KD Degerfors Instagraminlägg av Ebba Busch

Haveristerna har delat det här inlägget från Kristdemokraterna i Degerfors, vars hela konto verkar vara raderat i skrivande stund. 
Bilden togs ner då man upptäckt att den är lik ett skivomslag från nationalistiska musikgruppen Ultima Thule.
”Det är inget vi vill bli förknippade med”, säger Jan Johansson, ordförande i KD i Degerfors enligt SR.

Senaste nytt i Ellegalan-gate är att Jimmie Åkersson nu gått ut med att han kommer dra tillbaka sin medverkan i ”Järvaveckan” om Kakan Hermansson på något vis är inblandad – detta efter att Hermansson ska ha portat Ebba Busch från Ellegalan. 

And the beat goes on…

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sverige är ett dagis.

   Alltså är det här på riktigt? Vad fan händer med svensk politik? Sandlådenivå på en ny lägstanivå since ever.
   Håll er för helvete till politiken nu, vad är det frågan om?
   Och folk tror på riktigt att J.Å och E.B hade varit kapabla att sitta i regering och STYRA vårt land?!
   Ja, jag kanske behöver andas, men det här är tamigfan ett skämt.
   Tack till alla er politiker och partiledare som lägger fokus på just, politiken, och inte håller på med patetiska utspel och härjar om sånt här trams.
   Jag är mållös. Avgå bara.
   Tack.

    Ja, sittande regering gör ju ett så fantastiskt jobb! Nit!

     Ser du några andra partiledare som lajvar influencer och/eller går ut i media och försöker sig på någon sk ”hämndauktion” för att dennes partiledarkompis inte var bjuden på en fest för kändisar?
     Det är för fan sånt som lågstadieklassare håller på med. Om ens det.
     ”Jag tänker inte gå på kalaset om Anna kommer för Maria var inte bjuden på Annas kalas och Maria är min kompis!”
     Jfidsofkfkdk, finner fan inga ord.
     Ni är vuxna politiker. Bete er som det också.
     OCHHH vem fan förutom J.Å själv förlorar på att inte medverka? Vem bryr sig?

      Glömde mitt nick, och det passar ju såklart lika väl in på den här kommentaren som min förra ?‍♀️

     Magdalena Andersson gör ett otroligt jobb, vilken Statsminister vi har. Otrolig kunnig i ekonomi och i sakfrågor synd att hon måste jobba med högerns budget bara!!

      Hon är fantastisk. Folk som inte fattar det har dålig koll på politik och hämtar sin primära information från kvällspressen eller Instagram. Oavsett om man röstar på S eller ej så bör man se vilket otroligt jobb hon gör och hur professionell och kompetent hon är.

       Hon fick dessutom ett mycket svårt läge när hon började…

    Snälla,skriv inte att ”detta efter att Hermansson ska ha portat Ebba från Ellegalan” när det inte stämmer.Tror det är 2 dagar sedan jag läste i Expressen att det är ledningen för Elle som portade Ebba,de har gått ut med detta i fler medierså varför envisas du med att felaktigt skriva att det är Hermansson?( till C)

   Det är det faktiskt! Jag kommer rösta blankt i valet.

    Samma!

     Blanka röster räknas inte längre så då kan ni lika gärna strunta i att rösta ?

      Va??? Detta stämmer väl ändå inte?!

       Jo, de räknas som ogiltliga har jag oxå för mig

        De redovisas som blankröster trots att de är ogiltiga. Dvs poängen med att rösta blankt för att visa man orkar gå och rösta men inte har ett parti att rösta på finns kvar.

      Det kan ju inte stämma? Då kommer ju siffrorna för valdeltagande visa helt fel. En blankröst är trots allt en röst på att alla är sämst.

       Tidigare var det så, men tyvärr inte längre

       Blanka röster räknas in i potten med ogiltiga röster. Mvh rösträknare

        Men man redovisar ännu antal blankröster totalt har jag för mig?

         Ja men de räknas ändå som ogiltiga. Dvs du kan lika gärna låta bli att rösta.

          Men det är väl självklart? Inget blankoparti kommer ju få någon makt?

          Såklart inte. Poängen med att rösta blankt är ju just att du uppfyller din medborgerliga plikt men demonstrerar att du inte har ett enda vettigt alternativ att lägga en röst på.

           Nåt finns alltid. Det bästaav två dåliga alternativ liksom

    Har ingen aning om vad jag ska rösta. Fick 50% vänsterpartiet och 50 % SD haha….

     Vänsterpartiet då eftersom SD sällan röstar efter sin egen påstådda politik.

      Ja SD blir de då inte iallafall

    Rösta det en demokratisk rättighet som inte alla har! Rösta åtminstone i Regionsvalet där sjukvård/äldrevården styrs och håller på gå under med Moderaterna och KD som styr och säljer ut och avskedar 150st läkare/sjuksköterska/barnmorskor om ni vill ha bra sjukvård rösta rött, viktigt!

     Norrköping har en fruktansvärt dålig vård jämfört med t ex Linköping, trots sammabregion och bara några mil emellan.

     Enda skillnaden jag kan se är att Norrköping är och har alltid varit en röd stad och Linköping är och har alltid varit en blå stad

      Sjukvården i Regionen Östergötland där både Linköping och Norrköping ligger styrs av 4 partier både från från olika blocken så inget direkt blått eller rött styre. Vilka som styr kommuner är en helt annan sak!

       Dessutom har ju Linköping ett universitetssjukhus med helt andra förutsättningar.

     Tyvärr blir det inte bättre med ett annat styre för problemet ligger inte i politiken utan hur pengarna fördelas ut mellan olika budgetar. För att ändra på det krävs kunskap från sakkunniga som kan rätta till det felet. Problemet är att offentliga Sverige tar in inkompetenta konsulter för att man inte förstår bättre. Jag gillar inte Svenonius heller men det har inte med hennes politiska färg att göra utan för att jag tycker hon är helt inkompetent.

      Men nu säger du emot dig själv! Klart att Sjukvården ändras med ett annat styre för det är det politiska partiet som styr budgeten. Finns väl ingen region som sålt ut svensk sjukvård för småpengar till privata personer som i Stockholms region med Moderaterna i spetsen. Följ Stockholms sjukvårdsuppror på instagram det är opartiskt från Läkare, Sjuksköterskor, Barnmorskor, Undersköterskor som skriker ut fruktansvärda som håller på hända/sker varje dygn för att Moderaterna spar miljoner åter miljoner på avskeda/lägga ner viktiga vårdenheter. Budgeten för socialdemokraterna i sjuk- och hälsovården är dubbelt än högern. Blir rädd när 80% av svenska folket inte vet vem som styr sjukvården och varför den ser ut som den gör? Viktigaste vi har är väl sjukvården så ni som tvekar att rösta, rösta åtminstone i regionsvalet så sjukvården/ äldrevården blir bättre

    Lutar du verkligen inte åt något håll?! En Blank röst ger ju ett plus för ett parti som du kanske inte alla skall få fler röster…

   Jag håller med! För första gången funderar jag också på att rösta blankt, det finns inget parti som jag känner förtroende för.

   Precis!
   Allt ska vara så fluffigt och fint. Som att man ska vara rädd för att hänga upp svenska flaggan m man bor i ett invandrartätt område för att man inte vill misstolkas.

   Är det ingen som vågar säga ” Det här är mitt land och jag är stolt även om vi har delar vi behöver jobba på”.

   Hade varit stolt om ngn kallade mig moder Svea jag vet själv vad jag står för och jag vet själv mina värderingar även om ngn hade försökt stämpla mig som rasist eller nazist.
   Jag hade också kunnat föra en dialog med alla partier, även de jag inte sympatiserar med för kommunikation är det viktigaste för förståelse men också för att kunna sprida sina egna värderingar.

   Nej, det skall pajkastas ” Du pratar med dem, då är du emot oss, då är du som dom, fy”.
   Som jäkla snorungar. Du sa något jag inte gillar, du får inte vara med och leka om du inte tycker som oss.

    Fast är det så, verkligen? Folk flaggar ju hela tiden. Är väl snarare att det är lite svennebananigt som gör att medelklassen/kulturtomtatna inte håller sig med flaggstång.

     Fast dte bror väl på vart man bor.
     Är man i ett radhusområde har alla fasadflaggor, besöker du Bergsjön. Inte så mucho liksom.

     Invandrartäta områden har sällan trädgårdar, då är det lite svårare att hålla sig med flaggstång.

      Här har folk flaggor på balkongerna. På sån liten pinne ut från väggen.

    INGEN invandrare bryr sig. INGEN. De flesta kommer från länder där flaggan hänger överallt.
    Det är svenskar som kränks och viftar med näven så fort något vågar tycka om Sverige. Muslimer sjöng i kyrkan, folk såg svenska flaggan överallt, böcker/musik/barnprogram fick gå på tv utan gråt. Stör mig på att svenskar inte kan få tycka om Sverige för att VI invandrare…existerar? Hallå, vi älskar också Sverige! Mer flaggor och patriotism!

     Precis!

     Håller helt med, som invandrare själv – ingen bryr sig. Däremot upplever jag att många som säger ”man får inte ens ha svenska flaggan på balkongen!” egentligen menar att de inte får lyssna på Ultima Thule, skrika ”sv-rtskalle”, påstå att alla araber är kriminella m.m. utan mothugg… Det är däremot problematiskt på riktigt.

      Fast nej du, nu är det du som generaliserar samt hittar på.

      Känner ingen som har lust att skrika svartskalle eller tycker alla Araber är kriminella, det där är det nog du som ”tror” på samma sätt som många svenskar ”tror” att man klassa som rasist om man säger något negativt om invandring eller kommenterar någon som är kriminell men heter Abdul Kadir i efternamn. Det är i en del av det problemet ligger, att man tror sig veta vad svensken, eller invandraren vill och tycker egentligen.

      Däremot har många av oss svenskar som växt på på 80 och början på 90-taletblivit drillade efter alla fjantnassar på 90-talet i småstäderna att det är livsfarligt att bli kallad rasist, och det påstår vissa svenskar att man kan bli om man hänger flaggan från balkongen eller uttrycker sig som Ebba Busch, eller något annat som kan anses mindre schysst mot en specifik invandrargrupp. Man är så konflikträdd att man inte firar nationaldagen i skolan, för ”alla ska känna sig inkluderade” osv.
      Många är livrädda för att säga vad de tycker för att vara en SD- det vill man inte bli stämplad som och då är man hellre tyst och gömmer sina åsikter tills kräftskivan.

      Men så tycker jag det är överlag. Säger ngn något lite negativt om invandrare så är det definitivt skandal, man ska passa sig för hur man uttalar sig. Även här, annars är man SD eller Antivaxxer eller vad man nu kan anses vara förhemskt som inte tilltalar den stora massan.

      Jättemånga på högstadiet lyssnade på Ultima Thule för att då ansågs det coolt, och man hade aldrig haft en invandrare i skolan och man såg Nattbuss 807 och trodde man visste allt. Men sen växte man i från det och ska alla de klassas som rasister idag?
      Fjjantband som vände sig till snorungar.

      Det är tragiskt hur det blivit och jag tror det är många svenskars fel främst!

      Jag kan inte säga att det är riktiga skitungar som hänger i centrum , att de förpestar för de har föräldrar som kommer från ett annat land. Och jo, jag tycker det. För de gapar, hotar och skräpar ner.
      MEN samma sak med ungdomarna där jag bor. De gör precis samma sak och är riktiga uppkäftiga skitungar, med helsvenska föräldrar. Det får man klaga på, och säga att deras föräldrar borde se efter dem bättre, men inte den andra gruppen för då jävlar är man SD.

       Att man inte firar nationaldagen i skolan är ju nu för tiden för att det är en röd dag…

        Äsch. Låt Emmy tro att det är på grund av invandrarna. Saklig fakta biter nog inte på henne ändå.

       För det är bööööögarnas fel!!!

    Att värna om Sverige är inte rasistiskt. Folk som kommer hit och får moderna lägenheter och barnbidrag m m ska inte bråka med poliser eller andra. Integrationen har misslyckats. Och att lära sig svenska är nummer 1.

     Bor i Norge och är stolt att vara med och fira 17:e maj. Vilken härlig känsla att få vara stolt över sitt land och jag lovar att det går helt bra att vara svensk eller arab att gå med i tåget. Sverige ter sig som en hög med missnöjda människor som inte ens en endaste dag klarar av att samla sig och vara stolt över sitt land för allt kan väl inte bara vara skit?

      Håller med Sverige är fantastiskt men det ska klagas för folk vet och förstår inte hur bra vi har tyvärr

    Vem klagar och kallar dig rasist när du flaggar?

   Varför tycker du det?

  Hermansson portade alltså inte EB från ELLE-galan, det var ELLE som tog det beslutet.

   Säger dem nu ja. Att hon vill döda poliser verkar däremot vara i ordning. Oavsett om man säger förlåt eller inte.

    Tänker mer på alla kakans uttalanden om nedvärdande uttalanden om ”bögar” och vita. Kan de inte bli hets mot folkgrupp eller hatbrott?

     Inte om man är tjock och kvinna

      Okej GÖTT, äntligen en fördel med att vara tjock kvinna! Har haft svårt att hitta något positivt med det tidigare ?

       Ja det förstår jag.

     Det ska mycket till för att en person ska bli fälld för hets mot sin egen folkgrupp. ?

    Källa på att hon ville hon döda poliser? Hon hade väl skrivit ACAB?

      Står ingenstans att hon vill döda poliser?

      Hon har däremot skrivit saker som ”fuck aina”, ”ACAB”, ”snuten har våldsmonopol” osv.

      Rätt ska vara rätt, håll er till sanningen. Blir ovärdiga debatter annars.

       Hahah vill du ha ”värdig debatt” har du kommit till fel ställe… xD

       Håna mördade poliser borde ovan ha skrivit. Utöver det, skriva hat mot poliser och homosexuella män och män generellt samt vita personer (men de två senare brukar inte folk bry sig så mkt om)

        Genuin fråga. Varför tror du att folk bryr sig mindre om män och vita människor?

         Jag antar att man tänker att de är så privilegierade att de ”förtjänae” hat. Jag vet inte..

      Skummade igenom och man får ju inga bra vibbar, det får man inte. Särskilt om Elle nu är emot all form av våld.
      Det jag reagerade på som Kakan skrev var det om att slå barn. Vet inte sammanhanget där men har hon inte titulerats komiker nån gång? Så antar att det skulle kunna vara ett försök till skämt?

      Men om vi antar att Kakan ställde ultimatum och sa ”Antingen Ebba eller ingen programledare”, om Elle då försökt syna bluffen och inte haft någon programledare, de måste ju haft en plan B? Kakan kunde ha blivit sjuk eller råkat ut för en olycka, vad hade man gjort då? De måste väl haft nån slags backup? I och för sig var nog Ebba lättast att offra i det läget och sen inte låta Kakan leda nån mer gala.

    Tror det finns en tidsaspekt. Ebba får säkert gå på Elle nästa år, om hon vill. Och kakan hade kanske inte fått hålla i det om hon hade sagt det där om poliserna förra veckan.

     Ebba fick reda på i tisdags att hon inte fick gå så god tid! Att sen ställa sig framför ambassaden i full galaklänning är så sjukt och visar hennes egoism. En privat tillställning som bjuder vem dom vill och med sunda mänskliga värderingar.

      Varför skulle hon inte få ställa sig framför ambassaden och göra ett statement i en klänning som blivit uppsydd just för tillfället? Hur kan du få det till ”sjukt”?

   Och på vem tror du att det var som fick Elle att göra det? Pucko.

    ELLE sitter fortfarande på makten att besluta vilka deltagare som skulle få komma, oavsett vad Kakan tycker om saken. ELLE hade fortfarande kunnat ta beslutet att låta EB få komma med risk för att Kakan skulle valt att stanna hemma. Men till syvende och sist så tog ELLE beslutet och ingen annan.

     De hade ju redan spelat in massa klipp med kakan så de skulle inte hinna göra om allt..

    Vuxet att kalla någon för pucko!!?

     Pucko är en dumskalle och det är vuxet att kalla en dumskalle för pucko om man är vuxen.
     Så det så.

   Efterrkonsturktion så klart.
   Tycker nästan det var mer pinsamt av dem att porta Busch efter Hermanssons uttalande några år tidigare. Då hade de ju i inte haft henne överhuvudtaget som konferencier om det hade med värderingar och olämpliga uttalanden att göra..

   Naturligtvis var det inte Hermansson som portade henne.
   Men Hermansson ställde kravet – att hon skulle programleda eller Ebba komma.
   Vilket gjorde att Elle tog det beslutet att porta Ebba.

   Kakan kom med ett ultimatum, hot och utpressning. Elle veck ner sig och kommer med en urvattnad efterhandskonstruktion. Vilken patetisk ankdam Sverige är.
   Vad gäller Ebba fattar jag inte varför man bjöd henne till att börja med. Vad vill hon vara en politiker eller en influenser. KD är inte min grej men om det var det skulle jag välja bort Ebba alla dagar i veckan.

  Kan vi inte låta politiken skötas av de som kan polit… oh wait.

  Buhu Åkesson kommer inte på Järvaveckan. Vilken loss…

  Fö väldigt likt retoriken min 5-åring ständigt hotar med: ”Då får du inte komma på mitt kalas!”

   Lite konstigt hot från en folkvald politiker. Han åker väl på järvaveckan för att värva röster till sitt eget parti? Varför hotar han dem med att låta bli? Ska han hota med att ställa in sin valturne också? Kanske hota med att hoppa av som partiledare?

    Ja otroligt märkligt

    Tror inte att han är så sugen på att åka till Järva veckan överhuvudtaget

  Hade varit bra om du tog med skivomslaget i fråga i inlägget så att man kan se den eventuella kopplingen.

   Fast vem som helst kan väl ta en bild och photoshoppa lite, tycker ändå det är ganska ointressant hur originalet ser ut.

  Åh nej va tråkigt att Jimmie stannar hemma!!! Synd:/

   Precis!
   Han är ju inte direkt för det här:
   ”Järvaveckan – mötesplatsen för mångfald, inkludering och social hållbarhet är tillbaka och det med kraft.”

    Hahah ändå ironiskt. Jimmy, känd förespråkare för mångfald och inkludering.

    Han är en fjant. Dock är det opassande att hon skulle hålla i dem givet vad som skett just i Järva så pass nyligen. Även om hon ”tagit avstånd”. Måste finnas så många andra personer som inte uttalat sig hatisk mot varken polis, homosexuella män eller ”oliktänkande”

  Snygg bild!

   Croela de vill ?

  Gör väl inget om Jimmy stannar hemma?

  Lejon har vi så gott om i Sverige. Typiskt svenskt! Lejon och isbjörnar överallt 🙂

   Du har ingen koll på Sveriges riksvapen I take it.. x)

    Jo det har jag. Även Göteborgs stads symbol. Men förstår fortfarande inte varför lejon skall symbolisera det svenska.

     Nej det där är ju väldigt lustigt med alla kommunvapen och rikvapen med hungriga lejon. Hade väl varit bättre med en älg 🙂

      Och i UK har de ett lejon och en enhörning. Har fortfarande inte sett några på gatan.

       Näe det känns som att lejon var trenden när man instiftade riksvapen. Lite som alla sjöodjur osv som man ritar dit på gamla kartor.

  Herregud. Kvinnan får inte gå på en modegala för att hon helt nyligen uppmuntrade till våldsdåd från polisen. Inte så konstigt beslut. Det är väl snarare udda att hon varit inbjuden innan när andra partiledare inte varit det eller har jag missat något?

   Med tanke på att polisen och räddningstjänst inte kunde åka ut på flera räddningsuopdrag i vissa områden under ”kravallerna”, ser du ingen fara i att polisen backade? Om ngn höll på att bli våldtagen eller fick hjärtinfarkt och ambulans inte vågade åka in, tror du dessa tänker att ebba hade fel?

    Ja, enligt polisens alla uttalanden så tycker de uppenbarligen att ebba hade fel.

     Polisfacket har fördömt. Inte poliser.

    Formulerade jag mig klantigt?
    Jag stödjer ju Elles beslut.
    Jag menade att just Ebbas uttalanden var orimliga och Elles beslut inte var konstigt.

    Så är det väldigt ofta!!… folk skulle bara veta hur det går till när Helsingborg skall möta Malmö och pojkarna skall leka slagsmål tillsammans hela dagen.
    Mycket kosing rullar i de insatserna, för att inte tala om all kostnad för skadegörelsen.
    Framkomlighet ??, vad är det??

    Att bete sig svinigt i grupp är rätt rimligt i Sverige och hela tiden en balansgång för polisen med hur mycket skada och död som skall orsakas.

    Mycket lagföring sker (vid en BRA planerad insats) med hjälp av civila grupper som filmar och dokumenterar. De gör även mycket annat bra i insatserna ?

     …civila poliser då alltså

      Civilklädda poliser i tjänst
      För att vara riktigt tydlig

   Hon har inte uppmuntrat till våldsdåd.

   Här är en transkribering :

   Ebba;
   ”Vi har alltså minst hundra skadade poliser och den stora frågan som borde ställas nu är: Varför har vi inte minst hundra skadade islamister, hundra skadade kriminella, hundra skadade upprorsmakare? Vi har personer som tog till sten i syfte att döda svensk polis, i syfte att döda räddningstjänst, i syfte att döda – i vissa fall – sjukvårdspersonal. De borde vara de som är skadade, inte svensk polis.”

   Henrik Torehammar, Ekot:
   Skulle det ha varit ett bra resultat om polisen hade skadat fler som begick dom här upploppen?

   Ebba Busch:
   Om det är det som krävs för att upprätthålla lag och ordning, om det är det som krävs för att säkerställa att i alla bostadsområden i Sverige så är det ytterst svensk polis som bestämmer, inte enskilda personer. Inte upprorsmakare, inte stenkastande våldsverkare, inte islamister. Där gäller svensk lag och de som är satta att upprätthålla den ordningen, de som är satta att ha det våldsmonopolet, det är svensk polis. Så frågan som borde ställas, det är ju Varför sköts det inte skarpt, och det är en fråga som svensk polisledning är svaret skyldig, och inte minst de regionala polisledningarna, som nu tog beslutet på vissa håll att inte gå tillbaka in, som gjorde att vi nu har en situation där svensk polis tvingades retirera när det borde ha varit våldsverkarna som borde ha kapitulerat under handen utav svensk polis. Och det har diskuterats kring eskalering, men i ett läge där någon vill döda den som står för att upprätthålla lag och ordning, för att skydda oss alla, oavsett vem och vilka vi är, då måste det vara möjligt för polisen att ytterst sett eskalera till den nivån som krävs.”

    Det står uttryckligen att E vill att polisen skall kunna ”eskalera till den nivån som krävs”. Detta tillsammans med hennes yrande kring varför polisen inte sköt skarpt ger att hon har ingen susning om hur polisens arbete fungerar.

    Mycket gick fel i insatsen, men inte för att polisen inte sköt någon.

    Orkar inte förklara, men mycket förarbete genomförs kring dylika händelser men här verkar man blivit helt tagna på sängen och haft fel förberedelser.
    Insatsledningen har lite att önska.

    Förövrigt har polisen länge önskat få använda vattenkanoner mot person, detta för att det finns glapp i de verktyg polisen har idag. Mot en demonstration så är i nuläget det starkaste vi har rytteriet samt säkrade bussar (med evakueringslucka med mera). Men köra ihjäl folk känns inte heller särskilt rimligt.

    Kanonmatsvarianten: Stå och vifta med en batong och med sin kroppsvikt pressa folk med en sköld emellan är inte heller effektivt.

    Jag kan inte förstå varför folk är så rabiata över det hon säger. Vilken typ av samhälle är det ni vill leva i? Vad tycker ni att polisen ska göra? Tvångskrama stenkastare och kriminella i hopp om att de ska ångra sig och bättra sig?

     Är tvångskrama alternativet till att skjuta skarpt menar du? Vad skulle ha blivit bättre av att polisen skulle ha skjutit skarpt in i folkmassan?!

      Polisen hade kunnat skydda sig själv bättre och därav minskat antalet skadade poliser, många hade antagligen flytt platsen vilket minskat upploppet och det är lättare att döma personer då de skottskadade antagligen hade behövs uppsöka sjukvård och därav kan kopplas till upploppen. Vad blev bättre av att polisen inte gjorde någonting, att brandbilar och ambulanser blev tvungna att backa därifrån för att de blev så attackerade att de var rädda för sina liv?

       Det finns rätt mycket att göra mellan att ”inte göra nånting”, som du skriver, och att skjuta skarpt. Situationen skulle sannolikt blivit betydligt mer uppjagad om polisen skjutit skarpt. Det hade dessutom knappat fått ett lugnt efterspel. Finns andra åtgärder än att skjuta skarpt att ta till.

       Eller så gick mobben och hämtade de automatvapen de förvarar i garaget och besvarade elden. Bra någon???

    Extremt omdömeslöst uttalande verkligen, att polisen ska försvara varför de inte sköt skarpt.

    Hade väl varit mer rimligt isf att argumentera för att poliser ska ges större rätt till självförsvar och att ta till hårdare metoder för att försvara blåljuspersonal osv. Men att de ska ”försvara” varför de inte sköt skarpt i en specifik situation inför en politiker, herregud så krokat.

     Bra där ?

  Ska inte SDare gapa om cancel culture och censur nu precis som de gör när någon inte vill att jimmie är med?

  Haha skulle aldrig tippat på att just kristdemokraterna skulle spåra så mycket.

  Stackars grundarna av KD som ville stärka de kristna värderingarna i samhället. Om de visste hur partiet skulle bli…

   Om man skapar ett parti som heter kristdemokraterna och ska grunda sig på religiösa värderingar i ett av världens i särklass mest sekulariserade länder så är man så långt ute och fiskar från första början…

  Det finns någonting starkt och speciellt mellan Ebba och Jimmie. Det syns/märks/känns väldigt tydligt, och även på bilder också, det är nån slags slags stämning mellan dem. Visst är väl båda singlar, kan det vara så att de har fått ihop det i hemlighet och blivit kära i varandra tro. Det känns faktiskt som det när man ser de ihop, och att de börjar försvara varandra på det här sättet offentligt också. Jimmie tänker inte ens dyka upp. Är det verkligen politikern Ebba som Jimmie försvarar med näbbar och klor? Eller är det sin kvinna Ebba som han försvarar?

   Efter att jag läste tråden om detta på FL-BACK så verkar det inte alls omöjligt.
   Tycker också att dom har något speciellt.

   Det här jag också alltid kännt/trott. E+ J ?

   Hahaha det skulle vara något för löpsedlarna det!

   Ja du man kan ju undra. Men som politiker måste dom verkligen kunna skilja på det som är privat och arbete/uppdrag. Fattar vad du menar.

   Du kan fan ha rätt. Hmm!

  Den som vill jämföra bilden med skivomslaget kan googla bild på ”Lejonet från Norden”

  Såg den bilden och trodde den var skapad ironiskt för att driva med Ebba och hennes blinkningar åt SD hållet.
  Så var den riktig/seriös ?

  Förövrigt, en person, i detta fall var det en politiker, får inte gå på en fest då festarrangören inte anser hon står bakom deras moralkompass.

  Var i ligger problemet??

  Ordnar jag fest så bestämmer jag vem som är välkommen i allafall, det är liksom ingen demokratisk process.

   Nej man undrar verkligen, genuint, vad problemet med hennes indragna inbjudan var. Att folk går i taket över detta och börjar yla om ”yttrandefrihet” gör mig helt förundrad.

   Vad som stör mig mest av allt i hela historien är Anitha Clemence. Men så krävs det heller inte särskilt mycket för att hon ska framstå som skitjobbig och på tok för benägen att slå på stora trumman för sina egna inskränkta mål.

    Om jag ändå fick en krona för varje gång någon använder ordet genuint här inne…

    Är det det nya inneordet?

   …. Heja Jimmie? Har du kollat länken du postade?

    Kolla saker? Fakta? Du skriver med en SD:are….Knappast deras starkaste sida.

   Det står ju tydligt att detta är en ”Skriftlig fråga av Ellen Juntti, Moderaterna”, hur kommer Jimmie in?

    Hur många ggr ska du skriva att det är Kakan som portat när det inte stämmer? Kan du inte bli anmäld för förtal om du fortsätter sprida lögner?

  Hur många ggr ska du skriva att det är Kakan som portat när det inte stämmer? Kan du inte bli anmäld för förtal om du fortsätter sprida lögner?

   Indirekt var det väl Kakan som hotade med att inte medverka om Ebba kom. Och då tog ELLE beslut att porta Ebba.

   Elle säger det, ja. Tror du verkligen de skulle kasta Kakan, sin programledare som de valt, under bussen?

   Jag vet inte men av det jag sett och hört av Kakan tycker jag inte det låter orimligt att jon ställde ett ultimatum. Låter som nåt hon skulle kunna göra.

  Anijewels. Försöker man gå in på anijewels.com kommer man in på Mockbergshemsida?
  hm?

  Ebba som nazistisk Moder Svea. Yey eller nåt?

   Tant röd. Förklara vad du menar!?

    Googla Ultima Thule – Lejonet från Norden så förstår du nog kommentaren

  Lejonet ASLAN ?

  Jag tror det är såhär: Ebba ❤️ Jimmy = sant. Kom ihåg var ni hörde det först.

   Inte var det här i alla fall?

    Flashback..

   Och jag undrar lite över vad Annie Lööf egentligen tycker om Jimmie. Tycker hon kastar rätt söta blickar på honom emellanåt.

  Sjukvården i Regionen Östergötland där både Linköping och Norrköping ligger styrs av 4 partier både från från olika blocken så inget direkt blått eller rött styre. Vilka som styr kommuner är en helt annan sak!

  Helt rätt av Jimmie att bojkotta om Kakan kommer. Usch vilket vider till kvinna! Så avskyvärd. Hon är inte värd att argumentera med.
  Så tycker jag dårå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *