Jeanette Svedberg är arg så det förslår

Jeanette Svedberg bryter sin annars ganska milda framtoning för att skriva ett MINST sagt förbannat inlägg på Instagram, adresserat till president Putin himself. 
Jag som verkligen ogillar att bråka, argumentera, diskutera och slänga käft på sociala medier måste ändå säga att ”Ja, jag håller med”.
Nu vet jag ju inte vad dåligt utspätt botox kan göra för skada (eller nytta, beroende på vem du frågar) men jag litar på att Jeanette har koll.

Jag är också förbannad.
Heligt förbannad.
Fan ta honom.
Gubbjävel.

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bara att instämma med Jeanette. Ibland måste nmån få bli heligt förbannad.

  Mm. Jeanettes utbrott får säkert stora verkningar.

   Hon är lite som Toftby: slänger sig in lite varstans i debatter kring olika ämnen för att försöka hålla sig aktuell.

   Vore det bättre om hon gjorde ett reklaminlägg?
   Hur menar du att gemene man skulle kunna påverka så att det ger stora verkningar på annat sätt än att utrycka sin åsikt/fördömma?

    Vad tyckte du var fördomsfullt?

     Glöm min kommentar, läste fort och fel. Släpper ut mig själv.

  *man..

  ”Jag som verkligen ogillar att bråka, argumentera, diskutera och slänga käft på sociala medier…”

  Really?

   Oh ja! Jag är heller aldrig det minsta sarkastisk. ?

    Ja det funkar ju så bra i publicerad skriftform eller hur?

     Ja.

    sark·­asm [‑as´m] substantiv ~en ~er
    • bitande skämt el. hån; stick­ord, spydighet

    Ironi verkar vara svårt för vissa att ta in i skrift.

    Kanske är det olika från person till person…. intressant oavsett, för mig var det solklart att du raljerade, sen är jag rätt raljant själv så det kanske påverkar.

  Det kokar inombords här också. Jeanette har rätt om det lilla äcklet. Vad än Putin gör så är han körd. Han är ute i kylan för gott, men att döda fler påverkar honom inte ett dugg. Om nån i hans närhet kunde vakna upp och göra något drastiskt. Det var nog redan i torsdags!

  Botox är världens mest potenta gift. Så det kan göra ”en del” skada.

   En tesked räcker för att förgifta hela London. Helt sjukt potent.

    Ilskan är helt rätt men jag är emot att man troligtvis skickar Sverige i fara genom att skicka 5000 vapen till Ukraina. Vem hjälper oss vid rysk attack? Varför ska alltid Sverige ta så stort ansvar? Vi är inte ens med i Nato, men ändå skickas det vapen. Inte jätteneutralt precis. Nån annan som är grymt orolig?

     Jag känner precis likadant, blir helt kall när jag tänker på att alla bara helt utan överläggning tycker att det är självklart att stödja Ukraina med vapen etc. Självklart är det det moraliskt rätta men vad kommer Putin göra när han är helt trängd i ett hörn?? Han kommer aldrig lägga ner eller acceptera ett nederlag. Han kommer istället använda kärnvapen. Förstår verkligen alla vad detta innebär??? Det innebär död o lidande även i Sverige. Att vi kan glömma livet som det är nu. Är det verkligen det vi vill? Jag är ialla fall inte beredd att dö för Ukrainas sak. Kanske är jag hemsk men så är det. Att Ukraina vill in i EU förstår jag men det går helt enkelt inte med världens politiska läge. Det enda sättet jag ser att detta kan få ett rimligt slut är att förhandla med Putin så att han kan få lägga ner vapen utan att tappa ansiktet. Ja, det är moraliskt fel men allt annat är på bekostnad av liv, våra liv.

      Ukrainas sak är demokrati. Nästan hela världen hjälps åt att försvara den. Tack och lov Sverige också.

     ”Det finns saker som man måste göra, även om det är farligt. Annars är man ingen människa, då är man bara en liten lort.” 100 år av demokrati har gjort att Sverige inte är en liten lort.

     Hur kan man tänka så kortsiktigt? (Och själviskt?). Ja precis, som du säger – vem hjälper Sverige vid Rysk attack om Sverige inte hjälper andra länder nu?

  I Helsingfors går folk och kastar sina hundars fyllda bajspåsar över staketet till Rysslands ambassads gård, några lämnar påsarna vid staketporten. Författaren Sofi Oksanen tweetade om detta och önskade att andra länder kunde ta efter. Heja Finland! ??

   Vi pratar alltså om VUXNA människor som gör detta??

   Det är precis lika barnsligt som Putin själv. Det är exakt så barn gör: ”ja, men han gjorde ju!”

   Btw… har denna bloggen blivit någon form av nyhetsmedia nu?

    Nej, men mycket på sociala medier handlar om det här just nu.

    Vuxna, ja, och det är ett bra sätt att protestera.

    Var det inte en inluencer som publicerade?

    Är det verkligen att jämföra med vad Putin gör?

     Nej går verkligen inte att jämföra! Men ibland så måste den lilla människan få protestera på sitt sätt eftersom den riktiga makten ligger på annat håll.

      Ja, självklart. Men anonym svarade på ID som menar på att den lilla människans protester är lika barnsliga som det Putin gör.

    Ja vad barnslig han är som invaderar ett land och hotar med kärnvapen.

     Ja! Precis det samma som att kasta bajs!

      Precis. Och dessutom att kasta bajs på den som startar krig och dödar oskyldiga. Precis lika barnsligt …….

    Är det verkligen på samma nivå? Om du tänker ett steg längre… Att kasta hundbajs över ett staket och att kriga med riktiga vapen mot ett oskyldigt folk och hota resten av världen med kärnvapen. Lika barnsligt enligt dig? Really?

   Moget, det ryska folket ska väl inte få skit för att Putin är dum i huvudet??

    Skulle knappast kalla ambassadpersonal för ”ryska folket”. Tror inte de haft sina jobb om de inte varit Putin anhängare.

   Pinsamt beteende, seriöst, hoppas folk inte börjar göra samma sak här.
   Vilka tror de plockar upp bajset, Putin? Nä, någon stackars anställd som har lika mycket med kriget att göra som du och jag.

    ”Stackars anställd” är inte nån stackare utan själv valt sin arbetsplats. Allt kan hända när man jobbar åt en diktator.

     Ursäkta, men det var bland det dummaste svar jag någonsin läst. Ska varenda ryss avsäga sitt medborgarskap och fly tycker du?
     Det är vanliga människor. Vet inte hur inatt du är men Putin blir knappas vald eller älskad av sitt eget folk. Att kasta bajs på dem är barnsligt, dumt och respektlöst mot de oskyldiga. Jo, Ryssland har en massa oskyldiga. Det är inte så att varenda ryss är ute och mördar, torterar och krigar. Herregud. Varför inte bara leta upp alla med ryskt medborgarskap och lasta bajs i deras brevlådor när vi ändå tappat det helt?

      Kommentaren från anonym 15.59 är ett bra exempel hur dåligt det svenska skolsystemet är, folk förstår inte ens skriven text.

       Skyll på media istället, skolan gör så gott de kan.

   Jag fattar inte heller… Det är väl inte ryska ambassaden i Helsingfors som har beordrat in militära styrkor i Ukraina?
   Ska dom behöva få skit (bokstavligt) bara för att dom råkar vara ryssar?

    Ja tyvärr så kommer Putins agerande att drabba alla för att de råkar vara ryssar. Vilket i förlängningen kanske kan göra att protester sprids inom Ryssland. Det eller att någon tar död på honom är det enda som kan stoppa den galne mannen.

     Så fruktansvärt naivt att tro att Puton är den enda i hela Ryssland som är för detta krig. Om du tror att nästa I tur är en nallebjörn som delar ut kramar och godis då har du nog inte läst en historiebok. Ingen kan leda ett land som Ryssland utan is i ådrorna och ett samvete som inte sträcker sig längre än näsan är lång.

      Jaaa hellre ta alla än att missa en?‍♀️

       Det håller jag helt med om. Ta varenda maktgalen psykopat, ge dem en öde ö och låt dem välja ut en ledare. Varsin kniv kan de också få. Enda sättet att få slut på eländet.
       Men tänk om någon hade överlevt…den människan är nog Satan själv.

  Vad menar hon att en illa spädd botoxbehandling skulle göra?

   ?

    Precis ☠

     Hehe jag som trodde han skulle bli rynkig ?

    En sista hälsning från Sverige
    ???

  Vem är hon?

   Jeanette Svedberg

    ?

    Hon som jämte Perelli gett filter ett ansikte.

   Undrade detsamma. Väldigt många följare för nån man aldrig sett eller hört om. Så skrollade bland hennes ”följare” och största delen är köpta.

    Japp så är det ! Så fort insta inlägget publiceras så vips 30000 lajkar ? ! Jag gillar iof jeanette men altså hennes filter ?? har stött på henne i Gbg ngr ggr ) pinsamt hon är fin ändå ♥️

  Förstår henne. Samtidigt så undrar jag varför man inte blir så arg när andra länder invaderar varandra?
  Är det för att detta ligger i Europa?

  Blir hon så här arg över att ett helt folk är förtryckta i nordkorea? Där barn tvingas äta gräs?

  Vem är hon ens??

   Det är så j-a tröttsamt med popcorn som hela tiden ska komma med pekpinnar av typen ”Om du inte blir lika upprörd av alla krig och alla orättvisor i hela världen så får du inte bry dig om nån alls!!!”
   Sluta.

    Xenofoba tankar som ”närhetsprincipen bla bla bla” är det som är tröttsamt. Det andra som är tröttsamt är att vanligt folk nu leker utrikespolitiska experter.

     Du är med andra ord ingen skillnad för dig om din mamma dör eller en okänd person på andra sidan klotet?

   Jag blir extra berörd för att jag har vänner och bekanta i Kiev och andra städer i Ukraina just nu. Jag känner ingen i Nordkorea men blir väldigt berörd av situationen även där. Det är dock ingenting jag tänker på dygnet runt, med det gör jag på mina vänner i Ukraina.

   Blir så förvånad över alla som ställer olika platser mot varandra i alla konflikter. När kriget i Syrien startade så sades det exakt samma sak. Att vi bara rapporterar om Syrien och glömmer alla andra krig och konflikter. Just nu är alla chockade över att kriget har kommit till Europa, platsen där VI bor. Det betyder inte att man inte har medlidande även med de som far illa på andra platser i världen. Dessutom hotas även Sverige av detta kriget. Och jag tror nog faktiskt att de allra flesta värdesätter sina egna liv före andras. Människan fungerar ju faktiskt så, även om det inte gör oss till goda människor. Sedan klarar vissa av erkänna det för andra och sig själva och andra vill spela godhetsskortet.

   Vem är du ens som skriver en så tillrättalagd PK kommentar?

   Jag vill minnas att varenda människa pratade om Irak efter USAs invasion. Gick ju i typ fyran men minns att det diskuterades hela tiden och överallt.
   Det var tillräckligt nära för att få vår uppmärksamhet men tillräckligt långt bort för att sedan glömmas bort. Sen höll det ju på för evigt så folk tröttnade.

   Ukrainakriget kan komma att påverka hela världen. Det kan leda till ett världskrig mellan 3 väldigt väldigt stora makter, Nato, Ryssland och Kina. Det som sker i delar av Afrika, Sydamerika och Asien är hemskt men de håller sig inom sina ”gränser”. De hotar inte med kärnvapen.

   Ja det är för att det är nära oss. Jag känner inte så mkt för krig långt borta och nu är jag brutalt ärlig. Detta är nära däremot och dom ser ut som dom flesta utav oss – relaterbara. Man känner inte lika för alla, fullt normalt. Rättvist, nej men så är det.

  Nu har folk börjat bunkra igen…. Toalettpapper finns kvar denna gången men på många ställen finns varken pasta eller havregryn. Hyllorna lyser tomma på Ica osv.

   Idiotiskt! Gör ju bara att det tar slut för alla.

    Men inte för mig, eftersom jag hamstrar.

   Sist när det hamstrades köpte folk alla bönpaket (alltså färdiga bönor) på min ICA. De har aldrig tidigare tagit slut även när dom haft erbjudande på bönorna (5 kr/paket) men då ekade hyllorna tomma när folk hamstrat så in i h*lvete. Undrar om folk åt dom också ?

   Detta säkert till grund av att svensken inte lärt sig ett dugg. Efter all tid vi levt med Corona så borde framförhållning finnas. Människor som förstod allvaret då har mat hemma.

   Kan ju vara för att de sa på nyheterna att Vetet kommer sticka i pris och eventuellt bli brist. Samma med Majs.

   Nu importerar vi ju inte toapapper från Ryssland så det känns ju tämligen onödigt.

   Fan. Hoppas inte folk har börjat hamstra insulin nu igen också.

   Det enda problemet med det är att alla ska ha ett förråd av sådana saker hemma från början, så att en sådan situation inte uppstår. Vi förväntas klara oss själva i flera dagar (en vecka?) innan staten kan förse befolkningen med förnödenheter om en kris (som strömavbrott eller krig) uppstår. Självklart blir det Kris om alla börjar bunkra samtidigt!

    Precis! Vi kommer inte ens in på en affär utan el. Vet folk inte att det behövs el för att få vatten ur kranen?

     Förmodligen inte, folk vet ju knappt inte ens var maten kommer ifrån så. Allt ska bara fungera och serveras.

      Sitter som små fågelungar med öppna näbbar ?

     El krävs också för att ladda mobilen. Hur ska svenska folket klara sig om de inte kan följa sina favo influensers och tänk på alla stakars influensers som inte får likes och tappar samarbeten. Skräck! ?

     Skulle tro att sådär en 75% av befolkningen, mestadels yngre, tror att vatten kommer i vattenledningar och el i elledningar. Har inget alls med varandra att göra.

   Jag har mat hemma för minst 3 månader framåt. Lite förutseende får man väl vara.

    Men hur får du plats? Jag har också hemmaberedskap och har haft flera år, men när det gäller mat så är det ju för ungefär en vecka. Bara det tar ju plats.. Skulle haft en tomt med en jordkällare .

  Jag hade länge hög respekt för Putin. Han höll sig på sin kant men uppvisade stor respekt och förståelse under intervjuer och även medmänsklighet under många möten. Den respekten försvann när han gick in i Ukraina och kommer aldrig komma tillbaka igen. Förhandlingarna som sker idag kommer inte leda någonstans så länge som Ukraina inte lägger ner sina vapen.

   ”men uppvisade stor respekt och förståelse under intervjuer och även medmänsklighet under många möten”

   Du och jag måste ha kollat på olika intervjuer och tv-sända möten.

    Uppenbarligen. Politiker deltar i många under årens lopp och jag syftade inte på intervjuer som till exempel gjordes igår.

    Uppenbarligen.

   Förståelse och respekt för vem? Inte för omvärlden och definitivt inte för det egna folket. Kanske för några oligarker och övriga i den närmaste politiska kretsen. Så okej, du har rätt, han visade verkligen förståelse och respekt.

   Du förstår väl att det inte är en förhandling om Ukraina ska lägga ner sina vapen men inte Ryssland?

   Jag hatar varenda stora världsledare, inte en endaste av dem är en god människa i mina mått mätt. Håller dock med om att just Putin verkade så samlad, kall, intelligent, rationell och vältalig. Han hade svar på allt och kunde argumentera för sin sak. Kanske inte så bra egentligen när man sitter på en världsmakt i princip ostört. Finns ingen som kan balansera ut honom från insidan. Sen hade han väl aldrig blivit ”Putin” om han varit varm, dum och och galen.

   Är dock heeeeeeeeeeeeelt övertygad om att detta kommer att bli SÅ stort. Vill så gärna ha fel men känslan är väldigt mörk just nu.

    Givetvis kan han fejka samlad, rationell etc då han är f.d. KGB-agent, nåt folk tycks glömma hela tiden.

     Exakt. Han kom ju inte direkt till makten genom kramar och kärlek. Hans hänsynshet är en av styrkorna.

   Det du skriver är intressant. Jag har väl aldrig uppfattat honom som någon större humanist men fram till dess att han invaderade Krim hade jag uppfattningen att Ryssarna gillade honom för att han fått landet på fötter och byggt upp den kollapsade ekonomin. Den ryske statsvetaren Kirill Rogov har skrivit att hade Putin avgått 2008 hade han blivit ihåg­kommen som en av Rysslands största ledare i modern tid.
   Nu lär han bli ihågkommen som en paria.

   Jag läste nånstans att Putin isolerat sig väldigt mycket under pandemin, och många talar om att ha verkar vara lite…inte helt frisk i huvudet, för att han agerar irrationellt även för att vara Putin.
   Tänk om så är fallet, så har en snubbe fan startat krig pga psykisk ohälsa efter corona-isolering. En i raden av pandemins effekter bara…

    Dummaste jag har hört

     Det är fullt möjligt. Finlands tidigare statsminister uttryckte liknande farhågor i går under en intervju i SVT. Sa att Putin, inte var sig lik.

   Hah! Som kontrast till detta uttalande läste jag att psykiatern Hassan Jaghoory påstår att det synts tydligt via tv-intervjuer gjort sedan 2014 att han tycks vara som i en ”vaken psykos”. Undrar verkligen vilken slags media du tagit del av de senaste åren.

  Hur har det gått för Strong Mamas första cirkelträning idag?

   Säkert fullbokat. Men hon hade iallafall tid att åka till huvudkontoret. De där pappskallarna skulle fortsätta med hemsidan.

    Huvudkontoret? Strong mamas? Har dom en lokal till alltså?

     Ja tydligen har hon ett team som hjälper henne med företaget…teamet sitter inne i centrala sthlm om Martyren skriver att hon är orolig för att åka till city just nu. Hon är ta mig tusan helt otroligt dum!

      Fast hon har inget team i strongmamas som sitter i city utan det hon kallar team nu är ett företag som hjälper till att fixa hemsidor, det var alltså det kontoret -som hon kallar huvudkontoret- hon skulle besöka idag för att få hjälp igen att förbättra hemsidan men My får det att låta hahaha hennes metoder alltså suck.

     Tror att hon sa så för att låta viktig. Det är nog ett kontor där nån bekant inom it jobbar. Som inte heller är verklighetsförankrad. Hemsidan var ju hemsk.

     Haha NEJ men My sa på story ”nu ska jag åka in till huvudkontoret….” för att det skulle låta.. för att folk ska tro typ att Strongmamas har ett huvudkontor och är fler än bara hon haha MEN det kontor hon skulle till är till ett företag som gör hemsidor åt andra, så Strongmamas har alltså INTE något huvudkontor och består endast av My. Att hon ställt in pass är ju för att ingen anmält sig och My låtsades därför att hon inte kan träna tung styrketräning just nu – så att det skulle låta som en orsak och anledning till inställda pass haha. Asså My, hon är inte dum…nåja. Hon låtsas och manipulerar.

    Ja tänk att hemsidan ska göras om IGEN, ännu en gång, och ännu en gång så ska mer saker tillkomma och erbjudas öh … och att hon säger ”nu ska jag åka in till huvudkontoret” hahaha.. Asså My, så fejk. Knappast så att hon tillhör det kontoret liksom för det är ett mindre företag som har kontoret och som jobbar med att göra hemsidor åt andra, de hjälper alltså My att få till hennes hemsida, My köper deras hjälp till det alltså bara.

   Vill du verkligen veta eller vill du mest håna henne lite?

    Kul att du frågar! Jag är faktiskt intresserad av hur det går med tanke på att det verkar vara flera som är inblandade, inte bara My om jag förstått konceptet.
    Och det är en del pengar och tid nedlagt på det

     Då tillhör du en minoritet här! Jag kan tyvärr inte svara men jag hoppas faktiskt att det har gått bra, det vore roligt om det inte fanns något att hacka på henne för.

      Det kommer aldrig att funka. Hon har dagligen i många år ljugit och lurat människor. Hon har gjort bort sig om och om igen. Betala pengar för hennes tjänster? Aldrig.

       Hon verkar erbjuda en mängd olika saker. Jag fattar inte hur hon ska kunna leverera allt. Det är väl hon ensam som leder gruppträningen, och är PT och coach m.m.?

        Kan inte tänka mig att nån annan vill vara med på det sjunkande skeppet. Finns inga pengar att tjäna.

        Bra iallafall att My har testat utrusningen. Utrymning vid brand? Vem är snabbast ut?

        Utrustning!!!

        Det är bara My men hon hoppas att fler PT/tränare ska vilja tillkomma och vara i ett team med henne MEN det är bara hon själv än så länge fast hon skriver strategiskt ”Vi på Strongmamas” VI – det är alltså bara taktik så det låter mer professionellt och bra och ska locka kunder. En bild på henne och Pischa på hemsidan också så det ska verka proffsigt och några kanske då tror att Pischa ingår i teamet men nä.

   My Martyr ”Jag har valt att inte skriva något om pågående situation i Ukraina ?? och i världen just nu. Men jag är orolig och lite på ”min vakt”. Jag kanske senare delar med mig mer kring mina tankar om situationen…. Men jag kom på mig själv att dra mig för att åka in till centrala Sthlm pga av att det är en tydlig måltavla vid ett eventuellt tillslag”.
   Ursäkta?! ?

    Till och med jag saknar ord.

    Tillslag? Tror hon på nån form av razzia?

    Undrar vad hon tror att ”a” i pga står för.

     På grund alternativt av att ?

    Men visst var väl hon på Drottninggatan under terrordådet? Är väl inte så konstigt att oroskänslor lättare kommer fram då.

     Tror hon ljuger i såna fall. Maggan Graaf var där.

      Om Maggan Graaf var där så kan inte nån annan vara där? Eller vad tänker du.

       Maggan var involverad i det rättsliga efteråt. Myggan skulle fortfarande älta. Jag tänkte väl att du blandat ihop de forna vännerna på något vis. De är dramatiska båda två, men bara en av dem är mytoman.
       Sorry, ville inte dig något illa!

  Anonymous har lyckats lägga vantarna på massa informaton från Rysslands försvarsministeriet, b.la information om alla ryska agenter såväl i Ryssland och på utomlands. Det ska bli intressant när Anonymous börjar publicera dessa uppgifter.

   De får gärna fortsätta sin framfart. Släcka ner Rysslands elnät eller så ?

    Hör ingen som vill släcka USAs elnät pga att de just nu bombar Somalia tex. Folks värsta sidor visas verkligen av denna konflikt.

     Putintroll i farten.

      Man behöver inte vara Putintroll för att inse att västerländsk media inte är neutral. Det är en väldigt sund åsikt och något de förespråkar inom akademien; att förstå att media handlar om vinst, subjektivitet och olika rapporter om samma händelse. Din kommentar förtydligar bara min poäng ånyo.

  OT: nån som sett paows stories? Nu flyttar ”dem” från Danmark.

   De, inte dem. Du skulle väl inte säga att ”nu flyttar mig?”

    ?

     En som inte kan använda ? rätt.

      Det betyder att hen missade poängen 🙂 ts drev om att Paow skrev ”dem”, därav citationstecken.

    Om du inte förstod TS trots denna grammatiska slip up så har du lite att jobba med själv (förutom din attityd).

     Språk handlar om mer än att göra sig förstådd.

      Nej det är bokstavligt talat allt det handlar om.

     ”Slip up” på svenska?

      Letade själv efter ordet och därför använde jag mig av det engelska uttrycket. Jag kritiserar heller inte någon för eventuella språkriktiga missöden (se jag hittade ordet!).

    Såg du citationstecknen?

   Såg det. Har dom köpt eller ska dom hyra på Karlaplan?

    Tippar hyra. Känns som ett ganska stort steg att köpa en lägenhet innan killen ens provat på att bo i Stockholm. Förresten har inte hon en lägenhet på Hornsgatan? Känns som att hon kommer skapa drama på Östermalm. Å andra sidan kan det behöva livas upp lite i Stockholms tråkigaste stadsdel ?

   Intressant att Paow som alltid klagat på PK-mentaliteten i Sverige inte klarar av danskar som är motsatsen till PK?

  Har Patricia Vide Lindh gjort slut med Hallerheim?

   Vet ej. Men att ha fått ett prematurbarn med allt vad det innebär + massa bonusbarn hit och dit (varav hennes verkar vara väldigt energiska) så förstår jag att det sliter på relationen. De var väldigt gulliga tillsammans där i början dock så hoppas de kan lösa det ?

    De hade ju i januari varit ihop i endast ett år så de blev ju gravida väldigt tidigt i relationen och sen kom sonen för tidigt så de kan inte hunnit få mycket tid tillsammans som par.

  Kan inte hitta någon annan källa än Reddit att PornHub skulle ha bojkottat Ryssland, så det tror jag inte på.

  H&M borde ta sitt ansvar och bokjotta Ryssland.

  https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/G3ga7J/svenska-foretag-som-ikea-och-h-m-stanker-i-ukraina-men-haller-oppet-i-ryssland

   Är du månne den enda som kopplat in källkritik i detta krig? Tack, skönt att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.