Man ska vara sitt eget och mattes största fan!

 

Skönt att se att My Martens hund, Bostonterriern Svea, stöttar sin matte i vått och torrt genom att gå in och ”like:a” alla inlägg för hennes nya företag, ja, tillsammans med sin husse och mattes alla andra Instagramkonton.
Tänk om hon bara hade haft en fungerande tumme, förstår ni hur många peppiga kommentarer hon hade kunnat skriva då?
My ska nog vara tacksam att Svea ändå lyckats trycka en tumme upp, trots sin avsaknad av just detta – en fungerande tumme.

Bra jobbat, voffan!

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det enda som saknas nu är betalande kunder.

   Och rätt kunskaper och vara sann och ärlig 😉

   Det var det jag tänkte. Följer inte henne men det enda jag hör är att hon flyttar, renoverar nya studios, tar hand om sig själv, byter företagsnamn osv..

  Oroande att hon har djur.

   Varför? ?

    Hennes liv med allt vad det innebär med kaos och flytt och resor, de stackars katterna som hon inte längre har.

     Men eh. Hunden är nöjd så länge den får följa med sin flock.

     Så lustigt hur en del definierar ”kaos”, flytt och resor är ju vad många upplever är ”normalt” eller tom ”väldigt roligt.” Kaos är något helt annat i min värld.

     Nu applicerar du dina egna känslor på ett par djur. Uppfattar djur en flytt så som du gör det?

  Hoppas det kommer att gå bra för henne.

  Fast tycker det är ganska vanligt på instagram, att man ”gillar” sina post med alla konton man har samt ”gillar” sin egna bild. Det är många influensers och många vanliga personer som gör det. Tror bara inte många går inte och tittar på vanliga personer

   Har aldrig sett någon annan än My som gör det. My inte bara gillar sina egna bilder från sina många konton utan hon skriver ju även kommentarer till sig själv från sina andra konton haha. Och så brukar hon göra en kommentar under de flesta av sina bilder med en massa hashtags ?

    Fast det är ganska vanligt om du börjar tittar runt. Kanske inte kommentarer men absolut ”gilla”

     Har tittat runt mycket och aldrig sett andra gilla sina egna bilder men det förekommer säkert, dock så är det nog ganska ovanligt att ha så många olika konton så som My har 😉

      Kan lova dig att influencers gör så. Är själv en (så borde ändå ha tolkningsföreträde) och har 4 konton som jag roterar emellan.

    Då tror jag inte du följer några djurkonton. Hemlis: det är aldrig hundarna, kameleonterna eller kaninerna som lajkar själva.

    Men alltså, stronger mamas har TRE olika konton och utöver det har my gillat inlägget från två andra konton (mymartens och fitbymymartens) och sedan har Jonas och Svea likeat. Så hälften av like:sen är från mys egna konton ?

     Det är nog ett konto för varje stört personlighetsdrag.

    Måste vara jobbigt att administrera alla konton och hålla reda på vad hon skriver. Med utmattningdepression och någon till diagnos som bla lett till att hon jobbar deltid.

     Hur hinner hon med att coacha ”alla onlineklienter” med individuella scheman och bygga pt-studio samtidigt på deltid, plus skriva blogg och samarbetsinlägg. Märkligt… fast det finns ju alltid några platser lediga 😉

      Hon jobbar deltid/halvtid dessutom ?. Och går milen, fikar, lunchar, middagar, lunchlådetillverkning, shoppar samt har teledejter hitochdit. Snart kommer nya bilen?. Som vi har väntat. Hoppas hon stripar den med lite gymdekaler och nån bild på Svea.

      Ja det är märkligt. Nu raggar hon mellanmålstips som hon sen kan tipsa sina eventuella klienter om, och så får hon upp antalet kommentarer genom att ställa frågor också – två flugor i en smäll. Hennes vänner har ställt upp med kommentarer. Hon är desperat efter likes nu och skriver därför kommentarer med en massa hashtaggar under sina bilder. Alltså ?
      Har nog aldrig sett någon annan som likear sina egna poster, inga andra som har så många instakonton heller.

    Inte bara hon!hela släkter gillar och kommenterar

   Precis, samma här – man gillar sin egen kommentar ? Inget konstigt tycker jag. Kan ju synas för fler om man vill nå ut till folk.

    Hon är snygg ju hatar magra otränade ben mysiga My

  synd för dig. kram

  Har ett eget företag med instagram konto. Jag följer det och gillar alla bilder, min pojkvän följer det och gillar alla bilder. Hade jag haft katt konto hade jag gjort samma sak.

  Är väl inget konstigt

   Jo de är konstigt

    Håller med. Det ÄR konstigt att gilla ( eller kommentera) sina egna inlägg.
    Samt bli arg om nån undrar varför

     Jag vill ju ha interaktion och mycket aktivitet.

     OBS vi kommenterar aldrig, eller är med i tävlingar eller liknande.

  Det är mycket som inte stämmer däruppe!! Hissen går inte upp nej den har stannat?

   Den startade aldrig.

  Äsch hon försöker bygga sin verksamhet och det är ju en liten insats för algoritmernas skull. Inget att skämmas över.

  Så pinsamt haha. My är ju så fejk, låtsas och lajvar. Smygreklam i mängder, överdriver och fiskar sympatier och hyllningar.

  Ralph-Millas hund brukar också gilla Mys inlägg ????. Kanske Mollgan/Ilona också har en hund? Finns Ilona på riktigt? Varför är kontakten med Ilona via sms? Så många frågor.
  My är verkligen påhittig när hon kör copy paste på alla olika konton samt ytterligare en gång på bloggen. Å jippi en bild på ägg och grön dricka från tiden i Steninge SLOTTSBY med frågan ”vill ni ha tips på mellanmål”? Nej tack. Vi kan redan ”daddelbollar”, ägg, acaibowl, smoothie & kaffe med mandelmjölk i sol efter milen. Nya bilder tack, man kan i denna branschen inte leva på gamla bilder.

   Hennes nya bilder avslöjar tyvärr att hon gått upp rejält i vikt. Det syns både på hennes fingrar och benen i de ständiga tightsen samt hur rund hon är i ansiktet jämfört med tidigare. Hon har ju skrivit tidigare om att hon vägde 100 kg och hon börjar nog närma sig den vikten igen med tanke på dubbelhakan på senaste bilden.
   Ja, jag vet att man inte ska kommentera andras kroppar men jag bryr mig inte. Hon säljer sin egen expertis som hälsocoach för mycket pengar men kan uppenbarligen inte ens leva hälsosamt själv.

    Jag undrar mer över hennes ork. Hur klarar hon av att komma till sin studio i tid varje dag och träna sina kunder flera timmar om dagen, om vi nu antar att studion skulle bli populär?

    Kanske hon kan få liknande kunder som inte vill gå till värsta fitnesstjejen med tvättbräda.

    Mammor som vill gå ner några kilon och kanske är nybörjare på träning.

    Då kan det kanske vara skönt att starta god My.

     Jag går på en sådan studio i min hemstad, hos en PT som är specialiserade på träning för mammor. Hon är vältränad, inte fitnessbrud med med sexpack, men en tjej som man ser att hon lever som hon lär. Hon ser stark och muskulös ut med synliga muskler när hon har linne på sig, spänstig hållning och kraft att genomföra alla övningar hon ger oss. Hon ser ut så som jag skulle vilja se ut och jobbat mot, stark och stabil kropp som orkar mycket. My ser ut som hennes totala motsats.

    Är inget fan av My men man kan väl vara överviktig men ändå kunnig inom träning och kost? Säg att man har pluggat massa om hälsa men har en ätstörning som är mer psykologiskt. Visst det ser inte superbra ut att vara tjock PT men man kan fortfarande vara kunnig.

     Jag tycker man bör reda ut sina egna problem innan man börjar ge råd till andra. Det är en del av utbildningen för både socionomer och psykologer, det borde vara en del även av kostrådgivningen.

  Hur kom Anna Book och My att träffas? Var det när Anna Book behövde en personlig tränare?

   Nej, de har Kin som gemensam kompis.

  ?

  Jag älskar verkligen hundar (& ofta hundägare). Men det finns en viss typ av hundägare (tror inte My hör dit) som är hemska- de påminner närmast om baaaarnmaffian på bloggbevakning. Men den typ av människa som roar sig med att döma andra mammor eller hundägare på instagram ? Undrar hur de har tid uppfostra barnen eller hundarna när de är så busy ge pekpinnar ?

   Haha, vi tycker delvis lika men jag skulle säga att hundar är högst pålitliga och rationella, man får bara vara medveten om de har hundlogik 🙂 men skitiga, jovars…

   Opålitliga? Smutsiga? Pratar du om dig själv nu?

   Att behandla sin hund som en hund och inte en människa betyder ju inte att man inte älskar den. Tror inte att hundar mår bra av hur vissa (inte alla) hundägare behandlar den som ett människobarn.

  Hoppades att det skulle stå ”tack för tips” längst ner i inlägget men du har alltså gått in och kollat själv för att leta efter konstigheter. Glad att du fann vad du sökte. Som att du fick en stor present. Du om någon sympatiserar väl och har förståelse med att man ger djuren mänskliga egenskaper så några gilla är väl inget att hetsa om.

   Det har diskuterats i kommentarsfältet ett tag, så det var antingen – tack för tips ALLA, eller ingen alls.
   Det borde ha varit ALLA, jag inser det nu. 🙂

   Både min hund och mina katter har egna Instagramkonton btw.

  Men va!?? Vad är det för fel med det här? Så hade garanterat min hunds konto också gjort, kom igen surisar?

   Ingenting, hon får ju till och med en snurrad hundtumme upp! 🙂

  var är mys kompisar? Bobby, Jimmy.. och var är fröken Inreda som var hennes bästa vän, hon är också försvunnen. Maggan är borta det vet vi, men var är de andra och varför är de borta?

   Men hur ska ni ha det? Om hon (eller någon annan influencer) träffar folk är det fel pga corona. Om de inte träffar någon är det fel.

    Fast det har inte med corona att göra. Det är fler som är borta tex Åza, Sabina, Malin m.fl m.fl.

    Hon träffar ju massor av folk men inte de som varit hennes BFF tidigare.

     Men då är det väl som det är med Booken, hon är bästa kompis med ditten o datten sen plötsligt är alla borta?

   Frisören Tilda verkar också ha tröttnat på MYtomanen. Enligt My tidigare sååå nära vänner.

  Förresten. Lottade hon inte ut 3 platser till hennes online coachning? Har bara sett en vinnare. Kanske jag vinner ???????.

   Tänkte på samma sak, måste kolla på inlägget om tävlingen.

   Jo, det står tre vinnare i inlägget. ?

    Mycket märkligt att hon ännu inte redovisat de tre vinnarna…trovärdigheten blir inte större direkt när man inte gör som man har skrivit i sitt inlägg.

   Lavendel, det är nog fan nu det händer. Du måste vädra långkalsongerna eller de ribbade mameluckerna. Och eftersom jag vet hur mycket du beundrar My så har du säkert tävlat med tio fejkkonton ???

    Jag är redo i ribbat och med påfylld frys full av kyckling! Väntar bara på att mailet ska trilla in???

     Du är min idol. Hejar på så du blir lika fit som PT:n. OBS! Ställ inte upp på några före och efter bilder. Rätt var det är kan du fått Books huvud på din kropp och tvärtom ?

      ??

  Jag tycker det är lite gulligt. Alla ser att det är hunden och vet vem som hanterar kontot och det blir lite på skoj också.

   Jag tycker mer att det ser lite korkat ut.

  Alltså gabjposs, det är ju sällan man får se hennes ansikte ordentligt men ser det inte ut som att väldigt mycket har hänt med hennes läppar i hennes samarbete på story nu? Vet att hon sagt att hon använder fillers men inte sett det så tydligt innan

   Ser ut som att hon fått en allergisk reaktion efter ett getingstick i överläppen

    Men kinderna, det ser mycket märkligt ut.
    Blev hon så sjuk av Corona eller är hon ovaccinerad?

     Hon är anti vaxxer

     Helt klart anti vaxxer, hon ville inte ens att barnen skulle vaccinera sig när de var små.

      Ingen vaccinerar väl små barn mot covid då det inte rekommenderas under 18.

       Pratar inte om corona utan om vaccinationsprogrammet från det att en bebis föds.

        Inte följt men tvivlar på att någon medveten förälder valt bort hela vaccinationsprogrammet. Vad många avstår ifrån är väl typ vattkoppor och röda hund i förhoppningen att barnen ska få det ändå när de är små. Men det är ju vanligt och innebär verkligen inte du är anti vaxxer. Föräldrar som resonerar så brukar vaccinera i 12 årsåldern om barnet inte hunnit bli sjukt innan.

         Förlåt men varför uttalar du dig om du inte följt henne? Hon avstod från all vaccin till båda barnen när dom var bebisar

          Då förmodar jag fortfarande att det är som hos den absoluta majoriteten- hon struntar i barnsjukdomarna under tiden barnen är små. Om jag har fel kan du ju få berätta. Men att folk gör så innebär inte att föräldrarna är anti vaxxer utan de flesta avvaktar bara tills barnen fyllt 12.

           Nej, de flesta följer BVC’s vaccinationsprogrammet. Där ges vaccinationer för sjukdomar som vi i mångt och mycket har lyckats utrota i Sverige, och som kan vara potentiellt livsfarliga: difteri, stelkramp, polio osv.

           Håller med ovanstående anonym, känner absolut ingen som avvaktar ”bara för att”…

           Dom som inte vaccinerar mot stelkramp är ju så otroligt dumma i huvudet och icke pålästa. Det är liksom inte en sjukdom som är utrotad eller inte utan jordbakterier som alla människor kan få. Jag tror det naturliga urvalet kommer ta hand om de här människorna på sikt, synd bara att de utsätter sina oskyldiga barn.

         Finns tyvärr alldeles för många som inte vill vaccinera sina barn mot nåt. Ofta unga föräldrar i influencerstiltypen.
         ”Det finns ju typ inget av de här sjukdomarna så då är det ju onödigt”
         Eehh…finns inte så mycket eftersom VETTIGT folk vaccinerar sina ungar.
         /mer och mer frustrerad BVC-ssk

         Vaccin mot vattkoppor ingår inte i det allmänna vaccinationsprogrammet.

     Om hon inte ens ville vaccinera sina barn med det vanliga vaccinprogrammet när de var bebisar, så tvivlar jag på att hon har tagit corona-vaccinet…

      Fast jo, hon var ju i gran canaria och där krävs det vaccinpass för att komma in.

       Nejdå, det går bra att visa upp ett negativt test bara. Man måste inte vara vaccinerad.

       Det krävs inte alls ett vaccinationspass, man kan resa in med negativt test.

   Det är ju så himla vanligt med fillers nu för tiden, är det verkligen något att hetsa upp sig över?

   Har aldrig sett hennes ansikte helt, ÄNTLIGEN fick jag det!! Herregud. Jättesöt tjej men har absolut förstört sig med sina injektioner. Helt stel i ansiktet, svullen. Inget rörde sig när hon pratade, knappt ens läpparna. Så jäkla sorgligt.

  GabbJossPoss har insjuknat i covid

  Såg precis Ben M video med hans nya tjej, hon verkar för mogen för honom!!

   Kanske vad han behöver.

  Sucks to be you then!

  Gabjossposs samt man har nu corona, hoppas inte barnen som va på kalaset blev smittade.

   Det är väl säkert nåt av barnen som var där som smittade familjen skulle jag tro. Barn vaccineras ju inte och under en viss ålder så testas de väl inte heller.

    Därför man inte ska ha kalas/fest/sammankomster i dessa tider.

     Fast det finns inga rekommendationer mot små barnkalas heller. De har (antar jag) inte samlat 30 ungar.

      Att folk behöver lagar/rekommendationer är så sjukt. Vad hände med sunt förnuft?

       Om massa småbarn träffas på förskola hela dagarna har jag full förståelse för om man ordnar ett litet kalas för samma ungar när förskolan är slut. Det är inte brist på sunt förnuft i min värld.

        Och då kommer alla dessa förskolebarn, lilla Kalle har smitta, och träffar syskon och föräldrar till kalasbarnet. Smittar kanske ett syskon. Syskonet hinner gå till skolan och smitta sin kompis och sin lärare och kanske mattanten, som går hem och smittar sina familjer osv osv osv.
        Är det så svårt att förstå?

      Är man ovaccinerad har man särskilda restriktioner. Ännu viktigare att inte träffa massa folk. Men varför skulle de ovaccinerade, som redan struntar i rekommendationerna, bry sig om det… (rekommendationerna är ju att vaccinera sig)

       Jag tänker också det. Det är redan lite rogue där. Tycker man att vaccinet är en dålig idé så är ju alla andra rekommendationer rent nonsens för de här människorna.

   Herregud… ? hon kan bli mitt nya guilty pleasure tror jag ?

    O ja! Mitt med. Bara att se hennes stories är guld. Maken står/sitter/ligger och pillar med mobilen. Gabbi försöker fånga hans uppmärksamhet samtidigt som hon filmar. ”Älskling! Älskling! Älskling!” Ja, det händer väl inte mycket mer än så. Han kanske säger nåt roligt med en förvrängd röst och hon säger ”tihihii”. Repeat ×100.

     Jaaa! Hurrr… skärmskudde. Och alla stageade bilder på henne och killen och henne och barnen. Känns så ensamt på nåt sätt, att ständigt sätta upp stativ och posera för bilder ihop istället för att ta genuina bilder i stunden.

  Jag misstänker att du, Cam Cam fick dig en rejäl avhyvling av Booken nyss.
  Hela sista timmen av en klassisk mastodont live à la ca 3 timmar tillägnades ”någon” vars namn hon inte ens ville ta i sin mun.
  Höjer en varningens hand för en kommande bomb som hon har dragit ut sprinten på. Beware ?

   Jag gissar att bomben är en medverkan i Trolljägarna. Vet inte, men sätter min slant på det.

   Kommer hon med en fysisk bomb slänger jag ut en spikmatta när kärringen lämnar tomten. Nån måste ju ta en för laget.???. Tänk på det vid kommande inlägg. Och kärring får man skriva när man själv är 50+

  Det jag inte gillar är att hunden är på gymet.

   I sin tididigare Studio tränade hon sin hund Svea att vara där i sin bur. Så kommer det säkert att vara nu med. Det får hon börja skriva i sina annonser, ”I denna Studio förekommer hund”.

    Var burdörren öppen? Det är förbjudet att ha en hund i en stängd bur inomhus.
    https://www.lansstyrelsen.se/download/18.14e585681665e51b7512739/1607578175619/Broschyr-hund-och-katt-i-bur-original.pdf

     Jo, buren var öppen.

      Vad bra!

  Åh, minns med värme när Elena Belles barn redan som foster hade eget Instagram-konto och kommenterade ”hot mama” på en av Elenas bilder. Hysteriskt roligt.

   ?

  Undra om posslerjossler tänker nåt på sitt icke- vaccinval där i sin 40gradiga feber…

  blir orimligt irriterad på att MM startar upp en tävling på ig om att tre (3!)
  personer skulle vinna Onlinecoachning och produkter från Rosenserien. 12/1 skulle vinnarna annonseras. En vinnare har presenterats och inte tre som utlovats. Blir arg när sk influencers inte gör som de lovar. Finns absolut ingen trovärdighet. De vill bli tagna på allvar men gör inte mycket för det.

   Hon verkar även ta bort kommentarer angående detta på hennes instagram ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *