Ny tävling med GabJoss och JaneMaria

Gabriella Joss Possler och Jane Maria gör ytterligare en utlottning av ett presentkort hos Royal design värde 4000kr! 
Trots kritiken att det var Gabriellas revisor (eller liknande) som vann förra gången så tänker de inte gå in och villkora vilka som få vara med och tävla.
Jag har haft ganska mycket korrespondens med Gabriella efter den förra utlottningen, där jag svarat på hur jag ser på saken, samt sagt att det kanske inte finns någonting i spellagen som stipulerar huruvida vänner får vara med och tävla eller inte.
Möjligen kan de ges en rekommendation på hur en tävling bör utformas.
Personligen skulle jag inte dra en vän eller liknande som vinnare, just för att det inte ser bra ut, oavsett om vinnaren utses rent slumpmässigt, men det är bara jag.
De ska nu filma och publicera klipp på Instastory, på hur de drar sina vinnare slumpmässigt.
Det är alltid en början.
Med tanke på hur många som är med och tävlar så ska det mycket till för dem att lyckas landa på ett nummer som tillhör en kompis, med hjälp av en slumpgenerator, så det räcker kanske för kritikerna?
Vad säger ni?

Gabriella och Jane ska nu själva ställa frågan själva till Spelinspektionen, då jag inte fått något svar från dem och det borde ligga i influencernas intresse att själva ta reda på vad som gäller.
Enligt Gabriella kommer hon och Jane följa Spelinspektionens rekommendation, oavsett vad den blir, men än så länge har de alltså inte fått tag på dem.

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Myggans tävling där tre skulle vinna coachning värt 10.000 har väl inte heller skötts. Konstigt att fler än tre tävlade överhuvudtaget ?

   Nu kom jag på det? det blir så klart Anna och Roberto som vinner. Myggan raderar och fixar med sin vanliga obefintliga moral.

   Riktigt illa av My M att ha en tävling, be folk att följa företagen, skriva en lång harang, tagga tre personer och dela! Det blir mycket reklam. Oseriöst att inte ge den utdelningen i form av tre vinnare som hon utlovade från start. Det är bara att kolla på ursprungsinlägget där det står svart på vitt. Den typen av företag (personer) går verkligen bort.

    Verkligen. Hennes nysatsning och hon börjar med att göra bort sig.

  Om Bella hade haft en tävling och hennes revisor hade vunnit hade inlägget låtit annorlunda ?

   Ja, just detta är anledningen till att jag skrev kommentaren nedan. I tidigare inlägg var det många som ifrågasatte detta starkt och krävde ett inlägg eller granskning av vad tusan som händer när man drar sin revisor och innan dess kompis som vinnare i sin tävling. Detta inlägget är alltså svar till de kommentarer, som jag ser det. Dock med en helt annan ton än jag hade trott.

    Haha va? Drog hon en kompis som vinnare först? Om jag ägde företaget hade jag avslutat samarbetet.

     Det roliga är att det inte ens förnekas av varken Camilla eller Gabriella att det är så det ligger till utan istället ska de spela in nästa gång (liksom, vem bryr sig – ni kan börja spela in efter du blivit påkommen.. eh, nej tack) och att frågan ska ställas till Spelinspektionen (igen: vad skulle deras vägledning ens göra för nytta? Fortfarande sjukt märkligt att dra sina kompisar två gångar i rad. ?), plus att med alla andra ställer Cam frågan men nu är det tydligen Gabriella själv som bör ställa.

     Och vart är konversationen som Camilla hade med Gabriella? Skulle gärna vilja ta del av den. Inte för att jag ej litar på Cam, men Gabjoss litar jag inte på för fem öre.

      Vilken fusk-”tävling”, sjukt dåligt.

      Håller med. Genomdåligt genomfört, skulle det nu råkat vara revisorn som dras, dra om! Och att det ska filmas nu, ska de skriva namnen på lappar, visa upp att alla har olika namn men att lapparna är identiska innan det dras i direktsändning? Sorry men efter en sån här grej litar jag faktiskt inte på att det inte kommer fuskas. Det går lätt att göra om man vill!

    Ja, kompisen villawik som Jane M följer och har klonat sitt hem från.

    Det är inte några random följare som vunnit deras tävlingar, jäkligt fult.

   Ni som ens reflekterar över såna här saker… vad är ni för människor? ? Är så nyfiken på hur ni funkar. Tänk att läsa ett inlägg på en BLOGG (!!) och ens reflektera över andra bloggare/influencers, jämföra, påpeka osv. Att man liksom går så långt i tanken och måste skriva en kommentar om hur det hade låtit om en annan influencser var huvudperson i inlägget. ????

    Är detta du, Gabriella? ?

     Jossan eller någon av hennes lyckliga vinnare

    Vad är du för människa som ens orkar gå in på en BLOGG (!) och kommentera på vad andra människor kommenterar på? ??

    Att det är konstigt att vänner/ ens revisor vinner är väl inget märkligt att folk reagerar på??

    Influencers kan väl inte få komma undan med allt?

    Hihihihohohohahaha! (+ elvatusen skrattemojis)

    Snyggt försök till härskarteknik med skrattemojis och allt men tyvärr, funkar inte här längre. Som vi vet vid det här laget, detta är en blogg som diskuterar andra sociala medier och med särskilt fokus på lögner/överdrifter/lagbrott etc. Tror vi alla läsare ser dig framför oss som Gabriella själv som skrattar nervöst. Om det stämmer eller inte vet iofs bara du som skrev!

   Men det är ju Gabriella och Camilla! ❤️ Man måste ju vara snäll och gosig! ? Inget annat med Gabriella från Camilla!

    Riktigt tråkigt. Enda sedan Gabriella – som gift – försökte få till ett ligg med sin tjejkompis man (!) medan tjejkompisen var out of Town, så har hon favoriserats härinne. Hon och Camilla skulle träffas på lunch/fika efter händelsen och genast upphörde all skriveri om G och alla kommentarer med en kritisk ton mot G raderades.

    Brukar ofta dela åsikt med Cam men gällande denna bruden… not so much 🙁

     Va? Vem var vännen? När var det? Hur gjorde hon? Har så mycket frågor?

     Samma grej har väl varit med foki och Nemo efter Camilla träffade dem IRL. Tänker att trovärdigheten går upp så mycket mer om alla ”bevakas” på samma sätt.

   Eller om Bellas konto såg ut som ett Onlyfanskonto.. Tänk allt hån Isabellas karl fått jämfört m Posslersnubben. Hur fräsch verkar han liksom! Rotar han inte runt i mat har han händerna i skrevet på sin fru. Sen kanske han är rarast i stan men bilden han vill förmedla externt? Eehhh
   Nä hellre då en karl som fotar bubblor å använder bestick

  Jag hade ju aldrig tävlat om 4000 kr inne hos en kund. Tykcer det är lite märkligt.

  Det här är tyvärr ganska tråkigt.

  Dvs. Hur hon behandlas och favoriseras här. Jag förstår att ni har en god vänskaplig relation (vilket är OK), men det gör att granskningen blir ganska lam av just henne och att kommentarer som ifrågasätter hennes (oftast märkliga) beslut raderas, medan andra liknande kommentarer får stå kvar.

  Är jag den enda som känner såhär?

   Nej jag har också märkt att kommentarer raderas när det gäller gabbjossposs.

   Men grina då.

    ??

   Nej jag håller med! Du är inte ensam om dina tankar.

  De där tävlingarna alltså.. ”gilla mitt konto, den här personen konto, företagets konto – för att få tävla”.
  Känns ungefär lika lockande som allt annat shady därute. Och två influncers ihop för att tjäna pengar, är värre än en….

  Hon heter Jane Marina

  Ja alltså du favoriserar och det är så tydligt. Hade det varit Isabella L hade du skrivit med en helt annan ton. Tycker det går emot vad denna blogg ska handla om, granskning. Om du nu ska fortsätta favorisera så kanske du ska träna på hur du gör det mer diskret för det är sjukt tydligt och väldigt orättvist.

   Du kan inte jämföra Isabella och Gabriella. En har ljugit röven av sig och medvetet blåst en massa folk. Det har mig veterligt inte Gabriella gjort.

    Det är snarare DU som lägger in en personligt värdering. Vill du bli tagen seriöst får du ju vara professionell i ditt skrivande och inte skriva med känslor. I vissa inlägg låter det som att IL har gjort något personligt mot dig.

    Där fick vi ju faktiskt svaret på varför du behandlar Bella och Gabriella annorlunda i din blogg. Och att du gör det.

    Det ska ju inte spela någon roll när du ska skriva om dem alla på ett proffsigt sätt?

    Gabriella ljuger ju HELA tiden? Hon är ju värre än Bella.

    Nu var du väl lite generös mot G.. 🙂

   Håller med Alma. Tycker att Isabella och Gabriella är av precis samma skrot och korn, anser dock att Bellas trovärdighet ökar mer med tiden medans Gabriellas minskar rejält.

  Vad har hänt med tävlingarna där man kunde vinna ”Apple-produkter för 30 000kr” som bl a Therese mfl gjorde reklam för där man skulle följa 20 mer eller mindre obskyra konton för att delta i tävlingen? Slipper vi äntligen sånt nu ?

   Vann någon ens dessa tävlingar?

   De insåg väl att de nya följarna antingen:

   1) avföljer alla konton direkt efter tävlingen
   2) glömmer att avfölja men är helt oengagerat följare

  Hahaha så lätt att komma undan genom att DENNA gången visa hur lottningen går till. Säger ju ingenting om ifall revisorn/vännen blev vald istället för att lottas förra gången som folk påstår? Skadan är ju redan skedd. ?

  Men va? Du vet alltså om att vinnaren var Gabriellas vän eller revisor och this is it? Mjaa, gör om gör rätt.

   Precis. Skit i att granska Gabriella om det ändå ska göras på det här gossegulliga sättet. Du vet om att hon dragit en närstående men hänvisar henne enbart till att ta en dialog med Spelinspektionen… Okej?

   Vet inte om detta inlägg ens kan kallas granskning faktiskt.

    Det hade varit bättre att få se konversationen..

  Ingen av dem känns ju nice att följa så absolut inte! Stör mig på såna här tävlingar, de hålls ju endast för att deras räckvidd på instagram ska breddas

  Tycker dessa tävlingar är så märkliga och jag undrar verkligen VARFÖR? Vad får gabjossposs och Jane ut av såna här tävlingar?

   Eh va? Pengar och följare såklart

   Följare och högt engagemang

  Den första tävlingen jag hade för mitt företag vanns av min syrra, så jag drog en ny vinnare?

  Tror inte hon gör nåt olagligt iom att folk inte betalar för att delta, då gäller hårdare regler. Problemet är väl mer för influenserns varumärke då många kommer uppfatta det som ”fusk” (oavsett om det är det eller ej). Så smartast är nog stryka sina vänner och bekanta från att tävla för att slippa den typen av spekulationer.

   Tänker också att det är det första problemet, att det upplevs oseriöst. Att det skadar hennes eget varumärke är väl ingen Annans problem, däremot hade jag dragit öronen åt mig som företag.

  Primrose blev vald trots att hon bara hade en enda lott.

  Nä men allvarligt. I seriösa tävlingar får inga som har samröre med företaget eller de anställda delta i tävlingar som de arrangerar.
  Det säger sig väl självt att de måste undanbe familj och vänner från att delta!

  Tänk er den Norenska stämningen hos Bella nu, när hon tvingas spendera 1 vecka i sträck i sitt hem utan barnen! ?
  Hur ska hon palla! ?

   Äsch, hon ”bygger bolag”, hennes karaktär bygger ju bolag lite speciellt, krävs knappt ett bolag ibland.

  Gud, Camilla hade kallat Isabella för LotterIsabella eller nåt annat snortråkigt och skitnödigt i all evig tid framöver.

  Visste du om det Camilla, att det var hennes revisor/vän som hade vunnit…?

  Ärligt talat, det får vara nog. Du skriver mycket granskande och i många fall med en elak ton när det gäller inlägg om Isabella, till och med när det inte finns något negativt att hitta. Men om Gabriella låter du allting glida förbi. Jag kan inte och kommer i fortsättningen inte kunna ta dig för en seriös skribent när du gör en så stor skillnad på dessa två influensers.
  Gabriella har ju gjort hur många sjuka saker som helst som du totalt skiter i att folk kommenterar eller ger tips på.

  Nä tack, gör om och gör rätt.

   Jag tror Gabriella är så pass manipulativ att hon har totalt manipulerat Camilla och nu vågar Camilla inte skriva något som Gabriella ej godkänner..

    Du måste skämta? ?

     Det tror jag inte. Den här kommentaren om Gabjoss och Bella tycker jag ofta dyker upp från olika namn här, sen vet jag ju inte om det är samma person som skriver varje gång men det brukar bli många gilla-tummar också.
     Går detta dig helt förbi? Som alla kommentarer under inlägget där du beskrev Isabellas relation till sina barn på ett helt galet sätt, det där med flygresorna, vilket flera hundra läsare påpekade! Det var många tummar där också.
     Du gör som du vill, absolut, men jag tycker inte det är klokt att garva åt dina läsare sådär

      Så länge inte min chefredaktör anser att ett inlägg ska tas ner så lyssnar jag på honom.

       Wow, snacka om att gömma dig bakom din chefredaktör, istället för att bemöta kritiken.

   Därför man inte har Cs ”granskning” av Isabella seriöst.

  OT – men varför gör Kenza knappt någon reklam för The Every? The Everys instagram är stendöd och det känns minst sagt som deras satsning misslyckats totalt… säga vad man vill om Bianca och Caia men hon har i alla fall förstått hur man använder sina kanaler till fördel för sitt eget bolag. Kenza borde ta lärdom av Bianca.

   Hon gjorde nu nyss massor med stories om det?

  Hur kommer det sig att det inte finns något på Flashback om Gabriella?? Jag är säker på att jag har läst för längesedan?

  Jag tror verkligen inte Cam gör det medvetet för jag har så pass stor respekt för det hon gör och bidrar med tack vare denna blogg. Men det är skrämmande hur mycket lättare ton det är i inläggen som handlar om GabJoss. Vi pratar om någon som uppvisat en hel del problematiska beteenden men av någon anledning tas det aldrig upp här. Visst finns det inlägg om henne men mest med betydligt lättsammare vinkling än om det hade handlat om andra, inte bara Isabella.

  Om de är vänner, Cam har blivit ombedd att inte vara så hård eller vad än som är anledningen så hade det varit bättre att i så fall inte skriva alls om henne än att riskera sin trovärdighet genom att så tydligt göra skillnad på GabJoss. Ja, det var bara lite av mina tankar.

  Glad fredag och ha en fin helg Cam och alla andra här inne! <3

   Jag tror absolut att Camilla skriver medvetna inlägg. Du behöver inte läsa många inlägg för att se skillnaden mellan hur det skrivs om tex. Anna Book, My Martens, Isabelle vs GabJoss. Det är personligt och subjektiva åsikter och selektiv information, för att få en viss typ av kommentarer. Det är jättetydligt och medvetet.

  Halv OT men vad tycker ni om Mateus som design? Halva (hela?) influenserkretsen verkar ju helsåld på det.

   Ful & tacky och känns ohygieniskt på något sätt med så mycket mönster. No thanks…

   De är helsålda, för stunden, på allt de får gratis.

  Gabriella klarar jag inte av. Hon är falsk för mycket kolla på mig mina bröst/vårtor och fula tights som hon bär jämt som om det skulle vara snyggt. En stor fjortis som snackar skit om allt och alla. Har varit i skottlinjen själv då hon snackat skit om mig. Trodde en bloggare ville ha snälla kommentarer på sin blogg men icke. Förstår inte alls hur jane Marina kan vilja ha något med henne att göra. Följer Jane men inte fejk jossposs. Skulle heller aldrig tävla i något som hon har ett finger med i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *