Margaux Dietz måste operera ut sina bröstimplantat omedelbart
För ungefär tio år sedan förstorade Margaux Dietz sina bröst, någonting hon kunde göra efter att ha sparat några av sina första löner.
Nu berättar hon i sin senaste video att hon måste ta ut dem på en gång.
Implantaten hon har i kroppen har visat sig kunna vara farliga och cancerframkallande.
Hon hade ingen aning om att implantaten kunde vara farliga och hon är upprörd över att ingen hört av sig till henne.
Hon är orolig eftersom hon ammat med dem.
Hon säger i videon att hon gjorde sina bröst på ett jättebra ställe, men nämner inte klinikens namn, men vill poängtera till alla där ute att alltid kolla upp kliniken, läkare, vilka implantat de använder mm och inte operera sig på ställen som inte känns helt hundra.
Hon säger också att man ska fortsätta gå på kontroller oss, vilket hon själv inte gjort, men menar att hon heller inte blivit kallad någonstans.

Nu måste hon alltså ta ut sina implantat så fort som möjligt, och hon tycker att det är läskigt att behöva lägga sig på operationsbordet igen, och att det är dumt att det är pga någonting självförvållat.
Därför vill hon att alla som ska göra en sådan här eller liknande operation, tänker efter. Hundra gånger. TUSEN gånger innan ni gör någonting, och om ni ska göra någonting, gör det på rätt ställe.
Alla gör som de vill, men tänk på att det är ett väldigt stort beslut, säger Margaux och fortsätter med att avslöja att hon faktiskt är jätteorolig och att hon hoppas att ingen dömer henne för att hon gjort det här.

Så länge hon inte byter operationer mot att försöka få sina följare att göra samma sak, så har jag inga direkta åsikter, och helt ärligt så känns Margauxs video som motsatsen till det.
Att uppmana människor att verkligen tänka efter, och att vara måna om att välja en bra klinik, snarare än en som just vill byta bröst mot påverkar, är tvärtemot det som exempelvis Paow, Sindy Niklasson, Josephine Qvist och hela dokusåpa-gänget gjort, så no judging från mig.
Jag tycker snarare att Margauxs video är jättebra!

167 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade verkligen ingen aning om att hon hade silikonbröst?? Känns som många tagit bort implantaten av olika anledningar, typ Michelle Visage, Gynning tog väl också bort sina..?

   Ja hela generationen 40+ har väl tagit bort sina när de var 35 typ? Det kanske är en åldersgrej, när man mognar lite inser man man inte behöver dem?

    Nej alla har verkligen inte tagit bort sina, många av oss tycker fortfarande det är jättefint med implantat,
    Vissa tror att man måste välja mellan hjärna och implantat. Jag och alla mina opererade väninnor har kvar våra. Varför ställs det inte samma ”krav” på de som opererat in öronen eller opererat näsan ? Att de ska återställas för att bli respekterade ?

     Antagligen för att dom inte stoppat in något i sina kroppar. Det är ju det som är problemet med speciellt silikonimplantat.
     Det är ju inte heller så att man kan ha kvar sina implantat hela livet. Dom behöver bytas ut. Många får dessutom problem med inkapsling.

   Fast det är typ bara Magadalena Graaf som verkligen tagit ut sina helt…. de andra (t.ex. Gynning) har bara bytt ut sina till mindre implantat.

    Tror hon både har bytt ut och ev tagit bort helt. Och lyft.

    Michaela Delér också

    Det blir liksom en grop inåt om du bara tar bort ditt implantat.

     Nej det blir det inte. Jag har tagit bort mina och vet flera som gjort och ingen har någon ”grop”

   Gynning har väl opererat om sina flera gånger. Den bortförklaringen Margaux kör med, ja jag tror det är en bortförklaring, för att folk inte ska tycka hon är ytlig eller så typ, kanske är operationen spons och så får hon uppmärksamhet. Det är nog inga farliga implantat och hon kommer nog lägga in nya så hon får nya snygga bröst, hon har råd med det liksom men vad vet jag vi får se.

    Ja vad vet du ?

    Tror precis som du att det är en pudel för att det ska va ok att stoppa in nya. Skulle bli extremt förvånad om hon inte stoppar i nya större – extremt förvånad.

     Varför skulle hon gå ut och säga att hon ska ta ut dom, men sen visar det sig att hon har stoppat in stötte? Ganska ologiskt.

   Men hur kan du inte ha sett det…? ?

    Hon har väl inte urringat så ofta, jag har nog bara aldrig tänkt på det. Hon känns ganska naturlig för att vara influenser, jag hade kanske tänkt på det om hon varit mer ”fillers”tjej liksom

    Det ser ju inte direkt ut som en onaturlig storlek utan är proportionerligt till hennes kropp. Jag blev också förvånad när jag fick veta det.

     Jag tycker det syns tydligt, hon har ju stenhårda runda bröst. Är rätt ovanligt att ha en sån bröstform även om de är rätt små, syns tydligt när man har implantat tycker jag när man kollar på influencers. Istället för att bröstet där det börjar sjunker ner lite så är det helt runt och ”högt” om ni fattar hur jag menar.

      Ja men syftade på storleken, inte form.

     Hon är ju jättesmal småbarnsmamma med två klotrunda fylliga bröst ?

     ? Bevis på att man inte alltid kan se när någon gjort ingrepp/operationer som folk brukar vilja påstå på den här bloggen ?

      Bröst är ju generellt svårare eftersom de är täckta av kläder oftast. Så fort de är avklädda är det ju dock tydligt

      Det måste va samma typ av personer som säger att om man bara gör liiite fillers/botox så syns det inte alls, det ser bara naturligt ut?

       Skönt att vara typ blind ändå

   Gynning har definitivt implantat.
   Stora fylliga, omöjligt efter tre barn och så smal som hon är.

    Omöjligt är det verkligen inte. (Inte för att skryta men jag själv min egen mamma och mormor har alla haft justa rattar)

    Öh va? Inte alls omöjligt. Snacka om skev bild. Känner hur många som helst som har skitsnygga, stora och fylliga tuttar trots flera graviditeter bakom sig.

     Jo men bröstvårtan långt upp och brösten på samma plats utan bh. I don’t think so

    Att hon även lyft syntes när hon för några år sen la ut en bild iklädd endast trosor på en Ibizaresa. Möjligen hade hon även en halmhatt.

    Hon kommer att hålla på med sitt fix livet ut.

    Ja hon är ju ett vandrande skönhetsingrepp. Rumpan, brösten, läpparna osv

     Och tänder som skiftar i blått.

     Tycker det är så himla synd, gillar verkligen Gynning, men hennes fix & trix har gått till kraftig överdrift, tror inte hon ser själv längre. Hon gjorde även ngn form av ”trådning” i facet häromsistens. Tycker hon förstör sitt utseende mer än förbättrar när hon sprutar in så mkt, hon är ju, till skillnad från en del andra, en naturlig skönhet från början och skulle vara skitsnygg utan allt.

   Michelle visage drabbades väl av nån typ av implantatförgiftning. Hon jobbar på att uppmärksamma riskerna med implantat nu iaf, det är ju bra.

   De tog bort och stoppade i nya ☺️
   Ang margau är jag otroligt förvånad hon är ju nästan platt ? Absolut att det finns väldigt små
   Implantat men som sagt hennes är ju nästan helt platta ?

  Så härligt med nån som har en lite mer problematiserande syn på operationer i jämförelse med resten av influencerna!

   Dock har hon ju opererat sig… :p

    Man kan inte problematisera ett fenomen som man själv är en del av eller vad menar du?

     Hon problematiserar ju inte fenomenet skönhetsoperationer i sig. Detta är ju endast pga att implantaten visade sig vara cancerframkallande.

      Eh? Det är väl i allra högsta grad att problematisera fenomenet skönhetsoperationer.

       Varför ska man ens problematisera det. Hon är myndig och får göra vad hon vill med sin kropp.

        Så man kan inte problematisera saker som vuxna människor gör? Du tror inte att samhället vi lever i (normer, etc) har något att göra med vad människor ”vill göra” med sin kropp? Precis som att säga att vi inte ska problematisera anorexi eller självskadebeteende eller rökning så länge det gäller myndiga människor, för att människor får göra som de vill… det kan man ju hävda, men det är en ganska obildad syn på sociala strukturer och fenomen.

       Problematiserar medicinskt ja. Inte angående skönhetsoperationers onödighet.

        Vad är skillnaden?

      Hur skulle det vara möjligt problematisera mer än så menar du.

       Att ta upp en komplikation från en skönhetsoperation är inte att problematisera.

       Problematisera är att föra en analys och diskutera utifrån olika vinklar.

        Hon tar inte bara upp en komplikation. Läs texten i inlägget igen. Hon säger att en borde tänka efter noggrant osv.

        Nej det är inte den enda definitionen på problematisera. Enligt SAOL: rikta upp­märksamheten på problem. Och det gör hon mer än andra Influencer som t.ex gör reklam för det.

     Köper dock inte detta fullt ut, hon är bra på att bre på för klick. Se även kommentar längre ned

  Åh fy så jobbigt. Vilken ångest man skulle få när man fick veta. Hoppas hennes operation går toppen!

  En bröstoperation verkar sällan vara bara en(1) operation. Efter några år behöver implantaten bytas, folk får silikonsjukan, implantaten är dåliga, kroppen kapslar in implantaten och brösten blir knöliga etc.

   Frågan är väl om hon lägger in nya implantat eller inte.

    Hon skriver att hon undrar hur det kommer se ut utan implantaten. Jag tolkar det som att hon i alla fall inte kommer lägga in nya på en gång.

     Positivt överaskad!

     Pls maggan skapa trend, ta ut implantat efter man ammat <3

     I hennes sits hade man ju velat ha lite tid för reasarch innan man satte in något nytt (om man nu ska göra det).

     Hon säger också att hon inte kommer få lyfta på 6 veckor. Det gäller bara om man sätter in nya implantat.

      Stämmer inte. Med vänlig hälsning, har själv gjort explant

      Beror på om du har dina implantat framför eller bakom muskeln samt om de är trasiga eller om de kan tas ut en bloc

   Fast det där sker inte alls särskilt ofta i kontrast till hur många som opererar sig.
   Tycker dock Margaux borde skriva ut märket på sina implantat..?

    Gissar att det gäller Allergan BIOCELL textured breast implants, då FDA hade flaggat ett antal för ALCL cancer. Det är extremt ovanligt, men Allergan valde att återkalla dessa implantat.

    Det här var flera år sedan och uppmärksammades väldigt mycket, så om det gäller dessa så borde hon ha vetat om det redan då.

     Lite konstigt är det för kliniken som gjort ingreppet har krav på sig att meddela kunden och att plocka ut implantatet.

      Rekommendationerna är inte att plocka ut dem eftersom risken är extremt liten. Däremot sätter man inte in den typen av implantat vid ny operation.

      Behöver personer som har texturerade implantat vara oroliga?

      – Nej, som vi bedömer det ska man inte vara det. Man ska däremot vara uppmärksam på om man får biverkningar som inflammationer eller vätska i brösten och då kontakta sin läkare. Det är också mycket viktigt att personer som ska operera in bröstimplantat får information om riskerna och vilka alternativ som finns, säger hon. https://www.lakemedelsvarlden.se/brostimplantat-kan-orsaka-cancer/

   Precis alla som har pengar gör om brösten efter några år, jag tror det handlar om att göra om dem pga utseendet men många vill framföra en förklaring som låter bra. Nu får hon uppmärksamhet och kanske är operationen sponsrad så hon därför berättar om den.

    Haha, har pengar men har också gjort exakt noll operationer.

    Ursäkta? Jag skulle ha råd med bröstimplantat men jag skulle aldrig göra det.

    Nej men herregud. De allra flesta som har ett jobb med vanlig medellön kan spara ihop till en bröstoperation. Det betyder inte att ALLA gör det eller vill göra det.

     Men snälla… Jag skriver INTE att alla med pengar gör brösten utan att de som HAR gjort sina bröst och har pengar gör OM brösten efter några år och det oftast pga att de är snyggare som nygjorda än några år på nacken, särskilt efter amning. Vissa vill efter några år göra dem mindre andra större, eller bara fastare eller annan form osv.

      Det var väldigt tydligt vad du menade. Otroligt att din kommentar kunde missuppfattas?

    12:17 skriver att om du gjort brösten och har pengar så gör du om dem efter några år. Inte att pengar = operation. Lol

   Det är inte en operation, oavsett inlägg håller de inte i all evighet utan måste bytas ut. Det borde man väl få reda på när man opereras första gången, sen är det såklart inte kul att behöva byta för att implantaten visar sig vara farliga men de finns inga som håller livet ut.

    De håller livet ut med blir saggiga och hängiga efter antal år. Rekommendationen är och har alltid varit att byta efter tio år. Många byter redan efter tre år eller fem år och det beror ofta på att de vill snygga till eller ha annan storlek.

  Det där att implantaten kan vara farliga så måste byta – kör många med då det är dags att byta ut för att fräscha upp brösten, det gör många efter fem eller tio år då de kan ha blivit lite hängiga. Hon sa ju förresten att hon fått komplikationer, märkligt att få det efter tio år 😉 Är det komplikationer eller farliga implantat? Ska vi gissa på att hon väljer en storlek större nu när hon är singel 😉

   Exakt min tanke ?

   Exakt. Och om vi ska prata risker och hälsa, så verkar hennes festande enligt alla rykten vara rätt oroande oxå. Jag kan inte ta henne på allvar..

    Do tell☕️☕️☕️

     Koks…vad jag hört? OBS kan lika gärna vara falskt skvaller, kan verkligen inte bekräfta något

      Det är väldigt sant, känner flera i hennes inre kretsar och andra som umgåtts med henne. Hon har problem med sånt och tar mycket olika saker väldigt frekvent.

     Cirkulerade en film på henne och Viktor Frisk där det syntes.

      Detta är inte så löst skvaller, många som skrivit om det här och i tråden på FB. Hon är glad i näsgodiset.

   Fast för något/några år sedan gick ju en stor tillverkare av implantat ut och varnade för att deras implantat kunde vara cancerframkallande.

    Det rekommenderas dock inte att ta ut dem eftersom det är en extremt ovanlig cancerform. Men de drog tillbaka modellen. Det är mentors biocell implantat med makrotexturering.

    TS menar nog PiP. De förbjöds i Sverige i mars 2010 pga sedan det framkommit att de innehåller silikongel som inte var avsedd för bröstimplantat. De texturerade från Allergan har en förhöjd risk för BIA-ALCL så de är inte lika akuta om jag förstått det rätt, där har tillverkaren själv dragit tillbaka dem.

  Varför skulle någon ha hört av sig till henne? Och kalla på kontroller? Det är ju en operation hon i allra högsta grad valt själv av rent estetiska skäl. Jag är så urbota trött på människor som inte förstår det här med eget ansvar.

   För att den som sålt implantatet till henne har ett ansvar för sin produkt?

    Det är ju inte kirurgen som tillverkar implantaten. Dessutom finns det ingen rekommendation om att byta ut implantaten. Jag fick möjligheten att registrera mina implantat hos tillverkaren just för att kunna ta del av den typen av information. Man får även papper med tillverknibgsnummer för att Kuna spåra eventuella tillverkningsproblem. Men det är ju jag själv som är ansvarig för det.
    Nya implantat har ofta mikrochip och då kan man avläsa information av implantaten via det.

     Kliniken har självfallet ett ansvar för de produkter de säljer. Som kund har du rätt att vända dig till återförsäljare (klinik), grossist och tillverkare.

     Och vad menar du med att det inte finns någon rekommendation att byta ut implantaten? Förmodar att du menar någon generell rekommendation baserad på antal år man haft dem? Det är inte det som avses, utan när det är fel på produkten, PIP-implantat rekommenderas exempelvis att opereras ut på grund att de kan utgöra en hälsorisk, bland andra.

      Som folk kommenterat ovan rekommenderades inte att operera ut dem pga hur liten risken var/är.

       Jag kontaktades av kliniken som bytte ut mina PIP-implantat kostnadsfritt.

  Har en kompis som har blivit utredd hela hösten för BIA-ALCL som är en allvarlig och ovanlig form av canser pga implantat. Hennes behövdes opereras bort och flera prover har tagits på fynden så nej det är inte hittepå även om det är väldigt ovanligt.

   Hur är det med din vän nu? ?

  När jag satte in mina visade det sig att kliniken (i balkan, ej Turkiet då?) precis fått information från Frankrike om att ett inplantat inte höll måttet så allt skulle bytas ut. Då rörde det sig också om att det var något ämne som kunde vara cancerframkallande. Detta är snart 10 år sedan.

  Men det är självklart beklagligt när det blir så och man behöver göra en rejäl bakgrundskontroll! Jag är supernöjd med mina och vet vad dom heter och vet att produkttillverkarna har livstidsgaranti så om en tutte går sönder får jag en ny, men operationen får jag betala själv?

   Klen tröst att signera en livstidsprenumeration på bröstoperationer där man får stå för den absolut största kostnaden själv. Vilka effekter de har under en livstid vet man inte heller… Du har garanti på att du får nytt plastmaterial vid behov, är det något av tyngt i sammanhanget?

    Fast det är väl ingen klen tröst, det är väl jättepositivt att tillverkarna är seriösa och vill garantera att själva silikontutten inte ska vara problemet. Dom kostar nog en hacka att tillverka också, även om det är som du säger själva operationen som är dyr. Men det är väl hur man ser på det, jag kunde haft två tuttar utan garanti också!?‍♀️

    Jag ansåg det relevant när jag läste övriga kommentarer och ville bidra med det jag kunde, att det kan gå till på andra sätt och man kan få mer kännedom om vad man stoppat i sig osv. Jag kan som sagt följa informationen som finns om mina inplantat, för som många skrev ovan, det är nog svårt för en klinik att ringa ut till alla och informera. Men så kan man självklart göra också ☺️

    Så olika man ser på saker va, härligt är det!?

     Tycker absolut inte garanti på plast väger tungt i sammanhanget, nej. Vi tycker absolut olika. Känns lite som IKEAS 25-årsgaranti på kök – de lovar inte estetik eller hållbarhet utan endast funktionalitet – lådorna ska gå att öppna, luckorna stänga etc. Mer eller mindre helt irrelevant med västvärdens mått mätt.

  Tycker det enda rätta vore att uppmana människor att inte operera sig av estetiska skäl.

   Varför?
   Mår man dåligt över sitt utseende och kan göra något åt det så är det väl bra?

    Tycker absolut man ska göra något åt att man mår dåligt.
    Är även övertygad om att operation är det sämsta man kan göra åt det.

     Känner många som mår betydligt bättre efter diverse skönhetsingrepp. För vissa var det rent av förbättrad livslust.

      Tyvärr är det ju så när vårt värde, och därmed mående, till stor del sätts av hur vi ser ut.

       Ja, så varför gå runt och må dåligt utöver det när man inte måste..?

        Det är där problemet ligger. Operera sig och bidra till att skönhetsnormer upprätthålls, eller att inte operera sig och därigenom påverka att normerna ändras? Jag har inget självklart svar på den frågan. Om en individ ändrar sitt utseende och mår bättre av det, varför inte? Men det höjer samtidigt nivån för hur man ska se ut och gör att fler mår dåligt över sitt utseende och vill förändra det.

         Jag är själv i en sådan sits. Jag vill verkligen operan min näsa. Jag vet att det inte är något fel på min näsa men jag känner bara att jag skulle bli så mycket snyggare med en annan näsa. Samtidigt som jag tänker så ställer jag mig även kritisk till att bidra till att skapa en bild av en normnäsa.

          Kontentan är väl att jag egentligen är en rationell men osäker person som ser mitt värde i mitt utseende, haha.

       Jag förstår inte hur man kan tycka att ens värde ligger i utseendet. Mitt värde ligger då absolut inte i utseendet. Jag är en bra person på många sätt, mitt utseende är ju inget som påverkar det!

     Jag har själv implantat. Har gått i terapi i 6+ år. Men jag vill inte se ut som ett preoubertalt barn. Jag har som margaux aldrig fått bröst. Efter att jag ammade hade jag bara bröstvårtor. Jag ville känna mig som en vuxen kvinna. Det är mitt val och något jag står fast vid. Det handlar inte om att jag har dåligt självförtroende utan att jag inte trivdes i min kropp. Har du samma retorik när du pratar med transsexuella? Jag kände mig inte bekväm i min kropp eftersom jag såg ut som ett barn.

   Jag förstår VERKLIGEN inte en enda människa som opererar brösten större (kanske om brösten är så små så de inte ens syns eller ni fattar.) varför någon med små bröst vill genomgå en operation, få ärr, riskera komplikationer bara för att få större tuttar som ändå inte ser eller känns naturliga. Det blir dessutom obekvämt under en lång tid medan man läker och man behöver byta ut dem efter ett par år.

   Är det så viktigt att ha stora tuttar naken? För det kan ju inte vara för att fylla ut kläder, då finns andra alternativ som push-up, inlägg osv. Så sorgligt.

   Känns som det 99 fall av 100 verkligen är tjejer som vill va sexiga inför killar som gör dessa operationer, och inte ”fina för sig själva”. Alla är fina i små bröst!!

    ”Byta ut dem efter ett par år”?
    Vad får du det ifrån??
    Moderna implantat håller minst 10-15 år utan problem

     Haft mina i 32 år, nästan exakt samma form fortfarande trots graviditet och amning och mammografier?

    Men vem pallar gå runt med hård push up-up behå och inlägg hela tiden? Då kan man ju lika bra operera brösten.

    Mjuk bh eller ingen bh alls är livet

     Äh mjuk behå år ju oskönt om man har större bröst. En ordentligt bh som håller besten på plats är klart skönast.

     Tusen ggr hellre en hård push up än en mjuk utan stöd.

      Haha håller brösten på plats menade jag

       ?

        Bestarna! ??

      ??

    ”Naturligt” är ju exakt alla former en tutte kan komma i, dvs rund/platt/strutig/fast/hängig/etc. Ett implantat förändrar inte bröstens utseende så drastiskt, det fyller ut hudpåsen du redan har, har du en hängigare variant av bröst ja då blir dina nya bröst likadana fast fylligare. (Nu pratar jag inte lyft och liknande, utan endast implantat).

    Jag förstår inte den gemene ilskan över vad andra människor väljer att göra med sina kroppar, och varför är det mer okej om man är ”helt platt” än bara har små?

    Jag kan sträcka mig till att det borde vara 25-årsgräns på implantat, det händer rätt mycket med en person mellan 18-25 mognadsmässigt och vad det gäller konsekvenstänk, även fast man tycker man är otroligt vuxen i den åldern.
    Jag är glad att jag inte hade ekonomin att göra det när jag var så ung, för då hade jag utan tvekan gjort det utan att fundera så mycket på det.

    Jag valde istället att göra det som 31-åring med två barn (färdigammad), påläst om eventuella komplikationer, med stabil ekonomi att kunna göra om/byta ut flera gånger om vid behov. Jag är dessutom lyckligt gift med en man som inte fick lov att ha en åsikt i frågan, min kropp mitt val. Vad andra (män) anser om min kropp och dess eventuella sexighet kunde jag inte bry mig mindre om.

    Jag är gift och min man bryr sig inte om hur jag ser ut. Men jag tycker det är jobbigt att inte ha några bröst alls. Nu har jag en b-kupa. Ingen ser att jag har opererat brösten. Ärren i armhålan har blekts så de inte syns alls. Jag kunde inte h någon vderd bikini alls eftersom den bara glappade. Och man såg rakt in och såg mina bröstvårtor. Ser inte varför det skulle vara ett felaktigt val. Jag gjorde det efter att jag hade ammat och enbart hade bröstvårtor kvar. Jag som 35prig kvinna måste väl få välja över min egen kropp och vad jag mår bra om? Sluta omyndigförklara kvinnor.

  Här kan man läsa mer om det: https://www.breastcancer.org/treatment/surgery/reconstruction/types/implants/special-report/anaplastic-large-cell-lymphoma
  Hoppas allt går bra för Margaux och att hon inte sätter in nya implantat!

  Varför opererar inte killar in silikon i sina biceps?

   För att tjejer är så osäkra i grunden och tror att de blir snyggare med större/ icke hängiga bröst. Ankläppar. Och allt vad nu folk gör.

    Nej, utan för att skönhetsidealet och utseendekraven på kvinnor är myyyycket hårdare än för män.

    Kvinnor blir bedömda utifrån utseende medan män bedöms utifrån andra kvalitéer.

     Män blir bedömda utifrån sina prestationer. Utan dem är de värdelösa.
     Män har inget medfött värde i att enbart existera så som kvinnor och barn har, utan de måste hela tiden rättfärdiga sin existens.

      Det gäller väl ändå alla? Ingen kvinna tillskrivs värde bara av att ligga hemma och inte göra eller åstadkomma någonting, däremot kan kvinnor slippa prestera OM de har någon kvalitet som innebär att män finner dem attraktiva. Allting är sociala strukturer, det är bara olika saker som definierar en mans och en kvinnas värde.

       Det räcker med att en kvinna skaffar barn så har hon ett värde.
       Det gäller tyvärr inte män.

       Är så tacksam över att vara kvinna. Mvh latmasken som kommer undan med det.

      Är du helt dum i huvudet?

     Vad är det kvinnorna vill nyttja genom skönhetsbedömandet av dom? Fler män? Högre lön? Lättare anställning?

    Och varför tror du tjejer är osäkra?
    KAN det ha något att göra med patriarkatet tror du?

     Allt är ALLTID någon annans fel, aldrig ditt eget. Viktigt att komma ihåg när man inte vill/orkar jobba med sig själv.

      Var väl inte en kommentar om att inte behöva jobba med sig själv utan en förklaring till varför vi ens är osäkra på våra kroppar.

      Är skönhetsoperationer (som diskussionen gällde) att jobba med sig själv..?

      Ja alltid alltid nån annans fel. Om det gäller alla, varför går vi inte omkring och ser ut som miss piggy hela bunten?

      Skulle vilja påstå att 98% av alla skönhetsoperationer görs för att tjejen är osäker. Ett bättre steg vore att söka hjälp för sin självkänsla.

      Tar ett extremt exempel. Den där paow , tror ni att hon är lycklig egentligen. Bakom alla tatueringar, bakom alla ingrepp sitter en osäker liten tjej.

   Säkert några som gör, men annars så är det bara att börja lyfta tungt så växer biceps på män. Att träna bröst ger inte direkt den effekten som kvinnor generellt är ute efter.

    Vilken effekt är kvinnor generellt ute efter? ? Att män på hundpromenad frågar om de vill ta en fika tillsammans?

   Kan du tala om för mig hur man tränar sina bröst större och fastare? Helt seriöst alltså. Mina biceps har jag tränat och de formas rätt så fint av det. Brösten har jag inte hittat en övning för ännu.

    Är du tjej eller kille?

    Borde väl vara sån där sido-bänk-press. Något där man använder bröstmusklerna för att pressa ihop något framför sig.

    Går nog att ligga med ryggen mot golvet och lyfta hantlar också.

    Bröstpress med hantlar eller maskin?

    Men det är skillnad på att träna bröstmusklerna och brösten.
    Själva brösten består av fettvävnad och den kan du inte träna fastare. Men de kan ju sitta lite bättre/högre upp om du har mer bröstmuskler. Men tränar du jättemkt brukar bröstens fettvävnad krympa.

   Steroider är ju ett stort problem såklart

  Såg nyligen ett avsnitt av de både kända Hollywood-kirurgerna. En tjej hade totalhavererade bröst pga usla jätteimplantat inopererade av en….. tandläkare!!!

  Så många skitkommentarer som ramlat in här. Oavsett om hon opererar in nya eller inte är historien fullt trovärdig, sann eller ej.

  Gissar att hon har implantat från märket PIP. Jag opererade brösten med implantat från det märket för 13 år sedan och runt 2012 kontaktades jag av kliniken och fick byta ut dem gratis mot ett annat märke då det framkommit att dessa kunde utgöra en hälsorisk.

  Det pågår fortfarande rättsprocesser mot tillverkarna i Frankrike.

  Om någon här har implantat från den leverantören, kontakta kliniken ni opererade er hos.

  Har Josephine Qvist uppmuntrat till operation/gjort det via samarbete? Som jag har förstått det har hon gjort en förminskning via landstinget, alltså ej spons?

   Nej hon gjorde ej via landstinget!

   Jag undrar samma. Hon har väl opererat sig för att hon haft problem med ryggen pga stora bröst?

   Tror du blandar ihop med Hanna Friberg

   Hon gjorde inte via landstinget, men av medicinska skäl. Så tycker inte heller hon platsar under den kategorin som Bloggbevakning sätter henne i.

    Du tänker inte på Hanna Friberg?

     Nej. Som sagt inte via landstinget men på grund av väldigt stora bröst och smärta i rygg och nacke. Hon har pratat om det på Youtube. Hon gjorde en bröstförminskning och vårdgårdsplastik, men valde också att lägga i inplantat för att slippa ha mycket ”häng”.

      Josefine Caarle är det 🙂

     Men okej, visste faktiskt inte att det var spons som hon blev erbjuden efter att hon beslutat själv att göra det.. Men orsaken till hennes op stämmer i alla fall!

   Hon har ju gjort någon form av hårinplantat nyligen? Kan det vara det som åsyftas?

   Hon och Denice Moberg var bland de första att göra sponstuttar.
   https://nyheter24.se/bloggbevakning/2017/02/24/ang-josephine-qvists-brostoperation/

  Googla även Breast implant illness. Det drabbade en vän till mig. Hon var sjukskriven i 5 år utan att förstå var all ångest, insomnia, yrsel, utslag etc kom ifrån.
  Vidrigt verkligen, och dyrt!!! För ingenting! Bra att Margaux uppmanar sina följare att tänka efter ordentligt.
  Fruktansvärt vad vi går igenom för att passa in i de snäva skönhetsnormerna.
  Ha bättre förebilder än Paow, kids… ❤️

  Hon opererade sig på Akademikliniken för tio år sedan. Det skrev hon i en frågestund på sin blogg 2015. https://margaux.elle.se/svar-pa-fragestunden/

  Oj jag hade verkligen inte aning att hon gjort sina bröst . Jag har själv funderat på att göra, men avstått pga trauma från en annan stor operation. Detta fick mig verkligen att avstå även det.
  Hoppas operationen går bra !

  Fast tror någon att det kan vara bra tat operera in främmande stora klumpar i kroppen?

  Kroppen har ju ett naturligt ” störa ifrån sig”-beteende, och att förutom det, ha onaturliga ämnen permanent i kroppen så är det ju klart att man förr eller senare kan utveckla ngn form av sjukdom, eller annat sjukdomstillstånd som inte behöver kopplas ihop med just implantaten. Bröstimplantat-sjukan är inte så välkänd i Sverige, men den talas det allt mer om.

   Blev visst lite stavfel här i all hast. Stöta ska det stå och inte störa. 🙂

    Tror de tog upp det i den nya SVT-dokumentären (”Under kniven”), bra att någon talar om det mer.

   Gäller det även höftledsoperationer? Pacemakers? Tandimplantat?

    De implantat du pratar om är en helt annan sak, de är i titan, vilket är ngt kroppen accepterar på ett helt annat sätt, än tex silikon och allt vad bröstimplantat är gjorda i.

  Äsch hon kommer ju garanterat sätta in nya. Har själv opererat mig många gånger pga komplikationer och hade jag vetat det innan hade jag aldrig gjort det. Hade snygga bröst innan och opererade mig bara för att jag var nyfiken när jag var 22.. nu ”kan” jag inte ta ut för mina bröst kommer haverera helt då och jag vill ha fina. Ska operera mig igen om några år.

  Bra att hon lyfter detta. Jag gjorde också mina bröst när jag var väldigt ung, har trivts med dom, men fick problem när jag ammade med enormt mycket mjölkstockning. Har ammat två barn, samma problem med båda. Har nu, flera år senare efter alla amnings-problem, fortfarande väldigt ont i brösten. Nåt känns fel. Vill inget hellre än att ta ut implantaten, men är rädd för att lägga mig under kniven. En egentligen onödig operation, med alla risker som operationer innebär, som jag inte vill utsätta mig för när jag har två små barn. Men jag har inget val. Om jag bara valt att inte operera in okänt material i min kropp som ung. Så dumt!

   Risken med narkos är minimal. Men du kan göra det med lokalbedövning och lugnande om du vill.

   Gör det. Du kommer inte ångra dig. Jag lovar.
   Min historia liknar din. Bävade enormt för operationen och narkosen men har aldrig varit så lättad som efteråt när de väl var ute.
   Mvh Fellow Explant

   Till N: när du tar ut dom, JÄTTEVIKTIGT att hela kapseln tas ut annars är det lönlöst. Googla breast explant eller breast implant illness. Finns flera videos på instagram under #bii
   Skriver detta i all välmening du kanske redan har koll ❤️ hoppas någon kan bli hjälpt av den informationen

  Jag funderade på att göra mina bröst när jag var ca 18-20. Idag är jag så glad att jag inte gjorde det!!! Har en B- kupa och älskar mina bröst nu! De har inte blivit hängiga utan sitter fortfarande snyggt och jag älskar att mina kläder sitter så snyggt ? Har 2 vänner som har förstorat men däremot 3st vänner som förminskat sina naturligt stora bröst p ga problem med rygg och nacke. Alla operationer har gått bra men däremot varierat resultat. Är inte avundsjuk på någon av dem. Tvärtom så glad att jag inte har utsatt min kropp för en sån onödig sak. Och nu trivs jag så bra i min egen kropp. Mina bröst är proportionella i förhållande till resten utav min kropp också. Kroppen är fantastisk ❤️‍?❤️‍?❤️‍?❤️‍?❤️‍?❤️‍?

   Du säger något som jag verkligen oxå tycker, proportioner! Man föds liksom i en kropp som är ämnad för viss storlek på diverse lemmar, ngn som är 156 lång brukar tex inte födas med storlek 41 i skor, oftast ej heller jättestora bröst. Själv är jag ganska petite och aldrig någonsin har jag önskat stora bröst, dels skulle det inte se klokt ut i förhållande till min kropp (proportionellt) sen sitter kläder mkt bättre och snyggare med lite mindre, det är praktiskt, lätt att hitta kläder, man får inte ont i ryggen av tyngden, behöver inte fundera över dubbla bh’s vid träning osv. Jag har helt ärligt talat aldrig fattat varför man vill ha större faktiskt. (om man inte är född helt totalt platt, för då kan jag förstå om man kanske vill operera in lite, men jag tror faktiskt inte skulle gjort det ens då, utan ist dragit förmån över att tex. slippa bh)

  Tänker på Maggan Graafs.

  Tog hon bort skinn?

  Hon har ju verkligen fått små tuttar men utan häng och skinn?

   Hon har nog gjort en hel del. Hon var ju i Thailand på ngn sorts ”hälsoresa”, kom hem i en helt annan form (kroppsligt), med ärr på bla insida överarmar, där hon förmodligen tog bort gäddhäng, så hon har nog tagit bort hud efter implantaten, alt lyft sig oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *