Blackout live

Att sända live på sociala medier är ett sätt att kommunicera i realtid med sina följare, och de allra flesta lives går ut på att kontoinnehavaren filmar sig själv samtidigt, så följarna ser den som pratar.
Anna Book hade en ”blackout live” i veckan, som är exakt som det låter.
Man kunde höra henne, men kameran var avstängd och svart.
Det är motsatsen till de livesändning hon hade för några år sedan där hon filmade sig själv, men utan att säga så mycket som ett pip.
Slår man ihop dessa två filmer så har man liksom EN komplett live. 🙂

Men skämt åsido…
Jag kan mycket väl förstå att Anna stänger av kameran när hon sänder live.
De kommentarer som skrivs om hennes utseende på Flashback, där varje bild och filmruta nagelfars, skulle kunna få vem som helst att stänga av kameran.
Om Anna mår bättre av det så tycker jag att hon ska fortsätta med svart ruta när hon sänder live.

Bryr ni er om ifall ni kan se den som sänder live eller inte? 
Är det hela poängen eller spelar det ingen roll för er?

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon skulle må så mycket bättre om hon inte sände live alls. Anna, ta hand om dig själv och din familj istället för att sitta flera timmar och lajva ut en massa dravel. Till vilken nytta?

   Precis. Vad får hon ut av det?

   Känns som hon hamnat i en dålig cirkel. Folk skriver dumt om henne på fb, hon går igång. Sen fortsätter det så. Till slut ser hon fiender i allt och alla. Blockar den som så mycket skriver hej, för den kan ju egentligen menat nåt annat.

   Allt är inte Annas fel, långt ifrån. Men hon ger ju ordentligt med näring till elden.

   För hennes egen skull borde hon pausa allt med internet nån månad eller två. Koppla bort allt som gör henne så upprörd.

    Verkligen. Det är sorgligt att titta/lyssna på henne både lajv eller via text. Hon är så aggressiv och misstänksam mot alla att till och med en vanlig vänlig fråga tar hon som en attack mot hennes person. Man behöver ju inte vara hjärnforskare för att förstå att hon inte mår bra och då är det bara tragiskt att hon bjuder hela omvärlden på det.

     Jag undrar alltid vad som händer efter hon stänger ner sin live efter att ha börjat i en ände och sedan slutar, ofta med att ha suttit och skrikit och gråtit. Sedan kommer familjen (?) eller maken hem och det är dags att fotografera mat och mys med tv-serier etc. Märkligt.

      Hon klarar inte av att vara sysslolös ensam. När hon bodde i Solna grät hon enligt egen utsago hela dagarna, tills barnen kom hem. Då fanns inte Instagram,nu dokumenterar hon sina dagar så att alla kan se vad hon gör.

    Varför kollar/följer ni allt då? Förstår inte. Läser sååå mkt liknande här, men varför kollar ni om ni nu tycker så? Om ni hade slutat följa/titta så hade det ju inte eldat på.

     Många följer väl bara hennes bravader via bloggbevakning. Eller vet du vilka av alla anonyma här som också ser varenda live hon har?

      13:05
      Precis så ? Aldrig följt henne. Håller dock med om att hon borde, för sin egen skull, lägga ner internet. Anledningen till varför jag tycker så är att jag läst och sett klipp här på bloggbevakning. Så känner jag men alla är olika.

     Men lägg av! Är så trött på alla som kommenterar så här. Ansvaret ligger i slutändan på Anna och bara på Anna. Det är som om en person slår till någon och den andra personen försvarar sig genom att slå tillbaka, men man lägger all skuld på den som slog tillbaka som om den som startade det helt står utan konsekvenser för sitt agerande. Absolut, att folk slutar följa Anna kan bidra till att hon får mindre följare/tittare men INTE till att hon slutar med social medier eller live? Får hon inte uppmärksamhet skaffar hon sig uppmärksamhet och det är fasiken inte alla andras ansvar att se till så Anna blir inlindad i bomull och aldrig möter motgångar för SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA. Konsekvenstänk people??? ?

      Anna har ju i alla fall lyckats övertyga en del om att hon är den oskyldiga lilla ängeln hon vill framstå som.

      Förlåt men vad av det Anna gör i sina lives går att jämföra med att oprovocerat slå en annan person?

      Som jag förstått det så bara finns hon, lever, är, gör saker, tycker saker, men hon verkar inte mobba, skada andra i eller på annat sätt bete sig så att det rättfärdigar att någon ”slår tillbaka”?

      Följer inte henne så undrar genuint vad du menar.

       Du tog det bokstavligt, det är ju en feltolkning. Jag jämförde SCENARIOT med att en person gör något som skapar en dålig situation, men sedan förväntas stå fri från konsekvenserna och det är andras fel. Förstår du bättre nu?
       Kan förtydliga ytterligare. Anna beter sig galet i sociala medier/på live och mår dåligt pga hur hon uppfattas av andra, vissa här i kommentarerna tycker folk måste sluta följa henne för det eldar på och gör så hon mår dåligt, min poäng är att Anna skapar sin egen misär pga hur hon beter sig och det är inte hennes följares ansvar att få henne att må bättre när hon enkelt kan lösa det problemet själv genom att sluta bete sig galet offentligt från första början. Hoppas du förstår jämförelsen bättre nu ?

        Men du… om ingen hade tittat på hennes live sändningar, hade hon sänt då? Tycker det är ganska fegt att enbart skylla på Anna när det helt uppenbart är en drös människor här som gärna tittar på ”trafikolyckor” och förfasas utan att lyfta ett jävla finger för en förändring eller för att hjälpa till.

         Ja, det hade hon garanterat eftersom hon själv ringer upp kvällspressen för att bli omnämnd? Ni tror inte hon fortsätter för hon vet att hon får följare? Om hon inte hade gjort det för uppmärksamheten, varför tror ni då hon fortsätter? För det är kul? Vissa är ju bra naiva alltså ?

          Och jag säger inte någonstans att det BARA är Annas ”fel”, så lägg inte ord i munnen på mig. Däremot är det i huvudsak hennes ansvar och val att förändra situationen, inte hennes följare. Hon gör INGENTING för att förändra den och det står henne helt fritt så ni som försöker stå på Annas sida verkar ju helt missat att hon väljer detta själv och därav vill det?! Ingen som tvingar henne

          Hon har skapat uppmärksamhet kring sig genom att ringa skvallerpressen långt innan sociala medier fanns.

         Eftersom hon varit ökänd i 37 år hade alltid någon tittat på hennes lives-inte bara ”troll”. Hon kontaktar själv media och ställer villigt upp på att vara medias driftkucku. Du har aldrig tänkt på att kontakta TV4, Expressen mfl och be dem sluta exploatera henne på minst lika låga vis som hennes ”troll” gör? Hennes ”fans” gör henne faktiskt på sätt och vis skada med genom att de för att må bättre själva och själva få uppmärksamhet vill ha kontakt med en kändis, få ett svar från henne. Jag växte upp med en mamma som Anna-ingen kan varaktigt ”hjälpa” dessa människor eftersom de inte anser att de har eget ansvar eller fel i sitt beteende. Det är svåra situationer och jag lider med hennes barn framförallt.

      Håller med !!!!

     Jag ska erkänna, jag kan inte sluta titta. Förundras så över hur Anna fungerar, eller ska man säga inte fungerar? Som någon skrev, hon behöver VERKLIGEN detoxa från internet. 1) Varför går hon in och läser på FB? (Jo, det gör hon, det märks när hon har sina lives/skriver på Insta att hon mycket väl vet vad som precis skrivits.) 2) Varför gå i svaromål? Hon läser, reagerar, varvar upp och bemöter allt skit som skrivs och mår sämre och sämre av det. Varför?! Hon ältar allt till förbannelse och hävdar själv att hon bara vill gå vidare. Men gör det någon gång då! Läs inte FB, Bloggbevakning eller vad det nu må vara. Blir faktiskt så himla trött på de som inte ser sin egen roll i det hela. Skyll inte på andra att du mår som du mår, gör något åt det istället.
     Logga ut, omge dig av de du tycker om och gör någonting av ditt liv istället för att glo i telefonen och uppröras av än det ena än det andra.
     Anna tillhör även den typen som inte bör ha Insta överhuvudtaget då bilder på andras liv och leverne märkbart påverkar henne och hennes självkänsla. Hon utvecklar en bitterhet och missunnsamhet utan dess like och beter sig som högstadiets copycat som liksom ”i smyg” apar efter och vill få andra att tro att hon kommit på det först.
     En rejäl terapirunda hade suttit på sin plats. Ihop med total skärmpaus.

      Utmärkt analys-tack. Anna verkar ha mått mycket bättre innan sociala medier, problemen i sig har alltid funnits där säkert men sociala medier-samhället är en förbannelse för henne. Vuxna har ett eget ansvar och man kan inte tala till/om en vuxen som ett mellanstadiebarn. Verkligheten är betydligt mer komplicerad. Människor ÄR inte alltid välvilliga, förstående och snälla. Alla analyserar inte andras mående och beteende innan de yttrar sig. Ditt eget beteende spelar roll också!
      Sociala medier lägger ännu större ansvar på dig som speciellt offentlig person att kunna dra gränser.

   Hon kanske hade mått bättre av att sända live enbart för de som gillar henne. Tydligen kollar många som irriterar/skrattar/hånar henne. Vore väl bättre för henne om de försvann.

    Hon borde ha ett privat konto där hon bara släpper in folk hon litar på. Så länge hon har ett öppet konto kommer de sorgliga individerna på FB att fortsätta skriva elaka saker om henne utseende (och färgen på hennes köksutrustning, maten hon lagar, hur hon lagar mat, hur hon sminkar sig, hur hon bäddar, hur hon sköter sitt hem och allt annat de kan komma på och lite till….).

   Tror hon har de tufft märks att hon inte mår bra . Läste på en annan sida att yngsta har flyttat hemifrån och tagit bort book som efternamn . Att äldsta dottern inte ens följer Anna på insta . Sorgligt att barnen inte verkar må bra av allt detta

    Stämmer inte

     Vad är det som inte skulle stämma menar du ? Kolla ratsit så ser du vart hon bor och att hon inte har mammans efternamn

    Felicia följer visst Anna. Och det var länge sedan Vanessa tog bort efternamnet Book.

    Inget konstigt att dottern inte har mammas flicknamn. Det har inte mina döttrar heller

   Ja, det skulle hon. Men hon är som en narkoman som måste ha sin uppmärksamhetsfix och det ger både de äkta fansen och de som inte följer för att de gillar henne. Anna är dock en vuxen människa med eget ansvar. Mår hon så dåligt att hon inte kan anses ta eget ansvar ska anhöriga(maken) se till att hon får hjälp. Man kan inte ändra på andra, bara sig själv. Att sitta och säga åt andra att vara snälla på nätet må vara välment men helt orealistiskt efter vi inte lever i en perfekt värld.
   Anna tigger om uppmärksamhet men man kan aldrig vänta sig bara positiv sådan, speciellt inte som hon själv beter sig.

   Riktig förändring kan hon bara initiera själv, tyvärr är hon expert på att skylla ifrån sig och inte kunna analysera/ta ansvar för sitt eget beteende alls.

   Jag tror tvärtom att hon älskar att ha lives. Anna är väldigt social. Men, att hon blir ledsen över allt skitsnack och elakheter har jag full förståelse för. Folk måste sluta uppföra sig så fruktansvärt inhumant.

    Hon är ”social” som i älskar uppmärksamhet men saknar fullständigt social kompetens. Viktigt att notera skillnaden.

    Ingen vuxen människa står fri från konsekvenser av sitt beteende hur jävla ”social” man än är. Människor känner förr eller senare att hon ljuger och utnyttjar dem för att få bekräftelse, sådant passerar aldrig väl i längden. Ingen vill bli vaneljugen för ens om skitsaker eller använd som rekvisita för någon annan.

   Relationen kändis/följare/fans kan aldrig vara jämlik. Vill hon ha en jämlik relation ska hon inte sitta på IG och prata med okända. Anna är ute och cyklar, hon kan visserligen inte se sina följare men hennes ”äkta fans” sitter där på hennes villkor vare sig hon syns eller ej och hon kan välja att ignorera dem eller svara.

  Jag vill gärna se den som pratar.
  Anna hade säkert någon anledning till att vara svart den dagen.

   Hon har berättat att hon skulle bleka och göra om sina ögonbryn,så det är kanske det hon påbörjat nu.Vet inte riktigt hur lång tid sådant tar,men hon vill väl inte visa sig innan det är färdigt.

   Nej hon kom av en slump på att det gick att ta bort bilden när hon sände live, så då gjorde hon det vid alla senaste live. Hon var fixad först och visade sig men tyckte bara att det var skönt att inte behöva synas.

  Kan inte vara kul för hennes familj när hon sönder sina vredesutbrott på det viset. Hade skämts ihjäl om min mamma betedde sig så där.

   Sänder*

   Jag hade också skämts så mycket. Pinsamt. Hade bett henne sluta.

    Vi är olika, jag respekterar att min mamma är en egen vuxen person som kan fatta beslut alldeles själv.

    Varför skulle man någonsin skämmas för någon annans handlande? Jag kan skämmas om jag själv gör något tokigt och i övrigt får var och en skämmas för sitt eget handlande.

     Good for you. Jag är glad att min mamma inte beter sig offentligt så som Anna gör.

     Har du en förälder som ställer till en scen varje gång man vistats ute? Då är det starkt att inte bry sig skulle jag säga. Jag har en sådan, spelar ingen roll vad det handlar om, minsta känsla av orättvisa hos denne så blir det utbrott. Är jävligt pinsamt fortfarande och jag är 30 år snart. Många gånger som jag bara vänt och gått för jag inte klarar av att se hur min pappa kan skämma ut sig så bland folk.

     Och nej prata om det går inte för det är alla andra som är orättvisa mot honom då måste han markera att dom gör fel ?

     Min mamma vill ibland göra saker när hon känner att hon blivit orättvist behandlad.
     Hon blir dramatisk, arg och frustrerad och en av de sakerna hon velat göra hade skämt ut henne inför en stor grupp människor hon träffar ofta.
     Så vi pratade en lång stund om hur detta skulle se ut och vad det skulle resultera i. Hon fick en stund på sig att lugna ner sig, ventilera det som gjorde henne arg och ledsen och tillslut förstod hon hur illa och dramatiskt det var, det hon hade tänkt göra.

     Alltså besparade jag henne en enorm skam hon hade fått känna om jag inte stoppat. En skam som hade fått henne att flytta.

     Jag älskar min mamma och bryr mig om henne. Alltså stoppar jag henne från att skämma ut sig.

     Allt annat skulle kännas fel.

  Och sen kanske man inte ska lägga allt ansvar på Flashback. Som om influensers utseenden inte granskas med lupp bland kommentarer här inne..?

   Ja precis, och man undrar om det är samma personer som granskar både IL och AB under lupp och nagelfarar varje bild och ord.

  Om jag ska se en live så vill jag se den som gör den. Ang Anna och det som skrivs på Flashback så är det ju inte ens något hon läser, annars kanske en bra idé för henne vore att blogga och ha någon som kollar hennes kommentarer om hon endast vill läsa likes och ändå vara med i sociala medier?

  Förstår inte folk som sitter timmar och lyssnar/kollar på en tok som Anna! Vad får man ut av det? ?

   Jag har det på i bakgrunden när jag jobbar. Underhållande ju ?? hon är en gåva som aldrig slutar ge.

    (Fast sen förstår jag inte det intressanta med Bella. Hon är som att se färg som torkar enligt mig men hon verkar underhålla flera här inne så..)

   Man måste väl inte alltid ”få ut något” av det mer än att det är underhållande för stunden. Vad får vi ut av att kommentera hennes lives, någons designerväska eller nya kärlek här inne? Antagligen också lite underhållande tidsfördriv.

  Filtret fungerade inte?

   Haha ?

  Hon har ju bankat sönder sin telefon med hammare ju, då är det klart att det är svart☻

  Eller så struntar man i att ha live? Hon blir ändå bara irriterad hela tiden. Hon pratade i någon live om att de skulle vara mysigt och hon funderade på att laga nån god lunch, tända brasa och läsa en bra bok, men gör det då??? Nä hon fortsatte ha live i typ 3-4 timmar till.

   På riktigt, är det så? Inte elak eller ironisk. Fruktansvärt tragiskt.

  Så börjar hon alltid varje live med ”jag ska inte vara live så länge..”

  *fyra timmar senare*….

   ??

  Är Anna Book intressant?

   Gud ja! Läser allra helst om henne här.

  Åhhhh Roberto kom hit åh ge mig en puss.
  Sen ser man han lite besvärat böjer sig fram och gör det. Ja vill ha mer säger hon sen på bebisspråk och han böjer sig fram en gång till och ännu mer besvärad. Sen lite smackande på det ”Har du ätit ost, jag känner det på lukten” säger hon lite förståndigt.

  Sen läser hon lite kommentarer, missuppfattar det hon läser och blir förbannad. Återupprepar sig tio ggr. Ignorerar förklaringarna som kommer, efter en kvart går det upp ett ljus för Anna att personen inte menade som hon tolkade det. Sen är hon igång och ältar igen.

  Plötsligt är det en bra låt på radion så Anna hamnar som i trance och börjar sjunga med och dansa med lite armrörelser.

  Nån av barnen kommer in och Anna börjar prata bebisspråk igen. Gärna om vilken middag de ska hitta på att göra idag. Anna tar på sig läsglasögonen. Drar dottern intill sig och gullar lite och pratar bebisspråk.

  Har man sett en live har man sett alla ?

   Jag älskar att hon verkar glömma att hon pratar på så väldigt att hon alltid ligger efter i kommentarerna, sen läser hon något som skrevs fem minuter sedan men kopplar det till det hon just pratar om och blir sur.

   ” Jaha, var det så roligt att du var tvungen att skratta? Jaja, då ska jag göra det lätt för dig. Hej då! Block!”

    Jag har sett nån inspelad live i efterhand och det blir onekligen rörigt.

   Klockrent förutom att jag har fått uppfattningen av att Mi Amore verkar älska att vara med i livarna… han verkade besviken häromdagen när han kom fram och kameran var av 🙁

  En patetisk och mycket sorglig person som ska sluta vara på sociala media. Hon har uttömt hela sitt tomma och innehållslösa liv. Finns inget mer att visa eller prata om. Ju mer hon visar av sig själv, maten hon lagar, sina naglar, sitt löshår och den renbäddade sängen desto mer kommentarer och skratt. Hon är en självdestruktiv person som tigger om att vara negativt omskriven. Flashback eller Bloggbevakning ⚖️ ?‍♀️ Nu pratar Anna Book om ” the twofaced MF woman” och rättsliga åtgärder. Spänningen är olidlig. Är det en ny inriktning Anna Book ska syssla med? Nämligen ”Berätta allt hon vet om andra” Och ”Sätta åt dumma människor???

   Du är ganska elak i din kommentar. Hur skulle du må om du blev kallad patetiskt och sorglig, ha ett tomt och innehållsliv?

  Kan vi snälla prata om pinsamheten i att My vägrar publicera fler kommentarer om att folk uppfattar henne som influencer.

  Jag skrev en fin och trevlig kommentar om att jag ser henne som influencer och varför.
  Min ena polare gjorde det samma.
  Vi lär inte vara dom enda.
  Men icke att det släpps igenom.
  Varför är det så jobbigt för henne?

  (Ok sorry, kanske bara är jag som tycker det är komiskt och intressant ???‍♀️)

   My rensar även kommentarer angående päls i hennes nya jacka ”från vännerna på Monel”.

    Klart att hon rensar kommentarer som är kritiska till att ha päls från djur på sin kapuschong. Hur ska hon bemöta/försvara sina grymma val? Finns ju faktiskt inte ett enda hållbart argument!

     Förra gången försökte hon tuta i någon att det var fuskpäls. Jo, tjena….

   Hon vill väl att folk ska svara träningsprofil. Men sanningen är att ingen ser henne som något annat än att hon försöker bli en träningsprofil. 4-5 år sen påstådd pt-utbildning och vad har hon uppnått? Hon är och förblir en skojare. Finns ingen medicin som kan råda bot på detta. Möjligen en burk Stesolid om dagen så hon sover och är tyst.

   Pinsamheten att hon än en gång på instagram försöker tuta i folk att hon gått upp 30 kg pga medicin när hon hade gått upp i vikt långt innan denna eventuella medicin. 17 och 18 kilo har hon ju gått upp i omgångar har hon flera gånger tidigare skrivit, lika många kg varje gång konstigt nog. Hon har pendlat upp och ner i minst fem år så det är ju inte 30 kg sedan ev medicin men det låter ju bra. Alltså My är så fejk och manipulativ och söker sympatier och vill bli hyllad och få hejarop. Hon är så irriterande.

    ”Kroppen svarar inte” var ju standard i flera år. Det är som att hon behöver övertala sig själv främst att det alltid är ett fel bortom hennes egna kontroll.

     * övertyga

   Jag skrev också en kommentar om det, blev inte heller publicerad.

  Anna bär på ett rätt tungt bagage. Kan inte varit lätt med en mamma som inte drog sig för att dela säng med dottern när killen också låg där.

  Det har lagts upp gamla artiklar på fb, bl a från tidningen OKEJ där Anna svarar på frågor. Kul att läsa, men samtidigt häpnar man över hur frågorna är ställda. Hon var ju inte så gammal. Personen som intervjuar är t ex kritisk till hur Annas framtänder viker av inåt. Illa.

   Både mamman och gubbarna i tv-produktionen runt Solstollarna skulle haft förstånd att inte låta en 14-åring framstå som nån bystdrottning.

   Det var andra tider då och knappast unikt för Annas situation

    Exakt. Det var helt andra tider på 80-talet. Därmed inte sagt att Anna inte har farit illa av det. Hennes generationskamrater, åtminstone Carola och Lena Ph, verkar ha klarat det bättre. Men det har mycket med att göra vad man har för psyke från början, vad man har för stöttning från omgivningen, hur karriären utvecklas m m.

     Pernilla, Carola och Lena är ändå tre år äldre än Anna och debuterade ungefär samtidigt. Pernilla spelade iofs teater tidigt.

      Och Carola hade sin bibel ?

      Carola och Lena Ph är fyra år äldre.

     Lena Ph är smart och hade bra betyg i skolan och tänkte bli landskapsarkitekt, Hon har också enormt integritet och redan från starten har hon värnat om sitt privatliv.
     Lena Ph borde ha blivit ledbruten av alla skämt man har haft om hennes hemsydda kläder genom många, många år men Lena äger och har skämtat bort det på äldre dagar.
     Carola hade en tuff managerpappa och fin röst, hon har gjort bort sig genom åren men har hanterat det rätt bra. Pernilla har ju två föräldrar i branschen och har aldrig varit buskablyg, en född entertainer. Hade väl inte världens bästa betyg. Men har kämpat på i branschen.
     Anna hade låga betyg och fick höra av sin mor att skolan kunde hon strunta i, hon skulle bli artist. Modern hade noll koll på artistbranschen, Anna var från start både blyg och känslig. Men artist ska hon vara oavsett.

     Fast carola och Anna var ju faktiskt vänner. Även Pernilla.

    Att mamma, tonårig dotter och dotters pojkvän delade säng (trots flera lediga rum i bostaden) var tack och lov tämligen unikt även då.

  Skulle aldrig se en live öht. Hatar alla former av videos och särskilt de med ljud. Jag uppskattar social media men den får inte ta tid eller stora med ljud.

  Camilla Gervide,

  Kan inte du uppmärksamma skandalen med Giving people?

  Jag tycker det är bra att hon inte filmar sig själv. Det tas skärmdumpar på livematerialet och de fulaste stillbilderna på hennes ansikte läggs upp på flashback. Tänk dig själv att du filmas när du pratar och att mitt i exempelvis en blinkning så tas det ut en skitful bild som andra ska se och skratta åt.

  Tycker det skrivs lika illa om Annas utseende här, som på flashback. Med tanke på att kommentarerna här inte heller raderas av dig, så har jag svårt att se att du känner empati för Anna.

   Det är ju inte jämförbar. Vad jag sett är det sällan nån skriver om utseendet här

    ?

  Har inte Anna skrivit många gånger att Roberto är allergisk mot skaldjur, ändå lagar hon räkor stekta i olja och igår räksallad med färska räkor och räkomelett o s v … bara undrar liksom ?‍♀️

   DET ÄR ETT MORDFÖRSÖK!!!
   Hälsningar Gunilla P

    Haha ?

   Får man inte äta något man tycker om bara för att ens partner är allergisk?

    Hos oss är det inte möjligt för min man att äta varken skaldjur eller fisk, jag sväller upp direkt. Därav jag har epipen.

  Jag tänker att Anna är en person som egentligen inte har så mycket, men som ändå vill ge sken av att vara lycklig och lyckad. Hennes karriär är knappt nämnbar, hennes namn är ett skämt i branschen. Hon lyckades gå ner en massa i vikt och fick uppmärksamhet och sedan var det upp igen, det är hon troligtvis inte så nöjd över. Hennes familj är en röra av människor som inte heller har lyckats göra så bra val i livet. Vad finns kvar? En fasad som hon väljer att upprätthålla. En som vi alla har genomskådat men som vi blundar lite för eftersom hela hennes kaos är så underhållande. Så tragiskt.

  Är det någon som vet vem hon är så fruktansvärt arg på i sin live här om dagen. Otroligt upprörd och kallar denna människa dubble face och gråter och är helt hysterisk. ?

   Camilla. ☺️

   Jag stängde av där. Det gick inte att lyssna på hennes utbrott.
   I ett sånt läge hade jag, efteråt, varit glad om någon klivit in och sagt ”så nu stänger vi av den här”, tagit telefonen ifrån mig och sluppit skämmas över det hela dagen efter.

   Fy fan vilket kaos.

   Jag uppfattade det som Carola Häggkvist.

    Nej det var C hon var arg på.

    Sedan var hon väl förbannad över det faktum att Carola fått uppmärksamhet i TV under Stjärnorna På Slottet. Anna har ju haft det sju resor värre (enligt Anna). Var det inte för barnen så skulle hon inte varit kvar i livet osv.

   Tydligen för att jag bäddat in hennes renoveringsbilder från Instagram, som hon för övrigt givit Instagram tillåtelse att dela på detta vis. (Det gör alla med en bild så fort man laddar upp den i ett inlägg.) ??‍♀️

    Kommer hon att komma vidare med det då? (Antar inte). Vad säger hennes advokat?

     Eh, nej verkligen inte. Anna slåss tyvärr mot väderkvarnar.

     Anna Book har inte råd med en advokat.

  Förstår inte varför en 50årig kvinna behöver ständig bekräftelse från okända människor. Så sorgligt..

   Det är väldigt tokigt. Och att göra det gratis när många ändå har intresse av henne. My med sina ständiga affärsidéer kan klura ut något.

    Men det är ju inget sunt och positivt intresse.

     Nej det är det inte, men eftersom det lär fortgå oavsett så skulle hon ha en inkomst.

      Hon försökte ju för något år sedan att ta betalt för matllagningsprogram,men det blev fiasko.Idén var väl god eftersom folk ständigt frågar henne om recept,men i praktiken var det ingen som ville betala för det.
      Tror folk struntar i hennes recept,är mest att det är en av få frågor man inte blir blockad för.

       Ja det gick ju inte bra. Tänker mer om hon kunde få ett samarbete att funka. Inga tvätttjänster och bilder på ”barnens” tvätthögar. Eller skönhetstrams. Men jag kommer inte på något förslag nu ?

        Hon skulle kanske kunna samarbeta med nåt inredningsföretag? Hon har ju intresset, och en stil som går hem hos många carpe dem-tanter. Det är inte en kundkrets att underskatta, iom att dom är lite äldre så är dom ofta rätt köpstarka.

         Ja det är ett bra förslag. Och snittblommor. Ett utomhuskök och en gigantisk wokpanna.

         Det har hon väl gjort tidigare. Hannah Graaf har ju börjat jobba i kläd- och inredningsbutik så det skulle väl Anna också kunna göra. Eller i hemtjänsten som Linda Thelenius för Anna gillar ju att städa, vara omhändertagande och hjälpa. My kunde jobba i blomsteraffär istället men hon är väl för fin och känd enligt henne själv för det.

          Anna har goda sidor, men blir hon retad är hon inte bra i hemtjänsten. Explosiv.

          Anna ska verkligen inte jobba i hemtjänsten. Där krävs tålamod.

          Anna blev skitförbannad när någon föreslog att hon skulle kanske ta och jobba på riktigt. Nej, Anna är artist och vill inte göra något annat. Punkt.

         Nä, dessa Carpediem kvinnor må hända vara medelålders, men ser inte ut att ha pengar. Det var väl därför det sket sig med matlagningen. Anna kanske skulle ha lyckats bättre om hon tog 50- 70 kr istället för 119 eller var det 129 kr per matlagningstillfälle. Känns ju också som att en del av kvinnorna driver med Anna när de frågar om recept.

        Haha, min stavning med ttt ser väl proffsig ut?

  Tror hon hade rätt många. Jag upplevde hennes ord mkt starkare än utan bild.

  Anna kan inte släppa taget om att bli kändis igen, hon förnedrad sig, tigger om TV-jobb, inte ens förnedrings TV vill ha henne. Då gör hon det hon bäst kan, försöker gråta sig till uppmärksamhet och gör bara sig ännu mindre anställningsbar.
  Undrar vad Robertos arbetskamrater tycker om hans fru, det måste vara pinsamt för honom varje dag på jobbet den stackaren.

  Att hon inte startar en podd. Då kan hon prata på utan att fixa sig och slipper kommentarer.

   Bara inte ihop med My ?

   Det hr hon fått som förslag förut i en kommentar. Då blev hon ilsken och svarade ”jo det kan jag tänka mig. Men DET är verkligen inget JAG klarar av själv utan behöver hjälp”.
   Så var det med det.

    Man anar ett blockeliblock där.

  Jag förstår faktiskt inte varför hon har lives öht. Alltid samma sak: hon sitter och blir irriterad över frågor (ibland rimligt men ibland tänder hon till på helt sjuka saker, som häromdagen när någon frågade om hon var feminist och hon började gråta (?) för hon blev så otroligt ledsen för frågan), hon säger ”tack vad gullig du är” 571 gånger, svarar på att hon inte vet vad hon ska laga till middag, hennes topp eller något smink är köpt i Spanien, fraser som ”amen på det”, ”var och en blir salig på sin tro”, ”hundra proceeent, hundra proceeent” (samma sak och tonfall som sonen”, ”Jesus f-cing christ asså” sägs ungefär 20 ggr. Ibland får hon en simpel fråga om något (kanske vaccin eller vad som helst), och då kan hon gå igång och prata om det i typ 20 minuter och det hela slutar med att hon tänder till från ingenstans.

  SLUT PÅ LIVEN.

   Ja, man kan ana lite ortensvenska ibland. Det är nytt.

  Har sett någon live och hon kan ju vända i humöret på en hundradels sekund, man hinner inte med. Hon kan ena minuten säga att barnen inte får flytta hemifrån förrän de gift sig- nästa minut när någon frågar om barnen och flytt så börjar hon gorma och skrika. Hon kan prata om Robertos stora *** men sen får hon en fråga om det- och hon blir skogstokig igen och kallar folk för äckel. Hon får en fråga om hon är feminist och börjar nästan gråta och är så oerhört kränkt. Ingenting är logiskt med henne. I Spanien så solar de hela dagarna, men i högsommarvärme i Sverige så sitter hon inomhus, eller solar solarium …?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.