Leklandsförälder?

Jag älskar att leka så att hänga på ett lekland passar mig perfekt. Simhallar gillar jag inte för jag är lite vattenrädd. Jag var lite bekymrad över antalet människor inne på Leos i Bromma eftersom det är sportlov men det var rätt lugnt. Man får boka tid.
[…]

Det är enormt stort (och nästan tomt),  vi stannade i fyra timmar. Jag var med hela tiden och lekte.
Upp och ner. Snacka om bra träningspass. Men vi hade såklart lunchpaus och fikapaus. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip tog barnen till Leos lekland igår och postade filmer och bilder därifrån på Instastory.
På en film åker hon rutschkana och slår i huvudet så hårt att smällen hörs riktigt högt.
Tydligen skulle hon suttit upp i den, men låg ner då det kändes tryggare.
Om jag ska dit med mina syskonbarn är det noterat att Moster CamCam ska bära hjälm.
Jag älskar nämligen också att leka.
När vi var på Yoump var jag det jag som absolut inte ville gå hem när tiden var slut.

Vissa barn verkar vilja leka själva, medan andra vill ha med sig en vuxen. 
Om man tycker om att leka så måste ju det här vara drömmen, men om man som förälder inte alls gillar att klättra, krypa, hoppa och skutta, hur gör man då?
Lekland för barn är ju dimensionerade för just barn, och det kan ju inte vara så kul om man råkar fastna någonstans, om man från början inte ens vill vara med och leka.

Jag undrar hur många gånger man fått såga loss en vuxen från ett lekland. 🙂

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar också lekland, speciellt studsmattorna ?
  Men är det inte fotoförbud på lekland? Eller jag kanske blandar ihop det med något annat

   Badhus brukar ha förbud

  Fyra timmar var generöst, här där jag bor är det gräns på 3.

  Otäckt att hon slog i huvudet så hårt, kunde gått illa. Hoppas hon inte skadade sig, kanske har hon fått hjärnskakning. Härligt att hon leker med barnen i alla fall och bjuder på sig själv.

  Men snälla, går det inte att hitta på något med sina barn UTAN att visa upp det för massa andra människor? Nu pratar jag inte bara om Isabella utan typ alla föräldrar som har ett instagramkonto. Det ska fotas och filmas och läggas upp på story osv osv

   Men du vet väl, om man inte syns så finns man inte! ?

   Och de som inte lägger upp om barnen får kommentarer att de aldrig ägnar tid åt att leka med barnen.

   Hur de än gör så har de ändan bak.

   Jag är så trött på folk utan barn, allt de lägger upp är massa stories utan barn. Går det inte att hitta på något utan barn utan att lägga upp det?
   OBS ironi

   Du kanske ska se över vilka du följer i stället om du vill se andra typer av inlägg. Inte drygt menat alls, men influencers brukar väl mest lägga upp ”allt och ingenting” från deras dagar. Med eller utan barn.

    Det gör även ”vanlisar” ?

   Jösses är det nu fel på att hon visar att hon var på Lekland också… Somliga hittar fel i allt, vissa hittar alltid något att klaga på och finns det inget fel så hittas det på fel för att klaga och rasa. Varför leta fel? Sjukt att som somliga måste hitta fel i Allt. Nu filmade ju Isabella mest sig själv dock och varför skulle inte just det visas på insta. Är inget som helst fel att hon filmar att hon är på Lekland.

    Och är det något man får ge henne så har hon inte exponerat barnen i alla fall. Inte många som skulle kunna peka ut vilka som är hennes barn i en mängd.

    Men då får hon skit för det också. ”Hon leker aldrig med barnen, de har aldrig kompisar på lekträff, de myser aldrig i soffan..” nä eller så visar hon inte upp det bara?! Det är väl bra?

   Men hallååå. Dom måste ju fota och skriva texter om att ”min älskade prinsessa leker, vad vore livet utan dig ???” osv ?? Det måste ju se bra ut! ?

  Apropå lekfulla vuxna! Julia verkar ha ”kul” i alperna med Katrin Z och co. Dansar på bordet osv.

   Jobbigt för barnen som vet med tänkte jag

    *var inte vet

    Jag blir illa berörd att alkoholen flödar och att barnen ska filmas HELA tiden och föräldrarna pressar dem att svara på frågor. Har du kul———?????
    Även om de säkert har det ganska bra i sin kärleksfulla storfamilj så är det jobbigt att se hur obetänksamma och själviska Katrin och Bingo är i sitt extrema exponerande av barnen och hur många ”olämpliga för barn” situationer de utsätts för under sin uppväxt.

     Jag kan inte förstå att man festar sådär med sina barn?? Har man de planerna med skidresan är det väl lämpligt att åka utan barnen?

   Fy fan för att vara på samma restaurang eller liknande när de där sätter igång.
   Inga hämningar överhuvudtaget.

  Jag följde med en väninna och hennes barn till ett lekland en gång. Fy för! Jag är ljudkänslig och trots att där inte alls var många barn så var ljudnivån galet hög. Men jag gissar att man som förälder vänjer sig?
  Och vi lekte med barnen. Man ska ju ha koll. En del föräldrar verkade sitta och fika, pilla på telefonen medan deras små änglar kastade bollar i huvudet på andra.

   Åh herregud!!! Satt de och fikade??? Vilka hemska föräldrar!!

    Det gäller väl att se efter sitt barn? De kan skada andra eller sig själva.

   Jag brukar till och med ha med en stickning! Att inte socialen tagit barnen från mig är ett mysterium.

  Min son älskar lekland och jag hänger på och leker så gott jag kan såklart. En gång lyckades jag fastna rejält i ett klätternät på väg upp till en rutschkana och blev varvad tre gånger av ett barngäng där. Herregud! Inte min största stund i livet.

  Lekland i Göteborg , dryg personal , väldigt väldigt smutsigt där , och många grejer där funkar inte ens , så 200 kr i sjön 🙂

  Jag tycker inte om att leka och har i stort sett aldrig lekt med mina barn. Lekstunder är utmärkta tillfällen för dem att vara föräldrafria (även om jag håller uppsikt i bakgrunden), bygga relationer med andra barn och upptäcka saker självständigt. Jag har heller aldrig serverat dem aktiviteter när de haft tråkigt.
  Naturligtvis umgås vi väldigt mycket: läser, går till parken, grillar korv, tältar, vandrar och allt möjligt. Men just lek måste de klara utan att jag deltar.

   Ibland behöver barn dock ha nån som hjälper i leken ?

    Behöver de verkligen det?

     Nej verkligen inte, låter sjukt tkr jg att barn skulle behöva hjälp för att leka. De leker väl anpassat efter den nivå och kapacitet de kan hantera?

  Har Isabella hjälpt till på ett flyktingboende?

   Det har jag svårt att tro

    Lika svårt har jag för att tro på – att hon hade en ukrainsk vän sovande hos sig.

     Kan vara ”sambons” vän eller städerskan? Oavsett så är sedan någon veck tillbaka språket i bloggen mycket annorlunda. Det är inte hon själv som fixat de texterna. Någon annonsör som påtalat?

      Men sluta med paranoida påståenden och hittepå! Språket i bloggen är som vanligt, lägg av bara!

       Har man läst hennes blogg ett tag märker man direkt att någon annan skrivit inlägget.

        Sluta läs om ni nu stör er så jävulskt då

        Nej.

      Språket är detsamma sedan flera år tillbaka, dvs dikterat av den samme sedan länge…

       Dvs, allt i allon hon påstår sig inte ha i sitt liv… Den som vet, vet.

        Den som vet är ju uppenbarligen inte du.

         Om det är någon utöver två som vet… så är det jag.

     Varför skulle hon inte ha haft det, kan ha varit Marisol kanske eller någon vän till Paul. Hon har nog inte hjälpt till fysiskt på flyktingboende men hjälpt till ekonomiskt kanske och skänkt pengar, mat eller kläder dit.

      Fortfarande… tveksamt….

    Hon skrev ju nu i bloggen att hon hjälpte till i ett boende förra flyktingvågen.

     Hon var väl där någon enstaka gång efter att hon sett den där hemska bilden med barnet på stranden. Men hon skrev aldrig att hon hjälpte till där regelbundet eller speciellt mycket, tveksamt om hon verkligen hjälpte eller mest var där och visade sitt stöd. Obs vet ju inte vad som faktiskt skedde men detta är vad hon själv skrev då.

   Hon kanske var där och höll kurs i hur man kommer igång med att starta eget ???

   Jag minns när Isabella besökte flyktingboendet på Lidingö. Odd satt i bilen och väntade. Så gissningsvis var det en speedad ”hjälp”.

  Aldrig hänt mig, jobbade på ett lekland i 3 år. Man gör en säkerhetsrunda varje morgon där ansvarig personalen får springa runt i hela leklandet och kolla så att dem olika delarna är säkra innan öppning. Ganska rolig morgongympa om du frågar mig. ?

   Du som har jobbat där, kan du snälla berätta hur man gör rent? Är det personalen som gör eller städhjälp? Och osv hur ofta?

    På min kedja så gjorde personalen det, man utgår ifrån ett städschema varje vecka där man gör olika städuppgifter för varje veckodag då det är så lite folk i veckorna. På helgen dammsuger man bara i princip förutom det nödvändiga. Lite mer krävande uppgifter som tex att tvätta bollhavsbollarna gjordes en gång i månaden i en särskild maskin eller självklart om någon olycka hände. Ibland kunde man spruta lite desinfektionsmedel i bollhavet emellan gångerna också. 🙂

  Lekland=smitthärd deluxe. Vägrar åka till lekland under vinterhalvåret när baciller och ? flödar fritt.

  Hade varit mer intressant med ett inlägg om Elaines fadäser senaste dagarna, hennes befängda anklagelser, misstolkningar och antydanden, och hur hon dissas av en journalist i en kvällstidning idag. Hon är kålsupare typ. Märkligt av SVT att ta in henne där. Men vet att Elaine är fredad från kritik här numer sen hon bytt åsikt om denna sida med skribent, annat lät det ju för några år sen.

   Man går hårt åt henne i pressen och på fb. Hoppas verkligen att SVT tar sitt förnuft till fånga och inte tar in denna självutnämnda expert mer. Kandidatutbildningen hon har, lämnar mycket att önska.

  Isabella är vattenrädd, höjdrädd, har torgskräck, klaustrofobi, depression, pms, bipolaritet och så behöver hon en man som bär hennes väskor och öppnar dörren för henne.

  Synd om henne.

   Nu när du säger det, hon är synnerligen högpresterande trots alla dessa diagnoser

  Har aldrig varit på lekland med mitt barn får paniik av tanken på hur äckligt det måste vara ? är inte galet bacillrädd men är noga med att tvätta händer när man kommer hem och håller aldrig i rulltrappan etc ? och jaa barnet får gå på Leos med sin pappa istället

  Vad gulligt att du inte vill gå hem när tiden tagit slut. ??

  Det har aldrig hänt att vi behövt såga bort någon förälder i vårt lekland däremot ringa ambulansen väldigt frekvent pga benbrott och ja de är inte barnen som skadar sig utan föräldrarna. Känns kanske lite ovärdigt för föräldrarna när de ska imponera på sina barn och göra någon volt eller tävla med något och så bryter man benet ? men de är sånt som händer kan ju hända när man deltar i andra aktiviteter med Som skridsko. Är även ett gäng morföräldrar där höftleden har rukit för att man velat visa barnbarnen att man ej är för gammal. Många som inte har koll på sin vikt och ger allt i studsmattorna så de går sönder och de fastnar med benet osv. Men inget värre än så. Är väl ungefär 4 frakturer om dagen hos oss ungefär (Helsingborg)

   4 om dagen?!?! Sjukt ??

   4 om dagen? HAHA orka överdriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.