135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tänker att du är en bloggbevakning ingen krigsbevakning? Så inget ansvar i att DU ska uppdatera oss om kriget?

   Håller med! För majoriteten utav oss är instagram och bloggar inte en källa till nyheter, utan rent nöje. och tycker inte att det är fel att låta det vara så så länge man visar respekt och inte uttrycker sig osmakligt.

   Okej? Tack för svar?

    Haha ja Camilla ville ju ha svar? ?

     Haha, jag syftade på användningen av frågetecken i ”Ber”s svar. Det är så sjukt otrevligt att använda frågetecken på det viset, som för att dumförklara – vilket jag försökte illustrera i mitt svar. Men fick tydligen inte fram min poäng!

      På vilket sätt är det dumförklarande?

      Du fick fram din poäng. Tror däremot inte att Ber försökte vara otrevlig, frågetecken har blivit nya punkten. Obildad men inte otrevlig.

      Men herregud nej din poäng gick verkligen inte fram ?

      Jag förstår din poäng men jag tror inte heller att ts försökte vara dryg. Däremot skitjobbigt att läsa. Skrivet som ett påstående men avslutas med frågetecken. Blir bara förvirrande. Skulle föredra trenden att bara använda punkt.

       Att använda punkt är dock inte en trend, bara korrekt sätt att skriva på ?

        Jo jag vet det var ett missriktat försök att anpassa mitt språkbruk till målgruppen.

         ??

    Läste du inlägget?

   Det sköter Cornucopia på sin blogg. Nu på morgonen har han en underbar beskrivning av en filmsekvens som valsar runt på nätet. En ukrainsk ”babusjka” (farmor/mormor) ska filmats när hon gick fram och skällde ut ryska soldater på sedvanligt ukrainskt intellektuellt sätt. Hon sträckte fram nävar med solrosfrön och sade åt dem att lägga dem i fickorna, så att det åtminstone kommer att växa solrosor där soldaterna blir liggande. (Solrosen är Ukrainas landsblomma.)

   Jag skulle vilja veta mer vad bloggarna tjänar på Ellosinläggen etc, vilka som faktiskt visar upp sig i Elloskläder efter (det enda stället de köper kläder från)? Jag skulle vilja veta mer om det otroligt känsliga ämnet ekonomi. Släpp in i sovrummet, otrogna män, barn med diverse problem men fan den som frågar om bloggarnas ekonomi.

    Ja det vore intressant! När går en influenser i pension? Kommer de ha råd att gå i pension? Hur påverkas de av åldersdiskriminering? Vad händer med alla implanterade tuttar, rumpor och fillers i ansiktet när kroppen åldras och ändrar skepnad? Är influensers lyckliga? Vad hade de jobbat med om de inte satsat på att vara influensers? Så många frågor!

    Kommer ihåg att jag frågade några av massoravbarnmammorna för några år sedan och det var känsligt. Undrar om de pensionssparar, vad ska de leva av när barnbidrag och underhållsstöd upphör. I princip aldrig varit ute på arbetsmarknaden och är 50 år. Verkar tufft. Kan ju inte ens få ett hyreskontrakt.

   Jag tänker mer att skriva om hur influencers förhåller sig till kriget och hur de använder det på sociala medier eller inte?

    Om någon, på riktigt, använder kriget för att kränga grejer så kör. Om inte, låt bli.

    Nja, jag tycker det är ganska irrelevant. Det är ju ändå deras jobb att fortsätta som vanligt, ingen annan har ju slutat jobba

    Ditt jobb är att skriva om vad som händer på sociala medier så varför ska du plötsligt börja censurera vissa delar? Däremot måste det finnas balans mellan kritik och beröm vilket enligt min mening du lyckats bra med när du rapporterat om hur olika influensers förhåller sig till kriget.
    Dock tror jag du behöver vara väldigt på och ha ögat på kommentarsfältet då det lätt spårar ur i kommentarsfältet.

     Vad menar du med censurera?

    Snälla skriv inte om kriget. Det bara oroar. Tycker BB Skaha lättsmält innehåll. Tack.

   Nej, inget om kriget. Varken egna inlägg om kriget eller inlägg om hur/vad andra skriver om kriget, och absolut inget om hur fel/rätt andra agerar angående kriget.
   Vill jag läsa om situationen så går jag in på seriösa nyhetssidor. Eftersom det diskuteras precis överallt är det skönt om man kan få koppla bort det ett tag. Och nej, det betyder inte att man inte tar kriget på allvar.

   Jag vill ha ett svar på varför man använder(?) när det inte är en fråga.

  Jag skulle helst ha få inlägg om kriget då man matas av det överallt hela tiden. Känner att det börjar påverka mig med oroskänslor (jag brukar inte bli så påverkad). Vore skönt med något lättsammare här. Nått inlägg då och då om det funkar.

  Hejar på Marie mandelman !

  Allt som publiceras kan inte handla om kriget. Men det betyder inte att inget om kriget ska publiceras. Nyhetssidorna är aktiva och skriver hela tiden, de som vill läsa hela tiden söker aktivt den infon. Jag tycker det är okej med ickekrigs-relaterade inlägg här.

  Varför la du till att det fortfarande är krig? Tycker du hela Let’s dance ska ställas in eller vad?

   De kan gott ställa in Let’s Dance eftersom det är helt ointressant. Men nej, jag skulle väl gissa på att i tider som nu, när ett krig har utbrutit och många, många människor lider, känns det ändock lite märkligt med ovidkommande TV program och glam.

    Så du tycker att allt bara ska ställas in som inte är av intresse för dig? tror nog många vill ha lite space från oroligheterna en stund.

    Kan bli jobbigt för många att läsa och ta del av kriget 24-7.
    Att man kan få ta del av andra program och nyheter oviktigt som viktigt betyder inte att man inte kan känna empati och lider med de drabbade.

     Finns ingen anledning att sluta sända nöjesprogram för att det pågår ett krig i Ukraina. Finns inte heller någon anledning att sluta upp med sitt liv pga kriget. Men det är ändå något som skaver och det är att vi i Sverige blivit ett folk av bara yta. Empatin lyser tyvärr med sin frånvaro för alla är upptagna med sitt eget självförverkligande eller med sin egen rädsla.

    Det har brutit ut många krig i världen utan att lets dance eller dylika program ställs in så förstår inte varför det ska göras nu?

     För att lets dance är kasst?

     Kanske därför att det är lättare att ta in när det sker bara en kort bit från Sverige?

   Ja programmet borde verkligen ställas in, inte pga kriget utan för att det är så jävla dåligt och uttjatat, hur många säsonger kan man göra. Man tröttnar ju tillslut.

    Allt kan inte passa alla, många äldre uppskattar detta program.

   Har sett ett avsnitt av lets dance i mitt liv. Så otroligt ointressant? Fattar verkligen inte vad folk tycker är kul, är det att det är fina klänningar och att de dansar bra? Noll procent min typ av underhållning. Föredrar bäst i test ?

    Jaaa är så peppad på nya bäst i test! ?

    E / 10:39: ”Så otroligt ointressant?”, vad undrar du?

   Nej, hur får du det till det?

    För att du skrev att de ska vara med i Lets dance och det fortfarande är krig i Ukraina. Är väl inte konstigt att man gör den kopplingen.

     Jo den kopplingen är faktiskt otroligt långsökt.

      Det mest långsökta är väl att C inte skriver en förklaring till vad hon menar när det är flera som frågar.

  Som flera andra skriver, allt behöver inte handla om Ukraina.

   Kan känna att jag läser om kriget på i princip alla nyhetssidor och har nyheterna på på tvn hemma hela tiden för att hålla mig uppdaterad… det tycker jag är vettigt för oss som svenska medborgare, att vara medveten. Däremot är det skönt att ha någon sida att kika in på som är lite ”fri” från sådant, så här inne hade jag önskat jätteytliga lättsamma inlägg… dock utan negativ ton, orkar inte kritisera någon just nu. Typ vårmode? Influencers renoveringar? I Dont know men något som ger en skön paus i allt vore grymt ❤️??

  Håller med föregående, allt behöver inte vara om ukraina. Kan vara ganska skönt att få en fristad här inne också.

  Kanske du kan klistra ett inlägg med swish-nummer till t ex Röda Korset, SOS barnbyar, Unicef, Rädda barnen osv men under det fortsätta med Bloggbevakning?

   Tänker att de som vill skänka klarar av att hitta numren på egen hand?

  Jag tycker att det här kan vara en liten fristad från bara krigsuppdateringar i Ukraina. Är ganska bra att inte bara läsa om det överallt för vi alla vet vad som pågår och kollar säkerligen nyhetssidorna hela tiden.

   Vartför då? I två års tid har hon då och då skrivit inlägg om Corona.

   Publicerar en influencer någonting om Ukraina värt att ta upp så kommer jag göra det, men lika gärna inlägg om annat.

  Vi vill se smaskigt nu, dags att plocka fram ett guldkorn nu. Något som inte ens Flashback känner till

   Om?

  En fristad från krig och elände.

  Gärna mer granskande inlägg och typ debattinlägg som det var förr.

  Och omröstningar med polls skulle vara kul.

  Ironiskt du frågar oss eftersom du senast igår verkade ha en väldigt stark och välriktad moralisk kompass

   Hur tycker du att din kommentar bidrar?

   Va?

  Vill ha en bättre stämning bland kommentarerna?‍♀️

   Good luck… Det har väl inte varit bra stämning här sedan typ 2018… :-/

    Nej jag vet, men man kan ju hoppas?

     Ja… 🙂

   Jag med!

   Mja, finns ett par andra riktigt dryga a* som drar ner ett helt kommentarsfält. De kommenterar dock under Anonym, men man känner igen dem varje gång då de har ett visst sätt att uttrycka sig på.

  Bra deltagare! Kan kanske bli första året på länge då vi slipper kändisbarn i Lets Dance?

  Bättre kommentarsfält utan random moderering eftersom det står att kommentarerna är omoddade?

  Du skulle ju kunna ha ett öppet spår/inlägg specifikt för kriget så kan de som vill prata om det.
  Det handlar ju mycket om det inte bara att läsa om det.

  En rimlig blandning hade jag tyckt var bra. T.ex. är det ju relevant att den där Sanne Alexandra togs upp här när hon uttryckte sig grymt klumpigt om kriget plus sina nya kläder. Eller att folk får uttrycka sin oro om krig på öppet spår. Men inlägg efter inlägg om krigsnyheter är kanske inte en nisch som passar BB? 🙂 Finns ju jättebra nyhetssidor där ute med officiella färska nyheter.

  På tal om öppet spår… Finns det månne ett behov av att du förtydligar att vad som helst (förutom politik vad jag förstått?) kan tas upp där? På sistone skrivs grymt elaka kommentarer till de som tar upp vissa ämnen. Kommentarsfältet blir väldigt syrligt när vissa ”polisar” vad som får skrivas och inte, enbart baserat på deras egna intressen…

  Mindre utfyllnadsinlägg (som den där blå koftan vi redan läst om en gång).

  Jag tycker över lag att du kan sluta kasta skit till höger och vänster baserat på din egen åsikt om vad som är rätt och fel. Det leder till så oerhört mycket aggressivitet som är helt onödig och ofta felriktad eftersom det skapas sanningar i kommentarsfältet som inte stämmer överens med verkligheten.

  Bevakning och rapportering om sådant som är olagligt, absolut. Men skapa inte en ny häxjakt mot alla du inte tycker gör 100 procent rätt nu som under corona.

   Det är spännande hur olika man uppfattar saker. Du tycker C kastar skit jag uppfattar det som signalspaning. Många i detta kommentarsfält är väldigt snabba med att ta allt som skrivs här personligt och sedan är pajkastningen igång.
   Men det kanske beror på vilken inställning man har till influensers. Är man ett fan är det givet att man vill försvara sin idol.
   Intressant att du tar upp risken med att skapa egna sanningar när det är exakt det du själv gör.

    Ja, många vill säkert skydda sina idoler eller tar det som skrivs personligt. Det är dock inte dem jag syftar på. Att vilja rätta rena felaktigheter är inte samma sak som att skydda sin idol. Att sprida rena felaktigheter är det jag pratar om och dessa felaktigheter sprids ofta i kommentarsfältet och blir sanningar. Jag menar att Camilla i allra högsta grad bidrar till det genom sitt sätt att skriva inläggen.

     Men du gör exakt samma sak som du anklagar Camilla för. Du utrycker din egen åsikt som om det vore fakta. Din analys av vad som händer är mer korrekt än någon annans och därför en sanning.
     Ja tonaliteten i en del inlägg är provocerande och det händer att Camilla tar ut svängarna aningen för mycket. Men bloggbevakning är inte hennes lilla pet project utan den drivs kommersiellt. Jag väljer att inte göra samma antagande som du gör utan ser det som den gamla välbeprövade strategin att provocera fram en reaktion och det som talar för det är att de flesta kommentarerna får stå kvar. Och det verkar vara ett framgångsrecept för många inslag har både varierade och intressanta kommentarer.
     Till sist, vari ligger det felaktiga i att skriva om hur influensers skriver om invasionen? Det heter ju trots allt bloggbevakning. Eller finns det förbjudna ämnen som inte får behandlas?

      Jag driver inte bloggen och skriver inte inläggen så det är helt omöjligt för mig att göra exakt det jag ”anklagar” Camilla för att göra.

      Jag uttrycker min åsikt, ja. Det tycker jag är ganska tydligt. Jag tar däremot inte något Camilla skriver, twistar till det och låtsas att det är ett direkt citat från Camilla för att sen kritisera det. Och sen kommer nästa kommentar och hänger på mitt, felaktiga, citat och skriver om det som om det faktiskt var så Camilla skrev. (Camilla är bara exempel här.)

    Inte bara det. Sånt som Camilla skriver med glimten I ögat är det galet många som inte fattar utan tar det bokstavligt. Folk måste fatta att allt är inte blodigt allvar hela tiden.
    Bara häromveckan var det ett inlägg som så uppenbart var skrivet med humor (jag minns inte vilket på rak arm (inte på böjd arm heller)) men typ hälften av kommentarerna högg direkt.

     Kanske för att man är så van vid att läsa texter med en viss ton här. Det är svårt att få fram humor och ironi i skriven text, så om en person som brukar skriva ganska raljant helt plötsligt skriver något som ska vara humoristiskt kan det vara svårt att hänga med.

      Du är medveten om att det kan vara du som lägger på ditt eget tonfilter? När jag läser kommentarer som din undrar jag ofta vilka det är som läser en blogg som de så uppenbart stör sig på. Det är snudd på ett självskadebeteende och fullständig slöseri på tid.

       Du drar slutsatsen att jag stör mig, vilket är helt felaktigt. Vilket tonfallet hade du nu igen?

       Jag skrev varför jag tror att många missuppfattade ett humoristiskt skrivet inlägg.

        Du använde man i ditt svar vilket majoriteten av bloggbevakningsläsarna använder som jag. De flesta utrycker sin egen åsikt men du väljer att spekulera om vad andra tycker. Ser du vart jag är på väg med detta?

         Ja, jag ser vart du är på väg men du är på väg åt helt fel håll. Ser du att jag inleder med ordet ”kanske”? Det är ett svar på vad som _kanske_ är förklaringen till att många läser inläggen bokstavligt och inte uppfattar när det kommer humoristiska inlägg. Att jag skriver ”man” är för att Camilla många gånger och av fler personer fått ”kritik” för att hon skriver raljerande och i vissa fall otrevligt. Om då dessa personer inte förstår humorn så _kanske_ förklaringen är det jag skrev i mitt första inlägg.

       Det här låter ju som det mest troliga. Alla som bara ”tänk på tonen”, allt som oftast sitter det i läsarens huvud.

  Det räcker så väl med krigsuppdatering i vanliga medier. Fortsätt du att granska influencers och skriva inlägg om det. Det är ju ändå det som är ditt fokus. Inte kriser.

  Ja du, trevliga inlägg kanske. Tänk lite som underbara clara. Hon har härliga lyftande inlägg som ger positiv känsla när man kliver ur ett besök där, verkligen någon att ta efter på alla sätt! Med din stora plattform skulle du verkligen kunna göra skillnad, ur ett bra perspektiv!

   Håller med, bevakning från ett trevligt perspektiv och utan raljanta och idiotförklarande texter.

   Då kan du väl hålla dig till Clara.

    Oj oj……?

  Tycker det är fullt rimligt att uppmärksamma direkt när det händer, tänka efter vilka inlägg man publicerar just precis när något hemskt händer. Oavsett så är ju många människor i chock och som exempelvis igår – inlägg om lyx-spa kan vänta ett par dagar. Liksom man kan vänta med gabflabbet när det ska hållas en tyst minut för något. Sen finns det ju ingen exakt gräns för när man kan skriva om lyx-spa eller gabflabba. Och det är inte helt lätt, man vill visa respekt men samtidigt hjälper det ju ingen att man går runt och är nedstämd i sin lägenhet tills världen är bättre, när det nu kommer ske. Alltså, det kan verkligen diskuteras hur man ska förhålla sig i sådana här situationen och det finns ingen tydlig linje för vad som är ok.

  Med det sagt, det här är bloggbevakning och tycker det känns fullt rimligt att du publicerar vanliga inlägg. Tror ingen förväntar sig flera inlägg om dagen med krigsbevakning. Däremot kan du förstås används dina kanaler för att även uppmärksamma kriget och vad vi kan göra för att hjälpa.

  Kriget är fruktansvärt och berör oss på ett nytt sätt eftersom det är så nära oss men du skriver ju vanligtvis inte om de andra krig som pågår så då kanske det är bloggar du bör fortsätta ha fokus på. Vi bör göra vad vi kan för att hjälpa människor som drabbas nu men det betyder inte att vi behöver pausa våra liv eller sluta ha roligt. Det kanske kommer en dag då vi tvingas till det, men nu tror jag alla behöver en balans.

  Igår gjorde jag en extra rolig lektion för att de två av mina elever som har nästan alla sina anhöriga i Ukraina skulle få tänka på något annat. Man kan bry sig på många olika sätt.

   Så fint initiativ av dig Anna ❤️

   Wow vilken underbar kommentar. Tänk om alla kunde uttrycka sig som du gör. Du säger det som många har tyckt men utan anklagelser och en egen dold agenda om att provocera eller trycka till någon.
   Du verkar ha ett stort hjärta och tror alla dina lektioner är fantastiska. ❤️

   Alla lärare borde vara som du❤️

   Exakt! Så bra skrivet, man kan göra gott utan att för den sakens skull sluta med allt. Vad ska man göra istället när man gjort det man kan för att hjälpa människor, rulla tummarna? Nej då är det bättre att fokusera på det som ger energi i sitt liv. Det ena behöver inte utesluta det andra.

  Jag tycker om som som det är :-). Variation, bredd och granskning.

  Hatar Lets dance. Hur länge är det sänt? I 22 år!
  Programmakarna på Tv 4 har ett lätt jobb, kör bara repriser på repriser.

   Får hoppas att din TV har fler kanaler än en då 😉 Min ensamma mamma (pappa dog förra året) tycker om programmet, det räcker gott för mig.

  Så fint initiativ av dig Anna ❤️

  Varför kan man inte kommentera på inlägget om Agnes och CA? Jag tycker att det är fel att kalla det för CA när man använder och lyfter andra kulturer på ett respektfullt sätt. Tycker att det är viktigt att inte bara köpa detta rakt av och våga tala om att diskussionen kring CA spårat ur.

   Ja!!! Varför ska en handfull personer få styra narrativet, varför inte ha en öppen diskussion? (Så länge alla har respekt för varandra)

    Men det är ju det folk inte har. Alla vill ha sista ordet och det är det som ska vara avgörande.

  ”Filip Dikmen, Henrik Fexeus och Lisa Ajax ska medverka i Let’s Dance och det är fortfarande krig i Europa”. Syftet med tillägget om kriget, vill du att samtliga nöjesprogram i TV ska ställas in? Tack och lov att dessa program finns som sällskap för tex äldre och ensamma. Psykiska ohälsan är tillräckligt hög redan innan pandemi och krig.

   Nej, hur får du det till det?

  Detta är en så obehaglig plats. Inne hos dig här. Herregud.

  Lite OT men bra kommentar på Bellas blogg idag. Hon skriver hur orolig hon är över kriget, att hon känner sig skyldig om hon t.ex spelar paddel etc. Ngn kommenterade då att ’du sket ju fullständigt i pandemin så varför mår du så dåligt nu’. Spot on.

   Tycker inte det är jättekonstigt. Krig är något alla lärt sig att vara rädda för. Det är påtagligt. Pandemin var något helt nytt. Tidigare bara något som visades på film. Virus kommer och går och vi har lärt oss att virus är som en lite värre förkylning.

    Håller inte med. Att resa så många gånger under pandemin som hon gjorde när vi andra valde att avstå visar en helt otrolig nonchalans och okunnighet. Det finns alltid en strategi med Bella, nu har hon läst hur andra influensers fått skit för att de postar ytliga saker så nu gör hon allt för att verka empatisk och hjälpsam. Ain´t fooling me kan jag säga.

     Jag syftade rent generellt att det är djupt rotat att vara rädd för krig men att virus uppfattas som närmast ofarligt för oss. Vad gäller Isabella har jag ingen åsikt. Det slutade jag att ha för massor av år sedan då jag kom fram till att jag tycker hon är helt ointressant. Det kan mycket väl vara som du skriver men som sagt lägger inte nått krut på Bella.

  Färre inlägg om IL eftersom det alltid bara blir någon form av olympiskt mästerskap i vem som kan dra egna syrliga slutsatser om hennes psykiska ohälsa, avsikter, bla bla. Plus att i inläggen om IL har du C en så extremt nedsättande ton att det sänker intrycket av hela övriga bloggen.

  Tror att för Ukrainas del gör det varken till eller från att några sprattlar på dansgolvet i svensk tv. Det ena behöver inte utesluta det andra, vi kan fortfarande bli underhållna men också orka engagera oss i verkligheten. Det som bör lyftas är just förnekelse och obryddheten som finns hos många påverkare. Nej alla behöver inte ha högsta betyg i omvärldsfrågor men man bör veta vad som sker inte längre än lite mer än 100 mil bort. Det jag läst hos en del påverkare ” meh det är ju alltid krig nånstans” stämmer men nu är det i vår relativa närhet i Europa. Det kommer att påverka oss än mer.

  Inga fler inlägg om Ukraina. Ett räckte gott och väl där då du påpekar hur flunsorna bemöter kriget och deras inställning till fortsatt jobb, sammarbeten, frukostevents etc.
  Gillar inlägg som vad händer på IG!
  Vill se mer granskande inlägg också dock! Tex:
  – Vad händer med CW och Gardet?
  – En redovisning av Dashas alla företag och vad som hände med dom
  – LDs operation i jämförelse med flunsornas operationer
  – redovisning an flunsornas alla företag och vilka det går bäst för (skulle gissa Adoore)
  – debatt kring alla överviktiga flunsor som förespråkar self love och äta gifflar som nu går ner i vikt och låtsas som ingenting, tex LD och Cass Klatzkow

   Hur menar du ”låtsas som ingenting”? LD har skrivit många inlägg om viktnedgången samt haft frågestunder osv kring den.

    Jo men Ld skrev på ett sätt som kunde uppfattas som att vikten bara försvann av sig själv. Hon sa tex att hon börjar ha mer vinkvällar med tjejkompisar.

   Self love handlar väl just om self love, oavsett vilken storlek man har. Och gifflar kan man väl äta oavsett om man är tjock, smal eller mitt emellan?

  Hur kan folk inte ha tröttnat på let’s dance?
  Sveriges tv-underhållning är så jäkla tråkig, kom på nåt nytt kanske, ni har kört dansen i 20+ år, räcker det inte nu? Vilka är det ens som tittar? Är det ens kul?

   Barn, de som inte var födda när det startade för 20 år sedan.

   Jag har kollat på det sedan det började – lite fram och tillbaka. Brukar bara slappa framför det när jag är tom i huvudet efter en jobbig arbetsvecka.

   Då undrar jag hur kan folk inte ha tröttnatpå melodifestivalen? Det programmet är ju återkommande år efter år…

  Jag följer nyheterna slaviskt som jag gör redan. Det borde jag inte göra eftersom det påverkar mig något enormt men kan inte låta bli – så hade varit skönt med en plats som inte diskuterar kriget.

   Jag ska jobba på att ha en blandning.

  Bevakning av sociala media (helst utan att ta upp kriget i Ukraina precis som andra krig inte brukar tas upp), juicy gossip och bra gräv. Det du gör bäst med andra ord!

  Camilla, varför ligger inlägget om Agnes gula hår kvar, men alla kommentarer är raderade?

  Högt och lågt skulle jag säga. Man behöver bladningen, som när du gjorde ett inlägg om att Gabriella hade gjort ett inlägg att hon köpt bomullspads blandat med tyngre inlägg där du granskat Isabella.

  Förstår att det inte är lika lätt som när du startade bloggen, folk utryckte sig mer fritt då och där kunde man finna mer humor. Men tycker du gör ett bra jobb. Önskar ett tidigt inlägg alltid, händer det något kan man alltid kommentera där men man börjar inte kommentera i gårdagens öppet spår.

  Någon som lyssnat senaste avsnittrt av ursäkta podd som har listat ut vilket namn som tillhör vilket skvaller???

   Hur långt in kommer skvallret i avsnittet?

    7 minuter i avsnitt 100

  OT Kenzas rant på sin story? Följt henne länge och hon har nog aldrig uttryckt sig så som i den storyn.

  Information om kriget hämtar jag från andra källor. Man kan ju inte sitta och tänka på det precis hela tiden, behövs lite annat också.

  Kan My vara det dummaste som gått i ett par skor? Hon verkar på allvar tro att huvudstaden i Ukraina heter Kived… Skrivit det inte bara en utan två gånger! Världsfrånvänd.nu

   Hon måste väl ha skrivit fel bara?

    Precis, men var väl roligare för Anno Nym att skriva skit om henne.

   Hon är dyslektiker och du verkar vara dummast av alla.

  Näe, världen får vara på paus ett tag. Fattar inte folk som kan tänka på annat. Starta en insamling om något, eller tipsa om bra initiativ från andra.

  Det finns nog en tanke med varför politiska diskussioner undanbedes i ÖS. Ju mer man skriver om konflikten, desto mer bäddar man för politiska diskussioner. Så jag skulle nog rösta för att fokusera på kärnan och ändamålet med bloggen, dvs skippa politiken ?

  Inga inlägg eller kommentarer alls om Ukraina. Det läser man om i vanliga medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.