Med 16 rum har man tid med det här…

Isabella Löwengrip lämnade sitt samarbetshotell i Engelberg till förmån för det mindre och mer exklusiva hotellet Crans Montana.
För att ta sig dit var man tvungen att åka tåg, sittandes i sin bil – lite som bilbanan med rälsburna bilar på Skansen – och verkar inte vara någonting för den som lider av att för mycket klaustrofobi.

På väg till Crans Montana var vi tvungna att åka ett tåg som man ställde bilen på. Jag tycker att det är jobbigt men trånga utrymmen så det var riktigt tufft när tåget åkte igenom ett berg i tio minuter. Det blev kolsvart. Och rätt som det är stannar tåget och står still i fem minuter. Jag fick andas i en fyrkant för att stå ut. // Isabella Löwengrip

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Hotellet verkar inte ha mer än 16 rum, vilket gör att personalen kanske har tid att göra det där lilla extra för gästerna.
Isabella fick bland annat ett personligt omslag på sin hotelltidning.
Stackars Paul, han fick inget omslag. 🙁
Någon liten fågel måste viskat i deras öra att Isabella är en influencer och att ett ”eget” omslag skulle bli bra ”content” för henne aka bra reklam för hotellet?
Men igen…stackars Paul, med bruten axel och allt.

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eller så ville någon på hotellet göra något roligt

  Det är väl Paul som är Isabellas fixare nu för tiden?
  Som ringer hotell och förhandlar pris och samarbeten.
  Jag har hört att en del företag har blivit uppringda just av Monsieur Paul i dessa ärenden.
  Inget fel med det nu när Bellas alla medarbetare från Löwengrip Invest är borta.

   Nope. Alltiallon som sköter det. Den hon/de påstår sig inte ha….

    Vem är det du tror är alltiallo? Det är hennes gamla assistents mail som står kvar på hemsidan men hon finns inte kvar som anställd. Om IL hade haft någon anställd så hade hon definitivt berättat det så jag tror att du har fel Sofia. Sedan låter det konstigt att Andy ”hört en del företag blivit uppringda av P”. Han kanske sköter en del av det dock och det är ju inget fel.

     Jag tror ingenting – jag vet. Det vet du…

      Alltiallo och your darling kan ju inte berätta något som är menat att vara ”hemligt” …

  Så är det väl ofta när ”kända” människor checkar in på hotell med respektive. Den stackars ”plus en” uppmärksammas inte lika mycket. Tex. när Wahlgrenskan checkade in på sponsrad övernattning på Diplomat sist. Det var bara broderad morgonrock med hennes namn på och välkomstbricka med personlig hälsning till ”Pernilla”. Inte ett ord till hennes pojkvän

   Fast varför ska dem göra det till hennes pojkvän? De är ju inget fan av honom tänker jag…

  Isabella har inte lärt sig något från sin sk. krash eller ska jag säga snyfthistoria med allt från att bli övergiven till bulimi.
  Kör på med att spela kändis /fotomodell men inser inte själv hur patetisk hon är i sin iver att framstå som den illusion hon skapat genom år av upprepad lögn.

  Paul…han låter sig benämnas som ett barnen infantil som varken kan hålla rätt på tider, gör bort sig stup i kvarten och är allmänt förvirrad.

  Jag har fortfarande inte smält det här från hennes blogg:

  ” Jag har haft turen att träffa män som är väldigt mycket så, håller upp dörrar, låter mig gå in först, bär väskorna etc. Det är fint. (Och har jag träffat en man som inte är så har jag drillat dom, nästa flickvän får tacka mig..).”

  Och en kommentar:

  ” Stella
  Satt bakom dig o ditt ex på planet en gång, du körde som fan med stackaren…. Han fick till o me lägga upp din lilla handväska i hatthyllan. Du beordrade honom mer el mindre att göra saker.

  isabellalowengrip
  Det är klart att män får hjälpa till med väskan?”

  ???‍♀️

   Haha är faktiskt på bellas sida. Klart mannen ska ta väskan!

    Ja är man lat så.

     Självständig alla dagar i veckan! ? Vissa tändare på tofflar andra inte! ?

      Man är inte toffel för att man hjälper att lyfta väskor. Man är omtänksam.

       Det kan väl du som kvinna också vara ? trams.

        Tror inte att ”man” här syftade till män ?

      Sen när är man en toffel för att man hjälper varandra?

      ”Haha diskade du även hans tallrik??! Toffel!!! Och skottade han bort snön framför din bil?? Toooffeeel!!”

       Vad har du som kvinna för skyldigheter då? Eller är du handikappad att göra vissa saker bara för du har en vagina? Förstår att så få äktenskaps inte klarar många år idag…!

        Va? Ibland gör jag saker för min man och ibland gör han saker för mig. Vet inte varför du tror att man inte är kapabel att göra något för att en annan gör något för en.

        Jag tror att de flesta gör saker för varandra i ett förhållande. Man hjälper för att vara snäll, för att man bryr sig, för att man ändå gjorde åt sig själv och det går lika snabbt att också göra åt den andra.

        Låter som ett tråkigt förhållande om båda bara sköter sitt hela tiden.

        Trollar du? ?

        Inga, för fasan.

      Min man är 30 centimeter längre än mig. Det går väldigt mycket smidigare för honom att lägga upp något på hyllan, än att jag ska stå och hoppa/klättra på sätena.
      Men det känns ju taskigt om Paul ska greja med väskorna när han har en bruten axel, stackaren. Förhoppningsvis gäller ge och ta och hjälpas åt även i deras förhållande 🙂

       Kommentaren säger ju inget om det var när han hade bruten axel eller om det var tidigare.

       Sen tror jag inte alls på vad en anonym kommentar har ”sett” om Isabella.

        Tror inte heller på denna historia. Vem lägger upp ”lilla” handväskan på hatthyllan? Den riskerar ju att försvinna…

        Njo, kommentaren handlar om Isabellas ex, och han bröt väl aldrig axeln.

        Men jag tror inte heller på den.

         Ah det är klart. Mitt misstag.

         Jag fortsätter dock att vara skeptisk till sanningshalten i det.

        Om ni inte läste det så gällde det ett ex, alltså inte Paul.

      Haha men man är ju inte osjälvständig för att man får hjälp, man KAN väl bära själv om det behövs. Finns så mycket annat man man oja sig för vad gäller självständighet men visst kan man insistera på att bära sin egen väska om man tycker det känns bra.

       Jo. Om du någonsin låter en annan människa hjälpa dig (ännu värre om du ber om hjälp) så är du en handikappad individ som kör med dina medmänniskor. Det vet väl alla.

     Märklig inställning. Klart man ska hålla upp dörren åt sitt sällskap som man? Det är väl vett och etikett bara? På samma sätt som man som oavsett kön håller upp dörrar åt folk med barnvagnar, äldre människor med rullatorer etc.

     ”JaAAAag kLAaaRarar MiiG sJäääLv” ja. Det gör du säkert. Det gör de allra flesta. Men det är trevligt när någon gör något för en. Bär en tung kasse. Öppnar en dörr. Betalar en lunch. Även om man klarar det utmärkt själv.

      Verkligen!! Man erbjuder hjälp, håller upp dörren, frågar om någon annan vill ha när man hämtar något, osv. För att man är en normalt fungerande människa, inte för att man tror att de andra inte kan själva om de måste.

       Vad tråkigt det är om det ses som någon slags förolämpning att vara artig och hjälpsam, snart blir man väl utskälld om man håller upp en dörr för att personen bakom vill vara självständig.

    Brukar få hjälp då jag är kort. Svårt att nå hyllor på flygplan. Men jag hjälper gärna andra när det behövs med!

   Vad är det som är svårt att smälta? Och tror du helt och hållet på kommentaren? Det är aldrig någon som har överdrivit eller hittat på saker när de är anonyma på nätet?

    Håller ändå med Isabella på den punkten. Min uppväxt är rätt konservativ där pappa alltid hållit upp dörrar, burit mammas väskor, uppvaktat när dom varit ute på restaurang osv. Jag letar efter samma sak hos killar jag dejtar.

   Åh nej, hjälpte han henne med väskan??? ???? heeeelt sjuuuukt

    Kommer ta flera dagar att smälta den informationen. Minst!

    Eller hur haha. Kanske satt han närmast hyllan eller kanske enklare nådde upp till den. Inget konstigt men vissa letar fel.

   Jag tar nog allt med en nypa salt. Både det Bella säger själv och vad andra påstår sig ha sett och veta om henne.

   Fick till och med lägga hennes väska på hatthyllan?!? Herrgud, Stackars Paul. ???

    Men det var ju inte Paul…..

  Hon lider alltså BÅDE av agorafobi och klaustrofobi? Vilken olycklig kombination… Och så var det bipolaritet, depression, maniska perioder och så en släng av social fobi.

  Och med allt detta i bagaget reser hon världen runt varannan vecka. Ack ja.

   Eller hur. Jag hade en vän som led av depression och social fobi. Han lever tyvärr inte idag då han inte orkade mer ?

   Men IL’s ”diagnoser” känns som ett hån mot de människor som på riktigt lever ett begränsat liv på grund av sin psykiska ohälsa. Visst att det kan se olika ut för olika personer men hon har aldrig varit trovärdig för fem öre.

    Det är svårt det där. Jag lider av så kallad högfungerande depression, dvs att jag klarar av jobbet och utåt kan ingen tro att något är fel. Jag verkar ju alltid så glad och presterar bra på jobbet.

    Hälsa/ohälsa är olika för alla. Isabella kanske kämpar oerhört med sitt mående och reser land och rike runt i jakt på lite respit, lycka eller endorfiner. Kanske gråter hon varje natt och vill hoppa från balkongen, men startar företag för att hålla sig sysselsatt så att hon slipper tänka?
    Det vet vi ju faktiskt inte.

     Absolut kan det vara så. Och jag vill inte förminska någons känslor, men för mig är det inte trovärdigt (sen kan jag ju aldrig veta såklart). Jag tror absolut inte att IL mår bra innerst inne. Men att hon skulle ha alla de nämnda diagnoserna och samtidigt leva som hon gör, har jag svårt att få ihop.

      Om du inte vill förminska någons känslor, så gör inte det då.

    Fast det är ju utrett att hon är bipolär. Viktor Frisk säger sig också vara det och han reser också.
    Posh, depressioner och maniska perioder är en del av bipoläritet. Hon reser inte ensam världen runt och inte alltid varannan vecka. Det går att resa trots det, hon medicinerar dessutom, inget konstigt.

   Glöm inte hennes laktosintolerans.
   Men genom ödet så tål Isabella den schweiziska nationalrätten alltså raclette (smält ost med diverse mastiga tillbehör).
   Tur att denna ost är i det närmaste laktosfri. Hur skulle det annars gå med bosättningen i ostens hemland?
   (Jag har försökt mig på ostfondue i Schweiz men min mage protesterade hela natten efteråt så nu för tiden aktar jag mig noga för sådana feta anrättningar)

    Många hårdostar går bra att ta när man är laktosintolerant. Olika för olika människor (och ostar) så klart.

    Är inte hårdostar laktosfria? Det trodde jag i alla fall.

     Jo

    Glöm inte alla efterrätter och Choklad med mera…

     Finns tabletter att ta vid laktosintolerans som hjälper magen. Dessa gör att man kan äta glass, choklad osv. utan problem. Med måtta såklart, kanske inte så smart att trycka 1 liter glass.

      Ja jag vet men hon har skrivit om sin svåra laktosintolerans så många gånger och att tabletterna ej hjälper så bra. Men hon kanske bunkrade när hon var i USA?

      Jo jag vet men hon har ju sagt att dom ej hjälper nämnvärt.

     Laktosfri choklad?

   Glöm inte ADHD, ätstörningar, alkoholism, pillermissbruk och dyslexi. Plus några till jag glömt.

    Fast IL har väl inte sagt att hon haft alkoholism, inte dyslexi heller väl. Alkoholist är hon väl ändå inte. Sedan är det inget konstigt med ätstörningar och inte med depressioner vilket tillhör bipolaritet. Finns andra bipolära som reser så inget konstigt med det.

     Hon har visst sagt att hon har dyslexi. Och problem med alkohol i perioder, tror hon skrev i boken att hon faktiskt sökte hjälp för det.

   Varför vill man håna någons diagnoser och rädslor?

    Hånet beror nog helt enkelt på att man inte tror på dom. Bella är av många fortfarande ansedd som en mytoman.

   Att ha problem med trånga ytor är faktiskt väldigt vanligt i agorafobi, centralt i agorafobi är att ha problem med ytor som är svåra att ta sig ifrån (oavsett om det är ett torg fyllt av folk eller en buss) Biltåg som sitter fast i en tunnel låter som att det absolut kan vara jobbigt för agorafobiker.

   Kom ihåg att alla diagnoser inte presenterar sig lika för alla som tillhör diagnosen. ?

  Alltså, My Martens senaste Instagram inlägg…. Där kan vi snacka click bait! Hon har sovit med en maskin som mäter andning under natten, inget dramatiskt. Men hon lägger upp en bild på sig själva den på och orden ”Jag har just haft den värsta natten i mitt liv”. Och genast fylls hennes kommentarsfält av muppar som femtioelva gånger säger ”åh nej! Vad har hänt?!❤❤❤❤”

   Fast nja. Det var väl ingen clickbait, hon gjorde ju tillochmed en ? efter och direkt under ser man direkt vad det handlar om. Clickbait är ju när man lockar mer en rubrik som gör att man klickar in på en artikel eller video.

    Eller aha förlåt. Trodde du menade blogginlägget ? följer inte hennes insta

   Hennes inlägg häromdagen var också kul. Med tre kommentarer från henne själv, fast via hunden, sitt företag dvs strong mamas och ett i sitt eget namn. Förstår inte varför man kommenterar sina egna inlägg – så koooooonstigt?!?

    De kommenterar sina egna inlägg för att försöka överlista algoritmen och automatiskt hamna högre upp i följarnas flöde. För att i sin tur få ännu fler likes, interaktion, räckvidd osv. För att bättra på sin statistik, för att på sikt kunna ta bättre betalt vid samarbeten m annonsörer…

     Okej, tack. Ser dock roligt ut när det är typ 10 kommentarer och tre är från ”sig själv”. 😉

   Ja, så kommer det snart. Allt står på bloggen så man ska klicka in sig där.

   Jo man sover ju inte så bra med den där lilla grejen men skönt att få reda på vad som är fel. Jag fick sömnapné skena och sov toppen efter det. Har gått ner lite i vikt också så slipper nog den snart.

    Härligt att höra! Jag har inte fått min sömnapneskena att funka ännu men hoppas snart. Vill sova bättre.

  Déjà vu all over again.

  Ja det stämmer. Paul ringer runt och tigger om gratis semester etc.

   Klart Bella inte skulle förnedra sig så endast njuta av resorna så hon ?

  Blir så glad när jag vaknar och inser att jag fortfarande står med båda fötterna på den här planeten, jag kan bära mina egna väskor och klarar av att åka iväg utan att få en radda med otäcka kombinationer av illamående och ångest. Ett vanligt liv med vanliga utmaningar:)

   Det låter skönt! Jag hoppas att jag kommer dit så småningom 🙂

  Den där Paul verkar väl trevlig men kan för mitt liv inte se/känna ngn kemi mellan dem. Allt känns så ’kliniskt’. Och detta resande, verkar maniskt att hela tiden resa och inte njuta av det egna hemmet. Bella tror nog att många är avundsjuka på hur hon lever men jag tycker det verkar mest tomt & sorgligt.

   Bellas uttalanden verkar så inkompatibla.
   Hon skrev för ett tag sedan att hon trivs i sitt hus men samtidigt kan hon inte vara mer än en vecka i taget i Sverige för att sedan flänga iväg på ytterligare en sponsrad vistelse på hotell i en prisklass som de flesta inte ens drömmer om.
   Varför skulle hon inte kunna vara en vecka i det trevliga huset även om barnen är hos Odd?
   Snart blir det vår och trädgården behöver lite kärlek 🙂

    För att hon inte vill, för att hon tycker om att resa. Är det så oerhört svårt att förstå att vi är olika?

    Om man inte tycker att trädgårdsskötsel är det minsta roligt så går det alldeles utmärkt att betala för den ”kärleken”.

     Tack för förklaringen.
     Nu ser jag allt i ett nytt ljus.

      Bra. Du kan behöva lite nya perspektiv verkar det som.

   Tycker på ett sätt att det verkar härligt att kunna resa mycket på det sättet, bara dra iväg och njuta av livet. Men det är nog lite väl mycket för de flesta, väldigt mycket nya intryck att bearbeta hela tiden och inte direkt någon tid att tänka tillbaka eller reflektera eller skapa en vardag? Förstår att man mår bra av det i stunden men måste vara så påfrestande ändå i längden och att hon blir så låg av några dagar hemma och känner att hon saknar riktning i livet kanske tyder på att det inte funkar jättebra.

  Så detta är deras affärsidé? Paul ringer runt och tigger gratis hotellrum via hittepå-siffror från bloggens gamla dagar och Bella gör content? För visst skulle de starta ett bolag ihop?

   Behövs inget bolag för detta. Alla ”samarbeten” är utomlands = inga kontrolluppgifter kommer att lämnas (även om de borde göra det, så tror jag de lever lyckligt ovetande om det), så allt tas svart. Men – tips till IL – Skatteverket läser bloggar, och om inte din livsstil matchar den inkomst du deklarerat, kommer frågorna som ett brev på posten 😉

   Låter som Mogis affärsidé!

   Enligt hotellet har de inget samarbete med Isabella utan gjorde bara bilden på kul.
   Kanske får alla gäster en personlig bild?

  Så lämpligt att tuttlisa är på Titlis ändå!

  Cadhar hänt med pauls axel?

  Detta kommentarsfält när inlägg nr 2922628 om IL eller My publiceras… ??

   Jag är förvånad att folk ännu tycker att hon är intressant att diskutera. Hon är ju ungefär lika spännande som torkande färg nu mera.

  Isabella hade störst potential att lyckas bli något större än enbart en bloggare. Men hon var (är) girig och manipulativ vilket i slutändan kostade hennes ”imperium” som dottern skulle ta över. I dag är hon bara en i mängden, en avdankad influenser.

   Älskar folk som definierar en enbart efter ens misslyckanden. Världen behöver mer av er!

   Nej det hade hon verkligen inte och det är därför hon har” fallit”.
   Den som gjorde affärer med henne såg ganska fort vad det var frågan om… därav den nästan konkursen / tillskottet i sitt bolag.

  Inte ens korrekt info om Kempinski har hon snappat upp och förstår liksom inte bättre själv vilket visar hur obildad hon är. ”Hotellet är helt nybyggt vilket verkligen syns. Så fint.”
  Från deras hemsida ”The historic Grand Hotel from 1904 combines the charm of the Belle Époque era with the most modern luxury comfort for the decerning guests.”
  Så jävla pinsamt. Önska att alla fattade att Bella inte är den personen man vill göra samarbeten med.

  Såg på tv4-reklamen att hon och Paul ska vara med i Renées brygga..

   Är det inte Strömstedt-programmet de ska vara med i?

    Jo, du har rätt

    Det stämmer, Isabella och Paul är med på ”Tillsammans med Strömstedts” den 14 mars, https://www.tv4.se/artikel/1RYzqveIdJTvCJYejvNLnk/tillsammans-med-stroemstedts-aer-tillbaka-haer-aer-arets-par

    Ja det var det visst!

    Magstarkt….

   Inte Renée utan Strömstedts.

  Om Isabella Löwengrip har alla diagnoser och funktionshinder som hon har pumpat ut genom åren så är det ett under att hon står på benen. När vi andra skulle kunna säga att det är lite läskigt med höga höjder och trånga utrymmen så har hon enligt egen utsago psykiatriska åkommor som höjdskräck, agorafobi och klaustrofobi. När vi andra skulle ha lite normal och ofarlig ångest över att vi i det närmsta är arbetslösa är det återigen sjukliga åkommor (ja jag vet att hon är bipolär för närvarande). Men det låter väl bättre, ger mer pengar och klapp-på-axeln från den sinande beundrarskaran.

  Jag skrev den här kommentaren till förra Bella-inlägget, men var sen på bollen och fick inga svar. Tjatar igen, för frågan är genuint menad. Ni som kan sånt här, är den här typen av vilseledande information verkligen okej?

  Så här står det fortfarande på hennes blogg (under rubriken ”About”):

  ”Isabellas resa börjar när hon som 14-åring flyttade hemifrån och skapade sin blogg. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över. Isabellas blogg kan idag läsas på fyra språk.

  Isabella är inte bara en förebild inom den digitala eran. Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande skönhetsföretag. Idag har hon 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i.”

  Detta är väl ändå falsk marknadsföring så att det bara visslar om det!? FÅR man ens ljuga i den här storleksordningen när man är ett företag? Ja, ja, ja, det är en blogg, men man förväntar sig väl ändå att den ska ha någon slags överensstämmelse med verkligheten? Om jag var ute efter ett reklamsamarbete så skulle jag väl ändå inte förutsätta att ALLT jag möts av är en lögn? Jag kan för lite om influencervärlden. Är lögner okej? Även i texter som syftar till att informera om företaget bakom?
  Såg att nån för länge sen påpekade det inaktuella i denna text och att Isabella själv skyllde på mycket att göra, typ, och att det skulle ändras. Är det inte dags att det olämpliga i rena osanningar börjar påpekas med lite mer eftertryck? (Jag stör mig verkligen galet mycket på lögner och folk som öppet erkänner att de aktivt duperar sina läsare. Där tar min sympati slut med en sån människa.)

   Hon vet nog inte hur man gör, hennes svar var att hon måste lista ut hur man gör??‍♀️

    Ja, det vore förstås för mycket att begära av en företagare/bloggare. Att man ska kunna lista ut en sån sak. Och att det ska ta mindre än ett år. Verkligen raketforskning… absolut. Oerhört bra ursäkt, allt är förlåtet!

   Visar på Bellas seriositet när hon har sociala medier som levebröd och säger sig vara en föregångare till alla influencers men inte lyckas ändra en om-text på sin blogg på flera år.

  Löwengrip tog sig fram – mot alla odds: “Jag är mamman till hela influencer-världen”
  https://www.breakit.se/artikel/32022/lowengrip-tog-sig-fram-mot-alla-odds-jag-ar-mamman-till-hela-influencer-varlden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.