TikTokvideon om Alexander Pärleros

Det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga just nu, än det som finns med i det här Instagraminlägget.
Jag använder mig av det igen, för att kunna få plats med bilder och videos i ett och samma inlägg.
Det går att ta del av i din webbläsare, oavsett om du har ett Instagramkonto eller inte.

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När ska folk lära sig att inte skänka till annat än 90-konton? Är ju varken första eller sista gången som personer startar insamlingar där pengarna sen verkar hamna lite på vift.

   Håller med och tjejen som skrev till Pärleros verkade ju mest vara ute efter att tjafsa. Om hon nu hade koll på Micke så förstår jag inte varför hon från början behövde skriva och fråga?

    Självklart ska Alexander ifrågasättas? Vart är pengarna? ?

     Men han säger ju att pengarna gått till annat boende för hemlösa. Bra initiativ men det kändes inte helt genuint eller hur man ska säga, känns som att Alexander mest gjorde det för att få cred och positiv uppmärksamhet, för att samla godhetspoäng och få content. Lätt för honom att säga att han kommer betala för lägenheten sen när dessa insamlade pengar är slut, men om det kommer ske vet vi ju inte nu. Kul för A.P. att han blir hyllad som en ängel av Kavian som verkar tro att det är A.P. som betalar för lägenheten när det väl var en insamling och insamlade pengar som betalar?

      Fast det räcker inte med att säga ” det har gått till annat boende för hemlösa” sen har han inte ens något som helst bevis på detta.

       I mina öron låter det som ett bedrägeri.
       Samla in till något som inte blir av för att sedan någon gång i framtiden skänka till något annat, dessutom utan bevis.

        Fast det blev ju av, mannen hade ett boende i några månader fast det verkar inte ha varit i 1.5 år som Alexander säger. Beviset ska väl vara Kavian och den hemlöse som säger att han nu bor i en lägenhet som Alexander betalar MEN det är ju inte Alexander som betalar med sina pengar utan med insamlade pengar, om han sen kommer fortsätta betala som han säger är ju en annan femma och inget vi kan veta i nuläget. Men visst inget bevis på hur mycket pengar som samlades in kanske och hur mycket eller om allt gått till dessa boenden för hemlösa.

         Rörigt!

         Fast det spebarn ingen roll, om folk har skänkt pengar till den där micke så är det ju hans pengar, varenda øre och ska inte gå till något annat. Hoppas han fått alla pengar som skänkts av folk til honom!

        Swish numret går till ett bolag på Idas föräldrar. Skumt

         Idas föräldrars adress*

     Nu gillar jag inte Pärleros över huvud taget, men det framgår ju att pengarna med hjälp av den här Kavian gått till en annan lägenhet där andra hemlösa får hjälp och kan bo?

      Finns tyvärr oerhört mycket lurendrejeri. Finns ingen anledning att lita varken på Pärleros eller Kavain. Vad vi vet kan de vara i maskopi. Videon på den hemlösa verkar stagead, som att han fått ett manus att förhålla sig till. Får man donerade pengar har man en skyldighet att vara transparent med var pengarna går osv. Jag misstror inte de här personer egentligen, jag bara menar att man inte ska ta dem på ordet.

      Kavian som pratade om Pärleros som någon slags gudsängel, vad säger det eg?
      Folk som drar in Jesus och Gud tid som otid ska man väl passa sig noga för…

      Om så är fallet ska väl det kunna redovisas skriftligt

      Det finns ingen anledning att köpa förklaringen utan att han presenterar underlag för det. Det borde inte vara något problem för honom att göra. En video där han kallas för hemlösas hjälte bevisar ingenting och är dessutom osmakligt.

      Nej det framgår inte. Han har bara SAGT att pengarna har gått dit. Han har inte REDOVISAT en enda krona.

      Förstår du skillnaden??

      Håller verkligen med! Plus att han sällan ses hjälpa t ex muslimer. Har iakttagit det sen många år tillbaka. Jag stöttar inte kontot iaf.

     Jag menade inte att han inte skulle ifrågasättas (men folk måste börja tänka på var de skickar sina pengar), men uppenbarligen verkar hon ju veta status på Micke så varför hon frågar ut Pärleros om det förstår jag inte?

      För att hon visste att Micke inte längre bodde i lägenheten, därmed fick det henne att fundera på vad som hände med resten av pengarna som donerades till ändamålet, tänker jag.

      Är det verkligen så svårt förstå varför hon frågar honom om pengarna när det uppenbart är något som inte stämmer?

   Ja fast det är inte folks fel här.

  Pärlemos kan vara den märkligaste influensern som finns. Han har total avsaknad av empati (alexitymi?).
  Har du twitter så sök på hans efternamn, du kommer inte att bli besviken.

    Vad i…..

    Han måste väl vara mytoman ändå? Tror inte ett dugg på vad han har gått ut med här.

     Alltså det är han som bett andra skriva sina mörkaste hemligheter, det är inte hans ”berättelser”. Dock märkligt oavsett att lägga ut det där tillsammans med dom där bilderna.

      Aha nu fattar jag haha! Tänkte bara: vad är det här för något?

    The f

    Euw, blev ärligt äcklad av hans känslokalla svar

    Började faktiskt skratta av detta ?
    Vad i hela fan

   Det lilla jag sett av Ida så tycker jag att de är så himla omaka ?

    Hon är ju bra märklig också så tycker de passar bra ihop haha

     Jaha möjligt, upplevt henne som mer ”normal”. Men följer inte henne så ?

   Sluta anta eventuella diagnoser.

   Uppfattar också honom som otroligt märklig och lågbegåvad. Förstår verkligen inte vad Ida ser i honom, en så söt och pigg kvinna…
   Hur blev Pärleros ens känd?

    Tja, hans skriftspråk är under all kritik.

    Jag tror att han helt enkelt har kommit långt pga det smickrande namnet på podden.

    Tycker inte man skriver sånt om folk. Han har väl dessutom levererat framgång på annat han gjort som säljare?

    Är inget större fan av honom men att kasta med spekulationer om diagnoser som ovan och att kalla honom lågbegåvad och ifrågasätta vad hans tjej ser hos honom är elakt.

     Äsch! Pärleros kallade Alex Schulman för dum i huvudet.

     ”Jag tänkte på dig i morse, sexuellt, (och nu kollar du ner mellan mina ben för att se om jag har stånd.)” – Alexander Pärleros

     https://nyheter24.se/bloggbevakning/2019/10/03/ida-warg-kvalitetssakrades-av-alexander-parleros-bekant/

      Ja han sa så till Johanna Nordström haha pinsamt.

     Det känns snarare som det ABSOLUT är dags att spekulera i vad som är fel hos herr pärleros. Utifrån hans beteende är det ju uppenbart att han är lågbegåvad med tvivelaktiga åsikter, tror inte han kan skylla på en diagnos dock. Han är nog ba svining, egocentrisk och lågbegåvad ?

      Du kanske ska börja reflektera över dina egna beteenden istället.

       Som till exempel? Du måste nästan kunna backa vad du säger med lite mer än så ?

        Kan du verkligen inte se det själv? Du sitter på en skvallerblogg och skriver om en människa du inte känner, att han är lågbegåvad, svinig och egocentrisk. Det säger mer om dig än honom, vad hade du själv sagt om folk verkligen hade velat hitta fel på dig?

         Då hade jag sagt låt dom? Hör du dig själv, det är en SKVALLERBLOGG?? Passar inte klimatet eller tonen dig behöver du inte hålla till här ? Detta är ju alltså ett fritt forum så självklart kommer jag uttrycka min åsikt, oavsett om du eller någon annan tycker att den är passande. Och exakt vad säger det om mig menar du? Det är oxå en rätt klyschig sak att dra till med, again du får komma med mer substans ? Och om det bara handlar om att du tycker jag är elak ( ? ) så får du helt enkelt hålla dig härifrån.

          Kan inte ta dig seriöst när du har en översittarattityd och använder ordet ”oxå”.

           Eller så är det bara en ursäkt för att du inte har nåt mer relevant att komma med eller kan svara på frågan jag ställde och därmed backa ditt dina egna påståenden ??‍♀️

    nu går ju inte omdöme hand i hand med hur söt man är.

    ”söt och pigg”. Starka personlighetsdrag ?

   Men herregud! Länge sen jag skrattade så mycket. HUR kan denna människa vara framgångsrik? ÄR han framgångsrik?

  Alexander pärleros har nu gått ut och sagt på sin story att alla pengar är skickade till välgörenhet. Det säger ingenting om hans trovärdighet dock.
  Han bör redovisa vart pengarna gått, då det handlar om följarnas pengar och inte hans.
  Han ska inte få komma undan med detta för någon Insta-story

   Man är riktigt dum om man inte på något sätt dokumenterar när man lämnar över pengar som i detta fall, hans ord betyder ingenting, är man seriös så kan man visa upp exakt vart pengarna har tagit vägen.

