Jeanette Svedberg som Gladiator?


Det kommer bli en lång dag för vissa… ?

Har ni snappat upp några roliga aprilskämt – dela dem gärna i kommentarsfältet. ?

Själv ska jag snart gå och försöka hitta THK som ska till veterinären. Han hoppades in i det längsta att DET var ett aprilskämt, men icke… ???

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahaha älskar ett bra aprilskämt. Har ni tips pü lur till en 3-åring?

   *tips på bra lur till.. M

   Åh ja! Häll i karamellfärg i mjölk/yoghurt/fil! Eller de brukar ju veta att det är fredag. Säg att det är torsdag in i det sista (om ni har fredagsgodis). Och köp fredagsgodis men ”glöm” att ni gjort det typ, så ”blir inget idag”. Milt men kul! Älskar att busa med kidsen på jobb ? Öigger hemma sjuk så har noll fantasi haha

    Eller glöm att ni köpt godis och gå till affären flera gånger. Förutsatt att ni bor nära och att det är smidigt.
    Det är väldigt viktigt att det är snälla lur, när barnen är små, men det fattar du ju så klart 🙂 personligen tycker jag att alla lur ska vara snälla, oavsett mottagarens ålder

     Haha bra idé. Och håller med, hatar pranks i alla åldrar men just med småbarn kan man vara liite snällare.

    Haha! Alltså vi driver alltid med varandra hemma och har en sån jargong. Men ett sånt litet större lur låter toppen!

     Du måste uppdatera ikv!! ? Gör det här i denna tråden så kan jag inte missa dig ?

      Alltså jag köpte bröd med russin som han älskar och sa sen att det var sista gången för alla russin i världen är slut. Han tittade på mig konstigt och mumsade bara på. Min man däremot började prata om att det finns mindre pommes pga av att olja blivit så dyrt samt inte längre finns lika mycket. Sedan undrade han egentligen varför russinen var slut för det har ju inget med Ryssland eller Ukraina att göra. Min son började bara prata om att han ville ha pommes och mit lur blev ett enda kaos. Haha. Nu är de ute så får köra karamellfärg senare ?

       Hahah ???

   Jag lurade min treåring att mormor hade köpt en häst som hon hade inne i sin lägenhet nu. Den bodde på hennes toalett och drack vatten ur toastolen när den var törstig.

    (Sen ville treåringen ringa mormor och lura henne att vi hade en häst på toan)

     Hahaha bästa när de ska luras tillbaka med exakt samma. Min son vill alltid gömma sig där man själv redan gömt sig när vi leker kurragömma ?

      Haha min blir sur när jag byter gömställe mellan gångerna.

       Haha egentligen logiskt!

      Min dotter kör ”mamma du gömmer dig bakom soffan så går jag och räknar”. Alternativt ”Gå och räkna, så jag hinner gömma mig under bordet”. ??‍♀️

       Hahaha precis eller ”nu är det min tur att gömma mig bakom dörren”. Ja varsågod… ?

  Aprillo

  Skriv om hennes köpta följare istället. Det om något är ju ett aprilskämt?

   Och hennes snordyra krämer som är rent båg också. Kollar man på hennes produkter så ser man att de köps in härifrån: https://www.herabeautywholesale.co.uk/ och får sina egna etiketter på dem. Det är rena budgetgrejer men hon säljer dem till överpris. Bla en ansiktsolja för 1300 kr… på hemsidan står heller inte hur stor flaskan är. Samtidigt är inte en enda bild på hennes utan filter över exakt hela kroppen.

  Nu håller Maggan och Loui och skojar om att hon är gravid.
  Same procedure as last year. (På Louis instastory)

   Stackars hennes små söner… dom är väl för små för att fatta att man kan skämta om det…

   Då kommer folk att bli kränkta igen alltså. Förra året fick de ju be om ursäkt offentligt till hela svenska folket eftersom många barnlösa blev kränkta. Man får ju inte skämta om att man är gravid om man inte är det för då blir de som kämpar med att bli gravida kränkta. Fast nu kretsar ju inte världen kring dem. Men det verkar de själva tro. Vi har alla våra trauman/svårigheter, vissa av oss har till och med barn som har dött, men som sagt, världen kretsar inte kring sig själv. Men snart så kommer det dyka upp kränkta människor som blivit kränkta över ett skämt.

    Självklart FÅR man men det är ju inget skämt? För ett skämt ska va kul måste det ju finnas något att skratta åt. Hade tyckt det möjligen va kul om den som skämtade va asgammal. Å att lägga ut det på soc med när det inte är kul å man vet att folk blir ledsna, ännu mindre ett skämt. Då har man ju noll fantasi och beter sig bara konstigt.

    Ingen skulle ju skämta om att de fått cancer, eller måste operera bort livmodern, eller blivit utbrända. Inte heller skulle man väl skämta med sin partner om att något är fel på bebisen i magen om man är gravid. Eller fria till sin partner på skämt. För det är ju inte kul. Bara hemskt

    Eller blir de kränkta som ett lur tillbaka??

   Skulle inte förvåna mig om hon är gravid.

  I dag litar jag inte på vad någon säger.
  Upprepa i morgon så ska jag tro på det.

  Bästa sättet att luras idag är att säga eller göra något som skulle vara sant för dig som person (intresse, hobby etc..)
  Som exempel: Ett år så lurade jag vänner och bekanta med att jag köpt en samlarbox på VHS, vilket alla köpte direkt och tyckte det var jättekul när så inte var fallet, ett snällt och oskyldigt bus och väldigt roligt samtidigt 😀

   fast…. att luras om ngt som är realistiskt är väl så där roligt.

   Jag har varit och borstat tänderna. Ti hi det HADE jag inte, april april

   Eller missförstod jag din skämtlighet?

   Nja, tycker snarare det blir lite konstigt att skämta om något som hade kunnat vara sant. Hade inte tyckt det var det minsta kul om någon vän påstod att den köpt en ny spis och sen ba ”april april”

    Beror väl på ens humor också såklart så allt roar inte alla, som tur är, skulle vara bra tråkigt i så fall 😛

     Hade väl snarare varit ganska kul om allt roade alla, så hade man sluppit tråkiga skämt ?

    Ha fast jag fnissade till…

     Se! Jag lyckades roa någon i alla fall ?

      April april..

    Hahahaha ok skrattade rakt ut av din kommentar. Spisen<3

  Ska lura min bror att mamma har fått lägenhetserbjudande i hans hus.

  Hon ska på lägenhetsvisning i hans stad idag.

   ?

   Ha ha ha! ??

   ??? hade dött om mina syskon sagt så! Stay awaaaay ? Bra skämt med andra ord ?

    Haha tack! Älskar att luras? slängde iväg ett sms ”mamma har fått visningserbjudande i ditt område också, du kan väl förklara hur hon Ska åka”

    Han jobbar natt, och har förmodligen glömt av 1a april när han vaknar sen ??

     HAHA uppdatera sen hur det gick!! ?

  Skrattar så jag gråter. Norska gladiatorn ”Injector” ???

   Jag tänkte inte alls på datumet och hann tänka både att det var en väldigt obiffig gladiator och ett väldigt konstigt namn.

   /lurad

  jag gick på det men blev lite besviken över att hennes överarmar var som mina underarmar i omkrets.
  Tänkte lite bitigare måste de väl vara för att kunna stå emot något.
  Men, men, ibland är det ju bra att vara seg och smidig istället. Fast nu var de ju inte sant 🙂

  Tänker inte lura någon och om någon försöker lura mig så skall jag låtsas och envisas med att jag inte förstod att det var lur utan bara köra vidare seriöst på vad som månde påstås.

  Får se om pappa (72 år) bryter den årliga traditionen om att där är en elefant i trädgården. Pappaskämt på hög nivå…

  Fick upp reklam på Instagram, där Kungsängen söker butikssovare, som ska sova i sängarna i deras butiker. Den sökande ska ”älska att sova” och ha ”dokumenterat snarkfri sömn” samt kunna somna på max 10 min. Pyjamas och frukost ingår. Undrar om någon söker? ?

  En anhörig till mig gick bort kvällen den 31 mars ett år. Dagen efter när vi i familjen började kontakta andra för att tala om detta så vet jag inte hur många som frågade om det var ett aprilskämt. Vore väl oerhört osmakligt att skämta om.

  Årets hittills bästa (men mest uppenbara) aprilskämt (enligt mig) är att TNKVRT ställer upp i riksdagsvalet.

  Är det inte dags att sluta tjata om detta nu? Hon svarar inte på frågorna hon får om det, och om det har hänt något så är det uppenbarligen känsligt.

  Gillar INTE 1:aApril. Bara jobbigt och energikrävande. Människor överlag är jobbiga…
  Fniss, fniss, nu lurade jag dig allt Nej tack.

   Krävs det så mycket energi verkligen? Tycker att alla lur är rätt så uppenbara men så är det ingen som lurar mig privat heller.

  Känns väldigt osmakligt att spekulera i. Inte okej.

  Något har ju hänt ja. De följer inte varandra på insta t.ex.

  McDonalds mjukglassdipp

   Önskar att det stämde, låter som en dröm

  Både Liseberg och Grönan har aprilskämt på sina instagram

   Och Bakken =)

    Och Tivoli, för att fortsätta på ert tema 🙂

  Om hon inte vill berätta tycker hon väl att det är känsligt och privat. Då kan man ju lämna det där, tycker jag.

  Skämtade med min mamma genom att skickade ett sms om att det var någon Björn i Norrköping som hade råkat ringa till mig som ville ha kontakt med henne.. och så skrev jag Kolmårdens telefonnummer ?

   Haha den här måste jag köra på. Harmlöst men roligt ?

   HA HA HA ?????

   Här blev det Björn I Kumla och numret till Skoindustrimuseumet. ?

    Finns det björnar på Skoindustrimuseet?
    Jag tänker att del av det roliga med skämtet ovan är att man ringer till Kolmården och ber om att få prata med björn.
    Inte riktigt lika skojigt att ringa nåt random museum. Menmen

     Tänkte inte så utan körde bara på namnet. Oavsett kommer hon gå på det, säkerligen.

     Björn Warg.

   HAHA ?

  Håller med om att det är osmakligt att gräva i mm. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka att det också är ett pris som kommer med att blogga om sitt privatliv. När man delar med sig av sin vardag och om dina relationer så blir ju bloggläsarna såklart intresserande av hens liv. Så att folk undrar är ju egentligen inte så konstigt… eller?

  Öppet spår blir intressant ikväll… ?

   Är det inte första april i varje öppet spår?

  Tyckte det var kul när jag började lyssna på Den som skrattar förlorar-podden i morse och de typ ”nu har det hänt, vi har fått kungen som gäst”. Gick visserligen inte på det men tyckte det var rätt bra. Sen följde en lång lång tystnad. Vet inte om hela avsnittet är tyst efter det, pallade bara lyssna 10min för jag kan inte jobba med tysta hörlurar.

  Vår lokala Loppis skrev på Facebook att dom har bytt ut rea lapparna från – 50% till +50%. Människor kom inte ihåg att det var 1sta april och började klaga på inflationen.

  Vad är det för logga på byxorna? Sitter ju hel dumt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.