Hannah och Amandas sminkmärke vinner utmärkelser

Tidningen Styleby belönar Hannah och Amandas skönhetsmärke All I Am Beauty flera stycken utmärkelser i egenskap av ”skönhetshjälte”.
Det är märkets ögonpenna, läppenna och läppglans som lyfts fram, någonting både företaget och grundarna delar på sina Instagramkonton.
Jag fick ett mail från en följare som tyckte att dessa utmärkelser känns en smula ”jäviga”, kanske inte så genuina. Detta med tanke på att det är Hannah Widells bästa kompis Jonna Bergh som – i egenskap av chefredaktör på Styleby – tagit fram och korat dessa vinnande hjältar, visserligen tillsammans med Stylebys skönhetsredaktör.

Tycker ni att det här framstår som jävigt, eller förväntar ni er att alla inblandade är tillräckligt professionella för att inte låta privata relationer spela in?

 

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha så klart det är jäv och kanske de även betalat en slant för att få denna utmärkelse som ju är värdefull att kunna visa upp. Det är så det ofta går till. Just den klanen har ju mycket för sig för att framstå som bättre och större och Mandy har blivit lite som Bianca, hon tar efter henne hehe.

   Instämmer! Ingen trovärdighet alls!

  Känns inte helt korrekt att göra så ?

  Min första tanke också! Läser stort sett alla svenska damtidningar och enda tidning som höjer detta märke till skyarna är Styleby! Så tyvärr jävigt om du frågar mig!

  Skrattretande jävigt ?

  Jävligt jävigt! ?

  Jäv så det sjunger om det, men det är ju det mesta i mediebranschen, det är buksvåger-politik hela jävla branschen. Tänkte köpa och testa men det var hutlösa priset, 279 kr för ett läppglass. Det är väl i samma prisklass som typ Dior.

  Givetvis är det jäv! Så totalt oprofessionellt, att de inte skäms!

  Och ”Skönhetshjältar” ? så löjligt.

   Och berikar och förbättrar kvinnors liv, whaaat, vad är detta för skit.

   Min mamma volontärar just nu och samlar in saker till Ukraina. De fick in määängder av högklackade skor, tänk stilettklackar, begagnat smink, begagnade underkläder i model ”sexy”.

   DÄR har ni skönhetshjältar som skänker bort sina klackar och begagnade klet ?
   Just vad en kvinna på flykt önskar sig (handhjärta)

   (Förlåt, man kanske inte får skämta på bekostnad av kriget. Isåfall ber jag om ursäkt på förhand)

    Men eller hur?! Känner nog att de ”hjälper till” samtidigt som de har garderobsrensning, win-win vet du, när de skänker de där stiletterna eller paljettklänningen de inte använder längre.el de gamla fulunderkläderna de tänkt slänga så länge…. Skäms kollektivt åt detta. Ligger tydligen orörda berg med klädpåsar i Ukraina…

     Ja det var faktiskt hemskt. Dom brände allt sånt. Vem fan tycker det är rimligt att skicka sånt skräp??

   Lite sunkigt att tro att läsarna är så inkompetenta.

  Lika troligt att det är objektiv bedömning och icke betalt som Isabellas fina ”omslag” på den där tidningen på någon modemässa som jag förträngt namnet på.

  Och lika ointressant också…
  Eftersom man vet att det är köpt reklam.

   Eller att hon ena stunden ALDRIG svettas (inte ens efter intensivt gympass), men sen svettas SÅ MYCKET (så hon tog till och med fram egen deo – KOM OCH KÖP)

    Fast hur mycket man svettas eller inte svettas kan ändras efter ålder, hormonförändringar osv. Det fina omslaget var hon tydlig med att det var reklamannons, hon påstod inget annat och det var inte på modemässa utan på filmfestival, så inte riktigt jämförbart med utmärkelsen som inlägget handlar om.

  Det intressanta är ju att det var så det gick till förr i tiden, innan influencereran. Redaktörer kändes bort med bud och blev uppvaktade av märkena och så lyfte de fram dem i tidningen och gärna under rubriker som favorit eller månadens snackis eller liknande.

   *skämdes bort

   På detta tema har jag en fundering. Vet någon här inne någon som gör helt objektiva recensioner? Eftersom man vet att alla, eller åtminstone de flesta, skönhetsredaktörer på något sätt har ett intresse för ögonen när de ”väljer ut sina favoriter” är jag så himla skeptisk till allt vad bäst i test, veckans favoriter, skönhetsredaktörerns bästa val är. Aa ni fattar. Till och med ELLEs favoriter 2022, som kommer upp i mitt flöde exakt hela tiden just nu, är jag skeptisk mot för jag vet att det säkert är något där ute som gynnar en vän i branschen.

   Hudterapeut Elvira på youtube är grym när det kommer till att granska hudvårdsmärken. Grääs är helt okej när det kommer till smink. Men förutom de två, någon annan som gör recensioner som man kan lita på är helt objektiva och genuina?

    Kolla in Daisy Beauty. Bästa recensionerna, utan jäv.

     Nja. De tillåter ju reklam utan att ifrågasätta riktigheten i produkternas påståenden.

     Daisy beauty är typ den jävigaste tidningen jag vet inom beauty. De skriver enbart om varumärken som köper annonser eller sponsrar deras award. Har själv jobbat i den branschen och deras chefredaktör var snabb med att stoppa alla recensioner och reportage om man inte betalde för sponsorytor.

      Åh, det här är intressant. Undra hur hon skulle bemöta detta t.ex. i deras Facebookgrupp (som är bra).

     Nej daisy beauty rekommenderas inte. Allt där är köpt. Man betalar cirka 30 000 kronor för att bli nominerad i deras daisy beauty awards

      Oj det visste jag inte – känner mig lurad

      Fast det är ganska vanligt i flera branscher. Designpris funkar exempelvis så. Man betalar för att anmäla sig men inte säkert man vinner. Daisy Beauty och Kicki som är chef red är rikgit bra.

    Bröderna Welsh. James för skincare och Robert för smink ?

     Hehe, läste ”Robert Wells”.

     Jaaa!!!

    Skönhetsdjungeln på instagram följer jag för hudvårdstips. Hon känns väldigt trovärdig och genuin. Jag tror hon är kemist eller något. För smink håller jag med om Margareta Grääs!

    Margareta Grääs har jag faktiskt förtroende för.

    Leyglow på Instagram är sällan sponsrad och tipsar om mkt hudvård, parfymer, en del smink. Har adlinks men det får väl vara ok..

   Är det därför som alla hypade produkter alltid är sämre än man tror. När jag köper en hypad produkt som har vunnit priser, som tidningarna har som favorit, som har fått fantastiska betyg osv då blir jag alltid så besviken. Jag fattar ingenting för det känns ju som att hela världen älskar den produkten och då borde det ju vara en mirakelprodukt, men jag känner i princip aldrig att det är något extra med hypade produkter, tvärtom nästan, det känns som ”vad som helst”.

  Swisha mig 500 spänn, och du får utmärkelsen ”Veckans influencer”. Lägg på en 500-hundring, så får du ett diplom med glas och ram. Porto tillkommer.

  haha, har aldrig ens hört talas om skiten ?

  Oj missat helt att de ens hade ett sminkmärke? Visste att de försökte sig på att göra typ en Ida Warg-ig hudvård men inte mer.

  Är lite förvånad att de fortfarande är igång. Vad hände med klädmärket och salongerna de tog över?

   Eller porslinet? Gjorde de inte det ett tag oxå?

  OT men är det någon som vet vem Jocke Lundell kallar sin stalker, tydligen en youtuber? Såg att de misslyckades med sitt försök att ta sitt nya bolag till börsen, kanske därför han behövde sälja skor 😉 och nu är de i Dubai ”för att göra vloggar”.

   Jag tror det är Olof K Gustafsson som avses om jag inte missförstått något förstås ?

   Olof K Gustavsson är hans stalker. De försöker väl verkligen få det till att bli en jobbresa så att de kan ta den på företaget, vilket de tidigare fått avslag på från Skatteverket.

  Hannah och Amanda…. right up there med Booken, Bella, Molimenti och de andra ’skämmisarna’.

  Hannah och Amanda. Så 2018.

  Har fullt förtroende för Jonna Bergh och hennes integritet. Hon har aldrig lyft ngt tidigare från deras produkter och dessa är superhypade. Man får tycka vad man vill om Hannah & Amanda, men har fullt förtroende för Jonna.

   Varför får man inte tycka vad man vill om Jonna?

   Jonna Bergh är ju bästa kompis med Hannah… dock håller jag med om hennes integritet. Har svårt att tro att hon skulle (medvetet) ha påverkats.

   Hannah o Amandas syster har setts vid ett flertal gånger i Jonnas publikationer… så vet inte om jag håller med om Jonnas opartiskhet

   H&A har lyft tidningen i podden flera gånger, ”bästa septembernumret!” Man kliar varandras ryggar och det är väl helt ok, men har inget att göra med att sminket är bra.

  Haha satt precis och läste StyleBy magasinet,
  Och såg att de fått flera utmärkelser. Tog en stund innan polletten trillade ner.

  Helt klart jäv!

  Jag är så less på kändisar som gör smink ? finns det inte nog med läppennor och ögonpennor redan? och sen få pris för det?! Men ja, det är väl enkelt sätt att tjäna pengar på. Önskar att folk inte köpte.

   Kändisar?

    Ja då räknar jag in även tex lady gaga och dylika personer. Om din kommentar var ämnat till att understryka att hanna och Amanda inte är kändisar, så kan jag väl hålla med, men jag tror du förstår vad jag menade.

  kanske du kan testa dom camcam? Aldrig hört talas om detta märke.

   Deras parfym är min favorit! Jag har i princip bara använt den sedan jag köpte för att prova den.

  Absolut ingenting med jäv att göra för då skulle den modetidningen snart gå i konkurs! En modetidning tar inga sådana risker för att tillmötesgå 2 personer, vad skulle tidningen VINNA på det? Just det, ingenting!!! Vänskap går INTE före ekonomi!

   Nu är du bra naiv! ?Dessutom är det ju inviduellt vad man gillat och inte gillar speciellt då det kommer till smink, finns ju inget rätt eller fel direkt!

  Aldrig varit ”jävigare”, klubben för inbördes beundran om du frågar mig.

  Har testat deras glow primer och tycker den är jättebra

  Är det nån som har testat dessa produkter? Har bara hört bra saker faktiskt.

  Kommer din recension på Kenzas schampo förresten snart?

   Testat deras peeling och det är min nya favorit. Sugen på att testa primern också!

  Jäääääääv

  Känns onekligen jävigt. Däremot verkar också många använda hylla och gilla deras produkter så kanske är de väldigt bra?? Däremot har Amanda 0 trovärdighet när hon gör reklam för träningskläder. Dels byter hon märken. Ena stunden är det Röhnish som är såååååååååååå fantastiskt och andra stunden är det Stronger som man bara måååååååååååååååste ha ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Att hon inte fattar själv hur idiotiskt det blir. Dessutom- Amanda har aldrig någonsin tränat! Något hon själv ofta pratar om. Så hennes rekommendationer är det sista jag skulle lyssna på vad gäller träning. Sjukt att märkena ändå väljer henne. Hur dålig koll har dem???? De lyssnar i alla fall inte på hennes och Hannas podd. Det är solklart.

  Visste faktiskt inte om att de hade smisk. Nu har jag inte direkt hållt mig så uppdaterat om dem, varken via insta eller podden.

   Det märks eftersom du tror att de håller på med smisk?

  Jag köpte deras läppenna och den håller mycket låg kvalitet – så besviken ? . Kan inte Camilla testa deras smink och utvärdera?

  Men snälla. Vem fan går på sånt här skit?! Klart att det inte är objektiv bedömning. ???

  Skulle inte lita på den utnämningen. Visste inte ens om att det fanns trots många år i branschen. Däremot minns jag deras hutlösa hårvårdsprodukter som de hade tidigare som bara stod och samlade damm. De har ju tidigare kritiseras för sitt chefskap så blir ett nej tack från mig!

  Självklart jäv. Enda tidning som över huvud taget nämner detta märke är bästisens tidning. Riktigt pinsamt och dåligt betyg på sminket, att de måste ta till sånt här lågvattenmärke.

  Har köpt mascaran och två ögonpennor. Älskar mascaran kommer aldrig köpa någon annan igen ?

  Jag har inte testat sminket, men förundras mest över att både Amanda och Hanna hela tiden kan göra reklaminlägg för sminket och aldrig markera det som reklam. OCH komma undan med det. De får aldrig en kommentar om detta. Camcam, kan du inte lyfta detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.