   Och det är ju just pga detta som man ska låta mer professionella organisationer sköta donerade pengar! Det ÄR inte lätt, förutsättningarna kan ändras under insamlingens gång eller när utbetalningen ska ske. De flesta som skänkt nöjer sig inte med att veta att ”pengarna har skänkts till hemlösa” utan anledningen till att de ens öppnat plånboken är ju att det är en specifik insamling och skulle det ske förändringar under tiden så måste folk få info redan innan om vad som sker i sådana fall. Men ja, det absolut minsta man kan göra är iallafall att bevisa att pengarna skänkts vidare.

  Han borde ju kunna redovisa vart pengarna har gått om han har rent mjöl i påsen

  Pärleros är ju helt sanslös. Som när han pratade med kvinnan vars föräldrar orsakade hennes lilla dotters död och han på riktigt började blajja om förlåtelse och jämförde det med nåt gruff han hade med en kompis. Att det är bra att gå vidare.
  Ja totalt emapilös & blåst. Herre…

   Håller med. Lyssnade på hans podd ett tag, men han lyckades hela tiden få in sig själv i intervjuerna. Om nån varit på en spektakulär resa så bara MÅSTE han berätta om när HAN gjorde en liknande eller helst ännu bättre resa. Och som du skriver, göra jämförelser med vad HAN varit med om, men med så dålig känsla så att man får känslan att han inte ens lyssnat på den intervjuade personen. Han har bara suttit o tänkt på hur han ska lyckas nästla in SIN historia.

    Klarade inte ens av att lyssna klart på avsnittet med Matilda Djerf, man märkte verkligen hur obekväm hon blev när han jämförde hennes ätstörning med att han la massa tid på att fixa håret när han var ung, och när han frågade henne om hon brukade köra ner en galge i halsen för att kräkas… Extremt osympatisk människa

   Ja det avsnittet lyssnade jag på. Tyckte också han saknade empati, även fast han sa flera gånger att det är ens värsta mardröm osv så menade han att man bara ska gå vidare..?? Och hans röst ”visar” inga känslor heller, mest att han läste upp frågorna från ett papper.

   Hans kommentar under Natthikos avskedsinlägg ?: https://twitter.com/coffeeannan/status/1483571611798278152?s=21

    Fast ”this too shall pass” är det engelska namnet på Natthikos bok, så det var inte så konstigt svar egentligen…

     ”Kan inte komma på något värre att skriva till en som just kolat vippen”.
     Kanske att skriva kola vippen…?

     Det var ju ett uttryck Björn själv använde mycket och bland annat hade i sin vigselring för att påminna sig själv om att uppskatta det man har för stunden. Allt är förgängligt.

     Pärleros är ingen vass kniv och ligger utanför lådan, men har man följt Björn länge är det ingen orimlig kommentar faktiskt.

    ”This too shall pass”. Han fick ju vara med i tv också dagen då Natthiko gått bort och prata om honom, han som kanske träffat honom 2 gånger eller kanske vid 3 tillfällen. Han tjoade glatt att hans podd hade extra mycket lyssningar också efter att han dagen efter N:bortgång la ut ett avsnitt med Natthiko men han menade själv att det var inte pga det avsnittet fast det var det för det mäts fredag till torsdag typ.

     Han sa eller skrev också något i stil med ”är det någon som mår dåligt idag så är det jag”. Visst jättesorgligt men han hade väl bara träffat honom tre gånger typ.

      Men gud, har man följt Natthiko så vet man att det var hans favorit-uttryck och att han och Alexander hade en fin relation. Natthiko har pratat väldigt gott om honom och dom har känt varandra i många år, innan Björn blev känd för den stora massan.

      Trist att så gärna vilja prata ner Alexander att man utgår att man vet hur många gånger de träffats och pratat baserat på antal poddinspelningar.

    Från beskrivningen av Natthikos sommarprat:
    ”Han minns också när han ringde juveleraren för att säga vad han ville ha för inskription i vigselringen och hon svarade att det var de mest oromantiska orden hon någonsin fått i uppdrag att skriva i en ring; ”This too shall pass”. Inget varar. Allt är förgängligt”
    https://sverigesradio.se/avsnitt/1518766

   Håller med! Just det avsnittet lyssnade jag på och häll på att ramla av stolen. Det var så tydligt att han knappt lyssnade på ett ord hon sa, frågade saker som hon redan pratat om osv. Förstår INTe hur han blivit så stor

   Herregud. Blir äcklad bara av att läsa om det. Stackars mamman!

