Sexigt med örfilar?

Tilda – tidigare deltagare i Paradise Hotel – har haft en liten bekännelsestund på Instagrm, där följarna fått erkänna varför de mår skit as per now. 
Här kommer några exempel:

Det är lite blandad kompott, men den sista bilden fick mig ändå att höja mitt ena ögonbryn. 
Personligen ser jag ingenting sexigt i örfilar, men vi är alla olika med olika referenser. Dock tänker jag att örfilar man mår dåligt över, nog inte riktigt passar in i kategorin ”rough and tough bdsm-relaterade göromål med samtycke” som jag tänker att Tilda kanske menar.

Så örfila inte folk. 
Ha det som utgångsläge så blir det enklast så för alla.

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur skriver människan? Hjälp.

   Hon är ju en sådär legend?

  Är väl en fetisch för vissa. En av mina gamla klasskompisar sa att hon gillade bli örfilad under sex.

   Jag har inget emot örfilar. Träffade en man som ville spotta mig i ansiktet. Där går nog min gräns ändå. Tack men nej tack.

    Har dejtat en kille ett tag och vi låg för första gången igår. Han ”ströp” mig?! Har inget emot bdsm men då pratar man om det innan. Nej tack

     Ja det är så viktigt att ha koll på varandras gränser innan man gör sådant.

     Usch, också varit med om det. Porrskada.

     Har kompisar som ofta råkar ut för killar som utan förvarning tar stryptag! Så sjukt. Har klarat mig undan men verkar tyvärr vanligt, även vid ons.

    Var han en lama?

   Skillnaden ligger ju i samtycket. Jag låg med en kille som helt plötsligt tog stryptag på mig, det var sjukt obehagligt och avtändande. Jätteobehagligt.
   Sen kan jag absolut gilla det om det är nån jag är trygg med och vi är överens när vi kan göra det..

    Jag har också varit med om det. Gillar det med män jag är trygg med men inte med ett one night stand. Då är det bara obehagligt

     ??????????????????????????????????????????

     Men vad är det för jävla (porr-)skadade jävlar som tror att lite impromisshandel är sexigt?!?!??

      och så obehagligt med en man som man inte känner och som inte vet ens egna gränser helt plötsligt tar stryptag på en. Ett par sekunder innan man visar/säger att man inte vill så vet man ju inte vad han tänkt göra eller om han tänkt lyssna på ens nej.

       Det är tyvärr vanligt.. jag är singel och kan intyga att var och varannan kille tar stryptag, drar en i håret, spottar på en och smäller till en hårt på rumpan under sex utan att ha frågat eller ens kollat läget. För att inte tala om att de kör in den där bak utan lov, men då skriker jag rakt ut. Detta är anledningen till att jag slutat ha sex, orkar inte med fler porrskadade killar som dödar stämningen totalt. Ska man behöva säga innan man ligger allt man absolut INTE gillar?? Så jävla sjukt, staten borde ta tag i det här problemet seriöst

        Hare Gudrun så jävla sorgligt!
        Pinsamma och patetiska satar.

        Det du beskriver är enligt samtyckeslagen en våldtäkt, bla det du skriver att de kör in den där bak utan lov är ett solklart fall.

        Kanske man ska känna killen mer än typ 15 min innan sex?

         Var står det att anni bara känt männen i 10 minuter?

         Kanske ska lägga skulden där den hör hemma? Hos killarna som inte har koll på samtycke…

        Hur gammal är du? Att jag undrar är för jag har aldrig varit med eller hört om något liknade någonsin av tjekompisar eller deras kompisar. Men nu är alla mina vänner gifta/sambos sedan ca 20 -15 år sedan , så nu är det ingen som berättar om one nights, eller nya dejter.

    Så nyfiken kring detta om någon vill berätta – vad är det som är härligt med strypsex (frivilligt strypsex alltså)? Vad är det som gör att det förhöjer upplevelsen? Är det grejen att bli lite förnedrad typ eller är det något fysiskt med att få mindre lugt? Aldrig provat utan bara hört om och känner mig ev för gammal, vet inte om det var en grej för 20 år sen när vi låg runt som mest.

     Jag brukar inte bli strypt så att jag inte får luft eller så men jag gillar att han ändå tar ett stadigt tag runt halsen eller vad man ska säga.

     Mycket med dominans i mitt fall handlar om att lämna över kontrollen till någon annan. Det är en form av tillit och intimitet på något vis att låta någon annan ta kontrollen. Lite som att bli bunden, få ögonbindel osv. Det är en känsla av att vara utlämnad till någon annans kontroll.

     Inte allas grej så klart men så ser jag på det.

      (Och jag är själv över 40 så jag är ingen nykläckt eller så)

     Halsen är ju också en erogen zon så jag tror det spelar in.

     Många tänder ju på olika former av smärta också. Smisk, klämmor, stearin osv. Kan tänka mig att stryp kan falla in som något sådant.

    Jag låg med en kille som ”glömde” informera om en wet-fetisch och således, utan att informera mig, kissade i mig.

     Men fy fan :s jag är kanske mossig men jag har aldrig ens hört om att kissa i snippen. Jag har tänkt att de kissar utanpå liksom.. nej asså hade jag helt oförberedd blivit kissad i snippsan hade jag fan känt mig förnedrad delux och börjat lipa. Hade säkert behövts en förklaring först för jag ens skulle förstå vad fan som hände.. fy fan stackars dig på riktigt:(

     Herregud så äckligt

     vidrigt! ?

   Jag hade ett ons och fick en lättare örfil och lättare stryptag om halsen. Verkligen inget jag bett om. Blev så förvånad när det hände att jag bara var tyst. Nu skäms jag för att jag inte sa ifrån, men just då blev jag chockad.

  Sexigt med ringa misshandel och böter eller fängelse i högst 6 mån (även om det i praktiken oftast blir bötesstraff eller i värsta fall böter+något mer).

   Skämtar du , sen när ser du någon fällas för sådana saker

    Har jobbat i domstol: det sker varje vecka.

     Men knappast när det sker sexuellt med samtycke ?

      Exakt, är ju skillnad på att bli örfilad – och att bli örfilad i sängen om båda är med på det ?

       Fast om man har sex under samtycke men killen gör sånna saker som man inte gett samtycke till, som att slå till en eller spotta på en, kan man anmäla då?

        Ingen aning. Ibland får man kanske feeling att testa (inte med nån ny). Men vet inte, beror väl på vad det är. Fast om en kille slår till mig mitt under akten, hade nog inte reagerat mer än sagt till isf. Om jag inte gillar det alltså. Men tror inte det hade lett nånstans om man valt att ligga med nån och anmäler att personen spottade ? Möjligtvis om personen fortsätter fast man sagt nej.

        Ja.

         (vill lägga till att det så klart beror på vad ”slå till” innebär. En smisk på rumpan som du inte bett om blir nog svårt. Att han spottar dig i ansiktet utan att du har bett om det eller slår dig våldsamt blir lättare. Ja, du fattar.. allt är ju inte likvärdigt liksom.)

        Du kan anmäla precis vad du vill. Du kan anmäla att någon vinkar till dig på gatan om du vill.

         En jag kände polisanmälde t ex att det låg en död mås på trottoaren..

      Ett samtycke utesluter ju automatiskt att det utgör en misshandel (dvs en brottslig gärning); till viss del kan man samtycka till våld, ex ringa misshandel, dock inte grov misshandel (i regel).

      Jag har hört om ett åtalat sexuellt övergrepp plus misshandel då gärningspersonen slagit tjejens rumpa så hårt att det blev blåmärken, mot hennes vilja. Han dömdes för misshandeln men friades för det sexuella övergreppet. Så ja, om han ger dig öronfil under sex, mot din vilja, kan det absolut utgöra ringa misshandel som kan anmälas och i sin tur leda till åtal. Dock endast om samtycke inte föreligger.

       Jag har också hört om ett fall där kvinnan gav samtycke till skyddat sex. Under sexet tar mannen av kondomen och kör vidare och han blev dömd för någon form av övergrepp då det samtycket inte fanns. Sant? Vet ej.

        Kan säkert stämma, sk ”stealthing” är i regel inte våldtäkt även om rättsläget är något oklart på den punkten. Dock kan det utgöra sexuellt ofredande. Men det får prövas från fall till fall.

         Klart det är våldtäkt. Vad har vi annars samtycke till

       Men att samtycka till sex vid ett ons kan väl omöjligt vara att samtycka till örfilar/slag på rumpan/förnedrande kommentarer osv, om det inte specificerats innan? Killarna som gör sånt på ons måste ju vara porrskadade och tro att det är normalt, alternativt skita fullständigt i vad tjejen tycker. Vet inte vad som är vanligast.

       Skulle det hända ngt om det polisanmäldes?

  Konstigt svar när det handlar om varför de mår skit, får inga vibbar av att det skulle handla om preferenser i sängen. Allt våld oavsett kön är oacceptabelt.

   Om det inte är PMS-tjejer som är våldsamma. Då är det något kul att berätta om i facebookgrupper sen.

    Usch för såna tjejer

  Osexigt delux… En örfil och han åker ut direkt.

   Eller hur!!
   Total nolltolerans är det ända som gäller.

  Inte alls sexigt. Men jag tillhör de som tycker all form av slag är osexiga. Killar som ger en smisk under förspel, inte alls najs? nog för att det verkligen inte är hårt, men själva grejen, nej tack.

   Vad fan är grejen med smisket??? Senaste gångerna jag legat eller hånglat med någon för första gången så har de varit där med en hand och daskat till. Så jävla osexigt. Säger åt dem såklart och då händer det inte igen. Men fattar inte hur de får för sig att det är okej.

    Haha men ja! Tack, äntligen en som säger exakt samma. Tog upp det med en kompis t.ex och hon bara ”va nej aldrig varit med om” och då ligger hon med nån ny varje vecka typ.

    Brukar också säga till, eller bara ta bort handen och då slutar de ju, men varför får man för sig det från början ens? för det är precis samma här, mina senaste har gjort detta.?

  Allt våld är så osexigt det bara kan bli.
  Men många män älskar våld närhelst de får möjlighet. Tyvärr.

  Örfilar, stryptag osv i sängen – att bli misshandlad alltså – ”gillar” folk för att de har ångest, trauman, är trasiga, mår psykiskt dåligt osv. En människa som mår bra i kropp och själ tänder inte på våld, och att plåga/plågas. Att tända på att bli misshandlad är inte friskt. Tyvärr trasiga/ångestfyllda människor som ”tänder på” det. Tragiskt.

   Oj vilken grund analys ?

    Men korrekt. En glad frisk tjej som mår bra och har bra självkänsla vill inte bli misshandlad.

     Haha ok

     Jösses.

     Nej det är inte korrekt alls. Men snyggt försök till.. ja.. vad du nu försöker med.

     Njae det är faktiskt inte så enkelt och definitivt inte svart eller vitt. De flesta har sexuella fantasier någon gång i livet som kan bli både grova och våldsamma där man har sadistisk sex med främlingar. Men hos de flesta lever man inte ut dessa fantasier utan de stannar i huvudet. Sedan finns det kategorin rollspel som fler än man tror ägnar sig åt. Dessa rollspel kan absolut innehålla våld utan att någon av parterna för den delen inte är sunda, trygga ansvarstagande vuxna. Men det handlar om just att man lever ut sin sexualitet med en partner man känner sig trygg med. För par som kanske upplever att sexet blivit till slentrian kan rollspel piffa upp det hela om bägge är med på det vill säga.

      ”De flesta har sexuella fantasier någon gång i livet som kan bli både grova och våldsamma där man har sadistisk sex med främlingar.”

      De flesta?
      Grov, och våldsam, sadistisk sex med främlingar?

      Eeeh?

       Många är nog bättre. Men det är inte alls ovanligt men de flesta tycker det är pinsamt att ens kännas vid den tanken.

        En del*

        En minoritet.

       Den absolut vanligaste sexfantasin hos kvinnor är andra kvinnor. Det betyder tex inte att man är lesbisk.

       Gruppsex är också en vanlig fantasi hos svenska kvinnor, så även sex med totala främlingar.

       Ganska högt upp brukar även rätt så dominanta/våldsamma inslag komma.

       Man bör nog komma ihåg också att det är skillnad på vad man fantiserar om och vad man väljer att leva ut.

   Eller är porrskadade.

   Eller bara gillar det. Du skrev under nåt inlägg att du inte hade sex, men det finns faktiskt vissa (utan trauma, ångest osv osv) som gillar pirret av ”smärta”. Absolut inte misshandel, men att tex köra doggy och få en liten smäll eller kläm är riktigt hett, för vissa. Precis som ”smärtan” från massageolja som blir varm (eller typ droppa stearin) eller isbit kan tingla till i erogena zoner. Vissa saker kan få en att känna sig modigare i sängen, eller känns sig lite sexigare för att man tar ut svängarna lite.

   Men man behöver absolut inte ha trauma, ångest eller vara porrskadad för det ?

    Du har så rätt och det är tråkigt att det verkar så tabu för framförallt kvinnor att leva ut sin sexualitet.

     Ja eller hur! Jag trodde jag själv va mer ”vanilj” tills jag träffade en kille (han i sig va nog iof porrskadad, men han fick mig att upptäcka vad JAG gillar). Gillar att få bli tuffare i sängen, det har också gjort sexet mkt bättre med nya partners ?

   Haha va? Jag kan tycka om både stryptag och lättare ”smisk” i doggy, går igång på det. Behöver inte alls ha med trauma att göra. Varför ska kvinnors sexualitet alltid förminskas eller ha annan orsak än att kvinnan gillar det?

   Och kvinnor som bara gillar vanilj under täcket är förtryckta i sin sexualitet och vågar inte leva ut. Som kvinna kan man bara göra fel. Låt en kvinna njuta!!

  Mmmh många män är tyvärr porrskadade!

   Tragiskt!

   Ja och så får de porrkuk. Den blir bara hård till porr men mjuknar med en riktig tjej.

    Va? Vad är det för märkliga snubbar du träffat ? Har aldrig varit med om det, oavsett hur vaniljigt eller smiskigt sexet varit ?

     Har upplevt det i ett tidigare förhållande men visste inte att det var en ”grej” tills jag stötte på en diskussion i en facebook-grupp där hundratals tjejer vittnade om samma fenomen. (Facebook-gruppen har ett helt annat tema men den här diskussionen uppstod spontant och blev väldigt lång)

      Okej men då är ju din upplevelse EN kille. Klart det finns fler säkert, men om du skrev kommentaren 19:26 så handlade det om ”de”, som i många/alla. Och det stämmer verkligen inte 🙂

     Mitt ex var porrskadad och kunde inte komma. Var tvungen att använda handen och kändes helt bortkopplad.

      Okej men då är ju din upplevelse EN kille. Klart det finns fler säkert, men om du skrev kommentaren 19:26 så handlade det om ”de”, som i många/alla. Och det stämmer verkligen inte 🙂

       Men lägg ihop kommentarerna.

       Många är porrskade, och så får dom porrkuk…..

       Alltså, många porrskade får porrkuk.

    HAHA låter som mitt ex. Han har dock listat ut via Google att han har förstorad prostata men vägrar gå till doktorn.

     Låter som självbedrägeri.

    Mitt ex föredrog porr framför sex för att det var mer bekvämt att runka. Slippa förspel och ta hand om ngn annans behov, bara agera på sin egen lust. Tror porten trubbade av honom så att han inte kunde tända till och ha intimitet med en riktig människa. Uuuusch vilken vidrig tid i livet det var!!

     Vidrigt. De värsta fallen jag hört så har killen gaslightat tjejen till den grad att hon tagit på sig skulden och utvecklat ptsd. Istället för att erkänna att de inte kan få erektion utan porr osv.

      Det gjorde den här killen också. Drog fram halmstrå efter halmstrå till varför det skulle vara mitt fel att han var helt sex-inkompetent. Jag blev också sjuk av den relationen.

       Fy fasen. Glad att du lämnat honom.

   Senaste mannen jag låg med tog strypgrepp plus gick ner och ? trots att vi inte snackat ett enda ord om sånt snusk innan. Tycker inte om något utav det.

    Men.. är det konstigt att ge oralsex utan att ha frågat/pratat om det innan?

     Sådant tänker jag att man nog får säga till om att man inte gillar om han är på väg ditåt. Inte jättekonstigt att göra på någon tycker jag.

    Äsch är ju bara att dra upp killen igen om du inte gillar det. Oralsex är ju oftast en del av själva sexet…?

     Precis. Lite måste man ju också kommunicera själv också as he goes.

    Fast.. Kommunikation? Sa du till? De jag ligger med kan också göra det spontant, och det är välkommet. Jag bestämmer själv hur spontan jag vill vara dock ?

  Det är så illa att skriva ”lägga” om lägenhet. ? . Bara sluta.

  Hur orkar ni vara så
  Pk hela tiden? Livet måste
  Suga
  När man problematiserar ALLT

   INGEN måste suga!
   Viktigt med samtycke!

   Ja nu får man tydligen inte ens gå ner på någon under sex om man inte pratat om det i en halvtimme först.

    Stackars.

    Vem gör det frivilligt?
    Jag är seriös nu. Varför skulle jag göra det på en man?
    Det är:
    Jobbigt. Kräkframkallande. Monotont.

     Jag gör det frivilligt. Varför? För att det är upphetsande att se honom njuta av det. Annars kan jag lika bra bara ta fram en dildo och få en orgasm på egen hand om det är allt jag är ute efter.

      Man ser ju inte ens att mannen njuter medan man håller på. Jag tycker det finns en miljon mer upphetsande saker att göra.

       Jag försöker inte övertyga dig att göra något du inte vill. Jag har inga problem med att se (och höra) honom njuta under tiden men vill man inte göra det så ska man inte. Var mest ett svar på om någon gör det frivilligt och varför man skulle göra det.

        Hur ser du honom medan du gör det? Har du en spegel?

         Va?

         Jag tittar på honom så klart. Fullt möjligt att till och med ha ögonkontakt under tiden om det skulle önskas.

         Ja. I spegelhuset på Liseberg ser man allt ur alla vinklar utan problem.

      Höra sig själv andas genom näsan och kväljas, inte så upphetsande nej.

       Som sagt, jag försöker inte övertyga någon att göra något den inte vill.

     Är ganska många som gör det frivilligt ??‍♀️

    Om man byter ut ”gå ner på någon” och säger såhär:

    Ja nu får man inte ens stoppa in kuken i röven under sex om man inte pratat om det i en halvtimme först.

    Får man göra det också bara sådär tycker du? Utan samtycke. Det är ju fortfarande något som sker under sex och utifrån din kommentar låter det som att bara för att man har sex med någon så är allt okej som rör sex.

  Bingos Instastories.. Bingo filmar som vanligt allt. Rambo ramlar när han ska skjuta boll. I nästa klipp så frågar Bingo om Rambo vill sparka på den igen. Rambo ber Bingo radera filmen. Görs det? Nääää Bingo lägger så klart ut klippet.

  ???

   Så riktigt genomuselt av bingo att ha kvar den filmen ?

  Att läsa allas kommentarer här gjorde mig sjukt osugen på sex och killar! ?

  Killar som tar stryptag, smiskar, kissar och trycker in den där bak utan att fråga! ?

  Och att porr i allmänhet är rätt vidrigt. Vilken människa som mår bra skulle vilja ställa upp och spela in dagens porrfilm frivilligt?

   Mycket porr är tillverkat av samma fula fiskar som dessutom producerar och distribuerar olaglig porr och trafficking.

   De som skriver här skriver ju inte om majoriteten av killar. Det finns jättemånga bra killar där ute med helt ”normal” syn på sex.

  Det är vidrigt när någon inte respekterar ens gränser eller kommunicerar innan man gör något i sexuella sammanhang. Jag har definitivt träffat porrskade killar som tror att man behöver byta ställning varannan minut eller att tjejer gillar att bli strypta (utan samtycke). Det har hänt så ofta med så många olika män att jag ser ett mönster i det. Nu är jag dock gift sedan många år.

  Det är också lika vidrigt att kinkshamea någon. Så länge två vuxna människor har sex och gett sitt samtycke till att exempelvis bli smiskade under sexet, är det inte något någon annan ska komma med nedsättande åsikter om.

  Minns en gång när jag och mitt ex träffades för första gången på några månader efter vi hade gjort slut. Vi skulle börja dunka dunka när hon säger ”slå mig”. Aldrig hänt innan, så blev smått obekväm. Svarade med ”öh, typ, vadå?” Fick till svar ”slå mig”. Fick seriöst ångest för jag hade aldrig innan fått den förfrågan från henne… så sluta med att jag boxade henne på axeln. Sjukt oklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.