Fendi fighting onions

Är det här för dyrt och onödigt att köpa för att ha på sig när man hackar lök? 
Frågar åt en kompis.

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Allt detta åmande framför kameran… Man blir så trött.

   Men det fattar du väl. En skidsemester utan hundraelva snygga bilder går ju inte.
   Man måste visa att man åker skidor, är sportig men ändå snygg.

   Bild två, wtf?!?

    Haha puta med röven som en fjortis.

     Säkert Photoshop ?

      Ja ryggen ser lite konstig ut

     Oj så trevligt med lite RÖV i kommentarsfältet!

      Vem ÄR du som hänger upp dig på ordet röv?!

       Haha jag undrar samma?

       Ja, ni kan fundera på vem jag är Anonym 21.22 och 21.31. Men håller ni inte med om att RÖV är så… VACKERT! Ett så smakfullt ord. Känn efter:

       RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV

       Det är snudd på något förborgat över ordet, något sinnligt, utomjordiskt…

   Haha alltså ibland tänker jag på om jag hade hållt på sådär när jag var yngre och så skulle allt nu funnits dokumenterat på Internet forever ?? Skäms å deras vägnar, och då syftar jag på alla influencers som håller på såhär.

    Ja jag kan tänka detsamma. Åh vad pinsamt man hade tyckt det var efteråt. En del saker är ju pinsamma nu 20 år senare som man gjort fast det inte finns på bild eller nån blogg.

    Dessutom är ju många av dessa tjejer rätt gamla, så man borde kunna förstå lite bättre.

   Jag skulle trakassera lite och få utlopp för min udda humor. Råka hamna i blickfång och snyta mig bredvid den poserande ”skönheten”. Luta mig framåt och visa en naturligt stor röv med glipa och allt. I skidbyxor inspo 80-tal i rosa, vitt och turkost.

    ?? Vill du bli min kompis?

     Ja ? och du följer med sittandes på en pulka i de fulaste kläderna som befunnit sig i Åre. Du kan slänga limpa omkring dig samt ha en gammal röd termos märkt med Gevalia. Gud vad kul när vi blir omskrivna på deras Instagram . Två inhemska byfånar förstörde vår helg ?

      Jag dör ? du beskriver mina föräldrar ???

       Men det är bra, då är du ju upptränad och blir en perfekt följeslagare. En släkting äger mitt barndomshem. I uthusen skulle jag kunna få ihop rekvisita så några fler kan följa med på en alternativ skidresa ?

       #visomseruthurfansomhelst
       #mrbeanärminidol

    Det är ju såna kläder man ska åka skidor i ?? annars får det vara

  Alla dessa ängsliga människor, omöjligt att inte garva åt dom! ?

   Men bra att hon använder hjälm ändå.

   Det garvades även i Åre åt dom kan intygas?

    Ha,ha. Sätter en spänn på att de knappt kunde åka heller, eller? All posing. Precis som alla influencers som åker till Costa Rica och ”surfar”?

     Det är jättebra att åka dit och ”surfa”! Man kan piss med brädan precis som man vill. Gillar man inte sin mage men exempelvis sina ben kan man helt enkelt gömma sig bakom men låta ett sprättben med spänd gymnastikfot titta fram! ??

      Piss = posera ?

  Har man som nyårslöfte att vara sparsam så är det rimligt!

  Hjälmen hon har från Fendi går ju på 10 lakan… ??‍♀️

  Måste bara kolla med er, michaela och jannis podd, har någon annan som lyssnar märkt hur janni i nästan varje avsnitt lite smygande trycker ner/pikar michaela? Det är så svårt att sätta fingret på det eftersom hon gör det ”lowkey” ibland hör man det på tonen bara, men som avsnittet som släpptes sist där janni börjar med att berätta att att hon inte längre tar planerade bilder till instagram, sen fortsätter med att instagram har blivit sååå tråkigt och alla lägger ut samma saker och alla kopierar varandra, allt känns som direkta pikar mot michaela som börjat ta instagram mer seriöst, som hänger med ”gänget” som är lojsan, hanna, klara etc och tar dessa ”planerade” bilder som janni syftar på. Och sen när michaela håller med henne om att folk tar planerade oäkta bilder, så kontrar janni henne med att hon också är en av de, och tillslut säger stackars michaela att hon ska sluta med det. Asså som sagt, det finns många exempel, går typ inte att förklara hahah, men har någon annan som också lyssnar märkt det eller? Jag har en syster och hade aldrig kunnat småpika henne sådär, inte ens när vi är själva, än mindre framför tusentals lyssnare. Om Janni vet att det är michaelas enda jobb är att ta dessa oäkta planerade bilder, varför måste hon såga det öppet? Michaela har inte, likt Janni, klädföretag, stor youtubekanal, investeringar i bostäder etc. Så om hennes jobb är att ta dessa krystade bilder, låt henne göra det utan att få henne att känna sig larvig känner jag.

   Ja! Har tänkt på det här i ett år.. att Janni ofta pratar mer Michaela på olika sätt.

   Tycker Janni sjukt ofta har en extremt oskön attityd

   Du frågade ju exakt samma sak häromdagen.

   Har mer reagerat på att avsnitten oftast är 36 minuter men 10 min består av reklam ? De anstränger sig inte ens med att få till långa avsnitt utan det känns mest att de gör det endast för pengar tyvärr.

   Jaa 100% har tänkt på det. Michaela är alltid så snäll mot Janni och säger alltid att ”du är så perfekt, du är så bra, ditt liv är drömmen” medan Janni bara sparkar neråt och håller med om att hon själv och hennes liv är bäst och skrattar åt hur Michaela är med hennes issues, alltså Michaela har iaf självinsikt och analyserar sig själv och är öppen om saker som inte är perfekt. Janni däremot blir man ju tokig på för att INGET i hennes liv kan vara dåligt. Hon är livrädd för all form av motgång liksom chilla. Och ja senaste avsnittet tänkte jag såklart exakt samma som du skrev, pikar rakt mot Michaela så elakt.

    Janni verkar riktigt jävla oärlig om sina känslor. ALLT är bara Amazing och underbart hela tiden. Hon skulle t.ex. ALDRIG säga något om det var något som inte var bra med Jon. Denna jävla grej att allt är så jävla bra jämt. Skit ner dig.

     Man behöver kanske inte heller outa sina problem med sin man, men det är svårt att missa att Michaela höjer Janni och hennes liv till skyarna, men blir aldrig upphöjd av sin syster. Jag lever med 4 systrar, får seriöst ont i hjärtat av deras systerskap, det är så långt ifrån min verklighet. Jag känner att det är avundsjuka från Jannis sida, men ekvationen går inte ihop då Janni har allt som Michaela hade kunnat vara avundsjuk på, men tvärtom, visar inte ens 1% avundsjuka, kastar aldrig pikar, pratar aldrig nedlåtande kring Jannis vardag. Har lyssnat på podden sen den startade och känner att det inte längre kan vara slumpen att Janni bara skulle ”råka” låta dryg mot sin syster.

     Noterade även att cestnormal (jannis klädföretag) inte ens följer Michaela, medans michaela likear och supportar varenda bild de lägger upp. Men företaget följer bl.a Klara, deras pappa, Jon’s vänner, fotograf de haft etc. Känns också konstigt då Michaela t.o.m finns med i deras instagram klädd i deras kläder.

      Sjukt ?

   Det jobbiga med janni är hennes jävla tjat om vädret. ”Det regna här igår, för första gången på fleeeera månader, men idag är det sooool igen. Amazing”

  Synd att Fendi designar hjälm och skidglasögon och ändå inte lyckas med att bli av med den där glipan mellan hjälm och skidglasögon..

  Vem tror ni att Anna Book är arg på nu?

   Team LeaveAnnaAlone.

   Har hon live?

    Nej men hon har lagt ut väldigt kryptiska stories som verkar handla om att någon ljugit för henne.

     OMG, såååå jobbigt….

     Faaaan har blivit blockad från hennes stories! Där rök mitt guilty pleasure no 1..

      Skaffa ett till instakonto ?

       Jag gjorde det men hittade ändå inte henne. Undra om jag sökte för dåligt?

      Via den här sidan kan man se folks öppna Instagram sidor även om man är blockad: https://www.picuki.com/profile/annatoledanobook

      Man måste följa för att se hennes storys. Det är nog denna justering hon är så stolt över när hon skriver att hon är sååå smart. Men allt kommer ju ut på Fb ??‍♀️

       Jag följer inte och kan se stories.

      Vafan, kan man ens bli blockad enbart från stories?! Insåg nu att jag inte sett en story på flera dagar men jag kommer in på hennes sida.

      ANNA, VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR?! :((((

   Vem?

   Finns det några kvar? Jag tror det är familjen som inte uppfyller hennes förväntningar, och så pikar hon dom på Instagram.

   Det var ju nån här som bettade att Anna snart skulle komma med den typen av inlägg nu när alla restriktioner är borta.
   Nu kan hon börja jobba igen men måste ju på något sätt hitta anledningar till varför jobben uteblir.
   Alltså komma med inlägg som är fulla av draman.

   Draman som är så pinsamma och uttjatade.
   Varför slutar hon inte vädra sånt här?
   Hon säger ju att hon är så rak ärlig och äkta, varför tar hon inte sånt här med den hon är arg på istället för på instagram?

   Ja man undrar vem, såg att hon är igång igen med kryptiska texter. Hon är tyst i övrigt bara dessa kryptiska texter och pikar. Verkar som att hon är trevlig mot någon hon egentligen ogillar och är arg på, så tolkar jag det i alla fall.

   Kan hon ha sökt ett jobb och fått nobben? Då kan jag tänka mig att Anna blir arg och känner sig orättvist behandlad. Eller stämning som avslagits? Det lät ju som att hon skulle stämma den här bloggen bl.a. om jag inte minns fel?
   Eller, ja – det kan nog vara precis vad som helst och vi kommer aldrig att få reda på vad.

   My. Sveket blev för stort när hon lämnade löshårsklubben.

    Ja det sveket är ju inte att leka med. Dessutom när My gång på gång betonar att hon har en busig frisyr nu ?

  Var precis inne på jossposs insta där hon frågar efter värsta /knäppa saker hennes följare har gjort när de har pms. Alltså pms i all ära, det är inte lätt med hormoner. Men att söka skilsmässopapper flera gånger, ha sönder saker eller kleta smör (??) i sambons ansikte, och såklart med en massa ??????. Skäms inte folk, tror de verkligen att det är normalt beteende?

   Det är verkligen inte normalt beteende. Lite humörsvängningar kan man förstå, men att få de sortens utbrott, då ska man nog söka läkarhjälp tycker jag.

   Men sök på PMDS. Vi är många som medicineras med antidepp för det. Förstår att ni är många som tycker det låter sjukt. Men troooo mig, det är helt sjukt hur hjärnan funkar ibland. Och jo man skäms, men kan heller inte hjälpa det.

   Kleta smör lät dock märkligt? Men ja. Läs på om PMDS.

    Man har ju inte rätt att misshandla sin partner för det.

     Nej absolut inte. Det skrev jag heller inte?

    Det hjälper inte, jag hade inte accepterat att bli illa behandlad av någon med varken PMS eller PMSD. Att man blir nedstämd är en sak men våld och förolämpningar…aldrig!
    Tänk om det hade varit män som hade detta, skulle det då vara accepterat?

     PMDS menar jag⬆️

     Men jag har aldrig skrivit att det är okej med förolämpningar eller våld. Det är självklart inte okej.

     Äh lägger ner för jag orkar inte förklara ? Har kaos i hjärnan just nu pga pmds, kletar dock inte smör, kastar kniv eller anmat våldsamt

      Fast det är ju precis det många exempel just handlar om, förolämpningar, psykiskt och fysiskt våld.

     Eller tänk om det varit djur som personen med PMS slagit eller lämnat till djurhem, hade ju inte accepterats med ett skratt direkt. Att kleta smör i partnerns ansikte är inte sjukdom, det är bara barnsligt. Söka uppmärksamhet och vara buhu och tvinga på det jobbiga på en partner också för att verkligen VISA hur hemskt det är

    Jag har PMDS och tyckte det var rätt osmakligt hur man försökte skoja till och skratta bort enligt mig allvarligt dåliga handlingar

     Jag har också PMDS, och skrattar inte bort det (det gjorde dock Gabriella och läsarna), för det är pissigt att vara i det.

     Och man kan absolut inte hjälpa sitt beteende. Absolut att man ska slka hjälp. Sen är det självklart inte ok att vara våldsam eller kasta en kniv (som nån hade gjort ?) tex. Men själva fenomenet och känslan i kroppen. De som aldrig upplevt det kan ju heller inte förstå det.

     Hänger du med hur jag menar? Jag menar bara att det som sker i kroppen/huvudet är inget man kan hjälpa. Men man kan självklart inte bete sig hur idiotiskt som helst.

      Man kan öva på sin impulskontroll och att inte agera på alla känslor man känner hela tiden, speciellt om man VET att man har PMDS. Kasta grejer etc är en sak, att hota med t ex skilsmässa kan också räknas som en form av psykiskt våld.

      Hursomhelst, jag vet att det är förjävligt och just därför så osmakligt att skratta åt det som de som gab och hennes följare gjorde. Tror inte deras partners tycker det är lika kul…

    Och jo, man kan hjälpa det. Beter man sig så labilt och våldsamt så tycker jag man har en skyldighet att söka hjälp och ta till alla åtgärder man kan för att förebygga det. Mycket av det som beskrevs tycker jag var borderline övergrepp, hotfullt etc. och hade min kille betett sig så så hade jag lämnat (och polisanmält)

    Jag slåss inte men är så självmordsbenägen under de dagarna att jag faktiskt försökt några gånger.
    Men när dagarna är förbi är livet så ljust och glatt och då viftar jag bara bort mörkret och söker inte hjälp.

    Jag kan förstå att en del tappar det helt. Orkar man inte söka hjälp kanske omgivningen får hjälpa en på traven. Ingen vill ju må så dåligt att man blir våldsam mot andra.
    Men när man är där, mitt i det, så är det ett rent vansinne för många.

     Exakt, och sååå svårt att förstå att det har med det att göra. Herregud, jag är 34 och fick veta attdet fanns nåt som hette PMDS för typ 5-6 år sen. Det är fruktansvärt, och det är svårt att koppla attdet ha med det att göra, framförallt när man är inne i det

    Jag vet om att det finns diagnosen pmds, MEN det är aldrig ok spotta godis i ansiktet eller kasta en mattkniv efter någon (för att ta några exempel från hennes stories). Och jag tror det som stör mig mest är ”kulturen” kring vem som gör sjukaste saker när man har pms och att skämta bort det tex med emoijn jag nämnde.
    Gör man verkligen det som de beskrivit i sina meddelanden är det tid att sitta ner och fundera på vilken människa man vill vara och söka hjälp.
    sen att man tex bryter ihop helt för att dottern vägrar gå till förskolan, som har hänt mig några gånger. Men därför jag går på antidepressiva, för jag insåg att det är heller inte ett hälsosamt beteende

     Oj det blev lite syftningsfel, menar inte att jag går på antidepressiva för att dottern ibland vill gå till förskolan. Utan det jag menar är att jag förstår att man kan bryta ihop för ”konstiga” saker när man har pms, men det är aldrig ok att skada eller kränka någon.

     Men att jag bröt ihop så pass mycket över att hon inte ”samarbetade” plus annat fick mig att tänka efter om det var ett hälsosamt beteende. Sökte hjälp och fick antidepressiva som har hjälpt mig jättemycket

   Det märkligaste jag gjort är väl typ börja gråta över en reklam, köpa godis kl 21.50 på en tisdag och ha mjukisbyxor på jobbet.

   Jag är rätt vaniljig av mig, verkar det som.

    Låter som normal pms 🙂 pmds är extremt skitjobbigt att leva med

   Har noll acceptans för att folk beter sig som riktiga skitstövlar och sedan skyller på PMS, testosteron, ADHD eller vad fan som helst. En vuxen människa kan alltid välja att bete sig och säga ”Just nu är min pms/whatever riktigt illa och jag känner ilskan bubbla upp så ursäkta, nu går jag härifrån en stund”. Att skrika på sin partner, göra sönder saker i hemmet, hota med skilsmässa…? Alltså det är psykisk misshandel, inser inte folk det? Har man så stora problem så tar man tag i dem och gör allt för att lösa dem, med terapi, yoga, medicin eller annat. Annars bör man kanske leva ensam? För att inte skada andra?

    Herregud kvinnan som hällde ut hundmat på sin man eller hon som kastade en hårborste på honom… Jag hade blivit så otroligt jäkla sårad och ledsen och rädd om min man gjorde så mot mig?! 🙁

     Tänk då om andra förväntade sig att du måste ha överseende med det en gång i månaden för att han har pmds då.

    Ja jag lever ensam just för att JAG är så ”jobbig” när jag blir så ledsen.
    Ingen man har orkat ens försöka förstå utan det är jag som är jobbig.
    Har sökt hjälp, har testat mediciner, kost, träning, fem års terapi. Inget hjälper.

    Så jag lever ensam för att så många andra lider när jag lider.

     Vad hemskt ingenting har hjälpt. Inte ens preventivmedel som stänger ner cykeln? 🙁
     En kollega jag hade funderade på att skaffa sig en liten billig etta dit hon kunde fly några dagar per månad när hennes PMDS slog till. Kanske kunde vara en lösning om man har råd med det.

    jag har PMDS och håller med dig.

   Känns som man kan kan skylla allt svinigt/psycho beteende på PMS. Gör man så sjuka grejer hoppas jag verkligen att man söker hjälp och inte bara sitter och skrattar bort det.

   Har så många exempel på kompisar/fd kompisar som skrattandes berättat hur de klöst sin kk över ryggen, skällt ut random person på gymmet för att den var på väg att hämta avtorkningsgrejer till en maskin (hon trodde han var på väg att gå utan att göra det) etc. Berättat om det som om de vill att man ska skratta åt hur ”tokiga” de är, att det är ett ”charmigt” beteende.

   Nog för att man kan skratta åt tokigheter, men det där är inte tokigt. Det är inte roligt och det finns absolut ingenting som är charmigt med att bete sig illa mot andra människor.

    Vad då klöst kk över ryggen? Finns ju de som gör så under sex och gillar det. Varför skulle det vara en kul grej?

     Inte under sex, hon var arg och tog ut sina aggressioner på honom genom att klösa hans rygg så det började blöda.

      Så jäkla sjukt.

      Finns ingen pms i världen som skulle göra att jag gick med på att bli behandlad så av någon. Tråkigt att du mår piss men hej då.

       Nej jag vet, det är helt stört. Hon förväntade sig att jag skulle skratta åt det och blev sur när jag inte gjorde det.?

        Du slapp i alla bli klöst över ryggen 🙂 🙂 🙂

         Konstig kommentar.

   Alla som svarat på den där borde gå i terapi. Fy fan. Man kan fråga sig om det hade varit acceptabelt om deras män hade betett sig så.

    Men gud! Jag följer inte henne men klickade in på hennes story nu och, öh, ja?! Jag hoppas ju innerligt att majoriteten av de som skriver inte är seriösa men förmodligen är de väl det…hatar att de skriver dit garvemojisar också. ”Kastade tapetkniv efter min man?”, ja OJ vad kul…?

   Om du lyssnar på podden Soffhäng med hej hej vardags senaste avsnitt med Fi och Jessica så är det helt sjukt vad en del har pms.

  Ja det är det. 😛

  Någon som vet vem som passar Dashas barn i Mexico? Treåringen och bebisen på ett halvår eller vad den nu är. Många stories när Dasha, treåringen och mamman går till stranden eller till restaurang men ingen bebis i sikte. Och idag är Dasha med sin mamma på spa (utan båda barnen). Blir lite konfunderad

   Tror treåringen passar bebisen. Finns det några andra alternativ? Kanske en apa som förses med bananer så länge den vaktar barnen? Låst in dom i ett madrasserat rum?

   Men bara för att de inte syns i bild betyder ju inte att de inte är med. Och de har väl en pappa någonstans också.

    Pappan är hemma för att jobba. Tror kanske mer på att bebisen sover någonstans utanför bild

    Pappan är inte med på semestern

    Fast på spat var dom ju garanterat inte med. Lycka till att ligga och chilla med skumpa då

     Hotell brukar väl ofta ha barnvakt som man kan köpa?

      Så människor lämnar alltså sina barn till vilt främmande människor i ett främmande land, till och med en några månader gamla bebis?

  Bild tre gör ont i mig, hon repar ju glaset om hon gör sådär…

  Så kul att dom som är snygga på hemmaplan verkligen inte är det i backen, glipa mellan hjälm och goggels, pjäxor utanför byxorna och lins i helt fel färg för vädret. Älskar att se coola folk i backen med utrustning anpassad efter sporten och föret!

  Noll bilder när de faktiskt står på ett par skidor eller åker i backen ?

   De är ju inte där för att åka skidor direkt, mest för snygga bilder och content

  Maja Nilsson Lindelöf har lagt upp ett inlägg på sin blogg om inbrottet nu och jag får sån ångest i hela kroppen av att läsa det. Fy fan vilken fruktansvärd upplevelse!

  Kan inte låta bli att tänka att såna här bilder är motsatsen till det som egentligen är viktigt och betydelsefullt i livet.

  Alltså vad händer med Kanye? Han spårar på sin insta. Stackars Kim

   Han är väl i ett maniskt skov i sin bipolaritet?

   Han kanske har pms.

   Kan fasen inte vara lätt för hans anhöriga.

    Inte så lätt för honom själv heller…

  Bästa uppfinningen för alla som storgråter när de ska hacka lök:

  https://bagarenochkocken.se/koksredskap/hackaskiva/markus-aujalay-lokhackare/

  Fick en i present och måste erkänna att jag var skeptisk. Nu fattar jag inte att jag kunde klara mig utan.

   Jag köper fryst färdighackad lök. Fixat och klart.

  Meh!

  OT! Malin Skymans blogg
  Kan någon läcka lösenordet? Hon svarar aldrig trots flera förfrågningar ?

   Nej verkligen inte. Vill hon lämna ut lösenordet får hon göra det själv.

   Hemligt22

  Ot: varför måste egoinaa RUSA hem från sitt restaurangbesök med en vän? ”Det gick inte så bra hemma”. Ok??? Ditt barn är med sin pappa, inte nån främmande person. Låt honom lösa det?

   Gissar att hon helammar?

   Gissar att hon behövde amma baserat på melon och mjölk emojisarna. Inte alls konstigt.

   Barnet ammar och behövde äta/tog inte flaska? Klart man kan sitta kvar trots att bebisen har det jobbigt, både den och pappan överlever nog men frågan är hur trevligt det känns ändå

    Enligt hennes kommentarsfält var det inte anledningen.

  Så dyrt och inte ens snyggt. Och inte ser hon cool ut heller fast jag antar att det är hennes intention. Det är såna alla som jobbar på fjället skrattar åt i smyg, oftast kan de inte åka skidor heller men har de dyraste utrustningarna

  Med en omsättning på 4,5 miljoner så fattar man ju att allting köpa via företaget ?

   Kan man verkligen köpa skidglasögon på företaget? Hur motiverar man det när skatteverket frågar?

    Att det är jobbrelaterat.

    Ja det kan man. Det tillhör ju hennes jobb.

  OT – aldrig varit förtjust i Paow men måste ändå erkänna att jag tycker hon och pojkvän verkar ha ett väldigt fint förhållande ändå!

  shit vilka bittra människor det är som kommenterar på hennes pose(?) ?

  ”Allt detta åmande framför kameran… Man blir så trött.”

  Ta en nap! Vakna på en bättre sida!

   Varför är det bittert att tycka något ser löjligt ut?

   Brukar du stå så själv eftersom du reagerar??
   Bitter för man tycker det är löjligt att posera sådär. Du är nog en väldigt ung och hjärntvättad person ?

  Jag tycker nästan att det ser ut som en parodi på en fördom eller klyscha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.