151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon fler än jag som blir helt galen på alla frågor om cookies så fort man öppnar en sida?

  Jag försöker aktivt att trycka bort alla för att inte bli nedlusad av reklam på sociala medier. Men jag känner att jag orkar inte längre, nu stänger jag heller ned sidorna och hoppar över att titta på olika sidor.

   Jag kör dels med AdBlock, dels rensar jag cookies och webbhistorik varje kväll.

    Är det för att slippa riktad reklam? Men är inte problemet när man rensar cookies att man får upp just alla dessa rutor och frågor om cookies på varandra sida? 🙂

     Sant. Cookiesena frågar extra mycket efter det att man rensat, men jag rensar ändå. Ja, jag är nog litet skadad. Men här finns mer information om hur man blockerar cookies:

     https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

     Problemet är att det inte går att logga in på alla sajter då, typ banken. Borde gå att lösa med en annan webbläsare.

   Jaaa!! Blir tokig!!!

  Bästa filmen ni sett?

   Donnie Darko var extremt bra. Älskar också Jokern (den senaste)

   När jag är deppig sätter jag på Blended med Adam Sandler och Drew Barrymore. Säkert sett den 30 ggr men tröttnar aldrig. Den är sådär feelgood och gullig men ändå med lite djup och budskap. Ingen Oscar-film men man blir glad av den ❤

    Hahah ja den är mysig. Sett typ 5 gånger

   Gudfadern!
   Den första kom 1972 men alla filmerna håller än.

    Ja dom är välgjorda.

   En film som jag ser ibland trots att den ger en klump i hjärtat är Brokeback Mountain. Det gör ont med förspilld kärlek.

    Anonym 20:22
    Har sett Schindler’s list ett par gånger och jag gråter varje gång. Det är en film som verkligen känns i hjärtat och i själen.

   Lost in translation

    Jag förstår inte den. De är deppiga trots ”lyckade” och springer runt i Tokyo. The end. Vad är grejen?

   Svårt att komma på den absolut bästa, men brukar alltid tipsa om Cell no 7 ❤️

   Deep blue sea 1, 2, 3. Men då har jag också alltid varit fascinerad av hajar ?

    Va? Finns det en 2 och 3? Måste kolla upp. Min första date med min vackraste var Deep Blue. Ja jag satt i knät på honom! Ha ha!

     Ja det finns! Blev överlycklig när jag insåg det för nån månad sen ?? dom blir faktiskt bättre och bättre i mitt tycke.

      Åh jag ska kolla! Du vet inte var?

       ? jodå men inte den lagliga vägen / mvh redo på shitstorm

       Cam cam kan vidarebefordra min mail till dig ? så svarar jag mer ingående

       Går säkerligen att hitta på andra sidor men vet tyvärr inte var..

     Fram till typ 15 års ålder var min dröm att bli marionbiolog och arbeta med vithajar i Sydamerika ? det blev inte så dock… kanske i framtiden ?

   Film, typ det bästa som finns ?❤️

   Favoriter;
   Gudfadern 1&2
   Timmarna
   Terminator 2
   Den gröna milen

   Vill även slå ett slag för de lite mindre kända filmerna Still Life och Weekend.

   Finns massa fler jag skulle kunna nämna men det skulle bli för mycket och kanske överdrivet.

    Tar gärna filmtips från dig, gärna med kort motivering till varför filmen är bra, om du orkar 🙂

     Visst visst, med glädje!
     Kommentar kommer lite längre fram.

      ?

   Ärligt. The Game med Sean Penn och Michael Douglas. Det var fan ett överraskande slut. Igen. Och igen.

    Bästa

   Kanske inte bästa filmen men jag älskar ”I love you man”. Tycker även så mycket om filmen om The Doors och ”Din morsa också” av Pedro Almodóvar.

   The Prestige, Interstellar, the Dark Knight, The Dark Knight rises och Harry Potter

   Det stora blå.

   Sagan om ringen-trilogin, Harry Potter, Sunes Sommar, About time

   betty blue
   night on earth
   Christiane F. – wir kinder vom bahnhof zoo

  Ni som arbetar som förskollärare. HUR gör ni för att hinna med det pedagogiska arbete ni ska göra? Jag förstår verkligen inte. Och vad händer om ni inte hinner med det? Det är så mycket snack om allt det pedagogiska i förskolan men allt jag ser är planerad undervisning som får stryka på foten då det inte hinns med. Förklara gärna.

   Hur menar du? Man har ju flera timmar planering i veckan och resten av tiden går ju till att genomföra. Eller hur menar du?

    Det där med planering är olika beroende på arbetsplats. Alla har inte alls flera timmar i veckan!

   Jag är inte förskollärare men lågstadielärare och har jobbat i förskolan.
   Jag vet inte vad du menar med ”hinner inte med”. Vissa planerade aktiviteter stryks när det finns kort om personal skulle jag säga.
   Men det pedagogiska arbetet är ju inte enbart dessa tillfällen utan finns där hela dagen.
   Att barnen får lära sig att samspela med andra, att vara en del av en grupp med mera.
   Mycket av lärandet sker i leken och det sker ju förhoppningsvis även när det inte är uppstyrd.
   Läroplanen skriver mycket om att väcka nyfikenhet, för språk, för matematik, för naturvetenskap bl.a. Allt detta kan göras i det dagliga mötet med barnen, även om en aktivitet pga personalbrist behöver ställas in.
   Vet inte om du fick svar på din fråga och det kanske finns nån aktiv förskollärare som kan ge dig ännu ett svar.

    Exakt såhär!!! /förskollärare

   Tänk som så att det viktigaste pedagogiska arbetet gör du genom att känna in och använda din tid med barnen på ”rätt” sätt. Se varje ögonblick ur pedagogisk synvinkel utifrån det enskilda barnets behov el gruppens. Man behöver inte tillrättalägga el vara överdrivet pedagogisk el undervisa utan bara ha förmåga att vara närvarande och ta tillvara de tillfällen som ges för att ”lära” och stimulera barnen. Det är inte de tillrättalagda planerade aktiviteterna som är det viktigaste utan ditt och dina kollegors förhållningssätt under hela dagen. Var en bra förebild ,lyssna på barnen ,var ärlig,visa känslor , ge inte slentrianmässigt beröm och sist med inte minst var uppmärksam och medveten om att det är väldigt lätt att omedvetet behandla pojkar och flickor olika om man inte tänker på vilket språk och vilka signaler man ger. Till exempel -Lisa är FIN i håret men Anton har en TUFF frisyr osv.
   Det är inte all dokumentation och den prententiösa veckoplaneringen som är pedagogik fast kanske chefen och politikerna anser att det viktigaste är det som syns på pappret.

   Av ren nyfikenhet….. Hur kan det komma en förskolefråga varje öppet spår? Tar ni inte alla frågor i tråden som startas och sen borde det vara bra? 🙂

    Kanske olika personer varje gång? Ingen orkar väl med varje Öppet spår?

    Det där var ingen genomtänkt fråga, 21:52.

  Vad tycker du att man ska ha åstadkommit i livet för att känna att man verkligen levt? Om du t ex skulle få veta att du har ett år kvar att leva – vad skulle du göra?

  Jag brottas med tankar om meningen med livet just nu och med tanken att jag slösat bort massa tid. Vore intressant att få veta hur andra tänker ?

   Mina barn är redan fullt tillräckligt för att jag ska ha levt. Jag tror på att syftet med oss som individer är helt enkelt att föra arten vidare och uppfostra avkomma som för vår art vidare på ett bra sätt.

    Haha att få barn är inte syftet med ”oss som individer”?

     Hm… skulle nog vilja säga att du har fel. Sedan är det säkert så att du inte känner att det är syftet, vilket såklart är helt okej.

      Men då är det ju inte på individnivå som syftet ligger, utan som art. Där håller jag med om det, men för enskilda individer kan det inte vara syftet. Såklart.

       Japp, det var väl det jag ville komma till…

      Kul för mig som inte kan bli gravid.

     Hur vet du det? Du har fortplantningsorgan, hur kan du vara så säker på att syftet med dig inte är att föra arten vidare?

      Jo fast det var nog inte den typen av tänk som ts var ute efter?

     Det är ju just det det faktiskt är rent evolutionärt? Sedan kan man såklart hitta annan mening med livet eftersom vi är tänkande människor. Jag har inga barn och vet inte om jag vill ha det heller. Men min kropp gör sig ändå redo varje månad för att jag ska bli gravid och föda en massa barn.

      Men eftersom du inte gör det, så är det inte heller ditt individuella syfte!

     Det är väl belagt att det biologiska syftet med vår existens är att föra våra gener vidare, antingen genom egna barn eller stöd för nära släktingars barn (pga delvis dina gener). Inte heller agerar individer för gruppens bästa utan selektion (evolution) sker på individnivå. Det betyder inte att människor inte väljer bort barn eller lever meningslösa liv, men majoriteten drivs av att generera fler av sina egna.

     Att fortplanta sig är i allra högsta grad meningen med livet. Hur ska vi annars säkra människoartens fortsatta levnad?

   Hitta något man VERKLIGEN brinner för och få tid att riktigt fördjupa sig i det.

   Läste en tråd av nån med par månader kvar att leva (cancer med dålig prognos) och lät som att enkla nöjen var grejen. Äta gott, umgås med släkt och vänner, se filmer och läsa böcker han ville hinna se/läsa. Låter inte som så mycket, men tror att man kan tänka efter vad man skulle gjort en dag när man inte har måsten och så gör man mer av de sakerna.

    Olika broed?

   Jag har alltid drömt om att få skriva och ge ut en bok. Då hade jag verkligen känt att jag lämnar något efter mig.

   Om jag får leva ett liv tills jag blir gammal tänker jag att det lilla får blandas med ser stora. Sen beror det på vad man själv anser att stort är, om det handlar om att bilda familj, bo i ett annat land, följa ett bands turne, skriva en bok, utbilda sig eller what ever. Hade jag vetat att jag haft ett år kvar hade jag nog bara velat leva mitt liv i lugn och i det som gör mig lycklig i vardagen. Inte flänga runt och stressa med något för att hitta mening i något okänt som kanske inte ger något positivt i slutändan. Skulle inte våga chansa.

   No time is ever wasted ? så länge du älskat, gjort goda handlingar och varit sann mot dig själv väger det tyngre (i min värld) än alla prestationer i världen.

   Resa! Upptäcka nya platser, nya kulturer, nya maträtter, nya sätt att leva. Spelar ingen roll om det är en stad i Norden, en turistort i Europa, en storstad i USA eller en paradisstrand på andra sidan jordklotet – allt kommer ge dig nya kunskaper och erfarenheter.

   Jag tror att ”meningen” med mitt liv är att utvecklas och uppfylla mål – stora som små. Och att komma ihåg att njuta av det lilla i vardagen, tex soligt väder, en bra film, god mat, vacker natur, tid med vänner och familj.

   Bara ett år kvar: sluta jobba, vara med min familj, resa ibland, odla, gå på konserter, insupa naturen på olika vis. Inser att det inte kanske räknas som extraordinärt men det ger mitt liv mening. Synd att man måste jobba så mkt istället..kanske en hint om att jag borde byta yrke

   Att utvecklas och få känna och ge kärlek. Behöver absolut inte ”lämna något efter mig” som i barn (vill inte ha några, livet är för kort ?) eller som i att skriva en bok eller ”bli känd för något” för att mitt namn ska minnas. Förstår det inte riktigt. När jag dör är jag död. Scrolla min instagram om jag nu var så jäkla intressant…

   Mitt meningen med livet är att utvecklas personligen. Jag har bara ett liv, känner noll behov av att ”se mig själv i ett barn” eller vad andra ska minnas av mig.
   ”Här och nu” är min mening med livet. För mig är det kontakt med andra människor, kulturer, mat, intressen (egna och andras, eller för all del, gemensamma!). Dvs. resa, våga ta kontakt, vara social, bjuda in, vara inlyssnande, sprid och ta emot sköna energier. Känna, tänka och utvecklas. Jäkligt skönt i kombo med att kunna landa på en plats man finner inre ro med någon man tycker otroligt mycket om (partner, syskon, vän). Men såklart även egentid för reflektion.
   Det är det ultimata livet för mig. Om det nu går att uppfatta av någon annan än jag själv ?

   Jag skulle spendera resten av tiden i stallet för den gör mig lugn och lycklig. Har inget syfte med livet, jag är för lat och inte tillräckligt smart för att göra något riktigt avtryck i världen. Live and let live och försök vara tillfreds med livet. Typ

  Jag kom på en sak vad gäller sophämtning! Jag trodde att soppåsarna brändes direkt men jag såg ett tv-program där alla små soppåsar låg på ett rullande band (typ som på Ica) och varje påse kollades igenom, det kan väl ändå inte stämma?

  Seriemördarpodden ?

   Undrar hur många seriemördare som går där ute.

  Positivt covidtest idag ?
  Måtte jag bli frisk snart, skulle börjat nya jobbet på tisdag ?
  Ha en fin kväll allihopa ❤

   Krya på dig!

  Senaste inlägget på FB med namn på alla som tidigare beepats i Ursäktapodden. Vem tror ni hör ihop med vilket skvaller?

   Detta vill jag också veta haha. Orimligt nyfiken och hoppas någon sitter på ett bra svar ?

   Åh gud jag vill också veta! Det är Josephine Quiz som är ovaccinerad läste jag på fb.

    Men hon kom ändå in i Aruba och USA?

  Är det två vanliga öppet spår?

   Det verkar så.

   Förvirring

  Väldigt bra Camilla med tre öppna spår ?

   Väldigt oförvirrande

   Fyra?

    Haha ja… folk kommer ju skriva här?

   Och två av länkarna i inlägget fungerar inte.

   Oops! That page can’t be found.

   This is what you would call a 404.
   Click here to head back to the homepage.

    Är ju bara att scrolla ner…

   Tummen ner. Virrigt…

  Småbarnsföräldrar- helt ärligt, hur ofta scrollar ni telefonen när ni är med era barn? Jag försöker så ofta jag kan att vara närvarande med min 1.5-åring, men ibland är det fasen inte kul att bygga med klossar för tjugonde gången samma dag. Då åker telefonen lätt upp i tristess… Och det dåliga samvetet likaså ?

   Brukar scrolla och även kolla på serier när jag ligg-ammar. 🙂

   Beror kanske på hur mycket tid man har med barnen? Jag är hemmaförälder och är alltså med mina barn 24/7, så ibland åker mobilen absolut fram medans dom leker. En vän till mig har sitt barn på förskolan och jobbar långa timmar, tiden hon har med honom skulle hon aldrig använda till att scrolla.

   Fanns inte mobiler när mitt barn var liten men jag läste tidningen, tog fram en bok, pratade i telefon så fort jag kom åt! Tror den här mobilskräcken runt småbarn är överdriven.

    En tidning eller bok är ioförsig inte jämförbart med en mobil.

     Det är det väl

      Jaha ja men dåså, då är ju hela skärmdebatten helt onödig om det visat sig att det är samma sak!

     Mobilen innehåller ju tidningen, böcker, magasin, skivspelare, telefon… så varför skulle det vara värre?

   Kom tillbaka efter ditt 2a barn fyllt 13 då kommer din ångest vara mindre.

  Stör mig lite på att folk ska skryta hur mycket de skänkt till Ukraina , varför måste man posta hur mycket man swishat ?

   För att i en dagens samhälle räknas det inte om man inte visar upp det för andra.

    Yep går att tillämpa på det mesta. Resor, framgång, etc.

   Men spelar det någon roll? Huvudsaken är ju att det skänks pengar. Varför är ju rätt ointressant.

  Har ni träffat någon under tiden någon av er eller båda var i ett förhållande? Obs menar inte nödvändigtvis att ni varit otrogna men funnit varandra när ni eg varit upptagna

   Jag var upptagen när jag träffade min nuvarande sambo. Det var tufft men att lämna min dåvarande var ett bra beslut och jag har aldrig ångrat mig, även om vi hade det bra tillsammans så sa magkänslan att det var min nuvarande jag skulle vara med.

    Intressant. Var din nuvarande också upptagen?

     Nej, han hade dock nyligen gjort slut med sin dåvarande flickvän.

   Jag träffade min nuvarande när jag var i en annan relation. Min nuvarande var den som gjorde att jag fick mod till mig att lämna den relationen, som var kantad av psykisk misshandel och där jag blev väldigt nedtryckt.

    Rätt åt skithögen!

   Träffade min man när jag hade en pojkvän

  Skrev i det som är vanliga öppet spår, men känns som det är här alla hänger? så skriver här också, ber om ursäkt att det blir tjatigt, skulle verkligen behöva lite kloka råd bara?

  Jag har inte trivts på jobbet senaste tiden, så fort jag kommit dit vill jag bara gå hem igen, varit nära att börja gråta och har ångest på morgonen över att behöva gå. För några veckor sedan gick det bara inte så jag var hemma några dagar för jag mådde så dåligt och kunde inte bita ihop mer.

  Jag skrev till min chef att jag stannar hemma och bad om ursäkt (hade redan varit hemma dels pga huvudvärk och inte ens jobbat två veckor efter det innan detta, så hade dåligt samvete för jag ej kunde sköta mitt jobb).
  Hon svarade och var stöttande, frågade om hon kan underlätta någonting på jobbet, frågade om det hänt något och så.
  Jag svarade och berättade lite mer och öppnade upp mig, hon läste mitt meddelande och nu har det gått över två veckor och hon har inte svarat på det. Jag har varit på jobbet i två veckor och har ej träffat henne, hon har inte frågat hur det känns nu eller något. Jag vet att hon har det stressigt på jobbet just nu, hon svarade en gång och blev glad för hennes meddelande så det borde ju räcka men jag tar det så personligt?

  Öppnade upp mig och nu känner jag mig så dum när hon inte svarar mer, ångrar att jag ens sa någonting.
  Hur lär man sig att inte ta saker personligt? Kan inte släppa det liksom.
  Vi ska ha möte med hela avdelningen nästa vecka och ser inte fram emot att träffa henne för känner mig bitter för hon inte svarat eller frågat hur det gått på jobbet nu, plus känner mig dum och sårbar som sa något. Låter som en barnrumpa, är medveten om det ? men hur slutar man att bry sig och inte ta illa upp? Vill inte att det ska röra mig i ryggen, vill bara gå vidare och glömma bort och inte bry mig men jag ältar saker.

   Är det din närmaste chef? Tycker ändå att hon har ansvar att följa upp hur det går för en ny medarbetare och särskilt om personen förmedlar att något inte är som det ska. Det tar två sekunder att maila och förmedla att man återkommer eller föreslå en tid för ett möte. Jag tycker dock inte att du ska ta det personligt. Som du säger är det säkert så att att hon kanske har en hög arbetsbelastning eller så hanterar hon inte sitt chefskap på ett sätt som främjar god psykosocial arbetsmiljö. Det ligger hos henne, inte hos dig. Tycker det var modigt och väldigt funktionellt av dig att att vara öppen och berätta som det är. Det är en verklig styrka och ett bra sätt att lösa problem.

    Hon är min närmsta chef, ja.
    Vet inte om jag missförstår, trött som satan och håller på att somna, men jag är inte ny på jobbet?

    Tycker också det går fort att skicka ett meddelande. Hon behöver inte skriva världens novell, komma med tips och råd, lösningar på allt eller så. Men någonting. Hade uppskattat om hon skrev och frågade hur det kändes när jag kom tillbaka sen igen.
    Känner mig så utlämnad när jag skrev så öppet och man inte får något svar.
    Vet att hon inte tänker såhär, men får samma känsla som om man öppnat sig för någon man tycker om tex och inte får någonting tillbaka, det känns som att den personen har all makt typ.

    Tack för dina fina ord?
    Känner mig så svag som inte bara kunde bita ihop mer. Usch, snart är helgen slut och måndag och ny jobbvecka?
    Får hoppas att jag börjar trivas på jobbet snart igen iaf.

   Jag hade reagerat precis som du. Önskar jag hade något råd.

    Känns skönt att veta att någon mer hade känt så. Känner att detta är sånt dom flesta hade glömt bort efter en dag eller inte ens tänkt på att man inte fick något svar.
    Trist att du också hade känt så dock, blir så med mycket för min del. Väldigt jobbigt.

   Dåligt av henne att inte följa upp, borde ju absolut vara i hennes intresse att personalen trivs. Men det låter inte som en bra arbetsmiljö om du vantrivs så mkt att du inte vill gå dit och din chef inte engagerar sig alls trots att du är ärlig med hur du mår. Jag skulle sökt nytt jobb!

  Fick covid för 10 dagar sen. Lindrigt! Så skönt! Men symtomen har ej försvunnit än. En rejäl hosta och förkylning. Testar dessutom positivt fortfarande. Någon mer som har haft det lindrigt men länge? Är rätt trött nu på hosta och snor och att inte kunna vara bland folk…

   Jag hade det inte så lindrigt, men länge ändå ?
   Tog över en månad innan jag vågade träna så smått och efter två månader hostar jag fortfarande till vid ansträngning/djupa andetag.

    Men när började du gå ut bland folk? Vill ju absolut inte smitta någon

     Jag följde råden på 1177.

      Vad är det för råd? För min region står det inte vad man bör göra…

   Jag har haft feber i 7dagar nu. Lätt snuvig i övrigt, samt fick svinont i ena ljumsken en dag. Mysko känsla att det inte verkar tvinga av.

   Du lär inte smitta efter så lång tid.

   Jag hade lindrigt typ 3 dagar men kikhosta 2 veckor ungefär. Min bror hade samtliga symptom 2 veckor.. känns som ett lotteri. Håller tummarna att du snart känner dig fullt återställd!

    Han var vaccinerad, jag var inte det (men tog vaccin cirka 2 veckor efter tillfrisknande)

  Jag har en fråga. Att dricka två liter vatten, juice eller mjölk, det är stört omöjligt. Men att dricka två liter öl, det går bra. Varför är det så? (rap) Nä, jag tror att jag går och lägger mig. Sov gott, alla vackra människor! (Ja, jag menar dig.)

   God natt själv snygging ?
   Jag är tvärtom. Vatten och apelsinjuice rinner ner med fart. 2 liter öl skulle ta en vecka.

  Nu är det den gamla kvinnan som sitter och tänker på livets händelser igen.
  I helgen är det marknad i den lilla staden.

  På marknad för 45 år sen fick jag en ballong, sån där ”flygande” som man sa då.
  Glad och lycklig åkte vi hem, ballongen satt som en snäcka i biltaket. Vi går in i huset, jag släpper ballongen upp i halltaket. Men ytterdörren är fortfarande öppen så ut och upp i skyn försvinner min ballong ?. Det var min första och sista flygande ballong. Det där vill man inte riskera att få uppleva ännu en gång.

   * smäck, inte snäcka

   Jag har sett många som knyter en liten mutter eller liknande i sin heliumballong. Då flyger den inte till skys 🙂
   Om du vågar köpa en ny flygballong för gamla minnen skull.

    Haha, det kanske vore något för att lätta upp det gamla traumat ?

     Synd att mina föräldrar inte var smarta.

     Kanske något grannbarn kommer och frågar vem ballongen är till. -Den är min, bara min. Gå hem! Schas!

   Jag tror detta hände med min kaninballong från Liseberg! Typ också min enda sådan i livet?
   Kommer även ihåg att den råkade flyga upp i taket, i mina föräldrars hus är det ca 10m i tak på ett ställe och där hamnade den. Jag, fyra, fem år, ville ju ha ballongen och ställde en stol intill räcket (öppning ner), klättrade upp på stolen med en gardinstång som stod på golvet och försökte vifta till mig ballongen. Livsfarligt, hade räcket strax under knäna när jag stod där och viftade och hade absolut kunnat ramla över?

    Tur att det gick bra. Med den takhöjden kunde det slutat riktigt illa.

   Nu för tiden fäster de en liten tyngd i snöret på ballongen ?

  Bra upplägg med olika spår! Du skulle kanske ha stängt av kommentar-funktionen till detta inlägg då folk inte verkar fatta grejen?

  LEVAXIN,

  ni som medicinerar med det, prova att öppna burken så fort du får den.
  Har sen imorse försökt öppna min burk. Helt förgäves. Blir så less. Nog har jag fått knepiga burkar förr, men den här är tvärkörd. För er som inte vet måste locket vridas i ett spår. Man ska väl inte inte behöva brödkavel, stekpanna och sen köra över med bilen ?

   Sverker Olofsson, ska det vara så här?

   Öppna med tänderna

    Då kommer endast visdomständerna bli kvar.

     Mina tänder klarar det galant! Om varken brödkaveln, stekpannan eller bilen fungerar så vrid locket rätt och sen ta tag med framtänderna

      Du är säkert 20 år yngre med stabilare tänder ? Detta eländiga lock är ett måndagsexemplar.

       Jag erbjuder mina tänder till dig! Nämn tid och plats. Hatar burkjävlarna!

        Tack raring! ?
        Tror att jag efter min skönhetssömn ska testa att slå i en spik i botten. Går jag ut och slamrar i garaget nu tror grannarna att jag har inbrott. Polisen kommer och tror att kärringen är hög som ett hus när jag ska förklara.

         Har du provat att kila in något smalt/en kniv och försöka ploppa upp den? Jag hade en medicin en gång som var helt omöjlig. Jag fick skära sönder burken!

          Jag ska testa senare. Lyckats få migrän också. Medicinen mot den är tack och lov lätt att få i sig.

          Tack kompis ❤ Började med en tesked och det gick bra. Mina piller är befriande.

     Narkotiska läkemedel kan man ofta få i karta, men sköldkörtelmedicin ska vara i inbrottssäker burk. Blir frestad att beställa ett ilsket memmo av Gunilla Persson till läkemedelsbolaget. Eller Anna Book, men hon har väl typ tjänstledigt? ?

   Haha tänkte på det senat imorse hur jäkla bökigt det är med de burkarna. Hade vanliga förut men de här ska vara barnsäkra. Nog är de säkra alltid. En äldre som är svag i händerna och darrhänt måste ju ha stora problem när det är ett bök för en yngre att få upp locket.

    Precis! Det är säkert många som lär ha hjälp för att öppna. Min mamma skulle inte få upp en burk som är rätt tillverkad ens. Sen lite nedsatt syn och chanserna är ännu sämre.

   Tar alltid och bänder upp med skaftet på en tesked

    Bra tips som funkade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.