Emilia och Marcelo separerar?

 

För inte fler längesedan så meddelade Emilia Wahlund och Marcelo Pena att de skulle flytta tillbaka till Emilias hemstad efter att Marcelo fått jobb där upp.
Detta efter att det köpt och sålt hus och köpt och sålt lägenhet inom loppet av bara några månader. Senaste budet var att de köp en lägenhet i Gävle dit de skulle flytta och påbörja renovering. Nyss ville de veta om olika typer av parkettgolv och delade vilket de valt.
Nu har Emilia delat ett inlägg där hon kommunicerar att hon och Marcelo går skilda vägar, men förtydligar att ingenting särskilt hänt utan att de enbart ser olika på saker och ting och att de prioriterar olika.

Jag har sökt Emilia Wahlund + Marcelo för en kommentar via de kanaler som går, men de har inte återkommit.

Vänligen håll god ton.

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väldig tydligt tycker jag att det fanns en ”orolighet” i förhållandet, de fann aldrig någon ro nånstans. Undrar vad som händer med lägenheten? Och M som flyttade till en stad där han inte känner någon?

      Tycker synd. De verkar vara fina föräldrar till sin dotter och det känns som att Emilia tog fram det bästa i Marcelo under den tiden som det varade.

      Hoppas hon finner lycka och en partner som älskar henne för den grymma tjejen hon verkar vara. ❤️

    Och Madeleine ilmrud väntar sitt 12:e barn ?

      ?

      Va fan är de för fel på folk. Ta hand om barnen ni har istället. Kommer aldrig nånsin förstå mig på människor som skaffar såhär många barn. Helt sjukt.

        Det gäller att hålla sig aktuell med content, undrar vad som händer den dagen de är för gamla för fler barn. De börjar ju ändå bli till åren ?

          Tyvärr exakt min tanke också, content och hålla sig aktuell. Och i dessa familjer verkar det vara genom att skaffa massa barn. Tragiskt.

            Som Duggars. Ick.

          Hon är väl knappt 40… i hennes takt hinner hon säkert med en hel hands ungar till (tyvärr). Fram till 47-48 år går det säkert då hon uppenbarligen är rätt fertil..

          Fattar dock inte hur man vågar riskera sin hälsa med så här många födslar. Hon har ju ett ansvar för de 11 hon redan har, att kroppen ska funka också.
          Sjukt är det.

            Fattar inte hur många vågar skaffa barn till denna värld. Hemskt att det ska vara så. Pga jävla Gubbar med krigsdrömmar.

            Och tänk om man får ett sjukt barn eller ett barn med stort annat behov. Hur gör man det med tio ungar sedan innan?

            Inte jättemånga skaffar barn vid 47-48 års ålder. Hon fick dessutom missfall för något halvår sen.

        Förstår inte varför man vill ha så många barn? Jag har ett barn nu och tror att vi kommer att skaffa ett barn till, men sedan är det stopp. Det finns ju inte tid eller energi till att läsa, pyssla, baka, åka på utflykter till skogen, hänga i lekparken, ut och ha picknick o.s.v. med fler barn? Åtminstone hade inte jag orkat göra såna saker med fler än två barn, eller gör man inte sånt om man har 12 barn?

          Syskonen får underhålla sig själva. Brukar låta så ?

            Ja och äldre syskonen får hjälpa till med de små ??

              Ja stackarna.. de har ju inte valt att skaffa barn men får ändå ta hand om dem…

                Men vilka fördomar! Att ni inte ens skäms lite grann. Jag har SJU barn. Men det är inte SJU bebisar, Madeleine har inte heller 11 bebisar, flera är stora. Ser inte problemet. Mina barn har inte hand om varann, dom är syskon och leker ihop. That’s it. Hemska fördomar! Alla är inte lika, alla vill inte ha 1-2 barn. Och då har man all rätt att skaffa 12 om man nu känner att man orkar det.

                  Men du måste väl erkänna att du hade haft mer tid för varje individ om hade färre? Med varje barn försvinner såklart lite tid med de andra barnen?
                  Folk har rätt att skaffa hur många barn som helst. Dock är det inte särskilt bra ur miljösynpunkt och det tycker jag också fler med stora familjer kan vara ärliga med. Och säg öppet att gör det för vill ha så mycket bebisbubbla som möjligt och att det är roligare med många olika barn istället för extra mycket tid med var och en.

          Undrar mest vad deras barn tycker om att ha så många syskon.. har deras tankar fått ta plats i denna jättefamilj.
          Min sambo har tre syskon och tyckte typ det var två för många… Alla gillar inte att leva i storfamiljer liksom. Hur får deras andra barn rätten till ro & tid hemma, vem tar hand om alla?

            Ja, får man ha mamma/pappa för sig själv en stund? Finns det tid för att se alla barnen och deras behov? Hur de mår? Känner man sig sedd eller bortglömd i en sån där stor familj?

              Jag har tre barn, de är stora nu, och jag känner att redan vid tre barn är det svårt att ge alla så mycket tid och uppmärksamhet som de och jag skulle vilja. Det har gått, men det har inte varit helt lätt att få tiden att räcka till deras olika behov och faser.
              Har man fler än fem anser jag att man har avsagt sig föräldraskapet i dess rätta bemärkelse och mer ägnar sig åt uppfödning.

              Jag har fem syskon, det gick ingen nöd på mej eller mina syskon. Nej man hade aldrig mamma för sej själv, men eftersom vi aldrig haft det (förutom den äldsta) så var det inget vi tänkte på. Vi åkte på utflykter, resor mm. Tror överlag allihop var rätt självgående och självständiga, kanske för att vi var så många?
              Själv har jag två barn, skulle gärna vilja ha fler men är för gammal :0

            men jag tror den äldsta är runt 24 år och efter det är ju de följande också i den åldern! så hon kan väl ha kanske 5-6 stycken kvar hemma?

              Fast en tjugofyraåring kan också ha behov av att få tid med sin mamma. Enskilda samtal och umgänge. Be råd.

                Men alltså.
                En 24 åring ska väl ändå rå om sig själv? Har man ett sådant behov av mammsen eller pappsen vid den åldern som fullt normativ vuxen människa så behöver man klippa navelsträngen bums??‍♀️!

                  Läsförståelse ??‍♀️

                  De andra ungarna kom väl knappast efter att den äldsta blev vuxen? Hen har väl också varit tonåring och behövt tid med sina föräldrar.

                    Nu står det ju dock ordagrant ”en 24åring behöver”…vilket jag inte håller med om. 24åringen har dessutom inte levt med flera av ungarna hela sitt liv. Den som fått MEST tid måste således vara just 24åringen.

                    Inget fel på min läsförståelse. Men kanske din skrift från början om du nu menade ngt helt annat??‍♀️

                  Behöver man klippa navelsträngen för att man vill ha tid med sina föräldrar även som vuxen? Eller behöva be om råd osv? Sorgligt synsätt men jag förstår varför vi är så ensamma i Sverige.

              Har inte 100 koll men tror att det bara är 2 som är över 18, så betydligt fler än så som är kvar hemma.

                Japp, bara två över 18 + en till som blir 18 i år.

              Tror hon har i alla fall 8 stycken hemma.

            Vi var tre barn, varav ett med funktionsnedsättning, och jag kan känna att mina föräldrar inte hann med. Jag fick sällan den uppmärksamhet jag önskade och behövde. Istället fick jag beröm för att jag var så ”duktig och förståndig”, dvs jag lärde mig att ta ansvar, vara skötsam och klara mig själv. Men drömmen hade ju varit att bli lyssnad på och få egentid med föräldrarna. Aldrig att jag önskat mig fler syskon…

          Man skaffar inte så många barn för att få ta hand om och ge dom det bästa. Det är ett självförverkligande, en identitet, att skaffa barn när man nått det antalet.
          Då handlar det inte om barnen utan om en själv, man vet inte vem man är om inte en mamma till en bebis.

          Så jävla sjukt.
          Vi lever i en modern tid där det finns både preventivmedel och ett liv utanför den klassiska familjen. Ändå väljer man att bli en bebismaskin.

          Jaja hoppas barnen mår bra. Det är huvudsaken.

          Tar väl inte längre tid att pyssla med 12 än 2… dessutom kan väl de äldre hjälpa de yngre lite. Kanske inte så mycket ensamtid med varje barn. Men när vi var små (två syskon) gjorde vi det mesta ihop i familjen.
          Sen är väl några av hennes barn redan vuxna.
          Med det sagt så förstått jag inte heller hur man vill ha så många barn… men det kanske är en trygghet i sig, att alltid vara behövd.

            Det är ingen skillnad på att ta hand om 2 eller 12 barn menar du?
            Nej de äldre syskonen finns inte till för att ta hand om deras småsyskon.

              Svarade bara på hur man orkade och ”hann med” tolv stycken…

                En som inte har barn ser jag

                Men det är ju just det, om syskonen måste hjälpa till så varken orkar/hinner man med så många barn…

              Åh fy fasen. Tänk att ringa hem och bah: Kan jag följa med ”namn” hem idag?, och få svaret ”Nej det finns inte tid att natta barnen isf”….eller liknande.

              Håller nog med ovan som skriver om självförverkligande…
              Det finns inget hälsosamt med att skaffa så mkt barn under en så lång tid i livet.
              Helt vansinnigt!
              Ännu värre ur en hållbarhetssynpunkt.

              Så är det nog om man förutsätter att inget av barnen vill ha någon aktivitet med tex träningar och cuper, vänner att få skjuts till, ingen har något extra behov osv. Men så är det nog sällan.

            Äldre syskon ska inte behöva ta föräldraansvar och ta hand om småsyskon för föräldrarna har skaffat så många ungar att de inte hinner ta hand om alla själva.

            Du har inga barn va?

            Att ha barn handlar inte bara om att få allting att gå runt rent praktiskt.

        Men det finns väl absolut inget som säger att de som har två, tre barn är bättre föräldrar än de som har många barn?
        Tänker att absolut ingen har med det att göra förutom föräldrarna som väljer att ha många barn.

          Är man självförsörjande så har absolut ingen med ditt antal barn att göra.

            Är man självförsörjande om man har barnbidrag på tjugotusen kr i mån?

              Barnbidrag får alla barn. Systemet är uppbyggt så. Går man däremot på stöd och andra underhåll så tycker jag man kan ifrågasätta att en familj skaffar många barn när de uppenbarligen inte kan försörja sig.

          Och det angår de äldre barnen som tvingas ta det ansvar föräldrarna inte har tid eller ork till.

      är mer förbluffad över hur man biologiskt lyckas bli gravid så många gånger!! det är så mycket som ska klaffa för att ett ägg ska befruktas, fästa och slutligen bli ett barn och det är så många som har svårt att ens få till ett. ibland går det inte ens med läkarhjälp! så för mig är det sjukt att någon är så fertil att man lyckas flera flera gånger och dessutom närmar hon sig 40 ju.

        Förr i tiden var det standard. I andra länder fortfarande.

          U-länder… ofta pga religion, låg utbildningsnivå och fattigdom.

            vilken religion uppmanar till barn i sån stor skala?
            om du syftar på islam så stämmer det inte men däremot kulturen hos vissa

              Mormoner

                Det är väl en gren/sekt och inte religion?

              Är väl snarare att viss religon förbjuder preventivmedel.

                Ok vilken religion förbjuder?

          pratar inte om att det var vanligt förr och ovanligt nu utan pratar om biologin bakom det hela, att det ens är möjligt är förbluffande!

        Det är nog mest de som börjar sent som kan få problem vid högre ålder?

      Jösses…. Coolt på ett sätt! Tolv mini-me!! Men… kolla på Mirka Norrström. Tretton barn och ensamstående. Flera barn med psykisk ohälsa. Hur räcka till?
      Eller Wahlström som nu heter Stoneheartz… femton barn. Flera med diabetes och npf. Återigen, hur räcka till? Hur hinna se varje individ, lyssna och vara lyhörd? Hur hjälpa en krisande tonåring med hjärtesorg, en annan med plugg inför matteprov, samtidigt som elvaåringen vill åka till en kompis, sjuåringen vill träna bokstäver, fyraåringen träna cykling och småbarn 0-3 år blöjbyte, uppmärksamhet och passning. Plus då sju åtta andra barn med egna behov…

      Inte konstigt att mammorna blir utbrända och inget av barnen har en fritidsaktivitet (av Stoneheartz och Norrström) utan bara är hemma med syskonen varenda lov och helg.

        Stoneheartz? Okej. Jag har alltid fått märkliga vibbar av dom. Det är något som inte stämmer där. Jag blir nästan förbannad faktiskt att folk skaffar så många barn. Det finns inte en chans att alla barnen hinns med. Otroligt egoistiskt. Och många av barnen får ju psykisk ohälsa/andra svåra problem. Och föräldrarna separerar ju nästan också alltid, det är ju inte många av familjen annorlunda-paren som är ihop längre.

          Hon har blivit mormor också, äldsta tjejen är född -01 och får sin andra närsomhelst. Första sonen är precis 10 månader.

          Familjen Stoneheartz andas ”sekt”… fråga mig inte varför, de bara känns skumma.
          Äldsta dottern (tror hon fyller 20 i år) är gravid med sin nummer två.

            Ska gå i mammas fotspår ???

        Herregud kan det bli mer WT än att heta Stoneheartz?
        Kollat in Ilmrund, Mirka och Stoneheartz nu, känner igen alla från familjen annorlunda…. Sjukt att dom fortfarande förökar sig.

          Glöm inte drömmenom11barn Annika också.

            ???

            Hon har 12 barn nuförtiden och är väl inte klar känns det som. Hon har två ganska små och pluggar heltid till förskollärare samtidigt, hon kan ju alltid starta en egen förskola. Jag själv på förskola och hade en förälder som var dagbarnvårdare, ett tag gick hennes yngsta på förskola för mamman hade för längs andra barn i sin grupp just då men när ett barn slutade tog hon hem barnet den förskolan.

          Hahahahhaha

        Det ska dessutom lagas mat och handla, städa huset, sköta bilarna, cykellysen, skolväskor, skura badrum, topza öron, klippa naglar, TVÄTTEN, renbädda osv osv osv

          Klarar inte ens av allt det utan barn

        Haha Stoneheartz.. vad i helvete. ??

      Jaha då var det skyddsrummet fullt då 😉

        ???

        Inte om man förbjuder barn där.

        Det hade redan varit fullt eftersom en massa galningar skulle släpa med sina husdjur tydligen.

          Det är klart man gör!

      Så himla tragiskt att folk ska sätta 12 barn till världen! Oavsett hur mkt man älskar sina barn har man inte den tiden att ge som respektive barn kanske önskar och behöver. Varför ska barnen behöva ta hand om sina småsyskon? Tycker att barnbidraget bordet slopas efter 3 barn. Finns inga anledningar till att skaffa fler än så (och då får man bekosta det själ). Ja jag vet, inte realistiskt men om folk bara kunde sluta vara så egoistiska…

      Känns som att vissa sätter det där i system för att slippa jobba och få mammapeng plus lite mer barnbidrag in i kassan. Har man så många barn så lär det ju inte kosta så mycket med ytterligare en till.

        Jag tror inte den här familjen gör det men jag vet en familj i min närhet som absolut bara skaffa barn för de givmilda bidragen de får. Dessutom fejkar de separerade fast de bor i hop så kvinnan får underhållsbidrag också. Sverige är så utnyttjat nu och rapporter om fusk lägger sig på hög hos handläggare.

      Min morfar har tolv syskon 🙂 De växte upp på en bondgård och verkar ha haft det kul och bra. Men en modern familj i stan tror jag inte skulle palla det.

        Min morfar också. Men det var på trettiotalet. Mycket har hänt sedan dess.

          Min morfar är yngre än så. Det hade hunnit bli ovanligt då de var barn. De är alla äldre idag men haft bra och värdiga liv.

            Ja det har väl de med färre syskon också haft.

              Ja visst, men vi pratade ju om stora barnkullar?

    Enligt den där exonspoilerjaddijaddi ska de inte dela på sig.

      Nu när du nämnde det, P3 skrev ut att det var den där Nessa som håller i kontot, men sa inte hon själv att det inte var så?

      Precis, enligt henne la Emilia upp inlägget i affekt men känns ju ändå rätt genomtänkt om man läser texten i hennes inlägg? Vet att hon är väldigt ung och förstår att det är frustrerande att ha en sambo som enligt deras insta ofta är bortrest med sina vänner men ofta man skriver för alla att se om man bara är irriterad på sin partner…

    Hon verkar ju dock ha tagit bort inlägget. Brukar du inte inbädda från Instagram?

      Jag hittar inte henne alls på insta

      Ibland, om det går.

        Och nu går det inte för att hon själv tagit bort det?

    Väldigt väntat men såklart tråkigt för deras barn.

    Kan inte se inlägget på hennes Instagram..

    Umeå? Gävle var det väl.

      Same same

      Det bor 900 000 fler invånare i Umeå än i Gävle… Har jag hört.

    Jag såg också inlägget imorse, men märkte sedan att hon plockat bort inlägget

    Oväntat.. synd när man skaffar barn utan nån stabil grund först.
    Eller typ skaffar 12..

      ???

      Det var väl inte planerat?!

        Enligt Emilia har dom ju försökt att skaffa barn nummer två sedan dom fick Elle. Så nog planerar dom.

    På tal om Marcelo, någon som vet hur det går för Annica?

      Förutom trasslet med att skaffa barn går det väl bra eller bättre än bra för henne och Elias.

        Följer inte Annica, nån som kan förklara varför de har trassligt att skaffa barn? Har också för mig att jag hört att hon ville skaffa barn men det känns som flera år sen… har det inte gått än? Pga fertilitet eller? Vad hemskt isåfall

          Många missfall och ivf behandlingar. Nu har de lagt barn biten på hyllan ett tag så kroppen ska få återhämta sig.

        Hon verkar ha slutat med nuskin för hon har visat upp annan hudvård och hon nämner aldrig något om det. Har hon och xenia kvar podden eller någon som vet?

      Följ henne på IG om du är nyfiken!

        Har inte IG. Brukade läsa hennes blogg back in the days

          Hon har kvar sin blogg.

        Det är en blogg om influencers, är det konstigt att ställa frågan här då? Nej..

          Fast varför ska folk berätta för dig istället för att du tar reda på själv vad du vill veta?

            Haha men chilla! Jag frågade bara av nyfikenhet eftersom jag kom å tänka på henne när jag läste det här inlägget. Ingen var tvingad att svara!
            Mvh Anonym som ställde frågan. (Ej den anonym ovanför)

      Jag tycker der verkar som att Annica slutat med NuSkin. Har varit mkt med ivf och svårigheter att bli gravid men hon och hennes kille verkar ha det bra!

      Följer henne ganska slaviskt:

      – Hon var på en fertilitetsresa med massor hormoner och IVF försök som misslyckades. De har tagit en paus nu för att ”hitta tillbaka” och fundera på nästa steg (troligtvis surrogatmor). Hon mådde inte bra och klagade ofta över hennes situation, när de var mitt i fertilitetsresan.

      – Nu när de har slutat har hon försökt hitta ”tillbaka” till sig själv med god kost och konstant träning. Hon skriver att hon mår mycket bättre men för mig verkar det till mestadel vara en fasad för att dölja hur hon egentligen mår efter sin (inte lyckade) IVF-resa.

      – Hon och mångmiljonärkillen (hockeyspelare i hög liga) har köpt mark i Gävle och bygger just nu ett extremt stort hus.

        Finns något ofräscht med surrogat tycker jag.. att rika människor ska hyra en livmoder i någon mindre rik kvinnas kropp. Lyckas man inte få egna barn tycker jag man ska överväga adoption, surrogat känns som ett steg i fel riktning för mänskligheten på något sätt.. lite handmaids tale

          Men gud. Hyckleriet i att döma surrogati men att främja adoption?
          Du kanske inte vet det men adoptioner är otroligt smutsiga. De flesta barn ges upp pga att föräldrar inte kan försörja sig och sina barn. Det finns inga adoptioner som är lyckliga. Ja förutom för de som köper barnen såklart.

            Adopterade barn har ju i undersökningar visat sig inte alls må bra. En hög nivå av psykologisk ohälsa bland adopterade. Det tillsammans med hur smutsig adoptionsindustrin har visat sig vara får mig absolut att stödja surrogat mer än förr.

              Vad menar ni att man ska göra av barnen som av olika anledning inte kan bo kvar hos sina biologiska föräldrar?
              Jag förmodar att det är bättre för dem att komma till någon familj där de är efterlängtade än att bo på barnhem resten av barndomen? Eller vad menar ni att alternativet skulle vara? Det är ju inte heller en fråga om pengar alla gånger, om det är bidrag till familjerna ni tänker er?

          Håller med. Om en nära vän eller familjemedlem vill göra det gratis och av kärlek är det okej, men det utgör inte ens 1% av fallen. Att betala någon främmande kvinna som är så fattig och utsatt att hon är beredd att bära en rik kvinnas barn är så himla fel, det är oetiskt, grymt och ett övergrepp. De köper båda kvinnans kropp och barnet, att barnet har deras dna är irrelevant när det är en annan kvinna som gått igenom graviditet och födsel, som känt barnets sparkar och hört hens hjärtslag. Jag fattar inte hur det kan vara lagligt, det är ju människohandel!

          Jag överväger också surrogat. Tycker det är ett personlig val och fantastiskt att möjligheten finns.

            Möjligheten finns ju i princip inte eftersom det inte är lagligt i Sverige så det blir ju att runda det regelverket som finns här isf

            Det är väl ett personligt val att mörda nån också, innebär väl inte att det är ett bra val?

            Fyfan så smutsigt om du väljer surrogat. Människohandel. Usch!

              Men lugna ner dig.

            Tycker det borde va lagligt. Jag skulle lätt ställa upp för typ 1 miljon. Blir gravid superlätt, får 0 krämpor (spyr bara men för 1 mille jag ha överseende med det) och tappar gravidkilona på 2 sekunder. Jag tycker jag borde få välja själv om jag vill va surrogat mot betalning.

              Men du förstår väl att du är ett kantfall? Det finns folk som gillar att sälja sex också. Har noll förståelse för hur man kan vara för någonting som öppnar upp för människohandel och fruktansvärda utnyttjanden av de allra mest utsatta och sårbara människorna i världen med argumentet ”Jag hade gjort det för en miljon”. Folk får inte en miljon, och har inte smärtfria och ofarliga graviditeter och förlossningar. Folk väljer inte själva. Alltså är det irrelevant vad du hade eller inte hade gjort för en miljon och hur okomplicerad en graviditet är för dig.

        Ja gud vad annica pressar sig i träning. Hon gillar väll det. Men oj oj.

          Tycker inte man ska döma vad andra gör för att försöka hitta sin lycka igen

            Är det på bekostnad av en annan människas liv så JO – då dömer vi. Hårt. Surrogatmödraskap är smutsigt.

              Vad snackar du om?
              Jag svarade på en kommentar om träning? Att personen tycker Annica pressar sig hårt på gymmet.

              Läs igen och tänk igenom din kommentar.

    Jag har följt dem länge och har aldrig tyckt om Marcelo men kan inte bortse från att detta inte någonstans beror på honom vilket många nog kan tro baserat på hans tidigare liv. Han har offrat allt för att göra sin sambo nöjd från start, flyttat flera gånger trots att han trivts, fixat, bytt jobb, offrat vänner, ändrat livsstil med mera. Hon blir ALDRIG nöjd. Hon klagar på allt från hemleverans av mat som är för kall till boendesituationen och aldrig kan hon se en lösning eller försöka göra det bästa av situationen. Jag tror inte hon mår bra och har mycket att jobba på själv. Och jag tror ärligt talat inte att Marcelo kunde gjort något annorlunda med lägenheten eller förhållandet, hon blir helt enkelt aldrig nöjd och det är sån hon verkar vara som person. Riktigt tröttsamt att följa henne och alltid mötas av klagomål och hur jobbigt allt är. Nej, det blir att avfölja henne nu.

      Håller helt med dig. Nu har hon fått det hon önskat, barn, fin stor lägenhet i sin hemstad nära familjen.
      Men något man sett, Marcelo älskar sin dotter.

      Inte särskilt svårt och vara bitter och deprimerad med en liten bebis, nya rollen som mamma, en mammakropp som ständigt blir kommenterad, en partner som varit otrogen förr. En förmodligen ohälsosam relation, och då menar jag inte att den är ohälsosam för att han hela tiden är otrogen eller elak för det vet vi inget om, men det är svårt och bygga en trygg relation från den grunden de började ifrån.. alla osäkerheter hon måste bära på. Vi får inte glömma att hon är ung, är inte hon typ 22-23?
      Och så dessutom 3(?) flytt under ett år.

      Kanske har Marcelo gjort massa uppoffringar men vem vet varför han har gjort de. Kanske för att rädda relationen, kanske för sitt barn, kanske för att han har växt upp men det gör ju inte att det gamla försvinner. Jag tror de kämpar som alla par gör. Men de har mycket mer i bagaget. ?

      (Otrohet, mansgrisbeteende, oklara värderingar, omogna, offentligheten, synen på honom) fett jobbigt slag för självförtroendet och vara hans partner. Tänk er dessutom hur självförtroendet hos de flesta 22 åringar är?

        Jag tror hon bara är 20 år, de blev ju ihop innan hon tagit studenten…

        Nu får du det till att allt är Marcelos fel.
        Ja, han har betett sig vidrigt förut men varför dra upp allt han har gjort? Ska det hänga med honom till döddagar?
        Tror nog inte hon är så lätt att leva med heller. Hon verkar ha väldigt mycket nycker som ska följas.

          Allstå som utomstående är det omöjligt för mig och skylla något på någon? Det är bara ett perspektiv. Det är inte så lätt psykiskt och emotionellt och bli mamma, och det är nog ännu svårare under de förutsättningarna…

          Han är ju dock iväg med kompisar hela tiden, spenderar massor av tid i sthlm osv. Hade jag haft en nyfödd bebis och varit mitt i en stor renovering hade jag också tyckt att det var en märklig prioritering av min man att inte vara hemma och hjälpa till.

            Dottern är 11 månader så knappast nyfödd. Sen av det jag sett så har Marcelo slitit mycket med renoveringen samtidigt som han har ett heltidsjobb. Att han sedan vill ha en ledig dag i veckan för att hänga vänner tycker jag inte verkar orimligt. Som det ser ut så har Emilia fått i uppgift att städa bort all källsortering inför morgondagen vilket en vuxen människa borde klara av på en dag.

              En ”ledig” dag i veckan??! Låter rätt så orimligt med en liten bebis.

              Och Får hon också det då?

                Okej, rättelse – runt 5-6 timmas tid att ägna sig åt något annat än renoveringen.
                Vad man kan se på Instagram så ägnar Marcelo vardagskvällarna med att renovera lägenheten medan Emilia mest klagar över att köket fortfarande inte är klart. Självklart har hon också rätt till ledighet, vilket hon har betydligt lättare till att få nu när hon bor i Gävle nära släkt och vänner som kan hjälpa till att avlasta. Jag tror det hela härstammar från vad många skrivit tidigare – Emilia är väldigt osäker i relationen, med all rätt, pga tidigare händelser.

                  Ledig tid kan han väl spendera med henne och dottern? Inte all så klart men jag förstår henne om hon blir irriterad om han ska ta ”ledigt” från familjen så mycket. Och Renoveringen har väl han också beslutat om.

                  Ja.. när man renoverar så är det ofta mest det man gör på sin lediga tid. I alla fall om man vill bli klar någon gång. Det var nog han också medveten om när de(!) bestämde sig för att renovera.

          Hur många killar har inte haft en del tjejer under sin ungdom???? Lägg ner för f..n.

      Håller med, har också följt dem och har aldrig vart med om en tjej som (öppet) klagar så otroligt mycket på exakt ALLT som sker i hennes liv.

      Objektivt ser det mesta ut att vara ”bra” dvs friska, god ekonomi, umgås mycket med familj, snygga. Känns som de jämt bara går mysiga familjepromenader ihop eller äter middagar hemma tillsammans. De har haft två fina lägenheter och ett fint hus och hon har klagat på ALLT, nu fick hon sin drömlägenhet i sin hemstad och hon klagar klagar klagar ändå.

      Hon klagar dessutom extremt mycket på mat ?? Sånt gör mig galen… han har fått stå ut med mycket, kanske bäst de går skilda vägar så han kan fokusera på glädje för en gångs skull.

        Ja hon mår nog inte så bra då.

          Då måste hon ta ansvar för sin egen hälsa. Hon är väl ledaren i sitt eget liv. Sluta klaga och var en del av lösningen då.

      Det känns som att (eller det ÄR) det är hon som vill flytta och hoppas varje gång på att just denna flytt kommer hålla Marcelo hemma mer.
      Men när han fortfarande inte spenderar all ledig tid hemma med henne så blir hon sur.

      Jag gillar inte heller Marcelo men utifrån vad man kan se när man följer dom så älskar han sin familj och offrar massor för dom.
      Nä här är det en ung tjej som behöver hjälp att jobba på sig själv.
      Tror hobbypsykologen här ?

        Instämmer ? Hon försökte flytta till hus för att hålla honom hemma, men hon fick panik för hon blev så ensam. Då flytta de tillbaka till stan men då va hon ÄNDÅ så ensam så hon va tvungen att va närmare familj och vänner i Gävle. Nu sitter hon i Gävle nära alla men nu är hon ändå brutalt ensam för att Marcelo åker till Sthlm ibland?? Det är klart han gör det, hans liv är ju kvar där! Tror en separation är den enda lösningen, ser inte hur hon ska kunna bli nöjd.

          Tjejer. Detta är anledningen varför man delar föräldraledigheten och ansvar från START! Annars blir man bitter.

          Hans liv? Det ska väl vara hans familj, inte kompisarna?

    Vilken skräll.

    Chockerande. Not

      Marcelo- forever alone!

    Är det bara jag som ser photoshoppen på hans bicep? ???

      Är nog bara en synvilla på grund av tatueringen.

        Haha eller hur!??!?

      Så genomskinligt, där kan man inte ha sådana muskler??

    Känns ju som inlägget är genomtänkt men enligt exonphbarb så la hon ut det i all hast och tog bort direkt. Känns ändå lite märkligt att lägga ut om dom nu ska vara ihop. Blir ju att folk spekulerar mer.

    Vad är denna Emlia känd för, något annat än skaffat barn med Marcelo?

    Var inne på hennes IG för första gången, och kan någon förklara varför ni följer henne, det var det tråkigaste mest intetsägande innehåll jag någonsin sett.

      Nej hon är enbart känd för att ha blivit ihop med Marcelo under hans mest turbulenta period (Paradise Hotel, gjorde slut med Nina osv) och sedan skaffat barn med honom. Hennes enda jobb efter studenten verkar ha varit att va ”influencer” och typ göra reklam för mascara och löshår. Sedan blev hon mamma.

    Jobbigt om de separerar. Hon vill bo i Gävle, han vill bo i Stockholm, blir svårt med delad vårdnad av barnet.

      Hoppas de flyttar från Gävle.

        E kommer ju troligen inte vilja lämna Gävle, och då blir det svårt för M att inte bo nära ifall han vill ha delad vårdnad

      Tycker verkligen om Emilia, men tror det kan bli svårt att bo kvar rent ekonomiskt då hon verkar ha levt på sin instagram sedan hon träffade M och i samma veva tog studenten.

        Tror inte E tjänar så mycket på sin instagram, tror att det är M som betalar det mesta av hyran, osv, eftersom han jobbar och hon är mamma ledig. Så ja hon kommer absolut få det svårt ekonomiskt ifall de flyttar isär.

          Är väl bara till att skaffa sig ett vanligt jobb som alla oss andra?

      De är boende i Gävle vid separationen så barnets hem är Gävle. Vilket betyder att om Marcelo väljer att flytta till stockholm kommer emilia få vara boende förälder, eftersom HAN flyttar från (kommunen) barnet. Vissa kommuner tillåter förskola i två olika kommuner men inte skola. Så det är definitivt till emilias fördel att de flyttade och sen separerade.

        Stämmer inte helt. Om det bästa för barnet är att flytta med den förälder som flyttar så brukar det oftast bli så.

          Nej. Den förälder som flyttar räknas flytta ifrån barnet och barnets trygghet så det är en viktig aspekt. Sen finns såklart undantag.

    Jag tror att E inte förstår eller överskattar vad hon orkar med. Att bo i en renovering med ett litet barn är det värsta man kan göra. Det krävs en stark mentalitet. Och det verkar inte som hon pallar det, hon får helt enkelt panik.
    Tycker faktiskt synd om M, känner som han försöker göra allt för att E ska vara glad och lycklig, men hon blir aldrig nöjd, och verkar tro att ”om jag flyttar, då blir allt bra” istället för att jobba med sig själv och leta lyckan där man är.

    Men hur tänkte du nu? Du läcker just nu information ifrån något som jag gissar är ett stängt forum?
    Du hänger ut en persons privatliv bakom en anonym fasad.

    Det säger tyvärr mer om dig än om någon med gravidhormoner.

      Allt det som denna person delade har ju Emilia delar själv 100 ggr på sin instagram, så lugna ner dig va..

      Man kan inte förvänta sig vad man skriver ut på internet inte delas vidare. Isåfall får man skriva på familjeliv under anonymt alias.. inte facebook.

        I en låst fb-grupp? Nä inte så sjysst.

    Jag har sett att han sett ledsen ut. Jättetråkigt och det kommer helt oväntat. Så jag fattar det inte. Dom flyttade ju nyss till gävle. Undrar vad som hänt.

      Småbarns föräldrar i ett renoverings kaos tär på den mest stabila familjen. E och M har haft det jobbigt en längre tid, så inte konstigt ifall det brast nu.

    Låt dom vara ifred, en separation är en stor sorg oavsett vem man är.

      Är du dum. Har diskuterar vi det camcam tar upp. Om inte du vill vara med scrolla. Det är frivilligt. Säg inte till andra människor vad dom ska göra för fan !!!

        Oj, varför så sur?

        haha ojoj tydligen känsligt..

      Om de lägger ut på sina sociala medier, även om de tas bort, så får de skylla sig själva om det diskuteras.

    Förstår mig inte på alla dessa fbgrupper. Verkar mest vara tjafs i dom.

    Känns som att många yngre kommenterar det här inlägget. ”Hon har varit brutalt ensam” ”hon får panik på honom” ”han måste kunna få vara ledig för att hänga med vänner” osv.

    Har de en väldigt ung följarskara?

      Ja hon är ju väldigt ung

        Hon är 22 år. Ung men definitivt vuxen.

          Jo men många av hennes följare tror jag är mkt yngre

    Antingen var vi med i olika april -21 grupper eller så stämmer inget av det du påstår? Var också med i samma grupp som henne och hon postade inte varje dag och aldrig sett att det blivit konflikt av hennes inlägg, snarare så fick hon massor med stöttande kommentarer och likes

    Jag var med i en annan april 21 och den var dödstråkig. Typ ingen som postade någonting alls, fattar inte varför folk ska vara med i sådana grupper men inte dela med sig något.

    Bra att det är slut mellan dom. Bästa beslut för både bebis och Emilia. Marcelo känns inte alls närvarande som person.

      Men snälla, hon är en gnällspik och nu har hon fått flytta hem och kan umgås med sin familj. Han gör allt hon ber om men ändå är hon inte nöjd. Hon kanske borde skaffa sig ett liv

        Oj du måste vara en medlem i deras familj med tanke på hur väl insatt du är i deras relation och familjeförhållande, för det är väl inte så att du lever ditt liv via sociala medier och tror på allt som skrivs?

    Emilia la upp på story att dottern hade ätit 5 falukorvar idag. Jisses, jag skulle inte få i mig en ens?

      Stark spaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.