  Skulle aldrig anförtro och ge välgörenhetspengar till denna lågbegåvade och konstiga man.

  Hur denna man blivit ”känd” är för mig ett mysterium. Hans instragram är ju ett totalt haveri. Han skriver som en femåring och verkar otroligt korkad.

  Fattar inte heller hur han blivit känd?
  Han har ju framgångspodden (som främst känns som ett hav av klyschor), men vad är han framgångsrik för? Seriöst alltså?
  Har han åstadkommit något egentligen? Känns mest som, likt Isabella Löwengrip, mestadels luftslott.
  Nje, har försökt gilla honom, men han har alltid gett mig dålig vibe av någon anledning

   Han har en stor podd och ett stort instakonto. Det är det han är känd för. Räcker inte det? Alla dumma frågor ”hur blev x känd”

    Räcker absolut. Man kan bli känd för en tiktokdans nuförtiden. Men att driva Framgångspodden, ha föreläsningar om hur man blir framgångsrik och basically beskriva sig själv som framgångsrik entreprenör är lite väl

     Han HAR ju haft en framgångsrik karriär tidigare. Mycket märkligt att kalla något för luftslott utan att ens ha bemödat sig besväret att kolla upp fakta.

      Framgångsrik karriär inom vadå?

    Varför är det en dum fråga? Menar du att alla ska veta det?

   Startade han inte en mobiljämförelsesajt back in the days, sålde den och gick vidare till annat?

   Har du försökt kolla upp vad han har gjort tidigare eller utgår du bara från vad han gör idag? Ja, det gör du. Han har varit framgångsrik innan podden

    Men du har ingen lust att berätta på vilket vis? Vi ska bara veta det? Smart.

  Har alltid sett Pärleros som en meme

  Alexander säger i sin instastory att personen hade kvar boendet i 1,5 år men enligt personens syster upphörde boendet i januari 2021 och förlängdes inte (enligt den här videon: https://vm.tiktok.com/ZML8MJunf/ ). Insamlingen skedde september 2020. Så Alexanders story verkar ju hursomhelst inte stämma helt.

   Tänkte också på det, kan han ha bott där så länge för känns som insamlingen var för typ ett halvår sen men det var för ett och ett halvt år sen då alltså. Då kan ju mannen inte ha bott där mer än 4 5 månader alltså.

  Lampan är inte tänd hos honom så att säga

   Knivarna i lådan saknas.

    Alla hästar är inte hemma.

     Hissen är kvar i fabriken.

      Inte alla chips i påsen

       Han är puckad i peruken

        Inte alla indianer i båten

         Hjulet snurrar men hamstern är död.

   Som min ena kursare brukade säga: ”jag är inte det skarpaste verktyget i skafferiet”

   Ungefär så känns AP

  Jag har länge undrat över det här. Varför har svenskar så svårt för han/honom? Överallt ser jag folk skriva ”jag skrev till han” och speciellt unga människor! Har skolan havererat totalt? Dom skriver även ”de” istället för ”det” hela hela tiden. Varför? Stavar man fel med flit eller kan dom inte? Varför känns det som att svenskar är så sjukt dåliga på sitt egna språk?

   *sitt eget språk

    Där fick du mig! Men har du aldrig reagerat över ”de” eller ”han” på sättet jag beskrev?

   Mm. Eller alkolist. Dricker de alkol då?

    Är det verkligen jättekonstigt när många i talat språk oftare säger ”alkolist” än ”alkoholist”?

     När ordet har ett så tydligt ursprung i ett ord som jag inte hör någon uttala som alkol, så tycker jag att det är lite konstigt.

     Vilka ”många”? Har aldrig hört någon som sagt ”alkolist”. Kan det vara dialektalt? Jag är sthlmare boende i Norrbotten. Inte ens ungdomarna jag mött tror att det heter ”alkolist”.

   Äntligen någon som reagerar på han/honom! Stör mig så något enormt på det.

   Jag tycker att det är värre att blanda ihop de/det. Det om något är provocerande.

   Vi talar och skriver allt sämre svenska. Jag tycker att vi borde slopa de/dem och istället normera dom. Det är ingen skillnad i talspråk. Jag skulle även vilja se att människor slutade använda ordet liksom som utfyllnadsord.

    Älskar liksom! ?

    Jag tycker att det är jobbigt att höra ordet ”ärbjudande” i reklam när det heter ”erbjudande”.
    Samma när reportrar i tv och radio säger ”asså”.

   Jag störde mig också på detta tills jag lärde mig att det är dialektalt, alltså i vissa dialekter säger man han/hon istället för honom/henne.

    Ja precis. Här säger man alltid han/hon. Så när man ska skriva meningar gäller det att tänka till.

     Samma här. Skiter i att det stör någon. Jag tycker dialekter är charmigt.

    Det är väl klart att det är dialektalt! Det betyder inte att det är korrekt skriftspråk.

    I sådana fall skulle svenskans skriftspråk vara full av ”vi har setat och tänkt”, ”häjjna är ju itt så dåligt”, ”äru tyken ellä?” och så vidare.

   Om du googlar finns det en bra förklaring till han/honom som har att göra med gamla objektsformer. https://www.dn.se/blogg/spraket/2009/03/17/jag-sag-han-2130/

   Vad spelar det för roll? Alla är inte jättebra på ord, ens i sitt eget språk. Gå vidare i ditt liv

    Den roll det spelar är att människor med dåligt skriftspråk kommer att ifrågasättas. Det finns metoder att lära sig rättstavning. Hjälp dem gärna att ta emot sådant stöd.

   ”Dom skriver även…”

   Nej du får se efter sitt eget språk innan du börjar härja om andras. Eller är det bara de andra som ska göra det?

   Se efter ditt ”egna” först.

  Ot men vad är det med Mediamamman och Fayme att ta kort på toaletten. Helst skriva att de bajsar också.

  Finns inget privat längre? Det känns inte lite wt att ta såna kort. Kanske ska visa sig fria och obrydda men det är bara äckligt.

  Sektledar-vibes. Känns väldigt manipulativ

  Jag har så otroligt svårt för när kändisar ska visa upp hur godhjärtade de är genom att ”de faktiskt hjälpte en hemlös”. Det må vara en god gärning, men kan inte låta bli att undra om hjälpen hade kommit utan rätten att få lägg ut en instagrambild på personen? Som ett avtal där personen med sämre förutsättningar inte har mycket annat val än att posera framför kameran för att därefter bli likeade och ”❤️??” av 150k följare.

  Gör rätt, men gör det inte för egenvinningens skull.

   Tänker på Bella och hennes förre miljardär, med sina skenheliga hjälpinsatser i Afrika.

    Det hjälpte ju säkert folk där men jag ser bara bilden framför mig av Bella i kritvita kläder, stylat hår och ett stort leende i hela ansiktet, hand i hand med miljardären. Visst, huvudsaken är att man gör något men bara för att man gör något behöver man inte ta sig rätten att bete sig hur som helst. Även om man såklart får det om man vill.

   Fast nu var det väl en följare som började gräva?

   Ja att visa upp folk som är utsatta och påstå att de tycker om det, tja vad gör man inte för en tallrik mat eller ett par nya skor när man måste tigga?

  Är ju ändå småpengar i jämförelse vad vissa organisationer drar in, bla via bloggare. Ingen redovisning, inget 90-konto och miljonerna rullar.

  kan du inte kolla upp daniel beijner (salong betong) som tillsammans med två andra samlade in typ över en mille i samband med våldtäktsmannen som fick ett stort skadestånd? han har skrivit att två kvinnor fick 500k var och resten till kvinnojour men det är bara nåt han skrivit i text och ej ”bevisat”

  OT men Biancas lögner och försvar igår haha – till expressen sa hon att hon köpte jackan för flera år sedan för att sedan ha legat på vinden, senare säger hon till aftonbladet att hon inte vet om hon köpt den eller fått den … Hon har ju en till pälskappa, en ljus tror den är likadan att det är samma – köpte eller fick hon den också för flera år sedan och har den också legat på vinden och hittats nyligen? Asså. Hon har ju troligtvis fått betalt för att bära dessa kappor.

   Haha vad roligt att ge saker till BI när sakerna åker raka vägen upp på winden och hon inte har en aning om från vem gåvan var.

    Winden ?

   1. Vad har detta med Alexander Pärleros att göra?
   2. Vad babblar du om? Varför skulle Bianca få betalt för att bära pälsjackor?

    1. Man får skriva om andra.
    2. Hon skulle säkert kunna få betalt som vilken reklam som helst.

    Troligtvis samma människa som skriver om Bianca i nästan varenda inlägg.

  Ta bort klippet på den hemlöse mannen som förekommer i klippet i ditt Instagram-inlägg. Det handlar om en extremt utsatt person som nu exponeras med både bild och namn, en person som är i beroendeställning till enstaka personers ekonomiska välgörenhet. Otroligt omdömeslös publicering.

   Precis som Mona gör då. 100 foton på utsatta personer efter varje gång Vid Din Sida har delat ut mat. Så himla sorgligt.

  OT:

  Varför skrattar jag varje gång Victoria Törnegren pratar engelska på sin story?

  Har två ​OT grejer
  1. Det skaver tjejerna raljierade i dagens avsnitt om hur omiljövänligt det är att skicka ut posters i pressbud till influencers, efter som de slängs på en gång. Lite komiskt att de blir så upprörda över just posters när ALLT med pressutskick är extremt omiljövänligt i sig…
  2. Hannalicious träffar killen som är partner/äger restaurang marcos och hon gör så mycket reklam för dem HELA tiden. Ser jag en till story om vilket ”hett tips” det är att gå till restaurang marcos skriker jag rätt ut.
  Tack för min rant haha

   Tak Olivia, älskar rants och skvaller <3

   Killen som börjar på M?

  Har väldigt svårt att ta honom seriöst då han back in the days var mest känd för att ha rekord i att äta mest hamburgare på Vegabaren. Men det var väl han första stora framgång i livet och kanske det han byggt hela sin karriär på ?

  Ja men hon MU frågar alla och de vill vara med på bild. Det är ju ett sätt att få läsare att skicka mera pengar

   Hamnade lite fel var svar på föregående tråd

  Är inte det här ett klassiskt fall av ”kändis engagerar sig i utsatt person för att känna sig bra/få gott rykte” och sedan tar personligt illa upp när personen inte tycks varken tacksam nog eller har förmågan där och då att ordna upp sitt lov/beroende/annat problemskapande?
  Vidare så tveksam till insamlingar till enskilda personer och som inte göra inom ramen för någon organisation. Hellre skänk en massa pengar till Stadsmissionen eller någon annan verksamhet som gör insatser för hemlösa. Jag tänker också att det är en väldigt svår situation att som t.ex hemlös bli föremål för en kändis goda vilja. Eller vems som helst istället. För med den kommer nog känslan av krav, som i sin tur med stor sannolikhet leder till skuld och skam när man inte lyckas behålla lägenheten/hålla sig nykter etc.

  Jag förstår inte riktigt. Hur mycket pengar samlades ihop? Tackade han nej till lägenheten, eller vad kan ha hänt eftersom han ”vägrar hjälpa sig själv” och att pengarna gått till andra hemlösa istället?

   Alexanders inlägg är från 15 september 2020 och under det finns en kommentar som är 51 veckor gammal:

   ”Hej alla! Jag undrar om någon sett eller hört något från Mikael? Han har inte hört av sig till oss(hans familj) sen den 6 januari.[…] Rummet han fick ordnat till sig var bara t.o.m 7jan. Så snälla ni, om ni ser han, säg till han och kontakta mig.”

    ”Det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga just nu”

    JAG HÅLLER INTE MED! Han skriver att han samlat in några hundratusen kronor! Vad i hela fridens dagar pratar han om för lägenhet när hans familj skriver att det handlar om ett rum? Hittade en annan kommentar som också skriver någonting om ett rum, ”ett litet rum på ett hotell” för att vara mer exakt.

     Bodde denne M i ett rum i ett år eller hur lång tid var det? Detta för att få veta vad rummet kostade. Kostade det hela summan som var inblandad eller varifrån kom pengarna till de andra som fått hjälp? Kastades M ut för att andra skulle få hjälp, eller hur har det hela gått till???

      Kommentaren jag citerade i första inlägget var från februari 2021 om jag minns rätt. Det var i alla fall i början av året! Då skriver systern att Mikael hade ett rum framtill 7 januari 2021. En annan syster skrev att det handlade om ett hotellrum.

      Då innebär det att Mikael hade boende från september 2020 till 7 januari 2021. Och Alexander samlade in ”några hundra tusen” till Mikael. Fyra månader! Det låter helt galet det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *