Hipp hurra för Sara Songbird

Men vilket härligt klipp! 
Sara Songbird blir överraskad av sina vänner och sin flickvän och rörs till tårar.
❤️??
Så fint!

Ja, det var bara det… ??

Och på tal om födelsedagar så önskar jag mig en sån här tårta när jag fyller år. ?

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är Britneys Instagram borta?

      Vem??

      Verkar som det. Hittar det inte heller.

      Och nu är apans båda konton borta.

        Hade Britney två konton?

          Haha nej Apansattigranen som också diskuterats här tidigare för att hennes ena konto var borta 🙂 inte skulle jag väl kalla Britney för apa!

            Skojade lite bara… ?

    Är det bara jag som förvånas över Carinas program? Tycker hon bara ställer färdiga/ledande frågor man förstår hon redan har vet svaret på och det blir aldrig något naturligt samtal liksom. Sett några avsnitt och upplever det så stelt.

      Ja jag är jätteförvånad eftersom hon är så hajpad överallt. Jag trodde hon skulle vara en riktigt vass intervjuare men det jag har sett har inte gjort något intryck alls, rätt blekt.

      Jag gillar Carina bättre än skavlan iallafall ?

        Helt olika program tycker jag, går inte att jämföra riktigt.

          Helt olika? Jag skulle säga att det är precis likadana.

            Ja du har ju egentligen rätt men jag får på något sätt totalt olika känsla av programmen. Tycker väl inte Skavlan var superfantastisk alla gånger men han hade på något sätt en personlighet som han förde över på hela programmet. Carina känns helt anonym liksom, man skulle kunna sätta dit vem som helst i intervjuarrollen och programmet skulle kännas likadant ändå. Vet inte hur jag ska förklara.

        Gillar skavlan mer

      Håller med, så uppenbart de från start är överens om vad de ska prata om. Duplantis kontaktlinser liksom? Snälla.

        Pratade dem om det? Haha skulle stängt av om de diskuterade kontaktlinser på TV ?
        Såg förra veckan när hon intervjuade PW och hennes kille. Det var också ungefär lika ointressant. Typ frågor som ”när sa ni att ni älskar varandra för första gången” och massa sånt. Jaha ?

          Ja det var uppenbart att han ville göra reklam för sin laseroperation! Carina: ”Så du hoppade med TJOCKA obekväma linser i ögonen tidigare?!” – Öööh ledande fråga much? Tror de flesta med dagens moderna linser inte tycker de är galet obekväma och tjocka, så var så tydligt att han ville hajpa sin operation.

        Det allra bästa med intervjun med Duplantis är Fredrik Wikingssons rant ? Skrattade så sjukt mycket när jag dels läste hans Instagram och sen hörde podcasten.

      Jag fattar inte heller hypen kring henne. Hennes program känns bara stelt ock lite obekvämt.

      Håller med. Och jag som är uppvuxen nära Carina klarar inte riktigt att höra hennes dialekt i tv… ?

    Sara songbird, förstår att det är en typ influencer men vilken sort? Vad är hon känd för? Är hon känd som sångerska eller är det bara ett namn hon valt?
    Är hon hbtq-aktivist? Eller kroppspositiv?

      Hon tycker väl om att sjunga, men mer som hobby. Hon är väl ”känd” för lite blandat, youtube, instagram, både hbtq och kroppspositiv, gett ut någon sminkpalett?

      Ingen vet…
      Pågår ett krig i Europa bara, så kanske inte är jätteviktigt ändå.

        Allt blir ju väldigt oviktigt om man jämför med krig. Det är självklart jätte tragiskt men vi måste la fortsätta leva här ändå?

        Vad har kriget med frågan att göra? Sara är väl främst känd från youtube från början

          Vad pratade hon om på youtube då?

            Tror inte hon hade något särskilt ämne, var väl som alla andra, typ vloggar osv

        Det pågår krig på många platser i världen. Kriget i Ukraina är knappast det första kriget någonsin (även om alla beter sig som det). Livet här tar inte slut för det. Man måste få vara glad, skratta och kunna prata om annat än krig.

        För mig som är allvarligt sjuk har kriget dessutom noll betydelse för jag går igenom mitt eget helvete redan här i Sverige.

      Hon är väl även skådespelare? Från tusen gånger starkare bland annat

      Sara Songbird är en av ”the og” svenska youtubers. Hon har hållit på väldigt, väldigt länge. Många känner igen henne från filmen ”tusen gånger starkare”. Hon är ingen aktivist på något vis men har pratat en del om kropp och kroppsideal och hur det är att vara större. Nu är hon tillsammans med Eden Alm som var med i Idol för några år sedan. Jag tror jag har följt henne på YouTube i säkert snart 10 år.

        Undrar om det låg någon sanning bakom anledningen till varför de två blev tillsammans. Hoppas inte!

    Tårtan ser ut att vara från K-Märkt, precis bredvid Sveriges television.

      Oh, tack för detta! ?

    Nån som lyssnat på Elin Kjos podd? Lyssnade på första avsnittet igår och fick typ en annan bild av Elin, hon verkar ha varit/verkar vara extremt utseendefixerad och självupptagen? Hade ingen aning att hon hade brytt sig/bryr sig så mkt om utseendet? Hon sa även en sak vid ett tillfälle som störde mig, att ”hon inte kunde bry sig mindre om hur hon ser ut och hur andra människor uppfattar henne”, typ, för att en stund senare säga emot sig själv med nåt i stil med ”jag jobbar fortfarande med min utseendefixering”. Obs’ inte ordagrant exakt så men det var typ SÅ JAG uppfattade det. Jag tycker att Elins syster verkar vara väldigt vettig, btw (Och med det sagt menar jag inte att Elin inte är det) Nån som har åsikter om podden?

      Jag har inte lyssnat, men visst förstår man ju av hennes insta att hon är noga med sitt utseende. Inget fel på det. Hon eftersträvar bara inte samma ideal som de flesta andra, hon är mer den fräscha muskulösa typen och puffar inte upp läppar och kindben till jättestorlek med fillers etc.
      Men hon gör ju massor av samarbeten med hudvård, visar sina rutiner etc så jag tycker det framgår tydligt att hon bryr sig.

        Jag undrar mest över varför hon alltid bara har ett linne på sig, oavsett temperatur. Sett både på intervjuer i TV (vintertid) samt middagar där alla är typ vinterklädda och hon sitter i ett linne, undrar om detta är en del i behandlingen (immunterapi), att det är bra att frysa/hålla låg kroppstemperatur, el om man kanske blir extremt varm av behandlingen?

          Jag tycker hon har fleecejacka på sig på alla bilder!?

          Sen om hon har linne ibland är kanske för att hon har väldigt snygga muskulösa armar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.