”Kissie” och Dessie i SVT-dokumentär

På den gamla goda tiden, då Alexandra Nilsson var ”Kissie” och Desirée Nilsson var ”Dessie” så fanns det lite av en fejd mellan de båda bloggprofilerna.
Bloggbråk var sättet att jobba på och ofta genererade det i både uppmärksamhet och högre statistik.
Nu för tiden är vi alla gamla och trötta och jag tror ingen riktigt skulle komma på tanken att strategiskt starta bloggbråk med en kollega längre.
Det är i alla fall min förhoppning, men man ska aldrig säga aldrig…

I Alexandras nya Youtube-video tar hon med tittarna under inspelningen av en dokumentär för SVT som enligt videon kommer sändas i mitten av juni. 
I den sitter hon bland annat ner med Desirée Nilsson, som idag arbetar som mäklare, för att prata lite om hur allt var på den tiden när allt detta begav sig.
I videon avslöjar Alexandra även att hon och Deisrée brukar umgås privat, så den som såg framför sig en favorit i repris där det kastas drinkar på varandra kommer bli en smula besviken.

Det här är en dokumentär jag genuint ser fram emot att se. 
Jag tycker ju att Alexandra gör sig otroligt bra framför kameran och det gör ju inte det hela sämre, om man säger så.
Så mitten på juni – mark yer calendörs.

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ang att Alexandra i fler år surat över att ej blivit utvald till lets dance trots öppet tiggande om just detta så tycker jag inte att hon fungerar bra i rollen som programledare eller konferencier.
  Detta trots att jag tycker hon blivit mycket vettigare endaste åren och gillar att titta på hennes vloggar. Hon är lite för mycket influencer i mitt tycke fast det är ju en ren smaksak såklart. Bli lite konstigt och krystat när hon så öppet tigger om att få uppdrag som detta, har hon varit en naturbegåvning som kunder sett potential i så hade hon ju blivit headhuntad.
  Jag förstår att hon längtar efter något mer ben att stå på inte bara för att bli tagen som mer seriös än bara som influeser. De flesta andra har ju redan för flera år sedan utbildat sig eller fått vidare med andra idéer eller utvecklat produkter för att inte bara bli avfärdad som nog i mångas tycke en helt meningslös ”bloggare”. Som sagt jag förstår att hon vill bli mer tagen på allvar och bli respekterad för något vettigt men så krystat när hon tjatar och tigger om det.
  Lite bortskämt som en tjurig 11 åring. Vem vill satsa på någon tjurig människa som tjatar sig till uppdrag som ingen kommit på att hon skulle passa som.

   Fast va? ?

  Det blir intressant att se tv-programmet! Det var ju galet hur det var i början, med så mycket bråk och drama.

   Kom att tänka på när Kissie hotade att spöa Bella o Tyra i deras show de hade. D R A M A

  Jag tyckte alltid att det var konstigt att Kissie, som var ca 18, orkade bråka med Dessie, som var 14-15 år.

   Man är ju dock ungefär lika omogen som 18åring också. Tyvärr.

    Det håller jag nog inte med om. Stor skillnad på att vara 14 och 18.

     ”Ungefär lika omogen”. Visst att man borde kommit längre som 18 åring, men många är ju mer eller mindre barn i huvudet fortfarande vid den åldern. Baserat på mina egna minnen av gymnasiet nu men.

      Ja, jag höll inte med om att man är ungefär lika omogen. Visst, man är inte mogen som en femtioåring när man är arton men generellt så är man betydligt mer mogen än en fjortonåring. Hur mogen dessa två var vet jag däremot inget om.

       Verkligen inte.
       Hörde häromdagen en som sa att en 15åring kan vara lika mogen som en 30åring. Inte en chans. Tror inte ett dugg på att man kan vara mogen för sin ålder, särskilt inte de som påstår det om sig själva.

        Tror du på att man kan vara omogen för sin ålder då? 🙂

         Det tror jag mer på iaf

       Men handlar ju mycket om hur man haft det i livet osv. Visst det skiljer 3 år mellan dem, men själv var jag absolut inte mogen eller vuxen när jag var 18 och antar mycket hade med min uppväxt/skolgång att göra.

   Hon ville väll vara ensam bloggdrottning.

    Och nu är det JAAAAAAG som är det!!! ?????

   Inte märkligare än att bråka med ett syskon med samma åldersskillnad. Men som vanligt är det bara den äldre som borde vetat bättre. Tonåring som tonåring tycker jag. Jag började själv inte mogna till förrän jag var typ 23-24..

    Började du inte mogna förrän du var över 20? Var du lika omogen som en ettåring upp till 19 års ålder? Klart man mognar men när menar du att man är färdigmogen?

  Intressant ändå hur man följt influencers liv så länge.
  Jag började läsa bloggar 2008, tyckte många var förebilder och driftiga. Känner inte alls så längre, de flesta är ju ”bara” vanliga svenssons nu och då trodde jag typ de skulle ta över världen ?

   För mig har de varit vanliga människor hela tiden och det är fortfarande lika kul att se vad som händer i någon jämnårigs liv. Mycket har ju hänt eftersom både jag och de jag följer blivit vuxna och lever helt andra liv än 2008.

   Känner tvärt om att förr var de mycket svennigare. Kenza som hyllade sin familjs födelsedagstårtor med riven choklad, fick gratis kläder i sin pappas ganska sunkiga butik och tatuerade in tokio hotell citat som en riktig fan girl. Man röstade om vem som skulle vinna en biobiljett och bloggarna ställde glatt upp för alla ville ha en biobiljett. Att få kylskåpet fyllt med någon vitamindryck var värsta lyxen.

   Nu är de så ouppnåeligt megarika allihop att det inte liknar något man öht kan relatera till, de lever en helt egen sorts liv. De fåtal som valt att klamra sig fast vid svennebanan-livet (typ Egoina) kallas istället tråkiga och basic.

  Kalla mig gammal och tråkig, men kollar folk på sånt här? En tråkig tjej med kaxigt och onaturligt tonfall framför kameran som gör vanliga saker i vardagen. Nej tack , jag klarar mig utan en 08a som tycker det är värt att visa upp att hon spelar kort på landet….

   Viktigt att poängtera att hon är från Sthlm ??? Som att det skulle göra någon skillnad i något

  Leonora känns som världens mest genuina person och gör sig så bra framför kameran.

   Man fick ju knappt se henne

    Hon har varit med lite då och då under en längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.