A blast from the past

Har du varit med från början här inne på Bloggbevakning så minns du kanske att jag brukade skriva sådana här inlägg om företaget Dennis Maglic, och hur de sålde plagg till överpris, direkt från AliExpress/Alibabas kinesiska lagerlokaler.
Nu var det ett tag sedan, så när jag fick ett tipsmail om det här igår så tänkte jag att det kanske kan vara kul att förära den här problematiken med ett återbesök.

Jag trodde inte att folk fortfarande handlar i butiker som Dennis Maglic, när allt går att hitta på nätet, där man slipper dyra mellanhänder.
Jag skulle faktiskt inte rekommendera något att handla från sådana här kinesiska sidor – något jag gjorde i början.
Men om man måste välja mellan pest eller kolera – Dennis vs Ali – så skulle jag, efter noga övervägande, rekommendera kolera.

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Från Trustpilot:

  Sämsta kundservicen!

  Plaggen stämmer inte alls i storlek, de nekar till returer och svarar inte på ens frågor! Undvik att beställa härifrån! Aldrig varit med om så dålig service nånsin!!
  Deras kundkänsla är absolut 0, bryr sig inte ett dugg om kunden.

   Älskar Trustpilot. Skrivit om skitdåliga företag där, så andra inte köper därifrån ??

   Gick in på deras hemsida nu och de har längst ned en länk till trustpilot som visar deras reviews. Det är bara den lilla detaljen att länken skickar en till alla reviews som har gett 4 eller 5 stjärnor, hahaha. Man får inte vara dum, undra hur många de lyckas lura med det

   Det var ett av tusen omdömen. Faktum är ju att de har 4,3 i betyg av 5 vilket är ”excellent” enligt Trustpilot? Så kunderna är ju mycket mer nöjda än hos de flesta andra företag jag kollar upp nu. T.ex. Nelly, Bubbleroom, Caia osv har myyyycket lägre betyg.

    Här är länken också https://www.trustpilot.com/review/www.dennismaglic.com?languages=all

    Av alla betyg så är snittet 4,3 av 5.

     DmRetro anmäler varenda negativ omdöme som lämnas med hopp om att Trustpilot ska ta bort det. Sedan har dom tävlingar på Instagram där man ska lämna omdömen för att vara med och tävla. Så deras betyg är i verkligheten mycket lägre. T.ex. går det tydligt att se när dom har tävlingar för då helt plötsligt får dom massor med omdömen samma dag där.

  Tror vissa kanske tänker att den billiga är en kass kopia… och den dyra är original.
  Och så vill de inte bli lurade- men blir lurade.

  Har han tillochmed snott bilden från Aliexpress? ?

   Nej det är ju Aliexpress som har snott hans bild… ??‍♀️

    ? Lex Molimenti

    Inte konstigt de stänger sin ”pop up” på MOS, aldrig sett en själ där inne förutom killen som alltid städar för att hålla sig sysselsatt ?

     Den har väl varit där jättelänge? Inte varit på MoS på några år men tror mig minnas att jag sett den.

      Den har inte varit där ”i några år” iaf. Du kanske tänker på Kenzas pop-up som också var i MoS?

       Senast jag var på MOS så fanns butiken kvar och det var för några veckor sedan.

       Jag har bara varit i MoS en gång, och det var med mitt ex (vi gjorde slut 2018). Då fanns Dennis pop-up där. Men den kanske varit där i omgångar?

       Off topic: Någon som såg Anna Books framträdande igår i Secret Song? Tankar?

       Tror den faktiskt har det? Den var där för ett par år sedan och den var även där nyligen?

  Ännu en mun på glänt. Kan vi inte införa ett ”influencer med munnen stängd”-pris? Veckans vinnare får en årsförbrukning av trutvalla.

   ??

   Varför inte ge böter för varje öppna mun istället

  Kan inte vara så värst många som skulle se bra ut i en kroppsstrumpa! ?

   Jag skulle se ut som en rosa Flubber ? Du vet den gröna geléklumpen ?

    Hahahaaha

  Alltså v a r f ö r denna öppna mun? Alla kan väl inte vara täppta i näsan? Varför vill man ha bilder med modeller som ser förlåt nu men riktigt dumma ut?

   Kanske blir så om man genomfört en näsplastik med lite halvbra resultat?

   Omikron?

    Sjukt, finns en ”ursäkt” till allt? ta lite nässpray ? (obs ironi)

  Fin dress ändå.

  Oj, han tragglar på med den butiken, han. Trodde den lades ner för länge sen haha.

   Tror han gör bra pengar på det också, vill jag minnas.

    Sjukt ju. Vem handlar där, undrar man.

     Det finns en fysisk butik i MOS faktiskt, om den inte har lagts ner nyligen. Helt sjukt.

      Den fanns där för ca två veckor sedan iaf ?

      Undrar vem som tyckte det var en bra idé att ta in DM i Mall of Scandinavia? Kommer ihåg när MOS öppnade och profilerade sig som en mer exklusiv galleria.

   Han verkar sälja smink med.. Maglic cosmetic. Sjukt att det går runt

  Har du läst Elisabet Höglunds blogg om Therese Lindgrens hyra av svit på Grand Hotell för 95 000:-/ natt? Helt galet.

   Stinker av missunnsamhet.

   haha men gud när ska Elisabeth pensionera sig

    Sara, hoppas du inte en dag får sån dumhet nedkörd i halsen om ett par år….
    Åldersförakt visar på ren dumhet.
    Eller menar du att du själv blir mindre värd för varje dag som går?

     Men alltså ?

      Bah?

   Det är fler influencers som hyrt den sviten förr så Therese är typ sist på den bollen

   Finns det verkligen inga högre upp på stegen att blogga om för henne?

   Tack för tipset!
   Sjukt dålig research av Höglund igenom hela texten ? Therese är väl den influencer som är minst skrytig med sina tillgångar och som oftast uppmanar till kloka livsval och välgörande ändamål. Höglund verkar dessutom helt ha missat att hotellnatten ingick i ett videokoncept.

    Nej dålig research är det inte. EH rabblar upp en massa fakta. Däremot håller jag inte med om att Therese har något som helst ansvar mot sina unga följare. Det ansvaret ligger hos personen själv och hos föräldrar om personen är omyndig. Problemet ligger i att det är fullständigt tabu att kritisera influensers nåde den som vågar sig på det. Tyvärr bidrar influensers inte till något annat än fördumning och normalisering av en sjuk lyxkonsumtion. Men allt har ett slut och vi vet hur det gick för Marie Antoinette.

   Tycker iofs hon har en del bra poänger i början (men sen spårar det med sviten på slutet,vad hände där? )

  Väldigt OT. Men missade öppet spår igår.

  Tror/tycker ni att människor ljuger ofta? Jag tror ALDRIG att någon ljuger. Jag köper allt som folk säger. Är jag naiv då?

   Ja

   Du är nog naiv. Folk ljuger ofta, särskilt för att framhäva sig själva. T.ex. de har fått 700 kr i lönerevisionen men hävdar att de fick 1700 kr för att framstå som duktiga. Många ljuger på sitt CV. M.m…

    LinkedIn! Herregud vad folk ljuger där ?

    Skulle aldrig funka hos oss. Jobbar statligt och varje år begär någon ut lönelistor som cirkulerar på whatsapp ??

   Tror sällan att folk ljuger för mig, däremot så upplever jag att många använder sig av en gråzon, där man förskönar detaljer vissa saker i en berättelse och starkt tonar ner andra. Eller kanske tom utelämnar vissa detaljer för att det ska låta bättre.

   Det är det värsta med mitt ex – alla lögner som avslöjats. Kommer nog aldrig att kunna lita på en människa igen.

   Jag lever efter regeln att alla människor ljuger och inte går att lita på tills någon har bevisat motsatsen. En praktisk strategi för då blir du inte sårad när det väl händer.

   Jag tror inte heller att människor i min omgivning ljuger OFTA, men tror inte heller att det aldrig sker. Så lite smånaiv.

  Vet inte om detta diskuterats förut, men tänkte se om någon annan minns Dennis blogginnehåll från förr när han postade mycket om hur viktigt det var att vara smal och hade favoritmodeller han ofta lade ut bilder på (dom smalaste ryska och ukrainska modellerna typ)? Han delade ibland med sig av sitt vardagsliv och vänner och jag minns två vänner som ofta var med på bilder, dessa omnämde han som typ size zero-Sanna och plus size-Lisa eller liknande.

  Tänker på detta ibland och förundras över människan ?

   Ja, det var hela tiden ett jävla tjat om vikt. Han ville väl provocera men vad fan. Varför så sunkig? Varför så tråkig?

   Han trollade väl bara för att få läsare till bloggen.

  OT.
  Pernilla fortsätter att sälja ut sin själ genom ännu ett reklaminlägg där hon har en gigantisk skena från Belissas för hemmatandblekning i munnen. En tandläkare skriver i kommentarerna att detta är en olaglig produkt och många skriver att det är en bluffprodukt. Hur lågt kan man sjunka som gör reklam för en sån här tveksam – och kanske även olaglig(?) – produkt?

   Pernilla, hon börjar bli riktigt pinsam. Hon borde vårda sitt varumärke bättre och bara tacka jag till saker av god kvalité. Det kan bli dyrt i längden att tacka ja till all skit hon sysslar med nu. Men antar att nya husbygget och ny kåk i Spanien kostar kulor.

    Mycket vill ha mer. Och det gäller att bevara sin status som rik och berömd. När det vänder går det fort utför med samarbetena som glesas ut. Då får man inte vara så kräsen.

    Droppen var när hon gjorde tv-reklam för Casino.

    Börjar bli?!? ?

    Börjar bli riktigt pinsam. Hon har varit pinsam i många år. Efter första spaningen av Wahlgrens värld så gav det henne hybris.

    Sen har hon ju visat tydligt sitt fula tryne hela pandemin. Hon och bästa ”tjäjerna” tihi

     *efter första säsongen (inte spaningen ?)

   Men jösses. Låt folk göra vad dom vill! Det klagas fan ta mig på allt.

    Nähedå bara när det är befogat. ?

    Men sluta läs då. Alla kan inte störa sig på det du gör. Att folk stör sig på Pernilla har hon dig bara själv att skylla. Punkt!

     *sig

  Bojkotta Dennis Maglic!
  Beställde bla en klänning till nyår, provade den aldrig och skickade tillbaka den för var missnöjd med färgen. De beskyllde mig för att jag skulle ha tagit bort lappen och skulle då bli tvungen att betala klänningen, vilket jag vägrade.
  De påstod även att när det är så stora ordrar (min var på ca 5000kr) så dubbelkollas ALLTID deras ordrar vid packning av minst två personer så helt omöjligt att klänningen kommit till mig utan lapp. Jag svarade tillbaka att isf borde de se över sin personal som uppenbarligen inte sköter sitt jobb och släpper de inte mitt ärende kommer jag dra det vidare. Sedan la de sig och jag behövde endast betala frakt.

   Varför handlade du där? Ärlig fråga.

  Skulle aldrig handla hos honom. Läste hans blogg för flera år sen. Fy vilken vidrig person. Hånade kvinnor konstant om inte de hade mellanrum mellan låren. Varje dag skulle han skriva nåt inlägg om hur kvinnors kroppar var fula och att alla måste vara smala osv. Glöm inte heller rasismen han spydde ut.

  Alltid haft så svårt för den människan.
  Minns när han började klanka ner på ”tjockisar” i sin blogg.

  Åh herregud vilka påslag människan gör! Tar typ 3000:- för en byxdress som du kan köpa för 350:-. Går någon på detta?

  Herregud vad lik modellen var Vanessa lindblad

  Har Anna book tagit bort sin insta ? Jag bara ställde en fråga på hennes live vad hon jobbar med ?‍♀️?‍♀️ Eller är man blockad då?

   Då är du blockad.

    Jösses??

   Jobbar? ? Hon är en stor underskattad stjärna och folkkär artist sen snart 40 år ?
   Hur vågar du? ?☝️
   ?

   Välkommen till klubben! Jag är också blockad men jag skrev inte ens något. Ibland får jag lust att skapa ett nytt konto och fråga varför hon blockar utan minsta lilla anledning. Men sen kommer jag på att jag har ett mer innehållsrikt liv än Anna Book och då går den känslan över.

   Du blev bara blockad ändå? Du fick inte ”vad jag jobbar med??!!?!! Vad jobbar DU SJÄLV MED?? Hur mycket tjänar du??!! Herregud jesus christ motherfucker vad trött jag blir på alla idiotiska frågor alltså ohhhhh my goooooooooodddddd”

  Gabjossans redovisning av vem som vann tävlingen med hjälp av slumpgenerator… Tror vi på att hon verkligen slumpade fram nr 55? Eller slumpade hon tills hon fick ett lågt nummer? Haha jag menar, tänk om det hade blivit nr 2400, hade hon suttit och räknat kommentarer ända ner till 2400 då? Jag undrar genuint, för det verkar vara ett sjukt opraktiskt sätt att dra en vinnare på ?

   Vet inte vad hon har för kontakter men det är ett enkelt kommando att skriva så poppar vald kommentar upp.

   Hon hade även spelat in skärmen i 18 minuter. Röd timer uppe i hörnet.

  Skulle inte 05.30 inläggen vara tillbaka?

   Finns säkert en förklaring till att det inte kom något. Men klockan är snart 9.

    Var även samma sak förra veckan, därför jag undrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.