Alexandra Bring har gift sig!

Stort grattis till Alexandra Bring och hennes -nu – äkta make. 
De slog till och knöt hymens band den 22/2/22. Huruvida de sa ja till varandra kl 22.22 framgår inte av inlägget, men det får man ju hoppas. ?

Jag vill se klänning, jag vill se klänning! 
Inte så att man måste ha världens marängbollsklänning när man gifter sig, men OM man har en typisk brudklänning på sig så blir jag extra nyfiken.
Även håruppsättningar och brudbuketter älskar jag att kika på, och där kommer både Pintrest och Instagram in händy.

Men stort, stort grattis till hela familjen! ??

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är perfektion. Stör mig

      Det är väl onödigt. Ingen är perfekt.

    Hon har inte haft någon klänning utan la ut på story igår vad hon hade på sig, vilket jag förstod som ”vanliga” kläder. Det jag sett att hon skrivit är att de ska ha firande och fest längre fram vid ett annat tillfälle och att tillfället nu var endast för det juridiska.

    Tycker för övrigt så bra om Alexandra, en av mina absoluta favoriter att följa!

    Vf skriver hon att hon gifte sig på häktet i sin story?

      Det finns en restaurang/uteställe i Stockholm som heter häktet, antar det är den hon syftar på

      Hon berättar mer om vigseln i sin senaste vlogg, det var på häktet med fotoförbud och allt!

      Skulle gissa på att hon gifte sig i Stadshuset eller liknande

        Va? Varför skulle hon kalla det för häktet?

          Varför inte?

            För att det inte har nåt att göra med ett häkte.

              Va?

                Nån frågade varför hon skulle kalla stadshuset för ett häkte, en annan sa ”varför inte” och jag svarar på det.

      Paret valde att ta vigseln på vigselförrättarens arbetsplats (först var planen att vigas i hemmet) och detta råkade vara just häktet. Se hennes senaste youtubevidoe ☺️

        Romantiskt… ?

      För att de gifte sig på häktet.

      Hon berättar på YT att de var i det riktiga häktet och att de inte fick fota vigseln för att det var massa viktiga polishandlingar i bakgrunden haha..

      För att hon in princip gjorde det, hon förklarade det i sin YouTubevideo igår men kortfattat jobbar deras vigselförrättare som polis och hon hade frågat om de kunde utföra ceremonin på hennes jobb då de inte ville vara hemma. När de sen åker till platsen inser de att det är en polisstation och även ett häkte. Ceremonin hade fotoförbud av förklarliga skäl och var på något kontor/lunchrum för personalen (dvs poliserna) och hölls väldigt kort då situationen blev väldigt märklig men minnesvärd enligt Alexandra.

    Jag gifte mig borgligt förra året och tyckte folk runt mig var otroligt tjatiga och gjorde en mycket större grej av det än vad jag hade önskat. Alla vill eller kan inte ha ett Barbie-bröllop. Haha tänker på alla de där memesen som gick runt ett tag att man ska normalize det ena eller andra. Mitt bidrag är ”Normalize a wedding day that is an enormous disappointment and you just don’t give a F”. 🙂

    Men de valde ett grymt bra datum för bröllopsdag, 22/2.

    Grattis till det nygifta paret! De verkar väldigt fina ihop. Men apropå inlägget så kan jag inte tänka mig något tråkigare än att prata klänningar och håruppsättningar…. och egentligen allt som berör bröllop överlag. Tycker typ inte ens att det är kul att gå på bröllop haha. Mina kompisar ska gifta sig i höst och jag är jätteglad för deras skull SÅKLART men inom mig bor en bröllops-Grinch som också tycker att det ska bli lite tråkigt att behöva gå på ännu ett bröllop. Usch, jag är hemsk.

      Jag håller med… Tycker bröllop så ofta är stela och sega. Känns också ofta som om 3-4 personer tycker det är kul, för de har arrangerat lekar och liknande, medan resten sitter och klappar händerna lite trött. Och alla tal?! Varför förstör vi bröllop med tal? Om jag hade gift mig klassiskt med stor middag och sådär hade jag nog förbjudit tal längre än 2 minuter…

        Jag hade förbjudit tal öht.

      Jag skulle hellre dö än att ha ett typiskt bröllop själv. Men älskar att kolla brudklänningar och har sett alla say yes to the dress. Att gå på bröllop är rätt segt faktiskt. Helt ärligt, nog mest kul för paret bara.

        Oj, tycker ni?! Jag tycker det är fint, om det är nån man bryr sig om, vilket det ju förhoppningsvis är om man blir bjuden och går.

        Bröllop är ju den bästa festen! Alla är så glada och har ansträngt sig för att det ska bli bra. Tycker ni att alla fester är tråkiga?

          Nej jag tycker inte att alla fester är tråkiga. Men bröllop brukar faktiskt vara rätt så sega. Jag uppskattar mindre uppstyrda event men det är ju inte jag som gäst som ska bestämma hur någons bröllop ska vara. Jag går dit och är glad och trevlig och talar så klart inte om för paret att det är segt. Jag är ingen ouppfostrad vilde.

          Nej, mest väntetid och trams. Har man varit på typ två bröllop har man varit på alla känns det som. Verkar vara svårt att göra roligt när det bla sträcker sig över flera generationer.

            Och man ska kallprata med typ brudens kusin (som man aldrig träffat) en hel middag. Lyssna på tal som bara är kul för den det handlar om. Töntiga lekar om hur väl paret känner varandra. Snark. Är det ens kul som brudpar att ha ett sådant bröllop?

              Oj, jag har bara varit på roliga bröllop, utan töntiga lekar och lång väntan.

          Nej, jag älskar fest. Ordet ansträngt sig är väl exakt det som gör att jag tycker det blir tråkigt. Allt är uppstyrt och planerat in i minsta detalj. Man måste ha obekväma kläder* och kallprata med folk man aldrig träffat och som man aldrig kommer träffa igen. Tycker samma sak om uppstyrda nyårsmiddagar etc så det är inte bara bröllop.

          *nu är jag en person som avskyr att klä upp mig så detta påverkar givetvis. Jag fattar att vissa tycker att det är jättekul att göra sig extra fin.

        Har du sett something borrowed, something new?

          Åh ja!! ?

      Har varit på flera bröllop och tycker att det är en pina. Det värsta är bordsplacering där man placeras bland massa främlingar i olika åldrar som man måste sitta och kallprata med i tre timmar. Bästa bröllopet var det med fri bordsplacering där alla fick sitta med folk de har bekväma med, alla blev så mycket mer avslappnade då!

    Jag tror att om man gifter sig en tisdag i februari så är det kanske inte marängklänning och pompa och ståt. Skulle tro att de mest ville ha just detta datum på pappret och gör det roligare och festligare senare.

      Vi gjorde precis så, gifte oss på en onsdag i somras enbart för datumet (förlovade i 10 år) och kommer hålla festen någon annan gång. Från början skulle festen hållits ett par dagar senare men pga förklarliga skäl fick vi skjuta på det

    Grattis till Alexandra och vem nu hennes man är!

    Den här bilden får mig att tänka på att det ÄR så konstigt att han inte vill synas i bild under några som helst omständigheter, men hans små barn är han okej med att de syns? Jag fattar inte?

      Har för mig att Alexandra sagt (alt. visat printscreens) på vilka fruktansvärt rasistiska kommentarer hon får när hon lägger ut bilder på honom som den ovan. Alltså verkligen vidriga kommentarer. Vet dock inte hur stor del det har i att han inte syns (antar att det inte är grundskälet eftersom det var så från början). Kan ju vara jobbrelaterat också eller något helt annat som vi inte har en aning om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.