Anitha Clemence om olika kändisar

Anitha Clemence ber följarna att skicka in olika kändisar som hon sedan ska uttala sig ärligt om på Instastory.
Jag har inte tagit med alla, utan valt ut ett par stycken, som bland annat inkluderar Kungen, Prinsessan Sofia, Lady Dahmer och Bianca Ingrosso.

Paul Sundvik: Undrar vilken svensk matiné som inspirerar honom mest? @isabellalowengrip // Är Ann Söderlund så härlig som hon verkar? Hon är precis lika härlig som jobbig. Dvs jätte i båda kategorierna. Men jag älskar'na mer än livet självt.

Bianca Ingrosso: Borde bry sig mer mosig själv än om sina fans upplevelse av henne. Men det är klart att det är svårt när man bygger ihop ett varumärke med sig själv. // Kungen: Verkar vara rätt jobbigt att vara kung under tre epoker. Innan/under/efter Metoo. Är Carolina en diva eller bara god? Eller både och? : Självklart, men det förtjänar hon väl? // Prinsessan Sofia, har hon brains eller inte?: Jepp, det har hon.

Om någon förstår vilken fråga Anitha svarar på vad gäller Carola så kan ni väl skriva det här nedan.

Edwin Törnblom: Kommer nog vara sidekick Mellon 2023. Minns var ni läste det först. // Anna Anka: Har varit på Kolmården en gång med henne och Gynning. Mycket bräckligare än var man får intryck av. Blyg rent av. Men har valt en helt annan approach i media. Märkligt.

Lady Dahmer: De gånger jag träffat henne har hon varit supertrevlig. Har verkligen en SoMo och privat persona. // Katrin Zytomierska: Lite som Bathina. Älskar sig själv lika mycket som sina vänner. Så gullig mot dem hon gillar. Men är helt oberörd på riktigt ifall folk inte gillar henne. Är skräckblandat imponerad av det. Men jag gillar henne.
Bildkälla: Anitha Clemence Instastory 

Lite roligt att hon i skrivande stund inte svarat på en fråga om Isabella Löwegrip, men väl om hennes pojkvän. 
🙂

Tycker ni sådant här kul att 1. göra och 2. för mig att skriva om?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ang carola så svarar hon väl på frågan om carola är en diva. Kan hålla med henne om svaret, om nån i Sverige förtjänat sin rätt vara diva är det väl carola. När slog hon igenom, 1982 typ?

   4 år kvar till diva-status för Anna Book då, eftersom hon slog igenom 1986 ?

    AB har dock inte vunnit vare sig Mello eller ESC så lite skillnad. 1983 slog Carola igenom på stort med Främling.

     Det var ett skämt ?

      Det förstod jag Tina.

       Varför svarar du så stelt och allvarligt på ett skämt omg

     Hon har dock en tung titel som Biggest Loser vinnare;)

   Hänger absolut inte med 🙂

   Är du full?

   Det som gör ont i ögonen är väl just att Carola tror att hon är en diva. Och man blir så klart inte diva för att man slog igenom 1982. En diva är något helt annat.

  Ingen bryr sig

  Jättekul inlägg! Gillar anitha hon är skarp. Kul content av henne också, genuina svar.

   Skarp, since when?

    Ny lägstanivå för skarp

    Ja och exakt vad är hon känd för engentligen, jag menar vad har hon åstadkommit mer än figurerat tillsammans med andra mer kända personer?

  Känns rätt så ointressant vad Katrin tycker om olika personer.

   ?

    Förlåt. Menade anitha så klart.

  Anitha? Vem bryr sig hennes åsikter.

   Hon nämnde ju Pauls S och då kommer det in på Isabella L så därför var det väl intressant att göra ett inlägg av.

    Är det?

  1. Ja
  2. Ja

  Precis intrycket jag fått av LD, att hon har starka åsikter när hon sitter bakom en skärm men stryker medhårs privat.

   Det skriver hon ju dock inte?

    Det är mitt intryck av LD och så tolkar jag Anithas ord att LD är supertrevlig privat och har en SoMe-persona som är helt annorlunda.

     Att vara supertrevlig och att stryka medhårs är ju dock inte samma sak. Att stryka medhårs betyder att man fjäskar och är inställsam och det skriver hon inte att hon tycker.

   Det går alldeles utmärkt att ha starka åsikter och vara jättetrevlig samtidigt.

    Ja, det leder ju ofta till att man inte säger saker privat till folk, men skriver åsikterna på SoMe istället. Jag känner bara en enda influencer privat och hon är nästan tvärtom. Står för sina åsikter och är inte rädd att ses som hård privat, är jättetydlig, inte rädd att ta diskussion med vem som helst och håller ändå en bra nivå, medan på SoMe för hon fram samma åsikter men mer diplomatisk och svarar aldrig stöddigt typ ”har du bott under en sten” .

   Ja, 100% Och det beror enbart på att hon kan inte stå ut med att folk inte dyrkar henne. Hon håller sig ofta från sanningen för att inte riskera att bli hatad. Fjäskar och slickar räv för vissa personer. Bara att hon nailaďe 2 obetydliga kommentarer i senaste posten för att de var från Zara Larsson och Katarina Wennstam. När så många hade lagt ner tid på att skriva långa analyser. ?

    ??

    Förmodligen nålade hon deras kommentarer för att ge mer tyngd till sin text. Många gör så. Ungefär som när författare låter kända personers recensioner stå på framsidan av ens bok.

    Har aldrig märkt att LD skulle vara rädd för att skaffa sig ovänner.

  Det är ju för att Katrin har någon känslomässig störning

  Varför skulle hon svara på vad hon tycker om Isabella Löwengrip, hon har väl inte fått den frågan kanske eller vet du att hon fått den? Anitha verkar inte ogilla Isabella. Märkligt att någon frågar om Paul Sundvik och hennes svar förstår jag inte, driver hon med att han är gammal eller?

  Blir förvånad över att My anser att hon isolerat sig ett par månader. Bodde i eget hus. Där hon hade andra boende. Gick på restaurang. Spelade bowling. Var på Ikea. Träffat diverse hantverkare. Hon skulle behöva en reality check hur vi andra anser att isolering är.

   Verkligen! Att ha vänner som är ”ägare” till höger och vänster verkar hon tycka är skydd nog mot covid tydligen.

    Hon tror ju helt och fullt på att bara de man inte känner smittar. Kin är som min syster och Anna är en nära vän osv. Att alla som hon pratat med minst två gånger och är vän med träffar andra fattar hon inte.

    Och väninnan i Åre har hon inte träffat många gånger. De gör ju samarbeten ihop. Går ju inte så bra när ingen vill följa med ens för halva priset. Ut och vandra med My? Då vill JAG ha en skälig lön ?

   Har hon skrivit det igen? 🙂
   My verkar ha ett eget sätt att räkna tid på. Och hennes coronafrisyrer och liknande. Hon (och fler mindre smarta) fattar inte att det är när håret vuxit för man inte vågat gått till frisören. Som äldre ombads att inte göra i början.
   My har ju levt på som vanligt så hon har inte haft nån Coronafrisyr. Att inte orkat gå till frissan är inte samma sak.

   Något mellan information och reflektion går om intet hos My. Tolkningarna verkar ofta komma från fel sammanhang.

  Jag är mer nyfiken på vad hon tycker om gangsterrap.

   ???

  Jag blir lite smått provocerad av de som får direkta frågor men väljer att svara på de frågor som uppenbarligen bara finns i deras huvud. Här är det extra tydligt när hon bett om frågor också.

  Det här var väl inget. Hon berättar ju inte vad hon gillar eller ogillar egentligen. Det hade varit mer spännande om något ”juicy” kom fram.
  Jag säger blahablaha…?‍♀️

  En obehaglig människa den dära.

  Nej det där var inte speciell kul. Av den enkla anledningen att man vet redan innan att varenda svar kommer vara genomtänkt, korrekt och därmed totalt ointressant. Aldrig att hon skulle säga vad hon egentligen tycker/ vet/ känner etc. Antar att det var därför det också var så få frågor.

  Är det bara jag som inte förstår svaret på frågan om Paul? Eller vill någon förklara?

  Fast Ann Söderlund är verkligen ingen trevlig person. Jobbade tillsammans med henne för ett gäng år sedan. Hon var rakt igenom hemsk och hade som mål att få iaf en i produktionen att gråta varje dag. Hon fick folk att säga upp sig på rad. Såg Ann något år senare på Burger King, utskällningen hon gav den stackars tjejen i kassan var inte nådig. Herregud. Men ”härlig och skön” på tv kan man ju alltid låtsas vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *