40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En fråga; du vet att många läsare har problem med att se inbäddade bilder från Instagram och har sagt att ni söker en lösning. Men ändå publicerar du många inlägg av den här sorten där hela inlägget är meningslöst när man inte kan se bilderna, varför?

   Samma sak med gilla knappen som inte funkat på länge. Vilket många också påpekat flera gånger

    Har funkat för mig.

    Den funkar fint!

   Vad är det som gör att vissa inte kan se det? Jag kan se bilderna både i mobil och på datorn. Bara nyfiken för tänker det kanske är någon inställning i webbläsaren eller liknande som stör funktionen?

    Jag kan inte se bilderna om jag använder Firefox (som är min standardläsare) men kan se bilderna om jag använder Google Chrome. Däremot kan jag se inbäddade bilder från Instagram på alla andra sidor när jag använder Firefox, men inte på bloggbevakning.se. Därför tror jag att problemet ligger hos den här bloggens plattform och hur den ”pratar” med Firefox.

     Jaha okej, tack för svar. Ja jag använder Chrome på datorn och mobilen så kanske därför det funkar.

     Använd Chrome då haha

      Är du dum på riktigt eller försöker du bara vara rolig?

      Ja men visst, jag vill verkligen flytta all min information, bokmärken etc, över till en helt ny webbläsare bara för att min nuvarande inte fungerar på just den här enda sidan….

      Inse att ni som använder Microsoft och Googles alla produkter frivilligt ger all er information till två av världens största bolag utan att ni har minsta lilla kontroll. Och ni är alltför okunnig för att ens inse vad det betyder…

     Men gud använd Chrome då ? vem använder Firefox 2022

      Alla som känner för att hålla i alla fall en del av sin information från Google….

       Men vad är det för information man ska vara rädd om egentligen? Mitt lösenord till Facebook eller?

        De vet alltså inte vilken information Google samlar in om dig?

         Nej snälla berätta! Eller tycker du att vi ska googla? 🙂

         Men berätta då din tönt!!! För jag vet ju inte!!!!!

     Jag använder Firefox just nu och kan se och använder Safar ibland och kan se.

   Det beror på din webbläsare. Uppdatera och välj en bra. Att folk inte använder Explorer längre t ex trodde jag var en självklarhet, men tydligen finns det dinosaurier även där….

    ?

    MrsT, du jobbar uppenbarligen på Telias kundtjänst med tanke på din talang inom problemlösning….

    Explorer finns inte ens längre som webbläsare… Den ersatte av Microsoft Edge för flera år sen.
    Fan vad jag stör mig på folk som ska leka smarta och trycka ner folk men som själva är löjligt okunniga.

     Explorer finns visst. Vem leker egentligen smart?

      Den är under avveckling och uppdateras inte.

      ”Internet Explorer is set for discontinuation on June 15, 2022, after which the alternative will be Microsoft Edge with IE mode for legacy sites”

  Jag ser allt. ??

  Hahah! En del som är viktig hos influensers är stressen med att barnet ska komma tidigt, alltså hallonbladste och allt det där de håller på med

   Fast det känner jag igen från långt innan influencers var en grej. Är inte kul att gå över. Av någon anledning känns varje dag som en plågsam vecka. Skojar de inte t.o.m om det i vänner när Rachel är gravid?

  Haha, kan inte sluta skratta ??

  Spot on ? Skulle kunna vara Kenza, Ida Warg eller valfri annan flunsa som fött barn de senaste åren. Tror ni Molly Rustas kommer släppa en förlossningsvideo?

   Jag tänker på Victoria Törnegren när jag ser detta. Skulle verkligen vilja vara en fluga på väggen i deras influencervardag 😀

    Ja, hon om någon är otroligt noggrann med att allt måste se perfekt ut. Gud förbjude om hon skulle lägga upp en bild där hon o familjen inte är perfekt matchade i svartvita kläder. T.o.m. förlossningsrummet photoshoppades ?

   Kenzas var väl dock inte så ”perfekt” och tillgjord… Nu tycker jag att trenden att lägga ut sin förlossning överlag är väldigt konstig men tycker Kenzas kändes naturlig och inte så tillgjort. En del tycker jag snarare känns som skådespel än en verklig händelse i deras liv. Hon Biancas kompis Melina (?) som färgade ögonbrynen efter det körde igång liksom…. Prio när du ska in och föda snart.. ?

  HAHA! Varsågod ? När jag såg dom tänkte jag direkt att detta va nåt för dig/oss! Så sjukt rolig ?

  Haha hon var så söt tyckte jag. Liksom naturlig.. : D

  Kunde varit Kenza fl-video på pricken.

   Ja, den är så gränslös.

   Skitsnack. Inte på något sätt lik Kenzas video.

  Hon var verkligen bra – och spot on!!!!!

  Haha, hon var rolig. Men precis som flera andra här kan jag inte se instagramklippen i inlägget utan måste klicka på länkarna.

  Hahaha jag tänker på Tiingelinn ?

   Samma här ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.