Triss i Instastory

Kenza har fått jobbet som ansiktet utåt för företaget Calzedonia. 
Så här har de betett sig tidigare mot sina fd ansikten utåt. 

Naaaw…
Tror Paradise Hotel-Tilda verkligen att det går till så här?
Ingenting förvånar mig längre…

Bär ni era kläder ut och in eftersom ni kan ”känna” sömmarna?
Jag gör det icke, men kanske är det en potentiell affärsidé om det är många som känner samma sak?
Vad tror ni om det här?
Ser de bekväma ut? 🙂

Bildkälla: Farfetch

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jaha, trodde det var solglasögon…fick upp reklam med Kenza på Instagram nyss där solglasögonen var det enda som fångade min uppmärksamhet?

  I övrigt har jag inte kläder ut-och-in hemma. Sömmar känns inte ens?

   Jag tillhör kategorin som lyckas bära kläder ut-och-in lite närsom. Senast igår faktiskt när jag stod i kiosken för min sons fotbollslag. Upptäcktes först vid hemkomst därifrån. #disträ

    Den gjorde jag med en piké, vet verkligen inte hur jag lyckades egentligen, men hade även knäppt den. Stod utanför en affär och väntade på min mamma och såg att min tröja såg lite konstig ut i fönstret. Började lite diskret kolla och visst var tröjan på fel håll! Hade bara gått så en hel shoppingdag? hade inte provat kläder heller så det var morgontröttheten som ställde till det?

  Men vem handhar det om?
  När man klickar på länken så är det fel på sidan så vem är denna ”Nicky” som nämns?
  Det vore intressant att se vem som åsyftas och varför? Hur ser/såg hennes kropp ut?

   Nicole Falciani

  Kenza: *får kritik för saker som åka utomlands under pandemin etc*

  Kenza: *lägger upp bilder där hon ”modigt” visar upp sin ”mamma-mage” för att slippa undan kritiken och istället få massa ”omg gummaaannn, SÅ fin och modiiiig”-kommentarer tills kritikerna tystnat.

  Också Kenza: Drar in magen rejält på ALLA andra bilder. En mamma-mage får ju bara synas på stories som försvinner. Det viktigaste är att vara smal i flödet.

   Kenza är den största hycklaren av alla flunsor. Så orättvist hon beter sig i många sammanhang.

    Är så intressant egentligen hur mycket man kan ”komma undan” med när man är snygg.

     Ellerhur!

  Bär inte kläder med sömmarna utåt om det inte sker av misstag. Lapparna klipper jag dock bort pga att dom kliar och besvärar. Vissa plagg avstår jag ibland helt pga skav… typ underkläder.

  Inlägget från 2017 som du länkar till, varför går det inte att se bilden? Eller kanske bara för mig det inte funkar?

  Alla gamla inlägg jag kommit in på så syns inte bilderna.

   Är inte det för att Camilla bytt portal några gånger, inläggen har flyttats över men bilderna har inte följt med?

    Inte läst hennes blogg så länge så alltid varit här, men så kan det nog vara, tack för svar ?

    Inläggen förlorar verkligen allt utan bilderna, trist?

  VARFÖR har alla för små bikinibyxor nu för tiden? Ser ju för jävligt ut brallorna intryckta i röven.

   Alla har knappast det men kanske alla som det rapporteras om här inne. Gå på badhuset eller valfri strand så ser du att de flesta ser rätt så normala ut.

    Ska undersöka saken i sommar?

  Jag bär mina linnen ut och in hemma ? Trodde jag var ganska ensam om det.

  Kenza är så vacker. Hårfärgen och färgen på bikinin var verkligen smickrande!

   Ser bra ut, absolut. Vacker? Inte som jag tycker iaf.

    Nähä

  Ju mer autentiskt Therése börjat leva desto mer säker blir jag på att hon är autistisk.

   Tänkte exakt samma sak!

   Känner inte till andra saker om henne så uttalar mig inte om hon är det men just det där med att sömmar och annat på kläder känns såpass och stör är ju typiskt autistiskt.

    Förutom detta tänker jag på hennes stora intresse för djur och vad som är rätt och fel, att hon inte har så stort behov av sociala kontakter, djupdyker i specialintressen och läser på om allt hon kan kring ämnen, får lätt ångest i nya situationer, att resa och befinna sig på andra platser kan ju kopplas till att hon inte gillar förändring och sist men inte minst, hon har sagt att hon har låtsats vara extrovert.

     Kan vi bara inte bara hoppa över att försöka hobbydiagnostisera människor?

      kan vi inte bara hoppa över kommentarer på en blogg som inte passar alla människor?

   Jag tror att hon bara spelar på det. Garanterat!

  Nej, det skulle kännas värre för mig att ha sömmarna utanpå.

  Hade du inte kunnat vänta till öppet spår ikväll?

   Öhm man inte vet vad ÖS är hur kommer man då på tanken att fråga om livsproblem här inne på ett random inlägg?

    för att jag ville och kände inte till regeln om att man ska skriva sådant under öppet spår 🙂 sett att fler också gjort det under andra inlägg. Undrar varför det väcker så starka känslor hos vissa av er? haha

     Hur ska du ha det. Kände du inte till regeln, eller kände du inte till öppet spår?

   Sluta ljug

  Man kommenterar kring det inlägget handlar om, inte random skit.

   Skriv igen ikväll så får du nog bättre svar.

   Varför kommenterar du helt irrelevanta saker på en blogg för sociala medier? Det här är inget diskussionsforum

  Jag hade tänkt såhär: Om en vän till mig skulle gå och berätta det här för mig. Vad skulle jag svara? Vad skulle jag ge för råd.
  Och sen hade jag gjort så.

  Om jag inte skulle kunna komma på något råd, då skulle jag vänta till klockan 20:00 på antingen fredag, lördag eller onsdag (det som kommer först) för att posta en kommentar i bloggbevaknings öppna spår för att se om jag fick något bra svar där.

   Posta i sådana fall frågan i ett öppet spår. Om du inte vill använda den från igår, vänta till klockan 20 ikväll.
   Om du inte vill vänta, posta din fråga i ett forum där det inte blir helt off topic.

  Vänta på att bli uppsagd om du inte har sparade pengar som du kan leva av under karensperioden.

  Happy Valborg camcam och Selma o THK och lilla snövit och alla andra!
  ????

  Jag skulle väntat på att bli uppsagd.
  Jag sa upp mig för några år sedan och hade turen att ha en massa semesterdagar som jag fick ut i lön. Det räddade mig för det handlar trots allt om mycket pengar och hyran måste betalas etc etc…

  Har du möjlighet att vänta eller måste du säga upp dig här och nu?

  Har förståelse för ditt mående men försök att hålla ut så gott det går är mitt råd!

  Stort lycka till!

  Håller med om att du borde väntat med frågan till 20.00-inlägget ikväll för att följa reglerna på den här bloggen Men förstår heller inte riktigt din fundering, klart du ska vänta på att bli uppsagd isåfall? Är du även sjukskriven så du inte behöver vistas i den dåliga arbetsmiljön så gör det väl inget att du fortfarande är anställd på pappret.

   Du kunde inte vänta i 6,5 timmar på att få höra det här, för att?

    FÖR ATT jag inte kände till att öppet spår är ikväll haha vad är grejen? 🙂

     varför bryr du dig ens om varför någon inte kunde vänta undrar jag? på vilket sätt är det intressant för dig att veta varför jag inte kunde vänta med svar ens? 🙂 det kan finnas många anledningar till det. ha en fin dag nu 🙂

  känns som att therese gör en grej av allt man kan göra en grej av?

   Är ju konstigt att hon inte haft det i massa vloggar då tänker jag… kläder utochin alltså. Är nog bara ännu en grej

    Du kan ju inte tro att hennes vloggar är lika med verkligheten? Tror knappast hon har tröjorna ut och in när hon filmar för då skulle hon få tusen kommentarer om det..

  Om du ändå är sjukskriven så kan du väl vänta? Du behöver ju inte jobba där just nu i så fall liksom?

   tack snälla för svar 🙂 Ja det blir nog så att jag väntar… har aldrig varit i denna situation så det känns jobbigt och konstigt att det dels blev så här och dels att jag förmodligen kommer bli uppsagd när som helst.

  Jag undrar vad folk har gjort på det här stället: du gillar aldrig ditt jobb på grund av dålig arbetsmiljö, lata partners och få personal (inklusive chefen) Människor (inklusive chefen) chattar alltid/sjuka, överarbetade, dålig presentation och uppföljning / Ingen feedback, de säger olika saker om arbetsmoment som gör det svårt att veta hur man gör (de visste inte ens hur man skulle göra vissa saker och jag gav olika information) och så vidare. Jag är just nu sjukskriven på grund av jobb och stress. Hade du ett anställning på prov, slutade och saknade a-kassa eller fick lägre sjuklön på grund av arbetslöshet eller var du ute efter att bli permitterad? Troligtvis får jag inte fortsätta jobba där för jag har varit borta länge och de vet att jag inte trivs. Jag pratade med A-kassan, i det här fallet är det bättre att vänta tills chefen säger upp dig då du missar minst 9 veckors väntetid. Klart du vill sparka mig för att det är en farlig arbetsplats och det slog mig, men då var jag utan inkomst i 9 veckor. Har någon annan varit i den här situationen? Jag var väldigt ledsen och stressad när jag såg fram emot det här jobbet, men det visade sig vara en riktigt dålig och dålig arbetsmiljö. På vilket sätt ? Slutade du eller förväntade du dig att få sparken? Om man säger upp sig har man som sagt nio veckors karenstid som man missar om man säger upp sig.

  På tal om att inte reklam markera. Angela Giakas får många hotell, air bnb nätter gratis och många andra upplevelser. Men hon nämner aldrig om det är samarbete.

   Vem är det?

  Det är hur tydligt som helst att Kenza drar in magen på så många av sina bilder… ser hon själv inte att det syns att hon gör det? Jag ser bara en osäker (men vacker) person och ja, jag vill lätt se ut som henne men inte ha hennes personlighet att dra in magen så hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.