OS på Instagram

Snart är det dags för OS, vilket kan betyda i princip vad som helst vad gäller de officiella kläder som de aktiva kommer bära.
Det är som vilken röd matta som helst, förutom att alla kändisar klär sig likadant.
Ibland blir det en fullträff, och ibland… not so much. ?

Återigen är det företaget Uniqlo som fått fortsatt förtroende, de neongröna fotbollströjorna från OS i Tokyo till trots.
De verkar ha satsat på olika blå nyanser den här gången, något som framstår som en strålande idé, särskilt efter att William Poromaa postat den här bilden på sig själv, där han bär delar av OS-kollektionen.
Riktigt snyggt!

Tror ni vi kommer få se några sprättben i den nya OS-kollektionen?

Ps. Jag kommer försöka hålla de sociala media-relaterande uppdateringarna från OS på en rimlig nivå. Kanske här, kanske på Instagram Story. ?
Jag älskar att så många atleter använder sig av sociala medier. Man får en riktigt intressant ”behind the scenes”-insyn, lite som SVTs dokumentär om det svenska längdlandslaget ”Bäst när det gäller”.
Kul att se någonting annat än traditionella flunsor i flödet. ?

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blondinbella och Anna book är tråkiga. Graaf är tråkig. Vem följer ens dem.

   Anna Book tråkig???? Nä nu ?

    Ja precis. Nu jäklar. Anna är underhållning. Jag funderar på att anmäla henne på grund av att jag känner mig kränkt som blev blockad.

    Fatta vad jag missar ?

   Priset tar väl ändå Kenza och IL? ?????????????????

    Svintråkiga allihopa. Egentligen vet jag inte varför jag läser här inne för jag följer ingen av de som bevakas, vet ju vilka Anna book, blondinbella, kissie, kenza, graaf, bianca är men jag följer dem inte, ointressanta personer imo. Men är så sjukt sjukt många jag inte ens vet vilka de är.
    Och blondinbella och kissie heter väl inte ens så längre, är kvar i 2009 typ?

    Följer Linn Ahlborg, Sanna Jörnvik, Johanna Johnson och Vendela Nilsson på Youtube, det är så långt min influencerkunskap sträcker sig??

     Jag följer literally ingen förutom det jag ser här. Tycker detta är mer än nog för att hålla sig uppdaterad om influencers och deras fantasivärldar ?

   Anna Book är den enda jag följer som det skrivs om här inne.

  ”Tror ni vi kommer några sprättben i den nya OS-kollektionen?”
  Fortfarande inte börjat korrekturläsa? Otroligt slarvigt med någon som har sitt språk som yrke.
  Eller skiter du i det helt enkelt?

  Sprättben var inte kul för 10 år sedan och är det inte nu heller. ?

   Hej Annika! Vet du, jag tycker din ton är extremt tråkig och verkligen ingenting jag vill mötas av på morgonen. Ett tips: använder du den surtonen rätt i ansiktet på människor i verkliga livet så blir du ensam. Om du inte redan är det. Men är du gladare eller låter bli att reta dig i skrift likväl som i tal – då får du fler bekanta, fler som gillar din uppsyn. Ibland kan du också bara hålla inne med dina åsikter om de skadar andra. De två sista meningarna här=mänskligt beteende som vinner i längden.

    Ett tips till dig, du kan ju sluta läsa här direkt på morgonen om du vet med dig att du tar åt dig av saker som inte ens är riktade till dig. Det vinner i längden.

     Kan garantera att ”Annika” visste vad Camilla menade och att det bara var ett försök till besserwisser kommentar.

      Men håller faktiskt med. Är det INGEN som korrläser och ser till att C gör skäl för sin lön?
      Och ja, jag hade kunnat ifrågasätta det till en människas face, jag är inte mer ensam än någon annan, däremot umgås jag gärna med folk som skärper till sig efter kritik

       En vanlig bloggare tjänar också pengar på sin blogg, klagar ni när de gör stavfel också?

  Har ju varit skidor typ varje dag på tv? Men OS har inte börjat än? Fattar nada ?

   Jag började fundera på vilket OS C menade….? Vinter eller sommar…?
   Ja jag vet det är verkligen att ha väldigt dålig koll.

    Årstiden kan kanske ge en ledtråd?

     Tror du det är samma årstid på jorden överallt? I Australien är det sommar nu.

      Jaha. Är det juni eller juli där nu?

       Det är januari även i Australien….

        Är det nu man får säga swoosh? ?

       Ja alltså deras sommar är december-februari typ.

       Tror ni decemer = vinter överallt? ?

    Och var det inte OS alldeles nyss?

     Jo. Det som skulle ha varit 2020 gick 2021 i stället.

   Haha de skidor/skidskytte som är regelbundet under vintrarna är (oftast) från världscupen. Dvs typ skidåkningens motsvarighet till seriespel i typ fotboll. OS är i februari!

    Aaah! ???

   Världscupen typ varje helg.
   Vinter-OS 4-20 februari.

   Ha,ha, men skidor är typ alltid ”varje dag” på vintern. Det är touren och världscupen mm, mm. Älskar skiten (på helger då) och att ha på tv:n och kolla med ett öga. För mig är det ett steg mot våren och ljusare tider, plus att man får se lite snö och inte bara regn & blask som det oftast är på den breddgrad jag bor. Skiter dock fullständigt i resultaten, vem som vinner etc?

  ?

  Neej, inte på Story

  Borde ställts in.

   Håller med! Alla andra (ej idrottare) uppmanas att anpassa deras liv till att minimera smittspridningen. Samtidigt skickar hela världen massor med idrottare till en och samma plats där de ska svettas och spotta tillsammans och sprida lite mer smitta ? är sporten så viktig? Jag gillar sport men jag gillar ett liv utan pandemi mer ?

    Sporten är faktiskt så viktig. Jag fattar absolut att vi vill bli av med pandemin, men sport är otroligt viktigt för så många människor.

     Men gud, så kan man säga om många saker.

     Dummaste jag läst idag. det är otroligt korkat att låta folk flyga kors och tvärs för att visa hur bra de kan sporta när vi inte ens kan få ner smittan i respektive land. Hello prioritering?
     Och vem är sport viktig för? Arne med ölmage och en väntande förtida sjukpensionering då han inte gör ett skit för sin egen hälsa utan sitter hemma och sportar sig framför tvn?

      Jag har inte sagt något om prioriteringar. Det enda jag sa är att sporten är viktig för otroligt många. Ingenstans har jag sagt vad jag tycker om att OS blir av. Jag har förståelse för sporten, har förståelse för att försöka stoppa pandemin också.

     Det är väldigt viktigt för mig att gå till kontoret och jobba också så jag håller min mentala hälsa under kontroll men nu är det som det är.

      Ja, och? Jag har fortfarande inte uttryckt några åsikter. Att ha åsikter och att ha förståelse för något är inte samma sak.

       Att ens påstå att sport är viktigt för många människor är det dummaste jag har hört. Sedan är det dessutom i Kina vilket per automatik borde bojkottas. Deras fel att vi är i den här situationen från början.

        Då kan du inte ha hört mycket.

        Vet du t.ex vad fotboll betyder för en väldigt stor del av befolkningen? Vet du vad musik betyder för en väldigt stor del av befolkningen? Du kan applicera vad som helst på det där, saker som får folk att må bra.
        Det spelar ingen roll att det är pandemi, det slutar inte vara viktigt för folk.

        Tycka vad man vill om att det är OS under en pandemi, men det är så det är.

        Då kan du inte ha hört mycket.

        Vet du t.ex vad fotboll betyder för en väldigt stor del av befolkningen? Vet du vad musik betyder för en väldigt stor del av befolkningen? Du kan applicera vad som helst på det där, saker som får folk att må bra.
        Det spelar ingen roll att det är pandemi, det slutar inte vara viktigt för folk.

        Tycka vad man vill om att det är OS under en pandemi, men det är så det är.

    Det är otroligt viktigt för både den fysiska och mentala hälsan att människor får fortsätta utöva sport och träning. Stora evenemang som OS, fotbolls-VM, simnings-VM etc inspirerar barn och unga att prova, kämpa och älska sport och motion. Inte bara här i Sverige utan över hela världen.

    Med sport får barn och ungdomar ett sammanhang. Inte bara själva motionen utan vänner och håller sig utanför andra sammanhang som alkohol, dr..er, etc.

     Det var många myter på en gång, det där. 🙂
     Det är inga sammanhang som har fostrat så många alkoholister som idrottslag.

   Tycker det är otroligt att OS hålls i odemokratiska länder. De 3 största sponsorerna verkar vara toyota, samsung och intel.

  Men gud, så kan man säga om många saker.

  Helt OT men vem är Hannah Graaf med i New York? En man är det och jag är såå nyfiken.

   Hennes ex-man Peter.

    Åh sjutton, hur vet du det? är de tillsammans igen?

     Det tisslas och tasslas om det, har hört det länge. Undrar om det är sant.

  Som sportnörd tycker jag inte du ska hålla igen 🙂 Särskilt intressant med sociala medier eftersom Kina är Kina. Ska bli spännande att se hur utövarna hanterar det. Själv hoppas jag såklart på manifestationer för mänskliga rättigheter, nästan lika mycket som jag hoppas på svenska framgångar. Följer en del norska atleter av den anledningen också. Kan Kläbo göra något starkt ställningstagande? Han har ju tydligt visat att han har åsikter. Men vågar de?

  Snälla, säg idrottare, inte det otroligt töntiga atleter!

  Undrar varför det är så hemligt vart Amir arbetar som frisör? Man får endast adress vid bokning och nu delar han bara gatan med överstruken siffra i stories. Fattar om han inte vill ha besök av massa personer i tid och otid men jag hade tex inte velat boka frisör utan att veta exakt adress. Mvh kontrollbehov

   Men du vet att adressen är birgerjarlsgatan? Du får numret när du bokat?
   Vad är problemet????

   Är ena sidan av gatan en no go zon eller?

    Oj, vaknat på fel sida? Jag skrev ju precis att jag personligen har kontrollbehov och jag kanske vill veta alla detaljer. Jag är inte rädd för olika områden eller gator, nej. Jag undrar varför just siffran inte avslöjas på en gång – bokar du på en salong (tex via hemsida) så står det ju vart den ligger.

     Men boka hos någon av dom frisörerna då?

   Han försöker bara öka intresset runt sin verksamhet.

  Vinter-OS kommer att bli ett kaotiskt superspridarevent utan like. De klarade inte ens av att genomföra junior-VM i ishockey, hur i herrans namn tror de att de ska kunna genomföra ett OS?

  Är ganska intresserad av sport när det kommer till stora evenemang som exempelvis OS.

  Men nått som jag är totalt ointresserad av är hur deras kläder ser ut, fattar inte grejen.

  Samma fenomen med Oscarsgalan, det som det skrivs mest om är hur skådespelarna var klädda och väldig lite om själva priserna

  Det här inlägget hade ju varit lite bättre om du presenterat mer av årets OS-kläder, du hade lätt kunnat hänvisat till SOK hemsida tillexempel.

   Absolut, men hur många kommenterar tror du hade handlat om att det här faktiskt är en blogg om sociala medier och inte en modeblogg? ???

    Intressant att ingen kommenterar att det inte är en modeblogg när klänningar från olika galor visas upp?

     Kanske gillar mina läsare fina klänningar mer än sportkläder? ?

      Lägg upp lite bilder på strongers tights och padelklänningar – sportkläder, klänningar och influencers i ett??

       Ska jag gömma en adlink eller två bland alla blålänkar också? Det gör jag så gärna för er. ?

      Varför skriver du då ett inlägg som handlar om OS-kläderna?!

       För att det har en sociala medierkoppling… ?

  För min del kan du få skriva om OS på heltid under perioden spelen pågår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *