Hanna och Klara – hotellkostnader i Tulum och lite potentiellt drama

Bildkälla: Hanna Friberg Instastory

I morgon betalar alltså Hanna Friberg och Klara Elvgren 80 papp för att checka in på samma hotell som Paow och hennes röde pölse bor på.
Paradise Hotel i all ära, men det här riskerar att bli betydligt mer dramatisk, mexikansk hotellvistelse än Viaplay någonsin kan klippa ihop.
Det är trots allt Paradise Hotels mesta deltagare Paow vi pratar om här.

Kommer det kastas mer än bara pengar i sjön här?
Drinkar?
Man får ju hoppas att det ingår en och annan drink i priset, för annars rekommenderar jag att först dricka upp drinken, och sen eventuellt kasta iväg glaset.
#sparaochslösa

Ps. Nej, så klart det inte är att kasta pengar i sjön att bo på ett dyrt hotell, men uttrycket knöt ihop inläggs-säcken lite fint, så därför får det stå så.
Vad kan man mer kasta? Pärlor för svin, bort sin framtid och sten i glashus.
Vem det var som fucking kasta är en helt annan sak som jag inte orkar ta upp här.

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad hade ni gjort för dessa pengar?
    Jag hade exempelvis
    *satt guldkant på föräldraledigheten
    (TW för alla familjelivsmotståndare)
    *anlitat hemstäd
    *åkt på några mindre resor
    * bytt ut min garderob

      Åh jag hade också bytt ut min garderob! Och lagt lite på nödvändig renovering på huset.

      Byggt ett litet orangeri kanske. Eller satsat på en riktigt bra eroutour av några huvudstäder med mina barn. (Med tillägg – post corona förstå. ) det är många planerade resor och äventyr som blivit inställda. Vi väntade på att dom skulle bli tillräckligt stora för att minnas, ta in, uppleva, lära sig. Och bära sina egna väskor och gå längre sträckor utan allt för mkt gnäll. Snart är dom så stora att dom inte vill åka med oss.

      När jag var i deras ålder gick nästan allt resande ut på att hitta det absolut billigaste boendet när man reste till motsvarande exotiskt resmål. Med ryggsäck. Dessa nippertippor skulle behöva prova på en äkta backpacking/tågluff. Så sjukt trött på dessa världsfrånvända omogna människor.

        Jaa!! Hahaha, fantastiska minnen från Thailand ”det här rummet är tio spänn billigare, behöver vi verkligen AC?” ”Nej, herregud, SÅ varmt är det ju inte” (nä, det var ÄNNU varmare…)

          Haha ja. Och jag bodde alltid i sovsal med 20 random människor. Den ena konstigare än den andra.

            Bodde i en sovsal på ett hostel i Hongkong -95 beläget på våning 20. Vi testade att hitta nödutgången men gick vilse och tänkte ”oh well, det löser sig nog” I samma sovsal bodde det en psykiskt instabil ung kille från Japan, han hade stora problem med allt inkl toabesök. Han skulle kastas ut pga obetalda skulder och ägaren väntade till en minut efter midnatt för att invänta den rätta dagen. Det kaoset alla iblandade skapade blev en spännande och rolig historia dagarna efter för oss som bodde där.

            Vi gjorde även en miniluff med ungarna när dom var tillräckligt stora, då avslutade vi resan på Shangri-La i Bangkok med egen betjänt i rummet, vi hade så mycket roligare på de enkla ställena än på ett stelt överklasshotell där man inte fick ha sandaler i matsalen.

              Är det bara jag som vill höra historian från sovsalen? ?

                Äsch, inget värre än slagsmål mellan två hostelägares gorillor och en övertänd påtänd japansk kille på 45-50 kg, alla i rummet vaknade utom jag som är sömngångare. Jag reste mig upp och sa på engelska ”get the fuck out of my room” min man som då var 23 år höll på att dö av skräck och försökte förklara mitt i alltihopa att jag inte var vaken?
                Dom andra som bodde i rummet, dom höll tydligen på att garva ihjäl sig när allt hände. Efter det undvek vi sovsalar???

              Jag och min syster bodde i billigaste sovsalen på en bakgata i England. Var tomt när vi gick och la oss. Kl 02 ramlade ett tjugotal påtända fransmän in. När de såg oss två tjejer (som också sov i samma säng pga för höjdrädda för att en skulle sova i översängen) så klädde de av sig nakna och ställde sig runt vår säng och sjöng något på franska och gjorde helikoptern. Vi lämnade rummet mitt i natten med två nakna fransmän efter oss. Dagen efter fick vi byta sovsal till en för bara kvinnor. Inga sexuella anspelningar men en asiatisk kvinna satt uppe hela nätterna och plattade håret.

                Men usch vilken fruktansvärd upplevelse!

                Men fy sjutton. Tur ni klarade er undan de jävla idioterna.

          Kan skämmas över hur jag försökt pruta några baht eller riel på tuktukresor………

          För ca 10 år sedan delade jag och min vän sovsal 4 bädd med två andra. Detta var i London. När vi kom fram hade de redan gått ut. När de kom tillbaka låtsades vi att sova. Visade sig vara två fransmän i vår ålder. Tur att de var snälla och vi kom bra överens. Var ute och festade ihop till och med! Good times!

        Usch att backpacka skulle vara fruktansvärt och då är jag inte ens en nippertippa till influenser

          Känner detsamma, varför skulle man bli ödmjuk av det? Jag skulle hellre typ dö än att backpacka (och då älskar jag att resa). Sen kanske de väljer hotell för att kunna fota fina bilder osv, men om de har ekonomin till det så varför inte? Varför måste man bli arg och avundsjuk för att människor gör något som man själv inte skulle göra? Du får ingen medalj direkt för att du varit snål och backpackat.

            Haha man kan dock vilja backpacka fast man har pengar, newsflash! Det är spännande att ta dagen som den kommer

              Absolut, men att vilja bo på hostel i sovsal med 20 andra pers och välja ett visst hostel för att något är 10 kr billigare? Det gör man väl knappast om man har ekonomi till att bo på ett riktigt hotell. Den personen som skrev detta skrev det ju som att du blir ÖDMJUK av att backpacka och att de borde göra det, snark.

                Varför ska man bo i en sovsal med 20 andra, även män, när det finns sovsal t ex för 2-6 kvinnor? Jag har alltid bott i en liten sovsal enbart för kvinnor och har aldrig haft några problem. Jag hänger inte på hostellet mitt på dagen utan går dit bara för att sova och tycker att det är onödigt att betala 1000 kr +- för ett enskilt hotellrum. När man gör lite research hittar man bra ställen. Sovsal är inte lika med 20 personer i ett rum i ett skabiggt hostell på ett otryggt område.

          Haha samma här. Har älskat charter sen jag var ung. Charter och all inclusive. Perfekt!

        Är man omogen för man prioriterar annorlunda? haha fy så bitter du låter! ?

        Va? Varför skulle de prova på det? I mina öron låter det som en mardröm ? Backpacka är absolut inte för alla.

          Håller verkligen med. Senast jag snokade in var när jag var student och åkte till New York. 35+ utan ac i ett hotellrum där jag var övertygad om att jag skulle få med mig löss eller något. Då hade vi ändå dubbelsäng och eget badrum men den standarden var nog för artbestämma att jag aldrig åker på semester utan att ha det minst lika bra som hemma. Helst betydligt mycket bättre, så förstår verkligen att de lägger pengar på dyra hotell. Lyxhotell är fan helt underbart.

        Haha jag och min tjejkompis bodde på Hostel i Stockholm när vi behövde hitta det billigaste möjliga, ute i någon förort. Sovsal med 10-15 sängar och vi var dom enda tjejerna, resten var ett utländskt killgäng ?

        1. De är ju typ 30? Inte jättemånga som backpackar/tågluffar då? 2. Hanna har såvitt jag redan vet gjort den typen av resor i sitt liv i form av Australien och dylikt när hon var yngre? Har inte koll på Klara, men att inte bo på ett billigt hotell om man har ekonomin för det gör väl knappast en person verklighetsfrånvänd och omogen haha…

        Fritt fram att göra annorlunda när ni själva reser, men förstår verkligen inte hur man kan ha så starka åsikter om vad dem väljer att lägga sina EGNA pengar på, när de väljer ett hotell där de också ska arbeta och skapa content (tycka vad man vill om branschen men så är fallet), har ekonomin för det och är närmare 30. Beter ni er såhär när era vänner spenderar pengar på något ni inte prioriterar också eller kan ni bara umgås med människor som har samma ekonomi och prioriterar exakt som ni? Det anser jag betydligt mer världsfrånvänt och omoget

          Precis så!

      Jag hade köpt en komposttoalett och/eller solceller till sommarstugan.

      Lagt på körkort. Resten till sparkontot. 🙂

      Hade lätt lagt undan pengarna så jag och sambon lite tidigare än planerat kan köpa hus ?

      Hade betalat av mina studieskulder.

      Renoverat köket

      Investerat på börsen 😀

    Haha, snygg avrundning av inlägget! Det går att kasta in handduken också ?

      Kasta ankar, kasta loss och kasta vatten kan man göra ?. I grundskolan hade vi även kast med liten boll.

        Imponerande bidrag! ??

        Kast med liten höjdhoppställning.

        I högstadiet på biologin hade vi en gång ”kast med liten njure” när läraren gick ut från klassrummet.

        Vi brukade köra kast med liten mobiltelefon, då hade jag en Nokia 3310, den gick ju fan aldrig sönder ?

      Och kasta in handsken! ? ?

    Kasta bävrar i trähus.

    Kasta spjut i radhus ?

    Är det du som lägger på dom där kommentarerna/serietidningsgrejerna för att visa vad som sägs i storyn, eller är det den här Hanna som gjort det från början?

      De pratade på stories och C har förmodligen lagt in pratbubblorna för att återge va de sa, stämmer ganska exakt.

        Ok! Det är såklart rimligt att Camilla gör det, tycker det är smart och bra att ge läsarna möjlighet att hänga med utan att behöva se sega video-storys. MEN jag tror det vore bra om det i inläggen tydligt framgick att det är hon som lagt på texten.

    Jag är så himla nyfiken på hur Paow tjänar sina pengar. Om det är som hon säger, att hon och snubben alltid betalar 50/50, då fattar jag inte hur hon har råd med alla dyra resor och märkeskläder. Gör hon någonsin samarbeten som är betalda och inte klassisk ”vara eller tjänst mot exponering”? Hon bloggar knappt och uppdateringarna på Instagram känns väl inte så inkomstbringande?

    Är det Only Fans hon cashar in på?

      Hon påstår det ?‍♀️

      Ja det är OF enligt henne

        Enligt henne själv ja, hon hade väl taxerad inkomst på 200 k/år och inget bolagsengagemang?

          Fatta vilken ångest hon kommer ha vid pensionen

      Hon tjänar nog en hel del på only fans ja

      Hennes kille är också väldigt rik

        Det är ju lite det som är frågan. Hur kan hon hålla så jämn nivå med sin väldigt rika partner, när dom delar 50/50 på allt? Varifrån får hon dom pengarna? Men ja, det verkar ju vara OF. Good for her!

          Men bara för att hon säger att dom delar 50/50 på allt behöver ju inte betyda att det ÄR så… ? Jag tror garanterat han betalar mer. Sen vet jag inte heller hur aktiv hon är på OF.

            Håller med! Tror också garanterat att han betalar mer..

              Jag hoppas nästan han betalar mer. Han är ju rik rik. Alltså rik på riktigt så han kan gott hosta upp lite extra ibland.

      Hennes kille håller väl på med investment eller vad det är… han kanske tar hand om hennes pengar också.

      Är andras ekonomi verkligen något man ska lägga sig i?

        Nej du behöver absolut inte göra det om du inte vill. Jag kommer å andra sidan med 100% sannolikhet lägga mig i andras ekonomi.

        Nja, han har ärvt pengar som han absolut ”förvaltar”, men han jobbar inte som ex investeringsanalytiker ?

    Ändå imponerad av Hanna att hon orkar bo i samma rum som Klara, dom verkar väldigt olika…

      Imponerande att någon klarar att bo ihop med klara! Blir urless på henne efter att kolla 5 min. Så gapig och störig. Vet inte om hon beter sig bättre off camera? Kan ju hoppas det.
      80.000 var väl för flera dygn, inte en natt? Oavsett borde klara ha gott om pengar att betala med, på 99% av sina resor snyltar hon på sina rika ”bästisar” som har hus på lämpliga holiday destinations. ?‍♀️

        Tror klara skulle passa bra att hänga med nån som är 14år, då är dom på samma nivå. Förstår inte hur Janni och Kenza orkar, dom verkar ju lugna iallafall.
        En annan sak är hur fan man kan sola i bara stringtrosor när hon var hemma hos Janni och Jon, weird!

          Haha ja, hon går ju utan tröja från maj-september i Sverige också. Går tex ut och äter med familjen iklädd endast bh eller pytteliten bikintopp. Weird var ordet!

      Tror det skulle vara rätt roligt att bo med Klara! Skojig rolig och troligen mer show och stoj då kameran är på men annars lite lugnare men hittar ändå på allt möjligt roligt!

    Dyraste rummet ni bott på? Tror mitt är en minisvit för 6000kr i Paris (7 år sen)

      Hmm runt 2000 -3200 om jag inte misstar mig.
      Var länge sedan jag sov på hotell.

      Ca 5000 kr natten i New York.

      Jag fick en guidad tur på Burj el Arab, ett rum var på 5000 euro. Svårt att se värdet på en sån upplevelse för mig personligen.

      Jag har bott på Crillon i Paris en natt för tusen euro, inte heller värt det men allt annat var fullt och överbokat.

      Ca 12 000 per natt har jag för mig. Four Season på skidanläggningen i Whistler, Kanada. Jag var au pair och följde med familjen på skidsemester. De brukade absolut inte slösa pengar så (även om de hade väldigt mycket pengar), men denna gången var det det enda lediga boendet att få där uppe med kort varsel och de ville träffa vänner som var där just då. Kul för mig, för det var magiskt!

    My upprepat sig igen på Instagram. Konkursen, vikten bla.
    Vilken medicin gör att man går upp 30 kilo som man absolut inte kan gå ner? Hon gör ju allt men inget händer.
    Och vad tror ni den nya satsningen består av? Nya konceptet?

      Flera!

      Men vad vet vi egentligen om vad hon gör? Man kan ge en jätteambitiös bild av sig själv på Instagram. Visa nyttiga mellanmål, frukostar, svettiga träningspass osv men strunta i att visa kvällssnacks, lata dagar osv.. Att medicin orsakar viktuppgång är ofta att hungern ökar, eller att trötthet gör att orken inte finns att träna varje dag. Orkar man inte hålla en strikt kost så går man inte ner helt enkelt.

        Vad är det för mediciner hon påstår att hon tar som ger så mycket viktökning? Det finns en handfull som ökar vikten trots att man äter det samma som tidigare eller mindre. Tex kortison och vissa läkemedel som används vid psykos och bipolär. Vanliga antidepressiva kan öka aptiten eller minska den, men påverkar i sig inte vikten. Så är fallet med de allra flesta mediciner som har viktuppgång listad som biverkning, de ökar hungern men om man lyckas vara stark och inte äta allt man känner för så går man inte heller upp i vikt. Jättesvårt, men inte omöjligt. Folk ger upp pga att de tror att allt är medicinens fel, så det är inte ens någon poäng att försöka ha koll på kcal in och ut.

      Fast det där om att hon slitit och ätit nyttigt är en sanning med modifikation, nyss skrev hon att hon varit sjuk och isolerad i flera månader. Sanningen är att hon mumsat och fikat med Anna och andra kompisar, firat flera kalas och ätit gott i fjällen.
      För att nå resultat måste du faktiskt göra det du säger att du gör, för bloggen och Instagram visar att hon verkligen inte ätit och tränat.
      Vi läsare är inte helt korkade!?

        Hon som mässar om kalorier in, kalorier ut för alla andra. Nä My är så speciell att hon står utanför allt. Hur många år ska det ta för henne att fatta vilka korkade affärsidéer hon har? Hur många kronor tjänar hon som PT i jämförelse med att blogga. Folk läser om henne som de gör med Book, alltså utifrån hur mycket hon skämmer ut sig. Det är där hennes inkomst finns.
        ? rotera, kasta ?? Finns det ingen lämplig retreat för vänninorna att åka på ? Till Tibet typ.

      De biverkningar hon beskriver är ju sköldkörteln. Men hon har väl annat än det med. Eftersom hon skriver att hon inte kan ta levaxin för den andra medicinen.

      Fast med tanke på my och hennes lögner vet man ju inte vad som är upp eller ner. Och om hon tror det är lätt med levaxin så är det inte det heller. Jag har ätit det i 12 år men tappar fortfarande mycket hår, har värk i kroppen, trött, hjärndimma. Slutade gå upp i vikt med levaxin men det är riktigt svårt att gå ner (jag måste ligga på svält för att få resultat). För My verkar ju tro att om man kan äta levaxin mår man bra.

        Precis! Jag har käkat Levaxin nästan 7 år nu och mina sköldkörtelvärden är fortfarande inte stabila. Tappar fortfarande hår, är fruktansvärd trött och energivån är 0. Har även väldigt lätt att gå upp i vikt men att gå ner är en helt annan femma…

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Paow verkar ha det mer nice som är där och bara chillar, medan dessa tjejer fotar varenda steg som tas och är fastklistrade på instagram.

      Ja det är väl ett toppentillfälle att skapa contents som det så fint heter. Fina miljöer och två personer med liknande jobbupplägg som förstår och kan hjälpa varandra fota till exempel.

    Säkert en värd investering för att träffa sin framtida rika man.

      hahaha så rätt, minst 2,5mkr om året

    Jaha, jag läste det som 30 / 80 dollar per natt!!!! Lite skillnad!!! 🙂

    Undrar mest hur Hanna har råd med detta. Så mycket kan väl inte hennes Instagram dra in?
    Så mycket engagemang har hon inte på sin Instagram, ser till och med reels med bara några 100 likes (en med 76)

      När ska folk lära sig att influencers tjänar flera hundra tusen i månaden på samarbeten.

    Som jag förstår det (enligt deras egen taggning) bor de på Coco Tulum som kostar 150-350 USD per natt. https://cocotulum.com/en/

      Nomade Tulum som Paow bor kostar 400-1100 USD per natt. https://www.nomadetulum.com

        De byter hotell till Nomade i dag eller i morgon. ?

    Känns det inte oerhört problematiskt att hylla Pablo Escobar så som Hanna gör? Vet intervjuer romantiserat droghandel är i influencervärlden men för mig är han mest en knarkhandlare och mördare.

    Jag fattar inte. Är de sponsrade av det hotellet då eller varför är det känt innan vilket hotell alla tre ska bo på??

    Troligen opererat mina bröst till mina drömbröst alt tattuerat mig massor

    Ang Paows kommentar om Hannah. Känns det inte som att paow är den sista influencerns som fortfarande håller på med elak provaktion. Hon känns lite som sådan personer som peakade i gymnasiet. Allt roligt i hennes liv nu är ju pga sin kille.

      Vad sa hon då?

    När influencers åker på dessa (semester?)resor och lägger upp bilder/ videos från resmålet, står då deras företag för kostnaden? Flygbiljett, boende, mat osv? Eller hur funkar det? Someone? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.