Ett trovärdigt samarbete signerat Egoina

Bildkälla: Egoina blogg

Vissa samarbeten blir man lite extra glad över. Som detta som handlar om en av mina absoluta favoritprodukter som jag använt nästan dagligen i flera år – Beauty Flash Balm Creme från Clarins!
Just nu har Skincity 25% rabatt på hela Clarins sortiment. Klicka här för att komma till Skincity!
Jag ska prata mer om min favoritkräm, men först två sprillans nya systerprodukter. // Egoina

Egoina gör ett samarbete med Skincity där hon denna gång specifikt marknadsför Clarins sortiment.
En av Clarins produkter omnämner hon som ”en av sina absoluta favoritprodukter”, men har man hängt i influencersvängen ett tag så vet man att vad som helst kan kallas för favoriter så länge det betalas bra.
Så…skulle detta vara ytterligare ett sådant exempel?
Jag tänkte att, om det här nu är en sådan favorit så borde Egoina ha skrivit om den tidigare.
Om hon inte gjort det så skulle det här samarbetets lovord vara ungefär lika mycket värt som varje gång Bianca Ingrosso pratar parodisk brittisk engelska och kallar allt och inget för ”amazing” och för sina ”favoriter” som hon både är ”kär i” och ”dör för” på en och samma gång.

Sagt och gjort, jag gjorde en sökning i Egoinas blogg och här är resultatet.
(Innan ni läser vidare – tror ni hon klarade testet?)

Det gjorde hon. Med råge!
Hon har skrivit om den både 2018 och 2019 och nu igen då, 2022 när företaget ska ha uppdaterat produkten med en ny och bättre formula.

Det här fick mig att på riktigt bli nyfiken på den här Askungekrämen.
Och nu när det är 25% rabatt också…
Fasen alltså…
Jag ska nog ta och ”klicka hem den” som en riktig flunsa.
Ett riktigt bra och trovärdigt reklaminlägg av Egoina.
Kul att se!!!

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast har hon skrivit om den utan att det varit reklam? Och två gånger för 4 resp. 3 år sedan vet jag inte riktigt om det är så imponerande att nämna sin favorit. Kollade du även så att det inte finns reklam för andra krämer under dessa 4 år?

   Blir mer och mer övertygad om att det är såhär Camcam gör sin egen reklam för olika produkter, låtsas att de handlar om någon annan som gör reklamen. Men kulorna mpste väl in på något sätt… räcker inte bara med att alla måste uppdatera sidan för fler klick här

    Är det du som ligger bakom alla Camillas anmälningar till Konsumentverket kan man undra. Det ser misstänkt ut.

    Så du menar att det här är egentligen ett dolt samarbete med Clarins? Tycker du Clarins känns som ett märke som vill marknadsföra sig på det sättet? ???

    Långsökt är det första ordet jag kommer på när jag läser din kommentar.

     Sååå långsökt är det väl egentligen inte. Det kan ju faktiskt vara så att influencerna gått med på att dela med sig lite av vinsten på reklaminlägget. Alternativt att de betalar för att bli skrivna om i positiva termer

      ?

      Tänker du att jag fakturerar för detta eller får jag pengarna under bordet i ett kuvert?

   Men man kan väl inte riktigt jämföra reklamlänkar med samarbeten… ?

  Den innehåller silicon, det är det som gör att huden ser slätare ut. Inget mirakel på något sätt.

   Den innehåller även 13(!) parfymingredienser. Jag ser egentligen ingen ingrediens som är superbra, men några som är helt okej. Inte värt 320 kronor, när det finns så mycket annat bra på marknaden.

    Som vad, kan du tipsa? ?

     Jag vill också gärna ha tips om alternativ. Och gärna cruelty free nu när jag vaknade upp ur min bubbla om Clarins.

      Mitt tips är att försöka hitta en hudrutin som ger en fin hud rent allmänt. Det finns ingen kräm som kan göra allt för alla eftersom alla har olika behov och reagerar olika. Och har man en fin hud som grund behöver man inte krämer av den här typen.

      När det gäller märken så gillar jag The Ordinary, bra priser, veganskt och inte testat på djur. Och jag har fått väldigt fina resultat av deras produkter men det är självklart individuellt vad man har för behov.

     kolla in Paula’s choice. Använt det märket i 10 år och blir aldrig besviken! Produkter med bra ingredienser, BHA-syror osv. https://www.paulaschoice-eu.com/

   Köpte den en gång på flyget. Inte imponerad.

  Älskar den! Men blir nervöööös när favoritprodukter ändras…

   Är den färgad..?

    Krämen har färg(alltså inte vit) men ger absolut ingen färg på huden.

  Ja, alltså…. hur trovärdigt är det egentligen om en person skriver om produkter enbart i samband med ett samarbete? Jag håller nog inte med. Det skulle vara en helt annan sak ifall hon gjorde det och/eller enbart efter sitt eget tycke och erfarenhet.

   Men man kan ju inte nämna något i positiva ordalag utan att få betalt för det! Hur skulle det se ut?!

  Älskar den här krämen om och om igen!
  Som primer eller som mask, den är fab helt enkelt

  Inlägget från 2018 är ett samarbete med Bangerhead och det 2019 är ett samarbete med Lyko. Så jag vet inte, din sökning bevisar ju bara att hon gjort reklam för den sedan 2018 och har aldrig skrivit om den om det inte är reklam. Vilket man vetat om man läst de två korta inläggen man sökte fram.
  Det vore kul att se vilka träffar man får om man gör en generell sökning på primers. Hur många har hon då skrivit om?

   Jaha tänker tvärtom att om hon haft samarbete med Lyko och Banger och valt Clarinskrämen när det finns så mycket att välja på (utgår från att hon kunnat välja ganska fritt i deras sortiment) så talar det för att det är en riktig favorit. Tycker du inte?

   Testa sökfunktionen på hennes blogg. 🙂

    Du vill alltså att jag gör ditt jobb åt dig?
    Alright, fine!
    Här är ”Bästa primern jag testat! Livets primer! Kommer aldrig byta.” https://egoinas.se/2019/07/18/basta-primern-jag-testat/
    Här i sammarbete med L300 låter det: ”har alltid L300-produkter i mitt badrumsskåp, Ansiktskrämen har jag använt i evigheter och är min absoluta favorit när det kommer till dagkräm.”https://egoinas.se/2020/02/12/alltid-i-badrumsskapet/”
    Samma här med sammarbete med L300: https://egoinas.se/2019/04/02/vad-gor-du-bara-for-att-du-sjalv-tycker-det-ar-roligt/
    Här var det inte Clarins som tappades i golvet: https://egoinas.se/2019/08/28/oturlig-start-pa-veckan/ Den primern hon inte kunde leva utan https://egoinas.se/2019/08/30/mandag-till-nu/

    Visst, man kan ju absolut ha flera favoriter. Men när man bara skriver om ”favoriterna” när det är samarbeten, då är det inte speciellt trovärdigt va? Speciellt inte när det handlar om 3 inlägg inom loppet på 4 år. Eller?

     Nej, men det var ju du som var nyfiken? Jag bara tipsade dig om var du kunde stilla nyfikenheten. 🙂

      Jag var inte nyfiken. Jag ifrågasatte trovärdigheten i samarbetet. Då detta också inte är något annat än en favorit så länge de betalar bra. Skillnaden är ju bara hur länge och hur många gånger hon fått betalt jämfört med influencerkollegor.

       Aha, då missförstod jag dig.
       Jag ber om ursäkt.

  Efterlyser granskande inlägg om Vanja wikströms NTF projekt!

   Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande?

   Jag också! Har bett om det förr.

   Ja! De ska ju bli mångmiljonärer nu i maj om allt går vägen…

  Så trista sådana här inlägg är när du ju indirekt också gör reklam.

   Du menar på fullt alvar att du blir sugen på att klicka hem produkten?

    Hon kritiserade att det är indirekt reklam? Hur får du det till att bli sugen på att shoppa?

    Va?? Förresten är Alvar ett mansnamn.

    Absolut inte men enligt kommentarerna här är många sugna att köpa. Så återigen, Camilla gör indirekt reklam och påverkar läsarna att köpa.

     Så kan man absolut se det, men det är ingenting som omfattas av marknadsföringslagen och är således inte ”reklam” i den bemärkelsen.

      Hur moraliskt riktigt är det då?

  Jag tycker Egoina gör ett seriöst intryck även när hon gör reklam. Hon gör det inte hafsigt och jag får intryck av att hon tycker om de produkter hon gör reklam för. Hon ”dör inte för” allt.
  Även om de tidigare inläggen gällande denna produkt också var reklam så var de ju inte specifikt reklam för just denna produkt. Hon har antagligen själv plockat vilken produkt hon vill skriva om från Lyko.

  Är man känslig för dofter så rekommenderar jag den inte! Luktar starkt, som en tant som badat i jasminetvål. Typ. Haha! Inte äckligt dock, men starkt!

  Den krämen är med jämna mellanrum nedsatt med 50% på olika sajter, och då brukar jag köpa den. Jag använde den som primer när jag var yngre, nu med äldre hud använder jag den som nattmask.

  Carins testar på djur, kan vi bara bojkotta dem tills de slutar? Snälla? Vi i Sveroge är ju riktigt djurplågare men dubbelmoralen när vi köper produkter som mördar och skadara/torterar djur dagligen är verkligen skenheligt. Vi måste bojkotta dem så att de slutar!

   Djurälskare*

   Tack! Jag älskar Beauty Flash Balm och är samtidigt noga med att bara köpa cruelty free. Och har HELT missat detta. Nu skäms jag.

    Nejdå inget att skämmas över, alla kan inte veta allt <3

  Har använt denna i minst 10 år och älskar den! Använder den som primer när jag vill känna mig extra fin och den gör verkligen skillnad.

  Den krämen är bra! Väldigt skön och slätar ut huden lite, ingen mirakelkräm….men nästan ?

  Krämen är ju en klassiker och säkert Clarins mest säljande produkt!

  OT
  Anna book har inte memmo längre va?

  Pixi Rose Flash Balm Ansiktskräm. 45 ml , oj ännu en ”askungekräm” fast billigare, ja ser man innehållet så vore det ju inte under om man i n t e får lyster efteråt.

  Jag har den men tyvärr gör den ingen skillnad. Provat flera krämer av det märket men det är inte för mej. Lumene är mycket bättre

  Använt många tuber Beauty Flash balm men ser ärligt ingen skillnad på huden. Fortsatt köpa mest för att den iaf inte irriterar huden och inte gett mig finnar. Ganska skön på huden men inte så återfuktande tyvärr.

  Men vad ska den göra? Har använt den ett par gånger och märker ingen skillnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.