Fler reaktioner på Elles portning av Ebba Busch

Åh nej, det är inte över.
Förmodligen inte på långa vägar, men oavsett det så är det inte över.
Medan de forna äkta makarna Calle Schulman och Anitha Clemence reagerar med podd och popcorn så hyllar Mrs Lindh beslutet att porta Ebba Busch från Elle-galan.

Det här verkar vara en vattendelare, större än ”är klänningen blå och svart eller vit och guld?” och kommer nog blötas och stötas om och om och om igen. 
Kanske har stormen blåst över när det vankas en ny gala nästa år. Tror ni Ebba Busch kommer bli bjuden då?
Jag menar, Kakan Hermansson får leda tillställningen, sina klavertramp till trots, så när tror ni Ellegalans associationsskräck för Ebba Busch kan tänkas lätta?
Om ett år? Två år? Aldrig?

Det – mina damer, herrar och icke-binära – tror jag kommer vara hela 2022 års 10 000 kronors-fråga. 
Vad utfallet blir återstår att se, men jag misstänker att försäljningen av popcorn kan komma att stiga veckorna innan inbjudningarna skickas ut, och sen igen när det närmar sig själva galan.

230 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har ingen koll på elle-galan och vilka som bjudits. Men tänker på den där galan som kriminella rappare inte bara gästade utan även vann. Då stod ”alla” upp för att han skulle få sitt pris. Jaja…

   Håller helt med. Det, om något är ju sjukt provocerande.

   Ja, känner att det nog varit folk för otaliga gånger som sagt eller gjort värre saker än Ebba.

  Det kan undra. Personligen tycker jag det är en extremt töntig gala som jag är glad jag slipper. Men jag tycker att den som är värd, i detta fall Elle, bestämmer över vilka gäster de vill ha. Så de borde inte bjudit in Ebba alls, eller dragit tillbaka inbjudan tidigare än samma dag. Så jag undrar om det verkligen var samma dag eller om Ebba låtsas det? I vilket fall har hon straffat ut sig med att hojta ”mera våld” (typ) så hon borde gå hem och växa upp. Bara att vänja sig när hon går i SDs ledband. Tror Ebba f ö snart är borta som partiledare. Häpp!

   Så istället för att vända arga blickar mot stenkastarna blir Ebba mobbad. Snacka om att gå fel väg. Typiskt sverige.

    Precis. Här ska vi bara krama om varann om nån är stygg och vara så pedagogiska som det går. Ingen skillnad om vi blir stenade 5min senare! Trygga Sverige.

    Det är otroligt hur folk läser in saker som inte existerar i Ebbas uttalande! Mind blowing

   Den stora vinnaren är Ebba. Hon får publicitet och sympatier. Kakans utspel kommer att blekna och bli till samma parentes som kakan redan är. Den stora förloraren är Elle som vek sig för hot och utpressning. Deras redaktör skulle behöva en kurs i både riskhantering och målgruppsanalys. Elles köpstarka kunder tillhör inte den lilla grupp glamvänster som kakan tillhör.
   Elle beslutar över vem man bjuder och inte bjuder. Men i detta fall har man vikit ner sig för en person som väljer att göra politik av en modegala. Att sedan hänvisa till företagets värdegrund är en sanslöst dålig bortförklaring och efterhandskonstruktion.

    Precis så.

    Exakt. Själv väljer jag hädanefter att avstå prenumeration på Elle och överväger starkt att lägga min röst på Ebba. Hon står rakryggad för självklara åsikter. Kan inte förstå hur man inte kan ställa sig bakom hennes uttalande, det är endast personer som avsiktligt väljer att missförstå som går emot det.

     +1

     +1

     Vad är det jag missförstår när jag tycker det vore avskyvärt av polisen att skjuta rakt in i en folkmassa?

      En elak folkmassa som ATTACKERAR polisen! Ingen oskyldig folkmassa!

      Sa hon verkligen det? I intervjun i SR sa hon att polisen borde skjutit verkanseld. Vilket de faktiskt gjorde. Det upploppet som hon hänvisade till var det i Skäggetorp. Har för mig att det var där en polis fick fly ur sin bil för att han fruktade för sitt liv. Hade det i det fallet varit fel av polisen i fråga att skjuta verkanseld menar du?

      Ja du missförstår ju till att börja med vad hon faktiskt sagt?

     usch

     Hahaha rakryggad? Det var väl exakt vad hon inte var när hon försökte bortförklara sitt uttalande

      Njae hon står för sitt uttalande men många försöker fultolka. Problemet är att hon sparkade upp en vidöppen dörr med ett brak. Hon riktar strålkastarljuset på politiker och polisledningen som riskerar sin kårs säkerhet pga dåliga beslut och handfallenhet. Vår polis har blivit offer för pk Sverige.

     Hon har ju fler åsikter än en. Är politik inte viktigare för dig än att du påverkas i ditt röstande för en sådan här incident? Då förstår jag varför media och lobbyister fortsätter blåsa upp varje sån här grej för det funkar ju uppenbarligen.

      Nu skrev jag ”självklara åsikter”. Vilket är plural, så syftade på mer än bara denna åsikten.

    Eller inte,,,.Är väl Micael Bindefeld som likt en diktator bestämt under alla tidigare år vem som är inne och vem som är ute.
    Nu när han inte längre står som värd/fixare för Ellegalan så vågar folk protestera när man inte blir inbjuden.Gott folk,läs på om Alice Timander,hon dog 2007 och fick fortsätta vara premiärlejon trots att Bindefeld tyckte att hon var totalt ”ute”.
    Bindefeld lärde sig den hårda vägen att man måste vara lite diskret,där borde Elle ha lärt sig,och för all del även alla”kändisfixarna”.
    Tycker bara att det är helt absurt att en partiledare agerar som en valfri blåst influencer,större krav på våra politiker måste

     Vi säger så…

      Hur skulle vi annars säga?

       Att du inte förstår sakfrågan kanske?

  Elle borde bemött Kakans krav att porta Ebba Busch med att säga att vi försvarar allas rätt till en åsikt, eftersom det är basen i en demokrati.

  Sen skulle Kakan fått välja utifrån det. Nu har Elle gjort ett politiskt val men vill inte stå för det. Ogenomtänkt. Har de inga mediarådgivare?

   Jag håller med!

   Hur stort är Kakans hat mot den svenska polisen och vad beror det på? 300 poliser skadades i upploppen.

   När hon fick sparken av Audi för att ha hånat de två poliser som blev mördade i Malexander bad hon om ursäkt:

   https://www.expressen.se/debatt/helst-av-allt-skulle-jag-vilja-ringa-alla-poliser/

   Citat: ”De vakar över oss alla, också över mig, mot det som är ont. De försvarar Sverige, de försvarar demokratin. Utan de poliskvinnor och polismän som varje dag möter ondskan, och ibland går i fysisk närkamp med den, så skulle feminister – som jag själv – inte våga yttra mig av rädsla för att bli skadad av människor som inte delar mina åsikter.”

   Nu verkar hon ha glömt det. Eller så har hon ingen skam i kroppen.

    Det är frestande att tro att hennes avbön enbart handlade om att inte tappa fler betalda samarbeten.

   Men herregud Elle galan är privat tillställning och man får bjuda vilken man vill likaså inte bjuda dom man inte vill?! Precis som vilken privat fest som helst. Ebba visste redan i tisdags att hon inte var bjuden, i Tisdags sen lägga ut på instagram som någon snyft historia för att samla poäng över det hemska hon gjort visar vilken maktgalen människa hon är och farlig.. Vi lever i demokrati och får bjuda vilka vi vill!? Hon blev inte portat från riksdagen herregud!?

    Du missar verkligen hela poängen. Ebba är inte huvudnummer i detta drama. Faktiskt inte kakan heller utan tidningen Elle och antagligen även deras pr byrå.

   Vad har demokrati att göra med en privat fest?

  Oberoende av mitt eget politiska ställningstagande så tror och hoppas jag att Ebba har självrespekt nog att tacka nej till en ev inbjudan i framtiden.

   Hon blir inte bjuden ngt mer.

  Men är inte det här glömt redan?

   Tydligen inte. Det är den nya snackisen nu.

  Nu går vi vidare. Det är en gala liksom. För skitnödigt folk som tror att de är lite coolare och häftigare och viktigare än oss andra. Hoppas Ebba ser det positivt, att det var skönt att slippa den kindpussande falska skiten. Jag hade blivit kränkt om jag hade fått en inbjudan till den galan.

  Anitha: ”Demokrati gäller bara vissa”…

  Alltså hur påverkas demokratin av att ett företag väljer att porta en person från en gala? Hon har ju haft rätt att uttrycka sina åsikter, riskerar inte fängelse tortyr eller dödsstraff pga det hon har sagt. Det enda är att hon fått mothugg ( helt demokratiskt) och så har några från ett modemagasin bestämt att hon inte får komma på deras kalas, vilket de har rätt till.

  Elles agerande är inte odemokratiskt. Odemokratiskt är att kasta sten mot och att hota poliser som bara gör sitt jobb. Det hade också varit odemokratiskt om polisen skjutit rakt in i folkmassan på demonstrationerna.

   Exakt.

   Så går det till när man har noll koll på saker och använder ord man inte behärskar.

    Det påståendet kan man hävda gäller större delen av befolkningen i Sverige.

   Verkligen. Nästa gång Anitha har fest och jag frågar i dm om jag får komma och hon säger nej ska jag säga att det är odemokratiskt. Man bjuder de man vill och tycker man att de man redan bjudit gjort bort sig jävligt mycket eller att man bara tröttnat på dem kan man säga att de inte är bjudna längre. Det har noll komma noll med demokrati att göra.

    En väldigt stor skillnad på att bjuda in sig själv mot att först bjuda in någon för att sedan dra tillbaka inbjudan samma dag som festen för något som skedde över en vecka sedan.
    Man får vara mer noggrann innan man bjuder in sina gäster, förstår inte varför hon blev bjuden till att börja med men nu har man bjudit in en kontroversiell politiker då ska man stå för det, enda skillnaden var nu att Kakan hade något konkret att protestera med. Hade kakan inte koll på Ebba skulle komma till att börja med eller? Kakan skrev ju ett anti-Ebba inlägg på sin Instagram redan den 23/4.

     Nej,det är inte vackert att dra in en inbjudan i sista sekund,men Ebba får faktiskt skylla sig själv lite tycker jag,hon uttryckte sig väldigt dumt.
     Är många som Bindefeld tyckt vara fel genom åren som han stod för galan som inte ens fått en förklaring varför de inte blir inbjudna trots att de är i modebranchen.Misstaget Elle gjorde nu var att ens kommentera,och de hade väl inte gjort det om inte Ebba själv gjort stor sak av det hela för att göra politiska poäng.
     Detta är trots allt en privat fest,och då står det fritt för arrangören att göra som man vill med att bjuda in,och även dra in inbjudan om något oförutsett inträffar.

     Inbjudan drogs tillbaka i TISDAGS?? Att Ebba lägger ut på IG och vill ha snyfthistorier och medhåll visar hennes personlighet och ego, allt för makten och värsta är folk går på Ebba Le Pen????

      Vad har Ebba lagt ut för snyfthistorier?

   Bästa kommentaren hittills!

    Nej? Personen har ju inte förstått sakfrågan.

   Men hallå? Det handlar inte om rätten att bli inbjuden till en fest vilket inte är en demokratisk rättighet utan åsiktsfrihet och yttrandefrihet vilket är demokratiska rättigheter. Jag tycker ebba bush uttalande var svindumt- men- hon har rätt till sin åsikt och elle och kakans agerande är ju helt åt fanders. Jag undrar också då såklart kakans mer bisarra åsikter om poliser är förenliga med elles värdegrund eftersom hon får leda galan och porta gäster. Kakans uttalande är ju på intet sätt mindre svindumt än ebbas. Den demokratiska frågan är alltså varför den ena får uttrycka idiotier och inte den andra.

    Håller med dig i sak och tycker att både Kakans och Ebbas uttalanden är åt ”hellsicke”.Skillnaden är att Kakans uttalande var för flera år sedan och att hon bett om ursäkt till skillnad mot Ebba.Kakan är inte partiledare vilket Ebba är,och då måste man förstå att man inte kan uttala sig hur som helst.
    Ebba har ju gjort väldigt många uttalanden som fått kritik men aldrig bett om ursäkt trots kritik,inte ens när hon blev dömd för förtal.
    Tycker det är skittråkigt att en jäkla modegala skall präglas av politik,,,,förresten,vilka var det som vann de olika kategorierna?

     Skillnaden är att kakan LEDER hela showen, Ebba var bara en simpel gäst dvs en i mängden.

     Angående förtal, tycker du att det är förtal att berätta att någon är dömd för ett brott? Det är så sjukt så det finns inte, men det följer narrativet att det är brottslingar/kriminella som ska skyddas, USCH

  De Kakan sagt om poliserna och nu leder Hon galan tror jag retar upp folk. Tror hon ska vakta sin tunga och se upp med sina krav. Det är ju de folk blir arga på. Dubbelmoralen att kakan får raljera om poliser och nu leda galan. Ebba blir portat någon timme innan. Medans kakan har haft nästan en vecka på sig att stoppa Ebbas inbjudan. Väldigt osnyggt gjort.

   Eeexakt detta.

   Håller inte med Ebba i sak (om något överhuvudtaget), men kan vi liksom försöka lugna ner oss. Hon har inte uppmanat polisen att skjuta medborgare till döds. Kom igen. Tycker hela grejen spårat nu.
   Galan i sig är en skitsak, who cares, men det är för mig fullständigt absurt att man ska bli portad för att man sagt att polisen ska kunna försvara sig. Sen får ju Elle bjuda exakt vilka de vill men Ebba har gett uttryck för betydligt värre åsikter innan det här och fick en inbjudan.

    Fast man måste kunna tänka vad konsekvenserna kan bli. Nej hon sa inte att polisen borde skjuta för att döda. Men att säga att polisen borde skjuta skarpt in i vad som de facto var folkmassor kan ju onekligen få konsekvensen att ngn dör. Har folk inte fattat vad skjuta är? Eller skarpt? När polisen nästa gång skjuter skarpt mot vad som i deras ögon är 22 åriga stenkastare och det visar sig att det var en 14 åring som stod bredvid? Polisen fick inte direkt beröm när de sköt en förståndshandikappad kille som de trodde hade vapen för ngt år sen….

     Men det är väl vad man gör om man är i en så hettad situation och det inte finns en annan utväg!! Hur tänker ni, seriöst?

    På vilket sätt är att skjuta rakt in i en folkmassa inte samma som att döda eller riskera att döda folk menar du?

     Hon har aldrig sagt att man skulle skjuta in i en folkmassa. Läskigt hur sanningar skapas i folks fantasier.

      Sluta ljug, och lyssna på vad Ebbas sa i intervjun!

       En annan anonym – Jag skulle kunna fråga dig exakt samma sak. Har du verkligen lyssnat på det Ebba sa? Och väljer du att fultolka det hon sa?
       Det är lätt att vara efterklok och konstatera att hon borde varit mer noggrann i sina formuleringar, det säger jag inget om. Men att lägga in tolkningar för att passa den egna agendan gör att man styr bort från den egentliga sakfrågan och det är kanske vad det egentligen handlar om.

      Vad betyder skjuta skarpt? Och särskilt: vad innebär det när man i samma stycke säger ”varför var det inte skadade islamister”?

      Varför tror du att alla experter inklusive polisfacket själva tar avstånd från det hon säger? Har alla dessa en agenda att feltolka henne?

       Jag tolkar ’varför var det inte skadade islamister?’ Som att hon pekar på att det var många skadade poliser, varför tog det bara alla slag/stenkast utan att försvara sig lika hårt tillbaka som de blev attackerade av ’folkmassan’ (som alla vill kalla dessa kriminella huliganer).

       Och när sjukhusstyrelsen säger att det inte är någon vårdkris utan att allt som Irene Svenonius säger stämmer så tror du på det också eller? Att de sjukhusdirektörerna som har vågat säga sanningen senare omplaceras (dvs indirekt får kicken) låtsas du inte om eller?

       Här har du en mer nyanserad bild: https://polistidningen.se/2022/04/vems-arenden-gar-polisforbundet/

        Tar du för givet att vi skall veta vem Irene är?
        Vet bara att vårdkrisen i Stockholm har förvärrats under det kommunala borgerliga styret under flera år som röstats fram av stockholmare.

         Jag fattar inte hur man vill visa upp en sån okunskap.

       Nej det stämmer inte det du påstår. Finns flera inom polisen som välkomnar Ebbas uttalande och är kritiska till både politiker och ledning. De känner sig övergivna och undrar varför de inte fått den utrustning de efterfrågar. Till och med utrustning det finns beslut på väntar de fortfarande på. Tycker du att det är rimligt att en yrkeskår som ska försvara dig och vår demokrati inte kan begära utrustning och ledarskap?

        Vad svamlar du om?? Polisledningen bestämmer själva vilken utrustning dom behöver och har självbestämmande rätt i det! Inget politiskt beslut alls = vill polisen ha vattenkanoner så har dom det, vill polisen ha gummigevär så har dom det det är inget politiskt beslut!

         Svamlet står du för. Dessutom finns ovan en länk till polisens egen tidning där en polis uttalar sig. Har du levt under en sten?

          En polis kan väl knappast vara talesperson för resten av flera tusen poliser?

           Han är inte ensam om att uttala sig. Vem är förresten du som verkar vara expert på fucking everything?

   Någon timme innan?? Ebba fick reda på det i TISDAGS!!! Så trött på hitta på och stackars mig Ebba istället för ta konsekvenserna av sitt elaka uttal för 12657654 gången

    Haha elaka uttalande.

  Suck, vi borde gå vidare från detta.
  Jag håller dock med Mrs Lindh.
  Hon borde inte blivit inbjuden från första början.
  Nu tjänar ju Ebba på detta och blir ett offer som folk tycker synd om istället.
  När det gäller Anitha så förstår jag inte ens att hon är vän med Rasse-Ebba…men kanske att Anitha inte begriper det.

   Hon är inte rasist, hon hade sagt samma sak om de hade varit vita.

   Det var fantastiskt sagt av henne. Polisen SKA skjuta skarpt i det läget. Att attackera poliser är samma sak som att en helt okänd människa går in på din arbetsplats och helt oprovocerat kastar ett stenblock i huvudet på dig och elder upp ditt kontor när du sitter och jobbar vid din dator (eller vad du nu jobbar med). En sån person som gör en så barbarisk, hänsynslös handling SKA man skjuta mot.

    Har du missat att polisen sköt skarpt och skadade 3 personer?

     Har du missat att 300 poliser skadades? De visade en otrolig återhållsamhet.

    Lämna bedömningen om vem som ska skjutas och när till proffsen.

     Uppenbarligen blir det Polisens fel om någon dör, därför fegar man. Om du skull bli överfallen i ditt eget hem, blivit våldtagen och gjort motstånd och tex skadat eller dödat personen kommer det bli ditt fel och du blir ansvarig och hamnar i fängelse och förövaren går fri (om han lever) . Man kan lika gärna bara låta dem ta vad de vill ha, ungefär som Ryssland. Hejja Sverige.. där det lönar sig att var kriminell.

      Vad menar du att det uppenbarligen blir polisens fel? Har några poliser nyligen åkt dit för att använda sitt tjänstevapen? Har de ens nyligen fått kritik för att använda sina tjänstevapen? Problemet är att du och Ebba inte litar på att polisen gjorde sitt bästa utifrån den situationen de befann sig i.

       Det är den enskilde polisen som fattar beslut om verkanseld krävs. Om polisen fattar fel beslut är det väl självklart att det blir polisens fel. När polisen skjuter verkanseld utreds skjutningen. Under tiden har polisen skrivbordstjänst. Om du tror att det är ett lätt beslut att skjuta mot en människa tror du fel. Att själv fundera över om man fattat rätt beslut är antagligen ett helvete. Sedan att återge ett förlopp som för de flesta är traumatiserande för en utredare kan jag inte ens föreställa mig hur det måste kännas.
       Ebbas kommentar handlade inte om ett misstroende mot poliser utan mot ledningen och politikerna. Den kritiken är inte obefogad. Sen tycker jag fortfarande att hon uttryckte sig ogenomtänkt.

        Hon frågade ”varför sköt man inte skarpt”, ellinor säger ”man ska skjuta skarpt”. Nästan alla poliser gjorde bedömningen att det inte var rätt sak att göra. På vilket sätt är ebba och ellinor mer kompetenta?

         Det Ebba gör är att ifrågasätta region Östergötlands befäl. Hur kan man tycka att det är ok att en polis tvingas att fly då han utsätts för livsfara? Förstår du inte att det även är en arbetsmiljöfråga?
         Jag gillar inte Ebba men kan ändå förstå hennes fråga och själv fundera på hur det kan komma sig att polisen inte får skydda sig mot en ilsken mobb som var väl förberedda med gatsten som de tidigare brutit upp just för att ha som tillhygge. Jag har svårt att tro att du tycker det är fel av polisen att försvara sig om de attackeras?

          Jag har aldrig sagt att polisen inte får försvara sig, eller att de inte får skjuta mot stenkastare. Anledningen till att jag inte säger såna saker är att jag aldrig kommer behöva stå där själv, jag är inte rätt person att tycka och tänka så mycket om hur utbildade poliser hanterar krissituationer. Jag anser att också ebba bör hålla sig ödmjuk och inte gå ut och veva om saker hon inte har någon insyn i.

           Som politiker har Ebba visst insyn. Polisen är en myndighet och styrs via politiken. Tyvärr har våra politiker under många år misskött polisen. Detta började redan på Reinfeldttiden och har inte blivit bättre.
           Står långt ifrån KD politiskt och har inget direkt förtroende för Ebba, men i sak gör hon rätt som ifrågasätter polisledningen. Det är en myndighet i förfall och det är en mycket farlig utveckling när polisen inte kan skydda ett lands medborgare och vår demokrati.

           Hon har inte mer insyn än min hund. Hon kan aldrig föreställa sig hur det är att vara i den situationen och ta de besluten. Jag har som sagt aldrig sagt att poliser inte får skjuta, men det är just poliser och inte politiker som ska göra de bedömningarna.

       Okej, läs en gång till.

    Alltså folk har ju tappat det. ”SKA man skjuta”. Jag lämnar medvetet ditt mot utanför citatet för folk måste fatta att det finns inget skjuta mot som inte innebär direkt eller indirekt att du skjuter ngn. Ja det är skit vad som hänt händer men att folk har börjat ta så lätt på att polisen ska skjuta folk som befinner sig på öppen plats och bland andra.

    Hon är inte rasist? Skitsnack… det är väl trots allt allmänt känt numera.

    Man kan ju vända på det också. Hur ansatta tror ni att Polisen hade blivit om de hade skjutit skarpt och skadat och/eller dödat människor? Det är alltid såhär med människor, och det syns VÄLDIGT tydligt härinne. Massa tycken utan eftertanke.

     Du gör exakt det du anklagar andra för. En massa tyckande utan någon förankring. Bara en sån sak att komma slängande med rasistsnacket. Var lite konkret istället och kom försök åtminstone att komma med lite substans och inte en massa tomma tunnor. Tror att rasist blivit en floskel och buzz word i vissa kretsar.

     Ja låt oss vända på det hela ytterligare ett kvarts varv. Vad tror du händer med kvinnor i de sk problemområdena om de lämnar bostaden i en kort klänning, eller genomför en feministisk manifestation eller vad sägs om att köra Prideparaden genom Rinkeby och ha festen på torget?
     Du anklagar Ebba för att vara rasist men kan inte komma med ett enda exempel. Vad kallar du den inskränkning i våra demokratiska rättigheter som kontrolleras av en liten grupp av människor som styr det parallellsamhälle som vuxit fram i dessa områden? En liten grupp människor har vrålat rasism i tid och otid. Har du hört historien om vargen kommer?

    Så man skall inte vända andra kinden till när man företräder ett kristet parti?
    Är det någon som ens går på att Ebba har en kristen grundsyn?
    Tycker att hon blir allt mer lik Hitler i sin retorik och i sin strävan att sno åt sig Jimmie Åkessons väljare.

   ”Rasse-Ebba” Så nu är alltså även EBT rasist? Förklara gärna på vilket sätt hon är rasist.

    Hon är INTE EBT längre, hon är EB. Maybe hänga med i svängarna?

    Att kalla Ebba för rasist är just EXAKT så extremvänstern fungerar för att kunna kväva oss vanliga som vill ha ordning i Sverige och kräver att man respekterar andra människor oavsett religon och ursprung! Ropa rasist så vågar ingen säga sin mening om man inte håller med vänsterfolket

     Men om man pratar och går som en rasist så är det väl rätt att benämna en person som rasist. Jag har så svårt att förstå er som tycker att vi ska undvika att kalla fenomen för vad de är. Ebba har uttalat sig rasistiskt mer än en gång och hennes nyfunna vän och politiska samarbetspartner är rasist. De vill föra en politisk linje som är rasistisk, uteslutande och förtryckande.

      Kan du ge några exempel på de rasistiska uttalandena som hon har gjort?

      Var har hon nämnt det? Ni skriker rasist direkt man inte tycker som ni. Helt otroligt!

     Jo, din kommentar får skitmycket mer tyngd för att du svänger med ”extrem”. Jobbigt när inte folk tycker som du liksom?

      Vad är din poäng?

     Hur fungerar extremhögern då enligt dig?
     Ebba har visat sig ha extremhögerpolitiska åsikter,det här handlar enbart att ta billiga politiska poäng.
     Det här med gillaknappen är inte som det brukar här på bloggen,tror minsann att bloggbevakning är utsatt av sabotage.

      Ja bloggbevakning har blivit hackad av Ebbas extremhöger svans. Haha.
      Gör du som dina partivänner kastar ur dig påståenden utan någon faktaförankring. Klart din retorik faller platt. Själv brukar jag bunta ihop v, mp, sd och kd i samma fack. Dessa partier är så lika, det som skiljer är att de är olika sidor av samma mynt. The dark side.

      Kan du ge exempel på hennes extremhögra åsikter?

   Då är det väl en himla tur att mrs Lindh inte har något att säga till om. En kvinna 40 plus som drömmer om ett land som bara finns i hennes drömmar och blir förbannad på att Sverige inte uppfyller kraven. Förstår varför hon försvarar FAE med näbbar och klor för det är det närmaste hon kommer sin drömbild.

  Mrs Lindh var nyligen i Dubai och är den sista som borde uttala sig om värderingar.

  Både ELLE och de som blir upprörda över att Ebba blev portad från galan är löjliga. Hon blev portad från en modegala och inte riksdagen. Build a bridge and get over it!

  Så jävla trött på ängsligheten i samhället.
  Sen undrar jag hur många personer som står i kö för att utföra kakans jobb, ifall hon hade hoppat av pga hennes trångsynthet? Jo, troligtvis väldigt många. Hon är inte en gudagåva som ”programledare” så nog sjutton hade det löst sig.

  Det var väl en himla tur att Anitha inte vågade gå dit utan sin dejt, för den outfiten hon bar, andas inte välsittande mode direkt.

  Och VEM bryr sig om vad Calle Schulman gapar om?

   Calle och Anitha blev väl inte inbjudna och känner sig därför kränkta och gapar, de vill ju också ha uppmärksamhet och locka lyssnare till sina poddar genom ämnen som berör och uppmärksammas. Tror inte Anitha skulle vara Ebbas dejt det var nog skämt och för att som sagt använda ämnet i sin podd och få PR. Pod verkar f. ö. vara Calles enda business numera. Även Wallin har skrivit mycket om saken, hon har förändrats för hade det varit för några år sedan så hade hon nog varit på Kakans sida, vänster sida typ.

  Nästan roligast är det ju ändå att Anitha fick stanna hemma! Ha!

   Verkligen haha! Frågan är var hennes egna inbjudningar tagit vägen? Eller har hon alltid bara varit någons plus en?

   Tror det var lite på skämt typ att hon skulle gå som Ebbas dejt, det sa hon nog för uppmärksamhet och för att locka lyssnare till deras podd.

  Ni som säger att Ebba aldrig skulle ha bjudits in; de skickade väl inte ut inbjudningar förra veckan, hur skulle Elle veta om Ebbas uttalande i förväg?
  Eller missar jag nåt?

   Folk här är så otroligt kränkta av att Ebba inte gå på en modegala, så jag tror de gått upp i spinn.
   Borde inte Ebba sköta sitt jobb istället?

    Kränkta? Ovanligt nyanserade kommentarer om problemet att en individ lyckas få en modetidning att göra ett politiskt ställningstagande genom hot och utpressning.

    Även Ebba har väl en fritid? Eller ska hon jobba 24/7?

     Hon ska sköta sitt jobb punkt slut, och inte göra populistiska utspel för att hon inte får gå på en modegala!
     Hon är väl vad jag vet politiker och inte någon influensers?!?
     Åtminstone har hon lön från skattebetalarna och ska därför sköta sitt uppdrag korrekt.

      Nu är det inte Ebba som gjort content av att hon inte fick gå på ellegalan

       Då är du allt bra naiv!
       Tror Ebba myser för fullt att hon fått reaktionerna dit hon vill, den sluga partiledaren.

       Jo det är det väl?
       Hon lät sig fotograferas av en fotograf framför ryska ambasaden,klart det är ett content.Glöm inte att hon både är politiker och influencer,förhoppningsvis snart bara influencer som ingen ens ids lyssna på.

   De kanske ska tänka sig för innan de bjuder in en politiker i första hand då, gör de en kass riskanalys så får de väl stå sitt kast.

    Ursäkta har politiker ingen fritid? Tror du fortfarande att dagispersonalen bor på dagis och när du springer på dem på Ica så är det för att de har rymt?

     Jodå,Ebba har fritid,och den har hon bl a utnyttjat till att på ett utstuderat sätt lurat en åldring att sälja sitt hus.

      Samt åka på kändisparty i Israel… Eller: var det under viktigt budgetarbete… Jag minns inte, men det var ju ståhej runt henne då också. Det är kanske dags för henne att avgå så att KD inte hamnar under 4 procentsspärren.

     Men hur svårt ska det vara att skilja på en folkvald politiker och en privatperson?! Går EB på en offentlig tillställning så gör hon det som en partiledare. Går hon på en sluten fest hos en kompis är hon en privatperson.

      Det måste vara en av de mer obegåvade kommentarer jag läst idag. Så Ellegalan är en politisk manifestation? Eller jo vänta just i år blev det så tack vare Kakan. Du får ett halvt rätt! ?

       Nu utgår jag från att du gör dig dum.
       Du påvisar ju noll koll på hur det politiska spelet fungerar.

        Rolig är du också!?

         Och du är ung…

          Inte riktigt men kanske till sinnet. Har lite svårt att ta dig på alvar eftersom du måste förenkla rätt banala självklarheter.

           Hade allt varit banala självklarheter så hade vi sluppit politiker på modegalor och på kändisfester.Hur var det nu igen,,,Ebba bjussade sina kändisvänner på privat skjuts av sina Säpovakter när de varit på fest,notan stod vi alla för som betalar skatt.

           Det är också svårt att ta dig på allvar när du inte ens kan stava till det. Läs min första kommentar igen och reflektera över vad offentlig och privat tillställning innebär för en så pass offentlig person (som har blivit vald av folket). Kanske faller paletten ner nu?!

           Hur vet du att jag inte menar namnet alvar? Det är så roligt att provocera dig för du kan verkligen inte släppa taget. Är du sistaordet typen

  Associationsskräck verkar vara ett svårt ord.

   Damn you autocorrect som inte plockade upp det! ???
   Ska det förresten vara ett mellanslag mellan auto och correct?
   Frågar åt mig själv.

  Vi börjar med att fråga. Hur mår Elle och hela vänstersvängen och alla ni som tycker Ebba uttryckte sig fel. Dessutom så har det påvisats att Ebba inte ens sa/menade det utan SR och SVT klippte om svaren för att skapa detta drev. Trevligt va, pravda media. Demokraturen Sverige.

  Sen hur kan man vara så otroligt mesig att man portar Ebbe Busch på ens ovidkommande gala, för inbördes beundran. Men ha Kakan där och andra personer med väldigt odemokratiska åsikter, det går bra.

  För vad? Att Ebba bara sa sanningen och utryckte en förtvivlan och en oro för våra hårt ansatta poliser. Dom som står mellan oss och dessa avskum till smuts som ger sig på vår polis, vår demokrati och Sverige som själ. 

  Sverige är ett land i förfall. Men visst det är väl svårt att se när man bor i sina vita etniska enklaver och lajvar Vänster och dricker sitt naturvin och möjligtvis har några väl fungerande icke etniska svenskar i sin gemenskap. Som aldrig kaosar, pratar ren svenska och som har flyttat till innerstaden och bär enligt Elle och eliten en moderiktig Hijab, som står för allt vad kvinnoförtryck är. 

  Att sen raljera om att vissa av gästerna inte ville ha Ebba där. Men snälla. Orkar.

  Elle har tappat allt anseende kring legalitet, seriositet och att Elle ens skulle stå för demokrati när dom valde att porta Ebba och sen inte bara bjuder in Kakan Hermansson utan har henne som programledare.

  Hur ointelligent får man vara. Resonemanget håller inte. Kakan. En kvinna som hatar allt vad polisen står för. Som skrattar åt dom mördade poliserna i Malexander. Vidrigt.

  Hela Elle kan skämmas och jag och många fler kommer aldrig stödja deras otroligt undermåliga kontent, glattiga, ytliga och så otroligt löjliga magazine och site. Sen att dom ens tror att ni är i närheten av vad riktiga Elle är är bara så patetiskt och samtidigt så kul. Dom tar sig själv på alldeles för stort allvar.

  Och ett tips till alla er som tycker högern och Ebba är ond, har fel, är omänsklig osv. Var tyst när ni får ett kalifat när er, när era små barn på 7-11 år blir rånade på det lilla dom har, när era söner blir nerslagna, pissade på och lämnade i en grop, när er döttrar får träffa på mångkulturen i form av kvinnofridskränkningar, gruppv*ldtakt, v*ldtagen och lönade i ett gruvhål, osv. som ni så högt värnar och vurmar om. Den dagen kommer inte uppskattas av er. Men ni har ingen rätt att klaga.

  Så fortsätt ni alla och tyck att allt är så fantastiskt. Ni kommer förlora på så många plan.

  Höginkomsttagarna i Sverige kommer att lämna en efter en när vi behöver betala ännu mer skatt för att invandrare och svenskar som inte vill jobba ska ha och får, fulla bidrag, full garantipension men som ej gör ett jota för Sverige.

  Medans en hårt arbetande svensk (dom riktiga arbetarna) knappt får en pension eller lön, eller bidrag för att klara sin vardag.

  Ni vet att Socialdemokraterna vill att A-kassan ska höjas med 6 400kr permanent. Det är mer än 10 års löneförhöjning för en vanlig arbetare. Sug på den ni som röstar på rött. Dom vill bara göda sitt röstboskap, invandrare, nysvenskar och vänster människor som inte vill arbeta.

  Samtidigt straffa arbetare, speciellt dom med hög lön. Vidrigt. Det ska inte ses som fult att tjäna pengar. Människor med innovationer ska inte straffas för att dom tjänar pengar. Det är dom som skapar arbeten, skatteintäkter och får Sverige att gå framåt.

  Men så är det i det röda Sverige idag. Samtidigt som statsministern och övriga ministrar lyfter en lön på över 100 000 samma ska med LO-Basen.

  Hyckleri. Och ni som står bakom och röstar på denna typ av politik. Usch.

   ??

   Tyvärr har du rätt på så många punkter. Något som media skriver väldigt lite om är den utbredda ekonomiska brottsligheten där grupper sätter i system att lura till sig bidrag man inte har rätt till. Försäkringskassan har länge varit utsatta och nu även tillväxtverket där brottslingar lurat till sig covid stöd man inte haft rätt till. Konsekvensen blir att de som behöver hjälpen blir utan och vi skattebetalare finansierar brottslighet.

    Något som media skriver ännu mindre om är skatteplaneringen och skatteflykten bland rika människor som kostar samhället gigantiska summor varje år.

     Då undrar jag vilka tidningar du läser? Hur kan du ha missat Allramålet? Dom föll i hovrätten i juli 2021 efter att tingsrätten gjorde bort sig och friade fanskapen som lurade till sig miljoner av pensionsspararna pengar. Läs ekonomisidorna i DN och SvD. Vill du ha överkurs läs DI. Kriminella nätverk som sysslar med välorganiserat bidragsfusk skrivs det inte ett dugg om.
     Kan även tipsa om att läsa om vad som skrivits om Ericsson under en rätt lång tid där man ägnar sig åt korruption på hög nivå. Eller kanske om valfri svensk bank som ägnar sig åt penningtvätt.

      Då undrar jag om du missat alla historielektioner under din skoltid.Kan du inte se likheterna mellan Hitler och Ebbas retorik?

       Vad har din åsikt om Ebbas likheter med Adolf att göra med Ekobrott?
       Och historielösheten måste väl ändå ta sig till nya höjder med det uttalandet.

       Vilka är likheterna? Kan du ge några exempel?

   Jimmie Åkesson kunde inte sagt det bättre själv! ?
   Då vet du vad du ska rösta på i höst då.

    Seriöst var det det bästa du kunde komma på? Ska du använda härskartekniker kan du väl åtminstone göra det med viss slughet.

     Säger vem? Du?

      Jepp! För det du insinuerar är en felaktig slutsats.

    ??‍♀️ åh herregud..

   Men herregud!!!
   Så Elle tillhör vänstersvängen?Så befängt,,,.
   Tråkigt att man inte ens på Bloggbevakning kan slippa politiska brandtal trots att Camilla Gervide undanbett sig politiska inlägg.

    Hur läser du?

   Har faktiskt röstat på socialdemokraterna förut, men nu? Aldrig i hela helvetet.

    AW,Hur fick du in socialdemokraterna här?
    Kan tänka mig att de som står bakom Ellegalan röstar olika.
    Jag tycker det är mer intressant vilka som är bojkottade sedan tidigare och inte blir inbjudna,och av vilka orsaker.
    Systrarna Graaf har betedde sig olämpligt ett år vet jag.Katrin Zytomierska blev inte inbjuden i år,och heller inte Charlotte Perrelli,varför vet jag inte,men det måste finnas fler som av olika skäl inte blir inbjudna?
    Tidigare har väl Bindefeld styrt och ställt

     Har du helt missat att vi haft en socialdemokratiskt regering de senaste 8 åren, och under dessa 8 år har samhället totalt kollapsat?

      Moderaterna och KD ansvarar för sjukvård, äldreboenden och mycket annat i regioner om du missat det?!

   Att bli arg när någon angriper och skadar 300 poliser är ett sundhetstecken.

   Den slavmentalitet som dominerat i detta samhället är något negativt, vi har upphöjt pacifism så pass mycket att det ses som en dygd.

   Vi ser vilket samhälle vi har fått som resultat av detta.

   Tack för att du tog dig tid att skriva detta. Håller med dig.
   Sverige ÄR ett land i förfall, jag hoppas innerligt att det inte är för sent för Sverige.

    Varsågod att flytta! ??????

     Genom att rösta rätt i höst kan vi rädda Sverige från fortsatt kollaps.

      Ja rösta rött i regionvalet är det akuta med sjukvård och äldreomsorg som kollapsat totalt under ledning av Moderaterna och KD. Skolsystemet säljs ut för ingenting till kapitalister som skiter i barn ungdomars lärande, skolan ska vara lika för alla och inte vinstbärande. Sjuka, pensionärer mm mm mm så rösta för välfärden

   ????????????

   Kunde skrivit det själv, du hann före. Hatten av till dig, väl talat.

  Tycker också att det kan vara bra att kolla in Assefa Communications som är ELLE-galans nya PR-byrå. Resumé har skrivit ett granskade reportage där, verkar inte JÄTTEkul att jobba där.

   Ja den är bra och har rekommenderat den till andra. Tyvärr är den bakom betalvägg. Men den gode Assefa verkar inte ha fattat att hon ansvarar för arbetsmiljön för sina medarbetare.

   Är likadant eller värre för de som arbetar för Gudrun Sjödèn.De är väl kapitalistiska skithögar allihop inom modebranchen kanske?

  Ett enormt hyckleri. Kakan vill att poliser ska dö , det är helt ok ?!

   ”Det goda hatet”

   Idiotiskt uttalande hon gjorde för några år sedan,men hon bad om ursäkt i alla fall.Sedan har jag lite svårt för ”kakan”,förstår inte riktigt hennes popularitet.

  Kakans ”klavertramp”?? Det var väl ändå JÄVLIGT milt uttryckt?

  Men gör man någon ”check” på övriga gäster? Att tex Löwengrip alltid blivit inbjuden om man nu står för mångfald i alla dess dimensioner? Hon, som anser att icke-binäras situation är ett skapat problem. Visserligen många år sedan men inte hört att hon sagt något annat på senare tid? https://www.isabellalowengrip.se/2013/04/25/att-hitta-pa-ett-problem/

   Men orka gå tillbaka 10 år och försöka hitta skit. Antar att du inte sagt nåt du ångrar?

    Det var inte många veckor sen Simon Sköld och Läckberg försvarade Will Smiths slag på Oscarsgalan. Om Elle är så emot våld borde de väl dra in deras inbjudan också?

    Äsch, det var ett exempel, inte det bästa, det medger jag. ?Ville bara visa på att det känns lite random att ”plötsligt” porta folk med hänvisning till värderingar. Men jag är inte alls insatt och kanske är det ganska vanligt att folk stryks från inbjudningslistor, bara att det inte blir en nyhet av det? ?

     Micael Bindefeld som i många år tidigare stått för Ellegalan hade många kändisar på sin ”shitlist”.
     Han har i så många år varit en diktator inom kändissvängen,hans ord har varit lag om vilka som är ute och vilka som är inne.
     Tyvärr så kommer nog hans ord vara lag så länge han lever,han har en massa kringelekrokar och hållhakar på olika kändisar.

  Sverige blir allt mer surrealistiskt… man portar alltså Ebba Busch men behåller Kakan

   De surrealistiska är att vi har en dömd partiledare som uppmanar polisen att skjuta skarpt rakt in i en folkmassa!

    Men herregud sluta kalla kriminella huliganer som attackerar polisen för folkmassa!!! De hade lika gärna kunnat träffa nån oskyldig på gatan med deras stenar och bränder.

     Barn ingick i den folkmassan…

      Ja och det helt obegripligt att föräldrar tar med sina barn till ett upplopp och applåderar dem när de kastar sten på polisen. Hur tänker man?

     ??????

     Jejeje bör bytas till Jäjäjä, låt polisen skjuta av lite bara, de drabbar ingen oskyldig ba!
     ?‍?

    Veva på du äntligen börjar folk se sån skitretorik för vad det är.

    Ebba har aldrig sagt att polisen ska skjuta skarpt in i en folkmassa….

     Jo det har hon,är det som är problematiskt.

      Nej, sluta nu. Det har hon inte sagt. Jag läste först vad som skrevs i tidningarna och svalde allt, mest för att jag inte gillar Ebba. Sedan lyssnade jag på SRs intervju som ger en helt annan bild. Vad jag än tycker om Ebba är det helt galet det media gör. Nu är allt fokuset skiftat från den verkliga sakfrågan, hur politiken misskött polisen.

       Ja Moderaterna tog bort 90% av platser till polisutbildningen under 4 år plus att ca500 poliser går i pension varje år. Tar tid att få poliser med erfarenhet! Totalt med Moderaternas nedskärning ”försvann” 8000poliser under dom åren!!! Idag utbildar vi mer poliser än vi någonsin gjort 1700 stycken hemfört med 141st under Moderaterna….

      Nej, Det har hon inte.

      SR har klippt och klistrat. Det är något oerhört att SR på detta sätt förvanskar en intervju och vilseleder sin publik.

      Nedan är en transkribering av hennes resonemang efter en av Henrik Torehammars frågor.

      I mitten av hennes resonemang hittar du den del som klipptes ut och klistrades in som svar på en helt annan fråga. Jag har för tydlighetens skull fyllt på med en ”*” före och efter den del som klipptes ut och klistrades in efter en helt annan fråga hon fick tidigare.

      Henrik Torehammar, Ekot:
      ”Skulle det ha varit ett bra resultat om polisen hade skadat fler som begick dom här upploppen?”

      Ebba Busch:
      ”Om det är det som krävs för att upprätthålla lag och ordning, om det är det som krävs för att säkerställa att i alla bostadsområden i Sverige så är det ytterst svensk polis som bestämmer, inte enskilda personer. Inte upprorsmakare, inte stenkastande våldsverkare, inte islamister. Där gäller svensk lag och de som är satta att upprätthålla den ordningen, de som är satta att ha det våldsmonopolet, det är svensk polis. *Så frågan som borde ställas, det är ju: Varför sköts det inte skarpt? * Och det är en fråga som svensk polisledning är svaret skyldig, och inte minst de regionala polisledningarna, som nu tog beslutet på vissa håll att inte gå tillbaka in, som gjorde att vi nu har en situation där svensk polis tvingades retirera när det borde ha varit våldsverkarna som borde ha kapitulerat under handen utav svensk polis. Och det har diskuterats kring eskalering, men i ett läge där någon vill döda den som står för att upprätthålla lag och ordning, för att skydda oss alla, oavsett vem och vilka vi är, då måste det vara möjligt för polisen att ytterst sett eskalera till den nivån som krävs.”

   Vänstern….

  För att inte tala om allt knarkande (kokain) på denna tillställning! Snacka om hyckleri. Jag skulle kunna räkna upp 15 namn minst bara av de jag såg på röda mattan som jag vet tagit en näsa innan galan. Ovanpå det en mycket känd make-up artist numera med eget (riskkapitalinvesterat) makeupmärke som dessutom säljer droger. Men som står både i morgontv och umgås i kunglig glans. Sån jävla dubbelmoralens värld!

   Jag som har noll insyn i kändisvärlden men såklart fattar att det tas en massa – hur vet du vilka som tar kokain? Ärlig nyfiken fråga alltså.

    Anonym 17:45 är väl med själv och snortar på festerna.

   Ledtrådar tack!

   Så tragiskt att man inte kan festa utan narkotika ?

   Vem? Linda Hallberg?

    Nej det är en viss smilfink jag antar personen syftar på. Läs ledtrådarna igen…

   W.V?

  Team Ebba

   Team polisledningen och polisen som är utbildad i ämnet, istället för en populistisk, mediekåt partiledare som fiskar röster inför valet, i SD:s grumliga vatten och bland annat faktaresistent folk!
   ?‍♀️ ?‍♀️?‍♀️

  Elle galan har blivit som historien om Kejsarens nya kläder.. om detta är ” Det svenska modeundret” så blir jag inte förvånad om världen betackar sig.. fokus läggs numera på Köpenhamn o jag önskar verkligen att Sverige kommer tillbaka som det modemedvetna o trendkänsliga land vi är.. om det nu är viktigt..?

   Helt uppenbart så tar sig modefolket på allt för stort allvar.
   Som det blivit nu så finns det väl ingen som kommer ihåg vem som vunnit utan möjligtvis Alice Bah.
   Jag är inte ett dugg imponerad av pristagarna,där kan vi prata om kejsarens nya kläder.

  Läckberg postade på stories igår att hon tyckte Elle gjorde rätt.

   ??????

   Ja men dåså säger Läckberg det så. Ärligt talat är jag så trött på henne och hennes tyckande. Hon kan börja med att se sig om i sitt eget hus först.

    Ja det var väl hon och Simon som tyckte Will Smith gjorde rätt som slog Chris Rock. Då är ju de också FÖR våld.

     Nä,det var bara Simon som skrev det och han tog bort sitt inlägg efter några timmar,,,,

    När du säger hus menar du då hennes klänning hon bar på galan?

  Här kan man skriva vad man tycker om Aller medias hantering:

  https://prenumerera.se/kundservice/kontakt/

  Mrs Lindh…. ??
  Kan vi inte bara glömma henne?

   Vem är hon ens?

  Hon borde inte blivit inbjuden alls efter alla henne tidigare klavertramp.
  Extra bonus för hennes idioti att posera sexigt framför Ukrainas ambassad ?

   Hoppas du har skämskudden i närheten. Hon markerade med ukrainska flaggan framför *Rysslands* ambassad.

   https://www.expressen.se/nyheter/ebba-buschs-klannings–markering-mot-ryssland/

   Kul att du tar ordet klavertramp i din mun. Hur känns det att skjuta sig själv i foten?

  Så intressant att alla som tycker att det eventuellt vore lite bra för rättssamhället om vår polis tilläts ha någon auktoritet öht tydligen är rasister? Så alla kriminella är då invandrare eller? Eller varför blir folk kallade rasister? Så sjukt märkligt diskussion. Och ja givetvis ska en polis få skjuta när de blir brutalt attackerade och utsatta för direkt livsfara som i detta fallet. Herregud ska våra poliser bli mördade när de gör sitt jobb för om de försvarar sig och gör sitt jobb då är hela Sverige ”rasister” hej och hå det här landet ???

   Tydligen har vi exporterat gängkriminalitet till spanska solkusten. Tre personer är dömda till 35 år i ett spanskt fängelse. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att de av spanska pressen kallas för Los Suecos. Svenskarna. Gänget är hemmahörande i Malmö.

    OBS! 35 år var, 105 år sammanlagt.

    Spanjorerna vet att de är ”svenskar”. Oroa dig inte.

  Vem bryr sig om vad narcissist-kickan Lindh anser om saken..? ??
  Fyrtioplussaren kan hålla sig till vad hon behärskar, tacky-loggor åmande framför en kamera ??

  Känns som Elle öppnade Pandoras box. ALLT fokus efter galan har handlat om Ebbas uttalande och om Kakans gamla uttalanden. De stänger sina kommentarsfält och får än värre skit på deras facebook där folk taggar dem.
  På Twitter förfasas några vänsterfolk av ”kd-troll”. Precis som vanligt fattar de inte vad vuxenmobbning är, precis som när de populäraste tjejerna på skolgården stängde sina ryggar i ringar mot de mindre lyckade utan att fatta hur de exkluderade. Ebba får kritik för att hon har tid att se snygg ut av Annika Strandhäll som tycks ha all tid i världen för twittrande.
  Ack ja, valet lär bli festligt.

  Ja det är ju inte första gången Ebba hamnar i blåsväder

  Elle är ett skämt som stoltserar med denna Kakan som till kvällen valt att klä sig som ett naket kreatur i genomskinlig röd kaftan. Typ. Var det den bästa de kunde finna? Galenskapen tar nya höjder.

   Du har uppenbarligen inte sett galan…

   Den var inte genomskinlig, tror du verkligen kakan ser ut så naken? Klänningen skapar en optisk illusion.
   Här är en likadan klänning på Bella Thorn
   https://www.google.se/amp/s/amp.extratv.com/2022/03/31/bella-thorne-s-jaw-dropping-naked-dress-is-an-optical-illusion/

   Syndicalchamber heter skaparen av klänningen på Instagram om ni vill se mer av klänningen.

    Trodde nog det var självklart att folk fattade att hon inte var naken. Men tycker att beskrivningen av hur hon såg ut är bra; ”Som ett naket kreatur i en genomskinlig kaftan.”

     Absolut är beskrivningen av klädseln bra,men hon hade ju två olika klänningar,den sista klänningen kom ju fram först på slutet av galan,men det är den alla fotograferat.

  Bästa tråden jag läst om vänsteradeln, och då är jag långt ifrån en supande raggare. Heja Chang❤️

  https://mobile.twitter.com/ChangFrick/status/1520846468722135040

  Dåligt av Elle. Ska man tolka dem som att deras värdegrund är emot grundlagsskyddad åsikts och yttrandefrihet? Eller har alla 250 gäster som kom in blivit kontrollerade så de aldrig uttryckt nåt korkat eller kontroversiellt? Låter som hyckleri av ganska stora mått.

   Elle är en privat fest, dom får bjuda och avboka vilka dom vill precis som du får på din fest! Har väl inget med demokrati att göra? Tror folk blivit tokiga!? Ebba blev avbokad i Tisdags och vill ha snyfthistorier snacka om planerat!!!!? Maktgalnare farlig människa

    Vad du har svamlat loss i kommentarsfältet mitt i natten. Synd bara att du inte verkar greppa problemet. Men svamla på du i Sverige har alla rätt till sin åsikt.

     Tror du att alla inlägg av anonym är skriven av en och samma person? 😉

     Bra att ha fakta innan man uttalar sig och problematiken som det för med sig när inte har det visar du just. Natt för dig är dag för mig ibland, tur att vissa vet att Sverige sköts på natten också ?

  ⏰ NÄR fick Ebba reda på att hon inte var bjuden längre? Jag tycker det är jätteviktigt att få veta för att förstå mer! ⏰

   I Tisdags !!

  Regeringen är en lekstuga, tror de har bättre saker för sig än att gråta över en portning! Märks vad Ebba Busch lägger sina krafter på istället för att verka för Sverige.. Skärp er! Uttala sig så där, ställa sig i rätten pga en 80årings hem och inte nog med det! Bli besviken över att inte bli bjuden på en gala.. Regeringen är de som styr det här landet.. verkar mest nu som om alla vill bli ”down with the kids” nuförtiden?
  Och går vi med i Nato? Ja Tyskland stöttar landet Sverige, men vem hjälper oss om faran kommer?!?

  Vet att Sverige är litet när det kommer till åsikter men vad säger juridiken om släktförhållanden typ jäv. Någon som heter Helle Schunnesson redaktör/ kanske fd redaktör på tidningen Elle, syster med Tone Schunnesson som har skrivit om händelsen i Aftonbladet idag angående portningen av EB på Ellegalan som hon tydligen applåderar …tycker detta är dålig smak, vad skulle Ribbing säga? I o f så ser väl hela Sverige ut så här o vi som säger att det inte finns några åsiktsklaner i Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.