Hade du låtit din partner klippa din lugg?

Jon Olsson tillåts klippa frugans lugg och hon vill veta om följarna hade låtit sina partners göra samma sak?
Om jag minns rätt så ska Jon ha haft kändisfrisören Antonio Axu på videosamtal när han klippte Jannis lugg första gången, men jag vette tusan om jag hade låtit M gå loss med saxen.
Mjaaaaaaa…..möjligtvis med färg men nog inte med sax. ?

Hur är det med er? 
Är ni äventyrliga vad gäller hår (ert eget då) och saxar?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min sambo hade absolut fått röra mitt hår med en sax, om jag velat se ut som ett penntroll!

  Klipper den själv ☺️

  Min man klipper mitt hår, vägrar gå till frisören för att toppa. Hade jag haft en annan frisyr hade jag gått dit men tusenlappar för att kapa rakt av några centimeter känns ovärt. Han har blivit väldigt duktig!

   Samma här!

   Tror en vanlig klippning kostar mellan 300-400 kr på vanliga ställen ?

    I vilken stad? Har klippt mig i tre olika städer genom åren och bara klipp går alltid på över 500:-. Det känns alltid lika surt att betala så mycket när man bara toppar???

     Hyra, redskap och arbetstid kostar?
     De ska ju inte endast klippa dig utan även städa efter din tid, hantera företagets ekonomi etc. Hur ska de annars kunna försörja sig?

      Och? Jag vet det. Men att ha en ÅSIKT om något får man ha, trots att man vet varför. Fattat?

   Samma här. Rakt av tre cm varje gång, efter duschen när håret fortfarande är blött. Aldrig några slitna toppar här inte.

   Tusenlappar kostar det om man ska färga och klippa ?

    Blir ju dock tusenlappar tillslut om man klipper sig regelbundet

  Min man klippte mitt då rumplånga hår tills jag var 32 år. Jag hade inga frisörkostnader alls på den tiden.

  Min man klipper mig och jag honon. Luggen klipper jag själv.

  Klipper alltid mig själv, har inte varit hos frisören på 12 år. Det är jätteenkelt att klippa av själv och känns onödigt att betala för det.

   Håller med, det är faktiskt väldigt enkelt.

  Skrev en lång kommentar om hur lite jag bryr mig om mitt hår och att ungefär vem som helst som kan hantera en sax får tillåtelse att klippa mig. Men det är ju skvatt omöjligt att publicera kommentarer här inne. Står bara och snurrar utan att verifiera att jag inte är en robot. Suck. Hoppas det går att få med den här kommentaren i alla fall.

   Ja, eller helt random i modd. Superskoj att kommentera då, verkligen?

  Jons mamma klippte ju honom hela uppväxten och han klippte ofta sitt hår själv i vuxen ålder samt att han klipper sin son, så han har nog mer erfarenhet än de flesta.

   Och det var ju ingen drastisk förändring av frisyr heller direkt. Ta av lite på luggen.

  Skulle aldrig falla mig in att någon annan än min ordinarie frisör skulle få röra mitt hår. Hon är otroligt dyrt (runt 3500 för slingor/nyansering/klippning) men helt klart värt det då hon kan mitt hår.

   Jääävlar va dyrt ? Mitt hår är långt och tjockt (tar aldrig slut ?) och vid klipp och färg tar hon 1750kr, hon är sjukt duktig och eftertraktad. Sån frisör som jag kan yra runt om vad jag vill ha, och hon bara fixar det. Men 3500?! Låter heeeelt sinnessjukt dyrt ?

   Vilken salong? 🙂 Jag betalar ca 2900 för det där och då ingår nyansering men minns ej om olaplex ingår.

    Haha kanske först ska fråga om det är Stockholm då det låter så på priset ?

    Björn Axén och hon är på ”toppnivå”. Kanske var med Olaplex men är osäker. Brukar köpa någon produkt med och då hamna på runt 4000.

   Är det mygelmenti?

  Jag går bara till frisören om jag ska göra någon större förändring, dvs bleka, färga eller klippa specifik frisyr. Eller om jag bara vill unna mig lite lyx. Toppar, klipper lugg osv gör jag själv!

  Absolut när det rör sig om millimetrar på en lång lugg som i filmen.

  Haha skulle aldrig någonsin låda min man gå nära mitt hår, det bevisade han när han skulle klippa sonen ?
  Sonen hår växer snabbt och han får rak platt lugg. Min man tog tag i hans lugg och klippte rakt av. Den blev SNE om man säger så ?
  Jag började gråta och ungen såg förjävlig ut!

   Haha vänta va, varför grät du för att din son fick en ske lugg?

    Jag var gravid och överkänslig, jag tror andra mammor kan relatera till känslan.
    Men för några månader sen när jag skulle klippa han så råkade jag raka av halva hans lugg så allt fick ryka ??‍♀️?
    ( han hatar frisören för tillfället men han är 3år också)

  Önskar att mitt hår var så billigt i drift.

  Ja antingen klipper sambon eller som på sistone: jag klipper mig själv. Har rakt axellångt hår så inga avancerade grejer. Det enda problemet är väl att det mest är topparna som får sig en omgång, och inte över- och underhåret som är ganska sletet. Å andra sidan brukar frisörer vara så dåliga på det och klipper bara topparna.

  Aldrig! Hennes snubbe har ju kunskap dock det syns hur han håller i – och använder – saxen ?

  Jag har pixie cut så låter verkligen ingen annan vara där och peta med saxen. Är ju inte som att toppa längderna lite.
  100% frisörbesök.

  Har invigningen med goodiebags och tävlingar satt igång än hos strong mamas? Tyvärr ingen stad för att kunna gå dit och få en påse ?
  Hittar inget om det på någon av instakanalerna

  Camilla, ditt inlägg i Expressen är jättebra.

  Eftersom jag sparat mitt långa hår i flera år så nej det skulle han inte få. Jobbigt bara att tvätta håret när man har långt Min mamma tvingade mej till jättekort som liten och fan vad jag grät. ?

  Klipper mig själv till & från, inte bara toppar utan ren kapning av längd och lite urklippning. Gör även slingor & färg själv. Går till frissan oxå emellanåt, men gör det ibland själv för vet eg bäst hur mitt hår funkar och får det som jag vill ha det. Sen är det svårt att få till det superbra där bak dock, men har fall i håret, så lite snett el ojämnt syns inte nämnvärt. Skulle definitivt låta min man klippa, men han har det liksom inte ”i sig” att klippa hår, ha,ha, däremot klipper jag honom ibland.

  Hade aldrig låtit min partner klippa mitt hår! vågar knappt gå till frisören ??

   Varför vågar du knappt gå till frisören, det är ju bara hår och växer ju ut om man ångrar klippet el det blir lite fel? Kan iofs förstå om man har otroligt långsamt växande hår och typ får vänta ett år tills det vuxit ut igen, inte så kul kanske. Mitt växer supersnabbt, på gott & ont, för det kräver ju mkt underhållning hela tiden om man vill ha en frisyr öht.

  Min sambo klipper mig och jag klipper honom. Har varit med om frisörer som klipper sämre än honom..

  Så som i videon verkar det ju bara vara lite toppning han gör, det är ingen stor grej. Att hålla efter en frisyr som frisören gjort är ganska enkelt. Att däremot gå från långt hår till lugg, nej då skulle jag absolut gå till frisören 😛

  Jag har inte varit hos en frisör på 13 år. I början var det skitläskigt att klippa, nu går det plättlätt. Idag finns det dessutom hur mycket ”klipp ditt hår i den här frisyren” tutorials som helst på nätet. Älskar att klippa själv!

  Att så många i det här kommentarsfältet klipper själv eller har en sambo som klipper en, inteessant! Jag har aldrig ens tänkt tanken att man inte behöver gå till frisören men det kanske jag borde.

  Jag och min man har klippt varandras hår i över 3 år, han har även färgat mitt hår! Hur bra som helst.
  Blir dyrt för honom att gå 2-3 gånger i månaden till frisören så och svindyrt för några ynka mm på mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.